Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καί πώς θά συντηρείς μία σχέση -τά βασικά δηλαδή- αφού δέ θά έχεις χρήμα?
εννοείτε ότι δέν μιλάω νά είσαι 22 χρονών,αλλά 32,35,40
ξέρεις πόσοι είναι αυτοί,πάρα πολλοί!
Δε το συζητάμε άμα είσαι 30+ η γκόμενα θέλει να μπορείς να τη συντηρείς αυτό είναι συγουρο.Ομως αν είσαι 25 και δουλειά να μην έχεις αρκεί να είσαι αλήτης,Φλώρος,έχεις και ένα μηχανάκι που σου αγόρασε ο μπαμπακας και έχεις κύκλο,υποψην πρέπει να έχεις και τουλσχιστον τα 3 αλλιώς κλαφτα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Καί πώς θά συντηρείς μία σχέση -τά βασικά δηλαδή- αφού δέ θά έχεις χρήμα?
εννοείτε ότι δέν μιλάω νά είσαι 22 χρονών,αλλά 32,35,40
ξέρεις πόσοι είναι αυτοί,πάρα πολλοί!

Δεν ξέρω,τις γυναίκες ρώτα πως τη βγάζουν μαζί τους

Ή τους συντηρούν αυτές ή ζούν με τις συντάξεις

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Σιγά μη συντηρεί γκόμενα άντρα απλά ζουν από νοίκια διαμερισματων και συντάξεις.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Άρα γαμάνε μόνο οι άσχημοι και οι μέτριοι;

Με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι ακριβώς έτσι.

Ένας μέτριος με αμάξι, δουλειά, καλό ντύσιμο και κουβέντα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να γαμήσει από ένα ωραίο γκόμενο που δεν ξέρει να μιλήσει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ζούνε για το γαμήσι,αλλά με συνομηλίκους.Όχι με 30ρηδες...και 40αρηδες :sad2:.Εκεί πάνε μόνο όσες ψάχνουν χορηγούς

Και είπαμε,αν σου αρχίζουν με πληθυντικό...ασ'τα να πάνε

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

και ποιος σου ειπε οτι μου μιλανε στον πληθυντικο?

αλλα ακομα και αυτο να συνεβαινε ,τι σχεση εχει με την κουβεντα μας?????

ξυπνα βρε μαλακα,30 με 40 ειναι η καλυτερη δεκαετια για τον αντρα!

ΞΥΠΝΑ:coffee::coffee::coffee::coffee:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Υπάρχουν δηλαδή γυναίκες 30-35 χρονών, πού συντηρούν μέ δικά τους χρήματα μία σχέση?
αυτό ειλικρινά στό λέω,μόνο στήν Ολλανδία τό έχω δεί,σέ ελάχιστες περιπτώσεις!
στήν Ελλάδα ακόμα,δέν έτυχε νά τό δώ -οι συντάξεις είναι στό μηδέν-

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
@Sub-Zero σ εμενα συμβαινει το εξης παραδοξο!:think: μεχρι τα 27 με περνουσαν για μεγαλυτερο!
απο εκει και επειτα για μικροτερο,γιατι αρχισα να ξυριζομαι πιο τακτικα με ξυραφακι:tooth:
ο πληθυντικος ειναι τροπος ευγενειας,οχι δεικτης ηλικιας!:coffee:
σε πρωτη φαση και εγω στον πληθυντικο θα μιλησω,ειτε η αλλη ειναι 20 χρονων, ειτε 55!

ακουστε τυπαρες :coffee::coffee::coffee:
οι φοιτητριες ζουνε για το γαμησι ,τιποτα αλλο! ακομα και οι αβγαλτες αυτο εχουν στο μυαλο τους :coffee:
πρεπει να λειτουργειτε υποχθονια και περιμετρικα ,ποτε ευθυ πεσιμο σε νεαρη φοιτητρια.
δε μιλω για τη νυχτα και τα μπαρακια ,οπου βγαινουν με συστημενες φοιτητοπαρεες για κρασακι
.....και καταληγουν να κοιτανε το ταβανι απο την πληξη !

μιλω για καθημερινες στιγμες ,οπου ειναι πιο ευαλωτες διοτι σχεδον κανεις δεν τις προσεγγιζει.
π.χ. μπορειτε να το παιξετε Ευθυμης Μπλετσας, οτι και καλα γυριζετε μια εκπομπη για φοιτητικη ζωη στην πολη κλπ:coffee:
μπορειτε να το παιξετε τουριστας , ξεναγος ,μεταπτυχιακος φοιτητης, επιχειρηματιας γυναικειας ενδυσης, ηθοποιος ,ρεπορτερ, ασφαλιτης
.....οτιδηποτε αρκει να βρειτε ερεθισμα που θα τις ...κεντρισει για συνομιλια και γνωριμια!:rockon::rockon:
δεν ειναι αναγκη να στηνετε καραουλι και να προσχεδιαζετε πεσιμο! ετσι σιγουρα θα ...τρομαξουν!
περπατωντας αμεριμνα αρκει μια ατακα του τυπου "hello" ή "excuse me please":tooth::tooth::tooth:

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΟΥΝ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!

σχετικα με φοιτητριες υπαρχει και plan b,ισως για λιγο πιο νεους που εχουν χρονο για ξυσιμο!

ποιο ειναι αυτο? πηγαινετε ρε μαλακες σε βιβλιοθηκες,πηγαινετε σε παραδοσεις θεωρητικων σχολων οπως Φιλοσοφικη,Ψυχολογια,ακομα και Νομικη! εκει δεν υπαρχει ο παραμικρος ελεγχος στα αμφιθεατρα,σε αντιθεση πχ με τα εργαστηρια Πολυτεχνικων Σχολων κλπ
παρτε ενα φρεντο εσπρεσσο,αφηστε λιγο μουσι και παιξτε το διανοουμενος, χοντρικα για δυο ωριτσεες:coffee:
καθιστε στη γαλαρια για να περαστε απαρατηρητοι και στο πρωτο διαλειμμα πιαστε κουβεντουλα!
επικαλεστειτε βεβαρυμενο προγραμμα και δωστε την επαφη σας σε καποια που θα σας γυαλισει για "ανταλλαγη σημειωσεων"!

το ιδιο σκηνικο μπορειτε να οργανωσετε σε δικες,οι οποιες ως γνωστον διεξαγονται με ανοιχτες θυρες! μπαινει οποιος θελει!
εκει μπορειτε να προσποιηθειτε τον ασκουμενο δικηγορο ή τον δικαστικο ρεπορτερ :coffee::coffee:
χωθειτε διακριτικα και κοσμια σε καμια νεαρη ασκουμενη
ή γενικα σε οποιαδηποτε ψαρωμενη μουνιτσα παρακολουθει με θέρμη την ολη διαδικασια!:2funny:

:dancing::dancing::dancing::dancing:

@oreos24 εφαρμοζοντας αυτες τις τακτικες(και οχι μονο),απαξιωσα τα μπουρδελα,στα οποια ζητημα να πηγα 10-15 φορες!
καποια φαση χωνομουν σε κωλομπαρουδες και εφαγα κανα-δυο,αλλα ως συμπληρωμα στις κανονικες μουνιτσες!
....ηταν το αλατοπιπερο της σεξουαλικης μου ζωης. παντοτε την πρωτοκαθεδρια ειχαν οι κανονικες:birdman:
διοτι και οικονομικα γλιτωνα ,αλλα και ασφαλως πιο ποιοτικο γαμησι επεφτε :coffee::coffee: καμια συγκριση!
ειναι φιλικες σε κουβεντα με αγνωστους σε βιβλιοθηκες και πανεπιστημιακες αιθουσες με ατομα που δεν εχουν ξαναδει; αν το εχεις εφαρμοσει αυτα τα συγκεκριμενα 2 και τα κατάφερες μπραβο σου αλλα πρωτη φορά βλεπω ατομο να εχει την υπομονη να καθεται τοσες ωρες σε τοσο βαρετους χωρους ειδικα αν δεν σπουδάζει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
ουτε εγω το ειχα! κανεις δε γεννηθηκε μη ντροπαλος!
ακολουθησε τα βηματα μου +παντα να εχεις ετοιμα ραβασακια
να μιλας ακομα και αν λες μαλακιες,παντα ομως χαμογελαστος και οχι σαν ξινισμενος λουζερ μαγκουφης:coffee:

δεν υπαρχει η φραση "δεν το εχω"! απλως φοβασαι...
αναλογισου τι σημαινει φοβος αν ποτε γινει επιστρατευση και σε στειλουν πρωτη γραμμη, αν ποτε ναυαγησει το πλοιο με το οποιο ταξιδευεις και αναγκαστεις να κολυμπησεις μεσοπελαγα με 5 μποφορ, αν ποτε σε κλεισουν σε ασανσερ με 3 πιτμπουλ,αν ποτε μπεις φυλακη και εισαι στο ιδιο κελι με μαφιοζους μαχαιροβγαλτες:coffee: ΑΚΟΜΑ και τοτε ομως, θα συνειδητοποιησεις τα ορια σου και θα το.....παλεψεις!

και μου λες οτι δεν μπορεις να το "παλεψεις" στην αλληλεπιδραση με τις γυναικες?
οι γυναικες ειναι το νοημα της ζωης για εναν αντρα ,μην το υπεραναλυεις γιατι ολοενα θα δυσκολευεσαι περισσοτερο!
ανθρωποι ειναι και αυτες ,οχι εξωγηινα οντα! και αν ποτε φας απορριψη,με γεια σου με χαρα σου!
ολα μεσα στη ζωη ειναι. εσυ προχωρας ακαθεκτος:coffee::coffee:

Έχασα κι εγώ πολύ 'γκομενικό' καιρό λόγω ντροπαλότητας και μπακουροπαρεών

Κοινώς,ήμουν ντροπαλός τα χρόνια που δεν έπρεπε και έχασα ευκαιρίες.Και τώρα που δεν είμαι,δεν έχω ευκαιρίες.Ή έχω με το σταγονόμετρο.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Σαν την αποστόμωση που προκάλεσες εσύ λέγοντας ότι οι ωραίοι δεν βρίσκουν γκόμενα,δεν έχει.

Άλλωστε όσο πιο άσχημος,τόσο πιο πολλές όμορφες σε θέλουν.
Γνωστό αυτό :confused::confused::confused::confused:
Μπορεί να εννοεί ότι ο άσχημος ή κοντός αναγκάζεται να αναπτύξει άλλα χαρίσματα, ενώ ο όμορφος επαναπάυεται στην εμφάνιση και την "πατάει".
:2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Οι νέοι και ωραίοι θεωρούται μπας-κλας !!!

:2funny:

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.594
Πόντοι
456
Αν δε βαλουν οι γυναικες νερο στο κρασι του αγαμητοι θα μεινουν αντρες και γυναικες.
Δε λεω για τους αντρες γιατι εμεις ως γνωστον ειμαστε μουνοδουλοι

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Από ποιούς γαμιούνται εύκολα?
Συνήθως τα 18άρικα κοιτάνε τίποτα φοιτητές που έχουν εμπειρία ή και μη φοιτητές 22-28 ετών που έχουν απλά μία δουλειά, ένα αυτοκίνητο. Μεροκάματο δηλαδή.
Αν στην πορεία καταλάβουν ότι περνάει η μπογιά τους, ανεβαίνουν λέβελ, ζητάνε ινφλουένσερ, άντρες εισοδηματίες με καλές δουλειές κλπ.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
ανθρωποι ειναι και αυτες ,οχι εξωγηινα οντα!
Γι αυτό ας μην είμαστε και σίγουροι.

και αν ποτε φας απορριψη,με γεια σου με χαρα σου!
ολα μεσα στη ζωη ειναι. εσυ προχωρας ακαθεκτος:coffee::coffee:
Η απόρριψη είναι το καλό σενάριο, αν είσαι τυχερός.

Denbon8inches

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
7
Πόντοι
0
Ρε ‘σείς καμία σχιστοματα παίζει να γαμησουμε ; Καμία εφαρμογή έστω ;; Ένα φιλαράκι γαμησε μια Ινδονησανη αλλά επειδή τσάκισε κ τα σπάσανε όντας παράνομη αυτή για εκδίκηση της εκανε ανώνυμη καταγγελία ..η με μενα η με κανέναν λεεη :tooth::tooth::tooth:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ρε ‘σείς καμία σχιστοματα παίζει να γαμησουμε ; Καμία εφαρμογή έστω ;; Ένα φιλαράκι γαμησε μια Ινδονησανη αλλά επειδή τσάκισε κ τα σπάσανε όντας παράνομη αυτή για εκδίκηση της εκανε ανώνυμη καταγγελία ..η με μενα η με κανέναν λεεη :tooth::tooth::tooth:
Πως το σκεφτεσαι; Να τη φέρεις από το εξωτερικό; Γιατί εδώ μέσα δεν έχει πολλές και όσες έχει μολύνονται ελλεινίαση :(

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συνήθως τα 18άρικα κοιτάνε τίποτα φοιτητές που έχουν εμπειρία ή και μη φοιτητές 22-28 ετών που έχουν απλά μία δουλειά, ένα αυτοκίνητο. Μεροκάματο δηλαδή.
Αν στην πορεία καταλάβουν ότι περνάει η μπογιά τους, ανεβαίνουν λέβελ, ζητάνε ινφλουένσερ, άντρες εισοδηματίες με καλές δουλειές κλπ.
Φοιτητές πού έχουν εμπειρία είναι ελάχιστοι,από τούς νεαρούς 22-28 χρονών μέ τό "βασικό" μισθό,
διαλέγουν τούς καλύτερους -λίγους δηλαδή- άρα οι άλλοι οι πολλοί,παίρνουν τά αρχιδια τους!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Φοιτητές πού έχουν εμπειρία είναι ελάχιστοι,από τούς νεαρούς 22-28 χρονών μέ τό "βασικό" μισθό,
διαλέγουν τούς καλύτερους -λίγους δηλαδή- άρα οι άλλοι οι πολλοί,παίρνουν τά αρχιδια τους!
Δε διαφωνώ καθόλου.
Δυστυχώς το ίντερνετ με το ινφλουέσνινγκ, η ψευδαίσθηση ότι θα πετύχουν τον πρίγκηπα, η ψευδαίσθηση ότι είναι θεογκόμενες με 10000 ακόλουθους κλπ κλπ μας έφερε εδώ που είμαστε.
Έχει γίνει θεοποίηση του μουνιού, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι ακριβώς έτσι.

Ένας μέτριος με αμάξι, δουλειά, καλό ντύσιμο και κουβέντα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να γαμήσει από ένα ωραίο γκόμενο που δεν ξέρει να μιλήσει.
Πες το ψέματα εγώ αντικειμενικα είμαι ωραίος στη φάτσα εντάξει έχω λίγα παραπάνω κιλά αλλά δε είμαι αποτρεπτικός,το μόνο αρνητικό στη εμφάνηση μου παρόλα αυτά τίποτα φίλε δε αρέσω καθόλου γιατί δε ξέρω να μιλήσω,ντρέπομαι να μιλήσω και φοβάμαι μη φάω και αποριψη.Ισως γιατί παλιά είχα φάει αποριψη από κάτι χοντρές άσχημομουρες και λέω εε όχι ρε πουστη μου δε θα μιλάω άμα είναι να τρώω αποριψη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εμπειρία μπορεί να έχει ένας 22 χρόνων μωρέ?ούτε δουλειά δε θα έχει βρει καλά καλά ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom