Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.219
- Πόντοι
- 3.656
Aισψος...ΦΑΓΕ στα Βόρεια;
Ποτέ δεν ήμουν Μακεδονομάχος
Aισψος...ΦΑΓΕ στα Βόρεια;
Κύκλομαχος είσαι εσυΠοτέ δεν ήμουν Μακεδονομάχος
Εσύ δηλ ρε Τζουμάκα θες απλά να χάνεσαι σε 50 γυναίκες τη μέρα έτσι χωρίς νόημα και ας φας 50 άκυρα....οκ έχει κάποιο νόημα αυτό? Κάποια λογική? Και όσο δύσκολη χώρα και να είναι ...που είναι...δε σκέφτεσαι τι σκατα κάνω λάθος και τρώω μόνο μία στις 50?
Τζουμάκα και παπαριές. Εγώ μιλάω με γεγονότα κι αποδείξεις. Η στατιστική αυτή είναι. Ίσως να μειώνεται η χασουρα με 1 στις 40. Δεν πάει πιο κάτω σε άγνωστες με σγνωστο. Δεν φρενάρουν κι αφού δεν φρενάρουν πέφτει ο συντελεστής. Αν φρενάρουν έχεις λίγα λεπτά. Άρα πρέπει να τις φρενάρεις. Δεν κάνω κανένα λάθος. Μετά από κάποιο σημείο ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Απλώς δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και κολωνουν με τρελλές άμυνες. Πριν χρόνια ο συντελεστής ήταν άλλος. Τώρα με την γιγάντωση του γυναικοκεντρισμού αυτές που γαμαγες για πλάκα, σε φτύνουν. Έχουν κάβα στα σόσιαλ. Το πρόβλημα το έχουν αυτές. Και βέβαια σιγά μην αλλάξω χώρα για να γαμήσω.Όχι ρε τυπε...οκ τρόπος του λέγειν 40 στις 50 αλλά σίγουρα όχι και μία στις 50 .Αν βγεις έξω θα έχεις σίγουρα πολύ καλά αποτελέσματα
Αλλο σού λέω,άλλο μού λές!Δίκιο είχε κι όχι ότι είπε κάτι πρωτοποριακό. Όλοι ξέρουν ότι τα λεφτά συνήθως κάνουν κουμαντο. Δεν περίμενα να το μάθω τωρα από αυτή. Ασε τα ίσης οικονομικής επιφάνειας. Εκεί είναι δυσδιάκριτα τα μεγέθη. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι υπεράνω εξαγοράς. Άσε τι γίνεται όμως στην κοινωνία.
εξωτερικο εχεις παει? μη μου λες εμενα για ελληνικα στατιστικα και μαλακιες ξερω πολυ καλα τι παιζει εδω...εχεις παει η οχι?Τζουμάκα και παπαριές. Εγώ μιλάω με γεγονότα κι αποδείξεις. Η στατιστική αυτή είναι. Ίσως να μειώνεται η χασουρα με 1 στις 40. Δεν πάει πιο κάτω σε άγνωστες με σγνωστο. Δεν φρενάρουν κι αφού δεν φρενάρουν πέφτει ο συντελεστής. Αν φρενάρουν έχεις λίγα λεπτά. Άρα πρέπει να τις φρενάρεις. Δεν κάνω κανένα λάθος. Μετά από κάποιο σημείο ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Απλώς δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και κολωνουν με τρελλές άμυνες. Πριν χρόνια ο συντελεστής ήταν άλλος. Τώρα με την γιγάντωση του γυναικοκεντρισμού αυτές που γαμαγες για πλάκα, σε φτύνουν. Έχουν κάβα στα σόσιαλ. Το πρόβλημα το έχουν αυτές. Και βέβαια σιγά μην αλλάξω χώρα για να γαμήσω.
Μήπως γιατί οι "αραπάδες" γαμάνε καλύτερα από τους Έλληνες ευνούχους τύπε;Ο αντεντοκυμπο που εχει πολλά λεφτά μια αραπινα πανασχημη γαμαει. Δεν ισχύει αυτό. Πολλοί αραπαδεςοι χωρίς λεφτά γαμανε ωραια μουνακια. Πάλια πήγαινα γκάζι έξω από το λοχαν θα δεις αραπαδες.οι Σάββατο βραδυ με 17χρονες ελλεεινιδες του γάλακτος και φεύγουν μαζί με το λεωφορειο
Τύφλα να έχει η Ελληνική Στατιστική Αρχή!εξωτερικο εχεις παει? μη μου λες εμενα για ελληνικα στατιστικα και μαλακιες ξερω πολυ καλα τι παιζει εδω...εχεις παει η οχι?
δε σου λεω να αλλαξεις χωρα για να γαμησεις,σου λεω να αλλαξεις χωρα για να ανοιξει το ματι σου να δεις τι πραγματικα συμβαινειΚαι βέβαια σιγά μην αλλάξω χώρα για να γαμήσω
Καμία σχέση. Προσωπικά λειτουργω σαν μέγγενη. Αν η άλλη με ζαλίζει και μου τα σπάει την σουτάρω κι αν συνεχίζει την ξεφτιλιζω. Οικονομική συνεισφορά επιδιώκω για να μην είμαι χορηγός. Δηλαδή εμένα με νοιάζει η μούρη μου σε εμένα. Αυτές δεν τις υπολογίζω καν. Με νοιάζει η δική μου αξιοπρέπεια. Και καλύτερα οικονομικά που ήμουν σε άλλες εποχές όπως όλοι, δεν έγινα ποτέ χορηγός. Όμως αν η άλλη με θέλει μόνο για κουμπαρά δεν την θέλω. Δεν μου κάνει. Είναι το αξιακο μου σύστημα έτσι.Αλλο σού λέω,άλλο μού λές!
από τήν μία σού αρέσει νά τίς ταπεινώνεις,καί από τήν άλλη θέλεις νά είσαι ο ταμίας,
μέ οικονομική συνεισφορά από τήν γκόμενα!
Τι ηλικία έχετε τύποι που θέλετε να γαμήσετε και φοιτήτριες;Και να σου μιλάνε όλες στον πληθυντικό...λες και είσαι παππούδι
Προσοχή μήπως αντί για το μάτι ανοίξει η κωλοτρυπίδα.δε σου λεω να αλλαξεις χωρα για να γαμησεις,σου λεω να αλλαξεις χωρα για να ανοιξει το ματι σου να δεις τι πραγματικα συμβαινει
Ντόναλντ, φώναξε τον θείο Σκρουτζ να μας κάνει μια μετάφραση.Καμία σχέση. Προσωπικά λειτουργω σαν μέγγενη. Αν η άλλη με ζαλίζει και μου τα σπάει την σουτάρω κι αν συνεχίζει την ξεφτιλιζω. Οικονομική συνεισφορά επιδιώκω για να μην είμαι χορηγός. Δηλαδή εμένα με νοιάζει η μούρη μου σε εμένα. Αυτές δεν τις υπολογίζω καν. Με νοιάζει η δική μου αξιοπρέπεια. Και καλύτερα οικονομικά που ήμουν σε άλλες εποχές όπως όλοι, δεν έγινα ποτέ χορηγός. Όμως αν η άλλη με θέλει μόνο για κουμπαρά δεν την θέλω. Δεν μου κάνει. Είναι το αξιακο μου σύστημα έτσι.
Ωραία. Και τι θα κερδίσω έτσι; Τι κίνητρο έχω να φύγω από εδώ για να πάω να δω τι; Και βέβαια πως θα πάω έξω; Έτσι αέρα Πατέρα; Δεν υπάρχει ούτε λόγος. Μπορώ να θεωρήσω ότι έξω είναι απλά καλύτερα για επιβίωση. Οι γκόμενες δεν είναι λόγος να ξυλωσω εδώ τα πάντα.δε σου λεω να αλλαξεις χωρα για να γαμησεις,σου λεω να αλλαξεις χωρα για να ανοιξει το ματι σου να δεις τι πραγματικα συμβαινει
καλα καλα...καταλαβαΩραία. Και τι θα κερδίσω έτσι; Τι κίνητρο έχω να φύγω από εδώ για να πάω να δω τι; Και βέβαια πως θα πάω έξω; Έτσι αέρα Πατέρα; Δεν υπάρχει ούτε λόγος. Μπορώ να θεωρήσω ότι έξω είναι απλά καλύτερα για επιβίωση. Οι γκόμενες δεν είναι λόγος να ξυλωσω εδώ τα πάντα.
Έχω πάει μόνο για πέρα δώθε της πλάκας. Είμαι ανίδεος από εξωτερικό. Δεν έχω ζήσει ποτέ έξω. Που θες να καταλήξεις όμως δεν μου λες .εξωτερικο εχεις παει? μη μου λες εμενα για ελληνικα στατιστικα και μαλακιες ξερω πολυ καλα τι παιζει εδω...εχεις παει η οχι?
μιλα με σαντ μαν που ξερει ολο το κυκλο εκει τις πλατειας στο χωριο και χεσε μεΈχω πάει μόνο για πέρα δώθε της πλάκας. Είμαι ανίδεος από εξωτερικό. Δεν έχω ζήσει ποτέ έξω. Που θες να καταλήξεις όμως δεν μου λες .
Τίποτα δεν κατάλαβες.καλα καλα...καταλαβα
Αυτές θέλεις νά σέ υπολογίζουν?Καμία σχέση. Προσωπικά λειτουργω σαν μέγγενη. Αν η άλλη με ζαλίζει και μου τα σπάει την σουτάρω κι αν συνεχίζει την ξεφτιλιζω. Οικονομική συνεισφορά επιδιώκω για να μην είμαι χορηγός. Δηλαδή εμένα με νοιάζει η μούρη μου σε εμένα. Αυτές δεν τις υπολογίζω καν. Με νοιάζει η δική μου αξιοπρέπεια. Και καλύτερα οικονομικά που ήμουν σε άλλες εποχές όπως όλοι, δεν έγινα ποτέ χορηγός. Όμως αν η άλλη με θέλει μόνο για κουμπαρά δεν την θέλω. Δεν μου κάνει. Είναι το αξιακο μου σύστημα έτσι.
Τελικά δεν κατέληξες πουθενά.μιλα με σαντ μαν που ξερει ολο το κυκλο εκει τις πλατειας στο χωριο και χεσε με
Με νοιάζει να με υπολογίζει μόνο οποια υπολογίζω εγώ. Δηλαδή οποία μου κάνει.Αυτές θέλεις νά σέ υπολογίζουν?
η δέν σέ νοιάζει!
κανένας άνδρας στόν κόσμο,δέν θέλει νά τόν έχουν γιά κουμπαρά...κανένας
Αρα τί κάνουμε εμείς?Με νοιάζει να με υπολογίζει μόνο οποια υπολογίζω εγώ. Δηλαδή οποία μου κάνει.
Καλά...άσε το ότι δεν θέλουν να ειναι κουμπαραδες. Έχει κάτι φρούτα που το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται για να έχουν την "παρέα" τους.