Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κολαση και κολωνες ομως επεφτε πολυ χουφτωμα..επισης μπουρναζι ειναι πολυ πιο ευκολες απο κατι γλυφαδες και κηφισιες
Εγώ στις Κολώνες όταν ήταν τίγκα το μαγαζί προσπαθούσα απλά να περάσω. Για την ακρίβεια έσπρωχνα, δεν χουφτωνα. :2funny: Στο Μπουρνάζι έχω να πάω χρόνια. Νομίζω έχει γίνει γυφτολοι. Στην Κηφισιά τι να πας να κάνεις; Μόνος σου θα περπατάς, όλα στα κρυφά γίνονται ενώ στην Γλυφάδα σου κάθονται μόνο για γκαστρωμα αν φοράς ρολόι 50.000 ευρώ. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε στα αριστερά ότι έμεινε από μια γκόμενα μετά από διάλογο
με τον Ντόναλντ. :2funny:
Ο Ντόναλντ έχει φύγει για να πάει να βρει άλλη. Στα δεξιά βλέπουμε έναν παρηγορητή που ήρθε για να γαμήσει. :2funny:
hahaha.png
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι μαλακιες λες μωρε με εκανες και γελασα,εχεις χιουμορ τελικα τρελε,χαχα πυρφορος το περιστερι δε εχει διαφορες απο τον μεσο ελληνα αντρα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ε καλα σε κανα μπουρναζι κατι θα τρωνε αυτοι που δουλευουν εκει..κατι γλυφαδες κηφισιες ψυχικα,που συχναζουν οι ψωνισμενες,το βλεπω μαλλον δυσκολο
Παντού γαμάνε έστω καί λίγο,καί Γλυφάδα καί Περιστέρι,αλλά τό θέμα είναι,τί γαμάνε?
κάτι τελειωμένες,ψυχικά άρρωστες,σιγά τό πράγμα
καί μόνο πού τό σκέφτομαι...μέ πιάνει αναγούλα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι μαλακιες λες μωρε με εκανες και γελασα,εχεις χιουμορ τελικα τρελε,χαχα πυρφορος το περιστερι δε εχει διαφορες απο τον μεσο ελληνα αντρα
Διάβασα 3 φορές τι έγραψες και άκρη δεν έβγαλα. Πες μας για τον Αντετοκούμπο, φραγκατους, μπάντ μπόις και κριτικές. :2funny:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.287
Πόντοι
456
Μίλαγα με 19χρονο ψιλομπαζακι και λίγο χοντρουλα, θα έλεγα 6αρι

Είχε πάει Μύκονο με μια φίλη της και την ρώτησα πως ήταν οι τιμές στα ποτά και μου λέει "που να ξέρω, δεν πλήρωσα τίποτα, όπου πηγαίναμε οι 2 μας, μας κερνούσαν"

Σχόλια δικά σας

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Είχε πάει Μύκονο με μια φίλη της και την ρώτησα πως ήταν οι τιμές στα ποτά και μου λέει "που να ξέρω, δεν πλήρωσα τίποτα, όπου πηγαίναμε οι 2 μας, μας κερνούσαν"

Σχόλια δικά σας
Μήν τά πιστεύεται όλα αυτά πού λένε τά μαλακισμένα,πουλάνε μούρη!
τά περισσότερα...είναι ψέματα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόλις έπεσε ηρωικά άλλο ένα προφίλ μου στα σόσιαλ. Πρόλαβα και σακάτεψα καμιά δεκαριά σκουπίδια. Δεν ξέρουν τι να πουν και μου κάνουν αναφορές όλες μαζί οι βρώμες. Τωρα αυτές τι νομίζουν ; Ότι με έβγαλαν από την μέση; Αφού σε κάποια προφίλ τους είμαι φίλη τους με γυναικείο όνομα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Σχόλια δικά σας
Άλλη μια τρελή κατά φαντασίαν πριμαντόνα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Σχόλια δικά σας
πρωτον οτι οι ελληνιδες ειναι τεμπελες δε δουλευουν και περιμενουν μονο κερασμα και δευτερον οτι οι αντρες ειναι τοσο κακογουστοι που τη πεφτουν ακομα και σε μπαζο για να γαμησουν μονο που αυτες δε ξερουν οτι οι αντρες τις θελουν για ενα γαμησι και ριχνουν τα στανταρ προκειμενου να γαμησουν νομιζουν αυτες πως ειναι ομορφες και δε καταλαβαινουν τη στρατιγικη των αντρων και εγω την εχω πεσει σε πατσαβουρες πολυ πιο κατω απο μενα που δε θα πλησιαζα αλλα προκειμενου να γαμησω με πιο αποτελεσμα στα συγουρα το εκανα,το κακο ειναι οτι το παιρνουν πανω τους τα μπαζα χωρις να καταλαβαινουν οτι οι αντρες εχουν το σκεπτικο μου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άλλη μια τρελή κατά φαντασίαν πριμαντόνα.
σωστα εμενα μου εχουν ριξει χιλοπιτες πραγματικες πατσαβουρες και τους ειπα ειναι δυνατον εσυ 4αρι εγω 6μησι με 7 και να μου ριχνεις χιλοπιτα?και αυτες βγαιναν και απο πανω λεγοντας γιατι δε πας σε πιο ωραιες αφου πραγματικα δε μας θεωρεις ομοιες σου,που να τους εξηγω οτι οι ομοιες μου εχουν υψηλα τον αμανε και θελουν 10αρια αφου μπορουν να τα εχουν τα 10αρια και πηγα σε πιο κατωτερες μου για να γαμησω στα συγουρα.Βαριομουν να μπω στον κοπο να εξηγω ολο αυτο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μόλις έπεσε ηρωικά άλλο ένα προφίλ μου στα σόσιαλ. Πρόλαβα και σακάτεψα καμιά δεκαριά σκουπίδια. Δεν ξέρουν τι να πουν και μου κάνουν αναφορές όλες μαζί οι βρώμες. Τωρα αυτές τι νομίζουν ; Ότι με έβγαλαν από την μέση; Αφού σε κάποια προφίλ τους είμαι φίλη τους με γυναικείο όνομα. :2funny:
ετσι στο αγνωστο τις εκραζες?πες μας τι ακριβως κανεις εχει ενδιαφερον.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μήν τά πιστεύεται όλα αυτά πού λένε τά μαλακισμένα,πουλάνε μούρη!
τά περισσότερα...είναι ψέματα
μπορει να εχεις και ενα δικιο αν και δε νομιζω,οι αντρες προκειμενου να γαμησουν στα συγουρα εστω μια φορα πανε και σε τιποτενιες εμφανησιακα,εγω ας πουμε πηγα σε γυναικες παρα πολυ πιο κατω απο μενα για να εχω πιο συγουρο αποτελεσμα οχι οτι επιασε αλλα οκ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι πιθανότητες νά γνωρίσεις στήν Ελλάδα,σοβάρη γυναίκα είναι ίσες
όσο νά πιάσεις τόν πρώτο αριθμό τού joker...τόσο τυχερός θά είσαι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι πιθανότητες νά γνωρίσεις στήν Ελλάδα,σοβάρη γυναίκα είναι ίσες
όσο νά πιάσεις τόν πρώτο αριθμό τού joker...τόσο τυχερός θά είσαι
δε εχεις καθολου αδικο οι ιεροδουλες που παμε ειναι πολυ πιο σοβαρες και αξιοπρεπεις απο τις εξω και δε κανω καθολου πλακα.

• Like
Αντιδράσεις: Bull81

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
δε εχεις καθολου αδικο οι ιεροδουλες που παμε ειναι πολυ πιο σοβαρες και αξιοπρεπεις απο τις εξω και δε κανω καθολου πλακα.
Η σοβαρότητα καί η αξιοπρέπεια,δέν έχει νά κάνει άν η άλλη είναι ιερόδουλη η όχι!
είναι θέμα καλλιέργειας καί αισθητικής
υπάρχουν ιερόδουλες αξιοπρεπέστατες,εδώ καί πολλά χρόνια!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ετσι στο αγνωστο τις εκραζες?πες μας τι ακριβως κανεις εχει ενδιαφερον.
Μπουκάρω όπου έχει ανοικτό μπούγιο με σάλια και δηλητηριασμένες συζητήσεις και τους αλλάζω τον αδόξαστο. Ας μην άφηναν τα σχόλια ανοικτά. Στον πούτσο μου. :2funny:
Συνήθως στην αρχή το παίζουν σοβαρές και σοφές νομίζοντας ότι τις υπολογίζω. Μετά μόλις δουν ότι τσάμπα καίει η λάμπα, με στολίζουν με άπειρους χαρακτηρισμούς νομίζοντας ότι θα εκραγώ και θα χαρούν ενώ έχουν ήδη εκραγεί αυτές. Έπειτα μπαίνουν κάποιοι υποτακτικοί να παραστήσουν τους ιππότες μαλωνοντάς με, μήπως βρουν αφορμή να μιλήσουν μαζί τους με σκοπό να γαμήσουν. Φθηνά πράγματα! Τελικά με πετάνε εκτός σελίδας ή μου κάνουν άφθονες αναφορές ώστε να με μπλοκάρει
ο αλγόριθμος. Μάλιστα γίνονται τόσο γελοίες που καλεί η μία την άλλη να μου ρίξει αναφορά. Και τι κατάφεραν δηλαδή; Τίποτα. :confused: Αύριο μεθαύριο πάλι θα τις περάσω από τον τορνο! :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπουκάρω όπου έχει ανοικτό μπούγιο με σάλια και δηλητηριασμένες συζητήσεις και τους αλλάζω τον αδόξαστο. Ας μην άφηναν τα σχόλια ανοικτά. Στον πούτσο μου. :2funny:
Συνήθως στην αρχή το παίζουν σοβαρές και σοφές νομίζοντας ότι τις υπολογίζω. Μετά μόλις δουν ότι τσάμπα καίει η λάμπα, με στολίζουν με άπειρους χαρακτηρισμούς νομίζοντας ότι θα εκραγώ και θα χαρούν ενώ έχουν ήδη εκραγεί αυτές. Έπειτα μπαίνουν κάποιοι υποτακτικοί να παραστήσουν τους ιππότες μαλωνοντάς με, μήπως βρουν αφορμή να μιλήσουν μαζί τους με σκοπό να γαμήσουν. Φθηνά πράγματα! Τελικά με πετάνε εκτός σελίδας ή μου κάνουν άφθονες αναφορές ώστε να με μπλοκάρει
ο αλγόριθμος. Μάλιστα γίνονται τόσο γελοίες που καλεί η μία την άλλη να μου ρίξει αναφορά. Και τι κατάφεραν δηλαδή; Τίποτα. :confused: Αύριο μεθαύριο πάλι θα τις περάσω από τον τορνο!
χαχαχαχα σε ποιο σαιτ γινεται αυτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η σοβαρότητα καί η αξιοπρέπεια,δέν έχει νά κάνει άν η άλλη είναι ιερόδουλη η όχι!
είναι θέμα καλλιέργειας καί αισθητικής
υπάρχουν ιερόδουλες αξιοπρεπέστατες,εδώ καί πολλά χρόνια!
ναι αλλα εγω εχω γνωρισει ιεροδουλες πολυ γλυκες και αξιοπρεπεις εξω να βρεις τετοιες ελληνιδες και ομορφες δλδ και αξιοπρεπεις 2 στις 100

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
χαχαχαχα σε ποιο σαιτ γινεται αυτο?
Σε σελίδες σόσιαλ με συζητήσεις. Όπου βλέπεις πολλά σχόλια με πικάντικα θέματα μπουκάρεις. Φτιάξε καμία εικοσαριά προφίλ ότι να ναι, καντα λίγο αληθινά με τραγούδια και παπαριες αν και δεν είναι απαραίτητο, γίνε και φίλη τους σε κάποια προφίλ με γυναικείο όνομα ώστε να νιώθουν ότι τις προδίδεις και παίξε μπάλα. Έχει πολύ γέλιο. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom