Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κυριακή απόγευμα έχει τον περισσότερο κόσμο έξω.Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη παραλία-κέντρο βουλιάζουν.Φαντάζομαι και Αθήνα το ίδιο
Αθήνα όλοι οι άνδρες βαριούνται γιατί θέλουν ηρεμία. Βγαίνουν έξω μόνο αν υπάρχει στάνταρ γαμήσι
ή έχει καμία ωραία φιλική συγκέντρωση με γέλιο.
Άντε κάνα γήπεδο για όποιον γουστάρει πολύ. Αλλιώς άνδρας έξω Κυριακή ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Στις γυναίκες δεν ισχύει αυτό. Απλά γυρίζουν σαν τσιγγάνες. Θα μπορούσαμε να τις παρομοιάσουμε με τους Εβραίους που σέρνονταν στην έρημο τόσα χρόνια και τελικά κατέληξαν κάπου που δεν υπήρχε πετρέλαιο. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ πρέπει να πάω να ξυριστω κτλ και βαριέμαι. Έχω εδώ και ωρες βουλιάξει στον καναπέ. Έχω όλα τα φαγητά δίπλα και τρώω ότι θέλω, κλάνω υπέροχα και με παίρνει ο ύπνος εκεί που κάθομαι. Ξυνω απαλά τ αρχίδια μου και ρευομαι. Αυτό λέγεται ελευθερία. :rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Κυριακή απόγευμα έχει τον περισσότερο κόσμο έξω.Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη παραλία-κέντρο βουλιάζουν.Φαντάζομαι και Αθήνα το ίδιο
κυριακη απογευμα εχει κοσμο εξω που αποτελειται κυριως απο γερουσια, ζευγαρια και ψωλαρια, τα γκομενακια ομως ειναι τα μισα σε σχεση με το σαββατο βραδυ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο άνδρας βγαίνει από τό σπίτι του,χαρούμενος καί σιδερωμένος,πηγαίνοντας καμία βόλτα νά δεί γκόμενες,
καί γυρίζει τσαλακωμένος καί δυστυχισμένος,καί φυσικά άπρακτος
καί τήν άλλη μέρα τά ίδια,καί τήν παράλλη μέρα...πάλι τά ίδια!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια διαφορά του άνδρα με την γυναίκα είναι ότι ο άνδρας διατηρεί κάποιους φίλους και συνεργασίες από παλιά.
Η γυναίκα όχι και με τίποτα. Είναι ζηλιάρα και μοχθηρή. Ύπουλη και σκατοψυχη. Θα έπρεπε να υπήρχε κτίριο στην χώρα όπου θα συγκέντρωνε μόνο άνδρες. Κάτι σαν το Άγιο όρος αλλά με κοσμική ζωή. Δυστυχώς δεν υπάρχει. :confused:

Valeri87

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Like
1
Πόντοι
0
Εμεις οι ουκρανεζες ειμαστε καλυτερες

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αν ειναι ακομα σε ηλικια μεχρι 50 55 η νανσυ μπορει μετα απο χρονια να σε θυμαται και να ενδωσει σε φλερτ

εχω χασει ιχνη της τυπε...:coffee:ομως το ονομα της δεν το ξεχνω!

Νανσυ απο Ντυσσελντορφ.....που ειχε ερθει για να εργαστει Θεσσαλονικη!

αλλα καμια σχεση με τις κλασικες γυφτολαζοΓερμανιδες

πιο πολυ Ελβετιδα θυμιζε...μελαχρινη με γαλανα ματια!!!

το απωθημενο να γαμησω δασκαλα-καθηγητρια εμεινε παντα απωθημενο:coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άνδρας βγαίνει από τό σπίτι του,χαρούμενος καί σιδερωμένος,πηγαίνοντας καμία βόλτα νά δεί γκόμενες,
Όχι απαραίτητα. Πολλοί βγαίνουμε έξω με κυριο στόχο να βολταρουμε ανέμελοι. Φρέσκοι και καθαροί αν μας κάτσει τίποτα το ξεπουπουλιαζουμε ενώ παράλληλα όλο και κυνηγάμε κάτι. Ίσως να είναι θέμα συνήθειας. Εγώ οπότε επιστρέφω σπίτι μετά από βόλτα είμαι όλο χαρά και ανανεωμένος είτε έχω βρει γκόμενα είτε όχι. Νιώθω ψυχική ευφορία και σωματική ευεξία που περπάτησα. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οπως λέει και ο σαμπ και Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν γαμας χωρίς κύκλο και κονε. Όσο για τα χωριά εκεί πιστεύω είναι εντελώς αγαμητοι. Λοιπόν πάω Λιοσίων μπουρδελο τσάρκα με το παπί. Θα έχει τίποτα καλό?ψιλό χάλια που λέει και ο Ντόναλντ αλλά τουλάχιστο θα πάρω λίγο ματι. Που με τις βρωμοελλεινιδες έχουμε ξεχάσει πως είναι το μουνι στο αγαμησταν(για εμάς τους αντρες). Οι γυναίκες μια χαρά βρίσκουν
Είναι η εποχή τώρα όπως είχε πει και ο νωταρος το 1998 σε 20 χρόνια οι γυναίκες θα είναι ανοργασμικες και δε θα θέλουν το σεξ θα κοιτάνε μόνο τη εικόνα τους,επίσης θα υπάρχουν οι λεσβίες,επίσης από άντρες πυρφοροι αγαμητοι ανοργασμικοι και ομοφυλόφιλοι κανονικοί.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εκτος αν ξαναδωσω Πανελληνιες:2funny::2funny:

τωρα θα γαμουσα απο νηπιαγωγους μεχρι καθηγητριες λυκειου:coffee:

εν τω μεταξυ προχθες η ανιψια μου ξεκινησε νηπιαγωγειο

και ρωτουσα στο χαβαλε τον αδερφο μου αν ειναι καλη η νηπιαγωγος

αυτος απαντησε...γελωντας! μου ειπε μονο πως ειναι πολυ νεα..αρα κανα καυλακι θα ειναι:coffee::coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μυρίζετε κι εσείς τις κλανιές σας όταν αραζετε; εγώ ναι! :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Η αληθεια ειναι πως επαρχια η αγαμια δεν παλευεται. Θελει γυναικα, εστω περιστασιακα. Το κακο ειναι πως συχνα δε βρισκεις ουτε το περιστασιακο, ειδικα μετα τα 42 εισαι αορατος...
Αν είναι όλοι αγαπητοί στην επαρχια θα είναι και οι γυναίκες αγαμητες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

"αγαμητοι"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι η εποχή τώρα όπως είχε πει και ο νωταρος το 1998 σε 20 χρόνια οι γυναίκες θα είναι ανοργασμικες και δε θα θέλουν το σεξ θα κοιτάνε μόνο τη εικόνα τους,επίσης θα υπάρχουν οι λεσβίες,επίσης από άντρες πυρφοροι αγαμητοι ανοργασμικοι και ομοφυλόφιλοι κανονικοί.
Αυτό συμβαινει ήδη. :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Γιατί αυτές τι νομίζεις ότι κάνουν?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όχι απαραίτητα. Πολλοί βγαίνουμε έξω με κυριο στόχο να βολταρουμε ανέμελοι. Φρέσκοι και καθαροί αν μας κάτσει τίποτα το ξεπουπουλιαζουμε ενώ παράλληλα όλο και κυνηγάμε κάτι. Ίσως να είναι θέμα συνήθειας. Εγώ οπότε επιστρέφω σπίτι μετά από βόλτα είμαι όλο χαρά και ανανεωμένος είτε έχω βρει γκόμενα είτε όχι. Νιώθω ψυχική ευφορία και σωματική ευεξία που περπάτησα. :rockon:
Κάτι γνωστοί μου πάντως αύτό μού λένε,βαράνε τό πουτσοκέφαλο τους στά σκαλιά,μέ αυτά πού βλέπουν έξω,
ενώ αυτοί ούτε γκόμενα ούτε τίποτα...απόγνωση!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ναι...γιατί τις άλλες ώρες είναι πιο καλά;
Ίσα ίσα που τώρα έχει μπάλα,έχει ταινίες κτλ...αρκεί να μην βγεις έξω.
Είναι δεν είναι εργάσιμη μέρα η Δευτέρα ,η Κυριακή είναι πάντα μέρα για σπίτι.
Όταν έχει μπάλα όλο το μουνι είναι έξω μόνο του

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αύριο θα έχω μια καινούργια συνάδελφο. Όπως πάντα λόγω ανασφάλειας, θα αρχίσει τις μαλακίες τύπου δηθενιστικης ευγένειας, θα το παίζει έμπειρη, φτασμενη, αυστηρή, τσαχπινα, σέξυ
και πανέξυπνη ενώ στάνταρ θα αποφεύγει εργασίες!
ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom