Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (10 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.992
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δέν πιστεύω νά εννοούν,ότι γίνεται σέ συντριπτικό βαθμό!
εδώ είναι Ελλάδα,δέν είναι Μ.Βρετανία
αυτές πού πάνε μέ μαύρους,είναι σχέδον ψυχοπαθείς,έχω μιλήσει εγώ μέ τέτοιες γκόμενες
εμενα ηξερε ο πατερας μου μια χοντρη ασχημομουρα που πηγαινε με μαυρους αλλα ηταν σκατα η γκομενα ειχε θεματα τετοιες ναι πανε με μαυρους αλλα τωρα μια αδυνατη νορμαλ εμφανησιακα κοπελα δε υπαρχει λογος να παει με τους βλακες που γελανε σα χανοι.Οπως το ειπες αμερικη και αγγλια ειναι αστειο να πας με μαυρο ολες πανε εκει αλλα εδω ειναι ελλαδα μη τρελαθουμε,εχω μια εντυπωση για τον ντοναλντ που το υποστηριζει τοσο ή του αρεσει να του γαμανε τη γυναικα αραπηδες ή ειναι γκει και θελει να τον φαει απο αραπη γιαυτο και τους εκθειαζει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
στην βρετανια δεν νομιζω να πηγαινουν σε συντριπτικο βαθμο εκει εχει πολλους πακιστανους ασιατες κλπ
Στήν Μ.Βρετανία γίνεται χαμός,από τέτοιου είδους -mix- ζευγαριών!
αλλά καί εκεί πάνε οι άσχημες,κοντόχοντρες,ημίτρελες Βρετανίδες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ολες οι ελλεινιδες θελουν μαυρη ψωλη,αλλα δεν εχει πολλους αραπαδες η χωρα και δεν φτανουν για ολες.η καρδιτσιωτισα να τη βρει τη μαυρη ψωλη?
Τώρα που έγραψες όλες τον διελυσες τον άλλον. Θα έχει πέσει ανάσκελα. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ολες οι ελλεινιδες θελουν μαυρη ψωλη,αλλα δεν εχει πολλους αραπαδες η χωρα και δεν φτανουν για ολες.η καρδιτσιωτισα να τη βρει τη μαυρη ψωλη?
εξαφανισου μαλακιες λες βλακα,μονο ψυχοπαθεις ελληνιδες πανε με μαυρους ελα ξυπνα δε ειμαστε αμερικη ή αγγλια εδω ειναι ελλαδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στήν Μ.Βρετανία γίνεται χαμός,από τέτοιου είδους -mix- ζευγαριών!
αλλά καί εκεί πάνε οι άσχημες,κοντόχοντρες,ημίτρελες Βρετανίδες
μπα αγγλια μπορει να πανε και ωραιες η αμερικη με τους αραπηδες αλλα ελλαδα μονο μπαζα χοντρες ψυχοπαθεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τοσα ξερεις τοσα λες.ομορφη αμερικανα και αγγλιδα δεν παει με μαυρο,μονο χοντρες..οι ελλεινιδες ομως ολες γουσταρουν μαυρη πουτσα,απλα δε βρισκουν ευκολα αραπη εδω
χαχαχ ελβις ξανα εσυ σε θυμαμαι ρε,ησουν εσυ που δε σου καθοταν καμια ελληνιδα,ενταξει ξερω τις μισεις αλλα οχι οτι πανε και με τους βλακοφατσες ασχημους μαυρους πολυ χαμηλα τις εχεις ειπαμε.Οι ξενες πανε και κατι μουναρες με μαυρους οι ελληνιδες ομως με μαυρους πανε μονο οι χοντρες κακασχημες και λεφταδες μαυρους μπορει να πανε και ωραιες ελληνιδες αλλα μονο με λεφταδες μαυρους οχι με αφραγκους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.674
Πόντοι
3.556
Τύποι δε ξέρω ποιος παρακολουθεί τις γραφές του Γλειφομουνιξ αλλά τις τελευταίες βδομάδες έχω γράψει για μια βουλγαρα ,μια Ρωσίδα και μια 36χρονη

Αφού πετσόκοψα με το, από ανθρώπινο κρέας φτιαγμένο ,κανόνι μου ,τις σλαβες τις απόρριψα.

Χαμός ,κλάμματα ,φωνές να μου λένε είσαι χαζός σου καθόμαστε να τους λέω δεν είναι μόνο το σεξ και να τις απαξιώνω.

Καλά μουνια οι σλαβες ,πιθανό να έχουν φάει λιγότερες χυλόπιτες σε όλη τους τη ζωή από όσες εγώ μέχρι τα 14 μου. Αλλά αυτό το πράγμα να μην αντέχουν την απόρριψη.

Θέλετε να κάνετε μια γυναίκα να μη σας ξεχάσει ποτε; Ούτε αγάπες ούτε λουλούδια. Γαμηστε την κατουρήστε την και μετά στείλτε την σαν το κουφάρι που έδειξε ο Πάπιας πριν.

Για την 36 χρονη με τα φαντάσματα θα δούμε. Την πήγα στο Παρίσι πρώτα , να δούμε τι θα βγει. Υπάρχουν βέβαια φήμες στο γαλατικό χωριό ότι ο γλειφομουνιξ σύντομα θα κάνει παρέλαση στο Μινσκ στην πλατεία της ανεξαρτησίας

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εύγε Γλυφομουνιξ. Όντως δεν αντέχει καμία την απόρριψη, πόσο μάλλον το ξεφτιλικι. Έγραψες και κάτι παααααρα πολύ σωστό. Την ατάκα περί δεν είναι μόνο το σεξ. Αυτό από μόνο του είναι σαν βόμβα στα αυτιά τους. Τους ταράζει το σχέδιο για την υποτιθέμενη δύναμη του μουνιού τους.
Σου προσφέρω τον πυροκροτητή. Πρόσθεσε αυτο "δεν ξέρω τι φταίει, ίσως να φταίω εγώ η κάτι άλλο αλλά σε βλέπω σαν φίλη". ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ με σαδιστικό τρόπο, θα της της το πεις. Εγγυημένη η είσοδός της στο τρελλάδικο. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τύποι δε ξέρω ποιος παρακολουθεί τις γραφές του Γλειφομουνιξ αλλά τις τελευταίες βδομάδες έχω γράψει για μια βουλγαρα ,μια Ρωσίδα και μια 36χρονη

Αφού πετσόκοψα με το, από ανθρώπινο κρέας φτιαγμένο ,κανόνι μου ,τις σλαβες τις απόρριψα.

Χαμός ,κλάμματα ,φωνές να μου λένε είσαι χαζός σου καθόμαστε να τους λέω δεν είναι μόνο το σεξ και να τις απαξιώνω.

Καλά μουνια οι σλαβες ,πιθανό να έχουν φάει λιγότερες χυλόπιτες σε όλη τους τη ζωή από όσες εγώ μέχρι τα 14 μου. Αλλά αυτό το πράγμα να μην αντέχουν την απόρριψη.

Θέλετε να κάνετε μια γυναίκα να μη σας ξεχάσει ποτε; Ούτε αγάπες ούτε λουλούδια. Γαμηστε την κατουρήστε την και μετά στείλτε την σαν το κουφάρι που έδειξε ο Πάπιας πριν.

Για την 36 χρονη με τα φαντάσματα θα δούμε. Την πήγα στο Παρίσι πρώτα , να δούμε τι θα βγει. Υπάρχουν βέβαια φήμες στο γαλατικό χωριό ότι ο γλειφομουνιξ σύντομα θα κάνει παρέλαση στο Μινσκ στην πλατεία της ανεξαρτησίας
Ενα λεπτό,γιά νά υπάρχει κάποια συνεννόηση!
μιλάμε γιά πληρωμένο sex,η γιά σχέση?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.477
Πόντοι
3.656
Τό ποσοστό Ελεεινίδων πού γαμιούνται μέ μαύρους,είναι ελάχιστο έως καί ανύπαρκτο!
Στήν στατιστική,υπάρχουν όλα τά ποσοστά... ακόμα καί τά αρνητικά

Το πόσες γουστάρουν/γαμιούνται/γαμήθηκαν με μαύρο,δεν το ξέρουμε.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν θα τους παρουσιάσουν ποτέ ως σχέση,πλην κάποιων απειροελάχιστων μπαζοεξαιρεσεων που τους παντρεύονται

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.674
Πόντοι
3.556

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το πόσες γουστάρουν/γαμιούνται/γαμήθηκαν με μαύρο,δεν το ξέρουμε.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν θα τους παρουσιάσουν ποτέ ως σχέση,πλην κάποιων απειροελάχιστων μπαζοεξαιρεσεων που τους παντρεύονται
Δέν τό ξέρουμε,αλλά τό βλέπουμε!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.674
Πόντοι
3.556
Εύγε Γλυφομουνιξ. Όντως δεν αντέχει καμία την απόρριψη, πόσο μάλλον το ξεφτιλικι. Έγραψες και κάτι παααααρα πολύ σωστό. Την ατάκα περί δεν είναι μόνο το σεξ. Αυτό από μόνο του είναι σαν βόμβα στα αυτιά τους. Τους ταράζει το σχέδιο για την υποτιθέμενη δύναμη του μουνιού τους.
Σου προσφέρω τον πυροκροτητή. Πρόσθεσε αυτο "δεν ξέρω τι φταίει, ίσως να φταίω εγώ η κάτι άλλο αλλά σε βλέπω σαν φίλη". ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ με σαδιστικό τρόπο, θα της της το πεις. Εγγυημένη η είσοδός της στο τρελλάδικο. :rockon:
Τύπε μου είναι η απόλυτη βόμβα.

Μόλις πεις όχι σε γκομενα παθαίνουν κάτι

Είχα μια βουλγαρα το 18. Και αυτή καλό μουνι. Στο τέλος δεν της καθόμουν καθόλου

Αυτή παντρεύεται φέτος. Βρήκε κάπως το νούμερο μου. Μου έγραψε να βγούμε για δείπνο να γιορτάσουμε. Οι δυο μας…..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο έφτιαξα λίγο καλύτερο.
Τα λεφτά του γλειφομουνιξ είναι σε μετοχές ομόλογα και ακίνητα για όταν θα του πέσει

Όχι για τις πεινασμένες σάλπιγγες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το ατρανταχτο επιχείρημα για ποιον λόγο οι γκομενες είναι ηλίθιες κρύβεται στο ότι έχουν ένα μουνί που πάρα πολλά εκατομμύρια ανδρών κακώς προσκυνούν και παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν παρά μόνο απειροελάχιστες αναλογικά να γίνουν πλούσιες. Αν ήταν έξυπνες, θα ήταν όλες πάμπλουτες και μην πει κανείς ότι δεν είναι λες το ίδιο καλούπι γιατί για το χρήμα κάνουν όλες κρα. Επίσης ακόμα κι οι πουτάνες είναι ηλίθιες. Αν ήταν έξυπνες δεν θα τους έτρωγαν τα λεφτά οι παρατρεχαμένοι. Τελικά οι γυναίκες είναι ηλίθιες στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Απλά επιβιώνουν λόγω πονηριάς και αβαντας νομων. Σε μια αυστηρά δίκαιη κοινωνία θα έδεναν κορδόνια στους ζητιάνους και θα έπιναν χυσια για να βάλουν κάτι ζεστό στο στομάχι τους. :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εσυ μπορει να θελεις κλειστο γαμο χωρις πολλους φιλους καλεσμενους.η γυναικα θα το δεχτει;

αν δεν το δεχτει,πολυ απλα δε θα παντρευτουμε:coffee:

ενταξει για να μην ειμαι ακραιος,θα της αντιπροτεινω μεχρι ...30 ατομα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το ατρανταχτο επιχείρημα για ποιον λόγο οι γκομενες είναι ηλίθιες κρύβεται στο ότι έχουν ένα μουνί που πάρα πολλά εκατομμύρια ανδρών κακώς προσκυνούν και παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν παρά μόνο απειροελάχιστες αναλογικά να γίνουν πλούσιες. Αν ήταν έξυπνες, θα ήταν όλες πάμπλουτες και μην πει κανείς ότι δεν είναι λες το ίδιο καλούπι γιατί για το χρήμα κάνουν όλες κρα. Επίσης ακόμα κι οι πουτάνες είναι ηλίθιες. Αν ήταν έξυπνες δεν θα τους έτρωγαν τα λεφτά οι παρατρεχαμένοι. Τελικά οι γυναίκες είναι ηλίθιες στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Απλά επιβιώνουν λόγω πονηριάς και αβαντας νομων. Σε μια αυστηρά δίκαιη κοινωνία θα έδεναν κορδόνια στους ζητιάνους και θα έπιναν χυσια για να βάλουν κάτι ζεστό στο στομάχι τους. :rockon:
Εσύ είσαι χειρότερος και από μένα,εσύ τις μισείς τις Ελληνίδες,είπαμε και εγώ τις αντιπαθώ αλλά εσύ παίρνεις βραδειο.Ειναι προφανές ότι τρως όλο χιλοπιτες και δε γαμας ούτε με αίτηση και γι'αυτό τέτοια κακία και για να τις εξαθλιωσεις λες ότι πάνε με τους λουζερ τους αράπηδες.Μονο χοντρές ψυχοπαθεις πάνε με αράπηδες ίσως με τους φραγκατους αράπηδες(μπασκετμπολίστες,τραπερ) όντως να πηγαίνουν και όμορφες Ελληνίδες αλλά μόνο με τους φραγκατους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τί νά τήν κάνουν τήν εξυπνάδα οι γυναίκες?
όταν υπάρχουν οι plus size άντρες...εκεί ποντάρουν -υπονοώντας τούς εύκολους μούλους-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.477
Πόντοι
3.656
εγω τρομαζω στο σεναριο του γαμου:coffee: δε νομιζω πως θα αντεχα πανω απο 1 μηνα.
μονο αν κατα τυχη εκανα παιδι.....τοτε ,ΜΟΝΟ για το παιδι, θα υπεμεινα τα παντα.
κοινως θα γινομουν σταρχιδιστης και δε θα εδινα σημασια σε κακοτοπιες.

καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
χωρια που μπλεκεις με τα σκατοσογα,τα πεθερικα,τα ξεχασμενα λυκοφιλαρακια σου,καθε γλιτσα που ετυχε να υποχρεωθεις καπου-καποτε.
εγω στους δικους μου το εχω πει απο τωρα για να τους κοψω τον αερα,αν ποτε παντρευτω,θα επιλεξω ξωκλησι σε βουνο ή νησι.
μαξιμουμ 20 ατομα. τις μαλακιες που εκανε ο αδερφος μου δε διανοοουμαι να τις υποστω ουτε κατ' ελαχιστον.

Αν δεν κανω λάθος είπες ότι είσαι 30

Με το που πιάσεις 35,θ'αρχίσεις να το σκέφτεσαι κι εσύ.Και πιθανότατα θα το κάνεις,όπως όλοι (σχεδόν).

Ακόμα και όσοι δεν το έκαναν,είμαι σχεδόν βέβαιος ότι απλά δεν βρήκαν κάποια που να πληροί έστω και τις μινιμουμ απαιτήσεις τους.Και όχι γιατί δεν ήθελαν...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μόλις έρθει το παιδί θα τους χρειαστείς όλους αυτούς. Εκτός αν είσαι τίποτα λεφτάς, που και πάλι.

για τους γονεις και τα πεθερικα ,θα συμφωνησω....αναγκαιο κακο:coffee:

ομως θα παλεψω μεχρι να ερθει εκεινη η στιγμη ,ωστε να μην εχω ουτε αυτους αναγκη. παρα μονο για να κρατανε το παιδι (οποτε μπορουν).
τους γονεις μου οραματιζομαι να τους βοηθαω οπως και οσο μπορω. τα παντα για αυτους.
για τα πεθερικα μου χεστηκα. ολα θα εξαρτηθουν απο τη σταση τους...αν ειναι σωστοι απεναντι μου,θα ειμαι και εγω.
αλλα αυτοι να κανουν την αρχη....δεν προκειται να κανω τον "μαλακα" στα πεθερικα με το καλημερα:coffee:

ακομα και αν ειναι ολιγαρχες:coffee:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αν δεν κανω λάθος είπες ότι είσαι 30

Με το που πιάσεις 35,θ'αρχίσεις να το σκέφτεσαι κι εσύ.Και πιθανότατα θα το κάνεις,όπως όλοι (σχεδόν).

Ακόμα και όσοι δεν το έκαναν,είμαι σχεδόν βέβαιος ότι απλά δεν βρήκαν κάποια που να πληροί έστω και τις μινιμουμ απαιτήσεις τους.Και όχι γιατί δεν ήθελαν...

31...μη με μικραινεις! :tooth:

συγγνωμη ρε Σαντ,θελεις να μου πεις οτι νιωθεις δυστυχισμενος που δεν εχεις υποταχθεί μεχρι τα 36-37 σου? :confused:

......θελεις να παντρευτεις???:coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom