ο τροπος που γραφεις με χαρακτηρισμους βλακακο και τετοια, μαλλον υποδηλωνει οτι εχεις φαει πολλες χυλοπιτες στην ζωη σου και εχεις μισησει τις ελληνιδες και βγαζεις κομπλεξ και κακια παντου, εδω λεμε καποια πραγματα να περναει η ωρα, και εσυ νομιζεις οτι εγω θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου να σε κανω να νιωσεις ασχημα, ρε φιλε κανε οτι γουσταρεις, μην βρεις ποτε γκομενα , γαμα στα μπουρδελα μια ζωη εκει με γερους, αλλοδαπους και τον καθε πικραμενοΞέρω τύπο που στα 28 έβγαλε γκόμενα πρώτη φορά και μέχρι να βρει πήγαινε σε μπουρδελα σιγά το πράγμα,δε γεννήθηκαν όλοι έμπειροι στο φλερτ και άξιοι.Αμα μια γκόμενα σε αφήσει επειδή δε έχεις ξανακάνει σχέση πάει να πει δε αξίζει να είναι στη ζωή σου.Το παιδί ήταν τέρμα άπειρο στις σχέσεις παρόλα αυτά μια χαρά κατάφερε και έκανε 2 σχέσεις.Δε είναι όλες μαλακισμένες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ,έχει και κοπέλες που προτιμούν άνθρωπος σα εμένα σα το παιδί,λίγες αλλά υπάρχουν χωνεψε το κομπλεξαρα που θα με κάνεις να νοιώσω άσχημα εσύ εμένα,σιγά μη ασχοληθώ από τώρα με γκομενες προηγούνται τα μπουρδέλα μέχρι τα 26-27 έχω καιρό βλακακο.Μια χαρά θα βρω γκόμενα γιατί δε είναι όλες καριολες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ και μπάντ Μπόις,χονεψε το μερικές θέλουν τους σωστούς σα εμένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ πάλι δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και τελικά δεν το μετάνιωσα. Έχω βέβαια το αβαντάζ να μην χρειάζομαι γυναίκα για δουλειές σπιτιού οπότε με παίρνει να κάνω τον μάγκα σε πολλά έστω κι αν ώρες ώρες βαριέμαι. Θυμάμαι όμως που μου έλεγαν πολύ παλιά ότι πρέπει να κάνω οικογένεια και να ζω αγαπημένα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Τότε δεν καταλάβαινα πολλά και έλεγαν μάλλον έτσι θα είναι. Σήμερα δοξάζω τον Θεό που απέφυγα αυτή την μάστιγα της εποχής. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω αυτό το καραγκιοζιλικι.εγω τρομαζω στο σεναριο του γαμου δε νομιζω πως θα αντεχα πανω απο 1 μηνα.
μονο αν κατα τυχη εκανα παιδι.....τοτε ,ΜΟΝΟ για το παιδι, θα υπεμεινα τα παντα.
κοινως θα γινομουν σταρχιδιστης και δε θα εδινα σημασια σε κακοτοπιες.
καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
χωρια που μπλεκεις με τα σκατοσογα,τα πεθερικα,τα ξεχασμενα λυκοφιλαρακια σου,καθε γλιτσα που ετυχε να υποχρεωθεις καπου-καποτε.
εγω στους δικους μου το εχω πει απο τωρα για να τους κοψω τον αερα,αν ποτε παντρευτω,θα επιλεξω ξωκλησι σε βουνο ή νησι.
μαξιμουμ 20 ατομα. τις μαλακιες που εκανε ο αδερφος μου δε διανοοουμαι να τις υποστω ουτε κατ' ελαχιστον.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ο κάθε πικραμένος είσαι εσύ που ούτε σε μπουρδέλα πας ούτε Ελληνίδες βρίσκεις όχι αυτοί που πάνε στα μπουρδέλα που τουλάχιστον έχουν μια επαφή.Επισης ναι ρε φίλε λες μαλακίες τι να κάνουμε.Δε θέλουν όλες τους έμπειρους στο φλερτ και να μη έχουν ξανακάνει σχέση στα 26 τι?θα με αποριψει μια γι'αυτό το λόγο?μάθε ότι δε θέλουν όλες τους καγκουρες που είναι εξπερ στο φλερτ άιντε ξυπνά.Υπαρχουν και εναλλακτικές κοπέλες που συμπαθούν το στιλ μου.Επισης δε έχω φάει και άπειρες χιλοπιτες γιατί δε μιλάω και κάθε μέρα σύνολο να έχω φάει 10-20 χιλοπιτες.ο τροπος που γραφεις με χαρακτηρισμους βλακακο και τετοια, μαλλον υποδηλωνει οτι εχεις φαει πολλες χυλοπιτες στην ζωη σου και εχεις μισησει τις ελληνιδες και βγαζεις κομπλεξ και κακια παντου, εδω λεμε καποια πραγματα να περναει η ωρα, και εσυ νομιζεις οτι εγω θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου να σε κανω να νιωσεις ασχημα, ρε φιλε κανε οτι γουσταρεις, μην βρεις ποτε γκομενα , γαμα στα μπουρδελα μια ζωη εκει με γερους, αλλοδαπους και τον καθε πικραμενο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμησετα φίλε συμφωνώ γεμίσαμε πουστηδες και ντίβες Ελληνίδες.Σήμερα πήγα να πάρω έναν καφέ και άκουσα μια συνομιλία ενός αγοριού με ένα κορίτσι όσο περίμενα.
Το (αφράτο) αγόρι ήταν σίγουρα πουστράκι με τρισάθλια γλιτσιασμένη σπαστη φωνή, μύριζε ιδρωτσίλα-χυσίλα
και το χοντρό κορίτσι που είχε ροζ μαλλιά με τεράστια γυαλιά, μιλούσε με ύφος πριγκηποπούλας. Τους απασχολούσε (δήθεν)
ο επαγγελματικός προσανατολισμός αλλά με το σημερινο στυλάκι κάποιων μαλακισμένων ανθρώπων που μιλούν λες και είναι μόνοι τους, χαχανιζοντας και τσιριζοντας. Παιδεία μηδέν. Αφού μάθαμε όλοι σε ακτίνα 200 μέτρων σε ποια σχολή πανε, τι θα φάνε το μεσημέρι από τις μαμάκες τους και γιατί
η κοινωνια δεν δίνει ευκαιρίες στους νέους με ανησυχίες όπως δήλωσαν έδωσαν ραντεβού
για παγωτό γιαούρτι στο Σύνταγμα το βραδάκι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το μέλλον του τόπου.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
εσυ μπορει να θελεις κλειστο γαμο χωρις πολλους φιλους καλεσμενους.η γυναικα θα το δεχτει;εγω τρομαζω στο σεναριο του γαμου δε νομιζω πως θα αντεχα πανω απο 1 μηνα.
μονο αν κατα τυχη εκανα παιδι.....τοτε ,ΜΟΝΟ για το παιδι, θα υπεμεινα τα παντα.
κοινως θα γινομουν σταρχιδιστης και δε θα εδινα σημασια σε κακοτοπιες.
καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
χωρια που μπλεκεις με τα σκατοσογα,τα πεθερικα,τα ξεχασμενα λυκοφιλαρακια σου,καθε γλιτσα που ετυχε να υποχρεωθεις καπου-καποτε.
εγω στους δικους μου το εχω πει απο τωρα για να τους κοψω τον αερα,αν ποτε παντρευτω,θα επιλεξω ξωκλησι σε βουνο ή νησι.
μαξιμουμ 20 ατομα. τις μαλακιες που εκανε ο αδερφος μου δε διανοοουμαι να τις υποστω ουτε κατ' ελαχιστον.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Όλες αυτές είναι πατσαβούρες και κάθε ράτσα διαφορετικής κοπής. Μην σου και παγκοσμίως ότι ισχύει. Σίγουρα όμως η φθορά είναι παγκόσμια.Όχι και βαλκανιες οι ελλεεινιδες.. Σε συμπεριφορά, νοοτροπία, και αρκετές σε εμφάνιση, κυρίως νότια Ελλάδα και νησιά, θυμίζουν γυναίκες από μέση ανατολή περισσότερο, λιβανεζες ιορδανες συριες. Δεν νομίζω σε νοοτροπία και συμπεριφορά οι ελλενιδες να μοιάζουν με ρουμανες κροατισες σλοβενες, ούτε καν σε αλβανιδες δνε μοιαζουν
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εφόσον απέχεις της δράσης και δεν ρίχνεσαι πηγαίνοντας μόνο στα μπουρδέλα (ελεγχόμενο περιβάλλον) δεν γίνεται να ξέρεις. Απλά διστάζεις μέσα από το καβούκι σου.Ξέχνα το δε πάνε με τα τσολιά τους μαύρους οι ωραίες Ελληνίδες αν ειδικά αυτά τα τσολια οι μαύροι είναι αφραγκοι,αν ο άλλος έχει λεφτά οκ πάνε ωραίες Ελληνίδες αλλά μέχρι εκεί,μη επιμενεις είμαι 24 είσαι 46 άσε με να ξέρω πως λειτουργεί η νέα γεννιά καλύτερα από σένα.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Έχω ματάκια και βλέπω.Δε είναι τόσο κακόγουστες οι Ελληνίδες να πηγαινουν με τα σκουπίδια αν δε υπάρχουν λεφτά στη μέση.Μονο κάτι χοντρές πάνε με αφραγκο αράπη τίποτα άλλο.Εφόσον απέχεις της δράσης και δεν ρίχνεσαι πηγαίνοντας μόνο στα μπουρδέλα (ελεγχόμενο περιβάλλον) δεν γίνεται να ξέρεις. Απλά διστάζεις μέσα από το καβούκι σου.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πλέον οι Ελληνίδες και σχεδόν σε απόλυτο βαθμό βρίσκουν μαλθακους κι ελεγχόμενους να κάτσουν μαζί τους και μετά (ε)γαμιώνται όπου τους κάνει γκελ το μουνί τους. Δηλαδή τα λεφτά τα κοιτούν σε αυτόν που θα γίνουν φόρτωμα. Με τους άλλους μια χαρά γαμιούνται και μάλιστα τσάμπα ή με έναν καφέ.Έχω ματάκια και βλέπω.Δε είναι τόσο καλόγουστες οι Ελληνίδες να πηγαινουν με τα σκουπίδια αν δε υπάρχουν λεφτά στη μέση.Μονο κάτι χοντρές πάνε τίποτα άλλο.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Εντάξει αλλά δε τον εμφανίζουν έξω δημοσίως τον μαύρο η τον Πακιστανό θα φάνε κοροϊδία μεγάλη.Στα κρυφά μπορεί κάποιες.Επισης πιστεύεις πως οι μαύροι είναι ωραίοι ώστε να πάνε μαζί τους?κακασχημοι είναι,εγώ δε έχω πάει ποτέ με μαύρη είτε πουτανα είτε έξω γιατί τις θεωρώ άσχημες,οι Ελληνίδες ξαφνικά γίναν τόσο κακόγουστες?μη ξεχνάς ότι οι Ελληνίδες θέλουν λευκούς με μούσια στιλ αργυρό ή αλεξανδρου.Τι να τον κάνουν τον αράπη βρε βλάκα?ελάχιστες πάνε με αράπη και αυτές είναι κάτι χοντρές κυρίως.Πλέον οι Ελληνίδες και σχεδόν σε απόλυτο βαθμό βρίσκουν μαλθακους κι ελεγχόμενους να κάτσουν μαζί τους και μετά (ε)γαμιώνται όπου τους κάνει γκελ το μουνί τους. Δηλαδή τα λεφτά τα κοιτούν σε αυτόν που θα γίνουν φόρτωμα. Στους άλλους μια χαρά γαμιούνται και μάλιστα τσάμπα ή με έναν καφέ.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Καλά μη νομίζεις ότι θα σε κάλυπτε από δουλειές σπιτιού η γυναίκα. Άλλες εποχες παλιότερα.Εγώ πάλι δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και τελικά δεν το μετάνιωσα. Έχω βέβαια το αβαντάζ να μην χρειάζομαι γυναίκα για δουλειές σπιτιού οπότε με παίρνει να κάνω τον μάγκα σε πολλά έστω κι αν ώρες ώρες βαριέμαι.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Μόλις έρθει το παιδί θα τους χρειαστείς όλους αυτούς. Εκτός αν είσαι τίποτα λεφτάς, που και πάλι.καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
εγω ειδα ελληνιδα στην κηφισια σημερα, καπου 30 χρονων, που ειχε αντρα μαυρο νιγηριανο και πηγαιναν βολτα με το καροτσακι με ενα μωρο μεσαΕντάξει αλλά δε τον εμφανίζουν έξω δημοσίως τον μαύρο η τον Πακιστανό θα φάνε κοροϊδία μεγάλη.Στα κρυφά μπορεί κάποιες.Επισης πιστεύεις πως οι μαύροι είναι ωραίοι ώστε να πάνε μαζί τους?κακασχημοι είναι,εγώ δε έχω πάει ποτέ με μαύρη είτε πουτανα είτε έξω γιατί τις θεωρώ άσχημες,οι Ελληνίδες ξαφνικά γίναν τόσο κακόγουστες?μη ξεχνάς ότι οι Ελληνίδες θέλουν λευκούς με μούσια στιλ αργυρό ή αλεξανδρου.Τι να τον κάνουν τον αράπη βρε βλάκα?ελάχιστες πάνε με αράπη και αυτές είναι κάτι χοντρές κυρίως.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ναι δε ξέρεις αν ήταν Ελληνίδα όμως.Μπορει να ήταν Αλβανή,τσιγγάνα,Βουλγάρα,ρωσοποντια η οτιδήποτε απλά εδώ μέσα μερικοί για να δικαιολογήσετε τη αραπολαγνια σας λέτε πως πάνε οι Ελληνίδες με αυτά τα σκουπιδια.εγω ειδα ελληνιδα στην κηφισια σημερα, καπου 30 χρονων, που ειχε αντρα μαυρο νιγηριανο και πηγαιναν βολτα με το καροτσακι με ενα μωρο μεσα
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Όλοι μας τις έχουμε δει. Με μαύρο ή Πακιστανό. Λίγες μεν αλλά υπάρχουν.Ναι δε ξέρεις αν ήταν Ελληνίδα όμως.Μπορει να ήταν Αλβανή,τσιγγάνα,Βουλγάρα,ρωσοποντια η οτιδήποτε απλά εδώ μέσα μερικοί για να δικαιολογήσετε τη αραπολαγνια σας λέτε πως πάνε οι Ελληνίδες με αυτά τα σκουπιδια.
ελληνικα μιλαγε, και εμοιαζε ελληνιδα. και στο σωματοτυπο και στη φατσαΝαι δε ξέρεις αν ήταν Ελληνίδα όμως.Μπορει να ήταν Αλβανή,τσιγγάνα,Βουλγάρα,ρωσοποντια η οτιδήποτε απλά εδώ μέσα μερικοί για να δικαιολογήσετε τη αραπολαγνια σας λέτε πως πάνε οι Ελληνίδες με αυτά τα σκουπιδια.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ωραία πως ήταν εμφανησιακα μαν?ελληνικα μιλαγε, και εμοιαζε ελληνιδα. και στο σωματοτυπο και στη φατσα
Ναι αλλά αυτές που έχουμε δει είναι κάτι χοντρές Ελληνίδες οκ αυτές δε τις λογιζω γυναίκες.Οι ωραίες Ελληνίδες όχι δε πάνε μαζί με αφραγκους μαύρους μόνο με λεφταδες μαύρους.Όλοι μας τις έχουμε δει. Με μαύρο ή Πακιστανό. Λίγες μεν αλλά υπάρχουν.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Ποια μποτάνα σου έχει γαμήσει την ψυχή ρε μάν?Το άνοιγμα της πόρτας για να περάσει μια γυναίκα είναι κατάλοιπο από την πρωτόγονη εποχή όπου τις έβαζαν πρώτες στις σπηλιές για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν αρκούδες!!!
Ποιά?
Να την κανονίσουμε να ησυχάσεις....
μετριας εμφανισης και υψος, στην φατσα χαρακτηριστικη ελληνιδαΩραία πως ήταν εμφανησιακα μαν?
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Πες τα μισεί τις Ελληνίδες αυτός τις θεωρεί όλες καταντιασμενες πουτανες που πάνε με μαύρους όχι ρε αδερφέ τόσο κατάντια όχι δε είναι οι Ελληνίδες.Μπορει να πηγαίνουν με τους μαλακές Έλληνες αλλά μέχρι εκεί.Μονο τίποτα ατσουμπαλες χοντρές άσχημομουρες Ελληνίδες πάνε με μαύρους.Ποια μποτάνα σου έχει γαμήσει την ψυχή ρε μάν?
Ποιά?
Να την κανονίσουμε να ησυχάσεις....
Σώμα πες ρε.μετριας εμφανισης και υψος, στην φατσα χαρακτηριστικη ελληνιδα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Πάπιας είναι δύναμη γενικά,απλά κάποια του την έχει κάνει άσχημα και είναι εξοργισμένος....Πες τα μισεί τις Ελληνίδες αυτός τις θεωρεί όλες καταντιασμενες πουτανες που πάνε με μαύρους όχι ρε αδερφέ τόσο κατάντια όχι δε είναι οι Ελληνίδες.Μπορει να πηγαίνουν με τους μαλακές Έλληνες αλλά μέχρι εκεί.Μονο τίποτα ατσουμπαλες χοντρές άσχημομουρες Ελληνίδες πάνε με μαύρους.
Σώμα πες ρε.