Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Όποιος δεν εχει βγει εκτός Ελλάδος δεν ξέρει τι σημαίνει καμάκι.Παραγματικα να χωνεσαι σε γυναίκα και να πιάνει τόπο βρε αδερφέ να νιώθεις και λίγο άντρας.Ακομα και το άκυρο που θα φας δε θα είναι ακομψο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάποιοι θα το κάνουν κι αυτό. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Για την ακρίβεια τίποτα δεν είναι περίεργο πια στην κοινωνία. Ωστόσο όπως σου είπα άλλο καμάκι κι άλλο ζιγκολικι.
Παπάκι δέν τό σκέφτηκες καθόλου !
άλλο σέ ρώτησα,εσένα θά σέ πείραζε νά σέ ζούσαν οι γκόμενες?
αυτό μού λές?... η απλά δέν τό λές

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτο θελουν οι περισσοτεροι, αλλα ειναι σχεδον ανεφικτο. Θες τουλαχιστον 700.000 ευρω για να σταματησεις να δουλευεις με καποια σχετικη ασφαλεια
Ζεις και με λιγότερα. Υπολογιστικά με 200.000 ευρώ είσαι απλά εντάξει για μια ολοκληρη ζωή με μια καλή διαχείριση. Φυσικά οι περισσότεροι θα τα γαμήσουν όλα σε πέντε χρόνια το πολύ γιατί έχουν απωθημένα. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπάκι δέν τό σκέφτηκες καθόλου !
άλλο σέ ρώτησα,εσένα θά σέ πείραζε νά σέ ζούσαν οι γκόμενες?
αυτό μού λές?... η απλά δέν τό λές
Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μπορώ να δεχομαι εντολές διότι σίγουρα έτσι θα γινόταν. Οπότε όχι. Αντίθετα βρίσκω οκ το να συνεισφέρουν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όποιος δεν εχει βγει εκτός Ελλάδος δεν ξέρει τι σημαίνει καμάκι.Παραγματικα να χωνεσαι σε γυναίκα και να πιάνει τόπο βρε αδερφέ να νιώθεις και λίγο άντρας.Ακομα και το άκυρο που θα φας δε θα είναι ακομψο
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα στην δυσκολότερη χώρα του κόσμου στο καμάκι. Ότι οι κάτοικοί της θέλουν να πιανει τόπο το καμάκι η να τρώνε κομψό άκυρο. Ουσιαστικά αυτό είναι κόμπλεξ άμυνας. Στην ψωλα σου αν η άλλη σου πει ακόμα κι άντε γαμήσου που σιγά μην πει έτσι. Σε τι σε επηρεάζει;
σε τίποτα!!! :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα στην δυσκολότερη χώρα του κόσμου στο καμάκι. Ότι οι κάτοικοί της θέλουν να πιανει τόπο το καμάκι η να τρώνε κομψό άκυρο. Ουσιαστικά αυτό είναι κόμπλεξ άμυνας. Στην ψωλα σου αν η άλλη σου πει ακόμα κι άντε γαμήσου που σιγά μην πει έτσι. Σε τι σε επηρεάζει;
σε τίποτα!!! :rockon:
Και βέβαια θέλω να πιάνει τόπο.εσυ δε θες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μου είχε πει μια παλιά ότι καλή λύση είναι ένας πλούσιος γάμος. Δηλαδή ότι κάποιοι άνθρωποι άνδρες η γυναίκες πέφτουν σε αυτή την περίπτωση. Το θέμα είναι αν πέσεις εκεί να μην σε έχουν σηκω κάτσε. Δηλαδή αν είσαι εσύ ο πλούσιος είτε η άλλη να τα βρίσκετε και να ταιριαζετε κι ας έχει ο ένας τα περισσότερα λεφτά. Αλλιώς κάποιος η κάποια θα είναι το πουτανάκι. Κάτι που δεν λέει καθόλου.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Για ολους τους αλλους, τους νορμαλ, αρτιμελης, υγιεις κλπ, ειναι αρχοντια να εισαι εκτος πολης με ολα σου τα καλα, αντι στριμωγμενος σε ενα σπιρτοκουτο μες την πολη.
Aν ισχυε αυτο, τα σπιτια στο κεντρο θα ηταν φθηνα και εκτος ακριβα
Ελα ομως που συμβαινει το αντιθετο σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου
Εξαιρουνται προαστια με επαυλεις οπου οι κατοικοι εχουν και ενα διαμερισμα στο Λονδινο η στο Μανχαταν

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
:coffee::coffee::coffee::coffee:

χθες μεσημερακι πηγα να παρω ενα αρωμα απο την Εγνατιας,υψος λιγο πριν την Καμαρα:coffee::coffee:

επιτηδες πηγαινω απο εκει , παρολο που η συγκεκριμενη αλυσιδα εχει υποκαταστηματα και σε αλλα σημεια της πολης!

ο λογος?? μα διοτι ειναι πιατσα ...φοιτητριων, πουλανε και αντρικα και γυναικεια!:coffee::coffee:

α ρε Σαμπ ,να δεις πως εσκαγαν πεντε-πεντε οι μουνιτσες περατζαδα ,αμα νοικιαζες τωρα Θεσσαλονικη, θα βαριοσουν να γαμας!!!

η ταμιας στο καταστημα επισης φοιτητρια,πρωτη φορα την εβλεπα, γι αυτο της επιασα κουβεντα:rockon::rockon::rockon:

επισης αυτην την περιοδο σκανε πολλα μουνακια πρωτοετινες που ψαχνουν για σπιιτι σαν τα αθωα αρνακια μεσα στο οχυρο των λυκων!

:coffee::coffee::coffee: τριγωνο Ροτοντας-Καμαρας-ΑΠΘ:coffee::coffee::coffee:
και χωρις να σε ξερουν ρε φιλε τι θα σου πουνε;θα την πεφτεις εκει στο κεντρικοτερο σημειο της πολης σε οποια σου αρεσει ενω συνηθως εκει ολοι βιαζονται να πανε καπου; (δουλεια πανεπιστημιο κλπ)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και βέβαια θέλω να πιάνει τόπο.εσυ δε θες?
Ναι και θέλω να μου πει ναι διότι για αυτο πήγα και την έπεσα. Όμως επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα με ακυρώσει λόγω συνθηκων ως άγνωστος είτε για άλλους λόγους, το έχω αποβάλλει ως αρνητικό συναίσθημα. Συνήθεια είναι. Μετά όλα είναι εύκολα. Γελάς κιόλας (και όχι από αμηχανία). Χαίρεσαι που δεν σε φρενάρουν με τίποτα κι ας σου κάτσει η μία στις 50 για παράδειγμα. Στ αρχιδισ σου. Δηλαδή τι άλλο θα κάνεις; Θα πας από σόσιαλ; Πολύ χειρότερο αυτό!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ναι και θέλω να μου πει ναι διότι για αυτο πήγα και την έπεσα. Όμως επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα με ακυρώσει λόγω συνθηκων ως άγνωστος είτε για άλλους λόγους, το έχω αποβάλλει ως αρνητικό συναίσθημα. Συνήθεια είναι. Μετά όλα είναι ναι εύκολα. Γελάς κιόλας (και όχι από αμηχανία). Χαίρεσαι που δεν σε φρενάρουν με τίποτα κι ας σου κάτσει η μία στις 50..Στ αρχιδισ σου. Δηλαδή τι άλλο θα κάνεις; Θα πας από σόσιαλ; Πολύ χειρότερο αυτό!
Θες να τρως 40 στις 50?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μου είχε πει μια παλιά ότι καλή λύση είναι ένας πλούσιος γάμος. Δηλαδή ότι κάποιοι άνθρωποι άνδρες η γυναίκες πέφτουν σε αυτή την περίπτωση. Το θέμα είναι αν πέσεις εκεί να μην σε έχουν σηκω κάτσε. Δηλαδή αν είσαι εσύ ο πλούσιος είτε η άλλη να τα βρίσκετε και να ταιριαζετε κι ας έχει ο ένας τα περισσότερα λεφτά. Αλλιώς κάποιος η κάποια θα είναι το πουτανάκι. Κάτι που δεν λέει καθόλου.
Αυτή πού στό είπε,είναι παντελώς άσχετη!
στά περισσότερα ζευγάρια,μέ ίση οικονομική επιφανεία,ποιός είναι τό πουτανάκι?
σκέψου το!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θες να τρως 40 στις 50?
Τι εννοείς 40 στις 50; αν εννοείς ηττες σαφώς αφού μου μένουν 10 να γαμήσω. Κάτι τέτοιο είναι αδυνστον εκτός αν πας σε πουτάνες. Σε κανονικές γκόμενες στην καλύτερη είναι μία στις 40-50 ως άγνωστος και αν είσαι σε κύκλο μόνο τότε αυξάνεται.
Ο Τζέισον Μομοα που τον γουστάρουν όλες (και καλά) αν πάει σε άγνωστες θα πάρει τ αρχίδια μου. Άντε να πάει λίγο καλύτερα. Δεν κρίνεται εσύ στο καμάκι αλλά ο τρόπος που θα κουμπώσει πάνω στην γκόμενα. Είναι κομπλεξικές λέμε σε άμεση επαφή με άγνωστο η φοβούνται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.637
Πόντοι
9.297
Εγώ έπινα Enjoy :sunglasses:

a4b8e941dacaf1961cc253e306588a74.jpg
Aισψος...ΦΑΓΕ στα Βόρεια;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Εσύ δηλ ρε Τζουμάκα θες απλά να χάνεσαι σε 50 γυναίκες τη μέρα έτσι χωρίς νόημα και ας φας 50 άκυρα....οκ έχει κάποιο νόημα αυτό? Κάποια λογική? Και όσο δύσκολη χώρα και να είναι ...που είναι...δε σκέφτεσαι τι σκατα κάνω λάθος και τρώω μόνο μία στις 50?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Τι εννοείς 40 στις 50; αν εννοείς ηττες σαφώς αφού μου μένουν 10 να γαμήσω. Κάτι τέτοιο είναι αδυνστον εκτός αν πας σε πουτάνες. Σε κανονικές γκόμενες στην καλύτερη είναι μία στις 40-50 ως άγνωστος και αν είσαι σε κύκλο μόνο τότε αυξάνεται.
Ο Τζέισον Μομοα που τον γουστάρουν όλες (και καλά) αν πάει σε άγνωστες θα πάρει τ αρχίδια μου. Άντε να πάει λίγο καλύτερα. Δεν κρίνεται εσύ στο καμάκι αλλά ο τρόπος που θα κουμπώσει πάνω στην γκόμενα. Είναι κομπλεξικές λέμε σε άμεση επαφή με άγνωστο η φοβούνται.
Όχι ρε τυπε...οκ τρόπος του λέγειν 40 στις 50 αλλά σίγουρα όχι και μία στις 50 .Αν βγεις έξω θα έχεις σίγουρα πολύ καλά αποτελέσματα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτή πού στό είπε,είναι παντελώς άσχετη!
στά περισσότερα ζευγάρια,μέ ίση οικονομική επιφανεία,ποιός είναι τό πουτανάκι?
σκέψου το!
Δίκιο είχε κι όχι ότι είπε κάτι πρωτοποριακό. Όλοι ξέρουν ότι τα λεφτά συνήθως κάνουν κουμαντο. Δεν περίμενα να το μάθω τωρα από αυτή. Ασε τα ίσης οικονομικής επιφάνειας. Εκεί είναι δυσδιάκριτα τα μεγέθη. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι υπεράνω εξαγοράς. Άσε τι γίνεται όμως στην κοινωνία. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
:coffee::coffee::coffee::coffee:

χθες μεσημερακι πηγα να παρω ενα αρωμα απο την Εγνατιας,υψος λιγο πριν την Καμαρα:coffee::coffee:

επιτηδες πηγαινω απο εκει , παρολο που η συγκεκριμενη αλυσιδα εχει υποκαταστηματα και σε αλλα σημεια της πολης!

ο λογος?? μα διοτι ειναι πιατσα ...φοιτητριων, πουλανε και αντρικα και γυναικεια!:coffee::coffee:

α ρε Σαμπ ,να δεις πως εσκαγαν πεντε-πεντε οι μουνιτσες περατζαδα ,αμα νοικιαζες τωρα Θεσσαλονικη, θα βαριοσουν να γαμας!!!

η ταμιας στο καταστημα επισης φοιτητρια,πρωτη φορα την εβλεπα, γι αυτο της επιασα κουβεντα:rockon::rockon::rockon:

επισης αυτην την περιοδο σκανε πολλα μουνακια πρωτοετινες που ψαχνουν για σπιιτι σαν τα αθωα αρνακια μεσα στο οχυρο των λυκων!

:coffee::coffee::coffee: τριγωνο Ροτοντας-Καμαρας-ΑΠΘ:coffee::coffee::coffee:

Και να σου μιλάνε όλες στον πληθυντικό...λες και είσαι παππούδι :sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom