μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς
και επεσα σε ...pre school party..!
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες
περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...
ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση.....
αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!