Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 329 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.989
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
εγω ειδα ελληνιδα στην κηφισια σημερα, καπου 30 χρονων, που ειχε αντρα μαυρο νιγηριανο και πηγαιναν βολτα με το καροτσακι με ενα μωρο μεσα
να φανταστω ο αντρας της εχει ολο το πακετο,υψος εμφανιση χρημα δικο του σπιτι δικο του αμαξι και πνευμα.οτι ακριβως απαιτουνε απο συνομιληκους ελληνες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πάπιας είναι δύναμη γενικά,απλά κάποια του την έχει κάνει άσχημα και είναι εξοργισμένος....

:coffee:
Δε είναι αντιπαθητικός απλά βγάζει πολλά κόμπλεξ που δε ισχιουν,εντάξει οι Ελληνίδες είναι μαλακισμένες,ξεφτυλισμενες αλλά να πέσουν στη κατάντια να πάνε με μαύρους και ειδικά αφραγκους μαύρους εε όχι γιατί όπως ξέρουμε αν ο μαύρος έχει λεφτά πάνε αλλά με αφραγκο μαύρο μόνο τίποτα χοντρες πατσαβουρες Ελληνίδες που δε βρίσκουν άντρα αλλιώς και για να μη το ταριχευσουν πάνε με τα σκουπίδια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
να φανταστω ο αντρας της εχει ολο το πακετο,υψος εμφανιση χρημα δικο του σπιτι δικο του αμαξι και πνευμα.οτι ακριβως απαιτουνε απο συνομιληκους ελληνες
Εξαρτάται δε απάντησε ακόμα ο τύπος που το είδε όλο αυτό,αν η Ελληνίδα δε είναι μπαζο χοντρή αλλά μέτρια και πάνω τότε ναι ο μαύρος θα έχει λεφτά αν η Ελληνίδα είναι μπαζο χοντρή κλπ τότε ο μαύρος μπορεί να είναι και αφραγκος.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εξαρτάται δε απάντησε ακόμα ο τύπος,αν η Ελληνίδα δε είναι μπαζο χοντρή αλλά μέτρια και πάνω τότε ναι ο μαύρος θα έχει λεφτά αν η Ελληνίδα είναι μπαζο χοντρή κλπ τότε ο μαύρος μπορεί να είναι και αφραγκος.
απαντησε οτι ειναι μετρια,αλλα γενικα ολοι σου λεμε εδω και μερες οτι πανε με μαυρους και δεν το δεχεσαι

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
ενας μετρια εμφανισιακα νιγηριανος ητανε, εσπρωχνε το καροτσι, τωρα δεν ξερω αυτο αν υποδηλωνει οτι ειναι μουνοδουλος και τον εχει κανει σκλαβο η αλλη, απλα και οι 2 μετρια εμφανισιακα . ταιριαζαν θα ελεγα αν εξαιρεσεις οτι η μια ελληνιδα λευκη και ο αλλος αραπης

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
απαντησε οτι ειναι μετρια,αλλα γενικα ολοι σου λεμε εδω και μερες οτι πανε με μαυρους και δεν το δεχεσαι
Ωραία αν η γκόμενα είναι μέτρια εφόσον απάντησε τότε ναι ο μαύρος θα έχει κάποια λεφτά.Αν ήταν καμία χοντρή τότε ναι μπορεί και ο μαύρος να ήταν αφραγκος.Επισης κάνουμε υποθέσεις τόση ώρα δε ξέρει καν συγουρα αν είναι Ελληνίδα στο 100 τοις εκατό είπε φαίνεται άλλο φαίνεται άλλο ειμαι συγουρος.Υπαρχουν αλβανεζες και ρωσοποντιες που είναι χρόνια Ελλάδα και μπερδεύεσαι και νομίζεις ότι είναι Ελληνίδες. Επίσης υπάρχουν τσιγγάνες εξευγενισμένες που δε μοιάζουν με τσιγγάνες αλλά Ελληνίδες.Μη μπερδευεστε.Εμενα μου αρκεί αυτό που είπε ο crsweber ότι είχε δει μια που ήταν συγουρος ότι ήταν Ελληνίδα αλλά αυτή ήταν χοντρή άσχημη με ψυχολογικά,μόνο τέτοιες πάνε με τα σκουπιδια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.210
Πόντοι
9.297
Εγώ πάλι δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και τελικά δεν το μετάνιωσα. Έχω βέβαια το αβαντάζ να μην χρειάζομαι γυναίκα για δουλειές σπιτιού οπότε με παίρνει να κάνω τον μάγκα σε πολλά έστω κι αν ώρες ώρες βαριέμαι. Θυμάμαι όμως που μου έλεγαν πολύ παλιά ότι πρέπει να κάνω οικογένεια και να ζω αγαπημένα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Τότε δεν καταλάβαινα πολλά και έλεγαν μάλλον έτσι θα είναι. Σήμερα δοξάζω τον Θεό που απέφυγα αυτή την μάστιγα της εποχής. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω αυτό το καραγκιοζιλικι. :confused:
Μεγάλη υπόθεση για έναν άνδρα/ σύγχρονο μοναχικό κυνηγό να φροντιζει τον εαυτό του...αλλιώς υποκύπτουν στην πρώτη μπαζολα που θα τους δώσει λίγη σημασία έναντι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πινακιου φακής.
Και από άνδρας/ κυνηγός γίνεται ένας ασεξουαλ συγκάτοικος με κάποια που αν έχει έναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό ,ο άνδρας αυτός θα ντρέπεται να κυκλοφορήσει μαζί της έξω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιά νά γαμήσεις γαμάτη Ελληνίδα πρέπει
νά έχεις φράγκα
νά έσαι μετράτος-γαμάτος
νά είσαι έξυπνος
διαφορετικά θά γαμάς -άν γαμάς- ασχημομέτριες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ενας μετρια εμφανισιακα νιγηριανος ητανε, εσπρωχνε το καροτσι, τωρα δεν ξερω αυτο αν υποδηλωνει οτι ειναι μουνοδουλος και τον εχει κανει σκλαβο η αλλη, απλα και οι 2 μετρια εμφανισιακα . ταιριαζαν θα ελεγα αν εξαιρεσεις οτι η μια ελληνιδα λευκη και ο αλλος αραπης
Οι λευκοί πάντα είναι πιο ανώτεροι εμφανησιακα από τους μαύρους άρα μη λες ταιριάζουν.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
μα γιατι και ενας μαυρος ανθρωπος του θεου ειναι, ξερω και εγω μια απο το μπασκετ με ελληνιδα μανα και νιγηριανο πατερα που ειναι και γαμω τις μουναρες, 1.80 με βυζαρες ,αμαζονα
οπως υπαρχουν ωραιοι λευκοι, υπαρχουν και ωραιοι μαυροι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Ωραία αν η γκόμενα είναι μέτρια εφόσον απάντησε τότε ναι ο μαύρος θα έχει κάποια λεφτά.Αν ήταν καμία χοντρή τότε ναι μπορεί και ο μαύρος να ήταν αφραγκος.Επισης κάνουμε υποθέσεις τόση ώρα δε ξέρει καν συγουρα αν είναι Ελληνίδα στο 100 τοις εκατό είπε φαίνεται άλλο φαίνεται άλλο ειμαι συγουρος.Υπαρχουν αλβανεζες και ρωσοποντιες που είναι χρόνια Ελλάδα και μπερδεύεσαι και νομίζεις ότι είναι Ελληνίδες. Επίσης υπάρχουν τσιγγάνες εξευγενισμένες που δε μοιάζουν με τσιγγάνες αλλά Ελληνίδες.Μη μπερδευεστε.Εμενα μου αρκεί αυτό που είπε ο crsweber ότι είχε δει μια που ήταν συγουρος ότι ήταν Ελληνίδα αλλά αυτή ήταν χοντρή άσχημη με ψυχολογικά,μόνο τέτοιες πάνε με τα σκουπιδια.
φιλε δεν ξερω τι σε εχει πιασει αλλα χιλιαδες ελληνιδες εχουν παει ή εχουν σχεση με μαυρους,μεχρι και τικ τοκ αν μπεις θα δεις να τους αποθεωνουν ολες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
φιλε δεν ξερω τι σε εχει πιασει αλλα χιλιαδες ελληνιδες εχουν παει ή εχουν σχεση με μαυρους,μεχρι και τικ τοκ αν μπεις θα δεις να τους αποθεωνουν ολες.
Άλλο τους αποθεώνουν άλλο πάνε και η μάνα μου λεει ότι κάποιοι είναι ωραίοι αλλά ποτέ λέει δε θα πήγαινα μαζί τους γιατί θα γίνω ρεζίλι,έτσι σκέφτονται οι Ελληνίδες γενικά.Εχουμε προκαταλήψεις εδώ πέρα όπως ποτέ μια γυναίκα δε κάνει το πρώτο βήμα έτσι και δε θα πάει με αράπη η άλλη είναι το ταμπού μας έλεος με μερικούς πια.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
Οι λευκοί πάντα είναι πιο ανώτεροι εμφανησιακα από τους μαύρους άρα μη λες ταιριάζουν.
εγω αυτη που ξερω και ειναι μιση νιγηριανη και μιση ελληνιδα, μου αρεσει αρκετα και πιο πολυ απο καποιες που ειναι ελληνιδες 100% και μπαζα. και δεν θα ειχα προβλημα να την εχω γκομενα και να βγαινω μαζι της. επισης την γουσταρουν εκατονταδες και στο τικ τοκ την παρακαλανε καθε μερα τοσοι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
δεν λεω οτι οι περισσοτερες πανε,αλλα δεν ισχυει οτι δεν παει και καμια μαζι τους.
Αφού βρε παπάρα λες πάνε χιλιάδες τώρα λες δε πάνε οι περισσότερες?αποφάσισε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω αυτη που ξερω και ειναι μιση νιγηριανη και μιση ελληνιδα, μου αρεσει αρκετα και πιο πολυ απο καποιες που ειναι ελληνιδες 100% και μπαζα. και δεν θα ειχα προβλημα να την εχω γκομενα και να βγαινω μαζι της
Ωραία καλός μαλακας είσαι,σα τις λευκές δε έχει.Θα συγκρίνω εγώ τα Ρωσίδια και τις Ρουμάνες με τις μαύρες? Τρελός είμαι?σοβαρεψου.

• Like
Αντιδράσεις: Lekker

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Exθες και μολις τωρα μου σκασανε μηνυματα απο δυο διαφορετικες γκομενες που πηδηχθηκαμε πριν αιωνες
Οχι σε κανονικη σχεση, μικρα χρονικα διαστηματα και χαθηκαμε λογω αποστασης
Και αλλες που τρεχαμε σαν μαλακες μας εχουν ξεχασει τελειως, παιζει να μας κρατησαν και κακια
Οσο λιγοτερα δινεις τοσο πιο ευχαριστα σε θυμουνται

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Τι ολες ρε φιλε, ψυχιατρικα ειναι τα κινητρα τους
Παντα υπηρχαν ιδιαζουσες περιπτωσεις

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τι ολες ρε φιλε, ψυχιατρικα ειναι τα κινητρα τους
Παντα υπηρχαν ιδιαζουσες περιπτωσεις
Ακριβώς ρε μπρο όπως εμείς οι Έλληνες θέλουμε λευκές γυναίκες έτσι και οι γυναίκες θέλουν λευκούς,πχ εγώ γουστάρω γυναίκες σα τη πορνοστάρ sasha rose λευκό δέρμα ωραία φάτσα μαύρα μαλλιά και οι λευκές ψωφανε για λευκούς με μούσια και μαύρα μαλλιά στιλ Αλεξάνδρου,ο Αλεξάνδρου είναι όμορφος οι μαύροι είναι τίποτα μπροστά του.Μονο γυναίκες και άντρες ψυχιατρικά αρωστοι ή για συμφέρον θα πάνε με μαύρη μαύρο.Ειτε χρηματικό συμφέρον άμα ο μαύρος έχει λεφτά θα πάει η Ελληνίδα είτε απλά ηλίθιο μυαλό για τα μπάζα.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Ακριβώς ρε μπρο όπως εμείς οι Έλληνες θέλουμε λευκές γυναίκες έτσι και οι γυναίκες θέλουν λευκούς,πχ εγώ γουστάρω γυναίκες στα τη πορνοστάρ sasha rose λευκό δέρμα ωραία φάτσα μαύρα μαλλιά και οι λευκές ψωφανε για λευκούς με μούσια και μαύρα μαλλιά στιλ Αλεξάνδρου,ο Αλεξάνδρου είναι όμορφος οι μαύροι είναι τίποτα μπροστά του.Μονο γυναίκες και άντρες ψυχιατρικά αρωστοι ή για συμφέρον θα πάνε με μαύρη μαύρο.Ειτε χρηματικό συμφέρον άμα ο μαύρος έχει λεφτά είτε απλά ηλίθιο μυαλό για τα μπάζα.
Δεν συγκρινονται ο λευκες γυναικες τι να συζηταμε τωρα
Σε οποια χωρα και να πας οι πιο φθηνες πουτανες ειναι οι μαυρες
Εχεις δει πολλες μαυρες εσκορτ?
Ποιος θα δωσει 150 ευρω για μαυρη οταν με τα ιδια λεφτα εχει Ρωσσακι ΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom