Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.196
- Πόντοι
- 3.656
Μόλις έρθει το παιδί θα τους χρειαστείς όλους αυτούς. Εκτός αν είσαι τίποτα λεφτάς, που και πάλι.
Πικρή αλήθεια...
Μόλις έρθει το παιδί θα τους χρειαστείς όλους αυτούς. Εκτός αν είσαι τίποτα λεφτάς, που και πάλι.
Η μονη αποκλειστικοτητα που τις αναλογει (οσες σκεφτονται ετσι) μετα τα 35 ειναι ο τοιχος προς τον οποιο κατευθυνονται με ασυγκρατητη ταχυτητα και 2 γατια μπονους...Ανοησίες καμένων εγκεφάλων.
31...μη με μικραινεις!
συγγνωμη ρε Σαντ,θελεις να μου πεις οτι νιωθεις δυστυχισμενος που δεν εχεις υποταχθεί μεχρι τα 36-37 σου?
......θελεις να παντρευτεις???
οπως μου ειπε και ενας κολλητος περυσι..."θα γινεις κουμπάρος?" ρε μαλακα του λεω με το ζορι παω σε γαμους θες να με κανεις και κουμπαρο? λες και δε με ξερεις...ασε τα ιδια εχω σκεφτει και εγω και αλλωστε δε νομιζω να ειναι και λιγο που παντρευονται μονο για να κανουν παιδι,ενω ξερουν τις γυναικες.Δε νομιζω να ειναι ολοι μαλακεςεγω τρομαζω στο σεναριο του γαμου δε νομιζω πως θα αντεχα πανω απο 1 μηνα.
μονο αν κατα τυχη εκανα παιδι.....τοτε ,ΜΟΝΟ για το παιδι, θα υπεμεινα τα παντα.
κοινως θα γινομουν σταρχιδιστης και δε θα εδινα σημασια σε κακοτοπιες.
καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
χωρια που μπλεκεις με τα σκατοσογα,τα πεθερικα,τα ξεχασμενα λυκοφιλαρακια σου,καθε γλιτσα που ετυχε να υποχρεωθεις καπου-καποτε.
εγω στους δικους μου το εχω πει απο τωρα για να τους κοψω τον αερα,αν ποτε παντρευτω,θα επιλεξω ξωκλησι σε βουνο ή νησι.
μαξιμουμ 20 ατομα. τις μαλακιες που εκανε ο αδερφος μου δε διανοοουμαι να τις υποστω ουτε κατ' ελαχιστον.
Ο χειρότερος που υπάρχει, έχω πιάσει τελείως πάτο, απόπατος εντελώς.Είσαι κακός άνθρωπος λέγοντας σε έναν νέο πως μέχρι τα 30 δε θα έχει βρει γκόμενα.Εχετε χάσει τη ανθρωπιά σας μερικοί,έχετε ξεφύγει.
Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι στην Ελλάδα ο ''τοίχος'' δεν έρχεται στο μυαλό τους στα 35. Λόγω μουνοδουλίασης, κάθε υπομέτρια μπαζόλα ακόμη και στα σχεδόν 50 έχει άπειρους διαθέσιμους είλωτες να την αποθεώνουν. Βλέπω σχεδόν πενηντάρες να νομίζουν (σοβαρά μέσα τους) ότι θα βρούνε άντρα και θα κάνουν οικογένεια (!!!) και ότι το ''αξίζουν''Η μονη αποκλειστικοτητα που τις αναλογει (οσες σκεφτονται ετσι) μετα τα 35 ειναι ο τοιχος προς τον οποιο κατευθυνονται με ασυγκρατητη ταχυτητα και 2 γατια μπονους...
'Να απατάς τον σύζυγο είναι συνηθισμένο,να απατάς τον εραστή πού το'χεις δει γραμμένο;".Οι γυναικες προτιμανε αραπηδες λογω του μυθου της μεγαλης ψωλης.
Τωρα το ποσο μυθος η αληθεια ειναι δεν ξερω.
Βασει στατιστικων το μεσο μεγεθος σε καποιους πληθυσμους της Αφρικης ειναι 17,7 εκατοστα που σημαινει οτι στον πληθυσμο αυτο θα υπαρχουν αρκετες 25 αρες πουτσες.
Σε εμας ο μεσος ορος ειναι γυρω στα 13 με 14 εκατοστα.
Αρα σπανια να δεις πουτσα που να ξεπερνα τα 20 αν και εχω ακουσει ιστοριες απο πορνες για θηρια 23-25 εκατοστων.
Το ιδανικο καυλι για τις γκομενες ειναι απο 16-20 εκατοστα με καλο παχος και ομοιομορφο σχημα με ελαφρα κλιση προς τα πανω και χοντρο κεφαλι επισης.
Στους αραπηδες εκτος απο αυτο βρισκουν κατι το εξωτικο.
Τα ιδια βρηκε και μια πρωην μου οπως μου ειπε οταν τη συναντησα για καφε καιρο μετα την συντομη σχεση μας και αφου ηδη ειχε παντρευτει.
Πως απατησε τον ανδρα της με ενα μαυρο γιατι ο μαυρος ειχε κατι το εξωτικο και γιατι μεσα απο τις ταινιες γενικα συμπαθουσε τους μαυρους.
Δυστυχως ομως την διεψευσε και δεν της ξηγηθηκε τελικα καλα ο μαυρος... γιατι θελησε να την πεσει και στο συζυγο ο οποιος παλι για τους ιδιους λογους ενεδωσε στην πολιορκια του.
Τον ανδρα της τον συγχωρεσε,τον μαυρο ποτε...
αν δεν εχουν γκομενα αλλα κανουν σεξ ναι,αλλιως δεν υποφερεταιΠολλές φορές σκέφτομαι,πόσο τυχεροί -κατά κάποια έννοια- είναι οι άνδρες,πού δέν έχουν γκόμενα!
γλιτώνουν τήν γκρίνια,τήν τοξικότητα,ακόμα καί τήν.. ψυχική τους υγεία
πρέπει νά είσαι πολύ τυχερός άνδρας,γιά νά βρείς γυναίκα ταίρι
θεωρώ,ότι τό sex περιλαμβάνεται -με οποιοδήποτε τρόπο- στήν ατζέντα τού άνδρα!αν δεν εχουν γκομενα αλλα κανουν σεξ ναι,αλλιως δεν υποφερεται
Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι στην Ελλάδα ο ''τοίχος'' δεν έρχεται στο μυαλό τους στα 35. Λόγω μουνοδουλίασης, κάθε υπομέτρια μπαζόλα ακόμη και στα σχεδόν 50 έχει άπειρους διαθέσιμους είλωτες να την αποθεώνουν. Βλέπω σχεδόν πενηντάρες να νομίζουν (σοβαρά μέσα τους) ότι θα βρούνε άντρα και θα κάνουν οικογένεια (!!!) και ότι το ''αξίζουν''
ειναι αληθεια οτι στους γαμους και στις κηδειες πεφτουν τα καλυτερα φλερτ ή μουφα;τύπε .... έχω ξαναπεί ... λόγω δουλειάς και κονέ ... πάω σε άπειρους γάμους κηδείες μνημόσυνα κτλ ....
υπάρχουν και 53ρες που βρίσκουν γαμπρούς .... και ξοδεύουν 100 χιλιάρικα ...
για να τους πιάσουν τα δίδυμα ....
και τα πάνε στον παιδικό στα 57 και οι γιαγιάδες τις περνάνε για γιαγάδες ....
Στόν κύκλο μου,έχω τουλάχιστον 5 περιπτώσεις πού έχει συμβεί!Είδατε τι έγραψε ο Σάντμαν; ότι θέλει να ζήσει την πατρότητα αλλά όχι τον γάμο. Αυτό είναι το αρχικό στάδιο της "λοίμωξης" του γάμου. Είναι αυτό που σας έλεγα. Ότι όλοι αυτοί που παντρεύτηκαν, ήταν ατομα που ήθελαν να παντρευτούν ή είχαν το βακτήριο/μικρόβιο.
Ε, και τι με αυτό; Πρώτον είναι εξαίρεση στο σύνολο και δεύτερον τι νόημα έχει να έχεις παιδί που να είσαι χωρισμένος κτλ εις γνώσιν σου. Το θέμα είναι ότι αυτή η οικογένεια δεν είναι νορμάλ για το παιδί. Δεν είναι καν νορμάλ. Μην παντρεύεστε. Μην τους δίνετε την ισχύ που θέλουν. Εμείς δεν έχουμε μήτρα. Μπορούμε να ζήσουμε με παρέα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Αυτές θα έχουν όλη την κοινωνία απέναντι να τις λέει άκληρες, σαπιες, προβληματικές, πουτάνες κτλ. Πρώτες από όλες οι μαναδες κι οι "φίλες" τους.Στόν κύκλο μου,έχω τουλάχιστον 5 περιπτώσεις πού έχει συμβεί!
μιλάω γιά αναγνώριση τέκνου από τόν Πατέρα,μέ τέλεια σχέση Πατέρα Παιδιού -μέ όλα τά καλά καί τά κακά του-
απλά οι γυναίκες αυτές...είναι "προχωρημένες"
Οι γκόμενες πλέον είναι κατά 99% μόνο για γαμήσι. Αν βρεις κάποια και δεν είναι μόνο για αυτό μιας που όλα τα άλλα είναι καταδικασμενα πια, κάτσε μόνος σου η πήδα οπότε βρίσκεις. Μην ασχολείστε με εξαιρέσεις.Πολλές φορές σκέφτομαι,πόσο τυχεροί -κατά κάποια έννοια- είναι οι άνδρες,πού δέν έχουν γκόμενα!
γλιτώνουν τήν γκρίνια,τήν τοξικότητα,ακόμα καί τήν.. ψυχική τους υγεία
πρέπει νά είσαι πολύ τυχερός άνδρας,γιά νά βρείς γυναίκα ταίρι