Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Παίξε με το πουλί σου ρε ελεεινό υποκείμενο και σάλτα και γαμήσου μαλακισμένο.
εγω σε αντιθεση με σενα γαμαω στα μπουρδελα,εσυ δε εχεις ουτε γκομενα ουτε σε μπουρδελα πας.Δες κριτικες μου εχω 38 κριτικες μεσα σε 9 μηνες δλδ 4 φορες το μηνα καθε βδομαδα γαμησι,εσυ εχεις 8 κριτικες μεσα σε 4 χρονια(απο 2008-2012) βρε κακομοιρη οποτε το ποιος παιζει το πουλακι του φαινεται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ο χειρότερος που υπάρχει, έχω πιάσει τελείως πάτο, απόπατος εντελώς.
Αλλά κάποια μέρα θα θυμηθείς αυτό που έγραψα και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήταν κακία μα η πραγματικότητα.
υπερβολικο αλλα και γω μετα τα 27-28 αρχιζα να "στροφαρω" με τις γυναικες και ειχα αποτελεσματα..ομως ολα ειναι σχετικα υπαρχουν πιτσιρικάδες που γαμάνε αβερτα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
υπερβολικο αλλα και γω μετα τα 27-28 αρχιζα να "στροφαρω" με τις γυναικες και ειχα αποτελεσματα..ομως ολα ειναι σχετικα υπαρχουν πιτσιρικάδες που γαμάνε αβερτα
Όπως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν γαμήσει ποτέ τους γκόμενα παρά μόνο πληρωμένες.
Όπως γνωρίζω άνθρωπο που είχε τελευταία σχέση στα 38 του και τώρα είναι 53 και 15 χρόνια τον παίζει.

Το βασικό ξέρεις ποιο είναι κατά την άποψή μου; το να ''νιώθεις'' το πρόβλημα και να προσπαθείς να το αλλάξεις. Πριν αρχίσεις να ''στροφάρεις'' όπως έγραψες, πιθανότατα δε σου άρεσε αυτό που ζούσες, ένιωσες ότι θέλεις να το αλλάξεις. Και το άλλαξες.
Το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται όταν δεν το αναγνωρίζεις και το αποδέχεσαι με ευχολόγια ότι θα αλλάξει εξ ουρανού.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί μπορούν νά τό κάνουν?
γιά βρές γυναίκα πού θά τό δεχθεί!
Αυτούς δέν τούς νοιάζει η τεκνοποίηση,εγώ μιλάω γιά αυτούς πού θέλουν παιδί!
Μόνος σου τα λες. Είναι αυτό που σας έχω γράψει.
Να σκεφτεστε ανδροκεντρικά με απόλυτη λογική. Γιατί δεν δέχονται σε συντριπτικό βαθμό; διότι τις νοιάζει το ντάντεμά τους με πρόφαση το παιδί. :rockon:Ακόμα όμως κι αν δεχθει κάποια δεν λειτουργεί το σύστημα αυτό λέμε. Άπαξ και τις έχεις ανάγκη για να κάνεις παιδί (όσοι θέλουν) τοτε αυτομάτως εξαρτάσαι και δεν υπάρχει καμία απολύτως σιγουριά ότι κι αν επιστρατεύσεις. Κι αν τυχόν κάποιος ξεπεράσει αυτόν τον ύφαλο, δεν μπορεί να ξεπεράσει το ότι η οικογένεια αποτελείται από πατέρα, μάνα και παιδιά. Οτιδήποτε άλλο είναι εφεύρεση που δεν λειτουργεί. Θα παίζουμε τώρα τον μπαμπά χωρίς μαμά και τέτοιες μαλακίες; θα καταλήξει τρελλο το παιδί ή θα το κοιτούν στο σχολείο σαν εξωγήινο κι άλλα πολλά. Αντίθετα το σύστημα να συζείς για τυπικό διαμοιρασμό όπως εξήγησα, λειτουργεί όπως και το να βρίσκεις να γαμάς. Σημασία έχει τι λειτουργεί στην πράξη. Αυτά για τώρα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Όπως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν γαμήσει ποτέ τους γκόμενα παρά μόνο πληρωμένες.
Όπως γνωρίζω άνθρωπο που είχε τελευταία σχέση στα 38 του και τώρα είναι 53 και 15 χρόνια τον παίζει.

Το βασικό ξέρεις ποιο είναι κατά την άποψή μου; το να ''νιώθεις'' το πρόβλημα και να προσπαθείς να το αλλάξεις. Πριν αρχίσεις να ''στροφάρεις'' όπως έγραψες, πιθανότατα δε σου άρεσε αυτό που ζούσες, ένιωσες ότι θέλεις να το αλλάξεις. Και το άλλαξες.
Το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται όταν δεν το αναγνωρίζεις και το αποδέχεσαι με ευχολόγια ότι θα αλλάξει εξ ουρανού.
οχι δε μαρεσε βεβαια...του ειχα γαμησει τη μανα στα μπουρδελα κιομως δε μαρεσε που δε γαμουσα εξω...(ειχα μια σχεση αλλα του κωλου απο 1 χρονο η καθε μια)..παρολα αυτα πιεσα τον εαυτο μου,μπηκα badoo-tinter που τοτε αξιζε το κοπο μιλαμε για εποχες 2008-10-12 εως και 15 εβγαινα αβερτα με γκόμενες και πηρα το "κολαι" που λενε.Τοτε αξιζαν αυτ ημουν και πιτσιρικας,πιο γυμνασμενος και ειχα επιτυχιες..ε τωρα οχι και τοσο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
οχι δε μαρεσε βεβαια...του ειχα γαμησει τη μανα στα μπουρδελα κιομως δε μαρεσε που δε γαμουσα εξω...(ειχα μια σχεση αλλα του κωλου απο 1 χρονο η καθε μια)..παρολα αυτα πιεσα τον εαυτο μου,μπηκα badoo-tinter που τοτε αξιζε το κοπο μιλαμε για εποχες 2008-10-12 εως και 15 εβγαινα αβερτα με γκόμενες και πηρα το "κολαι" που λενε.Τοτε αξιζαν αυτ ημουν και πιτσιρικας,πιο γυμνασμενος και ειχα επιτυχιες..ε τωρα οχι και τοσο
Ναι αλλά όπως γράφεις είχες σχέσεις με γυναίκες, δε γάμαγες μόνο στα μπουρδέλα.
Μπορώ να μάθω τένις χωρίς να παίξω ρακέτα; έτσι είναι και οι γκόμενες: πρέπει να παίζεις μαζί τους για να μπορέσεις να γαμήσεις.
Μέσα στο παιχνίδι θα φας και χυλούς, θα ρίξεις και πούτσους. Και όσο γαμάς περισσότερες, τόσο περισσότερες γνωρίζεις γιατί συμπεριφέρεσαι με τρόπο που γίνεσαι πιο επιθυμητός από εκείνες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
ομως αυτο που θα ελεγα σε καθε νεο ειναι να μη το βαζει κατω...να τρωει τα μουτρα του συνεχεια με τις γκομενες,και καθε φορα που θα τα τρωει θα περνει και ενα μαθημα,και μια μερα θα γινουν ολα οπως πρεπει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ναι αλλά όπως γράφεις είχες σχέσεις με γυναίκες, δε γάμαγες μόνο στα μπουρδέλα.
Μπορώ να μάθω τένις χωρίς να παίξω ρακέτα; έτσι είναι και οι γκόμενες: πρέπει να παίζεις μαζί τους για να μπορέσεις να γαμήσεις.
Μέσα στο παιχνίδι θα φας και χυλούς, θα ρίξεις και πούτσους. Και όσο γαμάς περισσότερες, τόσο περισσότερες γνωρίζεις γιατί συμπεριφέρεσαι με τρόπο που γίνεσαι πιο επιθυμητός από εκείνες.
ειχα ναι αλλα ημουν μαλακας γενικα με τις γυναικες...δηλ ειχα 2 σχεσεις ολα κιολα απο 20-25 παρολα αυτα θα μπορουσα να γαμησω τις 10πλασιες...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
ειχα ναι αλλα ημουν μαλακας γενικα με τις γυναικες...δηλ ειχα 2 σχεσεις ολα κιολα απο 20-25 παρολα αυτα θα μπορουσα να γαμησω τις 10πλασιες...
Έστω δύο, είχες μία μικρή εξοικείωση τι είναι να πηγαίνεις με μη πληρωμένη, τι είναι να έχεις σχέση, να στα πρήζει, να γαμάς χωρίς να πληρώνεις, όλο το πακέτο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Έστω δύο, είχες μία μικρή εξοικείωση τι είναι να πηγαίνεις με μη πληρωμένη, τι είναι να έχεις σχέση, να στα πρήζει, να γαμάς χωρίς να πληρώνεις, όλο το πακέτο.
τωρα για να λεμε του στραβου το δικιο...20-30 μονο για σχεση δεν ημουν.Μονο που εβλεπα "καλημερα" εβγαζα καντιλες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
αλλα ναι ειδικα στα 30 ειχα τις περισσοτερες επιτυχιες ..αρχιζα να πεφτω μετα τα 38 τωρα ειμαι 41 αλλα νομιζω αν γυμναστω και κανω και λιγη διατροφη ισως ξανα ανεβω λιγο στα παλια αλλα βαριεμαι ρε φιλε πλεον να κυνηγαω το μουνι.Παλια ειχα ορεξη

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
42
Like
21.882
Πόντοι
18.496
Το θέμα είναι ότι δε είμαι τετοιος δλδ θέλω να είμαι σε ένα μέτωπο πιο πολύ,αν και σχέση να κάνω πχ για 5 χρόνια δε πρόκειται να μη πάω ποτέ σε μπουρδελο αυτά τα 5 χρόνια αλλά θα πηγαίνω πιο αραιά και που όχι πως πάω τωρα.Μαρεσουν πολύ τα μπουρδέλα.
μια χαρα μην το πολυσκεφτεσαι
κανε οτι σου γκαβλωσει οπως κανουν οι περισσοτεροι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
μια χαρα μην το πολυσκεφτεσαι
κανε οτι σου γκαβλωσει οπως κανουν οι περισσοτεροι
Ακριβως έτσι πρέπει να κάνουμε ο καθένας ότι γουστάρουμε.Το κέρατο στη Ελληνίδα θα το ρίχνω με πουτανες έτσι και αλλιώς δε μπορώ πχ αν κάνω μακροχρόνια σχέση να μη πάω καθόλου αυτά τα χρόνια μπουρδέλο.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
42
Like
21.882
Πόντοι
18.496
Ακριβως έτσι πρέπει να κάνουμε ο καθένας ότι γουστάρουμε.Το κέρατο στη Ελληνίδα θα το ρίχνω με πουτανες έτσι και αλλιώς δε μπορώ πχ αν κάνω μακροχρόνια σχέση να μη πάω καθόλου αυτά τα χρόνια μπουρδέλο.
ε μα καθε μερα φασουλαδα δε βγαινει η ζωη,,,

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ε μα καθε μερα φασουλαδα δε βγαινει η ζωη,,,
Χωρια που τώρα να βρεις έξω Ελληνίδα με τα χαρακτηριστικά που θέλω δύσκολο οπότε είναι απαραίτητες οι πουτανες.Θελω μαυρομαλλα λεπτή λευκό δέρμα κοντη και φάτσα σλαβική στιλ μολβαδεζα Ρουμάνα κλπ τώρα τέτοια Ελληνίδα 3 στις 10 είναι έτσι και σιγά μη πάνε με μένα με τον φραγκατο θα πάνε πουλάν την ομορφιά τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.011
Πόντοι
3.656
Χωρια που τώρα να βρεις έξω Ελληνίδα με τα χαρακτηριστικά που θέλω δύσκολο οπότε είναι απαραίτητες οι πουτανες.Θελω μαυρομαλλα λεπτή λευκό δέρμα κοντη και φάτσα σλαβική στιλ μολβαδεζα Ρουμάνα κλπ τώρα τέτοια Ελληνίδα 3 στις 10 είναι έτσι και σιγά μη πάνε με μένα με τον φραγκατο θα πάνε πουλάν την ομορφιά τους.

Τύπε .... οι ψηλές που αρέσουν σε μένα .... πουλάνε το μπόϊ τους ...

Οι κοντές που αρέσουν σε εσένα ... πουλάνε το ... κόντος τους ;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.011
Πόντοι
3.656
Να μαντέψω τύπε ... ΝΔ ψήφισε ;

Αν και 15 χρόνια σπουδές είναι λίγα.
Ο Barock έχει 50+

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
42
Like
21.882
Πόντοι
18.496
δεν σε ξερω αλλα σε αυτη τη ζωη ολα ειναι πιθανα.μη χανεις την ελπιδα σου :2funny:
:2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Αμερικανιδα ανεβαζει πικραμενη και εκπληκτη, βιντεακι απο το αεροδρομιο οπου βρισκεται, για να πει οτι ειδε στο αεροδρομιο, απο τα ζευγαρια που βρισκονταν εκει περιμενοντας να επιβιβαστουν σε διεθνεις πτησεις, , τα μισα αποτελουνταν απο ομορφες γυναικες απο Ασια ζευγαρωμενες με συνηθισμενους λευκους Αμερικανους.

Δηλαδη με απλα λογια, την χαλασε που ειδε μουναρες Ασιατισες ζευγαρι με λευκους που εκεινη ουτε θα τους εφτυνε, γιατι προφανως εχει πολυ υψηλα κριτηρια.

Και αυτος που κανει σχολιο, λεει Τι σε νοιαζει εσενα; Οι αντρες ψαχνουν για θηλυκες γυναικες. (δηλαδη οχι σπαστικες σαν εσενα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom