Μάγκες, τα άκυρα που έχω φάει εγώ είναι αστρονομικό νούμερο. Πιστεύω λίγοι άνδρες στον πλανήτη έχουν φάει τόσα. Παίζει να έχω φάει πάνω από 120.000 άκυρα μαζί με την προπόνηση τόσα χρόνια σε κάθε εθνικότητα.
Απλά κατάλαβα τι συμβαίνει και παίζω την μπάλα μου έτσι. Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον καθημερινό άνθρωπο
που δεν είναι πλούσιος και δεν έχει πολλες γνωριμιες. Γεννήθηκα για αυτό το χόμπυ.
Θέλω αυθεντικα πράγματα
γα αυτό και δεν κουράζομαι.
Ήμουν κι άνθρωπος με κινητρο για να λειτουργησω και εξελίχθηκα. Διαβάζω κάτι ποστ που γράφετε ορισμένοι σε αυτά που πιστεύετε και γελάω. Χωρίς να φανώ υπερόπτης, έχω τέλεια εναρμόνιση σε κάθε περιβάλλον, απίστευτη ταχύτητα σκέψης, φοβερή διπλωματία, τεράστια απατεωνια λόγου, μοναδική αναισθησία στα άκυρα, υπέροχο χιούμορ, διακριτικό πέσιμο, βλέπομαι άνετα χωρίς να είναι μοντέλο κτλ και τελικά έχω φτύσει αίμα για να γαμάω γκόμενες σε κανονικές συνθήκες. Και θέλετε κάποιοι από εσάς, να βρείτε άκρη με μια στάλα ιδρώτα; αν με δείτε σε δράση, θα πείτε μαλάκα αυτός είναι υπεράνθρωπος. Όχι, όχι όχι θα λέτε, δεν είναι δυνατόν. Μόνο για την προσπάθεια του, φέρτε του όλη την παγκόσμια ελίτ να του κάνει πίπες. Αυτή δυστυχώς είναι η σημερινή κατάσταση.