Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν έμενα σε μικρή πόλη θα με ένοιαζε να έχει τα απαραίτητα κοντά μου. Στα παπάρια μου αν έχει άπειρες καφετέριες και μαγαζιά. Μην σώσει να χει. Θα πήγαινα δουλειά και μόλις σχολαγα τέρμα. Σε πέντε λεπτα σπιτι. Στο χαλαρο
η δουλειά. Τέρμα οι χιλιάδες κόσμος που θέλουν όλοι κάτι άλλο. Θα δούλευα με σβηστές μηχανές. Και μετά όλη μέρα ότι γουστάρω. Ηρεμία κι ησυχία. Γαμήσια λιγότερα;
στ αρχίδια μου ξανά. Ότι μπορούσα. Θα είχα όμως ποιότητα ζωής. :rockon:
Επαρχια θελει κτηματακι η εστω ενα εξοχικο και εχεις απασχοληση-χομπυ ολο το χρονο

Η μεγαλη γκαυλα στην επαρχια ειναι η οδηγηση. Ολοι οι δρομοι αδειοι, ολοκληροι δικοι σου, ατελειωτες διαδρομες μεσα στη φυση χωρις να σε ενοχλει κανεις. Αξια ανεκτιμητη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Εγω δουλευω remote, εχω καναν μηνα κατι δουλιτσες εδω Αθηνα και μετα θα φορτωσω μπαγκαζια και οπου με βγαλει. Λεω να ξεκινησω απο κανα ορεινο χωριο σε Αγραφα, Τζουμερκα, Ηπειρο, κλπ να πινω τσιπουρα και ελληνικους καφεδες με τα παππουδια στα καφενεια να βριζουμε τους πολιτικους. Εννοειται νωριτερα θα παρω 1-2 εσκορτακια Αθηνα να φορτωσουν οι μπαταριες.
Να ξυπνας το πρωι "για δουλεια" και να αντικρυζεις αυτο, αξια ανεκτιμητη:

12.jpg

Και μετά φουντάρεις απο κανα γκρεμό...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ισως ξεκινησω απο αυτο το χωριο, να πιω ενα καφεδακι με αυτους απ το βιντεο. Δειχνουν ωραια ατομα ολοι, ειχα δει ολοκληρη την εκπομπη και μου αρεσε:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Η μεγαλη γκαυλα στην επαρχια ειναι η οδηγηση. Ολοι οι δρομοι αδειοι, ολοκληροι δικοι σου, ατελειωτες διαδρομες μεσα στη φυση χωρις να σε ενοχλει κανεις. Αξια ανεκτιμητη

Κι αυτό θα το βαρεθείς κάποια στιγμή

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μουνί υπερισχύει...απο τις μπριζολίτσες και τον καθαρό αέρα
Κάτσε εσύ με το μουνί να σου σπάει το αρχίδια. Το μουνί είναι μόνο για γαμήσι. Κάτι βρίσκεται όπου κι αν πάει καποιος. Το μουνί είναι εντελώς άχρηστο για οτιδήποτε άλλο πλέον. Αντίθετα η ωραία ήρεμη ποιοτική ζωή είναι ότι καλύτερο. Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!!!
:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Κάτσε εσύ με το μουνί να σου σπάει το αρχίδια. Το μουνί είναι μόνο για γαμήσι. Κάτι βρίσκεται όπου κι αν πάει καποιος. Το μουνί είναι εντελώς άχρηστο για οτιδήποτε άλλο πλέον. Αντίθετα η ωραία ήρεμη ποιοτική ζωή είναι ότι καλύτερο. Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!!!

Εντάξει,βγαίνε εσύ συνέχεια ψωλαρία ή μόνος και πες ότι το μουνί...δεν χρειάζεται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Αν έμενα σε μικρή πόλη θα με ένοιαζε να έχει τα απαραίτητα κοντά μου. Στα παπάρια μου αν έχει άπειρες καφετέριες και μαγαζιά. Μην σώσει να χει. Θα πήγαινα δουλειά και μόλις σχολαγα τέρμα. Σε πέντε λεπτα σπιτι. Στο χαλαρο
η δουλειά. Τέρμα οι χιλιάδες κόσμος που θέλουν όλοι κάτι άλλο. Θα δούλευα με σβηστές μηχανές. Και μετά όλη μέρα ότι γουστάρω. Ηρεμία κι ησυχία. Γαμήσια λιγότερα;
στ αρχίδια μου ξανά. Ότι μπορούσα. Θα είχα όμως ποιότητα ζωής. :rockon:
Επαρχία μένω.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά αυτό έχει ως προαπαιτούμενο, να έχεις χορτάσει το μουνί.
Αν δεν το έχεις χορτάσει, μένεις και στο Τόκυο σε 5 τετραγωνικά κλουβί με ατελείωτη ρύπανση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το μουνί υπερισχύει...απο τις μπριζολίτσες και τον καθαρό αέρα
Και γιατι να μην τα εχεις ολα μαζι; Δε σε εμποδιζει τιποτα. Δισεκατομμυρια ανθρωποι τα εχουν ολα, ακομα και σε φτωχες χωρες. Γυναικα, φυση, μπριζολιτσες...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η αληθεια ειναι πως επαρχια η αγαμια δεν παλευεται. Θελει γυναικα, εστω περιστασιακα. Το κακο ειναι πως συχνα δε βρισκεις ουτε το περιστασιακο, ειδικα μετα τα 42 εισαι αορατος...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει,βγαίνε εσύ συνέχεια ψωλαρία ή μόνος και πες ότι το μουνί...δεν χρειάζεται
Στις μικρές πόλεις μια χαρά κόσμο έχει. Όλα τα βρίσκεις. Έχω ένα αυθαίρετο κι όποτε πήγαινα και πιο μικρός κιόλας δεν ήθελα να φύγω. Τα εχω συγκρινει ήδη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Και γιατι να μην τα εχεις ολα μαζι; Δε σε εμποδιζει τιποτα. Δισεκατομμυρια ανθρωποι τα εχουν ολα, ακομα και σε φτωχες χωρες. Γυναικα, φυση, μπριζολιτσες...

Αυτοί δεν έχουν ελλεεινίδες όμως...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι να σου πω, ενω να οδηγας στον περιφερειακο της Θεσσαλονικης, τον Κηφισο και την Αλεξανδρας δεν το βαριεσαι ποτε
Ξέχασες Κατεχάκη, Μεσογείων, Πατησίων κτλ. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Η αληθεια ειναι πως επαρχια η αγαμια δεν παλευεται. Θελει γυναικα, εστω περιστασιακα. Το κακο ειναι πως συχνα δε βρισκεις ουτε το περιστασιακο, ειδικα μετα τα 42 εισαι αορατος...

Αόρατος είσαι για όλες και σε κάθε ηλικία,αν είσαι έξω απο κύκλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στις μικρές πόλεις μια χαρά κόσμο έχει. Όλα τα βρίσκεις.

Εκτός απο μουνί...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλα βρίσκονται λίγο η πολύ.
Στην τελική τα έχω συγκρινει. Αν μπορούσα θα έφευγα τώρα με το σωβρακο για επαρχία ή μικρή πόλη. Άλλη ποιότητα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τί σου έκανε εντύπωση;Αφού όλες έτσι κυκλοφορούν

Γιατί λέμε συνέχεια να'μασταν τώρα στην ηλικία τους;

Βλέπεις τί έχουν γύρω τους τα αγοράκια αυτών των ηλικιών.
Και που τα έχουν γύρω τους τα αγόρια αυτών των ηλικιών νομίζεις ότι τα γαμάνε κιόλας?ελάχιστοι τις γαμάνε και είναι μόνο αυτοί που λειτουργούν ως χορηγοί.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εκτός απο μουνί...
Είδα και όσοι μένουν Αθήνα ποσο κάργα γαμάνε. Εγώ που το έχω χόμπυ κι είμαι και αναίσθητος στα άκυρα φτάνω στατιστική μία στις 50 σε καμάκι από όσες μου αρεσουν. Δηλαδή αν πήγαινα σε όλες ποιος ξέρει πόσα άκυρα θα μάζευα ακόμα; :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όλα βρίσκονται λίγο η πολύ.
Στην τελική τα έχω συγκρινει. Αν μπορούσα θα έφευγα τώρα με το σωβρακο για επαρχία ή μικρή πόλη. Άλλη ποιότητα.
Συμφωνώ και επαυξάνω και θα ερχόμουν Αθήνα για δουλειές μόνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είδα και όσοι μένουν Αθήνα ποσο κάργα γαμάνε. Εγώ που το έχω χόμπυ κι είμαι και αναίσθητος στα άκυρα φτάνω στατιστική μία στις 50 σε καμάκι. :2funny:
Αυτό ξαναπες το,είναι δύσκολο πρέπει να εχεις αρχιδια για να αντέχεις τις χιλοπιτες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.210
Πόντοι
3.656
Και που τα έχουν γύρω τους τα αγόρια αυτών των ηλικιών νομίζεις ότι τα γαμάνε κιόλας?ελάχιστοι τις γαμάνε και είναι μόνο αυτοί που λειτουργούν ως χορηγοί.

Όσα παίζουν pro και fifa,δεν θα γαμάνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom