Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε, και τι με αυτό; Πρώτον είναι εξαίρεση στο σύνολο και δεύτερον τι νόημα έχει να έχεις παιδί που να είσαι χωρισμένος κτλ εις γνώσιν σου. Το θέμα είναι ότι αυτή η οικογένεια δεν είναι νορμάλ για το παιδί. Δεν είναι καν νορμάλ. Μην παντρεύεστε. Μην τους δίνετε την ισχύ που θέλουν. Εμείς δεν έχουμε μήτρα. Μπορούμε να ζήσουμε με παρέα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Αυτές θα έχουν όλη την κοινωνία απέναντι να τις λέει άκληρες, σαπιες, προβληματικές, πουτάνες κτλ. Πρώτες από όλες οι μαναδες κι οι "φίλες" τους. :2funny:
Γιατί νά είσαι χωρισμένος? κάνεις παιδί χωρίς νά παντρευτείς
είναι νορμάλ γιά τό παιδί,άν τσακώνονται μέσα στό γάμο όλη μέρα?
-εξετάζω τήν περίπτωση πού ένας άνδρας,θέλει νά γίνει Πατέρας χωρίς γάμο-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί νά είσαι χωρισμένος? κάνεις παιδί χωρίς νά παντρευτείς
είναι νορμάλ γιά τό παιδί,άν τσακώνονται μέσα στό γάμο όλη μέρα?
-εξετάζω τήν περίπτωση πού ένας άνδρας,θέλει νά γίνει Πατέρας χωρίς γάμο-
Φίλε μου αυτά δεν λειτουργούν νορμάλ. Έτσι τα λένε για να περνάει η ώρα η τυχαίνει μια στο μύριο (αααααααααααν). Άπαξ και κάνεις παιδί με γυναίκα, ο νομος ότι κι αν υπογράψετε (που καλό είναι αυτό) δεν θα είναι ποτέ μοιρασμένος στην μέση και έτσι κι αλλιώς πάντα θα είσαι περιορισμένος. Επίσης θα τσακώνεστε έτσι κι αλλιώς για χίλιους λόγους.
Η οικογένεια είναι πατέρας, μάνα, παιδιά. Οτιδήποτε άλλο δεν δύναται να λειτουργήσει νορμάλ. Όσοι τα πράττουν αυτά είναι ειδικές περιπτώσεις, έχουν 40 δικηγόρους πλάι τους και αφορούν περουσιακα θέματα μην πάθουν ζημιά. Οι υπόλοιποι είναι απλά πειραματόζωα. Θα έχουν προβλήματα. :rockon:Ασε τι λένε. Κι οι καμμένοι παντρεμένοι δεν λένε όλοι την αλήθεια. Οι πιο πολλοί έχουν τρελλαθει και ντρέπονται να τα πουν. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Χειρότερη όλων των υπολοίπων. Ο γάμος έσβησε πια και τα υπόλοιπα είναι πατέντες της πλάκας.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο χειρότερος που υπάρχει, έχω πιάσει τελείως πάτο, απόπατος εντελώς.
Αλλά κάποια μέρα θα θυμηθείς αυτό που έγραψα και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήταν κακία μα η πραγματικότητα.
Μήπως το έχεις εσύ αυτό και όχι εγώ?μήπως εσύ στα 40τοσο σου δε έχεις βγάλει ποτέ γκόμενα και το ρίχνεις ότι θα πάθω και εγώ το ίδιο με σένα?Είσαι πολύ κακός άνθρωπος,ένα κτήνος,έχετε χάσει τη ανθρωπιά σας μερικοί,ίδιο γουρούνι με αυτά τα καθηκια που ρίξαν τον Αντώνη από το πλοιο είσαι,δε διαφέρεις και πολυ,αυτοί είναι δολοφόνοι αλλά εσύ δημιουργεις στον άλλον ψυχολογική στενοχώρια χωρίς να σε πείραξα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Μήπως το έχεις εσύ αυτό και όχι εγώ?μήπως εσύ στα 40τοσο σου δε έχεις βγάλει ποτέ γκόμενα και το ρίχνεις ότι θα πάθω και εγώ το ίδιο με σένα?Είσαι πολύ κακός άνθρωπος,ένα κτήνος,έχετε χάσει τη ανθρωπιά σας μερικοί,ίδιο γουρούνι με αυτά τα καθηκια που ρίξαν τον Αντώνη από το πλοιο είσαι,δε διαφέρεις και πολυ,αυτοί είναι δολοφόνοι αλλά εσύ δημιουργεις στον άλλον ψυχολογική στενοχώρια χωρίς να σε πείραξα.

Εγώ μπορεί να είμαι το χειρότερο κτήνος που υπάρχει, εσύ κοίταξε να δεις το ψυχιατρικό σου θέμα γιατί θα έχεις σοβαρότερα προβλήματα στο μέλλον και θα προκαλέσεις προβλήματα και σε ανθρώπους που δε φταίνε τίποτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φίλε μου αυτά δεν λειτουργούν νορμάλ. Έτσι τα λένε για να περνάει η ώρα η τυχαίνει μια στο μύριο (αααααααααααν). Άπαξ και κάνεις παιδί με γυναίκα, ο νομος ότι κι αν υπογράψετε (που καλό είναι αυτό) δεν θα είναι ποτέ μοιρασμένος στην μέση και έτσι κι αλλιώς πάντα θα είσαι περιορισμένος. Επίσης θα τσακώνεστε έτσι κι αλλιώς για χίλιους λόγους.
Η οικογένεια είναι πατέρας, μάνα, παιδιά. Οτιδήποτε άλλο δεν δύναται να λειτουργήσει νορμάλ. Όσοι τα πράττουν αυτά είναι ειδικές περιπτώσεις, έχουν 40 δικηγόρους πλάι τους και αφορούν περουσιακα θέματα μην πάθουν ζημιά. Οι υπόλοιποι είναι απλά πειραματόζωα. Θα έχουν προβλήματα. :rockon:Ασε τι λένε. Κι οι καμμένοι παντρεμένοι δεν λένε όλοι την αλήθεια. Οι πιο πολλοί έχουν τρελλαθει και ντρέπονται να τα πουν. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση. Χειρότερη όλων των υπολοίπων. Ο γάμος έσβησε πια και τα υπόλοιπα είναι πατέντες της πλάκας.
Η αναγνώριση τέκνου,δέν έχει σχέση μέ τήν κηδεμονία!
στό νομικό μας σύστημα,είναι η μοναδική λύση γιά κάποιον άνδρα,νά τεκνοποιήσει άνευ γάμου
πάλι οικογένεια είναι,Μητέρα-Πατέρας-Παιδί!

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
42
Like
21.884
Πόντοι
18.496
Ξέρω τύπο που στα 28 έβγαλε γκόμενα πρώτη φορά και μέχρι να βρει πήγαινε σε μπουρδελα σιγά το πράγμα,δε γεννήθηκαν όλοι έμπειροι στο φλερτ και άξιοι.Αμα μια γκόμενα σε αφήσει επειδή δε έχεις ξανακάνει σχέση πάει να πει δε αξίζει να είναι στη ζωή σου.Το παιδί ήταν τέρμα άπειρο στις σχέσεις παρόλα αυτά μια χαρά κατάφερε και έκανε 2 σχέσεις.Δε είναι όλες μαλακισμένες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ,έχει και κοπέλες που προτιμούν άνθρωπος σα εμένα σα το παιδί,λίγες αλλά υπάρχουν χωνεψε το κομπλεξαρα που θα με κάνεις να νοιώσω άσχημα εσύ εμένα,σιγά μη ασχοληθώ από τώρα με γκομενες προηγούνται τα μπουρδέλα μέχρι τα 26-27 έχω καιρό βλακακο.Μια χαρά θα βρω γκόμενα γιατί δε είναι όλες καριολες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ και μπάντ Μπόις,χονεψε το μερικές θέλουν τους σωστούς σα εμένα.
υπαρχουν οντως,μη μασας,για ολους υπαρχει καποια που στο τελος θα τους αλλαξει τα φωτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η αναγνώριση τέκνου,δέν έχει σχέση μέ τήν κηδεμονία!
στό νομικό μας σύστημα,είναι η μοναδική λύση γιά κάποιον άνδρα,νά τεκνοποιήσει άνευ γάμου
πάλι οικογένεια είναι,Μητέρα-Πατέρας-Παιδί!
Ποιος μίλησε για κηδεμονία; εφόσον το τέκνο έχει βγει από την χοάνη τους, υφίσταται ως ζωή και θα βρουν πολλά να κάνουν. Αν αυτό που λες λειτουργούσε νορμαλ, θα το έκαναν όλοι. Αντίθετα, τι κάνουν; Κοιτούν να αποφύγουν όλο και περισσότερο τυχον (μονόπατες) ευθύνες. Δηλαδή μόνο γαμήσι και πουθενά χαρτί επίσημο για τίποτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποιος μίλησε για κηδεμονία; εφόσον το τέκνο έχει βγει από την χοάνη τους, υφίσταται ως ζωή και θα βρουν πολλά να κάνουν. Αν αυτό που λες λειτουργούσε νορμαλ, θα το έκαναν όλοι. Αντίθετα, τι κάνουν; Κοιτούν να αποφύγουν όλο και περισσότερο τυχον (μονόπατες) ευθύνες. Δηλαδή μόνο γαμήσι και πουθενά χαρτί επίσημο για τίποτα.
Γιατί μπορούν νά τό κάνουν?
γιά βρές γυναίκα πού θά τό δεχθεί!
Αυτούς δέν τούς νοιάζει η τεκνοποίηση,εγώ μιλάω γιά αυτούς πού θέλουν παιδί!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ μπορεί να είμαι το χειρότερο κτήνος που υπάρχει, εσύ κοίταξε να δεις το ψυχιατρικό σου θέμα γιατί θα έχεις σοβαρότερα προβλήματα στο μέλλον και θα προκαλέσεις προβλήματα και σε ανθρώπους που δε φταίνε τίποτα.
Πες μου λίγο τι πρόβλημα έχω εγώ που δε θα βρω γυναίκα μέχρι τα 30 για πες μου λίγο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
υπαρχουν οντως,μη μασας,για ολους υπαρχει καποια που στο τελος θα τους αλλαξει τα φωτα
Ακριβώς απλά αυτός ο κομπλεξικος θέλει να με κάνει να νοιώσω άσχημα.Ειμαι 24 σιγά μη ασχοληθώ από τώρα με σχέση μέχρι τα 26-27 έχω καιρό,τώρα μπουρδέλα.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
42
Like
21.884
Πόντοι
18.496
Ακριβώς απλά αυτός ο κομπλεξικος θέλει να με κάνει να νοιώσω άσχημα.Ειμαι 24 σιγά μη ασχοληθώ από τώρα με σχέση μέχρι τα 26-27 έχω καιρό,τώρα μπουρδέλα.
καλα κ σχεση να κανεις δεν ειναι απαραιτητο να κοψεις τα μπουρδελα.
οσο αντεχει ο καθενας γαμαει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
καλα κ σχεση να κανεις δεν ειναι απαραιτητο να κοψεις τα μπουρδελα.
οσο αντεχει ο καθενας γαμαει.
Το θέμα είναι ότι δε είμαι τετοιος δλδ θέλω να είμαι σε ένα μέτωπο πιο πολύ,αν και σχέση να κάνω πχ για 5 χρόνια δε πρόκειται να μη πάω ποτέ σε μπουρδελο αυτά τα 5 χρόνια αλλά θα πηγαίνω πιο αραιά και που όχι πως πάω τωρα.Μαρεσουν πολύ τα μπουρδέλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Πολλές φορές σκέφτομαι,πόσο τυχεροί -κατά κάποια έννοια- είναι οι άνδρες,πού δέν έχουν γκόμενα!
γλιτώνουν τήν γκρίνια,τήν τοξικότητα,ακόμα καί τήν.. ψυχική τους υγεία
πρέπει νά είσαι πολύ τυχερός άνδρας,γιά νά βρείς γυναίκα ταίρι

Αν βρεις κάποια που σε καυλώνει εμφανισιακά και τα βρίσκετε στα βασικά,μπορεί να σε απογειώσει.

Εύκολο,δύσκολο,δεν ξέρω,πάντως όσοι το καταφέρνουν,περνάνε πολύ καλύτερα απ'τα μπακούρια

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι ότι δε είμαι τετοιος δλδ θέλω να είμαι σε ένα μέτωπο πιο πολύ,αν και σχέση να κάνω πχ για 5 χρόνια δε πρόκειται να μη πάω ποτέ σε μπουρδελο αυτά τα 5 χρόνια αλλά θα πηγαίνω πιο αραιά και που όχι πως πάω τωρα.Μαρεσουν πολύ τα μπουρδέλα.

Τύπε ισχύει αυτό . Εγώ φοιτητής, είχα νοικιάσει διαμέρισμα γαμιστρώνα κέντρο , για να είναι κοντά στα μπουρδέλα.
Σε περιόδους εξεταστικών , καλοκαίρι , που διάβαζα πολύ και οι κάβλες ήταν ταβάνι , πήγαινα 3-4 φορές την ημέρα σε μπουρδέλα.
Ήμουν και δίπλα, 3 λεπτά με τα πόδια.

Όταν είχα γκόμενα, το λιγόστευα. Πήγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα μόνο .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε ισχύει αυτό . Εγώ φοιτητής, είχα νοικιάσει διαμέρισμα γαμιστρώνα κέντρο , για να είναι κοντά στα μπουρδέλα.
Σε περιόδους εξεταστικών , καλοκαίρι , που διάβαζα πολύ και οι κάβλες ήταν ταβάνι , πήγαινα 3-4 φορές την ημέρα σε μπουρδέλα.
Ήμουν και δίπλα, 3 λεπτά με τα πόδια.

Όταν είχα γκόμενα, το λιγόστευα. Πήγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα μόνο .
εε ναι οταν εχεις γκομενα τα λιγοστευεις γιατι σε ικανοποιει η γκομενα δε χρειαζεται να πας συχνα στα μπουρδελα πας πιο αραια και που,πας βεβαια δε μενεις ετσι ειναι μαλακια,δε πρεπει ποτε ουτε ενα χρονο να απεχουμε απο τα αγαπητα μας μπουρδελα.Για να κανω σχεση βεβαια θελω η αλλη να ειναι αξιοπρεπης εμφανηση πατσαβουρες χοντρες κλπ ακυρωνονται,μια μετρια εμφανησιακα και ολα κομπλε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μαλακιστήρι ήμουν ευγενικός επειδή έχεις τα μισά μου χρόνια. Μην το χοντραίνεις άλλο.
σκατα ευγενικος εισαι οταν λες σε 24 χρονο οτι μεχρι τα 30 του δε θα βρει γκομενα.Ενας σκατοψυχο απανθρωπο κτηνος εισαι ουστ σιχαμα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
σκατα ευγενικος εισαι οταν λες σε 24 χρονο οτι μεχρι τα 30 του δε θα βρει γκομενα.Ενας σκατοψυχο απανθρωπο κτηνος εισαι ουστ σιχαμα.
Παίξε με το πουλί σου ρε ελεεινό υποκείμενο και σάλτα και γαμήσου μαλακισμένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom