Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
Λοιπόν συναγωνιστές μου όλες οι ελλεινιδες μας βλέπουν σαν ΑΤΜ κ τίποτα παραπάνω το έχετε καταλάβει ότι αυτό ισχύει κ θα ισχύει για κ τα επόμενα χρόνια!! Όπως έχει η κατάσταση σήμερα ένας νεαρός ενήλικας πρεπει να λύσει το γριφο:καλύτερα να στα φάνε οι πουτάνες Η μια πουτανα ελλεινιδα??? Τι πρέπει να συμβουλέψουμε τη νέα γενιά άραγε???
καλύτερα να μας τα έτρωγε μια γκόμενα αν άξιζε στην εμφάνιση

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λοιπόν συναγωνιστές μου όλες οι ελλεινιδες μας βλέπουν σαν ΑΤΜ κ τίποτα παραπάνω το έχετε καταλάβει ότι αυτό ισχύει κ θα ισχύει για κ τα επόμενα χρόνια!! Όπως έχει η κατάσταση σήμερα ένας νεαρός ενήλικας πρεπει να λύσει το γριφο:καλύτερα να στα φάνε οι πουτάνες Η μια πουτανα ελλεινιδα??? Τι πρέπει να συμβουλέψουμε τη νέα γενιά άραγε???
Να τα τρώει μόνος του και να τα μασαει κι από τις άλλες αν μπορεί. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Καλυτερα να στα φαει μια Ασιατισα γυναικα, μαζι με μπολικες ασιατισσες πουτανες και μασατζουδες, και να σου μεινουνε και ρεστα

Και μπορει να ακουσεις και κανα ευχαριστω, εδω θα σε ρουφηξουν το μεδουλι και θα σε βρισουν και απο πανω...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

:tooth::tooth::tooth::tooth:

η μονη λυση ειναι το ζιγκολικι!!!

ουτε σεντς για θηλυκο,ιδιως σε πιο μικρες ηλικιες:coffee: ενταξει θα πανε 5-10 φορες σε σπιτακια μεχρι να φορτσαρουν

αλλα οταν παρουν μπρος ,πρεπει να προσδωσουν στα παπαρια τους προστιθεμενη αξια!

πρεπει να συναισθανθουν και να εκμεταλλευτουν τη θεση τους ! δεν πρεπει να παρακαλανε καμια σκροφα!

οι σκροφες θα πρεπει να τους παρακαλανε! υπομονη-επιμονη-ταπεινοτητα- επιθεση-κατακτηση:coffee:

προ παντος ομως ,το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν! λιγα λογια ,πολλες δρασεις!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δέν γαμάει πού δέν γαμάει ο άνδρας,μονίμως σκαρφίζεται εναλλακτικές λύσεις π.χ
λέει άν πάω εκεί,μάλλον θά βγάλω γκόμενα,πηγαίνει καί απλά παίρνει τά αρχίδια του!
μετά λέει,άν κάνω αυτό σίγουρα θά γαμήσω,καί ξανά τίποτα...μονίμως τίποτα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
Όχι απαραίτητα. Πολλοί βγαίνουμε έξω με κυριο στόχο να βολταρουμε ανέμελοι. Φρέσκοι και καθαροί αν μας κάτσει τίποτα το ξεπουπουλιαζουμε ενώ παράλληλα όλο και κυνηγάμε κάτι. Ίσως να είναι θέμα συνήθειας. Εγώ οπότε επιστρέφω σπίτι μετά από βόλτα είμαι όλο χαρά και ανανεωμένος είτε έχω βρει γκόμενα είτε όχι. Νιώθω ψυχική ευφορία και σωματική ευεξία που περπάτησα. :rockon:

Από Θεσσαλονίκη ένα από τα πράγματα που μου λείπουν είναι το περπάτημα.Όταν είχα πάει φοιτητής,πρέπει να έριξα εκατομμύρια χιλιόμετρα περπάτημα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Κτηνωδία...μπουγάτσα με κρέμα και από πάνω Μερέντα;Δεν ξέρεις να τρως ..ευτυχώς που δεν έριξες και σαντιγύ με φράουλες από πάνω.

απορω πως δεν εχω παθει καρδιακη ανακοπη ωρες ωρες:tooth::tooth:

ειμαι φανατικος σοκολατενιος. χυνω με οτιδηποτε εχει σχεση με σοκολατα!

και με γκομενες εχω σχετικα φετιχ,πολλες φορες τις αλειφω με μους σοκολατα ή εχει τυχει ν'αλειψω με μερεντα τον μητσο μου στο κλαρινο!

τα γουσταρουν αυτα παρα πολυ,αφου οι πιο πολλες εχουν ευαισθητο ουρανισκο:coffee::coffee:

εκτος απο αυτες που εχουν ΓΟΠ,οκ συνηθως οι over 50, μια στο τοσο:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
Στα Βόρεια Μεβγαλ η Κουκάκη...

Εγώ έπινα Enjoy :sunglasses:

a4b8e941dacaf1961cc253e306588a74.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν γαμάει πού δέν γαμάει ο άνδρας,μονίμως σκαρφίζεται εναλλακτικές λύσεις π.χ
λέει άν πάω εκεί,μάλλον θά βγάλω γκόμενα,πηγαίνει καί απλά παίρνει τά αρχίδια του!
μετά λέει,άν κάνω αυτό σίγουρα θά γαμήσω,καί ξανά τίποτα...μονίμως τίποτα
Δια της τριβής παράγεται θερμοτητα και πέτρα που κυλάει δεν χορταριαζει.
Το άγχος για την νίκη κάνει όλα τα παιχνίδια δύσκολα.
Ουσιαστικά το καμάκι είναι θεμα στατιστικής. Δεν έχει όριο και δεν γνωρίζει φρένο. Όποτε εχεις διάθεση ασχολείσαι.
Σιγά σιγά μπαίνει η τέχνη
μέσα μας. Ο Έντισον με τις 1093 ευρεσιτεχνίες πίστευε στον εαυτό του. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Με την δουλειά τι θα κάνουμε μάστορα; Εκεί είναι τα δύσκολα. Πώς θα γίνει να μην δουλεύουμε και να αράζουμε! Το καμάκι το μάθαμε! :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Από Θεσσαλονίκη ένα από τα πράγματα που μου λείπουν είναι το περπάτημα.Όταν είχα πάει φοιτητής,πρέπει να έριξα εκατομμύρια χιλιόμετρα περπάτημα.

:coffee::coffee::coffee::coffee:

χθες μεσημερακι πηγα να παρω ενα αρωμα απο την Εγνατιας,υψος λιγο πριν την Καμαρα:coffee::coffee:

επιτηδες πηγαινω απο εκει , παρολο που η συγκεκριμενη αλυσιδα εχει υποκαταστηματα και σε αλλα σημεια της πολης!

ο λογος?? μα διοτι ειναι πιατσα ...φοιτητριων, πουλανε και αντρικα και γυναικεια!:coffee::coffee:

α ρε Σαμπ ,να δεις πως εσκαγαν πεντε-πεντε οι μουνιτσες περατζαδα ,αμα νοικιαζες τωρα Θεσσαλονικη, θα βαριοσουν να γαμας!!!

η ταμιας στο καταστημα επισης φοιτητρια,πρωτη φορα την εβλεπα, γι αυτο της επιασα κουβεντα:rockon::rockon::rockon:

επισης αυτην την περιοδο σκανε πολλα μουνακια πρωτοετινες που ψαχνουν για σπιιτι σαν τα αθωα αρνακια μεσα στο οχυρο των λυκων!

:coffee::coffee::coffee: τριγωνο Ροτοντας-Καμαρας-ΑΠΘ:coffee::coffee::coffee:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δια της τριβής παράγεται θερμοτητα και πέτρα που κυλάει δεν χορταριαζει.
Το άγχος για την νίκη κάνει όλα τα παιχνίδια δύσκολα.
Ουσιαστικά το καμάκι είναι θεμα στατιστικής. Δεν έχει όριο και δεν γνωρίζει φρένο. Όποτε εχεις διάθεση ασχολείσαι.
Σιγά σιγά μπαίνει η τέχνη
μέσα μας. Ο Έντισον με τις 1093 ευρεσιτεχνίες πίστευε στον εαυτό του. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Με την δουλειά τι θα κάνουμε μάστορα; Εκεί είναι τα δύσκολα. Πώς θα γίνει να μην δουλεύουμε και να αράζουμε! Το καμάκι το μάθαμε! :rockon:
Καί η ρουλέτα θέμα στατιστικής είναι,είδες νά κερδίζει κανείς?
άν είχαμε μάθει τό καμάκι -καλά- δέν θά δουλεύαμε...θά είμασταν αραχτοί καί λάιτ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Με την δουλειά τι θα κάνουμε μάστορα; Εκεί είναι τα δύσκολα. Πώς θα γίνει να μην δουλεύουμε και να αράζουμε! Το καμάκι το μάθαμε! :rockon:
Αυτο θελουν οι περισσοτεροι, αλλα ειναι σχεδον ανεφικτο. Θες τουλαχιστον 700.000 ευρω για να σταματησεις να δουλευεις με καποια σχετικη ασφαλεια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.218
Πόντοι
3.656
και οχι μονο....:coffee:εχει τυχει να τσακισω μια μπουγατσα "χρυση ζυμη" μονος κατα τις 12 το προηγουμενο βραδυ!

μ επιαναν κατι τετοιες διατροφικες καυλες οταν ημουν φοιτητακος!:coffee:

και το πιο αηδιαστικο ? οταν την εβγαζα απο φουρνο ξεροψημενη,αφου πρωτα την εκοβα,εχυνα τονους μερεντα απο πανω....:rockon:

οχι οτι τωρα εχω κοψει εξ 'ολοκληρου την μπουγατσα,ΑΛΛΑ αυστηρα μονο πρωι....:coffee:

Πόσα χρόνια έχω να φάω μπουγάτσα...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί η ρουλέτα θέμα στατιστικής είναι,είδες νά κερδίζει κανείς?
άν είχαμε μάθει τό καμάκι -καλά- δέν θά δουλεύαμε...θά είμασταν αραχτοί καί λάιτ!
Αυτό θα γινόταν με ζιγκολικι. Άλλο καμάκι κι άλλο ζιγκολικι.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.912
Πόντοι
216
Ημουν σίγουρος ότι ήσουν μεγάλος περιπατητής χαχα αν παρατηρήσεις έξω όλοι οι φορτωμένοι με ψυχολογικά περπατάνε χωρίς αύριο στους δρόμους της Αθήνας σαν το Φόρεστ Γκάμπ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην ρουλέτα δεν κερδίζει κανείς ποτέ διότι έχει σταθερά γκανιότα υπέρ του καζίνο.
Στο καμάκι δεν υπάρχει γκανιότα. Είναι ξεκάθαρα 50-50. Αυτές είναι οι πιθανότητες. Το οτι τρώμε άκυρο είναι παράμετρος συμπεριφοράς της γκόμενας. Οι πιθανότητες όμως είναι πάντα 50-50. Όσον αφορά την ρουλέτα ποτέ δεν νίκησε κάνεις με μαθηματικά εξαιτίας της γκανιοτας.
Ο μονος τρόπος να νικηθεί είναι με φυσική. Δηλαδή να πειραχθει η να προβλεφθεί το τόξο των αριθμών που φέρνει η το ακριβές νουμερο.
Τώρα βέβαια αυτο είναι αλλο θέμα αλλά αν κάποιος γκρουπιερης φέρνει μη βολικά η αναμενόμενα τόξα με τις δικές του στροφές (υπογραφή του), ο προϊστάμενος τον αλλάζει επί τόπου διότι αποτελεί κίνδυνο να πέσουν μέσα οι προβλέψεις στις κολώνες (δωδεκάδες) η και πολύ χειρότερα. Για αυτό ρίχνουν πάντα κανονικά η ανάποδα αλλά ταυτοχρονα με διαφορετική ταχύτητα την μπίλια. Δεν νικιέται η ρουλέτα παρά μόνο με παρεμβολή απο ανθρώπινο χέρι. Οι καλοί γκρουπιερηδες μπορούν να σου φέρουν νούμερο που θες. Ξέρουν πώς να ρίξουν. Υπάρχουν και βίντεο που το κάνουν. Όμως στο καζίνο δεν περνάνε αυτά. Μόνο σπίτι τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Επαρχια μετα τα 40 το 90% ειναι παντρεμενοι-ες και οσοι ειναι μεταξυ 40-50 ελευθεροι, ειδικα οι ανδρες δεινοπαθουν. Δεν υπαρχει χειροτερος συνδυασμος απο το να εισαι:

Ανδρας - 40plus - Ελευθερος - Επαρχια

Στα 50 που τα περισσοτερα ζευγαρια οδευουν προς dead-bedroom η φαση καπως εξισορροπειται, αλλα στα 40-50 ειναι βασανο να πηγαινεις μονος για υπνο και να εχεις τριγυρω ολους τους παντρεμενους

Το αντιθετο ειναι να εισαι 50 ελευθερος στην Αθηνα. Εκει ολοι οι παντρεμενοι της επαρχιας σε ζηλευουν γιατι εσυ μπορεις να γλυφεις ζουμερα Λατινακια-Ρωσιδακια, εστω και επι πληρωμη και αυτοι να ειναι αναγκασμενοι να παριστανουν τον καλο συζυγο σε μια γυναικα-βαρελακι πλεον στη μεση της ερημιας, με μηδεν επιλογες απο μουνια τριγυρω.

Αρα 40+ ελευθερος απλα δε μενεις επαρχια. Φυγε Αργεντινη, Γη του Πυρος, Βλαδιβοστοκ, Νησια Παπουα, Αλασκα, Τατζικισταν, Τανζανια, οπουδηποτε αλλου, μονο να μην ειναι ελληνικη επαρχια...
Το θέμα γυναικα στην Ελλάδα έχει πεθάνει.Τωρα για τα άλλα που λες για όλα υπάρχουν λύσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

και αυτες που βλεπουν μπαλα,συνηθως ειναι -να το πω κομψα- αδιαφορες:coffee:

Μάλλον καμμένες -ανωμαλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι όμως με έχει ρωτήσει γυναίκα τι ομάδα είμαι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ζιγκολίκι επειδή θά ζούσες από τίς γκόμενες?
γιά σκέψου το καλύτερα!
Κάποιοι θα το κάνουν κι αυτό. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Για την ακρίβεια τίποτα δεν είναι περίεργο πια στην κοινωνία. Ωστόσο όπως σου είπα άλλο καμάκι κι άλλο ζιγκολικι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom