macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Όταν έχει μπάλα όλο το μουνι είναι έξω μόνο του
και αυτες που βλεπουν μπαλα,συνηθως ειναι -να το πω κομψα- αδιαφορες
Όταν έχει μπάλα όλο το μουνι είναι έξω μόνο του
καλύτερα να μας τα έτρωγε μια γκόμενα αν άξιζε στην εμφάνισηΛοιπόν συναγωνιστές μου όλες οι ελλεινιδες μας βλέπουν σαν ΑΤΜ κ τίποτα παραπάνω το έχετε καταλάβει ότι αυτό ισχύει κ θα ισχύει για κ τα επόμενα χρόνια!! Όπως έχει η κατάσταση σήμερα ένας νεαρός ενήλικας πρεπει να λύσει το γριφο:καλύτερα να στα φάνε οι πουτάνες Η μια πουτανα ελλεινιδα??? Τι πρέπει να συμβουλέψουμε τη νέα γενιά άραγε???
Να τα τρώει μόνος του και να τα μασαει κι από τις άλλες αν μπορεί. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή.Λοιπόν συναγωνιστές μου όλες οι ελλεινιδες μας βλέπουν σαν ΑΤΜ κ τίποτα παραπάνω το έχετε καταλάβει ότι αυτό ισχύει κ θα ισχύει για κ τα επόμενα χρόνια!! Όπως έχει η κατάσταση σήμερα ένας νεαρός ενήλικας πρεπει να λύσει το γριφο:καλύτερα να στα φάνε οι πουτάνες Η μια πουτανα ελλεινιδα??? Τι πρέπει να συμβουλέψουμε τη νέα γενιά άραγε???
Λοιπόν συναγωνιστές μου όλες οι ελλεινιδες μας βλέπουν σαν ΑΤΜ κ τίποτα παραπάνω το έχετε καταλάβει ότι αυτό ισχύει κ θα ισχύει για κ τα επόμενα χρόνια!! Όπως έχει η κατάσταση σήμερα ένας νεαρός ενήλικας πρεπει να λύσει το γριφο:καλύτερα να στα φάνε οι πουτάνες Η μια πουτανα ελλεινιδα??? Τι πρέπει να συμβουλέψουμε τη νέα γενιά άραγε???
Λοιπόν συναγωνιστές μου όλες οι ελλεινιδες μας βλέπουν σαν ΑΤΜ κ τίποτα παραπάνω το έχετε καταλάβει ότι αυτό ισχύει κ θα ισχύει για κ τα επόμενα χρόνια!! Όπως έχει η κατάσταση σήμερα ένας νεαρός ενήλικας πρεπει να λύσει το γριφο:καλύτερα να στα φάνε οι πουτάνες Η μια πουτανα ελλεινιδα??? Τι πρέπει να συμβουλέψουμε τη νέα γενιά άραγε???
Όχι απαραίτητα. Πολλοί βγαίνουμε έξω με κυριο στόχο να βολταρουμε ανέμελοι. Φρέσκοι και καθαροί αν μας κάτσει τίποτα το ξεπουπουλιαζουμε ενώ παράλληλα όλο και κυνηγάμε κάτι. Ίσως να είναι θέμα συνήθειας. Εγώ οπότε επιστρέφω σπίτι μετά από βόλτα είμαι όλο χαρά και ανανεωμένος είτε έχω βρει γκόμενα είτε όχι. Νιώθω ψυχική ευφορία και σωματική ευεξία που περπάτησα.
Κτηνωδία...μπουγάτσα με κρέμα και από πάνω Μερέντα;Δεν ξέρεις να τρως ..ευτυχώς που δεν έριξες και σαντιγύ με φράουλες από πάνω.
Δια της τριβής παράγεται θερμοτητα και πέτρα που κυλάει δεν χορταριαζει.Δέν γαμάει πού δέν γαμάει ο άνδρας,μονίμως σκαρφίζεται εναλλακτικές λύσεις π.χ
λέει άν πάω εκεί,μάλλον θά βγάλω γκόμενα,πηγαίνει καί απλά παίρνει τά αρχίδια του!
μετά λέει,άν κάνω αυτό σίγουρα θά γαμήσω,καί ξανά τίποτα...μονίμως τίποτα
Από Θεσσαλονίκη ένα από τα πράγματα που μου λείπουν είναι το περπάτημα.Όταν είχα πάει φοιτητής,πρέπει να έριξα εκατομμύρια χιλιόμετρα περπάτημα.
Καί η ρουλέτα θέμα στατιστικής είναι,είδες νά κερδίζει κανείς?Δια της τριβής παράγεται θερμοτητα και πέτρα που κυλάει δεν χορταριαζει.
Το άγχος για την νίκη κάνει όλα τα παιχνίδια δύσκολα.
Ουσιαστικά το καμάκι είναι θεμα στατιστικής. Δεν έχει όριο και δεν γνωρίζει φρένο. Όποτε εχεις διάθεση ασχολείσαι.
Σιγά σιγά μπαίνει η τέχνη
μέσα μας. Ο Έντισον με τις 1093 ευρεσιτεχνίες πίστευε στον εαυτό του. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Με την δουλειά τι θα κάνουμε μάστορα; Εκεί είναι τα δύσκολα. Πώς θα γίνει να μην δουλεύουμε και να αράζουμε! Το καμάκι το μάθαμε!
Αυτο θελουν οι περισσοτεροι, αλλα ειναι σχεδον ανεφικτο. Θες τουλαχιστον 700.000 ευρω για να σταματησεις να δουλευεις με καποια σχετικη ασφαλειαΜε την δουλειά τι θα κάνουμε μάστορα; Εκεί είναι τα δύσκολα. Πώς θα γίνει να μην δουλεύουμε και να αράζουμε! Το καμάκι το μάθαμε!
και οχι μονο....εχει τυχει να τσακισω μια μπουγατσα "χρυση ζυμη" μονος κατα τις 12 το προηγουμενο βραδυ!
μ επιαναν κατι τετοιες διατροφικες καυλες οταν ημουν φοιτητακος!
και το πιο αηδιαστικο ? οταν την εβγαζα απο φουρνο ξεροψημενη,αφου πρωτα την εκοβα,εχυνα τονους μερεντα απο πανω....
οχι οτι τωρα εχω κοψει εξ 'ολοκληρου την μπουγατσα,ΑΛΛΑ αυστηρα μονο πρωι....
Αυτό θα γινόταν με ζιγκολικι. Άλλο καμάκι κι άλλο ζιγκολικι.Καί η ρουλέτα θέμα στατιστικής είναι,είδες νά κερδίζει κανείς?
άν είχαμε μάθει τό καμάκι -καλά- δέν θά δουλεύαμε...θά είμασταν αραχτοί καί λάιτ!
Ημουν σίγουρος ότι ήσουν μεγάλος περιπατητής χαχα αν παρατηρήσεις έξω όλοι οι φορτωμένοι με ψυχολογικά περπατάνε χωρίς αύριο στους δρόμους της Αθήνας σαν το Φόρεστ Γκάμπ.Από Θεσσαλονίκη ένα από τα πράγματα που μου λείπουν είναι το περπάτημα.Όταν είχα πάει φοιτητής,πρέπει να έριξα εκατομμύρια χιλιόμετρα περπάτημα.
Ζιγκολίκι επειδή θά ζούσες από τίς γκόμενες?Αυτό θα γινόταν με ζιγκολικι. Άλλο καμάκι κι άλλο ζιγκολικι.
Το θέμα γυναικα στην Ελλάδα έχει πεθάνει.Τωρα για τα άλλα που λες για όλα υπάρχουν λύσεις.Επαρχια μετα τα 40 το 90% ειναι παντρεμενοι-ες και οσοι ειναι μεταξυ 40-50 ελευθεροι, ειδικα οι ανδρες δεινοπαθουν. Δεν υπαρχει χειροτερος συνδυασμος απο το να εισαι:
Ανδρας - 40plus - Ελευθερος - Επαρχια
Στα 50 που τα περισσοτερα ζευγαρια οδευουν προς dead-bedroom η φαση καπως εξισορροπειται, αλλα στα 40-50 ειναι βασανο να πηγαινεις μονος για υπνο και να εχεις τριγυρω ολους τους παντρεμενους
Το αντιθετο ειναι να εισαι 50 ελευθερος στην Αθηνα. Εκει ολοι οι παντρεμενοι της επαρχιας σε ζηλευουν γιατι εσυ μπορεις να γλυφεις ζουμερα Λατινακια-Ρωσιδακια, εστω και επι πληρωμη και αυτοι να ειναι αναγκασμενοι να παριστανουν τον καλο συζυγο σε μια γυναικα-βαρελακι πλεον στη μεση της ερημιας, με μηδεν επιλογες απο μουνια τριγυρω.
Αρα 40+ ελευθερος απλα δε μενεις επαρχια. Φυγε Αργεντινη, Γη του Πυρος, Βλαδιβοστοκ, Νησια Παπουα, Αλασκα, Τατζικισταν, Τανζανια, οπουδηποτε αλλου, μονο να μην ειναι ελληνικη επαρχια...
Μάλλον καμμένες -ανωμαλες
και αυτες που βλεπουν μπαλα,συνηθως ειναι -να το πω κομψα- αδιαφορες
Κάποιοι θα το κάνουν κι αυτό. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Για την ακρίβεια τίποτα δεν είναι περίεργο πια στην κοινωνία. Ωστόσο όπως σου είπα άλλο καμάκι κι άλλο ζιγκολικι.Ζιγκολίκι επειδή θά ζούσες από τίς γκόμενες?
γιά σκέψου το καλύτερα!