Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ανοησίες καμένων εγκεφάλων.
Η μονη αποκλειστικοτητα που τις αναλογει (οσες σκεφτονται ετσι) μετα τα 35 ειναι ο τοιχος προς τον οποιο κατευθυνονται με ασυγκρατητη ταχυτητα και 2 γατια μπονους...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
31...μη με μικραινεις! :tooth:

συγγνωμη ρε Σαντ,θελεις να μου πεις οτι νιωθεις δυστυχισμενος που δεν εχεις υποταχθεί μεχρι τα 36-37 σου? :confused:

......θελεις να παντρευτεις???:coffee::coffee:

Το έχω ξαναπεί,θα ήθελα να ζήσω την πατρότητα,αλλά όχι τον γάμο...Τουλάχιστον με ελλεεινίδα :shit:

Όμως καλώς ή κακώς,τα παιδιά χρειάζονται δύο γονείς και όχι έναν...

Και φυσικά υπάρχει και το οικονομικό.Αν δεν μπορείς να συντηρήσεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,χωρίς τον μισθό της γυναίκας και τις συντάξεις,έστω 1 παιδί,δεν αξίζεις να γίνεις πατέρας.Ίσως να ακούγεται σκληρό,αλλά το πιστεύω.

Σκεπτόμενος αυτά,αντισταθμίζω το όποιο 'κενό' μπορεί να νιώσω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
εγω τρομαζω στο σεναριο του γαμου:coffee: δε νομιζω πως θα αντεχα πανω απο 1 μηνα.
μονο αν κατα τυχη εκανα παιδι.....τοτε ,ΜΟΝΟ για το παιδι, θα υπεμεινα τα παντα.
κοινως θα γινομουν σταρχιδιστης και δε θα εδινα σημασια σε κακοτοπιες.

καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
χωρια που μπλεκεις με τα σκατοσογα,τα πεθερικα,τα ξεχασμενα λυκοφιλαρακια σου,καθε γλιτσα που ετυχε να υποχρεωθεις καπου-καποτε.
εγω στους δικους μου το εχω πει απο τωρα για να τους κοψω τον αερα,αν ποτε παντρευτω,θα επιλεξω ξωκλησι σε βουνο ή νησι.
μαξιμουμ 20 ατομα. τις μαλακιες που εκανε ο αδερφος μου δε διανοοουμαι να τις υποστω ουτε κατ' ελαχιστον.
οπως μου ειπε και ενας κολλητος περυσι..."θα γινεις κουμπάρος?" ρε μαλακα του λεω με το ζορι παω σε γαμους θες να με κανεις και κουμπαρο? λες και δε με ξερεις...ασε τα ιδια εχω σκεφτει και εγω και αλλωστε δε νομιζω να ειναι και λιγο που παντρευονται μονο για να κανουν παιδι,ενω ξερουν τις γυναικες.Δε νομιζω να ειναι ολοι μαλακες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Είσαι κακός άνθρωπος λέγοντας σε έναν νέο πως μέχρι τα 30 δε θα έχει βρει γκόμενα.Εχετε χάσει τη ανθρωπιά σας μερικοί,έχετε ξεφύγει.
Ο χειρότερος που υπάρχει, έχω πιάσει τελείως πάτο, απόπατος εντελώς.
Αλλά κάποια μέρα θα θυμηθείς αυτό που έγραψα και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήταν κακία μα η πραγματικότητα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Η μονη αποκλειστικοτητα που τις αναλογει (οσες σκεφτονται ετσι) μετα τα 35 ειναι ο τοιχος προς τον οποιο κατευθυνονται με ασυγκρατητη ταχυτητα και 2 γατια μπονους...
Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι στην Ελλάδα ο ''τοίχος'' δεν έρχεται στο μυαλό τους στα 35. Λόγω μουνοδουλίασης, κάθε υπομέτρια μπαζόλα ακόμη και στα σχεδόν 50 έχει άπειρους διαθέσιμους είλωτες να την αποθεώνουν. Βλέπω σχεδόν πενηντάρες να νομίζουν (σοβαρά μέσα τους) ότι θα βρούνε άντρα και θα κάνουν οικογένεια (!!!) και ότι το ''αξίζουν'' :grin::grin::grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Οι γυναικες προτιμανε αραπηδες λογω του μυθου της μεγαλης ψωλης.
Τωρα το ποσο μυθος η αληθεια ειναι δεν ξερω.
Βασει στατιστικων το μεσο μεγεθος σε καποιους πληθυσμους της Αφρικης ειναι 17,7 εκατοστα που σημαινει οτι στον πληθυσμο αυτο θα υπαρχουν αρκετες 25 αρες πουτσες.
Σε εμας ο μεσος ορος ειναι γυρω στα 13 με 14 εκατοστα.
Αρα σπανια να δεις πουτσα που να ξεπερνα τα 20 αν και εχω ακουσει ιστοριες απο πορνες για θηρια 23-25 εκατοστων.
Το ιδανικο καυλι για τις γκομενες ειναι απο 16-20 εκατοστα με καλο παχος και ομοιομορφο σχημα με ελαφρα κλιση προς τα πανω και χοντρο κεφαλι επισης.
Στους αραπηδες εκτος απο αυτο βρισκουν κατι το εξωτικο.
Τα ιδια βρηκε και μια πρωην μου οπως μου ειπε οταν τη συναντησα για καφε καιρο μετα την συντομη σχεση μας και αφου ηδη ειχε παντρευτει.
Πως απατησε τον ανδρα της με ενα μαυρο γιατι ο μαυρος ειχε κατι το εξωτικο και γιατι μεσα απο τις ταινιες γενικα συμπαθουσε τους μαυρους.
Δυστυχως ομως την διεψευσε και δεν της ξηγηθηκε τελικα καλα ο μαυρος... γιατι θελησε να την πεσει και στο συζυγο ο οποιος παλι για τους ιδιους λογους ενεδωσε στην πολιορκια του.
Τον ανδρα της τον συγχωρεσε,τον μαυρο ποτε...
'Να απατάς τον σύζυγο είναι συνηθισμένο,να απατάς τον εραστή πού το'χεις δει γραμμένο;".

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.623
Πόντοι
3.436
Ρε μαγκες τι εχετε παθει με τους αραπηδες?? εδω και 20-25 σελιδες διαβαζω για το αν οι Ελληνιδες γαμιουνται με μαυρους.....εγω ειμαι 44 χρονων και χρονια βολταρω στο κεντρο...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ να κυκλοφορει με μαυρο και να δειχνουν να ειναι ζευγαρι δεν εχω δει ποτε..... 4 μονο φορες εχω δει ολα αυτα τα χρονια μαυρο να κυκλοφορει με ελληνιδα (που δεν ημουν και σιγουρος οτι οντως ηταν ελληνιδα) και απο εμφανιση μαλλον θα τις ελεγες καραμπαζακια..... τωρα το αν γαμιουνται στα κρυφα πανεμορφες γυναικες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ με μαυρους αυτο μαλλον θα γινεται στην τσοντες στο ιντερνετ (τζουλια αλεξανδρατου) ή στην φαντασια ορισμενων εδω μεσα (που μπορει οντως να τους φαντασιωνονται και οι ιδιοι για παρτι τους)....Ισως να υπαρχουν και εξαιρεσεις....Επισης εχω παει και με αρκετες μαυρουλες, με την μια μαλιστα ειχα σχεση 1 χρονο και μια φορα ειχα βγει για καφε με την αδερφη οι τρεις μας και ρωτησα και τις δυο γιατι δεν κανουν σχεση με μαυρο και μου απαντησαν οτι "δεν τους ερχεται να πανε με μαυρο" και ας ειναι και αυτες μαυρες..τους βλεπουν πιο πολυ σαν αδερφους τους...αυτα...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.623
Πόντοι
3.436
Επισης σε οτι αφορα το μεγεθος της ψωλης των μαυρων που διαβαζω εδω και τοσες σελιδες....θεωρω οτι εχει πασει πολυ προπαγανδα ολα αυτα τα χρονια...... το μονο που εχετε να κανετε αντι να διαβαζετε "ερευνες" και στατιστικα του κωλου, ειναι να μιλησετε με τις ιδιες τις πουτανες οι οποιες ξερουν απο πρωτο χερι...και ειδικα οι πουτανες του Μεταξουργειου.....Πηγαινετε και μιληστε με την Γκιλφ Δαναη Ιασωνος 20α ή με την Γκιλφ Τζεννη Μεγ. Αλεξανδρου 17 ή με την Ουκρανεζα Ναταλι Μεγ. Αλεξανδρου 28 ή με οποια αλλη θελετε.....Οι περισσοτεροι Αφρικανοι πανω κατω εχουν την ιδια πουτσα με τους λευκους...υπαρχουν βεβαια και καποιοι με τεραστια εργαλεια....το ιδιο ομως ισχυει και για τους λευκους!!! Ειδικα οπως μου ειπε η Ναταλι "εχω παει με κατι Αλβανους και Ελληνες πουτσαραδες που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τους μαυρους αντιστοιχους πουτσαραδες. Μην σου πω ηταν και καλυτεροι χαχαχα" αυτα.... ξεκολληστε.... Και οι Ελληνιδες μια χαρα γυναικες ειναι που τις εχετε καταθαψει εδω.....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολλές φορές σκέφτομαι,πόσο τυχεροί -κατά κάποια έννοια- είναι οι άνδρες,πού δέν έχουν γκόμενα!
γλιτώνουν τήν γκρίνια,τήν τοξικότητα,ακόμα καί τήν.. ψυχική τους υγεία
πρέπει νά είσαι πολύ τυχερός άνδρας,γιά νά βρείς γυναίκα ταίρι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
Πολλές φορές σκέφτομαι,πόσο τυχεροί -κατά κάποια έννοια- είναι οι άνδρες,πού δέν έχουν γκόμενα!
αν δεν εχουν γκομενα αλλα κανουν σεξ ναι,αλλιως δεν υποφερεται

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είδατε τι έγραψε ο Σάντμαν; ότι θέλει να ζήσει την πατρότητα αλλά όχι τον γάμο. Αυτό είναι το αρχικό στάδιο της "λοίμωξης" του γάμου. Είναι αυτό που σας έλεγα. Ότι όλοι αυτοί που παντρεύτηκαν, ήταν ατομα που ήθελαν να παντρευτούν ή είχαν το βακτήριο/μικρόβιο.
Η άλλη πλευρά δεν γίνεται να παντρευτεί. Ξέρει ότι πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε τα πράγματα καλά. Πάντα ήταν μέτρια η χάλια. Τώρα είναι αίσχος. Εγώ ας πούμε όπως κι άλλοι αν παντρευομασταν, πάνω στον μήνα θα μας είχαν γράψει οι εφημερίδες από τα ξεφτιλικια. Τυχόν εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι στην Ελλάδα ο ''τοίχος'' δεν έρχεται στο μυαλό τους στα 35. Λόγω μουνοδουλίασης, κάθε υπομέτρια μπαζόλα ακόμη και στα σχεδόν 50 έχει άπειρους διαθέσιμους είλωτες να την αποθεώνουν. Βλέπω σχεδόν πενηντάρες να νομίζουν (σοβαρά μέσα τους) ότι θα βρούνε άντρα και θα κάνουν οικογένεια (!!!) και ότι το ''αξίζουν'' :grin::grin::grin:

τύπε .... έχω ξαναπεί ... λόγω δουλειάς και κονέ ... πάω σε γάμους κηδείες μνημόσυνα κτλ ....

υπάρχουν και 53ρες που βρίσκουν γαμπρούς .... και ξοδεύουν 100 χιλιάρικα ...
για να τους πιάσουν τα δίδυμα ....

και τα πάνε στον παιδικό στα 57 και οι γιαγιάδες τις περνάνε για γιαγάδες ....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
τύπε .... έχω ξαναπεί ... λόγω δουλειάς και κονέ ... πάω σε άπειρους γάμους κηδείες μνημόσυνα κτλ ....

υπάρχουν και 53ρες που βρίσκουν γαμπρούς .... και ξοδεύουν 100 χιλιάρικα ...
για να τους πιάσουν τα δίδυμα ....

και τα πάνε στον παιδικό στα 57 και οι γιαγιάδες τις περνάνε για γιαγάδες ....
ειναι αληθεια οτι στους γαμους και στις κηδειες πεφτουν τα καλυτερα φλερτ ή μουφα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είδατε τι έγραψε ο Σάντμαν; ότι θέλει να ζήσει την πατρότητα αλλά όχι τον γάμο. Αυτό είναι το αρχικό στάδιο της "λοίμωξης" του γάμου. Είναι αυτό που σας έλεγα. Ότι όλοι αυτοί που παντρεύτηκαν, ήταν ατομα που ήθελαν να παντρευτούν ή είχαν το βακτήριο/μικρόβιο.

:rockon:
Στόν κύκλο μου,έχω τουλάχιστον 5 περιπτώσεις πού έχει συμβεί!
μιλάω γιά αναγνώριση τέκνου από τόν Πατέρα,μέ τέλεια σχέση Πατέρα Παιδιού -μέ όλα τά καλά καί τά κακά του-
απλά οι γυναίκες αυτές...είναι "προχωρημένες"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά μην τρελλαινεστε με τους μαυρους. Μια χαρά πάνε με τις δικές μας κι οι Αφρικανοι κι οι Πακιστανοί κι όλοι αυτοί και αρκετές εξ αυτών των γυναικών είναι πολύ ωραίες. Ένα σωρό ζευγάρια υπάρχουν. Το ότι είναι λίγα μπροστα στο σύνολο δεν έχει να κάνει. Μην καταντησετε σαν τον αυτιστικο κατρουλη ορεος 24 :2funny: που όλη μέρα ουρλιάζει ότι δεν είναι έτσι και σε κάθε ποστ. Το παιδί δεν ρίχνεται πουθενά και δεν πάει ούτε στα μπουρδέλα. Δεν έχει ενημερώσει ποτέ. Απλά διαβάζει τι λένε οι άλλοι και γράφει. Φοβάται μην φάει φόλα η μην έρθει κάποιος και του πει τι κούκλα έχει δίπλα του στην ανεφικτη περίπτωση να βρει γκόμενα. :2funny:Τα λέει
ο ίδιος..Είναι για εγκλεισμό. Κάποιος μαύρος του έχει φάει κάποια που γουσταρε επειδή είναι μουγγοθοδωρας. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Ή αλλιώς κομπλαρει που οι μαυροι έχουν μεγαλύτερες ψωλες. Δεν έχει σημασία αν έχουν όλοι και τέτοιες μπούρδες. Σημασία έχει πως υπάρχουν γυναίκες που δεν την βρίσκουν με 16αρια και 17αρια ως μέσο όρο Ελλήνων και θέλουν 25αρια. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; αλλιώς πως πάνε με αυτούς και αρκετές είναι και μουναρες. Δεν ισχύει ότι πάνε μόνο τα σκουπιδια με μαύρους διότι όλοι γνωρίζουμε ότι ακόμα και τα σκουπίδια έχουν 200 γαμπρούς στα σοσιαλ. Άρα ο λόγος είναι η ψωλή αφού ούτε λεφτά έχουν εκείνοι. Επιτέλους λίγη σοβαρότητα. Ξεκολλήστε να μιλάμε με επιχειρήματα και κυρίως περί Ελληνίδων που λέει το θέμα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στόν κύκλο μου,έχω τουλάχιστον 5 περιπτώσεις πού έχει συμβεί!
μιλάω γιά αναγνώριση τέκνου από τόν Πατέρα,μέ τέλεια σχέση Πατέρα Παιδιού -μέ όλα τά καλά καί τά κακά του-
απλά οι γυναίκες αυτές...είναι "προχωρημένες"
Ε, και τι με αυτό; Πρώτον είναι εξαίρεση στο σύνολο και δεύτερον τι νόημα έχει να έχεις παιδί που να είσαι χωρισμένος κτλ εις γνώσιν σου. Το θέμα είναι ότι αυτή η οικογένεια δεν είναι νορμάλ για το παιδί. Δεν είναι καν νορμάλ. Μην παντρεύεστε. Μην τους δίνετε την ισχύ που θέλουν. Εμείς δεν έχουμε μήτρα. Μπορούμε να ζήσουμε με παρέα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Αυτές θα έχουν όλη την κοινωνία απέναντι να τις λέει άκληρες, σαπιες, προβληματικές, πουτάνες κτλ. Πρώτες από όλες οι μαναδες κι οι "φίλες" τους. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλέον το σύστημα που αξίζει είναι να συζείς με γυναίκα που δεν έχετε ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ σας ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και κερδοσκοπίες. Απλά θα κάνετε την ζωή σας μοιράζοντας δικαιώματα και υποχρεώσεις οπότε μια χαρά θα περνάτε κι οι δυο. Από το να καταντησετε έγγαμοι στο ίδιο μοτίβο, πληρώνοντας να σας σπάνε τ αρχίδια κτλ κάνετε έτσι. Οι γυναίκες γκαριζουν και κερδοσκοπούν μόνο όταν παντρεύονται η είναι γκόμενες. Έχετε δει ποτέ γυναίκα απλά γνωστή να κάνει μαλακίες με κάποιον εκτός αυτών των άνωθεν περιπτώσεων; Είναι σχεδόν αδύνατον. Και βέβαια οπότε βρίσκετε θα γαμάτε άλλη. Τόσο απλό είναι. Απλά ορισμενοι τα θέλετε όλα ονειρικά. Δεν γίνεται αυτό. Χωνέψτε το. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες πλέον είναι κατά 99% μόνο για γαμήσι. Αν βρεις κάποια και δεν είναι μόνο για αυτό μιας που όλα τα άλλα είναι καταδικασμενα πια, κάτσε μόνος σου η πήδα οπότε βρίσκεις. :rockon:Μην ασχολείστε με εξαιρέσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom