Το κρίσιμο σημείο είναι να σε βλέπει κι αυτή ερωτικά
Να σε κοιτάει με το βλέμμα 'θέλω να με γαμήσεις',να σε αγγίζει,να θέλει να την αγγίζεις κι εσύ...
Αν απο την αρχή σου μιλάει...σαν να μιλάει σε φίλη της,έχεις χάσει απ'τα αποδυτήρια
και αν ειναι αλληθωρη?
Στην Ελλάδα;
Αν έχεις μπει στο Δημόσιο,είσαι λαμόγιο,κομματόσκυλο ή βρήκες έτοιμα,ναι
Αλλιώς...έκατσες εδώ
μπορουσα να μπω στο Δημοσιο,μπορουσα να ειμαι λαμογιο και κομματοσκυλο για μια ζωη
γιατι η ιδια η ζωη τα εφερε ετσι και εχω γνωστους-ες στην παρουσα κυβερνηση !
προσεξε : οχι γαλαζιους βουλευτακους Θεσσαλονικης,αλλα EN ENEΡΓΕΙΑ κυβερνητικα στελεχη (νεας γενιας) στην Αθηνα.
μαντεψε? εχω ενα κακο χούι,ειμαι οπαδος του δικαίου και της αυτοδιάθεσης!
ουδεποτε ως τωρα χρησιμοποιησα γνωριμιες και "κοινωνικους κυκλους" για ιδιον οφελος,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ για να ριξω γκομενακι!!!
αντ'αυτου ,σε πολλες περιπτωσεις -ενω ειμαι σοσιαλ τυπακος- εγινα αντισοσιαλ λογω αλλεργιας στα μαΐντανιλικια !
σε σημειο που με κραζουν ακομα οι γονεις μου,αλλα δεν δινω δεκαρα τσακιστη
αν με πεταξεις σε μια αγελη αγνωστων "λυκων",θα γινω αρχηγος τους σε μια μερα!
αν ομως με το ζορι πρεπει να υποκριθω κοινωνικως -ακομα και μεταξυ γνωστων κατεργαρεων-,δεν θα αντεξω γιατι θα νιωθω οτι δεν ειμαι ο εαυτος μου. ειδικα στον γκομενικο τομεα δεν επιδιωκα πασες ουτε καν απο τον "κυκλο" ή την παρεα μου.
κατι που τηρω μεχρι σημερα, θεωρω αυτοταπεινωση για καθε αντρα να μη ριχτει στη μαχη της διεκδικησης με τα δικα του αρχιδια!
ειναι διαφορετικη η γλυκα του μουνιου μετα το κυνηγι και την συνακολουθη κατακτηση
συγγνωμη,αλλα η νοοτροπια σου ειναι εντελως λουζερ .αλλαξε μυαλα,37 χρονων εισαι ακομη.
38 με 41 πρεπει -και μπορεις -να γαμησεις οσες δεν γαμησες μεχρι σημερα! αρκει να αλλαξεις εσυ ο ιδιος πρωτα!
...ρωτα 50αρηδες και 70αρηδες ποια θεωρουν καλυτερη ηλικια!
υπο την εννοια οτι περναει η μπογια σου εμφανισιακα και μπορεις να καρφωνεις αβερτα χωρις ηλικιακους περιορισμους
εμενα μου τα εχουν πει οι ιδιοι ,πολλα χρονια πριν! εκει λιγο μετα τα 37 μεχρι τα early 40s ειναι ευλογημενα χρονια για τους εργενηδες.
εσυ συνεχισε να εφευρισκεις δικαιολογιες για την απραξια σου...
"παλια γαμουσαν οι μεγαλοι,τωρα γαμανε οι μικροι,αυριο οι Πακιστανοι και μεθαυριο οι ετοιμοθανατοι...."και μπλα μπλα μπλα....
περιμενε την στιγμη που θα φτασεις γηροκομειο μπας και πασπατεψεις καμια νοσοκομα!
....τοτε ισως καταλαβεις ποσο ματαια χαραμισες τη ζωη σου...