Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ρε τύπε τί γίνεται Σαλόνικα;...:sad2: Ήμουν το ΣΚ,μου βγήκαν τα μάτια.:shockedeyes: Γυρίσαν και τα καυλάκια οι φοιτήτριες,είδα και κάτι ξανθιές τουρίστριες με φουστίτσες,σορτσάκια,ματάρες...Πανδαισία.Ειδικά αυτές οι τουρίστριες γαμιέται καμια απο τίντερ;

Ωραία ατμόσφαιρα πάντως,καμια σχέση με τη σκατίλα της επαρχίας...

εγω απεχω απο βραδινες κλαρινοεξοδους εδω και αρκετο καιρο:rockon:
όποτε εχω κεφια ,κανω γυπινγκ στο τοξο Ροτοντας-Καμαρας-Λευκου Πυργου:coffee:
εκει κυκλοφορει η ανφαν γκατε της πολης ,γαμω τα γυφτοΛαδαδικα:rockon::rockon: και οι 40 Εκκλησιες εχουν πολυ ωραια μουνακια!!

η Αλεξανδρου Σβωλου πιο κατω εχει μετατραπει σε μουνοπανηγυρη απο ντοπιες κουλτουριαρες και ερασμιτισσες
ανοιξαν πολλα στεκια που λειτουργουν και βραδυ πλεον:coffee::coffee: οχι μονο ως καφετεριες!
σε αυτη τη γειτονια μεγαλωσε και η Καΐλή ,αποπνεει μια ερωτικη διαθεση για εξωτικα γαμησια!

δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει,ονειρο μου ειναι να αγορασω στο μελλον γκαρσονιερα στις 40 Εκκλησιες!
θελω να γαμαω φοιτητριες με θεα τα πανεπιστημια μεχρι τα βαθια γεραματα :rockon::rockon::rockon:
.......ειναι η αγαπημενη μου περιοχη ! συν οτι εχει ησυχια τα βραδια και μπορεις να κανεις περιπατο στο δασος:coffee:

αρκει να μην πετυχεις αγριογουρουνα,φιδια κλπ :tooth::tooth::tooth:

ΑΥΡΙΟ μεχρι ΚΑΙ Κυριακη ξεκιναει το reworks festival,στο τιντερ ΗΔΗ απο χθες τσεκαρα μουνιτσες απο Νορβηγια και Μαλτα που εσκασαν για..μουσικο τουρισμο 5 ημερων:pipa2: παλια τα reworks ειχαν φημη εντος συνορων:coffee:
απο τιντερ δεν εχω επιτυχιες,γι αυτο Παρασκευη λεω να σπασω την αποχη μου για να ακουσω μπιτακια
μα κυριως για να θωπευσω αλλοδαπα κωλαρακια:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δια τού λόγου το αληθές, αγαπητέ συναγωνιστή, να σου θυμίσω μια σχετική μελέτη, σύμφωνα με την οποία 7 στους 10 άντρες (??) Τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους!! Αυτό βέβαια έχει πολλαπλές ερμηνείες: ή έχουν γυναίκες με πυγμή, που όπου πέσει η γροθιά τους χορτάρι δεν φυτρώνει, η είναι αντρακια σοφτ, κλπ, η δεν θέλουν να τις χτυπήσουν για διάφορους λόγους π.χ. να κατηγορηθούν για ενδοοικογενειακή βία κλπ...
Η γυναίκα δεν καταλαβαίνει από ξύλο και δεν είναι και σωστό. Οπότε της γαμάς την ψυχολογία αν σε ψήνει. Αυτό πιάνει πάντα. :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τωρα ξεκιναει και το Οktoberfest,η γερμανικη κοινοτητα της πολης οργανωνει διαφορα events:coffee:

διψω για μουνακια αρειας φυλης,μπυρες,μπρετζελς και απελευθερωμενα ολόλευκα βυζακια γαλακτος

εδω βλεπουμε social experiment σε κορασιδα εκ Γερμανιας. τσιμπησε η μουνιτσα:coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.341
Πόντοι
3.656
Στην πρωτη μου χυλοπιτα εκανα μια βδομαδα να το ξεπερασω.
Ημουν γεματος απογοητευση και η αυτοπεποιθηση μου κλονισμενη.
Επισης εκανα προσπαθειες μπας και της αλλαξω γνωμη εγινα και φιλαρακος της ο μαλακας!
Τεράστια μαγκιά , ΟΓΚΟΛΙΘΙΚΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ... είναι να μην της ξαναμιλήσεις ποτέ .

Καριόλα που μου την είχε πέσει αυτή, μετά από γλωσσόφιλα με πιώμα χαράματα, που έκανα το λάθος βέβαια και δεν τη γάμησα,
γιατί το είχα σίγουρο .... επηρεάστηκε από κάτι ρετάλια φίλους της και μου είπε ... ότι θα το σκεφτεί να επικοινωνήσει πάλι με τον πρώην
μήπως τα ξαναβρούν ....... και κάτι μαλακίες ....

αλλά ... με εκτιμά πολύ , έχει την καλύτερη εντύπωση για μένα , θα έχω πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και κάτι μαλακίες ......

ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΩΜΑ ...........

1)Της λέω δεν θέλω καμία επαφή μαζί της. Εφόσον δεν προχώρησε κάτι μεταξύ μας, πάμε στο προηγούμενο στάδιο πάλι και είμαστε τελείως άγνωστοι.
2)Συνέπεια του 1, δεν χρειάζεται να μου ξαναμιλήσει ποτέ, ακόμη και αν με δει στο δρόμο . Εννοείται ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτε.
3)Δεν θέλω γυναίκες φίλες. Έχω μόνο άνδρες φίλους. Οτιδήποτε γίνεται μεταξύ φίλων ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ.
Κατά συνέπεια δεν τη θέλω για φίλη. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΘΕΣΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ...
ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ..........

Τα είπα αναλυτικά όλα τα παραπάνω και ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Αμέσως έσβησα το νούμερο .

Μετά απο εβδομάδες ......... ήταν η γιορτή μου .... μου έστειλε sms .... (ήταν 2002) ..........

Απάντησα μετά από 7-8 ώρες ....

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΣ " ....

Απάντησε ... της είπα να μη ξαναστείλει τίποτε ποτέ ........

Στο πανεπιστήμιο ..... με είδε 2-3 φορές .... πήγαινα από την άλλη άκρη .... με χαιρετούσε με νεύμα ... καμία αντίδραση από μέρους μου ........

Έμαθα .... ότι έπαθε μεγάλη φρίκη από την αντίδρασή μου .........
αργότερα πήγε κατά διαόλου με ψυχολογικά ... . μουρλόχαπα κτλ .........

ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ , ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ. Το χάρηκα.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Πιθανότατα μίλαγε με άλλους 10 ταυτόχρονα και κάνει ''επιλογή''. Εκείνη για εσένα ήταν η μία στην οποία εστίασες μπας και τη ρίξεις, εσύ για εκείνη είσαι ένας από τους πολλούς που παίζει.
Μην ασχολείσαι και μη σε παίρνει από κάτω, η ''αξία'' της είναι τα ''φρούτα'' που ανέφερε και τα οποία πιθανότατα απλά την πηδάνε και την πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα μετά.
Τέλος, όσο πιο ''κύριο'' σε βλέπουν, τόσο πιο πολύ ξενερώνουν συνήθως. Είναι ελαχιστότατες αυτές που καυλώνουν με το κυριλίκι.
Είσαι ωραίος μάγκας φιλαράκι!!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τεράστια μαγκιά , ΟΓΚΟΛΙΘΙΚΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ... είναι να μην της ξαναμιλήσεις ποτέ .

Καριόλα που μου την είχε πέσει αυτή, μετά από γλωσσόφιλα με πιώμα χαράματα, που έκανα το λάθος βέβαια και δεν τη γάμησα,
γιατί το είχα σίγουρο .... επηρεάστηκε από κάτι ρετάλια φίλους της και μου είπε ... ότι θα το σκεφτεί να επικοινωνήσει πάλι με τον πρώην

αλλά ... με εκτιμά πολύ , έχει την καλύτερη εντύπωση για μένα , θα έχω πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και κάτι μαλακίες ......

1)Της λέω δεν θέλω καμία επαφή μαζί της. Εφόσον δεν προχώρησε κάτι μεταξύ μας, πάμε στο προηγούμενο στάδιο πάλι και είμαστε τελείως άγνωστοι.
2)Συνέπεια του 1, δεν χρειάζεται να μου ξαναμιλήσει ποτέ, ακόμη και αν με δει στο δρόμο . Εννοείται ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτε.
3)Δεν θέλω γυναίκες φίλες. Έχω μόνο άνδρες φίλους. Οτιδήποτε γίνεται μεταξύ φίλων ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ.
Κατά συνέπεια δεν τη θέλω για φίλη. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΘΕΣΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ...

Τα είπα αναλυτικά όλα τα παραπάνω και ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Αμέσως έσβησα το νούμερο .

Μετά απο εβδομάδες ......... ήταν η γιορτή μου .... μου έστειλε sms .... (ήταν 2002) ..........

Στο πανεπιστήμιο ..... με είδε 2-3 φορές .... πήγαινα από την άλλη άκρη .... με χαιρετούσε με νεύμα ... καμία αντίδραση από μέρους μου ........

Ενταξει νομιζω αρκουσε να της πεις οτι δεν θες να συνεχισετε επικοινωνια.
Δε χρειαζοταν να το τερματισεις προς την αντιθετη κατευθυνση
Κι εγω εχω ακουσει τετοιες μαλακιες τυπου θα σ εχω στην καρδια μου απο γκομενες μαλιστα που γαμησα και βγαιναμε για καποιο διαστημα.
Ε και σε καποια φαση απλα εκοψαν χωρις γιατι απλα "επειδη δεν ειναι σε φαση" η επειδη θα "πανε εξωτερικο για μεταπτυχιακο":ακουσα ποικιλλια δικαιολογιων με γαρνοτουρα το "θα σ εχω στην καρδια μου" η-σου χω ακομη πιο ωραιο-"αν το συμπαν μας ξαναφερει κοντα"
Ε και ειπα "καλα αν μας φερει το συμπαν κοντα...πηγαινε στη γωνια να δεις αν ερχομαι"
Συμπερασμα:μην πιστευεις λογια γυναικας ειναι για τον πουτσο.
Συμπερασμα 2:οτι ειναι να κανεις καντο εκεινη τη βραδια.Γκομενες που δε γαμησα σε μια βραδια κατα κανονα(υπηρξαν κι εξαιρεσεις)δε ξανακατσαν ποτε.
Εκεινη η νυχτα που βγαινουν μαζι σου ειναι η δυναμη σου και η αδυναμια τους.
Εκμεταλλευσου την παση θυσια.
Αλλα οκ παιζει για διαφορους λογους να μη το κανεις.
Την εχω πατησει κι εγω ετσι κι εχω παρει τ αρχιδια μου μετα.
Ασε.
Συμπερασμα3:δε χρειαζονται τελικα τελεσιγραφα και εχθρικη σταση ουτε εξηγα απο μερους μας.
Σου λεει οτι θα σε εχει στην καρδια της;
Πες της ενα κι εγω αλλα τωρα πρεπει να κλεισω
Τα λεμε
Γεια
Και κλειστο στη μουρη τους
Κι απο.εκει κι επειτα αν σε ξαναπαρει σργησε να το σηκωσεις αλλα μην εισαι εχθρικος.
Πες ενα "περνα απο το σπιτι για ενα ποτο"
Ξερει καλα εκεινη τι σημαινει η προταση αυτη.
Μου χει τυχει να γαμησω κι ετσι καποιες υστερα απο μια πρωτη αποτυχια,αλλα μηνες μετα.
Ενα μην κανεις:Μη γινεις κολλητος η φιλος τους.
Το εκανα μια φορα το λαθος πιτσιρικας και δε το ξανακανα.
Ευτυχως

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Eλλαδα-γλωσσα- νοοτροπια πανε μαζι πακετο. Ολα σε ενα. Τωρα αν η αλλη γνωριζει ελληνικα, δηλαδη ειναι ελληνιδα αλλα ζει στην αλασκα.πχ. Σιγουρα θα εχει διαφορετικη νοοτροπια και θα ξεφυγει καπως απο την κοινωνια της γκρικ ριαλιτυ. Εδω οποια γυναικα μπει σε ελληνικο εδσφος και καθησει καιρο χαλαει. Για τις ντοπιες δε μιλαμε ειναι ηδη χαλασμενες. Εννοοντας συμπεριφορα, υφακι, παραλογες απαιτησεις.
Ντομάτα είναι και χαλάει η γυναίκα τύπε;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356

ΤΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ
(εσύ κατάφερες να τα κάνεις αυτά από τα 20, εγώ στα 40)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες ζηλεύουν αφάνταστα το να ρίχνεσαι μόνο σε μια στον χώρο που βρισκονται. Σε θεωρούν μαλάκα ενώ ταυτόχρονα θέλουν κι αυτές. Αν είσαι
ο κορυφαίος άνδρας στον πλανήτη σε όλα η ένα τέρας που σε σιχαίνεται όλη η πλάση ή οτιδήποτε άλλο ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, δεν έχει καμία σημασία. Θεωρούν ότι πρέπει να την πέσεις και σε αυτές. Διότι αυτές είναι οι καλύτερες. Αυτές είναι οι κορυφαίες. Αν όμως την πέσεις, τότε αυτομάτως είσαι ένας γελοίος πεφτουλας που δεν έχει ποιότητα και πάει όπου βρει. Και θα σε γειωσουν διότι δεν πήγες πρώτα σε αυτές. :2funny:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Χθες ήμουνα τζιμ.. Άστα δραμα
.. 50ψωλες με βλέμμα χαμένο σαν τρελοί προφανώς από τις άγαμιες, 3 γριές και μια 25 άρα ελλεινιδα που ήταν στη καρακοσμαρα της..
εν τω μεταξυ οι χοντρες που βλεπεις εξω εχουν αυξηθει δραματικα τα τελευταια χρονια σε νεες κοπελες, αντι να πανε οι σαπιοκωλες χοντρες στο τζιμ να φτιαξουν λιγο καλυτερο σωμα προτιμανε να ανεβαζουν φιλτραρισμενες φωτο στο ινστα για να την αποθεωσει ο καθε πεινασμενος στοκος και υστερα αυτες να νιωθουν τοπ μοντελ.
ενω στα γυμναστηρια βλεπεις αρκετους χοντρουληδες που πανε με την ελπιδα οτι θα φτιαξουν καλυτερο σωμα για να βρουν καποια.
ενω μια χοντρη δεν εχει αναγκη να γινει καλυτερη εμφανισιακα, την παιρνουν οπως ειναι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εν τω μεταξυ οι χοντρες που βλεπεις εξω εχουν αυξηθει δραματικα τα τελευταια χρονια σε νεες κοπελες, αντι να πανε οι σαπιοκωλες χοντρες στο τζιμ να φτιαξουν λιγο καλυτερο σωμα προτιμανε να ανεβαζουν φιλτραρισμενες φωτο στο ινστα για να την αποθεωσει ο καθε πεινασμενος στοκος και υστερα αυτες να νιωθουν τοπ μοντελ.
ενω στα γυμναστηρια βλεπεις αρκετους χοντρουληδες που πανε με την ελπιδα οτι θα φτιαξουν καλυτερο σωμα για να βρουν καποια.
ενω μια χοντρη δεν εχει αναγκη να γινει καλυτερη εμφανισιακα, την παιρνουν οπως ειναι
Μόλις περιέγραψες την τεράστια ζημιά που έχουν κάνει τα σοσιαλ. Όλες αυτές ήταν άφαντες πριν τα σοσιαλ. Γαμιοντουσαν από σχεδόν ποτέ έως πότε και δεν τους την έπεφτε σχεδόν κανείς. Με τα σοσιαλ έχουν γίνει ινδάλματα κι αυτές. Μην μπαίνετε στα σοσιαλ ποτέ για λάικ. Μόνο για χολέρα να μπαίνετε
ή καθόλου. :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
charles laughton disney GIF
Teeth Weirdo GIF
ugly tina fey GIF
Animated GIF
orcs GIF

@athinaios44

:confused::confused::confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.894
Πόντοι
3.656
αν ο πυρφορος ελεγε τετοιες μλκιες σε Ελληνιδα,θα διανυκτερευε σε καποιο κελι:tooth::tooth:

Εκτός αν ήταν κανας γνωστός σαν τον Vibrator ή τον Κονίλο που παίζει να τους έδινε και κώλο επι τόπου...

Γενικά η οποιαδήποτε μορφή δημοσιότητας ξεχωρίζει τον ορατό...από τον αόρατο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γενικά έχω μία θεωρία μέ τίς γκόμενες -άσχετα άν είναι σωστή η όχι- εντελώς διαφορετική,από πολλούς εδώ,
π.χ δέχομαι τήν "υποψήφια πρός κατάκτηση" γκόμενα,μόνο άν τήν έχω βγάλει μέ τό "σπαθί" μου,πέσιμο δηλαδή στεγνά καί ότι γίνει,
από apps-φίλους-συγγενείς-γνωστούς κτλ,φαντάζει στό μυαλό μου ώς "ντροπή καί ανικανότητα" από μέρους μου,
ο καθένας βέβαια...τό βλέπει διαφορετικά! :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.894
Πόντοι
3.656
Γενικά έχω μία θεωρία μέ τίς γκόμενες -άσχετα άν είναι σωστή η όχι- εντελώς διαφορετική,από πολλούς εδώ,
π.χ δέχομαι τήν "υποψήφια πρός κατάκτηση" γκόμενα,μόνο άν τήν έχω βγάλει μέ τό "σπαθί" μου,πέσιμο δηλαδή στεγνά καί ότι γίνει,
από apps-φίλους-συγγενείς-γνωστούς κτλ,φαντάζει στό μυαλό μου ώς "ντροπή καί ανικανότητα" από μέρους μου,

Φυσικά είναι σωστή η θεωρία σου,αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι και στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι αποδεκτοί τρόποι γνωριμιών είναι απο παρέα ή δουλειά

Εννοείται πως είναι ότι καλύτερο να δεις μια γυναίκα που σου αρέσει,να την καμακώσεις και να σου κάτσει.Αλλά αυτό μόνο με καμια τουρίστρια μπορεί να γίνει εδώ.Πλην πιτσιρικαρίας εννοείται που μπορούν να γνωριστούν ακόμα και σε παγκάκια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τρανταχτό παράδειγμα φίλος μου μαλάκας που τελικά τον σχολασα με τα καραγκιοζιλίκια του. Μεσολάβησε η μάνα του να μιλήσει σε μάνα γκόμενας ότι ο γιόκας της είναι μοναχουλης και καλό παιδάκι. :2funny: Τελικά τα έκαναν έτσι που γνωρίστηκαν τα δύο δίποδα (το κάρβουνο φίλος μου με την τσιμπουκλου γκόμενα όπως εξελίχθηκε η φάση) δηθεν τυχαία σπίτι της δεύτερης. Πρόσχημα να δουν μια κουζίνα και να βοηθήσει στο κουβαλημα
ο κανακάρης. Έπειτα ήρθε
η μπόχα και γνωρίστηκαν.
Όλα στημένα εξαρχής. Του έφαγει τουλάχιστον 30.000 ευρώ που μου ήθελε και γάμο ο ξεγανωτος τενεκές.
Ο συγκεκριμένος μαλάκας αν δει νεκρό να τον έχει πατήσει νταλίκα θα κορνάρει για να περάσει αλλιώς αν δεν τον μαζεψουν θα τον πατήσει για να περάσει από πάνω του. Και με την γκόμενα έγινε τόνος Ρίο Μάρε όπως και σε όλες που ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!

:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο συγκεκριμένος ναυαγός που αναφέρω παραπάνω, γυρίζει όπου να ναι για να ΤΟΥ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ και να την πάει βόλτα στα "καλύτερα" ώστε να την κάνει να νιώσει γυναίκα. Έτσι έλεγε πάντα τουλάχιστον. Σε όλη του την ζωή το μόνο θετικό ότι είχε μια καλή δουλειά της ξαπλας που τον εχωσαν με το ζόρι. Δεν μπορεί να καρφώσει ούτε μια προκα στον τοίχο. Θα φάει τα δάκτυλα του και θα γκρεμίσει τον τοίχο. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom