Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ποια 35. εδω οι μισες που ξερω που ειναι γεννημενες το 2001, δηλαδη τωρα ειναι 22, εχουν γινει ερειπια, κρεμασμενα βυζια, κυτταριτιδα, ραγαδες, σαπιοκωλες, με την σαπια ζωη που κανουν και τους λιγουριδες απο παντου που τις γλυφουν . η αλλη ενω εχει σαπισει πριν την ωρα της, νομιζει οτι ειναι μουναρα και συνεχιζει την σαπια ζωη της
Συμφωνώ. Υπάρχουν κι ακόμα πιο σάπιες. Η οριακή γραμμή ισοπέδωσης όμως για όλες είναι μετά τα 30 προς τα 35. Δεν γλυτώνει σχεδόν καμία. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νωρίς πήγες μόρτη . Εγώ θα πάω κατά τις 6. Ένα κολλητάρι με σπίτι εκεί , δεν προλαβαίνει να γαμάει .
Ήδη έχει αρπάξει μύκητες στον πούτσο και κάνει θεραπεία.
Μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Φυσικά δεν έχω σπίτι εκεί. Αν είχα θα το πουλούσα και θα πήγαινα ως επισκέπτης. Σίγουρα έχει πολύ λεπρα εκεί πέρα. Μόνο για κάργα επιλογές αξίζει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

οχι,θα κανω κρατη αλλες 2 μερες και θα δω...παντως σημερα ειμαι ηδη καλυτερα,δεν εχω καθολου πυρετο.

+εκανα ντουζ και εβγαλα πολυ φλεμμα:coffee: επαθα την πλακα μου με τα πουτανακια ομως και ηθελα να το μοιραστω...

μα ειναι δυνατον??? δεν παιζει να εκανα λαθος στις ηλικιες..αντε να ηταν μεχρι 17. σιγουρα οχι ομως 18 !:coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Φυσικά δεν έχω σπίτι εκεί. Αν είχα θα το πουλούσα και θα πήγαινα ως επισκέπτης. Σίγουρα έχει πολύ λεπρα εκεί πέρα. Μόνο για κάργα επιλογές αξίζει.
Προς τα που μενεις τωρα; Το Μοναστηρακι-Πλακα-Θησειο κλπ δεν παιζεται παντως απο αποψη προοπτικων :fuck1:, εχουμε αναλυσει το γιατι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προς τα που μενεις τωρα; Το Μοναστηρακι-Πλακα-Θησειο κλπ δεν παιζεται παντως απο αποψη προοπτικων :fuck1:, εχουμε αναλυσει το γιατι
Μένω στο κέντρο της Αθήνας όπως πολλοί. Παίζει να είμαστε μαζί με τους λαθρο και τους αλλοδαπούς γύρω στα 5 μύρια από άκρη σε άκρη.:2funny: Για την ακρίβεια από την αρχή της Νέας Χαλκηδονας μέχρι το όριο στο Μοναστηράκι η κατάσταση είναι μια χολέρα και μισή. Φυσικά ποτέ δεν γίνεται καταμετρηση τι και πώς.
Όλο τυπικές μαλακίες για να βγάζουν νούμερα. Από προοπτικές πάντως έχει μπόλικες το Μοναστηράκι κτλ. Και μια πέτρα να βάλεις για πώληση, κάποιος θα την πάρει ενώ εκείνες οι περιοχές έχουν φοβερη ροή κόσμου.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τα μωρα πλεον ντυνονται οπως οι 30αρες ...:boff:ακομα και με κορμακια γυμναστηριακά.....φουλ κοντα :cussing:

Στις λέξεις κολλάς ; ή κάνεις το χαζό ;;;

Εντάξει ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ .... "θέλω να έρθω σπίτι σου να με γαμήσεις" .......

Οκ . Αυτή τη ... φράση ... δεν τη λένε .......

Αν του πιασουν κουβέντα ... και του πουν ... ότι θέλουν ... να δουν μια ταινία μαζί ... ή να τους φτιάξει το κοκτέηλ .... σπίτι τους ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΦΡΑΣΗ ;;;;;;

Ενώ στο ίδιο μαγαζί ... το ίδιο βράδυ ........

μπορεί να πουν στον κυριλάτο πελάτη ....

"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ .... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... ΑΣΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ" ....

συνηθως οι γκομενες ελευθερας βοσκης στα μπαρακια γειωνουν τους κυριλατους επιδειξιες που κερναν σφηνακια κλπ:coffee:

προτιμουν τη χυμα μεθοδο,να τις πλησιασεις χωρις αγχος και να πειτε καμια μαλακια, μεχρι να γελασουν!
δεν θα το παραδεχθουν ποτε,αλλα προτιμουν αυτην την μεθοδο.
εχω παρει αρκετα κινητα απο τετοιες γκομενες ,με μερικες εχει πεσει φλοκος ,με τις περισσοτερες ακυρο,με καποιες αλλες πηρα επαφη ,αλλα δεν προχωρησε πχ γιατι δεν ειχα σοσιαλ(αυτες ηταν και οι πιο καμμενες,γλιτωσα:buck2:)

θεωρω πως αν κινηθεις εξυπνα και μετρημενα,μπορεις να φας και απο εκει.
οι μπαρμανς ειναι ανταγωνιστες σου,οσο τους παιρνει.
αν δουν οτι παιζεις καλη μπαλιτσα,σταματουν να "ενοχλουν":coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μένω στο κέντρο της Αθήνας όπως πολλοί. Παίζει να είμαστε μαζί με τους λαθρο και τους αλλοδαπούς γύρω στα 5 μύρια από άκρη σε άκρη.:2funny: Για την ακρίβεια από την αρχή της Νέας Χαλκηδονας μέχρι το όριο στο Μοναστηράκι η κατάσταση είναι μια χολέρα και μισή. Φυσικά ποτέ δεν γίνεται καταμετρηση τι και πώς.
Όλο τυπικές μαλακίες για να βγάζουν νούμερα. Από προοπτικές πάντως έχει μπόλικες το Μοναστηράκι κτλ. Και μια πέτρα να βάλεις για πώληση, κάποιος θα την πάρει ενώ εκείνες οι περιοχές έχουν φοβερη ροή κόσμου.
Δε συγκρινεται το κεντρο με τιποτα, οπως και της Θεσσαλονικης. Ολες οι υπολοιπες περιοχες ειναι ερημοτοποι μπροστα στο κεντρο, ακομα και αν μενεις Γλυφαδα, Μπουρναζι, Χαλανδρι, κλπ

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
επισης κατι που με ενοχλει πλεον ειναι η εντονη ηχητικη βαβουρα. δε μπορω να φωναζω για να με ακουσει η αλλη ή το αντιστροφο.
γι αυτο οποοτε βγαινω πλεον σε τετοια μπαρακια "κρεοπωλεια",ουτε καν επιχερω να μιλαω, περα απο τα τυπικα.
μετα την πρωτη κουβεντα ,θα αρχισω τον χορο μαζι τους,θα βγω ή θα βγαλω καμια δηθεν σελφι ,τετοιες μαλακιες:coffee:

φευγοντας θα δωσω επαφη(εκτος αν εχω ετοιμο ραβασακι στην τσεπη):coffee::coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σας τα λεει ο Σαντ οτι βγαινουν εξω και ξεσκιζονται και δεν τον ακουτε

1694359231404.png

1694359275050.png

https://www.reddit.com/r/greece/comments/16f00on

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σας τα λεει ο Σαντ οτι βγαινουν εξω και ξεσκιζονται και δεν τον ακουτε

1694359231404.png

1694359275050.png

https://www.reddit.com/r/greece/comments/16f00on
Το ότι γαμιούνται το πιστευω κι εγώ και το έχω διασταυρώσει. Σίγουρα τα φουσκώνουν για να το παίζουν ιστορία αλλά γαμήσι πέφτει. Όλες όσες γνωρίζω γυρίζουν εδώ κι εκεί. Αν τις πάρω τώρα τηλέφωνο είναι ηδη έξω σε κάποια καφετέρια η κάπου τρώνε η γαμιούνται. Γενικώς οι γυναίκες δεν κάθονται σπίτι ούτε ασχολούνται με αυτό η τα παιδιά τους. Ότι κάνουν το κάνουν τυπικά. Θέλουν μόνο βόλτα με τους γκόμενους τους η κρυφά γκόμενους η σοσιαλοποιηση στο καφέ με άλλα βρωμόμουνα. Ρε εδώ σχολάνε μεσημέρι και γυρίζουν σπίτι βράδυ. Τι ψάχνετε να βρείτε; :2funny:Όσες έχω γαμήσει αρκετές είναι μετά το σχολασμα τους. Έχετε δει γυναίκα να κοιμάται μεσημέρι η να κουράζεται; Λέει ότι κουράζεται στην δουλειά. Μόλις σχολάσει βγάζει φτερά. :2funny: Εγώ ακόμα κι εκεί τις πάω γαμιώντας. Τους έχω βγάλει την Παναγία. Οποία δουλέψει μαζί μου καταθέτει το μουνί της μάνας της. Φεύγει νεκρή από την κούραση και την τραμπουκα που τρώει αν μου φορτώνει δουλειές. Κάνουν το σταυρό τους μόλις πιάνω βάρδια. Αν μπορουσα θα τις απέλυα όλες. Δεν αντέχονται. Μόνο για γαμήσι είναι. Είμαι περήφανος που πράττω έτσι! :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Μόλις επέστρεψα από τον πύργο της Βαβέλ όπου είχα πάει να κόψω κίνηση. Δηλαδή το Μοναστηράκι. Παίζει να υπήρχαν τουλάχιστον 4.000 μουνιά στο σύνολό του από άκρη σε άκρη.

4000 στο Μοναστηράκι,άλλα τόσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,έχει μαζευτεί όλο το μουνί της χώρας σε 2 πόλεις,αλί και τρισαλί σε όσους δεν ζουν εκεί :sad2:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
4000 στο Μοναστηράκι,άλλα τόσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,έχει μαζευτεί όλο το μουνί της χώρας σε 2 πόλεις,αλί και τρισαλί σε όσους δεν ζουν εκεί :sad2:
4.000 εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά είναι μύρια σε όλο το κέντρο. Αναμενόμενο είναι όμως αφού όλη η αγοραστική δύναμη της βόθρο-Ελλάδας βρίσκεται σε αυτές τις δύο πόλεις. Εγώ θα προτιμούσα να ζούσα σε κάποια μικρή πόλη. Έχω κάνει το παν για να βρω εκεί δουλειά αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό. Κάτι θα γαμουσα κι εκεί διότι ποτέ δεν αφήνω ευκαιρία και στην τελική χέστηκα για το γαμήσι. Μια επιθυμία είναι θα την κάλυπτα οπότε μπορούσα. Στην μικρή πόλη θα είχα την ησυχία μου. Μεγάλο πράγμα αυτό. Θα εψηνα και τις μπριζολιτσες μου, θα κοιμόμουν στον καθαρό αέρα κτλ. Εδώ όλη μέρα τσακωμό έχει στην Αθήνα και δυσκολία σε όλα από την ώρα που ξυπνάς. Παντού ουρές, παρεξηγήσεις, αντιξοότητες και τέτοιες μαλακίες. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.625
Πόντοι
9.297
οχι,θα κανω κρατη αλλες 2 μερες και θα δω...παντως σημερα ειμαι ηδη καλυτερα,δεν εχω καθολου πυρετο.

+εκανα ντουζ και εβγαλα πολυ φλεμμα:coffee: επαθα την πλακα μου με τα πουτανακια ομως και ηθελα να το μοιραστω...

μα ειναι δυνατον??? δεν παιζει να εκανα λαθος στις ηλικιες..αντε να ηταν μεχρι 17. σιγουρα οχι ομως 18 !:coffee:
Είδες σπίτια που δεν λειτουργούν σωστά.
Η κοινωνία έχει χαλάσει από τον βασικό της πυρήνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.625
Πόντοι
9.297
μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!:coffee::coffee:
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς:undecided::undecided:

και επεσα σε ...pre school party..!:confused::confused::confused::confused:
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μου μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες:lipsrsealed:

περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο :coffee::coffee:
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...

ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση.....:coffee: αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!
Φθινοπωριασε...κοψε λίγο τα φρέντο!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν έμενα σε μικρή πόλη θα με ένοιαζε να έχει τα απαραίτητα κοντά μου. Στα παπάρια μου αν έχει άπειρες καφετέριες και μαγαζιά. Μην σώσει να χει. Θα πήγαινα δουλειά και μόλις σχολαγα τέρμα. Σε πέντε λεπτα σπιτι. Στο χαλαρο
η δουλειά. Τέρμα οι χιλιάδες κόσμος που θέλουν όλοι κάτι άλλο. Θα δούλευα με σβηστές μηχανές. Και μετά όλη μέρα ότι γουστάρω. Ηρεμία κι ησυχία. Γαμήσια λιγότερα;
στ αρχίδια μου ξανά. Ότι μπορούσα. Θα είχα όμως ποιότητα ζωής. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!:coffee::coffee:
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς:undecided::undecided:

και επεσα σε ...pre school party..!:confused::confused::confused::confused:
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μου μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες:lipsrsealed:

περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο :coffee::coffee:
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...

ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση.....:coffee: αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!

Τί σου έκανε εντύπωση;Αφού όλες έτσι κυκλοφορούν

Γιατί λέμε συνέχεια να'μασταν τώρα στην ηλικία τους;

Βλέπεις τί έχουν γύρω τους τα αγοράκια αυτών των ηλικιών.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
4.000 εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά είναι μύρια σε όλο το κέντρο. Αναμενόμενο είναι όμως αφού όλη η αγοραστική δύναμη της βόθρο-Ελλάδας βρίσκεται σε αυτές τις δύο πόλεις. Εγώ θα προτιμούσα να ζούσα σε κάποια μικρή πόλη. Έχω κάνει το παν για να βρω εκεί δουλειά αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό. Κάτι θα γαμουσα κι εκεί διότι ποτέ δεν αφήνω ευκαιρία και στην τελική χέστηκα για το γαμήσι. Μια επιθυμία είναι θα την κάλυπτα οπότε μπορούσα. Στην μικρή πόλη θα είχα την ησυχία μου. Μεγάλο πράγμα αυτό. Θα εψηνα και τις μπριζολιτσες μου, θα κοιμόμουν στον καθαρό αέρα κτλ. Εδώ όλη μέρα τσακωμό έχει στην Αθήνα και δυσκολία σε όλα από την ώρα που ξυπνάς. Παντού ουρές, παρεξηγήσεις, αντιξοότητες και τέτοιες μαλακίες. :confused:

Εγω δουλευω remote, εχω καναν μηνα κατι δουλιτσες εδω Αθηνα και μετα θα φορτωσω μπαγκαζια και οπου με βγαλει. Λεω να ξεκινησω απο κανα ορεινο χωριο σε Αγραφα, Τζουμερκα, Ηπειρο, κλπ να πινω τσιπουρα και ελληνικους καφεδες με τα παππουδια στα καφενεια να βριζουμε τους πολιτικους. Εννοειται νωριτερα θα παρω 1-2 εσκορτακια Αθηνα να φορτωσουν οι μπαταριες.
Να ξυπνας το πρωι "για δουλεια" και να αντικρυζεις αυτο, αξια ανεκτιμητη:

12.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656

Το μουνί υπερισχύει...απο τις μπριζολίτσες και τον καθαρό αέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom