Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
εν τω μεταξυ βλεπω καποιους που ανεβαζουν στορι απο μπιτσομπαρα οπως το hawaii beach bar και διακρινεις οτι γινεται χαμος απο ψωλαρια εκει, απο κοσμο εκει το 80% ειναι αντρες .
βεβαια πεφτουν θυματα απο τα προμοσιον που κανουν οι γνωστες γλαστρες στο ινστα τους, ανεβαζουν κωλους οτι ειναι σε αυτο το μαγαζι, το βλεπει αυτο ο καθε απελπισμενος λιγουρης και σκεφτεται θα παω εκει να βρω μουνακια, την ιδια ιδεα εχουν και τοσοι αλλοι και καταληγουν εκει να πληρωνουν ποτα και να μενουν να χορευουν πλαι πλαι με ψωλαρια
εξαρταται το beach bar και εξαρταται την ηλικια, αμα εισαι νεος ειναι ευκολο να σου κατσει κατι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δε θα το ελεγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενα καφε στο φιλικο.
Δε νομιζω οτι θα ταιριαζαμε λογω χαρακτηρα
Ουτως η αλλος δεν ειχαμε ιδιαιτερες παρτιδες παρα μονο ενα καλημερα
Αν πιστευεις πως δεν ταιριαζετε για κατι σοβαρο, καλυτερα αστο, δε θα οδηγησει καπου.
Αν δεν ηταν στο χωρο της δουλειας, παει κι ερχεται αλλα μεσα απ τη δουλεια, το να το ξεκινησεις χωρις να οδηγησει καπου μονο σε μπελαδες θα σε βαλει.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Αν πιστευεις πως δεν ταιριαζετε για κατι σοβαρο, καλυτερα αστο, δε θα οδηγησει καπου.
Αν δεν ηταν στο χωρο της δουλειας, παει κι ερχεται αλλα μεσα απ τη δουλεια, το να το ξεκινησεις χωρις να οδηγησει καπου μονο σε μπελαδες θα σε βαλει.
Ενας απλος καφες χωρις τιποτα πονηρο δε νομιζω οτι μπορει να μου φερει μπελαδες.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.066
Πόντοι
206

για αυτο ο καθενας που πιανει γκομενα νεα ελληνιδα, της κανει ολα τα χατηρια, γιατι ξερει οτι την αλλη την θελουν τοσοι και τοσοι και ανα πασα στιγμη μπορει να τον παρατησει. και αν τον παρατησει η αλλη μεχρι να ξαναβρει γκομενα θα φαει πολλες χυλοπιτες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ενας απλος καφες χωρις τιποτα πονηρο δε νομιζω οτι μπορει να μου φερει μπελαδες.
Ναι αλλα ο στοχος δεν ειναι ο καφες προφανως. Αν πιειτε 2-3 ποτα μετα δε θα θες να την πηδηξεις; Και αν την πηδηξεις μετα θα ξεκινησουν τα προβληματα.

Εκτος αν δεν ειναι δουλεια καριερας οποτε στ αρχιδια σου

Αν ειναι καριερας να ξερεις πως κατι τετοιοι αθωοι καφεδες μπορουν να καταντησουν εφιαλτης

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

για αυτο ο καθενας που πιανει γκομενα νεα ελληνιδα, της κανει ολα τα χατηρια, γιατι ξερει οτι την αλλη την θελουν τοσοι και τοσοι και ανα πασα στιγμη μπορει να τον παρατησει. και αν τον παρατησει η αλλη μεχρι να ξαναβρει γκομενα θα φαει πολλες χυλοπιτες
Ναι αλλα υπο μια αλλη αναγνωση του βιντεο, προκυπτει πως 3 (τουλαχιστον) συναγωνιστες θωπευσαν αυτο το ωραιο κωλαρακι :headbaning1:

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Ναι αλλα ο στοχος δεν ειναι ο καφες προφανως. Αν πιειτε 2-3 ποτα μετα δε θα θες να την πηδηξεις; Και αν την πηδηξεις μετα θα ξεκινησουν τα προβληματα.

Εκτος αν δεν ειναι δουλεια καριερας οποτε στ αρχιδια σου

Αν ειναι καριερας να ξερεις πως κατι τετοιοι αθωοι καφεδες μπορουν να καταντησουν εφιαλτης
Πραγματικα δε ξερω αν θελω να τη πηδηξω η οχι.
Τον καφε τον προτεινα περισσοτερο γιατι συμφωνα με την 60 αρα δεν εχει εναν αθρωπο να μιλησει.
Απο την αλλη δε θα ελεγα οχι γτ ειναι γαμευσιμο.
Καριεριστας δεν ειμαι αρα στα παπαρια μου.
Απλα προσπαθω να καταλαβω γιατι αυτη η συμπεριφορα οταν ηταν να τη παρω τηλεφωνο να κανονισουμε ενω μου ειχε ναι.
Και στο τελος τελος ας απαντουσε και ας εβρισκε μια δικαιολογια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πραγματικα δε ξερω αν θελω να τη πηδηξω η οχι.
Τον καφε τον προτεινα περισσοτερο γιατι συμφωνα με την 60 αρα δεν εχει εναν αθρωπο να μιλησει.
Απο την αλλη δε θα ελεγα οχι γτ ειναι γαμευσιμο.
Καριεριστας δεν ειμαι αρα στα παπαρια μου.
Απλα προσπαθω να καταλαβω γιατι αυτη η συμπεριφορα οταν ηταν να τη παρω τηλεφωνο να κανονισουμε ενω μου ειχε ναι.
Και στο τελος τελος ας απαντουσε και ας εβρισκε μια δικαιολογια.
Θα σου στειλει το βραδυ πως πηγε τελικα για μπανιο ("σορρυ, μια φιλη ητανε μονη και με παρακαλεσε να παμε παρεα, κλπ") και ολα ωραια και καλα

Βασικα ντρεπεται

Μη νομιζεις, πολλες γυναικες βολευονται στο κομφορτ ζον τους και αποφευγουν τα πολλα-πολλα

Λογικα καπως ετσι εφτασε 37 μονη

Ειχε αλλες σχεσεις στο παρελθον; Τι λεει η 60αρα φιλη της; Εχει σημασια

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Θα σου στειλει το βραδυ πως πηγε τελικα για μπανιο ("σορρυ, μια φιλη ητανε μονη και με παρακαλεσε να παμε παρεα, κλπ") και ολα ωραια και καλα
Ρε τυπε μετα απο ωρες δε με νοιαζει.Απλα γτ το εκανε το κανουν μας ενδαφερει

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456

Βασικα ντρεπεται

Μη νομιζεις, πολλες γυναικες βολευονται στο κομφορτ ζον τους και αποφευγουν τα πολλα-πολλα

Λογικα καπως ετσι εφτασε 37 μονη

Ειχε αλλες σχεσεις στο παρελθον; Τι λεει η 60αρα φιλη της; Εχει σημασια
Η 60αρα λεει της λεω βγειτε για ενα καφε δεν ειναι αναγκη να παει στο ερωτικο.
Εκτος αν το βλεπει εκεινη στο ερωτικο.
Αλλα πως να το δει αφου δε της ειχα δωσει δικαιωμα και παντα μου μιλαγε στο πληθυντικο παρα μονο οταν της ειπα γτ μου μιλας στο πληθυντικο και μου απαντησε ε δε σε ξερω για να σου μιλαω στον ενικο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ρε τυπε μετα απο ωρες δε με νοιαζει.Απλα γτ το εκανε το κανουν μας ενδαφερει

Με απλα λογια "ειναι μπερδεμενη" επειδη σε βλεπει ως 7-8 μεταξυ σας

Αν σε εβλεπε ως 6 θα σε ειχε στειλει οπως τους αλλους
Αν σε εβλεπε ως 9-10 θα σε ειχε ηδη στα τσιμπουκια αυτη την ωρα και δε θα εγραφες εδω :tooth:

Απλα μπερδεμενη. Αυτο μπορεις να το μεταφρασεις ειτε θετικα ειτε αρνητικα οπως εσυ επιθυμεις

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η 60αρα λεει της λεω βγειτε για ενα καφε δεν ειναι αναγκη να παει στο ερωτικο.
Εκτος αν το βλεπει εκεινη στο ερωτικο.
Αλλα πως να το δει αφου δε της ειχα δωσει δικαιωμα και παντα μου μιλαγε στο πληθυντικο παρα μονο οταν της ειπα γτ μου μιλας στο πληθυντικο και μου απαντησε ε δε σε ξερω για να σου μιλαω στον ενικο
Δεν υπαρχουν τα "για καφε" σε αυτα. Καφεδες μπορειτε να πιειτε 500 στους δουλεια (στο κυλικειο, στο διαλλειμα στο απεναντι καφε, κλπ), καθε μερα. Το να βγειτε εκτος σημαινει κατι αλλο προφανως. Εκτος αν ησασταν συναδελφικοι κολλητοι, που προφανως δεν ειστε

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Δεν υπαρχουν τα "για καφε" σε αυτα. Καφεδες μπορειτε να πιειτε 500 στους δουλεια (στο κυλικειο, στο διαλλειμα στο απεναντι καφε, κλπ), καθε μερα. Το να βγειτε εκτος σημαινει κατι αλλο προφανως. Εκτος αν ησασταν συναδελφικοι κολλητοι, που προφανως δεν ειστε
Αρα μπερδεμενη αναποφασιστη.
Εκτος αν οντως με εχει σχετικα ψηλα και δε ξερει πως να το διαχειριστει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καμία τύχη στόν Ελληνα άνδρα,οι πιτσιρικάδες παντελώς αγάμητοι,
καί οι μεγαλύτεροι,στήν αναζήτηση όσων έχουν περισσέψει,άσχημων-κακογαμημένων-ιδιότροπων-ψυχικά ασθενών γυναικών!

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
καί οι μεγαλύτεροι,στήν αναζήτηση όσων έχουν περισσέψει,άσχημων-κακογαμημένων-ιδιότροπων-ψυχικά ασθενών γυναικών!
Ισχυει εν μερη αλλα δε μας λενε και αυτες την αποψη τους επι του θεματος

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.066
Πόντοι
206
παρε αυτον εδω τον πιτσιρικα, τελειως καμμενος, ετσι τελειως πυροβολημενα δυστυχως εχει γινει η πλειοψηφια των νεαρων στην ελλαδα, καμια ελπιδα. μονο χειροτερα γινονται τα πραγματα οσο περναει ο καιρος

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ισχυει εν μερη αλλα δε μας λενε και αυτες την αποψη τους επι του θεματος
Πώς δέν μάς τό λένε? τό φωνάζουν δυνατά!
θέλουν άνδρα πλούσιο-νέο-ωραίο-γυμνασμένο,πού νά μήν μιλάει αλλά μόνο νά ακούει!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχθες ημουνα σε μια ουρα αναμονης και ειχα γυρω μου 2 αξιοσημειωτα περιστατικα:

1. Μια γκομενα να μιλαει στο κινητο με τη φιλη της σε ανοιχτη ακροαση για γκομενους και να ακουγονται τα παντα...
Πολλα ατομα τριγυρω...
Σε ενταση που μονη σε κλειστο δωματιο αν ηταν θα μιλουσανε πιο χαμηλοφωνα για να μην ακουνε/ενοχλουνται οι γειτονες...
Για γκομενους...

Ενας τυπος την κοιταγε ετοιμος να την καρυδωσει και κουνουσε το κεφαλι

2. Ενα ζευγαρι με μωρο. Ο τυπος εκανε αγριο, επαναλμβανομενο, αδιακοπο μπουλινγκ στη γυναικα για εντελως γελοιες αφορμες. Η μια επιθεση πανω στην αλλη. Η γυναικα ειχε μαυρους κυκλους και ενα βλεμμα στο κενο γεματο απογνωση, σαν Ινδη μεσοκοπη μετα απο 35 χρονια ανεχειας, φτωχειας, κακουχιων, στερησεων και βασανων

Πραγματικα τη λυπηθηκα.

Αυτο, για να μην κατηγορουμε μονο τις γυναικες. Υπαρχουν εκει εξω και τεραστιοι τριμαλακες που θελουν πολλες σφαλιαρες για να στρωσουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Συναδελφος στη δουλεια ετων 37 σκινυ.
Τη γυροφερνανε αρκετοι γαμπροι αλλα ακυρα σε ολους.
Μιλαγαμε τη τριτη για δουλεια.
Το ταιρι(γυναικα 60αρα)της στη δουλεια μου λεει που θα μας πας αποψε;λεω αποψε εχω κανονισμενη συναντηση με εκλεκτη παρεα.Με τα πολλα με πιανει η 60αρα και μου λεει εχει γενεθλεια σημερα και ειναι μονη.οχι παρεες οχι γκομενο.Λεω οκ.Λεω στη 37 Δεσποινακι(υποθετικο ονομα) το σαββατο θα σε παρω να πιουμε καφε.Μου απαντα θα παω για μπανιο και της λεω πιο μπανιο ο καιρος πλεον δεν ειναι για μπανιο.
Η 60αρα να της λεει οταν δεν ειμαι μπροστα μια χαρα παιδι ειναι βγειτε για ενα καφε δεν ειναι κακο.Δε σημαινει οτι θα σου τα ριξει.
Ενταξει λεει αν δε παω για μπανιο θα παμε για καφε.
Χθες στο σχολασμα της λεω ισχυει ο καφες για αυριο ναι μου λεει να σου δωσω το fb μου.Ωραια της λεω δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε παρω τηλεφωνο.
Την πηρα τηλεφωνο σημερα κατα τις 13:30 δεν απαντησε.Της εστειλα μνμα μετα απο κανα μισαωρο δεν απαντησα.
Εν τω μεταξυ θελει να φτιαξει τη ζωη της οπως λεει στην 60αρα.
Τι σκατα σκεφτονται δε μπορω να καταλαβω.
Σημειωστε οτι ειναι αρκετα ντροπαλη σε σημειο που κοκκινισε οταν της ειπα να παμε για καφε

37 χρονών ντροπαλή...παίζει να'ναι και παρθένα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Συναδελφος στη δουλεια ετων 37 σκινυ.
Τη γυροφερνανε αρκετοι γαμπροι αλλα ακυρα σε ολους.
Μιλαγαμε τη τριτη για δουλεια.
Το ταιρι(γυναικα 60αρα)της στη δουλεια μου λεει που θα μας πας αποψε;λεω αποψε εχω κανονισμενη συναντηση με εκλεκτη παρεα.Με τα πολλα με πιανει η 60αρα και μου λεει εχει γενεθλεια σημερα και ειναι μονη.οχι παρεες οχι γκομενο.Λεω οκ.Λεω στη 37 Δεσποινακι(υποθετικο ονομα) το σαββατο θα σε παρω να πιουμε καφε.Μου απαντα θα παω για μπανιο και της λεω πιο μπανιο ο καιρος πλεον δεν ειναι για μπανιο.
Η 60αρα να της λεει οταν δεν ειμαι μπροστα μια χαρα παιδι ειναι βγειτε για ενα καφε δεν ειναι κακο.Δε σημαινει οτι θα σου τα ριξει.
Ενταξει λεει αν δε παω για μπανιο θα παμε για καφε.
Χθες στο σχολασμα της λεω ισχυει ο καφες για αυριο ναι μου λεει να σου δωσω το fb μου.Ωραια της λεω δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε παρω τηλεφωνο.
Την πηρα τηλεφωνο σημερα κατα τις 13:30 δεν απαντησε.Της εστειλα μνμα μετα απο κανα μισαωρο δεν απαντησα.
Εν τω μεταξυ θελει να φτιαξει τη ζωη της οπως λεει στην 60αρα.
Τι σκατα σκεφτονται δε μπορω να καταλαβω.
Σημειωστε οτι ειναι αρκετα ντροπαλη σε σημειο που κοκκινισε οταν της ειπα να παμε για καφε
Θέλει να φτιάξει τη ζωή της αλλά όχι με σένα. Αν σε ήθελε θα είχατε ήδη βγει και πιθανόν θα ετοιμάζατε και τις άδειες του γάμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom