Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (0 μέλη και 154 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αχ ναι οι πουτανες....:coffee::coffee: κατα μανα και κατα κορη....παει το βασιλειο!

και μερικες νεες δασκαλες σκανε σε αγιασμους σαν ξεκωλιδια! εμεις παλιοτερα μονο κωλογριες και χοντρες ειχαμε
Έτσι! Τότε για να γαμήσεις μεγαλωνοντας βασανιζόσουν. Αλλά μόνο έτσι εκπαιδεύσουν σαν λύκος Όλα δυσκολα.
Αν έπαιρνες στο λύκειο τηλέφωνο στο σταθερό τους το σήκωνε ο πατέρας και έραβες μιλιά. Πολύ μετά ήρθε η καλυτερη ζωή που κάπως χαλάρωσαν τα πράγματα και υπήρχε ισορροπία οριακά. Τελικά ξεφύγαμε. Τώρα έχουν κινητό και σόσιαλ κι η μάνα αβανταρει την κόρη να έχει γκόμενους ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΜΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ!!! ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Παρουσιάζουν μια κατάσταση πλασματική. Δεν λέω ότι τότε ολα ήταν ονειρικά αλλά τώρα είναι πολύ χειρότερα και κάνουν γάργαρα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.628
Πόντοι
9.297
μαγκες εγω γουσταρα την δασκαλα Γερμανικων απο το φροντιστηριο μου(τριτη γυμνασιου - πρωτη λυκειου)

ολη την ωρα την "καρφωνα", μεχρι να σαστισει... και αυτη για να με τιμωρησει, με αλλαξε τμημα!!:coffee::coffee::coffee:

γεια σου Νανσυ καυλιαρα ...δεν ξεχνω τον πατο σου:wanker::wanker::wanker:
Κι εγώ έπαιρνα μάτι την φιλόλογο μου στην Α'Λυκειου αλλά δεν με άλλαξε τμήμα...ΧΑ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν έχεις άδικο αλλά τα έχω συγκρινει. Πιστεύω ότι κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις αλλά ο συντελεστής ευτυχιας στην μικρή πόλη είναι καλύτερος. Επίσης πιστεύω ότι κι εκεί κάτι θα γαμάμε. Ίσως θα ρίξουμε λίγο τον πήχη αφού έχει πιο λίγες γυναίκες αλλά έχει όμως ποιότητα ζωής ως μεγάλο ατού. Επίσης πολλοί θέλουν να πάνε σε μικρή πόλη αλλά κοντραρουν οι γυναίκες ή
οι γκόμενες τους. Ούτε σε συτο υποφερονται.
Η επαρχια μου αρεσει μονο για ο,τι υπαρχει εκτος των πολεων. Το εσωτερικο των πολεων με αφηνει παγερα αδιαφορο εως απεχθεια. Απορω πως παει ο κοσμος και ζει μεσα σε πολεις και στα τσιμεντα στη μεση του πουθενα, ενω εχει τη φυση και ατελειωτες μονοκατοικιες σε 10 λεπτα αποσταση.
Δηλαδη να εισαι στο νομο πχ Γρεβενων, Τρικαλων, Αρκαδιας, Ξανθης, κλπ και αντι να πας να μεινεις σε μια μονοκατοικια με την απλα σου, τους κηπους, μπαξεδες, ψησταριες, κλπ, σε οποιοδηποτε απο τα χιλιαδες τετραγωνικα χιλιομετρα του Νομου, πανε οι περισσοτεροι και διαμενουν στην πρωτευουσα του Νομου, σε πολυκατοικιες στριμωγμενες η μια κολλητα με την αλλη, μεσα στα τσιμεντα
Πραγματικα παραξενο.

Κατι παμφτωχοι χωριατες σε χωρες οπως η Καμποτζη, Χιλη, Κολομβια, κλπ ζουνε σε παραγκες κοστους 100 ευρω, αλλα ειναι μεσα στη φυση ολη μερα, παιζει να περνανε και καλυτερα.

Την εμμονη του νεοελληνα με το τσιμεντο δε μπορεσα ποτε να την καταλαβω...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Έτσι! Τότε για να γαμήσεις μεγαλωνοντας βασανιζόσουν. Αλλά μόνο έτσι εκπαιδεύσουν σαν λύκος Όλα δυσκολα.
Αν έπαιρνες στο λύκειο τηλέφωνο στο σταθερό τους το σήκωνε ο πατέρας και έραβες μιλιά. Πολύ μετά ήρθε η καλυτερη ζωή που κάπως χαλάρωσαν τα πράγματα και υπήρχε ισορροπία οριακά. Τελικά ξεφύγαμε. Τώρα έχουν κινητό και σόσιαλ κι η μάνα αβανταρει την κόρη να έχει γκόμενους ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΜΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ!!! ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Παρουσιάζουν μια κατάσταση πλασματική. Δεν λέω ότι τότε ολα ήταν ονειρικά αλλά τώρα είναι πολύ χειρότερα και κάνουν γάργαρα!

και τοτε δεν τις αφηναν οι πατεραδες - οι μητεραδες να ξενυχτανε! τωρα μη σου πω βγαινουν παρεα στα μπουζουκια:tooth:

ιδιως οι μητεραδες παιζουν το ρολο της τσατσας:coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και τοτε δεν τις αφηναν οι πατεραδες - οι μητεραδες να ξενυχτανε! τωρα μη σου πω βγαινουν παρεα στα μπουζουκια:tooth:

ιδιως οι μητεραδες παιζουν το ρολο της τσατσας:coffee:
Κι όλο ακούς ότι ααααααααα εγώ με την κόρη μου ή τις κορες μου έχουμε θαυμάσια σχεση. :2funny: Εννουν ότι παίζουν σύστημα ζωνη με αλληλοκαλυψη στα γαμήσια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω μια συνάδελφο τετραπαχη σαν γαλοπούλα με προγουλι που όσο καιρό την ξέρω ολη μερα λέει πόσο ωραία ήταν αδύνατη. Οποτε έρθει κάποιος και της πει καλή κουβέντα κωλοτριβεται. Έχει τον άλλον τον κακομοίρη τον άνδρα της που δουλεύει σε εργοστάσιο σαν τον σκύλο να μαζέψει για εξωσωματική. Κάτι πρέπει να παίζει με τις εξωσωματικές. Μήπως έχουν τρελλαθει τα μουνιά τους από την ψωλαρια και δεν πιάνουν μωρό; :confused:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
μαγκες εγω γουσταρα την δασκαλα Γερμανικων απο το φροντιστηριο μου(τριτη γυμνασιου - πρωτη λυκειου)

ολη την ωρα την "καρφωνα", μεχρι να σαστισει... και αυτη για να με τιμωρησει, με αλλαξε τμημα!!:coffee::coffee::coffee:

αν ειναι ακομα σε ηλικια μεχρι 50 55 η νανσυ μπορει μετα απο χρονια να σε θυμαται και να ενδωσει σε φλερτ

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.874
Πόντοι
1.446
Οπως λέει και ο σαμπ και Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν γαμας χωρίς κύκλο και κονε. Όσο για τα χωριά εκεί πιστεύω είναι εντελώς αγαμητοι. Λοιπόν πάω Λιοσίων μπουρδελο τσάρκα με το παπί. Θα έχει τίποτα καλό?ψιλό χάλια που λέει και ο Ντόναλντ αλλά τουλάχιστο θα πάρω λίγο ματι. Που με τις βρωμοελλεινιδες έχουμε ξεχάσει πως είναι το μουνι στο αγαμησταν(για εμάς τους αντρες). Οι γυναίκες μια χαρά βρίσκουν

Φίλε μην απογοητευεσαι ...

Ακόμα και σου κάτσει η Ελλεινηδα θα σου το βγάλει από την μύτη...
σε σημείο που θα σιχαθείς τις γυναίκες γενικότερα...

Ενώ τα πουτανακια πάντα σου συντηρούν έναν υγιή πόθο..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό με τα μωρά πάντως είναι οξυ φαινόμενο. Σε ανύποπτο χρόνο ακούω που πειράζουν τις έγκυες γνωστές η φίλες τους, λέγοντάς τους "άντε τώρα ποιος στην χάρη σου; θα κάθεσαι σαν βασίλισσα" και γελούν όλες μαζί. Μάλιστα υπολογίζουν πως θα κατανείμουν την άδειά τους και μάλιστα αρχίζουν και προβαρουν το σενάριο για αραλικι λέγοντας ότι αν η γυναίκα μείνει έγκυος πολύ δύσκολα να ξαναδουλέψει!!!

Ε ρε γλέντια!

:2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456

Φίλε τι μου θύμισες...Καθηγήτρια αγγλικών, κάπου στα 28, εγώ στα 15-16, παρθένος ακόμα...μιλάμε δεκαετία '80.
Ωραίο γυναίκα, ελεύθερη, ψηλή, μελαχροινή, τρομερές αναλογίες, έκφυλο πρόσωπο. Την έβλεπα σεξουαλικά και τώρα που το θυμάμαι αυτή ήθελε να μου πάρει παρθενιά, αλλά αν είσαι άπειρος...
Έρχεται μετά το κλείσιμο των Χριστουγέννων στην τάξη και τι λέει;
"Είμαι πολύ στενοχωρημένη..."
"Γιατί;", λέμε εμείς...
"Περίμενα κάποιος από εσάς να έρθει στο σπίτι να μου πει τα κάλαντα, αλλά δεν ήρθε κανείς τελικά...". Και κοιτάει εμένα.
Άλλαξα 100 χρώματα, το κατάλαβε...Δυστυχώς δεν έγινε κάτι ποτέ.
Να είναι καλά όπου είναι...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.628
Πόντοι
9.297
Η επαρχια μου αρεσει μονο για ο,τι υπαρχει εκτος των πολεων. Το εσωτερικο των πολεων με αφηνει παγερα αδιαφορο εως απεχθεια. Απορω πως παει ο κοσμος και ζει μεσα σε πολεις και στα τσιμεντα στη μεση του πουθενα, ενω εχει τη φυση και ατελειωτες μονοκατοικιες σε 10 λεπτα αποσταση.
Δηλαδη να εισαι στο νομο πχ Γρεβενων, Τρικαλων, Αρκαδιας, Ξανθης, κλπ και αντι να πας να μεινεις σε μια μονοκατοικια με την απλα σου, τους κηπους, μπαξεδες, ψησταριες, κλπ, σε οποιοδηποτε απο τα χιλιαδες τετραγωνικα χιλιομετρα του Νομου, πανε οι περισσοτεροι και διαμενουν στην πρωτευουσα του Νομου, σε πολυκατοικιες στριμωγμενες η μια κολλητα με την αλλη, μεσα στα τσιμεντα
Πραγματικα παραξενο.

Κατι παμφτωχοι χωριατες σε χωρες οπως η Καμποτζη, Χιλη, Κολομβια, κλπ ζουνε σε παραγκες κοστους 100 ευρω, αλλα ειναι μεσα στη φυση ολη μερα, παιζει να περνανε και καλυτερα.

Αυτό πες το σε όλους αυτούς που τώρα είναι κάτω από τα νερά.Στις πόλεις οι πιο πολλές δουλειές δεν σταματάνε με κακό καιρό είτε καύσωνα είτε βροχή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.628
Πόντοι
9.297
Έχω μια συνάδελφο τετραπαχη σαν γαλοπούλα με προγουλι που όσο καιρό την ξέρω ολη μερα λέει πόσο ωραία ήταν αδύνατη. Οποτε έρθει κάποιος και της πει καλή κουβέντα κωλοτριβεται. Έχει τον άλλον τον κακομοίρη τον άνδρα της που δουλεύει σε εργοστάσιο σαν τον σκύλο να μαζέψει για εξωσωματική. Κάτι πρέπει να παίζει με τις εξωσωματικές. Μήπως έχουν τρελλαθει τα μουνιά τους από την ψωλαρια και δεν πιάνουν μωρό; :confused:
Μήπως δεν σηκώνεται στον σύζυγό ούτε με γερανό με όλο αυτό το υπερθέαμα που βλέπει ;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
παντως η πιο αθλια μερα για βολτα ειναι κυριακη,πιο πολυ ψωλαρια βλεπεις και τα γνωστα αθλια ζευγαρια που βγαινουν μονο καθε κυριακη γιατι τις υπολοιπες μερες δουλευουν και τους μενει μονο μια μερα για βολτα
απο γκομενες σαφως πιο λιγες κυκλοφορουν την κυριακη σε σχεση με το σαββατο, τι στο πουτσο κανουν την κυριακη αυτες, καθονται και βλεπουν Netflix σπιτι ή πανε εκδρομες?
περναω χθες απο μια πλατεια της κηφισιας, που χθες το βραδυ καθοντουσαν καπου 70 ψωλαραδες και 50 γκομενακια, εεε σημερα ειχε 50 ψωλαραδες και 5 γκομενακια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.628
Πόντοι
9.297
παντως η πιο αθλια μερα για βολτα ειναι κυριακη,πιο πολυ ψωλαρια βλεπεις και τα γνωστα αθλια ζευγαρια που βγαινουν μονο καθε κυριακη γιατι τις υπολοιπες μερες δουλευουν και τους μενει μονο μια μερα για βολτα
απο γκομενες σαφως πιο λιγες κυκλοφορουν την κυριακη σε σχεση με το σαββατο, τι στο πουτσο κανουν την κυριακη αυτες, καθονται και βλεπουν Netflix σπιτι ή πανε εκδρομες?
περναω χθες απο μια πλατεια της κηφισιας, που χθες το βραδυ καθοντουσαν καπου 70 ψωλαραδες και 50 γκομενακια, εεε σημερα ειχε 50 ψωλαραδες και 5 γκομενακια
Την Κυριακή δεν βγαίνω ούτε για να πετάξω σκουπίδια.Σκετη κατάθλιψη είναι έξω..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μήπως δεν σηκώνεται στον σύζυγό ούτε με γερανό με όλο αυτό το υπερθέαμα που βλέπει ;
Παίζει να μην την γαμάει. Εξάλλου δεν είναι η μόνη. Άλλη μάλιστα το έχει παραδεχτεί ότι δεν και τίποτα. Δύο ασχολίες εχουν οι γαμιόλες όταν δουλεύουν.
Η πρώτη να βρίσκουν να φορτώνουν ευθύνες και δουλειές μην κουραστούν
κι η δεύτερη να παριστάνουν το καλό παιδί στα αφεντικά. Από ρουφιανιλικι πρώτες.
Κι αν σε δουν να μιλάς με πελάτισσα έρχονται κοντά να κρυφακουσουν
και να διακόψουν. :jerking:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.550
Πόντοι
216
Πραγματικα παραξενο.

Καλα, οι αντρες ετσι κι ετσι, οχι και τοσο.
Αντε πες σε γυναικα να μην μεινει καπου κεντρικα, και ελα μετα να μου πεις τι ειπε...

Δεν συγκρινεται να εχεις μια μονοκατοικια, οσο και αν δεν ειναι σουπερ, εχεις την ανεξαρτησια σου, την αυτονομια σου,
τους χωρους σου, την απλα σου, τα πραγματα σου, την ηρεμια σου, την πρασιναδα σου, αλλες δυνατοτητες, ολα τα καλα...

Ελεγα σε κατι γνωστους οτι εβαλα ηλιακο θερμοσιφωνα, σε ιδιοκτητο σπιτι εννοειται, και με κοιταγαν με καημο....
ουτε αυτο το πιο απλο αλλα τοσο ουσιαστικο πλεον(οικονομια), αν μην μπορεις να κανεις, αμα εισαι σε ενοικιαζομενο διαμερισμα και συνεχεια στην γυρα...
Να παρκαρεις το αμαξι σου σαν ανθρωπος, τα ποδηλατα σου, καλοι αποθηκευτικοι χωροι κλπ

Η μονη περιπτωση που ισως βολευει το κεντρο, ειναι αν εχεις μικρα παιδια που θελουν φροντιστηρια, αρα κανεις τον ταξιτζη, ή αν ειναι καποιος ηλικιωμενος και δεν εχει τροπο να παει ουτε μεχρι σουπερ μαρκετ.

Για ολους τους αλλους, τους νορμαλ, αρτιμελης, υγιεις κλπ, ειναι αρχοντια να εισαι εκτος πολης με ολα σου τα καλα, αντι στριμωγμενος σε ενα σπιρτοκουτο μες την πολη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.213
Πόντοι
3.656

Κυριακή απόγευμα έχει τον περισσότερο κόσμο έξω.Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη παραλία-κέντρο βουλιάζουν.Φαντάζομαι και Αθήνα το ίδιο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φίλε μην απογοητευεσαι ...

Ακόμα και σου κάτσει η Ελλεινηδα θα σου το βγάλει από την μύτη...
σε σημείο που θα σιχαθείς τις γυναίκες γενικότερα...

Ενώ τα πουτανακια πάντα σου συντηρούν έναν υγιή πόθο..
Μπλέξαμε άσχημα.
Οι πουτάνες έχουν γίνει άχρηστες κι οι γκόμενες γελοίες. Πλέον δεν ξέρω ποιες είναι χειρότερες έστω σε διαφορετικούς ρόλους. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.628
Πόντοι
9.297
Κυριακή βράδυ είναι παραδοσιακά η πιο καταθλιπτική στιγμή της εβδομάδας...
Ναι...γιατί τις άλλες ώρες είναι πιο καλά;
Ίσα ίσα που τώρα έχει μπάλα,έχει ταινίες κτλ...αρκεί να μην βγεις έξω.
Είναι δεν είναι εργάσιμη μέρα η Δευτέρα ,η Κυριακή είναι πάντα μέρα για σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom