Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
2. Ενα ζευγαρι με μωρο. Ο τυπος εκανε αγριο, επαναλμβανομενο, αδιακοπο μπουλινγκ στη γυναικα για εντελως γελοιες αφορμες. Η μια επιθεση πανω στην αλλη. Η γυναικα ειχε μαυρους κυκλους και ενα βλεμμα στο κενο γεματο απογνωση, σαν Ινδη μεσοκοπη μετα απο 35 χρονια ανεχειας, φτωχειας, κακουχιων, στερησεων και βασανων

Πραγματικα τη λυπηθηκα.

Αυτο, για να μην κατηγορουμε μονο τις γυναικες. Υπαρχουν εκει εξω και τεραστιοι τριμαλακες που θελουν πολλες σφαλιαρες για να στρωσουν

Να μην την λυπάσαι καθόλου.

Αν δεν τον ήθελε,θα τον άφηνε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Εχθες ημουνα σε μια ουρα αναμονης και ειχα γυρω μου 2 αξιοσημειωτα περιστατικα:

1. Μια γκομενα να μιλαει στο κινητο με τη φιλη της σε ανοιχτη ακροαση για γκομενους και να ακουγονται τα παντα...
Πολλα ατομα τριγυρω...
Σε ενταση που μονη σε κλειστο δωματιο αν ηταν θα μιλουσανε πιο χαμηλοφωνα για να μην ακουνε/ενοχλουνται οι γειτονες...
Για γκομενους...

Ενας τυπος την κοιταγε ετοιμος να την καρυδωσει και κουνουσε το κεφαλι

2. Ενα ζευγαρι με μωρο. Ο τυπος εκανε αγριο, επαναλμβανομενο, αδιακοπο μπουλινγκ στη γυναικα για εντελως γελοιες αφορμες. Η μια επιθεση πανω στην αλλη. Η γυναικα ειχε μαυρους κυκλους και ενα βλεμμα στο κενο γεματο απογνωση, σαν Ινδη μεσοκοπη μετα απο 35 χρονια ανεχειας, φτωχειας, κακουχιων, στερησεων και βασανων

Πραγματικα τη λυπηθηκα.

Αυτο, για να μην κατηγορουμε μονο τις γυναικες. Υπαρχουν εκει εξω και τεραστιοι τριμαλακες που θελουν πολλες σφαλιαρες για να στρωσουν
Άπειροι μαλάκες υπάρχουν, απλά και οι γυναίκες (και οι πάντες) είναι άξιες των επιλογών τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.008
Πόντοι
3.656
Παλιότερα (στις δεκαετίες 80 και 90, και στις αρχές της χιλιετίας θα έλεγα), ο μέσος άντρας έβρισκε μία μέση κοπελίτσα που έκανε μία σχέση. Μπορεί να χώριζαν, μπορεί να έμενε για ένα διάστημα μόνος, αλλά θα έβρισκε μία άλλη κοπελίτσα, θα έκανε σχέση, και πάει λέγοντας.
Γιατί συνέβαινε αυτό; διότι η ''μέση κοπελίτσα'' ήταν γνωστή μέχρι τη γωνία της γειτονιάς της. Και αναγκαστικά θα επέλεγε κάποιον μέχρι την ίδια γωνία, άντε μία γωνία παρακάτω.
Τώρα που το κάθε ελεεινό πορνίδιο που το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι η τρισάθλια ύπαρξή της το εκλιπαρούν άπειροι είλωτες στα social και νομίζει ότι έχει τον κόσμο στο πιάτο της, η κατάσταση έχει αλλάξει.

Ρε πούστη .... με τρελαίνει που έχετε άποψη για εποχές που ήσασταν αγέννητοι .... και τις βγάζετε και κουλ ....

Καμία μέση κοπελίτσα δεν έκανε τις μαλακίες που λες.
Το χειρότερο κωλόμπαζο ίσως.
Και πάλι ... έπρεπε να είχατε κοινούς γνωστούς ....

Αν ήταν μέση ... ή παραπάνω ....

την πήγαιναν πιο παλιές .... σε μεγάλα μαγαζιά ... και γνώριζε ....

παίκτες .... ντιτζέη .... πολίστες .... προπονητές .... ραδιοφωνικούς παραγωγούς .......

τα σόσιαλ τότε ΔΕΝ ΗΤΑΝ .... ΤΣΑΜΠΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΙΝΗΤΟ ....

ήταν άπειρα ποτά σε άπειρα μαγαζιά ............. που όλα δούλευαν μέχρι χάραμα και ήταν γεμάτα όλα ...........

μπαροκαφετέρια που επιβιώνει ακόμη και έχει σάββατο στις 23.00 τώρα 30 άτομα , το 1999 είχε τρίτη στις 01.30, 400 άτομα ...
και δεν έβρισκες να κάτσεις ....

Όποιος δεν γαμάει σήμερα ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ .......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συναδελφος στη δουλεια ετων 37 σκινυ.
Τη γυροφερνανε αρκετοι γαμπροι αλλα ακυρα σε ολους.
Μιλαγαμε τη τριτη για δουλεια.
Το ταιρι(γυναικα 60αρα)της στη δουλεια μου λεει που θα μας πας αποψε;λεω αποψε εχω κανονισμενη συναντηση με εκλεκτη παρεα.Με τα πολλα με πιανει η 60αρα και μου λεει εχει γενεθλεια σημερα και ειναι μονη.οχι παρεες οχι γκομενο.Λεω οκ.Λεω στη 37 Δεσποινακι(υποθετικο ονομα) το σαββατο θα σε παρω να πιουμε καφε.Μου απαντα θα παω για μπανιο και της λεω πιο μπανιο ο καιρος πλεον δεν ειναι για μπανιο.
Η 60αρα να της λεει οταν δεν ειμαι μπροστα μια χαρα παιδι ειναι βγειτε για ενα καφε δεν ειναι κακο.Δε σημαινει οτι θα σου τα ριξει.
Ενταξει λεει αν δε παω για μπανιο θα παμε για καφε.
Χθες στο σχολασμα της λεω ισχυει ο καφες για αυριο ναι μου λεει να σου δωσω το fb μου.Ωραια της λεω δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε παρω τηλεφωνο.
Την πηρα τηλεφωνο σημερα κατα τις 13:30 δεν απαντησε.Της εστειλα μνμα μετα απο κανα μισαωρο δεν απαντησα.
Εν τω μεταξυ θελει να φτιαξει τη ζωη της οπως λεει στην 60αρα.
Τι σκατα σκεφτονται δε μπορω να καταλαβω.
Σημειωστε οτι ειναι αρκετα ντροπαλη σε σημειο που κοκκινισε οταν της ειπα να παμε για καφε

Τύπε .... οι πιθανότητές σου να τη φας, είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Καμία.
Ούτε μία στο τρις.

Τίποτε.

Δεν υπάρχουν .

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.310
Πόντοι
3.246
εξαρταται το beach bar και εξαρταται την ηλικια, αμα εισαι νεος ειναι ευκολο να σου κατσει κατι
κάπως έτσι την πατάνε και με το μπόλιβαρ και τις βίζιτες... ενώ τελικά όλα τα καλά τεμάχια είναι μαζεμένα στα
λιμανάκια!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Ρε πούστη .... με τρελαίνει που έχετε άποψη για εποχές που ήσασταν αγέννητοι .... και τις βγάζετε και κουλ ....

Καμία μέση κοπελίτσα δεν έκανε τις μαλακίες που λες.
Το χειρότερο κωλόμπαζο ίσως.
Και πάλι ... έπρεπε να είχατε κοινούς γνωστούς ....

Αν ήταν μέση ... ή παραπάνω ....

την πήγαιναν πιο παλιές .... σε μεγάλα μαγαζιά ... και γνώριζε ....

παίκτες .... ντιτζέη .... πολίστες .... προπονητές .... ραδιοφωνικούς παραγωγούς .......

τα σόσιαλ τότε ΔΕΝ ΗΤΑΝ .... ΤΣΑΜΠΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΙΝΗΤΟ ....

ήταν άπειρα ποτά σε άπειρα μαγαζιά ............. που όλα δούλευαν μέχρι χάραμα και ήταν γεμάτα όλα ...........

μπαροκαφετέρια που επιβιώνει ακόμη και έχει σάββατο στις 23.00 τώρα 30 άτομα , το 1999 είχε τρίτη στις 01.30, 400 άτομα ...
και δεν έβρισκες να κάτσεις ....

Όποιος δεν γαμάει σήμερα ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ .......
Η μέση γυναίκα τη δεκαετία του 1980 γνώριζε παίκτες, προπονητές, djs. Μάλιστα. Και υπήρχαν τόσοι παίκτες και προπονητές για να φτάσουν για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μέσων γυναικών.
Να κοιτάξεις το θέμα σου, στο λέω φιλικά. Δε θα σου απαντήσω ανάλογα γιατί δεν αξίζεις ούτε το φτύσιμό μου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Πίστεψες και εσύ την ιστορία που σου σέρβιραν οι βρωμοελλεινιδες, ότι 37 και σκι Υ δεν έχεις παρέες ακι γκόμενο.. Το τερμάτισαν.. Λυπάμαι που στο λέω,
Αλλα σίγουρα σε δουλεύουνε Γισιτ έχουν καταλάβει ότι τα σάλια σου τρεχουνε

Όταν έχουν γκόμενο,φροντίζουν να το κάνουν γνωστό στους γύρω τους...για να απομακρύνουν τα λιγούρια

Αυτή δεν έχει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.008
Πόντοι
3.656
Η μέση γυναίκα τη δεκαετία του 1980 γνώριζε παίκτες, προπονητές, djs. Μάλιστα. Και υπήρχαν τόσοι παίκτες και προπονητές για να φτάσουν για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μέσων γυναικών.
Να κοιτάξεις το θέμα σου, στο λέω φιλικά. Δε θα σου απαντήσω ανάλογα γιατί δεν αξίζεις ούτε το φτύσιμό μου.

Οι παίκτες .... δεν ήταν της γιουβέντους .... ή της ρεάλ ....

μπορεί να ήταν παίκτες εφηβικής ομάδας μπάσκετ .........
και οι ντιτζέη κωλοκαφετέριας στα 150 μέτρα από το σπίτι της ....

εντάξει .... παρηγορήσου ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ .... ότι σου φταίει που δεν γαμάς
το ότι είσαι 35 το 2023 ....

ενώ αν ήσουν 35 το 1998 ... θα γάμαγες περισσότερες από τον ρόκο σιφρέντι τον κριστόφ κλαρκ και το ρομπερτ μαλόουν στις τσόντες .......

Ενώ σήμερα .... ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ...........

ούτε το 1980 - 1990 ήταν εύκολα .... με καφε και ντιτζέη .......
ούτε το 1950 με τα τζουκ μποξ .... ούτε το 1910 με τα γραμμόφωνα ....

ούτε το 1880 με τις ζωοπανήγυρεις ...

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.008
Πόντοι
3.656
Πίστεψες και εσύ την ιστορία που σου σέρβιραν οι βρωμοελλεινιδες, ότι 37 και σκινυ δεν έχεις παρέες και γκόμενο.. Το τερμάτισαν.. Λυπάμαι που στο λέω,
Αλλα σίγουρα σε δουλεύουνε Γιατι έχουν καταλάβει ότι τα σάλια σου τρεχουνε

Αν γουστάρει ... λέει ναι για τον καφέ ..........

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΝΑΙ .... όλες οι άλλες απαντήσεις .... ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ

"δεν γαμιέμαι μαζί σου, ούτε ναυαγοί σε νησί να ήμασταν "

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656

Αυτός έχει τόσα τραύματα απο εκείνα τα χρόνια,που είναι αδύνατο να κλείσουν :sopase:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.008
Πόντοι
3.656
Αυτός έχει τόσα τραύματα απο εκείνα τα χρόνια,που είναι αδύνατο να κλείσουν :sopase:

Tύπε .... λες βρήκες άλλον έναν σαν εσένα ;;;

Θα τα βρείτε πιστεύω ...........

Κανένας δεν γαμάει .
Φταίνε τα σόσιαλ.
Κάτι λίγοι που γαμάνε , γαμάνε μπάζα.
Μουνάρες γαμάνε μόνο ολιγάρχες με λαμπορκίνι .
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΣΤΑ 40 .

Βέβαια .... για όσους ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .......... ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ...............

τους έχουν πει ... να πάνε έξω από πηδηχτρώνα ......

και να δουν τυπάδες με τζην των 10€ από λαϊκή ... και παπί με εξάτμιση δεμένη με σύρμα ....
ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΕΜΑΧΙΑ !!!!!!!

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Πίστεψες και εσύ την ιστορία που σου σέρβιραν οι βρωμοελλεινιδες, ότι 37 και σκινυ δεν έχεις παρέες και γκόμενο.. Το τερμάτισαν.. Λυπάμαι που στο λέω,
Αλλα σίγουρα σε δουλεύουνε Γιατι έχουν καταλάβει ότι τα σάλια σου τρεχουνε
Τα σαλια τυπε δε μου τρεχουν.
Αλλωστε δε της εχω δωσει ποτε δικαιωμα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Tύπε .... λες βρήκες άλλον έναν σαν εσένα ;;;

Θα τα βρείτε πιστεύω ...........

Κανένας δεν γαμάει .
Φταίνε τα σόσιαλ.
Κάτι λίγοι που γαμάνε , γαμάνε μπάζα.
Μουνάρες γαμάνε μόνο ολιγάρχες με λαμπορκίνι .
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΣΤΑ 40 .

Βέβαια .... για όσους ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .......... ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ...............

τους έχουν πει ... να πάνε έξω από πηδηχτρώνα ......

και να δουν τυπάδες με τζην των 10€ από λαϊκή ... και παπί με εξάτμιση δεμένη με σύρμα ....
ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΕΜΑΧΙΑ !!!!!!!

Πάλι με ξαναβγαλες απ'την ignore list; :2funny:

Αν γαμάνε οι ρακένδυτοι με τα σαράβαλα,εσύ με τα κοστούμια και τα λουστρίνια γιατί δεν γαμάς;

Και πας μόνο...για αυτί στους πηδηχτρώνες;

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Όταν έχουν γκόμενο,φροντίζουν να το κάνουν γνωστό στους γύρω τους...για να απομακρύνουν τα λιγούρια

Αυτή δεν έχει.
Αυτη δεν εχει.
Ειπε οτι θα παει διακοπες με φιλο για να κοψει τα λιγουρια και εν τελη πηγε με μια φιλη της.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Μπα, σίγουρα θα έχει γκόμενο, αν όχι γκομενους, απλά το είδε λίγο λιγούρη και ότι του τρέχουν τα σάλια, και σε λέει εδώ είμαστε κάτσε να τον παίξουμε λίγο τον χαζούλη, για να εχομε ένα γελάμε, να περνάει και η ώρα στη δουλειά.. Δεν το λέω εγώ χαζούλη.. Αυτή το λέει σίγουρα λιγούρης και χαζούλη και ποιος ξέρει τι αλλο
Τυπε τα σαλια δε μου τρεχουν.Αν μου ετρεχαν εκτος απο τα τυπικα στη δουλεια θα προσπαθουσα να ειχα περισσοτερη επικοινωνια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Αυτη δεν εχει.
Ειπε οτι θα παει διακοπες με φιλο για να κοψει τα λιγουρια και εν τελη πηγε με μια φιλη της.

Μήπως είναι λεσβία;

Γιατί σε άντρα τέτοιας ηλικίας ελεύθερο,αυτό είναι το πρώτο που θα πούν

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.932
Πόντοι
3.506
Να μην την λυπάσαι καθόλου.

Αν δεν τον ήθελε,θα τον άφηνε
Δεν είναι τόσο απλό.

Εσύ πχ. φεύγεις από το κωλοχώρι σου για να βρεις μια καλύτερη ζωή, μπας και γαμήσεις καθόλου;

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Τα καταλαβαίνουν αυτά οι ελλεεινιδες. Και που τη κόιτας ακόμα, ξέρεις ότι θες να τη γαμησεις.. 37 σκινη χωρίς παρέες και γκόμενο είναι αδύνατον στο αγαμησταν
Ρε τυπε ουτε που τη κοιταζω στη δουλεια

Πριν μας είπες ότι δεν έχει παρέες. Βλέπεις ότι η Ελληνίδα σε δουλεύει?
Η φιλη δεν ειναι παρεες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom