macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Ρε τύπε τί γίνεται Σαλόνικα;... Ήμουν το ΣΚ,μου βγήκαν τα μάτια. Γυρίσαν και τα καυλάκια οι φοιτήτριες,είδα και κάτι ξανθιές τουρίστριες με φουστίτσες,σορτσάκια,ματάρες...Πανδαισία.Ειδικά αυτές οι τουρίστριες γαμιέται καμια απο τίντερ;
Ωραία ατμόσφαιρα πάντως,καμια σχέση με τη σκατίλα της επαρχίας...
εγω απεχω απο βραδινες κλαρινοεξοδους εδω και αρκετο καιρο
όποτε εχω κεφια ,κανω γυπινγκ στο τοξο Ροτοντας-Καμαρας-Λευκου Πυργου
εκει κυκλοφορει η ανφαν γκατε της πολης ,γαμω τα γυφτοΛαδαδικα και οι 40 Εκκλησιες εχουν πολυ ωραια μουνακια!!
η Αλεξανδρου Σβωλου πιο κατω εχει μετατραπει σε μουνοπανηγυρη απο ντοπιες κουλτουριαρες και ερασμιτισσες
ανοιξαν πολλα στεκια που λειτουργουν και βραδυ πλεον οχι μονο ως καφετεριες!
σε αυτη τη γειτονια μεγαλωσε και η Καΐλή ,αποπνεει μια ερωτικη διαθεση για εξωτικα γαμησια!
δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει,ονειρο μου ειναι να αγορασω στο μελλον γκαρσονιερα στις 40 Εκκλησιες!
θελω να γαμαω φοιτητριες με θεα τα πανεπιστημια μεχρι τα βαθια γεραματα
.......ειναι η αγαπημενη μου περιοχη ! συν οτι εχει ησυχια τα βραδια και μπορεις να κανεις περιπατο στο δασος
αρκει να μην πετυχεις αγριογουρουνα,φιδια κλπ
ΑΥΡΙΟ μεχρι ΚΑΙ Κυριακη ξεκιναει το reworks festival,στο τιντερ ΗΔΗ απο χθες τσεκαρα μουνιτσες απο Νορβηγια και Μαλτα που εσκασαν για..μουσικο τουρισμο 5 ημερων παλια τα reworks ειχαν φημη εντος συνορων
απο τιντερ δεν εχω επιτυχιες,γι αυτο Παρασκευη λεω να σπασω την αποχη μου για να ακουσω μπιτακια
μα κυριως για να θωπευσω αλλοδαπα κωλαρακια