Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόλις επέστρεψα από τον πύργο της Βαβέλ όπου είχα πάει να κόψω κίνηση. Δηλαδή το Μοναστηράκι. Παίζει να υπήρχαν τουλάχιστον 4.000 μουνιά στο σύνολό του από άκρη σε άκρη. Ανάμεσα τους πολλές Ελληνίδες με ναυαγούς να τις ακολουθούν σαν σκυλάκια. Νεα ζευγάρια να ταιριάζουν εμφανισιακά, άντε να ήταν 1 στα 200. Οπως πάντα, ούτε ένα ζευγάρι δεν φιλιόταν σε κανένα στέκι. Όλες έπαιζαν με τα κινητά τους ρεκλα σε καρέκλες η καναπέδες ενώ οι πιο μικρές τα είχαν στα χέρια και κάθε ένα λεπτό κοιτούσαν.
Οι άνδρες κουβαλούσαν παραγγελίες ή πλήρωναν λογαριασμους σαν ζομπι. Αργότερα θα πάνε σπίτι να δουν τηλεόραση και να κοιμηθούν γιατί αύριο θα δουλεύουν σαν σκυλιά. Οι γυναίκες θα παίζουν με το μεσεντζερ αφού μπανιαριστουν για να αρέσουν στις βολτες τους η στις δουλειές τους όπου θα ζητούν μονίμως βοήθεια για να μην τους πέσει ο κώλος. Νεαρά όμορφα πουτανάκια κωλοτρβοταν στις αραπικες μπάντες που υπήρχαν ενώ οι μεγαλύτερες προσπαθούσαν να αρέσουν γύρω γύρω. Μια κατάσταση γελοία. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα η γνώμη μου απο όσα έχω ζήσει σε βόλτες στα νυχτερινά μαγαζιά ως πελάτης (όχι κωλομπαρα) είναι ότι ουδείς πελάτης (ας βάλω έναν στους 3.000 έτσι για στατιστική) βρήκε ποτέ αληθινή γκόμενα της προκοπής από κλαμπ. Μόνο πατσαβουροπουτανες ή μπεκρουδες που πήγαιναν για κεράσματα είτε για να επιβεβαιωθούν. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως στον πούτσο έχει επικρατήσει αυτός ο μύθος. Εμείς θυμάμαι οπότε κλείναμε τραπέζι, ψάχναμε να βρούμε ωραίο πρόγραμμα με καθαρά ποτά και ούτε δίναμε σημασία ποτέ στα πατσαβούρια. Άλλοι πάλι κερνούσαν και τον κώλο τους αλλά δεν τους είδα ποτέ να φεύγουν αγκαζέ. Όλο μαλακίες! :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα τελευταία χρόνια που δεν υπάρχει μαρούλι για βαριές βόλτες, μου πάνε όλοι κι όλες σε κάτι μαγαζάκια και κάθονται με ένα ποτό 3 ώρες παριστάνοντας τα σοφιστικέ άτομα ντυμένα σαν λατέρνες. Ελάχιστοι παίρνουν μπουκάλι η ξαναπαραγγελνουν ενώ πάντα έχει άφθονες πουτάνες που με το φτάσουν στα πορνομαγαζα, κάθονται μισή ώρα στην πόρτα μιλώντας δυνατα ώστε να υποδηλώσουν την παρουσία τους στους αμπαλους. Είμαι σίγουρος ότι τα CG του σάιτ εκτός ότι είναι κλάσεις κατώτερες σε εμφάνιση, θα πάθουν μεγάλη λαχτάρα αν μάθουν ότι άλλες επίδοξες πουτάνες, τσιμπάνε τριπλάσια λεφτά σε επίσκεψη ασχολούμενες σε κλειστό κύκλο η δουλεύοντας με αρπαχτες. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.201
Πόντοι
3.656
:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
https://www.reddit.com/r/greece/comments/16eegq5
1694341450705.png

Κολοκύθια τούμπανα

Ας ρωτήσουν μπαρμεν,ναυαγοσώστες,δασκάλους γιόγκα/ζιου ζίτσου/τζετ σκι,γυμναστές κλπ αν οι γυναίκες κάνουν πρώτη κίνηση ή όχι...

Φυσικά και δεν θα κάνουν σε κάποιον άγνωστο σε μαγαζιά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.612
Πόντοι
4.615
Κολοκύθια τούμπανα

Ας ρωτήσουν μπαρμεν,ναυαγοσώστες,δασκάλους γιόγκα/ζιου ζίτσου/τζετ σκι,γυμναστές κλπ αν οι γυναίκες κάνουν πρώτη κίνηση ή όχι...

Φυσικά και δεν θα κάνουν σε κάποιον άγνωστο σε μαγαζιά
Αυτό ακριβώς: τους παραπάνω τους παρακαλούν οι γυναίκες να τις πηδήξουν, όταν στον κάθε άλλο κακομοίρη το παίζουν δήθεν, υπεράνω, τουπέ, μούρη και ιστορία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης υπάρχει πορνεία σε μικρές ηλικίες. Αλλιώς τι εννοούν κάτι ναυάγια με μπρασελεδες και χαϊμαλιά που συναντώντας νεαρές κοπέλες τους ρωτούν αν έφεραν τα λεφτά; από την γιαγιά χαρτζηλικι πήγαν να πάρουν; τώρα μαλακίες λέμε; Στάνταρ γίνεται της πουτάνας στην Αθήνα. Η αστυνομία ως ανάπηρη που είναι με εντολές της κάθε κυβέρνησης να κάνει τον μαλάκα, απλά διώχνει πρεζακηδες η βαπορακια από περιοχές σε έναν τυπικό ρόλο
και γενικώς αποφεύγει με εμπλακεί. Ακόμα και σε δολοφονίες πάει βάση πλάνου και στα ήσυχα μην γίνει σουσουρο και μάθουμε τι συμβαίνει. Μόνο αν πέσει καμία εντολή συλλογής λαθρο, τσαρκαρει με κλούβες για να περνάει η ώρα. Είναι σίγουρος ότι η κάθε κυβέρνηση ξέρει πως αν όλα αυτά τα μπουρδέλα που έχει μαζέψει στην χώρα ξεσηκωθούν θα αφανιστεί η μισή χώρα οπότε τους έχει στο ρελαντί. Οι Έλληνες είναι ένας ήσυχος τεμπελικος λαός που δεν θέλει σκοτουρες και για αυτό υποχωρεί σε οτιδήποτε. Μόνο μεταξύ τους τρώγονται οι Ελληναρες! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το περισσότερο που κάνουν οι γυναίκες είναι να δώσουν σημα σε κάποιον να έρθει να τους μιλήσει. Ακόμα και σε μπάρμεν, μαγαζατορες, γυμναστές κτλ, αυτό κάνουν
ή τους μιλούν πιο άνετα ώστε να δώσουν χώρο. Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να την πέσει ευθέως. Εξαιρετικά δύσκολο. Εγώ όταν κάνω κομπλιμέντο σε κάποια σε δουλειες και με γουστάρει, δεν υπαρχει περίπτωση να κάνει βήμα. Απλά θα βρίσκει δικαιολογίες να συναντιομαστε στα ποστα, έτσι ώστε να κόβει κίνηση περιμένοντας να της της πέσω όπου τότε θα τον αρπάξει η θα με κλάσει για να πάρει επιβεβαίωση. Έτσι συμβαίνει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αν οι γυναικες καναν το πρωτο βημα δε θα υπηρχε αντρας αγαμητος να ξερεις.Ακου αντρας κυνηγος λες και ειναι μπεκατσα η γκομενα και την κυνηγα με το ντουφεκι ή ειναι η δουλεια του αντρα,μαλακιες εγω μετα θα σε γαμησω μωρη δε πρεπει και εσυ να κανεις κατι?αλλα τι ρωταω ολα ετοιμα τα περιμενουν.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Bull81

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες τα περιμένουν όλα στο χέρι διότι έτσι τις μαθαίνουν από μωρά στο σπίτι και είναι και στην φύση τους να το παίζουν πριγκήπισσες ως ωραίο φύλο. Του άνδρα του λένε τραβά βρες λύση και κόψε το σβέρκο σου. Οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένο πεδίο δράσης. Μέχρι τα 30 το πολύ 35 περνάει η μπογιά τους. Μετά μειώνονται όλα δραματικά πάνω τους. Το να υπάρξει μουνάρα η γκόμενα με πλήρες πακέτο μετά τα 35 είναι σχεδόν αδύνατον. Αυτά τα λένε όσοι θέλουν να επαινέσουν τις επιλογες τους
ή αν πέσουν σε κάποια υπερ-εξαιρεση. Ας γδυθει άνδρας στα 35 και γυναίκα στα 35. Θα πέσει πολύ γέλιο. Όχι ότι οι άνδρες είναι όλοι μοντέλα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις φωκιες που έχουν κρεμάσει ήδη. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το περισσότερο που κάνουν οι γυναίκες είναι να δώσουν σημα σε κάποιον να έρθει να τους μιλήσει. Ακόμα και σε μπάρμεν, μαγαζατορες, γυμναστές κτλ, αυτό κάνουν
ή τους μιλούν πιο άνετα ώστε να δώσουν χώρο. Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να την πέσει ευθέως. Εξαιρετικά δύσκολο. Εγώ όταν κάνω κομπλιμέντο σε κάποια σε δουλειες και με γουστάρει, δεν υπαρχει περίπτωση να κάνει βήμα. Απλά θα βρίσκει δικαιολογίες να συναντιομαστε στα ποστα, έτσι ώστε να κόβει κίνηση περιμένοντας να της της πέσω όπου τότε θα τον αρπάξει η θα με κλάσει για να πάρει επιβεβαίωση. Έτσι συμβαίνει.
δυστιχως ετσι συμβαινει αλλα ειναι λαθος.Πιστευω πως θα επρεπε να μιλανε και οι γυναικες,αν μιλαγαν και εκεινες δε θα υπηρχε αντρας χωρις γυναικα ποτε.Οι ελληνιδες ομως αδινουνε τους αντρες και τους αφηνουν αγαμητους,σπανια εως ποτε η αλλη δε κανει πρωτο βημα.Επισης δε σε εχω ρωτησει σε μπουρδελα πηγαινεις?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πώς να το κάνουμε; Οι άνδρες για να γαμήσουν πρέπει να τους έλκει η γυναίκα κι αυτό συμβαίνει όταν είναι ωραία, όμορφη θηλυκή και σέξυ.
Το να είναι καλός χαρακτήρας ειναι άλλο θέμα. Ξυπνήστε.
ο άνδρας έχει πούτσο
κι ο πουτσος λειτουργει με αίμα άρα θέλει κίνητρο. Δεν είναι μουνί να το κάνεις κλατσα κλουτσα και να υγραινεται. Δεν είναι πουτάνα επαγγελματίας η γκόμενα που πας για πρόγραμμα αν δεν βλέπεται. Προηγείται η εμφάνιση για να γαμήσει κάποιος γκόμενα, μετά το πώς γαμιέται και τέλος αν τα βρουν τότε μετράει ο χαρακτήρας. Ποιος την έπεσε σε γκόμενα για χαρακτήρα; Ούτε ένας!!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δυστιχως ετσι συμβαινει αλλα ειναι λαθος.Πιστευω πως θα επρεπε να μιλανε και οι γυναικες,αν μιλαγαν και εκεινες δε θα υπηρχε αντρας χωρις γυναικα ποτε.Οι ελληνιδες ομως αδινουνε τους αντρες και τους αφηνουν αγαμητους,σπανια εως ποτε η αλλη δε κανει πρωτο βημα.Επισης δε σε εχω ρωτησει σε μπουρδελα πηγαινεις?
Δεν υπάρχουν αυτά που λες επειδή σε συμφέρουν.
Η φύση αποφάσισε έτσι. Εγώ ας πούμε θέλω να βρω μια να έχει πολλά λεφτά, να μην δουλεύω λόγω ισότητας, να με έχει πασα και να γαμάω κι άλλες χωρίς να γκρινιαζει.
Έτσι με συμφέρει κι εμένα. Γκόμενες θα βρω. Αραλικι δεν βρίσκω. Όσο θα βρεις εσύ αυτό που θες άλλο τόσο θα βρω κι εγώ. Είναι και τα δύο υπερ-σπάνια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν υπάρχουν αυτά που λες επειδή σε συμφέρουν.
Η φύση αποφάσισε έτσι. Εγώ ας πούμε θέλω να βρω μια να έχει πολλά λεφτά, να μην δουλεύω λόγω ισότητας, να με έχει πασα και να γαμάω κι άλλες χωρίς να γκρινιαζει.
Έτσι με συμφέρει κι εμένα. Γκόμενες θα βρω. Αραλικι δεν βρίσκω. Όσο θα βρεις εσύ αυτό που θες άλλο τόσο θα βρω κι εγώ. Είναι και τα δύο υπερ-σπάνια.
ελα μωρε που αποφασισε ετσι η φυση αυτα ειναι στερεοτυπα και καταλοιπα της τουρκοκρατιας.Αμα οι γκομενες θελουν να ειμαστε ισοι τα 2 φυλλα θα πρεπει να μιλανε και αυτες οπως μιλανε και οι αντρες.Ετσι ειναι το σωστο.Φαντασου για να μη κανουν ουτε αυτο να μιλανε σε ενα αγορι ποσο μαλλον να πανε με μαυρο,ειναι πολυ μικρο το ποσοστο που γαμιουνται οι ελληνιδες με μαυρους.Οι ελληνιδες εχουν ταμπου κακα τα ψεματα.Επισης δε μου ειπες σε μπουρδελα πας?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι, να απαντήσω ότι πάω
κι εγώ σε μπουρδέλα αλλά εδώ και λίγα χρόνια τα έχω ελαττώσει πάρα πολύ.
Οι περισσότερες είναι άχρηστες και σκατά εμφάνιση. Απορώ πως κάθονται οι άλλοι οι ήρωες κι ενημερώνουν. Αφού αλλαγές δεν υπάρχουν. Θα έπρεπε να γράφουν "τα ίδια σκατά με χτες". :2funny: Επίσης εγώ είμαι άνθρωπος που πάω με αυθεντικότητα. Δηλαδή τις πουτάνες τις έχω για τα χοντρά. Δεν μου φτάνουν τα δεκάλεπτα. Θέλω ώρα μπόλικη. Και γκόμενα να βρω αν δεν δω γαμήσι αξιοπρεπές και ποιοτικό, ξενερώνω. Γεννήθηκα έτσι.
Να μην δέχομαι συμβιβασμό. Ο καθένας όπως του βγαίνει.
:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ελα μωρε που αποφασισε ετσι η φυση αυτα ειναι στερεοτυπα και καταλοιπα της τουρκοκρατιας.Αμα οι γκομενες θελουν να ειμαστε ισοι τα 2 φυλλα θα πρεπει να μιλανε και αυτες οπως μιλανε και οι αντρες.Ετσι ειναι το σωστο.Φαντασου για να μη κανουν ουτε αυτο να μιλανε σε ενα αγορι ποσο μαλλον να πανε με μαυρο,ειναι πολυ μικρο το ποσοστο που γαμιουνται οι ελληνιδες με μαυρους.Οι ελληνιδες εχουν ταμπου κακα τα ψεματα.Επισης δε μου ειπες σε μπουρδελα πας?
Είπαμε με τους μαυρους πάνε έστω και λίγες αλλά ωραίες. Ποτέ δεν είπα ότι πάνε όλες. Στην άλλη απορία σου, δες το απλά. Αν εσύ ήσουν γυναίκα θα είχες την δυνατότητα να διαλέξεις σε πιο σπίτι από 200 αχρήστων γαμπρων θα ζήσεις τσάμπα να σε νταντεύουν :2funny:
εφ όρου ζωής. Γιατί δηλαδή να πας πάσο; Την πάρτη τους κοιτούν. Εσύ σκέφτεσαι σαν άνδρας κι αυτές ως γυναίκες. Τι δικαιοσύνη μας λες; εδω κοντευουμε να υποταχθούμε ως κοινωνία στους φυσικούς νόμους που σημαίνει άμεση εξόντωση κι εσύ θες ουτοπίες; :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είπαμε με τους μαυρους πάνε έστω και λίγες αλλά ωραίες. Ποτέ δεν είπα ότι πάνε όλες. Στην άλλη απορία σου, δες το απλά. Αν εσύ ήσουν γυναίκα θα είχες την δυνατότητα να διαλέξεις σε πιο σπίτι από 200 αχρήστων γαμπρων θα ζήσεις τσάμπα να σε νταντεύουν :2funny:
εφ όρου ζωής. Γιατί δηλαδή να πας πάσο; Την πάρτη τους κοιτούν. Εσύ σκέφτεσαι σαν άνδρας κι αυτές ως γυναίκες. Τι δικαιοσύνη μας λες; εδω κοντευουμε να υποταχθούμε ως κοινωνία στους φυσικούς νόμους που σημαίνει άμεση εξόντωση κι εσύ θες ουτοπίες; :2funny:
Τι εννοείς να υποταχθούμε σα κοινωνία στους φυσικούς νόμους και ότι εγώ θέλω και εξόντωση?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι εννοείς να υποταχθούμε σα κοινωνία στους φυσικούς νόμους και ότι εγώ θέλω και εξόντωση?
Ποτέ έγραψα εγώ ότι θες εσύ εξόντωση; Η κοινωνια δεν είναι όπως παλιά που βασιζόταν σε νόμους και κανόνες. Αποδεκτα η όχι υπήρχε μια καποια σειρά. Πλέον γίνονται διαρκώς έκτροπα σε τεράστιο βαθμό. Η ενεργοποίηση στους φυσικους νόμους είναι το τελευταίο στάδιο πριν την καταστροφή. Όταν οι άνθρωποι όλο και περισσότερο τίθενται εκτός νόμων και κανόνων, σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταστροφής.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έτσι έγινε και με την Ατλαντίδα, έτσι έγινε και με τα Σόδομα. Δεν έμεινε τίποτα ορθιο παρά μόνο θεωρίες.
Η φύση επιτέλους θα συντρίψει τον άνθρωπο και δεν θα αφήσει ίχνος πολιτισμού. Άντε να τελειώνουμε πια. Πηγαίνετε τώρα να πετάξετε κανένα τενεκεδακι στην ανακύκλωση για να σώσετε την γη. Αυτό θα μας σώσει. :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Να το λάθος. Μπήκες σε συζήτηση μαζί τους και γύρισαν την συζήτηση. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν μιλάς μαζί τους. Λες μόνο τα δικά σου ώστε να τις φέρεις στο αμήν. Οι γυναίκες δεν είναι άνδρες που πιάνουν παλμό σε συζήτηση και υποστηρίζει
ο καθένας την πλευρά του με γεγονότα, επιχειρήματα, αποδείξεις κτλ. Οι γυναίκες όταν ζοριστουν, δεν μπορούν να μιλήσουν, κρύβονται ή λένε μαλακίες τελείως άσχετες με σκοπό να ρημάξουν την συζήτηση και να σε βγάλουν μαλάκα η προβληματικό. Εσύ τις ρώτησες και άρα τους έδωσες χώρο να απαντήσουν. Τελείως λάθος. Μιλάς μόνο καταφατικά σαν πρύτανης. Δηλαδή η γη να γυρίσει ανάποδα δεν ρωτάς ποτέ τίποτα. :rockon:
Η πιο σωστή κουβέντα που άκουσα ποτέ.

Παθών αδερφέ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.201
Πόντοι
3.656

Προφανώς δεν έχεις κάνει κάποιο απο αυτά τα επαγγέλματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom