macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Έχεις κινεζική πανούκλα συναγωνιστή η πόνεσαν τα λαιμα σου από τα φρέντο;
το δευτερο κατα πιθανοτητα συναγωνιστη...αυτα τα γαμημενα παγακια μεγαλη ζημια
Έχεις κινεζική πανούκλα συναγωνιστή η πόνεσαν τα λαιμα σου από τα φρέντο;
Συμφωνώ. Υπάρχουν κι ακόμα πιο σάπιες. Η οριακή γραμμή ισοπέδωσης όμως για όλες είναι μετά τα 30 προς τα 35. Δεν γλυτώνει σχεδόν καμία.ποια 35. εδω οι μισες που ξερω που ειναι γεννημενες το 2001, δηλαδη τωρα ειναι 22, εχουν γινει ερειπια, κρεμασμενα βυζια, κυτταριτιδα, ραγαδες, σαπιοκωλες, με την σαπια ζωη που κανουν και τους λιγουριδες απο παντου που τις γλυφουν . η αλλη ενω εχει σαπισει πριν την ωρα της, νομιζει οτι ειναι μουναρα και συνεχιζει την σαπια ζωη της
Τεστ έκανες;το δευτερο κατα πιθανοτητα συναγωνιστη...αυτα τα γαμημενα παγακια μεγαλη ζημια
Μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Φυσικά δεν έχω σπίτι εκεί. Αν είχα θα το πουλούσα και θα πήγαινα ως επισκέπτης. Σίγουρα έχει πολύ λεπρα εκεί πέρα. Μόνο για κάργα επιλογές αξίζει.Νωρίς πήγες μόρτη . Εγώ θα πάω κατά τις 6. Ένα κολλητάρι με σπίτι εκεί , δεν προλαβαίνει να γαμάει .
Ήδη έχει αρπάξει μύκητες στον πούτσο και κάνει θεραπεία.
Τεστ έκανες;
Προς τα που μενεις τωρα; Το Μοναστηρακι-Πλακα-Θησειο κλπ δεν παιζεται παντως απο αποψη προοπτικων , εχουμε αναλυσει το γιατιΜέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Φυσικά δεν έχω σπίτι εκεί. Αν είχα θα το πουλούσα και θα πήγαινα ως επισκέπτης. Σίγουρα έχει πολύ λεπρα εκεί πέρα. Μόνο για κάργα επιλογές αξίζει.
Μένω στο κέντρο της Αθήνας όπως πολλοί. Παίζει να είμαστε μαζί με τους λαθρο και τους αλλοδαπούς γύρω στα 5 μύρια από άκρη σε άκρη. Για την ακρίβεια από την αρχή της Νέας Χαλκηδονας μέχρι το όριο στο Μοναστηράκι η κατάσταση είναι μια χολέρα και μισή. Φυσικά ποτέ δεν γίνεται καταμετρηση τι και πώς.Προς τα που μενεις τωρα; Το Μοναστηρακι-Πλακα-Θησειο κλπ δεν παιζεται παντως απο αποψη προοπτικων , εχουμε αναλυσει το γιατι
Στις λέξεις κολλάς ; ή κάνεις το χαζό ;;;
Εντάξει ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ .... "θέλω να έρθω σπίτι σου να με γαμήσεις" .......
Οκ . Αυτή τη ... φράση ... δεν τη λένε .......
Αν του πιασουν κουβέντα ... και του πουν ... ότι θέλουν ... να δουν μια ταινία μαζί ... ή να τους φτιάξει το κοκτέηλ .... σπίτι τους ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΦΡΑΣΗ ;;;;;;
Ενώ στο ίδιο μαγαζί ... το ίδιο βράδυ ........
μπορεί να πουν στον κυριλάτο πελάτη ....
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ .... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... ΑΣΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ" ....
Δε συγκρινεται το κεντρο με τιποτα, οπως και της Θεσσαλονικης. Ολες οι υπολοιπες περιοχες ειναι ερημοτοποι μπροστα στο κεντρο, ακομα και αν μενεις Γλυφαδα, Μπουρναζι, Χαλανδρι, κλπΜένω στο κέντρο της Αθήνας όπως πολλοί. Παίζει να είμαστε μαζί με τους λαθρο και τους αλλοδαπούς γύρω στα 5 μύρια από άκρη σε άκρη. Για την ακρίβεια από την αρχή της Νέας Χαλκηδονας μέχρι το όριο στο Μοναστηράκι η κατάσταση είναι μια χολέρα και μισή. Φυσικά ποτέ δεν γίνεται καταμετρηση τι και πώς.
Όλο τυπικές μαλακίες για να βγάζουν νούμερα. Από προοπτικές πάντως έχει μπόλικες το Μοναστηράκι κτλ. Και μια πέτρα να βάλεις για πώληση, κάποιος θα την πάρει ενώ εκείνες οι περιοχές έχουν φοβερη ροή κόσμου.
Το ότι γαμιούνται το πιστευω κι εγώ και το έχω διασταυρώσει. Σίγουρα τα φουσκώνουν για να το παίζουν ιστορία αλλά γαμήσι πέφτει. Όλες όσες γνωρίζω γυρίζουν εδώ κι εκεί. Αν τις πάρω τώρα τηλέφωνο είναι ηδη έξω σε κάποια καφετέρια η κάπου τρώνε η γαμιούνται. Γενικώς οι γυναίκες δεν κάθονται σπίτι ούτε ασχολούνται με αυτό η τα παιδιά τους. Ότι κάνουν το κάνουν τυπικά. Θέλουν μόνο βόλτα με τους γκόμενους τους η κρυφά γκόμενους η σοσιαλοποιηση στο καφέ με άλλα βρωμόμουνα. Ρε εδώ σχολάνε μεσημέρι και γυρίζουν σπίτι βράδυ. Τι ψάχνετε να βρείτε; Όσες έχω γαμήσει αρκετές είναι μετά το σχολασμα τους. Έχετε δει γυναίκα να κοιμάται μεσημέρι η να κουράζεται; Λέει ότι κουράζεται στην δουλειά. Μόλις σχολάσει βγάζει φτερά. Εγώ ακόμα κι εκεί τις πάω γαμιώντας. Τους έχω βγάλει την Παναγία. Οποία δουλέψει μαζί μου καταθέτει το μουνί της μάνας της. Φεύγει νεκρή από την κούραση και την τραμπουκα που τρώει αν μου φορτώνει δουλειές. Κάνουν το σταυρό τους μόλις πιάνω βάρδια. Αν μπορουσα θα τις απέλυα όλες. Δεν αντέχονται. Μόνο για γαμήσι είναι. Είμαι περήφανος που πράττω έτσι!Σας τα λεει ο Σαντ οτι βγαινουν εξω και ξεσκιζονται και δεν τον ακουτε
https://www.reddit.com/r/greece/comments/16f00on
Μόλις επέστρεψα από τον πύργο της Βαβέλ όπου είχα πάει να κόψω κίνηση. Δηλαδή το Μοναστηράκι. Παίζει να υπήρχαν τουλάχιστον 4.000 μουνιά στο σύνολό του από άκρη σε άκρη.
4.000 εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά είναι μύρια σε όλο το κέντρο. Αναμενόμενο είναι όμως αφού όλη η αγοραστική δύναμη της βόθρο-Ελλάδας βρίσκεται σε αυτές τις δύο πόλεις. Εγώ θα προτιμούσα να ζούσα σε κάποια μικρή πόλη. Έχω κάνει το παν για να βρω εκεί δουλειά αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό. Κάτι θα γαμουσα κι εκεί διότι ποτέ δεν αφήνω ευκαιρία και στην τελική χέστηκα για το γαμήσι. Μια επιθυμία είναι θα την κάλυπτα οπότε μπορούσα. Στην μικρή πόλη θα είχα την ησυχία μου. Μεγάλο πράγμα αυτό. Θα εψηνα και τις μπριζολιτσες μου, θα κοιμόμουν στον καθαρό αέρα κτλ. Εδώ όλη μέρα τσακωμό έχει στην Αθήνα και δυσκολία σε όλα από την ώρα που ξυπνάς. Παντού ουρές, παρεξηγήσεις, αντιξοότητες και τέτοιες μαλακίες.4000 στο Μοναστηράκι,άλλα τόσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,έχει μαζευτεί όλο το μουνί της χώρας σε 2 πόλεις,αλί και τρισαλί σε όσους δεν ζουν εκεί
Είδες σπίτια που δεν λειτουργούν σωστά.οχι,θα κανω κρατη αλλες 2 μερες και θα δω...παντως σημερα ειμαι ηδη καλυτερα,δεν εχω καθολου πυρετο.
+εκανα ντουζ και εβγαλα πολυ φλεμμα επαθα την πλακα μου με τα πουτανακια ομως και ηθελα να το μοιραστω...
μα ειναι δυνατον??? δεν παιζει να εκανα λαθος στις ηλικιες..αντε να ηταν μεχρι 17. σιγουρα οχι ομως 18 !
Φθινοπωριασε...κοψε λίγο τα φρέντο!μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς
και επεσα σε ...pre school party..!
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μου μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες
περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...
ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση..... αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!
μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς
και επεσα σε ...pre school party..!
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μου μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες
περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...
ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση..... αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!
4.000 εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά είναι μύρια σε όλο το κέντρο. Αναμενόμενο είναι όμως αφού όλη η αγοραστική δύναμη της βόθρο-Ελλάδας βρίσκεται σε αυτές τις δύο πόλεις. Εγώ θα προτιμούσα να ζούσα σε κάποια μικρή πόλη. Έχω κάνει το παν για να βρω εκεί δουλειά αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό. Κάτι θα γαμουσα κι εκεί διότι ποτέ δεν αφήνω ευκαιρία και στην τελική χέστηκα για το γαμήσι. Μια επιθυμία είναι θα την κάλυπτα οπότε μπορούσα. Στην μικρή πόλη θα είχα την ησυχία μου. Μεγάλο πράγμα αυτό. Θα εψηνα και τις μπριζολιτσες μου, θα κοιμόμουν στον καθαρό αέρα κτλ. Εδώ όλη μέρα τσακωμό έχει στην Αθήνα και δυσκολία σε όλα από την ώρα που ξυπνάς. Παντού ουρές, παρεξηγήσεις, αντιξοότητες και τέτοιες μαλακίες.
4.000 εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά είναι μύρια σε όλο το κέντρο. Αναμενόμενο είναι όμως αφού όλη η αγοραστική δύναμη της βόθρο-Ελλάδας βρίσκεται σε αυτές τις δύο πόλεις. Εγώ θα προτιμούσα να ζούσα σε κάποια μικρή πόλη. Έχω κάνει το παν για να βρω εκεί δουλειά αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό. Κάτι θα γαμουσα κι εκεί διότι ποτέ δεν αφήνω ευκαιρία και στην τελική χέστηκα για το γαμήσι. Μια επιθυμία είναι θα την κάλυπτα οπότε μπορούσα. Στην μικρή πόλη θα είχα την ησυχία μου. Μεγάλο πράγμα αυτό. Θα εψηνα και τις μπριζολιτσες μου, θα κοιμόμουν στον καθαρό αέρα κτλ. Εδώ όλη μέρα τσακωμό έχει στην Αθήνα και δυσκολία σε όλα από την ώρα που ξυπνάς. Παντού ουρές, παρεξηγήσεις, αντιξοότητες και τέτοιες μαλακίες.