Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η ουσία είναι μια
κι ο μπακλαβάς γωνία.
Όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα με τον γυναικοκεντρισμο, οι γκόμενες πλέον είναι για γαμήσι και μόνο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί γκόμενα που να πληρεί προϋποθέσεις για κάτι αρμονικό και δεν εννοώ γάμο. Συνεπώς αν βρεθεί κάποια,
θα το καταλάβουμε
και σχετικά γρήγορα.
Τα μπουρδέλα είναι μια πρόχειρη λύση εκτόνωσης
και έτσι μόνο είναι αποδεκτά.
Κανείς δεν χάρηκε ποτε απόλυτα στα μπουρδέλα. Αυτά θα τα λέτε ορισμένοι εκεί που περνάνε. Αρα πηγαίνετε όπου θέλετε αλλά γκόμενα θα βρείτε μόνο με καμάκι. Έστω για γαμήσι και βλέπουμε. Αν δεν κάνετε καμάκι, αληθινή γκόμενα δεν θα βρείτε ποτέ που να βγει ο ήλιος από την δύση. Είναι δηλαδή σαν να λέμε 1+1=2.
Απόλυτη αλήθεια! :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πήγαινε αφού το ευχαριστιέσαι. Δεν σε εμποδίζει κάνεις. Εγώ πάλι όπως είναι οι περισσότερες μπουρδελιαρες, πρεπει να με πληρώνουν για να τις γαμήσω. Και το έχουν πει πολλοί αυτό. :2funny:
οντως το εχουν πει νομιζω ομως οτι ειναι η δικαιολογια τους μαλλον δε τους αρεσουν τα μπουρδελα και προτιμανε τις εξω και γιαυτο,στη φυλης μια χαρα υπαρχουν ιεροδουλες πολυ κομπλε εμφανησιακα τουλαχιστον για μενα,μεταξουργειο παλι δε εχει ουτε μια καλη αλλα επειδη ειμαι σαβουρογαμηκουλας πιστευω οτι και μεταξουργ να παω κατι θα βρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ερωτεύτηκες την ιερόδουλη, επειδή έπεισες τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει Ελληνίδα όπως τη θες.
ακριβως αυτο φιλε μου και καλο θα ηταν να γινεις ψυχολογος εσυ το εχεις εβγαλες σωστο πορισμα και δε εχω αδικο φιλε μου δε υπαρχει ελληνιδα και καλης εμφανησης και σωστη στα μυαλα της.Εγω παροτι μαρεσουν τα μπουρδελα και το μπουρδελοσαιτ αυτο κλπ κλπ ειμαι πολυ αξιοπρεπες πλασμα και ουτε ψωνισμενος ουτε τιποτα αν βρω μια κοπελα για σχεση σα αυτη τη ιεροδουλη και σε χαρακτηρα και σε εμφανηση θα ειμαι ο πιο ευτυχης ανθρωπος αλλα που τετοια τυχη με τις ελληνιδες?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το χειρότερο γαμήσι που έχω ρίξει με γκόμενα είναι ίσο σε αξία με το καλύτερο μου στα μπουρδέλα. Έτσι με λίγα λόγια και χωρίς να υποστηρίζω τις γκόμενες όπως έχεις καταλάβει. :rockon:
ωραια εχεις μεγαλη εμπειρια απο μπουρδελα?γιατι αν εχεις παει μονο 10 φορες δε ξερεις και πολλα,δε ξερεις να συγκρινεις ευκολα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Tα πράγματα έξω για τους άντρες είναι πιο τραγικά από ότι τα λέμε εδώ μέσα, εδώ κάνουμε και πλακα
Πολλά γεροντομπαρμπάδια,τάζουν λαγούς μέ πετραχήλια στίς γκόμενες,γιά νά γαμήσουν,
οι νεότεροι άνδρες,καί οικονομικά υποδεέστεροι,είναι σέ μειονεκτική θέση!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πολλά γεροντομπαρμπάδια,τάζουν λαγούς μέ πετραχήλια στίς γκόμενες,γιά νά γαμήσουν,
οι νεότεροι άνδρες,καί οικονομικά υποδεέστεροι,είναι σέ μειονεκτική θέση!
πες το ψεματα ειχα δει εναν γνωστο στις διακοπες δλδ ενα γεια λεμε μη φανταστεις που ειναι 60 και βρηκε γυναικα 55-60αρα γιατι κανει καλη δουλεια και παιρνει κανα 2000 το μηνα.Αμα εχει κανεις λεφτα εστω καποια λιγα μπορει να βρει γυναικα σε οποιαδηποτε ηλικια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Tα πράγματα έξω για τους άντρες είναι πιο τραγικά από ότι τα λέμε εδώ μέσα, εδώ κάνουμε και πλακα
Ακριβώς! Γίνεται χαμός έξω! Σήμερα έκανα πάλι προπόνηση. Έτσι σε λίγα λεπτά στο διάλειμμα. Πέρασε μια μιλφ καλή και λέω ας την αφήσω να φύγει να παω να την μαζέψω πίσω. Δηλαδή πλέον δεν με αναγνωρίζω.
Με δυσκολευω ο ίδιος για να δω που θα φτάσω. Έχω περάσει σε άλλη διάσταση. Δεν λογαριάζω ούτε τους γύρω μου. :2funny:
Πήγα και της έκανα διακριτικό καμάκι χαμηλόφωνα κι έκατσε και με άκουγε σαν λιωμένο παγωτό. Η συνάδελφος μου είχε μείνει άγαλμα. Σου λέει, δεν γίνεται. Πρέπει να είναι εξωγήινος αυτός. Τωρα αυτή όταν ξανσρθει θα χαίρεται που την προσέγγισα. Έχει ήδη φάει το δόλωμα. Εγώ θα κάνω ότι δεν την γνωρίζω. Δεν θα της αρέσει αυτό διότι θα της πάρω πίσω απότομα αυτό που της έδωσα
και πολύ πιθανόν να προσπαθήσει να με προσεγγίσει αυτή.
Αλλιώς μπορεί να της ξαναμιλήσω και ίσως γίνει κάτι. Αν πάλι δεν γίνει, θα γίνει με άλλη. Αυτή είναι η νοοτροπία του νικητή.
Να του πετάς σκατά κι αυτός να λέει οκ μεγάλε θα σου πιαστεί το χέρι και μετά θα σε κερδίσω. Γιατι όλα αυτά; διότι από σόσιαλ δεν γίνεται τίποτα κι είναι και στημενο! Εσείς σήμερα όσοι νιώθετε φτασμένοι την πέσατε πουθενά ή αρχίδια; Κουβέντα να γίνεται!
Θανατος στα σόσιαλ
εδώ και τώρα! :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
πες το ψεματα ειχα δει εναν γνωστο στις διακοπες δλδ ενα γεια λεμε μη φανταστεις που ειναι 60 και βρηκε γυναικα 55-60αρα γιατι κανει καλη δουλεια και παιρνει κανα 2000 το μηνα.Αμα εχει κανεις λεφτα εστω καποια λιγα μπορει να βρει γυναικα σε οποιαδηποτε ηλικια.
Πλάκα κάνεις,τί 55άρες καί 60άρες ?
μέ 30άρες καί 40άρες μούνες κυκλοφορούν,όχι σε υπερβολικό βαθμό... αλλά αρκετοί!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η ουσία είναι μια
κι ο μπακλαβάς γωνία.
Όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα με τον γυναικοκεντρισμο, οι γκόμενες πλέον είναι για γαμήσι και μόνο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί γκόμενα που να πληρεί προϋποθέσεις για κάτι αρμονικό και δεν εννοώ γάμο. Συνεπώς αν βρεθεί κάποια,
θα το καταλάβουμε
και σχετικά γρήγορα.
Τα μπουρδέλα είναι μια πρόχειρη λύση εκτόνωσης
και έτσι μόνο είναι αποδεκτά.
Κανείς δεν χάρηκε ποτε απόλυτα στα μπουρδέλα. Αυτά θα τα λέτε ορισμένοι εκεί που περνάνε. Αρα πηγαίνετε όπου θέλετε αλλά γκόμενα θα βρείτε μόνο με καμάκι. Έστω για γαμήσι και βλέπουμε. Αν δεν κάνετε καμάκι, αληθινή γκόμενα δεν θα βρείτε ποτέ που να βγει ο ήλιος από την δύση. Είναι δηλαδή σαν να λέμε 1+1=2.
Απόλυτη αλήθεια! :rockon:
τι να σου πουμε τωρα οτι λες ψεματα?αληθεια ειναι αυτα που λες.Αν δε φλερταρεις δε θα βρεις ποτε γιατι καμια ποτε δε θα κανει το πρωτο βημα,ειναι πολυ ανεγκεφαλες οι ελληνιδες δε τετοια ζητηματα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.509
Πόντοι
456
ακριβως αυτο φιλε μου και καλο θα ηταν να γινεις ψυχολογος εσυ το εχεις εβγαλες σωστο πορισμα και δε εχω αδικο φιλε μου δε υπαρχει ελληνιδα και καλης εμφανησης και σωστη στα μυαλα της.Εγω παροτι μαρεσουν τα μπουρδελα και το μπουρδελοσαιτ αυτο κλπ κλπ ειμαι πολυ αξιοπρεπες πλασμα και ουτε ψωνισμενος ουτε τιποτα αν βρω μια κοπελα για σχεση σα αυτη τη ιεροδουλη και σε χαρακτηρα και σε εμφανηση θα ειμαι ο πιο ευτυχης ανθρωπος αλλα που τετοια τυχη με τις ελληνιδες?
Ναι έβγαλα σωστό πόρισμα γιατί μπορώ να έρθω στη θέση σου και να καταλάβω πράγματα. Επίσης πάντα παρακολουθώ τι γίνεται στην κοινωνία, πού πάει η νεολαία, τι κάνουν οι γυναίκες, που κινείται η οικονομία, πόσο επηρεάζει το ίντερνετ, τι ρόλο βαράνε οι γονείς, οι δάσκαλοι...Όλα παίζουν ρόλο στο πώς διαμορφώνεται η σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων.
Πόσων ετών είσαι; Αν δεν έχεις πρόβλημα, κυνήγησε μεγαλύτερης ηλικίας, σοβαρές. Υπάρχουν αρκετές, οι οποίες ξέμειναν, δε βρήκαν πρίγκηπα και το χώνεψαν ότι πρέπει να κάνουν σοβαρή σχέση. Δε σου λέω να παντρευτείς, απλά χτύπα να περνάς καλά. Εγώ αυτό θα έκανα. Σίγουρα καλύτερα από το μπουρδέλο θα είσαι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πλάκα κάνεις,τί 55άρες καί 60άρες ?
μέ 30άρες καί 40άρες μούνες κυκλοφορούν,όχι σε υπερβολικό βαθμό... αλλά αρκετοί!
εε οχι ειπαμε πιο σπανιο,σημασια εχει αλλο οτι 60χρονων ανθρωπος βρηκε γκομενα ενω ενας αλλος γερος που ειχα μιλησει 64 χρονων κοντα στον αλλον ηλικιακα δλδ δε μπορει να σταυρωσει ουτε μια.Γιατι?γιατι παιρνει συνταξει 500-600 ευρω,ο αλλος ομως με τα 2000αρικα το μηνα βρισκει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι έβγαλα σωστό πόρισμα γιατί μπορώ να έρθω στη θέση σου και να καταλάβω πράγματα. Επίσης πάντα παρακολουθώ τι γίνεται στην κοινωνία, πού πάει η νεολαία, τι κάνουν οι γυναίκες, που κινείται η οικονομία, πόσο επηρεάζει το ίντερνετ, τι ρόλο βαράνε οι γονείς, οι δάσκαλοι...Όλα παίζουν ρόλο στο πώς διαμορφώνεται η σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων.
Πόσων ετών είσαι; Αν δεν έχεις πρόβλημα, κυνήγησε μεγαλύτερης ηλικίας, σοβαρές. Υπάρχουν αρκετές, οι οποίες ξέμειναν, δε βρήκαν πρίγκηπα και το χώνεψαν ότι πρέπει να κάνουν σοβαρή σχέση. Δε σου λέω να παντρευτείς, απλά χτύπα να περνάς καλά. Εγώ αυτό θα έκανα. Σίγουρα καλύτερα από το μπουρδέλο θα είσαι.
ειμαι 24 επισης κοπελα πχ 30 χρονων και εμφανησης σα της ιεροδουλης που σου λεω να ειναι μονη και να ξεμεινε ξεχασε το,μονο κατι χοντρες ή κατι ασχημομουρες θα εχουν ξεμεινει χωρις σχεση στα 30,η κοπελα εμφανησης που θελω αποκλιεται να εχει ξεμεινει.Επισης μια 30 αρα δε θα θελει ουτε καν σχεση με 24 αρη γιατι η 30αρα κοιταει τα λεφτα και τη καλη δουλεια και τιποτα αλλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ωραια εχεις μεγαλη εμπειρια απο μπουρδελα?γιατι αν εχεις παει μονο 10 φορες δε ξερεις και πολλα,δε ξερεις να συγκρινεις ευκολα.
Πάω κι εγώ στα μπουρδέλα κάπου κάπου. Πλέον τα έχω ελαττώσει πολύ. Ειναι σχεδόν άχρηστα σε σχέση απόδοσης τιμής όπως κατάντησαν. Κοινώς δεν συμφέρουν. Όμως όταν πήγαινα πιο συχνά (και το έχω γράψει αυτό) κοιτούσα να περνάω καλά έστω στα στημένα. Είναι η φτιάξη μου έτσι. Δίπλα στο λεξικό στην λέξη εγωιστής έχει την μούρη μου. Πήγαινα και σκεφτόμουν πως θα κάτσω παραπάνω και πώς θα πάρω έξτρα. :2funny: Σκσρφιζομουν ότι μπορείς να φανταστείς. Μιλάμε για μέγιστο ηθοποιο.
Με προβληματιζε ακόμα και που κάποιος γκόμενος της πουτάνας έπαιρνε περισσότερα από εμένα κάτι που είναι φυσιολογικό. :confused: Κοιτούσα να περασω εγώ καλύτερα διότι στο μυαλό μου υπήρχε (κι υπάρχει)
η αντίληψη ότι αφού τα προσφέρει σε αυτόν θα τα προσφέρει και σε εμένα. Δηλαδή λογική τελείως εγωιστική. Όταν με έψαξα διαπίστωσα ότι όλα αυτά συμβαίνουν διότι έτσι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον
η ζωή. :rockon: Ένα από τα όνειρά μου είναι να γίνουν όλοι σαν εμένα. Δηλαδή να βασιλεύσει η πατριαρχία ξανά με την μορφή ισχύος.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.509
Πόντοι
456
ειμαι 24 επισης κοπελα πχ 30 χρονων και εμφανησης σα της ιεροδουλης που σου λεω να ειναι μονη και να ξεμεινε ξεχασε το,μονο κατι χοντρες ή κατι ασχημομουρες θα εχουν ξεμεινει χωρις σχεση στα 30,η κοπελα εμφανησης που θελω αποκλιεται να εχει ξεμεινει.Επισης μια 30 αρα δε θα θελει ουτε καν σχεση με 24 αρη γιατι η 30αρα κοιταει τα λεφτα και τη καλη δουλεια και τιποτα αλλο.
Έχει 35-37...Σε χαλάει; Και δε μιλάω ότι είναι άσχημη.
Είναι 6-6,5 στα 10 αλλά ήταν ονειροπαρμένη και περίμενε χρόνια την Πόρσε με τον Κεν έξω από το σπίτι, τώρα όμως κατάλαβε τι γίνεται...Και κοιτάνε χαρακτήρα πρώτα, χωρίς να σημαίνει ότι δε θέλουν λίγο εμφάνιση.
Ο φραγκάτος δε χτυπάει πάνω από 25-30 ετών γυναίκες, να το ξέρεις. Από τα 30-35 είναι η αναμονή της γυναίκας "μπας και γίνει τίποτα" και μετά έρχεται το μυαλό στο κεφάλι.
Βέβαια υπάρχουν και οι 35+ που καταλήγουν τσούλες για να ξεσπάσουν την αποτυχία τους, αλλά δε σε νοιάζουν αυτές. Θα τις ξεχωρίσεις.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.215
Πόντοι
3.506
Ζούνε για το γαμήσι,αλλά με συνομηλίκους.Όχι με 30ρηδες...και 40αρηδες :sad2:.Εκεί πάνε μόνο όσες ψάχνουν χορηγούς

Και είπαμε,αν σου αρχίζουν με πληθυντικό...ασ'τα να πάνε
Με κάτι ερείπια σαν και σένα που γεράσανε πριν γεννηθούν και ακόμα μένουν με τη μαμα στο κωλοχωρι του Κιλκίς τι να κάνουν

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έχει 35-37...Σε χαλάει; Και δε μιλάω ότι είναι άσχημη.
Είναι 6-6,5 στα 10 αλλά ήταν ονειροπαρμένη και περίμενε χρόνια την Πόρσε με τον Κεν έξω από το σπίτι, τώρα όμως κατάλαβε τι γίνεται...Και κοιτάνε χαρακτήρα πρώτα, χωρίς να σημαίνει ότι δε θέλουν λίγο εμφάνιση.
Ο φραγκάτος δε χτυπάει πάνω από 25-30 ετών γυναίκες, να το ξέρεις. Από τα 30-35 είναι η αναμονή της γυναίκας "μπας και γίνει τίποτα" και μετά έρχεται το μυαλό στο κεφάλι.
Βέβαια υπάρχουν και οι 35+ που καταλήγουν τσούλες για να ξεσπάσουν την αποτυχία τους, αλλά δε σε νοιάζουν αυτές. Θα τις ξεχωρίσεις.
δες αυτο το τραγουδι να καταλαβεις τι θελω εμφανησιακα,βλεπεις τη κοπελα με το μπλε μαγιο και λευκο δερμα και μαυρα μαλλια?εε τετοιο στιλ με τρελαινει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.215
Πόντοι
3.506
Μία είναι η λύση: Δε σταματάς να ψάχνεις να βρεις τη σωστή.
Το να πεις σταματάω και πάω μόνο μπουρδέλα, δεν είναι λύση. Για μένα τουλάχιστον.
Αυτός δεν μπορεί να πάει σε σπιτάκι. Του έχουν κόψει οι δικοί του το επίδομα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εε οχι ειπαμε πιο σπανιο,σημασια εχει αλλο οτι 60χρονων ανθρωπος βρηκε γκομενα ενω ενας αλλος γερος που ειχα μιλησει 64 χρονων κοντα στον αλλον ηλικιακα δλδ δε μπορει να σταυρωσει ουτε μια.Γιατι?γιατι παιρνει συνταξει 500-600 ευρω,ο αλλος ομως με τα 2000αρικα το μηνα βρισκει.
Δέν πάω μακριά,πρίν μία εβδομάδα είδα γεροντομπαρμπάδι 65άρη μέ 40άρα μούνα νά φιλιέται,
στήν Βουλιαγμένη,καί μπήκε σέ ένα Fiat Punto απλό τής πούτσας!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δέν πάω μακριά,πρίν μία εβδομάδα είδα γεροντομπαρμπάδι 65άρη μέ 40άρα μούνα νά φιλιέται,
στήν Βουλιαγμένη,καί μπήκε σέ ένα Fiat Punto απλό τής πούτσας!
Καλα συμβαινουν και αυτα,εχω δει και εγω 65-70 αρη με 45-50 αλλα σπανιο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Με κάτι ερείπια σαν και σένα που γεράσανε πριν γεννηθούν και ακόμα μένουν με τη μαμα στο κωλοχωρι του Κιλκίς τι να κάνουν
εε πες τα ρε φιλε γιατι μας εχει πριξει.Εχω δει απειρους 30αρηδες με 24-25 αρες.Παραμυθιαζεσαι σαμπ βρες δουλεια σπιτι δικο σου εστω με νοικι ανεξαρτητοποιησου και θα σου πω εγω,αμεσως θα βρεις γυναικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom