Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό ποσοστό Ελεεινίδων πού γαμιούνται μέ μαύρους,είναι ελάχιστο έως καί ανύπαρκτο!
Στήν στατιστική,υπάρχουν όλα τά ποσοστά... ακόμα καί τά αρνητικά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.609
Πόντοι
4.615
Απο το marie claire

"Μήπως ήρθε τo τέλος της αποκλειστικότητας;"
από την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ

... Με τις γυναίκες τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το πεδίο είναι μεγαλύτερο, οι υποκατηγορίες είναι αμέτρητες: ο άνδρας που έχουμε, ο άνδρας που θέλουμε, ο πρώην που δεν αφήσαμε ποτέ. Ας πούμε πως το σεξ περιορίζεται σε αυτούς τους τρεις –αν υπάρχουν και οι τρεις. Μετά υπάρχουν οι φίλοι μας και τα φλερτ: ο γοητευτικός μέντορας, ο πιτσιρικάς που μας την πέφτει ξεδιάντροπα, ο συνάδελφος που μας κολακεύει, ο serial liker στο facebook, ο παλιός συμφοιτητής, ο ασφαλιστής μας, ο υδραυλικός μας, ο γυμναστής με τον οποίο φυσικά φλερτάρουμε, ο αγαπημένος μας μπάρμαν (όλες έχουμε έναν) και τελοσπάντων τα επαγγέλματα δεν έχουν τέλος, εγώ ας πούμε έχω αγαπημένο βιβλιοπώλη. Ποιοι είναι φίλοι και ποιοι φλερτ κανείς δεν ξέρει, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Ας πούμε ότι φίλοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ. Και φλερτ όλοι αυτοί που θα μπορούσαμε. Σε αντίθεση με τους άνδρες δεν βρίσκουμε ότι ο χρόνος που περνάμε με έναν εκπρόσωπο του άλλου φύλλου πάει χαμένος όταν δεν οδηγεί στο κρεβάτι. Οπότε, ιδανικά, φτιάχνουμε μια «ομάδα μπάσκετ» από φίλους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες μας και μας έχουν βασίλισσες. Έγραψα βασίλισσα και σκέφτηκα την Ντενέρις Ταργκάριεν από το αγαπημένο Game of Thrones: σούζα τους έχει. Κατά βάθος δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον ήλιο, το φεγγάρι, το αστέρι της και λοιπά ουράνια σώματα, τον Καλ Ντρόγκο, αλλά και τον εραστή της τον έχει και τους συμβουλάτορες και τον πολεμιστή που θα πέθαινε για χάρη της και διάφορους άρχοντες που θέλουν να την παντρευτούν και τον πιο έξυπνο άνδρα του κόσμου της, το νάνο Λάνιστερ, για να αντιμετωπίζει τα διπλωματικά επεισόδια.

Έτσι κι εμείς. Χρειαζόμαστε ένα σύντροφο, έναν πατέρα των παιδιών μας, έναν τύπο που να μαγειρεύει καταπληκτικά, ένα μάστορα, ένα τρυφερό αρκουδάκι πλάι στο οποίο να βλέπουμε σίριαλ, έναν πορνοστάρ για το κρεβάτι μας, έναν οικονομολόγο για τη διαχείριση των χρημάτων μας (ακόμα καλύτερα κάποιον που μπορεί να μας δίνει δανεικά για να ικανοποιούμε τα καπρίτσια μας και λύσεις για να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας), έναν τύπο που ξέρει να χορεύει, έναν καταπληκτικό οδηγό που δεν βαριέται να μας πηγαινοφέρνει, κάποιον που να ξέρει από ζώδια. Έναν πυγμαλίωνα και ένα μαθητή. Ένα συνοδό για το Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών και την Επίδαυρο. Κάποιον να μας εξηγεί κάθε φορά το οφ σάιντ. Προφανώς και όσα γράφω είναι ακραία και ξεκινούν από μια διάθεση «για να γελάσουμε». Όμως αν τα δούμε ρεαλιστικά είναι όλα όσα θέλουμε. Και βαριόμαστε να τα περιμένουμε από έναν άνδρα. Ακόμα κι αν μπορεί να μας τα προσφέρει, που αμφιβάλλω, δεν τα θέλουμε, όχι από τον ίδιο άνθρωπο. Το ρομάντζο κρατάει λίγο και αν θέλουμε να κρατήσει περισσότερο πρέπει να το απομακρύνουμε από την από κοινού εξόφληση λογαριασμών.
Όλες χρειαζόμαστε ένα ωραίο αγόρι. Ένα μπιμπελό που το κυκλοφορούμε και λυσσάνε οι φίλες μας και χαιρόμαστε να πέφτουμε πάνω στον πρώην μας όταν μας συνοδεύει. Επίσης φοβερό αξεσουάρ είναι ο καλλιεργημένος φίλος μας, αυτός που αγαπάει την τέχνη, έχει διαβάσει φιλοσοφία και ξέρει ποιο είναι το σπουδαίο μυθιστόρημα που μόλις μεταφράστηκε γιατί το έχει ήδη διαβάσει στα αγγλικά.

Για τον καλό εραστή δεν θα μακρηγορήσω γιατί τα γούστα διαφέρουν και ειδικά αυτόν καλό είναι να τον έχουμε ή να τον αλλάζουμε συχνά. Αλλά ακόμα κι αν καταφέρναμε να στελεχώσουμε αυτή την ομάδα από τρομερούς παίκτες, καθέναν στον τομέα του, δεν θα έπαιζε ποτέ μπάλα. Οι συμπαίκτες δεν θα το δέχονταν ποτέ. Οι άνδρες είναι κτητικοί και εγωιστές, αποκλείεται να θέλουν να μοιράζονται την τροφή ή τις γυναίκες τους. Ζηλεύουν αφόρητα. Ακόμα και τη γυναίκα που είναι απλώς φίλη τους ζηλεύουν, μπαίνουν αμέσως στο τριπάκι του ανταγωνισμού: Αν εκείνοι παίζουν τένις μαζί της, ζηλεύουν αυτόν με τον οποίο εκείνη πίνει στα μπαρ. Αν μαζί της κάνουν παρέα σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, τους τρώει η αγωνία που γυρίζει εκείνη τα Σαββατοκύριακα.

Μήπως να δούμε, ρε κορίτσια κι εμείς, επιτέλους, με καλό μάτι το τέλος της αποκλειστικότητας. Της δικής τους, έτσι για αλλαγή. Ας εξηγηθώ γιατί το εγχείρημα είναι για προχωρημένες: μέχρι στιγμής ονειρευόμαστε/περιμέναμε/κυνηγούσαμε τον έναν, τον ιδανικό, το μοιραίο, τον καταδικό μας σύντροφο. Μαζί του θα τα κάναμε όλα: τα ποτά, τα ξενύχτια, τα brunch στα καινούργια στέκια, τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα στη Ρώμη. Μαζί του θα παίρναμε τα βουνά, τις λίμνες, τους Λούσιους ποταμούς, τις θάλασσες. Θα πηγαίναμε στα νησιά το καλοκαίρι και θα γραφόμαστε καποέιρα το χειμώνα. Θα ξεκινούσαμε τραμπολίνο, ιππασία, μαθήματα δημιουργικής κουζίνας, μοντελισμό, one more kilometer, θα διαδηλώναμε έξω από τη Βουλή, θα σώζαμε αδέσποτα, ας μην επεκταθώ άλλο, οι φαντασιώσεις δεν τελειώνουν. Όπως όμως οποιαδήποτε γυναίκα γύρω στα 35 μπορεί να σας διαβεβαιώσει, ακόμα και η καλύτερη σχέση, ο μεγαλύτερος έρωτας δεν είναι για χόρταση και –κυρίως– δεν μπορεί να καλύψει όλους τους το- μείς της ζωής. C’ est la vie. Το ρομαντικό αγόρι που ξέρει από Μποντλέρ και θα έρθει μαζί μας στη βραδιά ποίησης του Εθνικού Θεάτρου ενδεχομένως να πάθει ηλεκτροπληξία αν πάει να αλλάξει μια λάμπα ή να πανικοβάλλεται στη θέα τριών διαφορετικών ειδών πιπεριού στην κουζίνα μας. Ο καταπληκτικός στο σεξ παρτενέρ μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για καμία άλλη δραστηριότητα, ενώ ο άνθρωπος που μας δίνει τις καλύτερες επαγγελματικές συμβουλές να μην είναι σε καμία περίπτωση κάποιος που θα θέλαμε να μας συνοδέψει στο επόμενο πάρτι του Best. Γιατί όμως αυτό θα έπρεπε να μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε τις ιδιότητες/ικανότητες/υπηρεσίες του; «Μια γυναίκα μπορεί να έχει όσους άνδρες θέλει, αρκεί να μη γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου», λέει μια σοφή φίλη μου. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Ντενέρις Ταργκάριεν.
Ανοησίες καμένων εγκεφάλων.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.609
Πόντοι
4.615
Ξέρω τύπο που στα 28 έβγαλε γκόμενα πρώτη φορά και μέχρι να βρει πήγαινε σε μπουρδελα σιγά το πράγμα,δε γεννήθηκαν όλοι έμπειροι στο φλερτ και άξιοι.Αμα μια γκόμενα σε αφήσει επειδή δε έχεις ξανακάνει σχέση πάει να πει δε αξίζει να είναι στη ζωή σου.Το παιδί ήταν τέρμα άπειρο στις σχέσεις παρόλα αυτά μια χαρά κατάφερε και έκανε 2 σχέσεις.Δε είναι όλες μαλακισμένες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ,έχει και κοπέλες που προτιμούν άνθρωπος σα εμένα σα το παιδί,λίγες αλλά υπάρχουν χωνεψε το κομπλεξαρα που θα με κάνεις να νοιώσω άσχημα εσύ εμένα,σιγά μη ασχοληθώ από τώρα με γκομενες προηγούνται τα μπουρδέλα μέχρι τα 26-27 έχω καιρό βλακακο.Μια χαρά θα βρω γκόμενα γιατί δε είναι όλες καριολες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ και μπάντ Μπόις,χονεψε το μερικές θέλουν τους σωστούς σα εμένα.
Δεν έχουμε συνομιλήσει, δε σε ξέρω και δε θα σε μάθω (έχεις πιθανότατα λιγότερα από τα μισά μου χρόνια), εντελώς καλοπροαίρετα σου λέω ότι το βλέπεις εντελώς λάθος. Θα το συνειδητοποιήσεις όταν πατήσεις τα πρώτα -άντα και θα είσαι στην ίδια κατάσταση όπως τώρα.
Φιλικά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποια μποτάνα σου έχει γαμήσει την ψυχή ρε μάν?
Ποιά?
Να την κανονίσουμε να ησυχάσεις....

:coffee:
Ανέκαθεν τις εβριζα και τις κορόιδευα ασχέτως αν είχα βρει (αόριστος) να ψιλο-περναω καλά και τις προτιμούσα από τις πουτάνες που είναι εντελώς γελοία και στημένη φάση. Τα τελευταία χρόνια όμως τις έχω πραγματικά σιχαθεί όπως κι όλοι. Είναι εντελώς σάπιες οπότε αποτελούν ιδανική λεκάνη χεσιματος. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πες τα μισεί τις Ελληνίδες αυτός τις θεωρεί όλες καταντιασμενες πουτανες που πάνε με μαύρους όχι ρε αδερφέ τόσο κατάντια όχι δε είναι οι Ελληνίδες.Μπορει να πηγαίνουν με τους μαλακές Έλληνες αλλά μέχρι εκεί.Μονο τίποτα ατσουμπαλες χοντρές άσχημομουρες Ελληνίδες πάνε με μαύρους.
Όλοι στο έχουν πει ότι κάποιες ωραίες πάνε με μαύρους. Εσενα σε ενοχλεί το ωραίες και το μαύρους που συνδυαζεται. :2funny: Και μοιραία οδηγείσαι σε παρακρουση και αλλοίωση λεγομένων των υπολοίπων ώστε να επιπλεύσεις. Πήγαινε τώρα στα μπουρδέλα (που ούτε εκεί πας αλλά κάνουμε ότι το πιστεύουμε). :confused:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τι ολες ρε φιλε, ψυχιατρικα ειναι τα κινητρα τους
Παντα υπηρχαν ιδιαζουσες περιπτωσεις
μα πιστευουν οτι ολοι ειναι με σωμα μπασκετμπολιστα και ψωλη 23 ποντους..ενω δεν ισχυει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
δεν παραδέχεσσι ότι στα 30 ως έναρξη, δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις δυναμικά στον "στίβο"
Τύπε .... ξέρω τύπο που μέχρι τα 35, μόνο μαλακία τράβαγε.
Μετα ... κληρονόμησε κάτι ψιλά ακίνητα ... που μαζεύουν νοίκια 20 χιλιάρικα το μήνα .......

Δεν προλαβαίνει να γαμάει λέμε .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τό ποσοστό Ελεεινίδων πού γαμιούνται μέ μαύρους,είναι ελάχιστο έως καί ανύπαρκτο!
Στήν στατιστική,υπάρχουν όλα τά ποσοστά... ακόμα καί τά αρνητικά
Πες τα να αγιασεις ρε μάγκα θα μας τρελάνουν οι αραπολαγνοι Ντόναλντ,crsweber,pogba εδώ μέσα που για να υποστηρίξουν τη αραπολαγνια τους μας λένε όλες οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους,ουστ γκεουλες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
Πες τα να αγιασεις ρε μάγκα θα μας τρελάνουν οι αραπολαγνοι Ντόναλντ,crsweber,pogba εδώ μέσα που για να υποστηρίξουν τη αραπολαγνια τους μας λένε όλες οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους,ουστ γκεουλες.

Φίλε ... ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ....

Για το αν πήγαν κάποιες καριόλες με αφρικάνους ..........

Κάνε ένα θέμα να τα γράφεις όλα αυτά ... τους σχετικούς προβληματισμούς σου ....

ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ .....

Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν έχουμε συνομιλήσει, δε σε ξέρω και δε θα σε μάθω (έχεις πιθανότατα λιγότερα από τα μισά μου χρόνια), εντελώς καλοπροαίρετα σου λέω ότι το βλέπεις εντελώς λάθος. Θα το συνειδητοποιήσεις όταν πατήσεις τα πρώτα -άντα και θα είσαι στην ίδια κατάσταση όπως τώρα.
Φιλικά.
Είσαι κακός άνθρωπος λέγοντας σε έναν νέο πως μέχρι τα 30 δε θα έχει βρει γκόμενα.Εχετε χάσει τη ανθρωπιά σας μερικοί,έχετε ξεφύγει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όλοι στο έχουν πει ότι κάποιες ωραίες πάνε με μαύρους. Εσενα σε ενοχλεί το ωραίες και το μαύρους που συνδυαζεται. :2funny: Και μοιραία οδηγείσαι σε παρακρουση και αλλοίωση λεγομένων των υπολοίπων ώστε να επιπλεύσεις. Πήγαινε τώρα στα μπουρδέλα (που ούτε εκεί πας αλλά κάνουμε ότι το πιστεύουμε). :confused:
Έχω 38 κριτικές ανεβασμένες μεσα σε 9 μήνες και άλλες τόσες που δε έχω γράψει σταματά να λες μαλακίες,εσύ δε πας που δε έχεις ούτε μια ανεβασμένη.Επισης ωραία Ελληνίδα με μαύρο μόνο αν ο μαύρος έχει λεφτά,αν ο μαύρος δε έχει λεφτά μόνο πατσαβούρα χοντρή Ελληνίδα με ψυχολογικά ΤΕΛΟΣ και σκάσε φτάνει μας κούρασες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε ... ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ....

Για το αν πήγαν κάποιες καριόλες με αφρικάνους ..........

Κάνε ένα θέμα να τα γράφεις όλα αυτά ... τους σχετικούς προβληματισμούς σου ....

ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ .....

Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ...
Ναι γιατί κάποιοι έχουν άδικο και προσπαθώ να τους την πω.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλη η ουσία είναι να γαμάμε οποία μας κάθεται από όσες ριχνόμαστε και μας αρέσουν. Κάτι άλλο καλύτερο ως πακέτο ευχαρίστησης, δεν υπάρχει εκτός αν γίνει θαύμα. Έχω πολλά χρόνια να δω νορμάλ ζευγάρι. Αν έχει δει κάποιος, το δέχομαι ως την μύγα μες στο γάλα. Ας δούμε δηλαδή τον κανόνα.
Ο κανόνας είναι ότι η σαπίλα τους τρέχει
σαν τον ιό έμπολα. :2funny:
Μιλάω αυτές τις μέρες στην δουλειά με πολύ ωραία γυναίκα συνάδελφο καινούργια, στυλατη, θηλυκή που είναι πολύ σοβαρή και βγάζει θετικά στοιχεία. Δηλαδή αυτή μέχρι και τρίμηνο την κρατούσα. :rockon:
Κάθε φορά όμως που πάω
πιο κοντά της παθαίνει κάτι
και λέει μαλακίες. Είτε είναι αγάμητη και γαργαλιεται είτε είναι τρελλη σε άρνηση. Αυτή είναι η κατάσταση. Χωνέψτε το! Δεν υπάρχει καλή και νορμάλ. Υπάρχει η λιγότερο άχρηστη.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν συγκρινονται ο λευκες γυναικες τι να συζηταμε τωρα
Σε οποια χωρα και να πας οι πιο φθηνες πουτανες ειναι οι μαυρες
Εχεις δει πολλες μαυρες εσκορτ?
Ποιος θα δωσει 150 ευρω για μαυρη οταν με τα ιδια λεφτα εχει Ρωσσακι ΑΑ
Ωραία τότε να μη λένε μαλακίες εδώ οι αραπολαγνοι ότι όλες οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους,αντρες σα τον Αλεξάνδρου θέλουν που είναι ωραίος οι μαύροι είναι για κλασιμο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε στα αριστερά ότι έμεινε από μια γκόμενα μετά από διάλογο
με τον Ντόναλντ. :2funny:
Ο Ντόναλντ έχει φύγει για να πάει να βρει άλλη. Στα δεξιά βλέπουμε έναν παρηγορητή που ήρθε για να γαμήσει. :2funny:
hahaha.png
Δεν παίζεσαι ρε παπί

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε .... ξέρω τύπο που μέχρι τα 35, μόνο μαλακία τράβαγε.
Μετα ... κληρονόμησε κάτι ψιλά ακίνητα ... που μαζεύουν νοίκια 20 χιλιάρικα το μήνα .......

Δεν προλαβαίνει να γαμάει λέμε .
Αυτό ειναι εξαίρεση. Δηλαδή ειδική περίπτωση και στέκει με την δυναμική των χρημάτων. Ο δικός κλόουν όμως εδώ λέει αλλα πράγματα. Εχει λυσσαξει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
Αυτό ειναι εξαίρεση. Δηλαδή ειδική περίπτωση και στέκει με την δυναμική των χρημάτων. Ο δικός κλόουν όμως εδώ λέει αλλα πράγματα. Εχει λυσσαξει.
Ναι , αλλά η μαλακία με ελληνίδες αφρικάνους μας τα έκανε τσουρέκια.
Στην τελική υπάρχει θέμα με αυτό τον τίτλο.
Κόψτε το εδώ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι , αλλά η μαλακία με ελληνίδες αφρικάνους μας τα έκανε τσουρέκια.
Στην τελική υπάρχει θέμα με αυτό τον τίτλο.
Κόψτε το εδώ.
Αν παρατηρήσεις έγραψα τι συμβαίνει από τις βόλτες μου. Έκανε σαν τρελός, μετά τον πήρα στο ψιλό, συνέχισε μόνος του και τώρα έχουν έρθει άλλοι 5 και του λένε τα ίδια κι αυτός παθαίνει παρακρουση. Δηλαδή του λες κάτι άλλο και συτος γυρίζει εκεί. Φαντάζομαι κατάλαβες γιατί! :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δέν πιστεύω νά εννοούν,ότι γίνεται σέ συντριπτικό βαθμό!
εδώ είναι Ελλάδα,δέν είναι Μ.Βρετανία
αυτές πού πάνε μέ μαύρους,είναι σχέδον ψυχοπαθείς,έχω μιλήσει εγώ μέ τέτοιες γκόμενες

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Δέν πιστεύω νά εννοούν,ότι γίνεται σέ συντριπτικό βαθμό!
εδώ είναι Ελλάδα,δέν είναι Μ.Βρετανία
αυτές πού πάνε μέ μαύρους,είναι σχέδον ψυχοπαθείς,έχω μιλήσει εγώ μέ τέτοιες γκόμενες
στην βρετανια δεν νομιζω να πηγαινουν σε συντριπτικο βαθμο εκει εχει πολλους πακιστανους ασιατες κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom