1-ετσι ακριβώς! Θα την διώξω κι αν συνεχίσει θα την κάνω κουρέλι. Δεν το έχω σε τίποτα.
2-ετσι ακριβώς! Ότι κι αν κάνει η άλλη, κυρία σημασία έχει να έχω εγώ αξιοπρέπεια ως μουρη. Δηλαδή με αγαπώ περισσότερο από την οποιαδήποτε. Αν θέλει να γίνει το δικό της, δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Θα έρθει το νούμερο 1. Αν θέλει όλα καλά, θα φέρεται οκ. Δεν έχει άλλη λύση.
3-ετσι ακριβώς! θα πληρώνει σε όλα χωρίς ζύγισμα αλλά θα πληρώνει.
4-ετσι ακριβώς! Δεν δίνω εντολές άρα δεν δέχομαι. Κάτι που σημαίνει ότι δεν εξαγοράζομαι. Το πιο πιθανό είναι να κάνω τον μαλάκα και να την δαγκώσω στο κούτελο η στο σβέρκο κάποια στιγμή αν νομίζει ότι έχει τέτοια ισχύ.
5-ετσι ακριβώς! Αφού εγώ τα κάνω όλα και δεν ζητάω βοήθεια ούτε αντιδρώ θα πρέπει να δεχθεί ότι δύο είναι καλύτερα από έναν. Αλλιώς ας πληρώνει μπάτλερ. Εδώ δεν κάνω δουλειές για δύο άτομα μόνος μου.
Κι όμως δε ζητάω τίποτα. Τους δίνω την απόφαση πως θα φερθούν. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Για αυτό και βρήκα μόνο δύο τέτοιες σε όλη μου την ζωή που έπαθαν μετάλλαξη και το διαλυσαμε. Όχι ότι ο υπόλοιπος κόσμος βρήκε περισσότερες νορμάλ...