Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γαμήσι σπιτικό με γκόμενα που της ξεχειιλωνεις το μουνί και την σούφρα σαν κάλτσα. Εξάλλου αυτό τους αρέσει. Να τρίβεται η ψωλή μέσα τους και να πιτσιλουν
τα σεντόνια τους. Έτσι φρέσκες και ευδιάθετες ξεκινούν για την καθημερινή εργασία τους χωρίς να σπάνε αρχίδια στην καθημερινότητα. Θα έπρεπε να υπήρχε κλιμάκιο γαμιαδων που να βολεύει τις πατσαβούρες βάση νόμου ώστε να έχουμε ηρεμία στην πατρίδα μας.

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
ειναι αληθεια οτι στους γαμους και στις κηδειες πεφτουν τα καλυτερα φλερτ ή μουφα;
έχει που χώνουν τον νεκρό μέσα έχω γαμησει εγώ εκεί που κοπανιεται η άλλη στο κλαμα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εν τω μεταξυ καποιοι που γραφουν οτι η νεολαια γαμαει αβερτα και τετοια, επειδη βλεπουν εκει εξω λιγους με γκομενιτσες ξεκωλακια, και νομιζουν οτι γαμανε ολοι.
η πραματικοτητα ειναι οτι ο αλλος για να βρει γκομενα φτυνει αιμα, τρωει ακυρα εκατονταδες απο γνωστες στον περιγυρο του και απο αγνωστες στο ινστα. εξω βλεπεις αγελες απο 10-15 αγορια που μολις δουν γκομενα κοιτανε σαν λιγουρες και καποιες φορες ακολουθουν γκομενες απο πισω λεγοντας οτι μαλακια μηπως τις γνωρισουν, και φυσικα αυτες τους σνομπαρουν .οι γκομενες ακομη και οι μικρες επιλεκτικες ειναι, μεσα απο κυκλο γνωριζουν τους αλλους, μην τις βλεπετε ετσι επειδη ντυνονται ξεκωλα οτι θα βρουν τον καθε τυχαιο
γενικα στην ελλαδα ολες βλαμμενες εχουν γινει , και οι μικρες και οι μεγαλες, εχουν οτι ναναι κριτηρια να γνωρισουν καποιον και φυσικα η εμφανιση παιζει τον μικροτερο ρολο
Γαμάει όντως η νεολαία αλλά όχι όσο διαφημίζεται.
Απλά (κι όσο) μέσα από κύκλους και πσρεες. Δεν γίνεται ένας πιτσιρικάς να μπορεσει να ρίξει γκόμενα στα ξαφνικά. Δεν έχει τα φόντα.
Οι Ελληνίδες είναι όντως επιλεκτικες αλλά με τα δικά τους κριτήρια όμως.
Η εξωτερική εμφάνιση παίζει πλέον ασήμαντο ρόλο.
Οι εμφανισιμοι γαμάνε σπάνια. Πιο πολύ βρίσκονται απλώς στο επίκεντρο. Ήρθε
η εποχή που η γυναίκα θέλει έναν μαλάκα πλάι της ασχέτως αν θα πάει με τον γαμιά για εκτόνωση. Και βέβαια αν δεν φας άκυρα, δεν στρωνεις ποτέ των ποτών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
εν τω μεταξυ καποιοι που γραφουν οτι η νεολαια γαμαει αβερτα και τετοια, επειδη βλεπουν εκει εξω λιγους με γκομενιτσες ξεκωλακια, και νομιζουν οτι γαμανε ολοι.
η πραματικοτητα ειναι οτι ο αλλος για να βρει γκομενα φτυνει αιμα, τρωει ακυρα εκατονταδες απο γνωστες στον περιγυρο του και απο αγνωστες στο ινστα. εξω βλεπεις αγελες απο 10-15 αγορια που μολις δουν γκομενα κοιτανε σαν λιγουρες και καποιες φορες ακολουθουν γκομενες απο πισω λεγοντας οτι μαλακια μηπως τις γνωρισουν, και φυσικα αυτες τους σνομπαρουν .οι γκομενες ακομη και οι μικρες επιλεκτικες ειναι, μεσα απο κυκλο γνωριζουν τους αλλους, μην τις βλεπετε ετσι επειδη ντυνονται ξεκωλα οτι θα βρουν τον καθε τυχαιο
γενικα στην ελλαδα ολες βλαμμενες εχουν γινει , και οι μικρες και οι μεγαλες, εχουν οτι ναναι κριτηρια να γνωρισουν καποιον και φυσικα η εμφανιση παιζει τον μικροτερο ρολο
Τα κοριτσάκια ντύνονται έτσι απλώς επειδή μπορούν.Δεν είναι πιο διαθέσιμα.Το ακριβώς αντίθετο ισχύει...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Μέση Ελληνίδα σε λίγα χρόνια

Συνημμένα

• RDT_20230715_180002.mp4
    18,5 MB · Εμφανίσεις: 0

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
έχει που χώνουν τον νεκρό μέσα έχω γαμησει εγώ εκεί που κοπανιεται η άλλη στο κλαμα
Δεδομένου ότι έχω δουλέψει κι ως κορακι για να βγάλω κάνα έξτρα, δηλώνω υπεύθυνα ότι οι γυναίκες είναι ότι πιο ανώμαλο και ανασφαλές έχει απαντηθεί στον πλανήτη. Μόνο ένα ψυχωτικο μπουρδέλο θα έχανε τον άνδρα της και θα σαλιαριζε η θα πηδιόταν. Είπαμε...ότι κάνουν, γίνονται όλα για ΝΤΑΝΤΕΜΑ!!! Παιδί, οικογένεια, ψωλή, ανωμαλιες, βολτες, κλαψα, μίρλα, εκδίκηση κτλ όλα είναι προθάλαμος για το ΝΤΑΝΤΕΜΑ!!! :rockon: Μην τυχόν μείνουν μόνες!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Γαμάει όντως η νεολαία αλλά όχι όσο διαφημίζεται.
Απλά (κι όσο) μέσα από κύκλους και πσρεες. Δεν γίνεται ένας πιτσιρικάς να μπορεσει να ρίξει γκόμενα στα ξαφνικά. Δεν έχει τα φόντα.
Οι Ελληνίδες είναι όντως επιλεκτικες αλλά με τα δικά τους κριτήρια όμως.
Η εξωτερική εμφάνιση παίζει πλέον ασήμαντο ρόλο.
Οι εμφανισιμοι γαμάνε σπάνια. Πιο πολύ βρίσκονται απλώς στο επίκεντρο. Ήρθε
η εποχή που η γυναίκα θέλει έναν μαλάκα πλάι της ασχέτως αν θα πάει με τον γαμιά για εκτόνωση. Και βέβαια αν δεν φας άκυρα, δεν στρωνεις ποτέ των ποτών.
Δεν ισχύει.Παιζει και παρά παίζει η εμφάνιση ρόλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε ποιό ουράνιο και τόξο γίνεται αυτό;
Στην κορυφή των γαμησιων βρίσκονται αυτοί που πληρωνουν συνεχεια. Αυτοί γαμάνε τις περισσότερες. Προσοχή. Κρίνω μόνο ότι γαμάνε. Αν είναι μαλάκες και τους τα σκάνε ή δεν ξέρουν ούτε να γαμησουν ή γαμάνε 5 λεπτά ξεπέτα ή τις τουμπαρουν με λεφτά κτλ, είναι άλλο καπέλο. Μετά έρχονται οι ικανοί που έχουν ωραίο πλήρες πακέτο και γνωριμίες. Λιγοι στο να πληρούν αυτές τις περίπλοκες προδιαγραφές στο έπακρο. Δεν πάνε με λεφτά και για αυτό είναι στην δεύτερη θέση. Ακολουθούν οι εμφανίσιμοι που απλά μόνο με εμφάνιση δεν πάνε πουθενά εύκολα διότι όλες τους φοβούνται μην τις κςρατωσουν κι απλά σαλιαριζουν μαζί τους. Πολλά μουνιά τριγύρω τους, στον πουτσο τους κανένα. Γαμάνε σπάνια. Δεν πληρώνουν.
Μην μου πεις για Ρουβαδες κι Αργυρούς. Μιλάμε για καθημερινούς ανθρώπους. Στην τελευταία κατηγορία βρίσκονται οι πεφτουλες όπως εγω. Ένα σχετικά καλό πακέτο αλλά δυστυχώς με λίγες γνωριμίες οπότε φτύνουν αίμα για να γαμησουν και συμβαίνει επειδή είναι μεθοδικοί. Ούτε αυτοί πληρώνουν. Όλοι οι υπόλοιποι άνδρες δεν γαμάνε καθόλου ή γαμάνε μια στο τόοοοοοοοσο.
Τόσο απλό.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.510
Πόντοι
206
Mενεις κηφισια και δε βλεπεις ελλεεινιδες με ξένους? Πλάκα κάνεις. Και με άραβες κεχω δεις ελλενιδες στα βόρεια. Επίσης ελλεειιδα με Τούρκο έχω δει στο mall.
Δεν αναφέρθηκα γενικά σε ξένους. Και επίσης έδωσα έμφαση στο ΑΡΚΕΤΕΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ όχι, δεν βλέπω (με random αραπάδες).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν ισχύει.Παιζει και παρά παίζει η εμφάνιση ρόλο.
Θα στο πω απλά. Εγώ είμαι μουρη 7 άνετα και σώμα 8. Τρόπους 9 και ευστροφία-παιχνιδι παίρνω χαλαρά 9,5 μην πω 10. Σου βάζω τα δύο τελευταία ως ανάλυση για το πακέτο μου έτσι ώστε να μην μου πεις ότι χάνω άλλου.
Ας ασχοληθούμε βασικά μόνο με τα δύο πρώτα. Αν ίσχυε ότι η εμφάνιση παίζει ρόλο (δεν είμαι μοντέλο αλλά έχω προσόντα) θα έπρεπε να γαμάω μία στις 5 χαλαρά κι εγώ δεν γαμάω ούτε μία στις 50. Κατάλαβες τώρα; :confused: κι επειδή κατάλαβα τι συμβαίνει το έχω ρίξει στην πιθανολογια. Πάω και μετράω τοίχους από όσες μου αρέσουν μέχρι να βρω τρύπα. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Υ.Γ και μάλιστα την πεφτω σε 7αρια βία 8αρια με καποια θηλυκότητα κτλ. Φαντάσου!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Παπάρια ρόλο παίζει και η εμφάνιση. Ρόλο παίζει να έχεις φράγκα από μπαμπά, η να έχεις παρέες να σου κάνουν το κονε με κάνα γκομενάκι να στη φέρουν στο πιατο
Και αυτό....αυτό όμως δεν αναιρεί την εμφάνιση

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Στην τελευταία κατηγορία βρίσκονται οι πεφτουλες όπως εγω. Ένα σχετικά καλό πακέτο αλλά δυστυχώς με λίγες γνωριμίες οπότε φτύνουν αίμα για να γαμησουν και συμβαίνει επειδή είναι μεθοδικοί. Ούτε αυτοί πληρώνουν. Όλοι οι υπόλοιποι άνδρες δεν γαμάνε καθόλου ή γαμάνε μια στο τόοοοοοοοσο.
Τόσο απλό.
Τύπε .... χρειάζεσαι έναν κόουτς .... Ευρώπη ταξιδεύεις ;
Αν έχεις κανένα κολλητό επίσης πέφτουλα πάτε ταξιδάκι ευρώπη ........

αμολιέσαι στην πιάτσα .... εκεί που σέρνονται τα μουνέτα ..... κατα προτίμηση εκεί που ππεφτει και πιώμα .......
πιάνετε κουβέντα με μπέκρες ... και άνδρες ......... δυτικούς ... όχι ανατολικούς ......

εννοείται σε λέχρικα χοστάλ , συναυλίες, live .......

Δεν νομίζω ότι πρέπει να πω περισσότερα ;;;;

Από ψηλά στη ράμπλας στη μπουχερία ... μέχρι τις ολυμπιακές αποβάθρες ........... έχεις φορτώσει με μιαβόλτα και μισή ή μία δωδεκαδα μπύρες στο όρθιο ..........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Η εμφάνιση κάνει πιο εύκολη την αρχή.Απο κει και πέρα ναι παίζουν ρόλο και άλλα θέματα.

Στην ελλάδα δεν μετράει τίποτε. Αν δεν έχεις κονέ, οικογενειακό κύκλο και δεν είσαιστη νύχτα .... @@ καπαμάς ......

Καλά αν πας τουρίστας σε τίποτε σαντορίνη , πάρο , κτλ ... και περιμενεις να βρεις γκόμενα ..........

καλύτερα να πας να πνιγείς ......

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε .... χρειάζεσαι έναν κόουτς .... Ευρώπη ταξιδεύεις ;
Αν έχεις κανένα κολλητό επίσης πέφτουλα πάτε ταξιδάκι ευρώπη ........

αμολιέσαι στην πιάτσα .... εκεί που σέρνονται τα μουνέτα ..... κατα προτίμηση εκεί που ππεφτει και πιώμα .......
πιάνετε κουβέντα με μπέκρες ... και άνδρες ......... δυτικούς ... όχι ανατολικούς ......

εννοείται σε λέχρικα χοστάλ , συναυλίες, live .......

Δεν νομίζω ότι πρέπει να πω περισσότερα ;;;;

Από ψηλά στη ράμπλας στη μπουχερία ... μέχρι τις ολυμπιακές αποβάθρες ........... έχεις φορτώσει με μιαβόλτα και μισή ή μία δωδεκαδα μπύρες στο όρθιο ..........
Δυστυχώς η μόνη επαφή μου με εξωτερικό είναι ο φοροφυγας νονός μου. :2funny:Δηλαδή με λίγα λόγια, δεν έχω επαφή. Αν είχα λεφτά για ταξίδια, εγκρίνω ότι λες και πιστεύω θα εκανα θαύματα. :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ μέσα υποτιμάτε τη δύναμη της εμφάνισης,επίτηδες!
Έχω απαντήσει στον άλλο φίλο αναλυτικά. Δεν υποτιμώ τίποτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό μεγαλύτερο ποσοστό νεολαίας,π.χ 18-25 χρονών,δέν γαμεί καθόλου!
τό πολυ 20% νά γαμεί,τό υπολοιπο 80% δέν έχει βγάλει γκόμενα ποτέ,καί ούτε μπουρδέλα πάει
μέ λίγα λόγια...είναι παρθένοι!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Έχω απαντήσει στον άλλο φίλο αναλυτικά. Δεν υποτιμώ τίποτα.
Τύπε ... δεν κοστίζει παραπάνω από κυκλαδονήσι .........
Αν δεν έχεις ούτε για κυκλαδονήσι πάσο .
Αν είστε 2 κολλητάρια, ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , με 1700€ έκαστος πάτε μπάρτσα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Στην ελλάδα δεν μετράει τίποτε. Αν δεν έχεις κονέ, οικογενειακό κύκλο και δεν είσαιστη νύχτα .... @@ καπαμάς ......

Καλά αν πας τουρίστας σε τίποτε σαντορίνη , πάρο , κτλ ... και περιμενεις να βρεις γκόμενα ..........

καλύτερα να πας να πνιγείς ......
Κοίτα στην Ελλάδα γενικά δεν έχω καταλήξει στο ποιοι "γαμανε γενικά" και όταν το λέω αυτό εννοώ πολλές και διαφορετικές.Ισως τίποτα μπάρμαν,η πολυ ωραίοι αλλά με λεφτά μαζί ...το σκέτο ωραίος...ναι είναι ένα καλο εισιτήριο αλλά αν δουλεύεις και σε περίπτερο μάλλον δε θα σου βγει σε καλό.Υστερα οι γυναίκες έχουν και μια μανία με διάφορες μαλακίες τύπου μηχανή,τατουάζ και διάφορα τέτοια...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Κοίτα στην Ελλάδα γενικά δεν έχω καταλήξει στο ποιοι "γαμανε γενικά" και όταν το λέω αυτό εννοώ πολλές και διαφορετικές.Ισως τίποτα μπάρμαν,η πολυ ωραίοι αλλά με λεφτά μαζί ...το σκέτο ωραίος...ναι είναι ένα καλο εισιτήριο αλλά αν δουλεύεις και σε περίπτερο μάλλον δε θα σου βγει σε καλό.Υστερα οι γυναίκες έχουν και μια μανία με διάφορες μαλακίες τύπου μηχανή,τατουάζ και διάφορα τέτοια...

Το ωραίος, βοηθάει αν την πέφτεις. Αν είσαι σκέτα ωραίος , ένα αρχίδι θα πάρεις.
Τα λεφτά σκέτα, τις κάνουν να σε κυνηγάνε. Αλλά πάνε απευθείας για να αδειάσεις μέσα έναν κουβά χύσια ακάποτα,
για να στα παίρνουν τα επόμενα 40χρόνια. Δύσκολο να το διαχειριστείς, να γαμάς χωρίς γκάστρωμα γάμο παιδιά.
Αν είσαι μπαρμαν , πορτιέρης , νύχτα γενικα και ο άσχημος αδελφός του κουασιμόδου να είσαι στην πέφτουν για ξερό γαμίσι .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε ... δεν κοστίζει παραπάνω από κυκλαδονήσι .........
Αν δεν έχεις ούτε για κυκλαδονήσι πάσο .
Αν είστε 2 κολλητάρια, ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , με 1700€ έκαστος πάτε μπάρτσα.
Φίλε μου, δεν βγαίνω ούτε για Λουτράκι. 4 πτυχία, κάποτε 1800 ευρώ μαζί με μπόνους και τώρα βασικο με το ζόρι και με μάχη. Αν ξαναρθω στην ζωή (ανεφικτο) με το ίδιο μυαλό που έχω τωρα, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Προς το παρόν, εύχομαι να έχω υγεία, φαι και γαμήσι όταν τύχει. Πρέπει να αισθάνομαι και ευχαριστημένος σε σχέση με άλλους λέμε!!! Ελλαδάρα!!!
:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom