Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αρα τί κάνουμε εμείς?
γιά νά έχουμε παρέα πληρώνουμε μονίμως,
η θέλουμε "tips" από τήν γκόμενα
Μέχρι να γυρίσω κατέληξε τι θες να πεις. Ο άλλος έφυγε ανεξοφλητος. Δεν κατέληξε πουθενα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ωραία ανακεφαλαιώνω
-θές γκόμενα πού άν στά ζαλίζει τήν σουτάρεις καί τήν ξεφτιλίζεις
-θες γκόμενα πού σέ "νοιάζει μόνο η μούρη σου"
-νά συνεισφέρει οικονομικά
-νά μήν δέχεσαι έντολές
-νά είναι μαγείρισσα κτλ

δέν ζητάς καί πολλά πάντως...λιτό σέ βρίσκω!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σού έκανα ερώτηση,καί περιμένω νά απαντήσεις!
Γύρισα. Φρέσκος φρέσκος. Όμοια απάντηση θα πάρεις
με όλες τις προηγούμενες μιας που σε αυτά τα θέματα έχω σταθερή ιδεολογία. Όταν λες τιπς εννοείς χαρτζηλικι η συμβουλές; Πάμε στην απάντηση. Όποιος πληρώνει για να έχει παρέα είναι άχρηστος. Παγιο! Αν τώρα στο επόμενο εννοείς χαρτζηλικι τότε η απάντηση είναι ότι δεν παίρνουμε χαρτζηλικι αλλά η γκόμενα θα πληρώνει κανονικά διότι δεν είμαστε κουμπαραδες. Όποιος θέλει να πληρώνει για παρέα ας βρει τέτοια. Εγώ θέλω μια να συνεισφέρει. Τόσο απλά. Δηλαδή όταν θα ψωνίζουμε θα πληρώνει κι αυτή, λογαριασμούς θα πληρώνει, γενικώς θα πληρώνει αλλιώς δρόμο. Αν εννοείς συμβουλές έχω ήδη απαντήσει. Συμβουλές δέχομαι από γυναίκες που δεν υπάρχει ερωτική έλξη. Οτιδήποτε άλλο μου πουν, το πετάω στα σκουπίδια κι έχω εξηγήσει τους λόγους. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γύρισα. Φρέσκος φρέσκος. Όμοια απάντηση θα πάρεις
με όλες τις προηγούμενες μιας που σε αυτά τα θέματα έχω σταθερή ιδεολογία. Όταν λες τιπς εννοείς χαρτζηλικι η συμβουλές; Πάμε στην απάντηση. Όποιος πληρώνει για να έχει παρέα είναι άχρηστος. Παγιο! Αν τώρα στο επόμενο εννοείς χαρτζηλικι τότε η απάντηση είναι ότι δεν παίρνουμε χαρτζηλικι αλλά η γκόμενα θα πληρώνει κανονικά διότι δεν είμαστε κουμπαραδες. Όποιος θέλει να πληρώνει για παρέα ας βρει τέτοια. Εγώ θέλω μια να συνεισφέρει. Τόσο απλά. Δηλαδή όταν θα ψωνίζουμε θα πληρώνει κι αυτή, λογαριασμούς θα πληρώνει, γενικώς θα πληρώνει αλλιώς δρόμο. Αν εννοείς συμβουλές έχω ήδη απαντήσει. Συμβουλές δέχομαι από γυναίκες που δεν υπάρχει ερωτική έλξη. Οτιδήποτε άλλο μου πουν, το πετάω στα σκουπίδια κι έχω εξηγήσει τους λόγους. :rockon:
Καί υπάρχει γυναίκα πού θά δίνει κάποια χρήματα,χωρίς νά έχει γνώμη?
χωρίς νά λέει τήν άποψη της,πού θά είναι κατά κάποιο τρόπο,υπό?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωραία ανακεφαλαιώνω
-θές γκόμενα πού άν στά ζαλίζει τήν σουτάρεις καί τήν ξεφτιλίζεις
-θες γκόμενα πού σέ "νοιάζει μόνο η μούρη σου"
-νά συνεισφέρει οικονομικά
-νά μήν δέχεσαι έντολές
-νά είναι μαγείρισσα κτλ

δέν ζητάς καί πολλά πάντως...λιτό σέ βρίσκω!
1-ετσι ακριβώς! Θα την διώξω κι αν συνεχίσει θα την κάνω κουρέλι. Δεν το έχω σε τίποτα.
2-ετσι ακριβώς! Ότι κι αν κάνει η άλλη, κυρία σημασία έχει να έχω εγώ αξιοπρέπεια ως μουρη. Δηλαδή με αγαπώ περισσότερο από την οποιαδήποτε. Αν θέλει να γίνει το δικό της, δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Θα έρθει το νούμερο 1. Αν θέλει όλα καλά, θα φέρεται οκ. Δεν έχει άλλη λύση.
3-ετσι ακριβώς! θα πληρώνει σε όλα χωρίς ζύγισμα αλλά θα πληρώνει.
4-ετσι ακριβώς! Δεν δίνω εντολές άρα δεν δέχομαι. Κάτι που σημαίνει ότι δεν εξαγοράζομαι. Το πιο πιθανό είναι να κάνω τον μαλάκα και να την δαγκώσω στο κούτελο η στο σβέρκο κάποια στιγμή αν νομίζει ότι έχει τέτοια ισχύ.
5-ετσι ακριβώς! Αφού εγώ τα κάνω όλα και δεν ζητάω βοήθεια ούτε αντιδρώ θα πρέπει να δεχθεί ότι δύο είναι καλύτερα από έναν. Αλλιώς ας πληρώνει μπάτλερ. Εδώ δεν κάνω δουλειές για δύο άτομα μόνος μου. :2funny:

Κι όμως δε ζητάω τίποτα. Τους δίνω την απόφαση πως θα φερθούν. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Για αυτό και βρήκα μόνο δύο τέτοιες σε όλη μου την ζωή που έπαθαν μετάλλαξη και το διαλυσαμε. Όχι ότι ο υπόλοιπος κόσμος βρήκε περισσότερες νορμάλ...:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
1-ετσι ακριβώς! Θα την διώξω κι αν συνεχίσει θα την κάνω κουρέλι. Δεν το έχω σε τίποτα.
2-ετσι ακριβώς! Ότι κι αν κάνει η άλλη, κυρία σημασία έχει να έχω εγώ αξιοπρέπεια ως μουρη. Δηλαδή με αγαπώ περισσότερο από την οποιαδήποτε. Αν θέλει να γίνει το δικό της, δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Θα έρθει το νούμερο 1. Αν θέλει όλα καλά, θα φέρεται οκ. Δεν έχει άλλη λύση.
3-ετσι ακριβώς! θα πληρώνει σε όλα χωρίς ζύγισμα αλλά θα πληρώνει.
4-ετσι ακριβώς! Δεν δίνω εντολές άρα δεν δέχομαι. Κάτι που σημαίνει ότι δεν εξαγοράζομαι. Το πιο πιθανό είναι να κάνω τον μαλάκα και να την δαγκώσω στο κούτελο η στο σβέρκο κάποια στιγμή αν νομίζει ότι έχει τέτοια ισχύ.
5-ετσι ακριβώς! Αφού εγώ τα κάνω όλα και δεν ζητάω βοήθεια ούτε αντιδρώ θα πρέπει να δεχθεί ότι δύο είναι καλύτερα από έναν. Αλλιώς ας πληρώνει μπάτλερ. Εδώ δεν κάνω δουλειές για δύο άτομα μόνος μου. :2funny:

Κι όμως δε ζητάω τίποτα. Τους δίνω την απόφαση πως θα φερθούν. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Για αυτό και βρήκα μόνο δύο τέτοιες σε όλη μου την ζωή που έπαθαν μετάλλαξη και το διαλυσαμε. Όχι ότι ο υπόλοιπος κόσμος βρήκε περισσότερες νορμάλ...:2funny:
Ok κανένα πρόβλημα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί υπάρχει γυναίκα πού θά δίνει κάποια χρήματα,χωρίς νά έχει γνώμη?
χωρίς νά λέει τήν άποψη της,πού θά είναι κατά κάποιο τρόπο,υπό?
Δεν είναι υπό. Εφόσον υπάρχει ισότητα βάση νόμου εγώ θα το τηρήσω. Δέχομαι και τεστ αν ταιριάξω με κάποια. Θα κάνει ότι θέλει οπότε θέλει κι οταν θέλει με την προϋπόθεση ότι εγώ θα είμαι το νούμερο 1 στην ζωή της. Δηλαδή αν θέλει να ακούγεται θα ακούει. Αααααν ταιράξουμε θα πρέπει να μην δίνει δικαιώματα για οτιδήποτε. Αν θέλει να με με κάνει γιογιό δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην το καταλάβω. Αν θέλει ασυδοσία θα την φωνάζω πουτάνα και θα την γράφω στα αρχίδια μου μέχρι να την διώξω. Είναι σαν συστημικά όλα πια. Θέμα εκπαίδευσης καθαρά.
Ο λόγος; Όταν έχεις ζήσει έρωτες, πάθη, αγάπες κτλ δεν ξαφνιάζεσαι πλέον. Δεν στην φέρνουν. Ισχύει για όλους.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ok κανένα πρόβλημα!
Υπάρχει ένα μονο πρόβλημα. Ότι όλα αυτά τους τα περνάω υποδόρια γιατί ξέρω ότι θα κοντραρουν. Αυτό είναι και το λάθος τους. Ο διάβολος δεν κερδίζεται με κοντρα. Μόνο με σκύψιμο κεφαλιού. Όλοι έχουμε μέσα μας το καλο και το κακό. Ότι δίνεις παίρνεις! Εννοείται φυσικά ότι δεν ελπίζω σε κάτι πια. Για αυτό ακριβώς και δεν ψάχνω την καλή αλλά την λιγότερο επώδυνη ώστε να περνάμε καλά μέχρι την ανατίναξη του θέματος. Να που επιστρέψαμε στην πραγματικότητα ξανά. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν είναι υπό. Εφόσον υπάρχει ισότητα βάση νόμου εγώ θα το τηρήσω. Δέχομαι και τεστ αν ταιριάξω με κάποια. Θα κάνει ότι θέλει οπότε θέλει κι οταν θέλει με την προϋπόθεση ότι εγώ θα είμαι το νούμερο 1 στην ζωή της. Δηλαδή αν θέλει να ακούγεται θα ακούει. Αααααν ταιράξουμε θα πρέπει να μην δίνει δικαιώματα για οτιδήποτε. Αν θέλει να με με κάνει γιογιό δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην το καταλάβω. Αν θέλει ασυδοσία θα την φωνάζω πουτάνα και θα την γράφω στα αρχίδια μου μέχρι να την διώξω. Είναι σαν συστημικά όλα πια. Θέμα εκπαίδευσης καθαρά.
Ο λόγος; Όταν έχεις ζήσει έρωτες, πάθη, αγάπες κτλ δεν ξαφνιάζεσαι πλέον. Δεν στην φέρνουν. Ισχύει για όλους.

:rockon:
Μήπως είσαι λίγο ζηλιαρούλης!
μαλλον όχι λίγο,αλλά πολύ,μάλλον όχι πολύ,πάρα πολύ?
ανασφάλεια η όχι?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μήπως είσαι λίγο ζηλιαρούλης!
μαλλον όχι λίγο,αλλά πολύ,μάλλον όχι πολύ,πάρα πολύ?
ανασφάλεια η όχι?
Το περί δικαιωμάτων το έχω κανει σαφές. Σε οτιδήποτε δεν θέλω να μου χαλάνε την ζαχαρένια μου με ματαιοδοξες παπαριές κτλ.
Αν εννοείς σε κατι περί απάτης δεν μου έχει τύχει να βρω πρόβλημα (από πίσω μου δεν ξέρω τι έκαναν κι αν έκαναν) αλλά φαντάζομαι ότι θα την σουταρα τυπικά την οποια. Δύσκολα αγαπάω. Βέβαια εγώ έχω κάνει παγαποντιες αλλά οι γυναίκες διαφέρουν των ανδρών. Δηλαδή περιμένουν να σε πιάσουν επ αυτοφώρω για να σε χωρίσουν. Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να σε πιάσουν. :2funny:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Πηα Λιοσίων εκεί γύρω 68 73 και αριστερά φυλησ πήγα σε 5..ξ ποιότητα έχει πεσει πράγματι..οι γκομενες να βγαινουν με το μπει πι ντοκ ούτε βυζι δεν δείχνουνε πλέον. Μόνη εξήγηση ότι οι ελλεεινιδες δεν δουλεύουν σε ντελα, γιατί έχουνε βρει χορηγούς και τους τα μασανε χοντρά.. Ρώτησα τη τσατσά έχετε καμία άλλη κοπέλα? Την έχω στο ψυγείο μου λέει ειρωνικά.. Τελικά μπήκε ένας πάκης να γαμησει που φορούσε μπουφάν. Εγώ πούτσα μου εντελώς. Με την άμανίκη φανέλα ήμουνα. Γαμησε τα.
μα για αυτο εχει πεσει σεξουαλικη πεινα ειδικα στην νεολαια. βλεπουν εξω τα ξεκωλακια , μετα τσοντες στο κινητο, σου λενε θα παω εστω σε μπουρδελακι να ξεδωσω, πανε εκει και βλεπουν οτι ναι, ειτε γαμανε μια φορα και μετα δεν ξαναπατανε, ειτε φευγουν απραγοι. τουλαχιστον καποιος τριανταρης προλαβε καλες εποχες και δεν εχει απωθημενο να γαμησει πολλες μουναρες με 20 ευρω, τωρα οποιος ειναι κατω απο 25 ειναι σε δυνη θεση. οι καλες πορνες εχουν παει στο ινστα και τα τρωνε απο μεγαλους χορηγους.
εδω ξερω εναν 18 χρονο πηγε 5-6 φορες σε στουντιο, ουτε καν μπουρδελο και μετα τον βλεπω στο δρομο να κανει σαν λιγουρας για κατι πιπινια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
μα για αυτο εχει πεσει σεξουαλικη πεινα ειδικα στην νεολαια. βλεπουν εξω τα ξεκωλακια , μετα τσοντες στο κινητο, σου λενε θα παω εστω σε μπουρδελακι να ξεδωσω, πανε εκει και βλεπουν οτι ναι, ειτε γαμανε μια φορα και μετα δεν ξαναπατανε, ειτε φευγουν απραγοι. τουλαχιστον καποιος τριανταρης προλαβε καλες εποχες και δεν εχει απωθημενο να γαμησει πολλες μουναρες με 20 ευρω, τωρα οποιος ειναι κατω απο 25 ειναι σε δυνη θεση. οι καλες πορνες εχουν παει στο ινστα και τα τρωνε απο μεγαλους χορηγους.
εδω ξερω εναν 18 χρονο πηγε 5-6 φορες σε στουντιο, ουτε καν μπουρδελο και μετα τον βλεπω στο δρομο να κανει σαν λιγουρας για κατι πιπινια.
Η νεολαία αφού δέν βρίσκει γκόμενα,πρέπει νά κάνει 100άρι καί νά τρέξει στά μπουρδέλα
αλλιώς,δέν τούς βλέπω καθόλου καλά -άς κάνουν μία αρχή έστω- μετά βλέπουμε
δέν γίνεται νά είναι,τόσοι παρθένοι πιά!

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Καλά ρε μαλάκες ακόμα ασχολείστε με το τι καπνό φουμάρουν οι ελλεηνιδες;

Αυτόν φυσικά που τους επιτρέπουν τα αδύναμα αρσενικά και οι γυναικωτοί της σύγχρονης εποχής. Κατεβαίνω χθες κέντρο για φαγητό και περνάω από Ερμού.

Κάθομαι να πιω ένα καφεδάκι στα γρήγορα τσακ περνάει ένας καράφλας γύρω στα 30 με ένα μέτριο γκομενάκι και κουβαλούσε καμία 10αρια σακούλες.

Περνάνε μερικά λεπτά σκάει μύτη ένας χοντρούλης με μια μουνάρα και σταματάει να πάρει 2 καφεδάκια στο χέρι. Ακούω από πίσω να τον ρωτάει αυτή τι να βάλει στο εστιατόριο στο Κολωνάκι που θα πήγαιναν, ε μετά από λίγο περνάνε και κάτι 20χρονα και συζητούσαν για τον γκόμενο κάποιας που της κάνει όλα τα χατίρια και θα τον έχει έτσι στην πρίζα μέχρι να του δώσει κώλο για να της κάνει τα χατίρια.

Τι να πω ρε μαλάκες; Όλοι αυτοί ζούνε ανάμεσα μας και εδώ γράφετε 9000 σελίδες τις τρέχει με τις ελλεηνιδες. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Μήνυμα προς τους σημερινούς νέους: Ντροπή σας γυναικωτοί φλώροι και υποτακτικοί. Σε λίγα χρόνια θα κρύβεστε να μην σας ανοίξουν το κωλαράκι οι Πακιστανοί.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Η νεολαία αφού δέν βρίσκει γκόμενα,πρέπει νά κάνει 100άρι καί νά τρέξει στά μπουρδέλα
αλλιώς,δέν τούς βλέπω καθόλου καλά -άς κάνουν μία αρχή έστω- μετά βλέπουμε
δέν γίνεται νά είναι,τόσοι παρθένοι πιά!
απαξιωνουν τα μπουρδελα, οτι πανε εκει μονο τελειωμενοι και αχρηστοι να βρουν γκομενα, οτι πανε γεροι και αλλοδαποι
βεβαια μετα πανε οι μπετοβλακες σε κλαμπακια που συχναζουν ολες οι γλαστρες και σκανε καθε φορα 10-20 ευρω και μενουν με το πουλι στο χερι, μονο βλεπουν κανα κωλο και βυζι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό που είπες τυχαία είναι η κεντρική ιδέα της πορνείας. Δεν χόρτασε
ο τύπος που ξέρεις. Δηλαδή σε όποια κατηγορία και να παίξεις μπάλα, έχεις αντικρουόμενα συμφέροντα με την πουτάνα ως πελάτης. Αυτή θέλει όσο το δυνατόν λιγότερα κι εσύ όσο το δυνατόν περισσότερα. Το πορνο-καθεστώς επιβάλλει το γρήγορα (ακόμα και τα τα CG δεν γαμιούνται καθαρά όλη την ωρα συνάντησης) ώστε να βγαίνουν άλλα δύο κέρδη εκτός των χρημάτων. Πρώτον δεν καταπονείται η πουτάνα αλλά σε πάει σβελτα όσο μπορεί ώστε να έχει αντοχές. Αν την ξετιναζει ο καθένας, πως θα δουλέψει; :2funny: δεύτερον αν πάρεις κάργα παροχή και χρονο, τότε ποιος ο λόγος να ξαναπάς; την τερματισες την πίστα και πας για άλλη. Οπότε τρως λίγο τσιτσι, σου δίνει και κάνα μεζεδάκι με υποσχετικες και προσδοκίες να πιστέψεις ότι μόνο εσύ αξίζεις :2funny:
και ξαναπάς. Αυτό είναι όλο. Απορώ βέβαια πως λειτουργεί αυτό το ψευτοαφηγημα ακόμα. Αλλά είπαμε...αγαμία κι ανάγκη αντί για επιθυμία!

:confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εμενα για καποιον περιεργο λογο μ επιανε χεσιμο οταν πηγαινα σε μπουρδελο !

μιλαμε για αρκετα παλιοτερα,πριν καμια 12ετια+.
εχεις παει πολλες φορες σε πουτανες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απαξιωνουν τα μπουρδελα, οτι πανε εκει μονο τελειωμενοι και αχρηστοι να βρουν γκομενα, οτι πανε γεροι και αλλοδαποι
βεβαια μετα πανε οι μπετοβλακες σε κλαμπακια που συχναζουν ολες οι γλαστρες και σκανε καθε φορα 10-20 ευρω και μενουν με το πουλι στο χερι, μονο βλεπουν κανα κωλο και βυζι.
τελειωμενοι δε ειναι οι γεροι και οι αλοδαποι αυτοι τουλαχιστον γαμανε,τελειωμενοι ειναι αυτοι που πανε στα κλαμπ δινουν 20 ευρω χωρις να κανουν τιποτα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Καλά ρε μαλάκες ακόμα ασχολείστε με το τι καπνό φουμάρουν οι ελλεηνιδες;

Αυτόν φυσικά που τους επιτρέπουν τα αδύναμα αρσενικά και οι γυναικωτοί της σύγχρονης εποχής. Κατεβαίνω χθες κέντρο για φαγητό και περνάω από Ερμού.

Κάθομαι να πιω ένα καφεδάκι στα γρήγορα τσακ περνάει ένας καράφλας γύρω στα 30 με ένα μέτριο γκομενάκι και κουβαλούσε καμία 10αρια σακούλες.

Περνάνε μερικά λεπτά σκάει μύτη ένας χοντρούλης με μια μουνάρα και σταματάει να πάρει 2 καφεδάκια στο χέρι. Ακούω από πίσω να τον ρωτάει αυτή τι να βάλει στο εστιατόριο στο Κολωνάκι που θα πήγαιναν, ε μετά από λίγο περνάνε και κάτι 20χρονα και συζητούσαν για τον γκόμενο κάποιας που της κάνει όλα τα χατίρια και θα τον έχει έτσι στην πρίζα μέχρι να του δώσει κώλο για να της κάνει τα χατίρια.

Τι να πω ρε μαλάκες; Όλοι αυτοί ζούνε ανάμεσα μας και εδώ γράφετε 9000 σελίδες τις τρέχει με τις ελλεηνιδες. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Μήνυμα προς τους σημερινούς νέους: Ντροπή σας γυναικωτοί φλώροι και υποτακτικοί. Σε λίγα χρόνια θα κρύβεστε να μην σας ανοίξουν το κωλαράκι οι Πακιστανοί.
ετσι οπως τα λες , παντου βλεπεις γκομενες με αδυναμα και αθλια αρσενικα να τους σερνουν σαν αμπιγιεζ και αυτοι να εκπληρωνουν οποιαδηποτε διαταγη της γκομενας,
εξω βλεπεις πλεον γκεουλες, γερους, αθλιους εμφανισιακα με μουναρες, και μετα κατι ωραιους να εχουν γκομενα γκρεμλιν, πας μια βολτα και σε πιανουν τα νευρα με την καταντια της συγχρονης εποχης

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ειμαι 24 και εχω παει σε πουτανες συνολο περιπου καμια 80αρια φορες και η αποψη μου ειναι οτι στη φυλης κατι βρισκεις απο κοπελες,δε ειναι ολες ασχημες οπως λες,μεταξουργειο αστο ουτε μια ωραια,φυλης ομως βρισκεις ανετα ομορφες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ετσι οπως τα λες , παντου βλεπεις γκομενες με αδυναμα και αθλια αρσενικα να τους σερνουν σαν αμπιγιεζ και αυτοι να εκπληρωνουν οποιαδηποτε διαταγη της γκομενας,
εξω βλεπεις πλεον γκεουλες, γερους, αθλιους εμφανισιακα με μουναρες, και μετα κατι ωραιους να εχουν γκομενα γκρεμλιν, πας μια βολτα και σε πιανουν τα νευρα με την καταντια της συγχρονης εποχης
μπα ειτε ωραιες ειτε ασχημες με φλωρους πανε στη σημερινη εποχη οι λεγομενοι δηθεν μαγκες και ειναι κλασομπανιερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom