Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Αυτές που τους την πέφτουν είναι συνήθως υπό της επήρεια ουσιών κυρίως οινοπνευματος...
έτσι ακριβώς.

Δούλεψα νύχτα για λίγο κάποιο φεγγάρι σε μαγαζί του κέντρου.
Στην αρχή ήταν λες και πατήθηκε κάποιος διακόπτης, ήταν αδιανόητο το πόση τζάμπα καυλάντα γινόταν. Ήδη απο την πρώτη εβδομάδα έμαθα να αγνοώ τύπισσες που υπό άλλες συνθήκες θα τις έψηνα.
Οκ, δεν μου ρθε ποτέ τύπισσα να μου πει 'γάμα με στην τουαλέτα' ας πούμε, ούτε και σήκωνε η φάση να ανταλλάζουμε τηλέφωνα στο ξεκούδουνο-έμαθα από τους παλιούς, αν γούσταρα κάποια της έλεγα να ρθει στο σχόλασμα με σκοπό να πάμε σε κάνα αφτεράδικο.
Η αλήθεια είναι αυτές οι τύπισσες συνήθως κωλοτρίβονται σε όλους το ίδιο, κι η φάση είναι όποιος προλάβει μεσα στη σούρα τους. Δεν έχουν επίγνωση της αξιοπρέπειας (κάποιες τις έχουν πάρει όλοι στα μαγαζιά που συχνάζουν) και πολύ σπανίως χαίρουν κάποιας εκτίμησης και σεβασμού από τα μπαρμάνια που τις γάμησαν.
Κι έχεις και την ίντριγκα της βλακείας τους, καθώς έρχονται να σε κουτσομπολέψουν αν καυλαντίζεις καμμιά άλλη κλπ-ούτε στο γυμνάσιο τέτοιες παπαριές!
Διόλου περίεργο αυτό, καθώς είναι αδιανόητα ηλίθιο το να καυλώνει η άλλη επειδή ο άλλος της φτιάχνει ποτά ή βάζει μουσική. Με την ίδια λογική να πάμε να την πέσουμε στη μαγείρισσα στις ταβέρνες που τρώμε!

Εν τέλει, μέσα σε λίγους μήνες γνώρισα πολύ μουνί μεν, αλλά ανθυποτέταρτης κατηγορίας. Μέχρι τα 25-27 σου μια χαρά είναι ίσα να γαμάς πνευματικά ανίκανα κρέατα, αλλά όχι παραπέρα. Χώρια που κι οι κύκλοι των εργαζομενων σ αυτά τα μαγαζιά είναι παντελώς καμμένοι-μακριά! Δε χάνετε τίποτα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Περί ανύπαρκτων γαμησιων στα μπουζούκια από πελάτες (κι όχι από τα στελεχη)...έλεγαν για τις Κολώνες, έλεγαν για όλο το Μπουρνάζι, έλεγαν για το Ακρωτήρι, έλεγαν για το λάδι στην φωτιά, όλο έλεγαν για όλα κι άλλα τόσα κι ότι έχουν φοβερά κονέ. Αρχίδια! Όπως έμπαιναν όλοι, έτσι κι έβγαιναν. Εγω δεν γάμησα ποτέ από κλαμπ ούτε και θυμάμαι κανέναν να γάμησε. Ίσως κάποιος, κάποτε. Ελάχιστοι. Συνήθως τις γκόμενες μας πηδουσαμε και ποτέ από κλαμπ. Ακόμα και στο πρόγραμμα του Λεμπέση στα μαγαζιά, το 99 που έβγαλε την "εξάρτηση", και του έκατσε και το καταλληλες προϋποθέσεις της Βανδή που μάζευε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ρεζερβέ και κάργα μουνιά (ούτε ο Ρουβάς δεν μπορεσε να τον πιάσει σε κόσμο τότε) πάλι όπως μπαίναμε, βγαίναμε. Μόνο το πρόγραμμα άξιζε ασχέτως που μύριζε κυριολεκτικά μουνιλα όλο το μαγαζι. Μαγκες, γινόταν συντονισμός στα μαγαζιά, νόμιζες θα άνοιγαν σαν καρπούζια στην μέση η θα γκρεμίζονταν. Αυτά ναι. Τα γαμήσια με πελάτες και μουναρες που τα έβλεπαν; :2funny:
Παπάκι έτσι είναι!
όλοι οι κομπλεξικοί καί οι αγάμητοι,θέλουν νά πείσουν ότι έχουν γαμήσει όλες τίς μουνάρες!
αρχίδια 30χρόνια στή νύχτα δέν τό είδα σχεδόν ποτέ,αυτός που γαμάει μουνάρες...δέν λέει τίποτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
έτσι ακριβώς.

Δούλεψα νύχτα για λίγο κάποιο φεγγάρι σε μαγαζί του κέντρου.
Στην αρχή ήταν λες και πατήθηκε κάποιος διακόπτης, ήταν αδιανόητο το πόση τζάμπα καυλάντα γινόταν. Ήδη απο την πρώτη εβδομάδα έμαθα να αγνοώ τύπισσες που υπό άλλες συνθήκες θα τις έψηνα.
Οκ, δεν μου ρθε ποτέ τύπισσα να μου πει 'γάμα με στην τουαλέτα' ας πούμε, ούτε και σήκωνε η φάση να ανταλλάζουμε τηλέφωνα στο ξεκούδουνο-έμαθα από τους παλιούς, αν γούσταρα κάποια της έλεγα να ρθει στο σχόλασμα με σκοπό να πάμε σε κάνα αφτεράδικο.
Η αλήθεια είναι αυτές οι τύπισσες συνήθως κωλοτρίβονται σε όλους το ίδιο, κι η φάση είναι όποιος προλάβει μεσα στη σούρα τους. Δεν έχουν επίγνωση της αξιοπρέπειας (κάποιες τις έχουν πάρει όλοι στα μαγαζιά που συχνάζουν) και πολύ σπανίως χαίρουν κάποιας εκτίμησης και σεβασμού από τα μπαρμάνια που τις γάμησαν.
Κι έχεις και την ίντριγκα της βλακείας τους, καθώς έρχονται να σε κουτσομπολέψουν αν καυλαντίζεις καμμιά άλλη κλπ-ούτε στο γυμνάσιο τέτοιες παπαριές!
Διόλου περίεργο αυτό, καθώς είναι αδιανόητα ηλίθιο το να καυλώνει η άλλη επειδή ο άλλος της φτιάχνει ποτά ή βάζει μουσική. Με την ίδια λογική να πάμε να την πέσουμε στη μαγείρισσα στις ταβέρνες που τρώμε!

Εν τέλει, μέσα σε λίγους μήνες γνώρισα πολύ μουνί μεν, αλλά ανθυποτέταρτης κατηγορίας. Μέχρι τα 25-27 σου μια χαρά είναι ίσα να γαμάς πνευματικά ανίκανα κρέατα, αλλά όχι παραπέρα. Χώρια που κι οι κύκλοι των εργαζομενων σ αυτά τα μαγαζιά είναι παντελώς καμμένοι-μακριά! Δε χάνετε τίποτα!
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ: ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΓΑΜΗΣΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ (ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΕΖΟΥ Η ΜΠΕΚΡΟΥ Η ΓΑΜΙΟΛΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ) ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ!!!

:2funny::2funny::2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι έτσι είναι!
όλοι οι κομπλεξικοί καί οι αγάμητοι,θέλουν νά πείσουν ότι έχουν γαμήσει όλες τίς μουνάρες!
αρχίδια 30χρόνια στή νύχτα δέν τό είδα σχεδόν ποτέ,αυτός που γαμάει μουνάρες...δέν λέει τίποτα
Απο ολα αυτά κι άλλα τόσα οδηγήθηκα να παίρνω δρόμο και δρομακι ώστε να τρώω άκυρα μέχρι να γαμήσω. Ίσως αν δεν μου είχαν τύχει όλα αυτά να έκανα τώρα λάικ στα σόσιαλ! :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.572
Πόντοι
9.297
Πλάκα κάνεις ; Ήξερα τύπο που δούλευε σε συνοικιακή καφετέρια .... τέλη 90s ....

Σε 3 χρόνια, γάμησε τριψήφιο .
Επόμενη 5ετία που έγινε υπάληλος γραφείου, έριχνε 3ψήφιες μαλακίες κάθε μήνα.
Δεν του έκατσε ούτε μία.
Ναι αλλά τώρα που έχει σοβαρή δουλειά ίσως έχει παντρευτεί και "αποκατασταθεί" πλέον...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.572
Πόντοι
9.297
Περί ανύπαρκτων γαμησιων στα μπουζούκια από πελάτες (κι όχι από τα στελεχη)...έλεγαν για τις Κολώνες, έλεγαν για όλο το Μπουρνάζι, έλεγαν για το Ακρωτήρι, έλεγαν για το λάδι στην φωτιά, όλο έλεγαν για όλα κι άλλα τόσα κι ότι έχουν φοβερά κονέ. Αρχίδια! Όπως έμπαιναν όλοι, έτσι κι έβγαιναν. Εγω δεν γάμησα ποτέ από κλαμπ ούτε και θυμάμαι κανέναν να γάμησε. Ίσως κάποιος, κάποτε. Ελάχιστοι. Συνήθως τις γκόμενες μας πηδουσαμε και ποτέ από κλαμπ. Ακόμα και στο πρόγραμμα του Λεμπέση στα μαγαζιά, το 99 που έβγαλε την "εξάρτηση", και του έκατσε και το καταλληλες προϋποθέσεις της Βανδή που μάζευε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ρεζερβέ και κάργα μουνιά (ούτε ο Ρουβάς δεν μπορεσε να τον πιάσει σε κόσμο τότε) πάλι όπως μπαίναμε, βγαίναμε. Μόνο το πρόγραμμα άξιζε ασχέτως που μύριζε κυριολεκτικά μουνιλα όλο το μαγαζι. Μαγκες, γινόταν συντονισμός στα μαγαζιά, νόμιζες θα άνοιγαν σαν καρπούζια στην μέση η θα γκρεμίζονταν. Αυτά ναι. Τα γαμήσια με πελάτες και μουναρες που τα έβλεπαν; :2funny:
Τώρα αν τον εχωσε κανένας σε καμμία σουρωμενη στα όρθια στις τουαλέτες ...τόση κτηνωδία...φυσικά και το διατυμπανίζει ως "sex of the century"....:jerking:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ θυμηθηκα τώρα ότι παίζει πολύ το ραβασάκι σαν όπλο. Δεν το περίμενα να έχει τόση απήχηση. Το να δώσεις ένα κωλοχαρτακι με μια φράση κι ένα τηλέφωνο ώστε να μην γίνεις κουραστικός, είναι ακόμα πιο εύκολο από το να ριχτείς και οι γκόμενες γοητεύονται είτε πετύχεις είτε όχι. Μάλιστα γνωστή μου, μου είχε πει (για αυτό να μιλάτε με γνωστές που δεν υπάρχει έλξη γιατί λένε πολλές αληθειες) ότι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! Ότι τους αρέσει σε υπερβολικό βαθμό διότι έχουν τον χρόνο να σκεφτούν χωρίς να έρθουν σε δύσκολη θέση και παράλληλα τις κολακεύει ως κάτι ρομαντικο. Για κοίτα ρε τι κάνει ένα κωλοχαρτακι. Εγώ νόμιζα ότι απλά θα πουλήσει ως κίνηση μάτσο μαν. Μετά με μάλωσε επειδή δεν καταλάβαινα ειπε πόσο σημαντική κίνηση έκανα. Εγώ να γαμήσω ήθελα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς της είπα και με κοιτούσε περίεργα! :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γαμάει από apps. Μήπως κανείς; Όσο το έψαξα κι αυτό, η μόνη εφαρμογή που πλησιάζει ελάχιστα την πραγματικότητα, είναι το waplog. Είναι κατά πολύ χειρότερη του λάιβ καμακιού αλλά για δειλό ή τεμπέλη ή αρχάριο είναι οκ. Δοκίμασα κι εγώ προ ετών για να έχω γνώμη. Εμπεριέχει πολύ κοσμο. Πουτανες, πουστηδες, παντρεμένες, παντρεμενους, τραβελια, ανώμαλους, ανώμαλες, τρολ, άτομα που ψάχνονται κτλ. Υπάρχει διάλογος που και που, απαντούν αλλά δύσκολο το τηλέφωνο ενώ παίζουν πακέτα με κοινς για περισσότερη κινητικότητα. Γενικώς όμως είναι δωρεάν. Όντως δεν ζητάει λεφτά σαν άλλες λησταρχες apps. :confused:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ: ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΓΑΜΗΣΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ (ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΕΖΟΥ Η ΜΠΕΚΡΟΥ Η ΓΑΜΙΟΛΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ) ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ!!!

:2funny::2funny::2funny:
Εκεί που ήμουν εγώ (και στους αντίστοιχους κύκλους) ο όρος 'πελάτισσα' ΔΕΝ υπάρχει. Τις λέγαμε απλά ΄κρέατα΄' ή 'αφρό' καθώς σκοπός της παρουσίας τους είναι απλά να φέρουν λιγουράκια να μπεκτροπιούν λυμπίζοντας τις πεταμένες που γαμούσε το προσωπικό μετά!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εκεί που ήμουν εγώ (και στους αντίστοιχους κύκλους) ο όρος 'πελάτισσα' ΔΕΝ υπάρχει. Τις λέγαμε απλά ΄κρέατα΄' ή 'αφρό' καθώς σκοπός της παρουσίας τους είναι απλά να φέρουν λιγουράκια να μπεκτροπιούν λυμπίζοντας τις πεταμένες που γαμούσε το προσωπικό μετά!
Αντιληπτός. Απλώς το διαφοροποιω από κωλομπαρο. Δηλαδή στα κλαμπ δεν γαμάει αληθινός πελάτης αληθινή μουναρα (η απλή) πελατισσα σχεδόν ποτέ (εκτός θαυματος κι ας λένε ότι γαμάνε) ενώ στα κωλομπαρα δεν γαμάει πελάτης ποτέ καμία ούτε με σεισμό. Τώρα βέβαια δεν ξέρω , μπορεί λόγω αναδουλειάς να πέφτει μουνί και στα κωλομπαρα αλλά θα είναι στημένο από το μαγαζί. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η συντριπτική πλειοψηφία του εργατικού δυναμικού των νυχτερινών μαγαζιών -στό συνολό τους- αποτελούνται από
-άσχετους μέ τήν εργασία
-χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης-σπουδών
-κουτσαβάκια-ψευτόμαγκες
-πίνουν αρκετό αλκοόλ-drugs

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η συντριπτική πλειοψηφία του εργατικού δυναμικού των νυχτερινών μαγαζιών -στό συνολό τους- αποτελούνται από
-άσχετους μέ τήν εργασία
-χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης-σπουδών
-κουτσαβάκια-ψευτόμαγκες
-πίνουν αρκετό αλκοόλ-drugs
Εμένα αμόρφωτη γνωστή μου είχε μπλέξει με αφεντικο μικρομεσαίου μαγαζιού και αφού την ειχε ξεκωλιασει στον πουτσο (αφού την τάραξε στα λουλούδια και στα δωράκια) την έσπρωξε σε κονσομανσιον (με τις ευλογίες της μάνας της). :confused: Τελικά την κλείδωνε και στην ντουλαπα και την κοπανουσε.Αυτη έλεγε ότι την αγαπούσε. Δεν ήταν πουτάνα, όντως αγαθομουνα ήταν. Τελικά σε αυτές τις δουλειές έχει αρκετές αγαθομουνες που πιστεύουν λόγια του αέρα. Όχι όμως ότι δεν έχει και πουτάνες. Όταν την ρωτούσα αν στα κλαμπ γινονται κονέ πελατών με πελάτισσες τυχαια, μου είπε ότι κι αυτή όταν βγαίνει έξω άλλου βόλτα πάει για να φιγουράρει. Σιγά μην γαμηθεί με πελάτη κι ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο.
Δηλαδή μας κορόιδευαν όσοι φίλοι μας, μας έλεγαν ότι γαμάνε καργα πελάτισσες. Τόσο απλό. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.572
Πόντοι
9.297
Στο μεταξύ θυμηθηκα τώρα ότι παίζει πολύ το ραβασάκι σαν όπλο. Δεν το περίμενα να έχει τόση απήχηση. Το να δώσεις ένα κωλοχαρτακι με μια φράση κι ένα τηλέφωνο ώστε να μην γίνεις κουραστικός, είναι ακόμα πιο εύκολο από το να ριχτείς και οι γκόμενες γοητεύονται είτε πετύχεις είτε όχι. Μάλιστα γνωστή μου, μου είχε πει (για αυτό να μιλάτε με γνωστές που δεν υπάρχει έλξη γιατί λένε πολλές αληθειες) ότι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! Ότι τους αρέσει σε υπερβολικό βαθμό διότι έχουν τον χρόνο να σκεφτούν χωρίς να έρθουν σε δύσκολη θέση και παράλληλα τις κολακεύει ως κάτι ρομαντικο. Για κοίτα ρε τι κάνει ένα κωλοχαρτακι. Εγώ νόμιζα ότι απλά θα πουλήσει ως κίνηση μάτσο μαν. Μετά με μάλωσε επειδή δεν καταλάβαινα ειπε πόσο σημαντική κίνηση έκανα. Εγώ να γαμήσω ήθελα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς της είπα και με κοιτούσε περίεργα! :confused:
Ναι αλλά και πάλι θα πάρει επιβεβαίωση με την κίνηση αυτήν.
Δεν μας αρκεί εμας αυτό...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.178
Πόντοι
3.506
Δεν είναι τόσο απλό.

Εσύ πχ. φεύγεις από το κωλοχώρι σου για να βρεις μια καλύτερη ζωή, μπας και γαμήσεις καθόλου;
Ούτε από το παιδικό του δωμάτιο δε βγαίνει αυτός

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά και πάλι θα πάρει επιβεβαίωση με την κίνηση αυτήν.
Δεν μας αρκεί εμας αυτό...
Το ότι θα πάρει το ξέρουμε.
Το ότι είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι έτσι το καταλαβαίνουμε. Το ότι δεν μας αρκεί είναι πάγιο. Απλά παίζει ρόλο σε αυτές. Αν πάντως υπολογιστικά γαμάει κάποιος σπανια τρώγοντας άκυρα, με αυτον τον τρόπο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Για μένα χρήσιμο μόνο στο να μην την κάψεις πιέζοντας την. Να πας δηλαδή μετά να ριχτείς ώστε να φας τεκμηριωμένη φόλα η να πετύχεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εμένα αμόρφωτη γνωστή μου είχε μπλέξει με αφεντικο μικρομεσαίου μαγαζιού και αφού την ειχε ξεκωλιασει στον πουτσο (αφού την τάραξε στα λουλούδια και στα δωράκια) την έσπρωξε σε κονσομανσιον (με τις ευλογίες της μάνας της). :confused: Τελικά την κλείδωνε και στην ντουλαπα και την κοπανουσε.Αυτη έλεγε ότι την αγαπούσε. Δεν ήταν πουτάνα, όντως αγαθομουνα ήταν. Τελικά σε αυτές τις δουλειές έχει αρκετές αγαθομουνες που πιστεύουν λόγια του αέρα. Όχι όμως ότι δεν έχει και πουτάνες. Όταν την ρωτούσα αν στα κλαμπ γινονται κονέ πελατών με πελάτισσες τυχαια, μου είπε ότι κι αυτή όταν βγαίνει έξω άλλου βόλτα πάει για να φιγουράρει. Σιγά μην γαμηθεί με πελάτη κι ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο.
Δηλαδή μας κορόιδευαν όσοι φίλοι μας, μας έλεγαν ότι γαμάνε καργα πελάτισσες. Τόσο απλό. :confused:
Πολλοί από αυτούς μέ τά "μικρομάγαζα'' είναι μεγάλα μουνόπανα -όχι ότι οι άλλοι μέ τά μεγάλα δέν είναι-
αρχίδια τού κερατά,έχουν κάνει χρόνια στά "σίδερα"

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.572
Πόντοι
9.297
δε θελουμε αντρα για σχεση,γυναικα ψαχνουμε
Πιο εύκολο είναι άνδρας για σπίτι...κάτω των 30-35 όλοι και όλες μαλακιζονται διαδικτυακά.
Μόνο σε πιο μεγάλες ηλικίες ίσως υπάρχει κάτι για σπίτι αρκεί βέβαια να έχουν ζήσει μακρυά από την ασφάλεια του πατρικού αλλιώς δεν έχουν μεγαλώσει ΠΟΤΕ!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
στα συνοικιακα παιζει πολλη ψωλαρια,στο κοντινο μου που βλεπω ολο κατι ψωλες μαζευει που βλεπουν ποδοσφαιρο..εντελως καμμενοι..τι να γαμησει και ο μπαρμαν αμα εχει ολο ψωλες το μπαρ..για να γαμησει πρεπει το μπαρ να μαζευει μουνια,οχι ψωλες,αλλα αυτο ειναι σπανιο γιατι οι ψωλες ελλαδα ειναι πολυ περισσοτρες απο τα μουνια
Μήν περιμένεις μουνί,από μπαράκια καί μαλακίες!
έξω στόν πόλεμο τού καμακιού μόνο...καί άν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλέον, αν βρεις έναν άνθρωπο για σχέση, είτε άνδρας είτε γυναίκα, και είναι αυτό που λέμε "άνθρωπος για σπίτι", πρέπει να ευχαριστείς το θεό. Το λέω 100% σοβαρά. Οι εποχές είναι πολύ περίεργες και ζούμε σε μια καθολική παρακμή.
Προσωπικά μόνο 2 γυναίκες σε όλη μου την ζωή βρήκα
να πληρούν τέτοιες προδιαγραφές με την έννοια καλού πακέτου σε όλα κι όχι μόνο για σπίτι. Δεν ήθελα γάμο καν, δεν με ενοιαζε αν θα με βοηθούν σπίτι γιατί δεν τις έχω ανάγκη έτσι κι αλλιώς, δεν με προβλημάτιζε αν θα είμαστε για πάντα μαζί κτλ διότι είμαι της νοοτροπίας ας παμε καλα και βλέπουμε χωρίς μεγάλες κουβέντες.
Δεν πέτυχε. Κάτι παθαίνει
ο εγκέφαλος τους. Ήταν θετικό αυτό διότι κατάλαβα πολλά. Είμαι πλέον σίγουρος. Τις υπόλοιπες τις έβλεπα ως τρύπες και μόνο.
Τα τελευταία χρόνια σιγουρευτηκα ότι αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί κι οποίοι το υλοποιούν ζούνε σε μια ψευδαίσθηση. Από τότε είμαι πραγματικά ελεύθερος! Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα.
Κι αυτά που γράφουμε, βγάζουν γέλιο. Τελικά τις έχω γράψει εντελώς στ αρχίδια μου. Τα κατάφερα! Δικαιώθηκα έστω έτσι!

:rockon:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Μόνο σε πιο μεγάλες ηλικίες ίσως υπάρχει κάτι για σπίτι αρκεί βέβαια να έχουν ζήσει μακρυά από την ασφάλεια του πατρικού αλλιώς δεν έχουν μεγαλώσει ΠΟΤΕ!
Σωστή παρατήρηση. Γι αυτό στη βόρεια Ευρώπη βρίσκεις κοπέλα πανεύκολα.
Στην Ελλάδα πρέπει να βρεις αυτές που δεν έχουν πλέον πατέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom