Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προφανώς δεν έχεις κάνει κάποιο απο αυτά τα επαγγέλματα
Έχω κάνει άλλα και γνωρίζω κόσμο που έχει κάνει αυτά όπως έχω ξαναγράψει. Δεν θυμάμαι κανέναν εξ αυτών να μου πει ότι τον παρακαλούσαν να γαμήσει. Μόνο κωλοτριβονταν οι γκόμενες και του έδιναν χώρο να παίξει μπάλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.201
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες τα περιμένουν όλα στο χέρι διότι έτσι τις μαθαίνουν από μωρά στο σπίτι και είναι και στην φύση τους να το παίζουν πριγκήπισσες ως ωραίο φύλο. Του άνδρα του λένε τραβά βρες λύση και κόψε το σβέρκο σου. Οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένο πεδίο δράσης. Μέχρι τα 30 το πολύ 35 περνάει η μπογιά τους. Μετά μειώνονται όλα δραματικά πάνω τους. Το να υπάρξει μουνάρα η γκόμενα με πλήρες πακέτο μετά τα 35 είναι σχεδόν αδύνατον. Αυτά τα λένε όσοι θέλουν να επαινέσουν τις επιλογες τους
ή αν πέσουν σε κάποια υπερ-εξαιρεση. Ας γδυθει άνδρας στα 35 και γυναίκα στα 35. Θα πέσει πολύ γέλιο. Όχι ότι οι άνδρες είναι όλοι μοντέλα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις φωκιες που έχουν κρεμάσει ήδη. :2funny:

Η μπογιά τους πλέον περνάει μέχρι τα 60,με τα σόσιαλ και τους αγάμητους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η μπογιά τους πλέον περνάει μέχρι τα 60,με τα σόσιαλ και τους αγάμητους
Αυτό δεν έχει να κάνει. Είναι παράμετρος από το καραγκιοζιλικι. Εγώ αναφέρομαι πως έχουν τα πράγματα στην βάση τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.201
Πόντοι
3.656
Έχω κάνει άλλα και γνωρίζω κόσμο που έχει κάνει αυτά όπως έχω ξαναγράψει. Δεν θυμάμαι κανέναν εξ αυτών να μου πει ότι τον παρακαλούσαν να γαμήσει. Μόνο κωλοτριβονταν οι γκόμενες και του έδιναν χώρο να παίξει μπάλα.

Το 'κωλοτρίβονται' έχει μεγάλη διαφορά απο το πέσιμο;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ποτέ έγραψα εγώ ότι θες εσύ εξόντωση; Η κοινωνια δεν είναι όπως παλιά που βασιζόταν σε νόμους και κανόνες. Αποδεκτα η όχι υπήρχε μια καποια σειρά. Πλέον γίνονται διαρκώς έκτροπα σε τεράστιο βαθμό. Η ενεργοποίηση στους φυσικους νόμους είναι το τελευταίο στάδιο πριν την καταστροφή. Όταν οι άνθρωποι όλο και περισσότερο τίθενται εκτός νόμων και κανόνων, σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταστροφής.
Ποιοι είναι οι νόμοι και οι κανόνες πες μου παραδείγματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.201
Πόντοι
3.656
Αυτό δεν έχει να κάνει. Είναι παράμετρος από το καραγκιοζιλικι. Εγώ αναφέρομαι πως έχουν τα πράγματα στην βάση τους.

Αν κάποιος πχ 30αρης εμφανίσιμος έχει στα σοσιαλ μηδέν προτάσεις τη μέρα και μια σάπια 60αρα έχει 50,ποιανού μπογιά περνάει;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το 'κωλοτρίβονται' έχει μεγάλη διαφορά απο το πέσιμο;
Αναφέρθηκε ότι παρακαλούν για γαμήσι. Αυτό δεν υπάρχει. Οι περιπτώσεις είναι δύο. Στην μια περίπτωση είσαι εκτός αυτών των επαγγελμάτων και τρως άκυρα βρίσκοντας να γαμήσεις. Έστω με όποιον τρόπο θες. Στην δεύτερη περίπτωση επί αυτών των επαγγελμάτων (που τα μεγαλοποιούν οι ίδιοι) οι γκόμενες δίνουν περισσότερο χώρο και σημάδια για να την πέσει ο άλλος κάτι που στις άλλες περιπτώσεις το κάνουν μόνο αν σε θέλουν πολύ. Συνεπώς δεν παρακαλούν. Χώρο δίνουν και σημάδια. Δηλαδή πάλι ο άνδρας θα την πέσει. Να του πουν έλα να με γαμήσεις δεν υπάρχει εκτός αν έχει λαλησει από ποτό, πρέζα η είναι πουτάνα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν κάποιος πχ 30αρης εμφανίσιμος έχει στα σοσιαλ μηδέν προτάσεις τη μέρα και μια σάπια 60αρα έχει 50,ποιανού μπογιά περνάει;
Στο έχω εξηγήσει. Εσύ απλά θες να βγάζεις τα στραβά κι ανάποδα. Ο 30αρης είναι 10 φορές ανώτερος σε όλα από την πορνογρια με τα κρεμαστά μουνόχειλα και τα πατσοκοιλια. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Το ότι η κατάσταση έχει καταντήσει εμετική δεν αλλάζει την αλήθεια. Είναι σκέτο καραγκιοζιλίκι. Την αλήθεια την ξέρουμε πάντα όλοι. Είναι σαν να δουλεύεις κάπου και να σου έρθει άχρηστος πλαι σου να δουλέψει. Ακόμα και όλη
η εταιρεία να τον αβανταρει, άχρηστος παραμένει και το ξέρει κι αυτός κι εσύ και όλοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένα άλλο παράδοξο είναι αυτό με τις εξόδους. Στην τελική αν κάποιος είναι πλούσιος, έχει την δυνατότητα να βγάλει την άλλη έξω και να σταξει μια 500αρα. Το αν το κάνει συχνά ως μουνοειλωτας είναι αυτό που θα καθορίσει την μοίρα του. Οι υπόλοιποι όμως που ίσα που ζουν, πως γίνεται να δίνουν και το βρακί τους για μια γκόμενα; είναι απλά απίστευτο. Έχει χαθεί κάθε έννοια μέτρου. :confused:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Οι γυναίκες τα περιμένουν όλα στο χέρι διότι έτσι τις μαθαίνουν από μωρά στο σπίτι και είναι και στην φύση τους να το παίζουν πριγκήπισσες ως ωραίο φύλο. Του άνδρα του λένε τραβά βρες λύση και κόψε το σβέρκο σου. Οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένο πεδίο δράσης. Μέχρι τα 30 το πολύ 35 περνάει η μπογιά τους. Μετά μειώνονται όλα δραματικά πάνω τους. Το να υπάρξει μουνάρα η γκόμενα με πλήρες πακέτο μετά τα 35 είναι σχεδόν αδύνατον. Αυτά τα λένε όσοι θέλουν να επαινέσουν τις επιλογες τους
ή αν πέσουν σε κάποια υπερ-εξαιρεση. Ας γδυθει άνδρας στα 35 και γυναίκα στα 35. Θα πέσει πολύ γέλιο. Όχι ότι οι άνδρες είναι όλοι μοντέλα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις φωκιες που έχουν κρεμάσει ήδη. :2funny:
ποια 35. εδω οι μισες που ξερω που ειναι γεννημενες το 2001, δηλαδη τωρα ειναι 22, εχουν γινει ερειπια, κρεμασμενα βυζια, κυτταριτιδα, ραγαδες, σαπιοκωλες, με την σαπια ζωη που κανουν και τους λιγουριδες απο παντου που τις γλυφουν . η αλλη ενω εχει σαπισει πριν την ωρα της, νομιζει οτι ειναι μουναρα και συνεχιζει την σαπια ζωη της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.613
Πόντοι
9.297
Ένα άλλο παράδοξο είναι αυτό με τις εξόδους. Στην τελική αν κάποιος είναι πλούσιος, έχει την δυνατότητα να βγάλει την άλλη έξω και να σταξει μια 500αρα. Το αν το κάνει συχνά ως μουνοειλωτας είναι αυτό που θα καθορίσει την μοίρα του. Οι υπόλοιποι όμως που ίσα που ζουν, πως γίνεται να δίνουν και το βρακί τους για μια γκόμενα; είναι απλά απίστευτο. Έχει χαθεί κάθε έννοια μέτρου. :confused:
Αυτοί δεν θα έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς η ενοίκιο και θα ζητάνε δανεικά από γείτονες και συγγενείς...αυτοί είναι οι κοινώς αποκαλούμενοι ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.029
Πόντοι
3.656
Αναφέρθηκε ότι παρακαλούν για γαμήσι. Αυτό δεν υπάρχει. Οι περιπτώσεις είναι δύο. Στην μια περίπτωση είσαι εκτός αυτών των επαγγελμάτων και τρως άκυρα βρίσκοντας να γαμήσεις. Έστω με όποιον τρόπο θες. Στην δεύτερη περίπτωση επί αυτών των επαγγελμάτων (που τα μεγαλοποιούν οι ίδιοι) οι γκόμενες δίνουν περισσότερο χώρο και σημάδια για να την πέσει ο άλλος κάτι που στις άλλες περιπτώσεις το κάνουν μόνο αν σε θέλουν πολύ. Συνεπώς δεν παρακαλούν. Χώρο δίνουν και σημάδια. Δηλαδή πάλι ο άνδρας θα την πέσει. Να του πουν έλα να με γαμήσεις δεν υπάρχει εκτός αν έχει λαλησει από ποτό, πρέζα η είναι πουτάνα.
Στις λέξεις κολλάς ; ή κάνεις το χαζό ;;;

Εντάξει ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ .... "θέλω να έρθω σπίτι σου να με γαμήσεις" .......

Οκ . Αυτή τη ... φράση ... δεν τη λένε .......

Αν του πιασουν κουβέντα ... και του πουν ... ότι θέλουν ... να δουν μια ταινία μαζί ... ή να τους φτιάξει το κοκτέηλ .... σπίτι τους ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΦΡΑΣΗ ;;;;;;

Ενώ στο ίδιο μαγαζί ... το ίδιο βράδυ ........

μπορεί να πουν στον κυριλάτο πελάτη ....

"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ .... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... ΑΣΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ" ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.029
Πόντοι
3.656
Μόλις επέστρεψα από τον πύργο της Βαβέλ όπου είχα πάει να κόψω κίνηση. Δηλαδή το Μοναστηράκι.
Νωρίς πήγες μόρτη . Εγώ θα πάω κατά τις 6. Ένα κολλητάρι με σπίτι εκεί , δεν προλαβαίνει να γαμάει .
Ήδη έχει αρπάξει μύκητες στον πούτσο και κάνει θεραπεία.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Στο μεταξύ θυμηθηκα τώρα ότι παίζει πολύ το ραβασάκι σαν όπλο. Δεν το περίμενα να έχει τόση απήχηση. Το να δώσεις ένα κωλοχαρτακι με μια φράση κι ένα τηλέφωνο ώστε να μην γίνεις κουραστικός, είναι ακόμα πιο εύκολο από το να ριχτείς και οι γκόμενες γοητεύονται είτε πετύχεις είτε όχι. Μάλιστα γνωστή μου, μου είχε πει (για αυτό να μιλάτε με γνωστές που δεν υπάρχει έλξη γιατί λένε πολλές αληθειες) ότι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! Ότι τους αρέσει σε υπερβολικό βαθμό διότι έχουν τον χρόνο να σκεφτούν χωρίς να έρθουν σε δύσκολη θέση και παράλληλα τις κολακεύει ως κάτι ρομαντικο. Για κοίτα ρε τι κάνει ένα κωλοχαρτακι. Εγώ νόμιζα ότι απλά θα πουλήσει ως κίνηση μάτσο μαν. Μετά με μάλωσε επειδή δεν καταλάβαινα ειπε πόσο σημαντική κίνηση έκανα. Εγώ να γαμήσω ήθελα. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς της είπα και με κοιτούσε περίεργα! :confused:

επιτελους βρεθηκε να το πει ενας :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

.....δωρεν ιδιαιτερα μαθηματα μονο στο bou !!!!:coffee::coffee::coffee:

διαβαστε να μαθαινετε και σταματηστε να τα σκατε σε life coaches :jerking:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!:coffee::coffee:
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς:undecided::undecided:

και επεσα σε ...pre school party..!:confused::confused::confused::confused:
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μου μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες:lipsrsealed:

περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο :coffee::coffee:
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...

ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση.....:coffee: αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτοί δεν θα έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς η ενοίκιο και θα ζητάνε δανεικά από γείτονες και συγγενείς...αυτοί είναι οι κοινώς αποκαλούμενοι ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ!
Στο μεταξύ κυκλοφορούν την κάθε πατσσβουρα παριστάνοντας τους άνετους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκάνε ενώ δεν βγαίνουν οικονομικά. Θα πάρουν καποιο βραβείο; ας κάνουν τον άνετο στις πατσαβούρες με λόγια. Πρέπει δηλαδή να τις πάνε σε αστεράτο;;;:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
επιτελους βρεθηκε να το πει ενας :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

.....δωρεν ιδιαιτερα μαθηματα μονο στο bou !!!!:coffee::coffee::coffee:

διαβαστε να μαθαινετε και σταματηστε να τα σκατε σε life coaches :jerking:
Έλα ντε! Life coaches και μαλακίες. Εμείς τα λέμε όλα δωρεάν. Βέβαια λίγοι ακούν αλλά κάνουμε το χρέος μας στην σάπια κοινωνία. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στις λέξεις κολλάς ; ή κάνεις το χαζό ;;;

Εντάξει ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ .... "θέλω να έρθω σπίτι σου να με γαμήσεις" .......

Οκ . Αυτή τη ... φράση ... δεν τη λένε .......

Αν του πιασουν κουβέντα ... και του πουν ... ότι θέλουν ... να δουν μια ταινία μαζί ... ή να τους φτιάξει το κοκτέηλ .... σπίτι τους ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΦΡΑΣΗ ;;;;;;

Ενώ στο ίδιο μαγαζί ... το ίδιο βράδυ ........

μπορεί να πουν στον κυριλάτο πελάτη ....

"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ .... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... ΑΣΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ" ....
Εγώ σε αυτά ακριβολογω. Άλλο είναι να σε γειωνουν, άλλο να σου δίνουν χώρο να μιλήσεις και να συμμετέχουν κι άλλο είναι να σε παρακαλούν να γαμήσεις. Μην ξεχνάς το βασικότερο.
Η συντριπτική πλειοψηφία ακόμα και να τους κωλοτριβονται πατσαβούρες δίνοντας χώρο, ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΘΆΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΛΛΗ. :confused:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.613
Πόντοι
9.297
μαγκες εγω ταλαιπωρουμαι απο ελαφρυ πονολαιμο με δεκατα,δε μπορω να πιω τιποτα παγωμενο,ως εκ τουτου αραξα χθες μεσα σαν τον Κακομοιρογλου απο τους ΑΜΑΝ και ....αρρωστησα ΕΚΑΤΟ φορες παραπανω...!:coffee::coffee:
κατα τις 10 μαλιστα πηγα στα GOODYS της περιοχης μου (μετα απο δεκα + χρονια) για να παρω 2 τσικυς:undecided::undecided:

και επεσα σε ...pre school party..!:confused::confused::confused::confused:
....δεκαδες παιδια να τσιριζουν με ή χωρις τις μαμαδες τους, εφτασα στα ορια μεχρι να μου ετοιμασουν τα γαμημενα κοτοπουλακια!!
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι 9 στα 10 παιδια ηταν κοριτσακια ντυμενα σαν πουτανακια...μεσος ορος ηλικιας 14 εως 16.
κυκλοφορουσαν σαν τις υαινες με το ματακι τους να παιζει φουλ ,μονο μια παρεα ηταν αναμεικτη κοριτσια-αγορια!
ολες σχεδον ηταν solo κοριτσοπαρεες:lipsrsealed:

περιμενα αρκετα πιο μακρια απο το ταμειο,γιατι δεν αντεχα τη βαβουρα και τα κοριτσια γυροεφερναν πλαι μου επιτηδες...
κοιτουσαν ολη την ωρα λες και περιμεναν στην πιατσα της Γιαννιτσων για σινιαλο :coffee::coffee:
να σημειωσω οτι φορουσαν ακρως κοντα κολλητα σορτσακια(τυπου κολαν) και σκισμενα μπλουζακια με ολο τον αφαλο οξω...

ω ρε που παμε ρε ??? ξεφυγε τελειως η φαση.....:coffee: αντε να εισαι καθηγητης λυκειου στη σημερινη εποχη....
θα παιζες το "κεφαλι" σου καθημερινα..παντοτε υπηρχαν σχολικα πουτανακια,αλλα ηταν μειοψηφια....και φορουσαν μεχρι κανα κολαν φορμα......σημερα ολα ξεβρακωτα!
Έχεις κινεζική πανούκλα συναγωνιστή η πόνεσαν τα λαιμα σου από τα φρέντο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom