Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το ωραίος, βοηθάει αν την πέφτεις. Αν είσαι σκέτα ωραίος , ένα αρχίδι θα πάρεις.
Τα λεφτά σκέτα, τις κάνουν να σε κυνηγάνε. Αλλά πάνε απευθείας για να αδειάσεις μέσα έναν κουβά χύσια ακάποτα,
για να στα παίρνουν τα επόμενα 40χρόνια. Δύσκολο να το διαχειριστείς, να γαμάς χωρίς γκάστρωμα γάμο παιδιά.
Αν είσαι μπαρμαν , πορτιέρης , νύχτα γενικα και ο άσχημος αδελφός του κουασιμόδου να είσαι στην πέφτουν για ξερό γαμίσι .
Έτσι!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Σεβαστό τότε.
Ελπίζω να μην ψηφίζεις ... ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ... τις δύο αποχρώσεις ΠΑΣΟΚ που μας έφτασαν εδώ ....

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.066
Πόντοι
206
Και αυτό....αυτό όμως δεν αναιρεί την εμφάνιση
η εμφανιση παιζει ρολο στον εγκεφαλο του αντρα, να ειναι η αλλη νεα και ομορφη, ετσι λειτουργει ο αντρικος εγκεφαλος, εδω βλεπεις στο ινστα κατι συνταξιουχους 70 χρονων και πανε σε 18 χρονες και γραφουν εχεις κωλαρα και τετοια, εχει δει κανενας γρια να την πεφτει σε νεαρο?
στην γυναικα αμα καποιος εχει λεφτα ή την κανει να νιωθει ωραια πχ, ειναι χοντρη και ο αλλος την εχει σαν θεα, εεε τοτε παρακαπτει οτι ο αλλος ειναι ασχημουλης και τον πιανει γκομενο
μια ομορφη θα επιλεξει ενα μετριο εμφανισιακα αν την παει διακοπες αυτος σε μυκονο και σαντορινη και θα απορριψει εναν κουκλο που αυτος θα της πει θα σε παω στην λουτσα διακοπες
οι γυναικες εχουν διαφορετικο εγκεφαλο και σκεφτονται διαφορετικα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οποιος ασχολείται μέ apps,καί περιμένει νά γαμήσει,η νά βρεί τήν ''καλή'' του,είναι ναρκωμένος!
τό μόνο πού μπορεί νά βρεί...είναι τόν μπελά του

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες, τα άκυρα που έχω φάει εγώ είναι αστρονομικό νούμερο. Πιστεύω λίγοι άνδρες στον πλανήτη έχουν φάει τόσα. Παίζει να έχω φάει πάνω από 120.000 άκυρα μαζί με την προπόνηση τόσα χρόνια σε κάθε εθνικότητα.
Απλά κατάλαβα τι συμβαίνει και παίζω την μπάλα μου έτσι. Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον καθημερινό άνθρωπο
που δεν είναι πλούσιος και δεν έχει πολλες γνωριμιες. Γεννήθηκα για αυτό το χόμπυ.
Θέλω αυθεντικα πράγματα
γα αυτό και δεν κουράζομαι.
Ήμουν κι άνθρωπος με κινητρο για να λειτουργησω και εξελίχθηκα. Διαβάζω κάτι ποστ που γράφετε ορισμένοι σε αυτά που πιστεύετε και γελάω. Χωρίς να φανώ υπερόπτης, έχω τέλεια εναρμόνιση σε κάθε περιβάλλον, απίστευτη ταχύτητα σκέψης, φοβερή διπλωματία, τεράστια απατεωνια λόγου, μοναδική αναισθησία στα άκυρα, υπέροχο χιούμορ, διακριτικό πέσιμο, βλέπομαι άνετα χωρίς να είναι μοντέλο κτλ και τελικά έχω φτύσει αίμα για να γαμάω γκόμενες σε κανονικές συνθήκες. Και θέλετε κάποιοι από εσάς, να βρείτε άκρη με μια στάλα ιδρώτα; αν με δείτε σε δράση, θα πείτε μαλάκα αυτός είναι υπεράνθρωπος. Όχι, όχι όχι θα λέτε, δεν είναι δυνατόν. Μόνο για την προσπάθεια του, φέρτε του όλη την παγκόσμια ελίτ να του κάνει πίπες. Αυτή δυστυχώς είναι η σημερινή κατάσταση.

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όσο πιο λίγα ζητάτε τόσο καλύτερα θα περνάτε. Υγεία, φαι, ηρεμια και κάνα καλό γαμήσι θέλω εγώ. Ίσα ίσα να ζω οκ ώστε να είμαι ασφαλής στα θέλω μου. Τώρα αν κάποιος έχει όνειρα, ας τα εκπληρωσει. Εγώ κι έτσι καλά είμαι. Και μη χειρότερα να λέμε. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οποιος ασχολείται μέ apps,καί περιμένει νά γαμήσει,η νά βρεί τήν ''καλή'' του,είναι ναρκωμένος!
τό μόνο πού μπορεί νά βρεί...είναι τόν μπελά του
Καλά αυτοί έτρεχαν μόνοι τους και βγήκαν δεύτεροι. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα σοσιαλ κατέστρεψαν τα πάντα. Ειδικά όπως γιγαντώθηκε ο γυναικοκεντρισμός. Πιστεύω αν δεν υπήρχαν σόσιαλ, θα είχα 10% απόδοση να γαμήσω που είναι καταπληκτικό νούμερο. Τίποτα, για πλάκα θα γαμουσα. Ένα έτσι θα έκανα και το ίδιο βράδυ. Δεν θα ήμουν ο μόνος!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάγκες, τα άκυρα που έχω φάει εγώ είναι αστρονομικό νούμερο. Πιστεύω λίγοι άνδρες στον πλανήτη έχουν φάει τόσα. Παίζει να έχω φάει πάνω από 120.000 άκυρα μαζί με την προπόνηση τόσα χρόνια σε κάθε εθνικότητα.
Απλά κατάλαβα τι συμβαίνει και παίζω την μπάλα μου έτσι. Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον καθημερινό άνθρωπο
που δεν είναι πλούσιος και δεν έχει πολλες γνωριμιες. Γεννήθηκα για αυτό το χόμπυ.
Θέλω αυθεντικα πράγματα
γα αυτό και δεν κουράζομαι.
Ήμουν κι άνθρωπος με κινητρο για να λειτουργησω και εξελίχθηκα. Διαβάζω κάτι ποστ που γράφετε ορισμένοι σε αυτά που πιστεύετε και γελάω. Χωρίς να φανώ υπερόπτης, έχω τέλεια εναρμόνιση σε κάθε περιβάλλον, απίστευτη ταχύτητα σκέψης, φοβερή διπλωματία, τεράστια απατεωνια λόγου, μοναδική αναισθησία στα άκυρα, υπέροχο χιούμορ, διακριτικό πέσιμο, βλέπομαι άνετα χωρίς να είναι μοντέλο κτλ και τελικά έχω φτύσει αίμα για να γαμάω γκόμενες σε κανονικές συνθήκες. Και θέλετε κάποιοι από εσάς, να βρείτε άκρη με μια στάλα ιδρώτα; αν με δείτε σε δράση, θα πείτε μαλάκα αυτός είναι υπεράνθρωπος. Όχι, όχι όχι θα λέτε, δεν είναι δυνατόν. Μόνο για την προσπάθεια του, φέρτε του όλη την παγκόσμια ελίτ να του κάνει πίπες. Αυτή δυστυχώς είναι η σημερινή κατάσταση.

Παπάκι,ήρθε η ώρα νά γίνεις πιό επιλεκτικός,καί νά τήν πέφτεις μόνο σέ 8αρια καί πάνω!
τό προτείνω ώς αποτοξίνωση ώς αλλαγή -γιά λίγο καιρό- μετά επιστρέφεις στόν "πρότερο έντιμο βίο"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι,ήρθε η ώρα νά γίνεις πιό επιλεκτικός,καί νά τήν πέφτεις μόνο σέ 8αρια καί πάνω!
τό προτείνω ώς αποτοξίνωση ώς αλλαγή -γιά λίγο καιρό- μετά επιστρέφεις στόν "πρότερο έντιμο βίο"
Κάπου κάπου σπάω την σειρά μου και παω σε ανωτερες κλιμακες στηριζόμενος στο ότι δεν πάνε πολλοί λόγω δειλίας. Γενικώς είναι πιο ομιλητικές και πιστεύω έχει να κάνει με την σιγουριά τους ως μουναρες. Όμως φίλε μου, αυτές έχουν το αρνητικό ότι παίζουν αποκλειστικά μέσω σόσιαλ. Πολύ σπάνια θα βγει κάτι καλό. Πρέπει να κινηθείς μέσω σόσιαλ για περισσότερα διότι είναι διαρκώς συνδεδεμένες.
Εγώ παλι όταν βλέπω σόσιαλ σκέφτομαι πως θα ρίξω την σελίδα η το προφίλ τους. :2funny:
Πρεπει να πέσεις σε κάποια που βρίσκεται σε μεγάλη ηρεμία ώστε να της αποσπάσεις την προσοχή.
Σε γενικές γραμμές πάω μόνο σε όποιες μου αρέσουν.
Θα έλεγα ομως οτι τα 8άρια (plus) έχουν πολυ λιγότερες κρούσεις για καμάκι. Συνήθως τις πλησιάζουν μέσω σόσιαλ αλλά χωρίς να δηλώνουν τι θέλουν ενώ στα 7αρια κτλ παει κατευθείαν το θέμα εκεί που πρέπει. Ίσως οι άνδρες να αισθάνονται πιο άνετα στις πιο μικρές κατηγορίες.
Εγώ πάλι το βλέπω ως σχέση απόδοσης.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάπου κάπου σπάω την σειρά μου και παω σε ανωτερες κλιμακες στηριζόμενος στο ότι δεν πάνε πολλοί λόγω δειλίας. Γενικώς είναι πιο ομιλητικές και πιστεύω έχει να κάνει με την σιγουριά τους ως μουναρες. Όμως φίλε μου, αυτές έχουν το αρνητικό ότι παίζουν αποκλειστικά μέσω σόσιαλ. Πολύ σπάνια θα βγει κάτι καλό. Πρέπει να κινηθείς μέσω σόσιαλ για περισσότερα διότι είναι διαρκώς συνδεδεμένες.
Εγώ παλι όταν βλέπω σόσιαλ σκέφτομαι πως θα ρίξω την σελίδα η το προφίλ τους. :2funny:
Πρεπει να πέσεις σε κάποια που βρίσκεται σε μεγάλη ηρεμία ώστε να της αποσπάσεις την προσοχή.
Σε γενικές γραμμές πάω μόνο σε όποιες μου αρέσουν.
Θα έλεγα ομως οτι τα 8άρια (plus) έχουν πολυ λιγότερες κρούσεις για καμάκι. Συνήθως τις πλησιάζουν μέσω σόσιαλ αλλά χωρίς να δηλώνουν τι θέλουν ενώ στα 7αρια κτλ παει κατευθείαν το θέμα εκεί που πρέπει. Ίσως οι άνδρες να αισθάνονται πιο άνετα στις πιο μικρές κατηγορίες.
Εγώ πάλι το βλέπω ως σχέση απόδοσης.
Τά τελευταία χρόνια,δέν παίζω ελεύθερο καμάκι,είναι εξουθενωτικό για μένα -είμαι 55-
μούνες βαρβάτες υπάρχουν σέ μαγαζιά -στά σόσιαλ είναι σχεδόν όλες fake-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τα σοσιαλ κατεστρεψαν το φλερτ απο το δρομο.
Ακριβώς! Κι όχι μόνο από τον δρόμο. Από παντού! Όταν πάω σε κάποια με δυναμική 70-80% επιτυχίας (την έχω δηλαδή σε όλα τα επίπεδα) και με αντιμετωπίζει με φρένο ασχέτως αν γουστάρει η όχι, σημαίνει ότι κάπου αλλού έχει το μυαλό της. Γιατί να κάτσει να μπει σε διαδικασία; Ξέρει ότι στα σόσιαλ περιμένουν πλήθος γαμπρων, μηνυμάτων, αιτημάτων και ντικ πικ ασχέτως αν εκεί είναι
ο τάφος των ανδρων. Είναι δηλαδή σαν να έχω βγει για φαγητό με φίλους και την ώρα που τρώμε να έρθει π χ
η μουνάρα σερβιτόρα να μας πει αν θέλουμε νερό. Εκείνη την ώρα ενοχλεί ακόμα κι αν είναι μουνάρα διότι έχουμε ήδη όλα όσα θέλουμε. Αν δεν υπήρχαν τα σοσιαλ, θα περνούσαμε πολύ καλύτερα. Όμως με το αν δεν γίνεται δουλειά. Τα σοσιαλ υπάρχουν!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και να μιλησεις στο δρομο τι θα καταλαβεις?νταξει μπορει μερικες(οχι ολες) να εκτιμανε την προσπαθεια,αλλα οι ελλεινιδες εχουν μεγαλο κολημα να ανοιχτουν σε αγνωστο..τηλεφωνο δεν προκειτε να παρεις με τιποτα αν δεν σε ξερει..και ακομα και να παρεις τηλεφωνο,δεν θα το σηκωσει ποτε.αν δεν εχεις φραγκα,δυσκολα τα πραγματα
Πας για να φας άκυρα εις γνώσιν σου από όσες σου αρεσουν με σκοπό να αποσπάσεις κάτι ως κέρδος. Συνήθως κάτι τσιμπάς αλλα ελάχιστο. Από αυτό που θα τσιμπήσεις, θα γαμησεις
η όχι. Αυτή είναι η λογική του παιχνιδιού. Από σόσιαλ θα πρέπει να περιμένεις αν και πότε θα βγείτε για να μάθεις τι θα γινει και πώς είναι πραγματικά κι όλα αυτά αν δεν σε μπλοκάρει οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφυλλι. Στο λάιβ μαθαίνεις ακαριαία το τι θα γίνει, την βλέπεις ήδη και πας σε όσες θες επιτόπου. Καθαρό value.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
εν τω μεταξυ καποιοι που γραφουν οτι η νεολαια γαμαει αβερτα και τετοια, επειδη βλεπουν εκει εξω λιγους με γκομενιτσες ξεκωλακια, και νομιζουν οτι γαμανε ολοι.
η πραματικοτητα ειναι οτι ο αλλος για να βρει γκομενα φτυνει αιμα, τρωει ακυρα εκατονταδες απο γνωστες στον περιγυρο του και απο αγνωστες στο ινστα. εξω βλεπεις αγελες απο 10-15 αγορια που μολις δουν γκομενα κοιτανε σαν λιγουρες και καποιες φορες ακολουθουν γκομενες απο πισω λεγοντας οτι μαλακια μηπως τις γνωρισουν, και φυσικα αυτες τους σνομπαρουν .οι γκομενες ακομη και οι μικρες επιλεκτικες ειναι, μεσα απο κυκλο γνωριζουν τους αλλους, μην τις βλεπετε ετσι επειδη ντυνονται ξεκωλα οτι θα βρουν τον καθε τυχαιο
γενικα στην ελλαδα ολες βλαμμενες εχουν γινει , και οι μικρες και οι μεγαλες, εχουν οτι ναναι κριτηρια να γνωρισουν καποιον και φυσικα η εμφανιση παιζει τον μικροτερο ρολο

Δεν είπα ποτέ ότι γαμάνε όλοι οι νεολαίοι

Γαμάνε όμως πολλοί περισσότεροι απο τα παλιότερα χρόνια.Κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο

Επίσης,έχουν αλλάξει πολύ και οι γκόμενες σ'αυτές τις ηλικίες.Παλιά έβλεπες πολλά μπάζα και κάποιες γαμήσιμες.Τώρα βλέπεις πολλές γαμήσιμες και κάποια μπάζα.

Και στο κάτω κάτω,όταν όλες οι συνομήλικες σου κυκλοφορούν ημίγυμνες... θέλουν μονο συνομήλικους...και δεν βγάζεις γκόμενα...ε άντε γεια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα το απόγευμα πήρα τηλέφωνο ένα πουτανάκι που το είχα γαμήσει παλιότερα. Της είπα να περάσω να τα πούμε αύριο μετά την δουλεια και η τύπισσα μου είπε έχει κανονίσει. Σου λέει θα έρθει ο μαλάκας, θα με γαμήσει και θα φύγει. Σχέση δεν έχουμε να του τα πρήζω με τα υπαρξιακά μου, θα φάει το μισό ψυγείο μετα το γαμήσι, χορηγια δεν παίζει, τι να τον κάνω; Μάλιστα ήταν και νευριασμένη επειδη σίγουρα θα τα θυμήθηκε όλα αυτά. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όποιοι νομίζετε ότι αν κάνετε σχέση, θα περνάτε ωραία με γαμήσι, ζουζουνιες και όμορφες στιγμές, ξεχάστε το. Ξέρω ότι πολλοί το θέλετε αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πια απλά θα ρίχνετε κάνα πούτσο και μόνο για όσο εξυπηρετείτε την κάθε ξεκωλιαρα. Οπότε γαμηστε όσο τραβήξει η έλξη κι έπειτα σηκωθείτε φύγετε. Αν κάτσετε, όλη μέρα θα κάνετε τους ταξιτζήδες, θα έχετε το χέρι στην τσέπη και θα ειστε συναισθηματικά μαξιλάρια. Επίσης θα έχετε μια πατσαβουρα που όλη μέρα
θα είναι στα σόσιαλ. Θα γαμάτε και θα βαράει το τηλεφωνο. :2funny:
Κι εντάξει, να γαμηστε πήγατε όπως έχουν καταντήσει οπότε ας κάνουν ότι γουστάρουν αλλά ακόμα και σε αυτού του είδους σχέσεις, θες την ησυχία σου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.935
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν είναι μόνο στην Αμερική. Και εγώ που μένω δυτική Ευρώπη και είμαι μουνακιας έτσι είναι.

Και οι Ευρωπαιες έχουν μάθει να λένε όλες τις Ταϋλανδες βίζιτες. 100 εκατομμύρια κόσμος ,σπρρυ κιόλας τόσους πελάτες δεν έχουν.

Εγώ και ένα φιλαράκι μου όταν πήγαμε μαζί βρήκαμε ντόπιες. Στο εστιατόριο δέχονταν μόνο μετρητά δεν είχα, και η κοπέλα έβγαλε από την τσέπη της. Αν είναι πουτανα μάλλον δε ξέρει καλά τη δουλειά της
Ναι, αυτή είναι η άμυνά τους. Ο Φθόνος ενάντια στο ανώτερο. Οι Ασιάτισσες δεν είναι ανώτερες από σωματική διάπλαση, είναι ανώτερες από θηλυκότητα. Μα και στην ίδια μας τη χώρα, δεν έγινε κάτι διαφορετικό. όταν ήρθαν οι Σμυρνιές, οι οποίες ήταν καθαρές και μαγείρευαν νόστιμα φαγητά, οι ντόπιες τις χαρακτήρισαν Μάγισσες, για να δικαιολογήσουν για ποιο λόγο οι άντρες κόλλαγαν επάνω τους. Όταν ήρθαν οι πρώτες Βόρειες Τουρίστριες για Διακοπές κι έγινε το ίδιο, απλά το ξεπέρασαν ονομάζοντάς τες πουτάνες. Το ίδιο έγινε και με τις Ανατολικές που ήρθαν όταν έπεσε το Μπλοκ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
εχει δει κανενας γρια να την πεφτει σε νεαρο?

Γιατί,χρειάζεται να την πέσει;Τους την πέφτουν αυτοί.

μια ομορφη θα επιλεξει ενα μετριο εμφανισιακα αν την παει διακοπες αυτος σε μυκονο και σαντορινη και θα απορριψει εναν κουκλο που αυτος θα της πει θα σε παω στην λουτσα διακοπες

Αρκεί να'ναι στον κύκλο της ο μέτριος εμφανισιακά,δεν θα πάει με κάποιον άγνωστο απο τα σοσιαλ ή απο καμάκι

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.562
Πόντοι
9.297
Αυτό ο σαντμαν το λέει ότι η νεολαία γαμαει αβέρτα, εγώ βλέπω όμως ότι οι πιο πολλοί νέοι ψωλαρια είναι, αμα πας έξω μια βόλτα βλέπεις όλο παρέες από ψωλες, και άμα περάσει γκομενάκι την κοιτάζουν όλη σαν να μην έχουν ξαναδεί γυναίκα, εγώ πιστεύω οι 18χρονοι είναι πολύ αγαμητοι και δεν πάνε και μπουρδέλα γιατί φοβουντε
Είναι και το οικονομικό...ο πιτσιρικάς αν έχει δέκα ευρώ στην τσέπη δεν θα αφήσει τρία ευρώ στην άκρη για ένα καλο ζπρωξιματακι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μέσω αποταμίευσης αλλά θα τα φαει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom