Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.506
Πόντοι
456
Εντάξει τώρα σχέση όχι δε είναι το ίδιο τι να λέμε.Εγω για σεξ μιλάω έτσι και αλλιώς.Σχεση τώρα είναι δύσκολο πράγμα να γίνει.Εδω είναι οι ξεπετες δύσκολες με τις Ελληνίδες που έχουμε μπλέξει δε θα είναι η σχέση?
Κάτσε μισό...Ψάχνεις είπες μια μέτρια προς εμφανίσιμη κοπέλα, να είναι λογική, να είναι ρομαντική...Και τη θες και ξεπέτα; Να πηδάς όποτε θες εσύ;
Γιατί να το κάνει αυτό; Υπάρχει λόγος;
Από την άλλη αν βρεις ξεπέτα, τότε θα σε θέλει με μπράτσα, τατού και λεφτά...Έχεις;
Δηλαδή κάπου πρέπει να μετριάσουμε τις απαιτήσεις και να στοχεύσουμε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κάτσε μισό...Ψάχνεις είπες μια μέτρια προς εμφανίσιμη κοπέλα, να είναι λογική, να είναι ρομαντική...Και τη θες και ξεπέτα; Να πηδάς όποτε θες εσύ;
Γιατί να το κάνει αυτό; Υπάρχει λόγος;
Από την άλλη αν βρεις ξεπέτα, τότε θα σε θέλει με μπράτσα, τατού και λεφτά...Έχεις;
Δηλαδή κάπου πρέπει να μετριάσουμε τις απαιτήσεις και να στοχεύσουμε.
Όχι ρε σχέση θέλω αλλά με μια μέτρια προς εμφανησιμη κοπέλα 7 αρι και όχι ντίβα όχι κακιά αλλά να έχει συναισθήματα να είναι καλή να είναι ρομαντική και να μη είναι δήθεν να είναι σοβαρή με αξιοπρέπεια.Αυτα όμως όλα δε υπάρχουν σε Ελληνίδες γιατί όλες οι ωραίες Ελληνίδες είναι ντίβες ακαρδες και κακιες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ναι,να μην τις βλέπεις σαν κρέας...Και να καταλήξεις έτσι

friendzone-or-friend-area-concept-illustrations-in-stick-figures-icons.jpg
Ghosting πυραυλικό στο τέλος... :2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Και επίσης κέρδισα γυναίκα, μόνο και μόνο επειδή το πήγα πολύ χαλαρά και στην πορεία βγήκε. Μου το είπε η ίδια ότι την κέρδισα με το χαρακτήρα μου και με το ότι δεν την πίεσα. Ήμασταν πρώην συνάδελφοι σε δουλειά.
Γάμησες όμως ή έμεινες στο φιλικό;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.506
Πόντοι
456
Γάμησες όμως ή έμεινες στο φιλικό;
Ναι κάναμε σχέση, για 6 μήνες περίπου.

Όχι ρε σχέση θέλω αλλά με μια μέτρια προς εμφανησιμη κοπέλα 7 αρι και όχι ντίβα όχι κακιά αλλά να έχει συναισθήματα να είναι καλή να είναι ρομαντική και να μη είναι δήθεν να είναι σοβαρή με αξιοπρέπεια.Αυτα όμως όλα δε υπάρχουν σε Ελληνίδες γιατί όλες οι ωραίες Ελληνίδες είναι ντίβες ακαρδες και κακιες.

Όχι ρε φίλε, υπάρχουν. Ναι, είναι λίγες, αλλά υπάρχουν, πίστεψέ με.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όχι ρε φίλε, υπάρχουν. Ναι, είναι λίγες, αλλά υπάρχουν, πίστεψέ με.
Είχα γνωρίσει μια ιερόδουλη η οποία είναι όμορφη 7-8αρι για μένα λεπτή λευκό δερματακι γλυκουλικη φάτσουλα πανέμορφη και να δεις τι καλή που είναι τι αξιοπρέπεια που έχει και ίχνος Ντίβας,πιστεύεις θα βρεις Ελληνίδα 7-8 αρι που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά?όχι οι ωραίες Ελληνίδες είναι ντίβες,δήθεν,χωρίς συναισθήματα,σκληρές.Οπως καταλαβαινεις ήταν θέμα χρόνου να ερωτευτώ αυτή τη ιερόδουλη γιατί ξέρω ότι Ελληνίδα όμορφη και να έχει όλα αυτά δε υπάρχει.Μονο άσχημες Ελληνίδες βρίσκεις καλές και όχι ντίβες και τελως πάντων να έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Το κρίσιμο σημείο είναι να σε βλέπει κι αυτή ερωτικά

Να σε κοιτάει με το βλέμμα 'θέλω να με γαμήσεις',να σε αγγίζει,να θέλει να την αγγίζεις κι εσύ...

Αν απο την αρχή σου μιλάει...σαν να μιλάει σε φίλη της,έχεις χάσει απ'τα αποδυτήρια

και αν ειναι αλληθωρη?:coffee::coffee::coffee:

Στην Ελλάδα;:jerking: :jerking: :jerking:

Αν έχεις μπει στο Δημόσιο,είσαι λαμόγιο,κομματόσκυλο ή βρήκες έτοιμα,ναι

Αλλιώς...έκατσες εδώ:tn36:

μπορουσα να μπω στο Δημοσιο,μπορουσα να ειμαι λαμογιο και κομματοσκυλο για μια ζωη:coffee:
γιατι η ιδια η ζωη τα εφερε ετσι και εχω γνωστους-ες στην παρουσα κυβερνηση !
προσεξε : οχι γαλαζιους βουλευτακους Θεσσαλονικης,αλλα EN ENEΡΓΕΙΑ κυβερνητικα στελεχη (νεας γενιας) στην Αθηνα.

μαντεψε? εχω ενα κακο χούι,ειμαι οπαδος του δικαίου και της αυτοδιάθεσης!
ουδεποτε ως τωρα χρησιμοποιησα γνωριμιες και "κοινωνικους κυκλους" για ιδιον οφελος,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ για να ριξω γκομενακι!!!:jerking:
αντ'αυτου ,σε πολλες περιπτωσεις -ενω ειμαι σοσιαλ τυπακος- εγινα αντισοσιαλ λογω αλλεργιας στα μαΐντανιλικια !
σε σημειο που με κραζουν ακομα οι γονεις μου,αλλα δεν δινω δεκαρα τσακιστη:coffee:

αν με πεταξεις σε μια αγελη αγνωστων "λυκων",θα γινω αρχηγος τους σε μια μερα!
αν ομως με το ζορι πρεπει να υποκριθω κοινωνικως -ακομα και μεταξυ γνωστων κατεργαρεων-,δεν θα αντεξω γιατι θα νιωθω οτι δεν ειμαι ο εαυτος μου. ειδικα στον γκομενικο τομεα δεν επιδιωκα πασες ουτε καν απο τον "κυκλο" ή την παρεα μου.
κατι που τηρω μεχρι σημερα, θεωρω αυτοταπεινωση για καθε αντρα να μη ριχτει στη μαχη της διεκδικησης με τα δικα του αρχιδια!
ειναι διαφορετικη η γλυκα του μουνιου μετα το κυνηγι και την συνακολουθη κατακτηση:rockon:

συγγνωμη,αλλα η νοοτροπια σου ειναι εντελως λουζερ .αλλαξε μυαλα,37 χρονων εισαι ακομη.
38 με 41 πρεπει -και μπορεις -να γαμησεις οσες δεν γαμησες μεχρι σημερα! αρκει να αλλαξεις εσυ ο ιδιος πρωτα!
...ρωτα 50αρηδες και 70αρηδες ποια θεωρουν καλυτερη ηλικια!
υπο την εννοια οτι περναει η μπογια σου εμφανισιακα και μπορεις να καρφωνεις αβερτα χωρις ηλικιακους περιορισμους:coffee:
εμενα μου τα εχουν πει οι ιδιοι ,πολλα χρονια πριν! εκει λιγο μετα τα 37 μεχρι τα early 40s ειναι ευλογημενα χρονια για τους εργενηδες.

εσυ συνεχισε να εφευρισκεις δικαιολογιες για την απραξια σου...:jerking:
"παλια γαμουσαν οι μεγαλοι,τωρα γαμανε οι μικροι,αυριο οι Πακιστανοι και μεθαυριο οι ετοιμοθανατοι...."και μπλα μπλα μπλα....
περιμενε την στιγμη που θα φτασεις γηροκομειο μπας και πασπατεψεις καμια νοσοκομα!
....τοτε ισως καταλαβεις ποσο ματαια χαραμισες τη ζωη σου...:coffee:

voreiomakedonas

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
19
Πόντοι
0
Προσοχή!!! Διαβάστε αυτό το μήνυμα!!!!
Όποιος διαβάζει αυτό το νήμα μην δεχθείτε τις απόψεις των ατόμων που γράφουνε εδώ. Όπως βλέπεται μια γράφουν έτσι μια αλλιώς, δεν έχουν καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο, δεν έχουν απόλυτη απάντηση σε σχεδόν κανένα από τα ερωτήματα που θέτουν. Μην ξεχνάτε ότι εδώ είναι ένα φόρουμ για ιερόδουλες και πολλοί απλά είναι τελειωμένοι, κάνουν τα πράγματα να φαίνονται πολύ πιο τραγικά και καταθλιπτικά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Πολλά από αυτά που λένε είναι σωστά(αφού τα λένε όλα θα πετύχουν κάτι) αλλά αποφασίζουν να κλαίγονται στο μπουρδελα.κομ, παρά να πάρουν δράση. Δεν έχουν πάρει ποτέ δράση να βρουν σχέση στην ζωή τους γιατί φοβούνται. Επίσης υπάρχει ένας με ψυχολογικά εδώ πέρα που λέει την πέφτει σε 50 γκόμενες και παίρνει 1/50 τηλέφωνο(ή την κάνει γκόμενα δεν ξέρω). Φανταστείτε δηλαδή πόσο κρίπουλας και ανώμαλος είναι θα ανατριχιάζουν οι γυναίκες όταν τις πλησιάζει, θα έχουν κάνει και καμιά καταγγελία (για τέτοιο επίπεδο μιλάμε). Προσοχή δεν τους ξέρετε πως είναι εμφανισιακά, δεν ξέρετε τίποτα μακριά και αλάργα, μια λένε κάνουν σεξ με όλους οι Ελληνίδες, μια δεν κάνουν με κανέναν, μια κάνουν με φραγκάτους, μια κάνουν με Αλβανούς από την οικοδομή, μια με με τον έναν μια με τον άλλον και μετά πάει λέγοντας καταλήγουν πάλι στα ίδια. Μην σας ρίξουν την διάθεση και δεν βρίσκεται γκόμενες και εσείς όσοι είστε φυσιολογικοί.

Αποφύγετε αυτό το thread!!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτά που έχω κάνει ούτε στα όνειρα σου δεν τα έχεις δει.Και το εννοώ δεν είναι κλασσική μαγκιά μέλος του μπου
Απλώς δεν δέχτηκες την πρόκλησή μου. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Τώρα θα κάτσεις στο σκοτάδι χωρίς διδαχή. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει φυλής ακόμα και τώρα εγώ βρίσκω ορισμένες καλές δε είναι έτσι όπως τα λες.Εχω πετύχει μερικές που είναι ωραίες κοπέλες και πάω μαζί τους θα συμφωνήσω βέβαια ότι όλες αυτές οι ωραίες κάνουν πολύ μέτριο πρόγραμμα.Μονο οι 50 αρες και οι χοντρές κάνουν καλύτερο πρόγραμμα.
Πήγαινε αφού το ευχαριστιέσαι. Δεν σε εμποδίζει κάνεις. Εγώ πάλι όπως είναι οι περισσότερες μπουρδελιαρες, πρεπει να με πληρώνουν για να τις γαμήσω. Και το έχουν πει πολλοί αυτό. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επαρχία μένω.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά αυτό έχει ως προαπαιτούμενο, να έχεις χορτάσει το μουνί.
Αν δεν το έχεις χορτάσει, μένεις και στο Τόκυο σε 5 τετραγωνικά κλουβί με ατελείωτη ρύπανση.
Καταρχήν καλώς ήρθες στο νήμα της αλήθειας. Όντως ισχύει αυτό και το έχω εξηγήσει. Αν ρίξεις τα γαμήσια σου ολοκληρωμένα και πλούσια με κάποιες γκόμενες, μετά δεν έχεις πλέον απωθημένα και απλά θες να γαμάς χωρίς πολλά σάλια κι υποχωρήσεις. Δεν νιώθεις ότι πρέπει να υποταχθείς στις μαλακίες των πατσαβούρων. Άρα σε νοιάζει περισσότερο η ποιότητα στην ζωή σου και πώς θα την περνάς φίνα. Τουλάχιστον όσο μπορείς. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.506
Πόντοι
456
Είχα γνωρίσει μια ιερόδουλη η οποία είναι όμορφη 7-8αρι για μένα λεπτή λευκό δερματακι γλυκουλικη φάτσουλα πανέμορφη και να δεις τι καλή που είναι τι αξιοπρέπεια που έχει και ίχνος Ντίβας,πιστεύεις θα βρεις Ελληνίδα 7-8 αρι που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά?όχι οι ωραίες Ελληνίδες είναι ντίβες,δήθεν,χωρίς συναισθήματα,σκληρές.Οπως καταλαβαινεις ήταν θέμα χρόνου να ερωτευτώ αυτή τη ιερόδουλη γιατί ξέρω ότι Ελληνίδα όμορφη και να έχει όλα αυτά δε υπάρχει.Μονο άσχημες Ελληνίδες βρίσκεις καλές και όχι ντίβες και τελως πάντων να έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ερωτεύτηκες την ιερόδουλη, επειδή έπεισες τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει Ελληνίδα όπως τη θες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η πιο σωστή κουβέντα που άκουσα ποτέ.

Παθών αδερφέ.
Δεν το λέω επειδή θέλω να το πιστέψει κάποιος αλλά επειδή έτσι συμβαίνει. Ας βρει κάποιος μια οποιαδήποτε γκόμενα κι ας κάνει μια δυνατή συζήτηση μαζί της.
Σε λιγότερο από δέκα λεπτά θα ξεκινήσει προστριβές, νευρα κι εκτός θέματος τοποθετήσεις με ειρωνεία και μπηχτες εντελώς ανυπόστατες. Μην τις παίρνετε στα σοβαρά. Όταν μιλάνε οι γυναίκες, κλάνουν από το στόμα και όταν ρωτούν δεν νοιάζονται για την απάντηση. Απλα θέλουν να τους δώσουμε σημασια. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Απλώς δεν δέχτηκες την πρόκλησή μου. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Τώρα θα κάτσεις στο σκοτάδι χωρίς διδαχή. :confused:
jormakka...δε μας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλη ορεξη δεν ειχα να βγαινω με ναυαγια για γκομενες

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.506
Πόντοι
456
Δεν το λέω επειδή θέλω να το πιστέψει κάποιος αλλά επειδή έτσι συμβαίνει. Ας βρει κάποιος μια οποιαδήποτε γκόμενα κι ας κάνει μια δυνατή συζήτηση μαζί της.
Σε λιγότερο από δέκα λεπτά λεπτά θα ξεκινήσει προστριβές, νευρα κι εκτός θέματος τοποθετήσεις με ειρωνεία και μπηχτες εντελώς ανυπόστατες. Μην τις παίρνετε στα σοβαρά. Όταν μιλάμε οι γυναίκες, κλάνουν από το στόμα και όταν ρωτούν δεν νοιάζονται για την απάντηση. Απλα θέλουν να τους δώσουμε σημασια. :2funny:

Συμφωνώ απολύτως και βλέπω ότι έχουμε ίδιες θεωρίες σε κάποια πράγματα.
Είμαι παθών σε αυτό που λες. Όταν ήμουν ακόμα νέος και άπειρος, οι γκόμενες μπορούσαν με τέτοια τερτίπια να με κάνουν τούρμπο, με έβγαζαν από τα νερά μου και δε ντρέπομαι να το πω, στο τέλος ζητούσα και συγνώμη...
Είπαμε, απειρία...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.506
Πόντοι
456
Προσοχή!!! Διαβάστε αυτό το μήνυμα!!!!
Όποιος διαβάζει αυτό το νήμα μην δεχθείτε τις απόψεις των ατόμων που γράφουνε εδώ. Όπως βλέπεται μια γράφουν έτσι μια αλλιώς, δεν έχουν καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο, δεν έχουν απόλυτη απάντηση σε σχεδόν κανένα από τα ερωτήματα που θέτουν. Μην ξεχνάτε ότι εδώ είναι ένα φόρουμ για ιερόδουλες και πολλοί απλά είναι τελειωμένοι, κάνουν τα πράγματα να φαίνονται πολύ πιο τραγικά και καταθλιπτικά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Πολλά από αυτά που λένε είναι σωστά(αφού τα λένε όλα θα πετύχουν κάτι) αλλά αποφασίζουν να κλαίγονται στο μπουρδελα.κομ, παρά να πάρουν δράση. Δεν έχουν πάρει ποτέ δράση να βρουν σχέση στην ζωή τους γιατί φοβούνται. Επίσης υπάρχει ένας με ψυχολογικά εδώ πέρα που λέει την πέφτει σε 50 γκόμενες και παίρνει 1/50 τηλέφωνο(ή την κάνει γκόμενα δεν ξέρω). Φανταστείτε δηλαδή πόσο κρίπουλας και ανώμαλος είναι θα ανατριχιάζουν οι γυναίκες όταν τις πλησιάζει, θα έχουν κάνει και καμιά καταγγελία (για τέτοιο επίπεδο μιλάμε). Προσοχή δεν τους ξέρετε πως είναι εμφανισιακά, δεν ξέρετε τίποτα μακριά και αλάργα, μια λένε κάνουν σεξ με όλους οι Ελληνίδες, μια δεν κάνουν με κανέναν, μια κάνουν με φραγκάτους, μια κάνουν με Αλβανούς από την οικοδομή, μια με με τον έναν μια με τον άλλον και μετά πάει λέγοντας καταλήγουν πάλι στα ίδια. Μην σας ρίξουν την διάθεση και δεν βρίσκεται γκόμενες και εσείς όσοι είστε φυσιολογικοί.

Αποφύγετε αυτό το thread!!!!
Αδερφέ, νέος είμαι εδώ κι εγώ.

Το μπου είναι ένα καφενείο virtual. θα μπει κι ο μακάκας, ο Πινόκιο, το τρολ, ο εφετζής, ο μάγκας...
Πρέπει να ακούσεις όλες τις γνώμες; Άκου τις σωστές μόνο.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κόσμος με εμπειρίες που προσφέρει. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ απολύτως και βλέπω ότι έχουμε ίδιες θεωρίες σε κάποια πράγματα.
Είμαι παθών σε αυτό που λες. Όταν ήμουν ακόμα νέος και άπειρος, οι γκόμενες μπορούσαν με τέτοια τερτίπια να με κάνουν τούρμπο, με έβγαζαν από τα νερά μου και δε ντρέπομαι να το πω, στο τέλος ζητούσα και συγνώμη...
Είπαμε, απειρία...
Όλοι μηδενός εξαιρουμένου έχουν περάσει από αυτό το στάδιο στο παρελθον.
Οι μόνοι που δεν έχουν περάσει είναι οι καλόγεροι (και δεν είμαι σίγουρος για αυτό). :2funny: Η ουσία είναι να πάμε παρακάτω κι όχι να βαλτώνουμε. Όποιος δεν προχωρά με γνώση κι εμπειρία, καταλήγει να περνά τα ίδια και χειρότερα μη βάζοντας ποτέ μυαλό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι σκοτεινές δυνάμεις της πορνείας αγκαζε με τους λευκο-ιπποτάκους των σαπιογκόμενων, τρεμουν
την αλήθεια. Ξεσκεπάζουμε την κατάντια των πατσαβουρογκόμενων και κατεδαφιζουμε την τεχνητή υπεραξία των σημερινών μπαζοφολοπορνιδίων. :2funny:
Μας πολεμούν επειδή κάνουμε χαλάστρα στους πορωμενους πορνατζηδες
και στους υποτακτικούς γκομενοειλωτες που τρώνε την σκόνη μας από ζήλια.
Θα φάνε τα μούτρα τους όλοι μαζι οι αντιρρησίες της αλήθειας. Ευτυχως οι περισσότεροι είναι σοβαροί και συμμετέχουν με γνώμονα την υγιή συζήτηση. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί δε είναι λύση τα μπουρδελα?και εκεί γαμας.
Το χειρότερο γαμήσι που έχω ρίξει με γκόμενα είναι ίσο σε αξία με το καλύτερο μου στα μπουρδέλα. Έτσι με λίγα λόγια και χωρίς να υποστηρίζω τις γκόμενες όπως έχεις καταλάβει. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom