Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
απαξιωνουν τα μπουρδελα, οτι πανε εκει μονο τελειωμενοι και αχρηστοι να βρουν γκομενα, οτι πανε γεροι και αλλοδαποι
βεβαια μετα πανε οι μπετοβλακες σε κλαμπακια που συχναζουν ολες οι γλαστρες και σκανε καθε φορα 10-20 ευρω και μενουν με το πουλι στο χερι, μονο βλεπουν κανα κωλο και βυζι.
Δέν τά απαξιώνουν απλά είναι κότες,κωλώνουν!
άν είχαν αρχίδια θά πήγαιναν,αλλά από ότι καταλαβαίνω δέν έχουν

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
ειμαι 24 και εχω παει σε πουτανες συνολο περιπου καμια 80αρια φορες και η αποψη μου ειναι οτι στη φυλης κατι βρισκεις απο κοπελες,δε ειναι ολες ασχημες οπως λες,μεταξουργειο αστο ουτε μια ωραια,φυλης ομως βρισκεις ανετα ομορφες.
κοιτα εδω οι πιο πολλοι λενε οτι εχει πεσει το επιπεδο στην φυλης, αμα εσενα σε ικανοποιει αυτο το επιπεδο μια χαρα τοτε, δεν ειπαμε να μην παει καποιος αν το γουσταρει και πηγαινει εκει

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Δέν τά απαξιώνουν απλά είναι κότες,κωλώνουν!
άν είχαν αρχίδια θά πήγαιναν,αλλά από ότι καταλαβαίνω δέν έχουν
ετσι μου λενε παιδια, 19 χρονων απο το μπασκετ που τους βλεπω απελπισμενους να βρουν γκομενα, ειναι αγαματοι και εχουν φλιπαρει, την πεφτουν σε κατι αθλιες χοντρες και τρωνε ακυρα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
κοιτα εδω οι πιο πολλοι λενε οτι εχει πεσει το επιπεδο στην φυλης, αμα εσενα σε ικανοποιει αυτο το επιπεδο μια χαρα τοτε, δεν ειπαμε να μην παει καποιος αν το γουσταρει και πηγαινει εκει
ισως εγω ειμαι αρκετα ευκολος και ενθουσιαζομαι αμεσως ισως εσεις ειστε πιο δυσκολοι γιατι δε εισαι ο μονος που το λεει οτι εχει πεσει το επιπεδο πολλοι το λενε,εγω νομιζω οτι φυλης ειναι νορμαλ το επιπεδο δε εχει πεσει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ετσι μου λενε παιδια, 19 χρονων απο το μπασκετ που τους βλεπω απελπισμενους να βρουν γκομενα, ειναι αγαματοι και εχουν φλιπαρει, την πεφτουν σε κατι αθλιες χοντρες και τρωνε ακυρα
δε υπαρχει μεγαλυτερη ντροπη απο το να τρως χ απο χοντρες και φατσες κατω του μετριου την εχω πεσει και εγω σε τετοιες και δε θελαν ειναι ταπεινωση αυτο.Ενταξει να σου ριξει χ μια μετρια με σωμα κανονικο και φατσα κανονικη αλλα οχι τα μπαζα ρε φιλε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε...από εκεί νά καταλάβεις πόσο μαλακισμένα,καί παρθενάκια είναι!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εσυ φιλε ποσο εισαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε από εκεί νά καταλάβεις πόσο μαλακισμένα,καί παρθενάκια είναι!
οντως στα 18+ πρεπει να ξυπναει ενας αντρας και να γαμαει εστω σε πουτανες,δε υπαρχει λογος να μεινει απραγος κανεις ειναι φαουλ μεγαλο.Ενταξει αν εισαι 15-17 οκ εισαι μπαζο στο μυαλο δε γαμας τοτε αλλα 18+ πρεπει να ξυπνας.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
ετσι οπως τα λες , παντου βλεπεις γκομενες με αδυναμα και αθλια αρσενικα να τους σερνουν σαν αμπιγιεζ και αυτοι να εκπληρωνουν οποιαδηποτε διαταγη της γκομενας,
εξω βλεπεις πλεον γκεουλες, γερους, αθλιους εμφανισιακα με μουναρες, και μετα κατι ωραιους να εχουν γκομενα γκρεμλιν, πας μια βολτα και σε πιανουν τα νευρα με την καταντια της συγχρονης εποχης

Είναι ακόμη χειρότερα. Πλέον οι ωραίοι δεν έχουν καθόλου γκόμενα... εκτός από κάποιους που το παίζουν ωραίοι και κυρίως γαμάνε λόγω της εικόνας που πουλάνε οι γνωστοί και ως παπατζήδες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ειμαι 24 και εχω παει σε πουτανες συνολο περιπου καμια 80αρια φορες και η αποψη μου ειναι οτι στη φυλης κατι βρισκεις απο κοπελες,δε ειναι ολες ασχημες οπως λες,μεταξουργειο αστο ουτε μια ωραια,φυλης ομως βρισκεις ανετα ομορφες.
Πρέπει και σε βολεύει να σκέφτεσαι ανδροκεντρικά. Δηλαδή με μαθηματικό υπόβαθρο και τετράγωνη λογική. Όμορφες στα μπουρδέλα είναι πολύ λίγες. Και από αυτές τις όμορφες καλό πρόγραμμα δεν κάνει σχεδόν καμία. Οπότε είτε θα πηγαίνεις με όμορφες να στρερεισσι προγράμματος είτε θα πηγαίνεις με φρικαλεότητες λαμβάνοντας καλύτερο πρόγραμμα. Ότι θες κάνε. Εγω γελάω με αυτά που βλέπω όποτε πάω. Παίζει να είναι μακράν η χειρότερη περίοδος μπουρδελων εβερ.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ζουμε σε γυναικοκεντρική εποχή. Όσο υπάρχει αυτή
η λεπρα, έτσι θα είναι
η κατάσταση. Μην περιμένετε τίποτα. Τσάμπα ελπίζετε αν ελπίζετε. Εδώ είναι το σπίτι σας. Σε αυτό το νήμα που γελαμε. Φίλε αναγνώστη βγάλε κι εσύ τον οχετό σου. Γίνε μέλος και διασκέδασε μαζί μας. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα πιο δυστυχισμένα πλάσματα είναι τα νέα παιδιά που δεν μπορούν να βρουν λύσεις σε τίποτα. Από σεξ μέχρι δουλειά κι εκπαίδευση έχουν καταστραφεί. Τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι ζήσαμε και πέντε καταστάσεις. Βέβαια όταν τα βλέπεις αυτά ξερνας και λες μα καλά είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια
η κατάσταση; Κι όμως είναι!

:confused:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Εγώ βλέπω το εξής: Σε ηλικίες ως τα 18-20 περίπου, οι γυναίκες πηδιούνται εύκολα.
Από κει και πέρα, μόλις καταλάβουν το θησαυρό που έχουν στο βρακί τους, ξεκινάνε να ψάχνουν χορηγούς.
Σε συζήτηση που είχα με πιτσιρικά, έλεγε ότι τα 16χρονα πηδιούνται για πλάκα.
Πάντως τα σοβαρά αγόρια σε ηλικίες 25-30, έχουν πρόβλημα. Και το μπουρδέλο δεν είναι λύση για πάντα.
Γνώμη μου, καλώς σας βρήκα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι απλά βαριέμαι να εξηγώ σε αμπαλους
Σπίλωσες την υπόληψή μου. :2funny: Δεν μένει παρά να διαγωνιστούμε. Θα πάμε κάπου λάιβ και θα αντιμετωπίσουμε τις πατσαβούρες. Θα ρίχνεσαι όπου σου λέω εγώ και θα ριχνομαι όπου μου λες εσύ. Στήσιμο απαγορεύεται και ισοδυναμεί με ήττα. Ότι θα χάσεις, είναι το μόνο σίγουρο. Τουλάχιστον πάρε κάνα τηλέφωνο μην ξεφτιλιστεις
με μηδέν ενεργητικό. Κι επειδή είμαι και γαλαντομος με το ίδιο φύλο, δεν θα σε διαλύσω πηγαίνοντας σε 50 διότι δεν θα το αντέξει η ψυχούλα σου. Καμιά εικοσαριά θα βάλουμε όριο να μην πιεστεις πολύ. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Καλά ρε μαλάκες ακόμα ασχολείστε με το τι καπνό φουμάρουν οι ελλεηνιδες;

Αυτόν φυσικά που τους επιτρέπουν τα αδύναμα αρσενικά και οι γυναικωτοί της σύγχρονης εποχής. Κατεβαίνω χθες κέντρο για φαγητό και περνάω από Ερμού.

Κάθομαι να πιω ένα καφεδάκι στα γρήγορα τσακ περνάει ένας καράφλας γύρω στα 30 με ένα μέτριο γκομενάκι και κουβαλούσε καμία 10αρια σακούλες.

Περνάνε μερικά λεπτά σκάει μύτη ένας χοντρούλης με μια μουνάρα και σταματάει να πάρει 2 καφεδάκια στο χέρι. Ακούω από πίσω να τον ρωτάει αυτή τι να βάλει στο εστιατόριο στο Κολωνάκι που θα πήγαιναν, ε μετά από λίγο περνάνε και κάτι 20χρονα και συζητούσαν για τον γκόμενο κάποιας που της κάνει όλα τα χατίρια και θα τον έχει έτσι στην πρίζα μέχρι να του δώσει κώλο για να της κάνει τα χατίρια.

Τι να πω ρε μαλάκες; Όλοι αυτοί ζούνε ανάμεσα μας και εδώ γράφετε 9000 σελίδες τις τρέχει με τις ελλεηνιδες. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Μήνυμα προς τους σημερινούς νέους: Ντροπή σας γυναικωτοί φλώροι και υποτακτικοί. Σε λίγα χρόνια θα κρύβεστε να μην σας ανοίξουν το κωλαράκι οι Πακιστανοί.

Μόνο οι νέοι είναι έτσι;30ρηδες-40ρηδες σε...ξηρασία,άμα τους κάτσει γκόμενα,τα ίδια δεν κάνουν;

Και στα σόσιαλ τα ίδια,άμα και στo δικό μας fb/insta/tinder γινόταν χαμός όπως των γυναικών,θα'μασταν όλη μέρα κολλημένοι.Αλλά όταν οι περισσότεροι έχουν μηδενική κίνηση στα σόσιαλ τους...ουσιαστικά δηλαδή είναι αόρατοι κι εκεί μέσα...δεν ασχολούνται ή τα κλείνουν κιόλας.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πρέπει και σε βολεύει να σκέφτεσαι ανδροκεντρικά. Δηλαδή με μαθηματικό υπόβαθρο και τετράγωνη λογική. Όμορφες στα μπουρδέλα είναι πολύ λίγες. Και από αυτές τις όμορφες καλό πρόγραμμα δεν κάνει σχεδόν καμία. Οπότε είτε θα πηγαίνεις με όμορφες να στρερεισσι προγράμματος είτε θα πηγαίνεις με φρικαλεότητες λαμβάνοντας καλύτερο πρόγραμμα. Ότι θες κάνε. Εγω γελάω με αυτά που βλέπω όποτε πάω. Παίζει να είναι μακράν η χειρότερη περίοδος μπουρδελων εβερ.

:2funny:
Εντάξει φυλής ακόμα και τώρα εγώ βρίσκω ορισμένες καλές δε είναι έτσι όπως τα λες.Εχω πετύχει μερικές που είναι ωραίες κοπέλες και πάω μαζί τους θα συμφωνήσω βέβαια ότι όλες αυτές οι ωραίες κάνουν πολύ μέτριο πρόγραμμα.Μονο οι 50 αρες και οι χοντρές κάνουν καλύτερο πρόγραμμα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Σπίλωσες την υπόληψή μου. :2funny: Δεν μένει παρά να διαγωνιστούμε. Θα πάμε κάπου λάιβ και θα αντιμετωπίσουμε τις πατσαβούρες. Θα ρίχνεσαι όπου σου λέω εγώ και θα ριχνομαι όπου μου λες εσύ. Στήσιμο απαγορεύεται και ισοδυναμεί με ήττα. Ότι θα χάσεις, είναι το μόνο σίγουρο. Τουλάχιστον πάρε κάνα τηλέφωνο μην ξεφτιλιστεις
με μηδέν ενεργητικό. Κι επειδή είμαι και γαλαντομος με το ίδιο φύλο, δεν θα σε διαλύσω πηγαίνοντας σε 50 διότι δεν θα το αντέξει η ψυχούλα σου. Καμιά εικοσαριά θα βάλουμε όριο να μην πιεστεις πολύ. :2funny:
Αυτά που έχω κάνει ούτε στα όνειρα σου δεν τα έχεις δει.Και το εννοώ δεν είναι κλασσική μαγκιά μέλος του μπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom