Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ένας καλοβαλμένος με καλή ζωή 65άρης, είναι μια χαρά για την 50άρα.
ειδες εσυ τι μαρεσει εμφανησιακα στο βιντεο να καταλαβεις?θα βρω ελληνιδα τετοιας εμφανησης και με πολυ σωστο χαρακτηρα?η απαντηση ειναι οχι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλά γεροντομπαρμπάδια,τάζουν λαγούς μέ πετραχήλια στίς γκόμενες,γιά νά γαμήσουν,
οι νεότεροι άνδρες,καί οικονομικά υποδεέστεροι,είναι σέ μειονεκτική θέση!
Ισχύει αυτό. Οι χορηγοί ή οι πλούσιοι έχουν ισχυρότερα όπλα. Βέβαια αυτό λειτουργεί ως τανάλια που τους σφίγγει διότι πουτάνες βρίσκουν στην ουσία. Η γυναίκα η οποία είναι μαζί σου για λεφτά έτσι λέγεται. Οπότε αν δεν είναι γέροι με το ένα πόδι στον τάφο ώστε να πούμε δεν γαμιέται; να γλεντήσει πριν ψοφήσει ήθελε, λέγονται κορόιδα διότι πληρώνουν διαρκώς για στημένο αποτέλεσμα. Και πρόσεξε ε; Πληρώνουν πάρα πολλά. Πολύ περισσότερα από ότι
σε πουτάνες κατ επαγγελμα. Προφανώς θέλουν να δείχνονται
ή το έχουν πιστέψει
το παραμύθι. Δικαίωμά τους να το κάνουν, δικαίωμά μας να σχολιάζουμε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ισχύει αυτό. Οι χορηγοί ή οι πλούσιοι έχουν ισχυρότερα όπλα. Βέβαια αυτό λειτουργεί ως τανάλια που τους σφίγγει διότι πουτάνες βρίσκουν στην ουσία. Η γυναίκα η οποία είναι μαζί σου για λεφτά έτσι λέγεται. Οπότε αν δεν είναι γέροι με το ένα πόδι στον τάφο ώστε να πούμε δεν γαμιέται; να γλεντήσει πριν ψοφήσει ήθελε, λέγονται κορόιδα διότι πληρώνουν διαρκώς για στημένο αποτέλεσμα. Και πρόσεξε ε; Πληρώνουν πάρα πολλά. Πολύ περισσότερα από ότι
ή το έχουν πιστέψει
ακριβως συμφωνω σε ολα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.513
Πόντοι
456
δες αυτο το τραγουδι να καταλαβεις τι θελω εμφανησιακα,βλεπεις τη κοπελα με το μπλε μαγιο και λευκο δερμα και μαυρα μαλλια?εε τετοιο στιλ με τρελαινει.
Μακάρι να τη βρεις αδερφέ, ειλικρινά.

Αλλά να σου πω κάτι χωρίς παρεξήγηση; Έχεις πρότυπο μπουρδελιάρες.
Πρέπει λίγο να σκέφτεσαι αλλιώς. Πρέπει να βρεις μία σωστή που θα γίνει μόνο για σένα πουτάνα.
Έβλεπα μία γιαγιά 102 ετών στο φβ...ξέρεις τι είπε; Ο άντρας μου πρώτα ξεγύμνωσε το μυαλό μου και μετά το σώμα μου.
Γι' αυτό τον θέλω ακόμα και του τα έδωσα όλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τι να σου πουμε τωρα οτι λες ψεματα?αληθεια ειναι αυτα που λες.Αν δε φλερταρεις δε θα βρεις ποτε γιατι καμια ποτε δε θα κανει το πρωτο βημα,ειναι πολυ ανεγκεφαλες οι ελληνιδες δε τετοια ζητηματα.
Άρα λοιπόν αφού το καταλαβαίνεις δεν γίνεται να μένεις στην δικαιολογία ότι είναι ανεγκεφαλες (που είναι) αλλά να βρεις τρόπο να υπερισχύσεις. Και σίγουρα τα σοσιαλ δεν είναι λύση.
Τα σοσιαλ είναι η τελευταία γραμμή άμυνας που έχουν. Χωρις αυτά είναι γυμνές και γδαρμένες. Θα αναγκαστούν να βγουν έξω για να ρουφήξουν επιβεβαίωση. Τώρα στο μουνί τους όλα.
Ότι και να γίνει, έχουν 300 γαμπρούς η καθεμία. :2funny:
Έξω δεν έχουν καμία τύχη διότι μόνο στα σοσιαλ προετοιμάζονται. Έξω πιάνονται στον ύπνο και χωρίς σόσιαλ δεν έχουν καβατζα επιβεβαίωσης. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ και εννοώ την κατεδάφιση των σόσιαλ. Δυστυχώς αυτή η μάχη έχει χαθεί. Οπότε πάλι στο καμάκι καταλήγουμε και δυστυχώς στην δύσκολη εκδοχή του. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ή το έχουν πιστέψει
Γιατί οι άλλες,δέν είναι καραπουτανάρες τού κερατά, -όχι στό επάγγελμα αλλά στήν ψυχή- καί άς μήν πληρώνουμε τίποτα,
μιλάω γιά αυτές τίς γκόμενες, πού βγάζω εγώ καί εσύ ,
πολλές φορές...είναι καί χειρότερες!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μακάρι να τη βρεις αδερφέ, ειλικρινά.

Αλλά να σου πω κάτι χωρίς παρεξήγηση; Έχεις πρότυπο μπουρδελιάρες.
Πρέπει λίγο να σκέφτεσαι αλλιώς. Πρέπει να βρεις μία σωστή που θα γίνει μόνο για σένα πουτάνα.
Έβλεπα μία γιαγιά 102 ετών στο φβ...ξέρεις τι είπε; Ο άντρας μου πρώτα ξεγύμνωσε το μυαλό μου και μετά το σώμα μου.
Γι' αυτό τον θέλω ακόμα και του τα έδωσα όλα.
Αφού μια τέτοια με διεγείρει απολυτα?αδύνατη λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά και φάτσα σλαβικής ομορφιάς ?πάντως συμφωνούμε Ελληνίδα και τέτοιας εμφανησης να μη είναι ντίβα και να έχει συναισθήματα όλα αυτά τελως πάντων δε γίνεται.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άρα λοιπόν αφού το καταλαβαίνεις δεν γίνεται να μένεις στην δικαιολογία ότι είναι ανεγκεφαλες (που είναι) αλλά να βρεις τρόπο να υπερισχύσεις. Και σίγουρα τα σοσιαλ δεν είναι λύση.
Τα σοσιαλ είναι η τελευταία γραμμή άμυνας που έχουν. Χωρις αυτά είναι γυμνές και γδαρμένες. Θα αναγκαστούν να βγουν έξω για να ρουφήξουν επιβεβαίωση. Τώρα στο μουνί τους όλα.
Ότι και να γίνει, έχουν 300 γαμπρούς η καθεμία. :2funny:
Έξω δεν έχουν καμία τύχη διότι μόνο στα σοσιαλ προετοιμάζονται. Έξω πιάνονται στον ύπνο και χωρίς σόσιαλ δεν έχουν καβατζα επιβεβαίωσης. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ και εννοώ την κατεδάφιση των σόσιαλ. Δυστυχώς αυτή η μάχη έχει χαθεί. Οπότε πάλι στο καμάκι καταλήγουμε και δυστυχώς στην δύσκολη εκδοχή του. :confused:
Πιο καμακι ρε φίλε?αν πάω και μιλήσω στο δρόμο καμία δε θα κάτσει όλες από κύκλους και δουλειά βρίσκουν κακά τα ψέματα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί οι άλλες,δέν είναι καραπουτανάρες τού κερατά, -όχι στό επάγγελμα αλλά στήν ψυχή- καί άς μήν πληρώνουμε τίποτα,
μιλάω γιά αυτές τίς γκόμενες, πού βγάζω εγώ καί εσύ ,
πολλές φορές...είναι καί χειρότερες!
Λάθος η αφετηρία σκέψης και μόνο. Το ότι πολλές είναι σκατά στέκει και καραστέκει. Όπως βλέπεις στο νήμα στάζω φαρμάκι. :2funny: Όμως...οι συνθήκες διεξαγωγής είναι οι σωστές. Δηλαδή αν εσύ πας με γκόμενα κανονική, έχεις ένα λευκό χαρτί απέναντι σου με μηδέν παρελθόν όπου αν σου βγει σκατά πρέπει και οφείλεις να την διώξεις. Δεν υπάρχει έλεος λέμε! Αντίθετα με την πουτάνα ακόμα και να ζείτε ρομάντσο ζηλευτό, θα έρθει
η ώρα που θα την πεις πουτάνα σε καυγά κι αυτή
θα σε πει μαλάκα που σε γνώρισε π.χ σε μπουρδέλο. :2funny:
Κι έτσι να μην γίνει, δεν θα υπάρξει ποτέ εμπιστοσύνη ανάμεσα σας διότι δεν θα είστε ποτέ λευκό χαρτί ο ένας στον άλλον. Απλά κάτι ανάμεικτα συναισθήματα θα βιώνετε λόγω κατάστασης.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εε πες τα ρε φιλε γιατι μας εχει πριξει.Εχω δει απειρους 30αρηδες με 24-25 αρες.Παραμυθιαζεσαι σαμπ βρες δουλεια σπιτι δικο σου εστω με νοικι ανεξαρτητοποιησου και θα σου πω εγω,αμεσως θα βρεις γυναικα.
Τώρα να είσαι 40 να μένεις με γονείς να μη έχεις δουλειά να ζεις από νοίκια μη περιμένεις προκοπή έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα δεν γίνεται να διαφωνήσεις επειδή είναι αλήθεια. Όχι επειδή το λέει ένας τυχαίος Ντοναλντ.
Εε ναι ακριβώς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πιο καμακι ρε φίλε?αν πάω και μιλήσω στο δρόμο καμία δε θα κάτσει όλες από κύκλους και δουλειά βρίσκουν κακά τα ψέματα.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πήγαινε από όπου μπορείς. Βασικά για να γαμήσεις να πας. Στα υπόλοιπα μην ελπίζεις και πολύ. :2funny:
Κι εγώ αραιά γαμάω. Αν γαμουσα συνέχεια, θα έγραφα εδώ τόσο
ή λιγότερο; αλλά φίλε μου, μου φτάνει διότι είναι αληθινό.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πήγαινε από όπου μπορείς. Βασικά για να γαμήσεις να πας. Στα υπόλοιπα μην ελπίζεις και πολύ. :2funny:
Κι εγώ αραιά γαμάω. Αν γαμουσα συνέχεια, θα έγραφα εδώ; αλλά φίλε μου μου φτάνει διότι είναι αληθινό.
Μπορεί και να έχεις δίκιο.Σε πιστεύω ότι γαμας έστω αραιά και που γιατί μιλάς κινησαι.Σε μπουρδέλα έχεις πάει πάνω από 100 φορές?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λάθος η αφετηρία σκέψης και μόνο. Το ότι πολλές είναι σκατά στέκει και καραστέκει. Όπως βλέπεις στο νήμα στάζω φαρμάκι. :2funny: Όμως...οι συνθήκες διεξαγωγής είναι οι σωστές. Δηλαδή αν εσύ πας με γκόμενα κανονική, έχεις ένα λευκό χαρτί απέναντι σου με μηδέν παρελθόν όπου αν σου βγει σκατά πρέπει και οφείλεις να την διώξεις. Δεν υπάρχει έλεος λέμε! Αντίθετα με την πουτάνα ακόμα και να ζείτε ρομάντσο ζηλευτό, θα έρθει
η ώρα που θα την πεις πουτάνα σε καυγά κι αυτή
θα σε πει μαλάκα που σε γνώρισε π.χ σε μπουρδέλο. :2funny:
Κι έτσι να μην γίνει, δεν θα υπάρξει ποτέ εμπιστοσύνη ανάμεσα σας διότι δεν θα είστε ποτέ λευκό χαρτί ο ένας στον άλλον. Απλά κάτι ανάμεικτα συναισθήματα θα βιώνετε λόγω κατάστασης.
Γιά εμένα η γυναίκα είναι μία,δέν τις ξεχωρίζω σέ πουτάνα η λιγότερο πουτάνα,
η ιστορία έχει αποδείξει ότι όποιος προσπάθησε νά τό κάνει,βγήκε λαβωμένος
-καί μήν φανταστείς,ότι παίρνω τό μέρος τής πουτάνας πού λές η όχι-
στά αρχιδια μου τίς γράφω,τό συμφέρον μου κοιτάζω,όπως τό κοιτούν καί αυτές!,

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπορείς και να έχεις δίκιο.Σε πιστεύω ότι γαμας έστω αραιά και που γιατί μιλάς κινησαι.Σε μπουρδέλα έχεις πάει πάνω από 100 φορές?
Λογικά πάνω από 1500 φορές σε όλα τα χρόνια. Δεν είναι πολλές. Πάω γενικώς με μεγάλα διαλείμματα. Δεν με έλκει τοσο πολύ γιατί είναι στημένο. Δεν λαμβάνω την ευχαρίστηση που θέλω
και γι αυτό όπως σου είπα σκσρφιζομουν :2funny: πως θα περάσω καλύτερα. Για μένα ήταν πάντα μια συναλλαγή με αντικρουόμενα συμφέροντα. Εγώ του έδινα ενδιαφέρον και κίνητρο. Άλλοι έχουν πάει 5
με 6 χιλιάδες φορές και πολλοί ακόμα περισσότερες. Τα ίδια όμως θα σου πουν σε μια ειλικρινή συζήτηση σχεδόν όλοι. Το μόνο καλο στα μπουρδέλα ότι λόγω χαμηλής τιμής αν φας σκατά, ρεφαρεις εύκολα. Στις άλλες κατηγορίες είναι επώδυνα τα ρεφαρισματα αλλά βέβαια κανεις καλύτερες γνωριμίες και πέφτει τρελλο έξτρα. :2funny:
Το παραμύθι με τις πουτάνες που γαμιούνται πάντα με όλους με καποτα και προσέχουν, ας το πουν εκεί που περνάει. Οι πιο καθαρές όλων είναι οι μπουρδελιαρες όχι επειδή είναι καθαρές αλλά λογω πελατών. Άλλο να γαμιεσαι με 40 κι άλλο με 5-6. Προσέχεις αναγκαστικά (όσο προσέχουν κι αυτές). :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιά εμένα η γυναίκα είναι μία,δέν τις ξεχωρίζω σέ πουτάνα η λιγότερο πουτάνα,
η ιστορία έχει αποδείξει ότι όποιος προσπάθησε νά τό κάνει,βγήκε λαβωμένος
-καί μήν φανταστείς,ότι παίρνω τό μέρος τής πουτάνας πού λές η όχι-
στά αρχιδια μου τίς γράφω,τό συμφέρον μου κοιτάζω,όπως τό κοιτούν καί αυτές!,
Είναι μια αλλη οππική κι αυτή. Εγώ πάντως τις διαχωριζω
και βέβαια μετά ρίχνω κουβά. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είναι μια αλλη οππική κι αυτή. Εγώ πάντως τις διαχωριζω
και βέβαια μετά ρίχνω κουβά. :2funny:
Οσες γκόμενες γνώρισα στήν 55χρονη ζωή μου,ήθελαν νά μού πιούν τό αίμα οι καργιόλες,
σάν τόν δράκουλα,παλιοβρώμες τού κερατά -δέν ξέρω άτυχος είμαι μάλλον-

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λογικά πάνω από 1500 φορές σε όλα τα χρόνια. Δεν είναι πολλές. Πάω γενικώς με μεγάλα διαλείμματα. Δεν με έλκει τοσο πολύ γιατί είναι στημένο. Δεν λαμβάνω την ευχαρίστηση που θέλω
και γι αυτό όπως σου είπα σκσρφιζομουν :2funny: πως θα περάσω καλύτερα. Για μένα ήταν πάντα μια συναλλαγή με αντικρουόμενα συμφέροντα. Εγώ του έδινα ενδιαφέρον και κίνητρο. Άλλοι έχουν πάει 5
με 6 χιλιάδες φορές και πολλοί ακόμα περισσότερες. Τα ίδια όμως θα σου πουν σε μια ειλικρινή συζήτηση σχεδόν όλοι. Το μόνο καλο στα μπουρδέλα ότι λόγω χαμηλής τιμής αν φας σκατά, ρεφαρεις εύκολα. Στις άλλες κατηγορίες είναι επώδυνα τα ρεφαρισματα αλλά βέβαια κανεις καλύτερες γνωριμίες και πέφτει τρελλο έξτρα. :2funny:
Το παραμύθι με τις πουτάνες που γαμιούνται πάντα με όλους με καποτα και προσέχουν, ας το πουν εκεί που περνάει. Οι πιο καθαρές όλων είναι οι μπουρδελιαρες όχι επειδή είναι καθαρές αλλά λογω πελατών. Άλλο να γαμιεσαι με 40 κι άλλο με 5-6. Προσέχεις αναγκαστικά (όσο προσέχουν κι αυτές). :2funny:
Έχεις πάει παρα παρά πολλές και μετά μου λες ότι βρίσκεις γκόμενες έξω,νόμιζα θα έλεγες 100 φορές,1500 φορές είναι πάρα πολλές φίλε.Μεγαλος μπουρδελιαρης είσαι,φαντάσου να σαρεσαν τα μπουρδέλα πόσες θα πήγαινες δλδ.Εγω είμαι 24 και έχω πάει σύνολο περίπου καμία 80αρια φορές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οσες γκόμενες γνώρισα στήν 55χρονη ζωή μου,ήθελαν νά μού πιούν τό αίμα οι καργιόλες,
Αυτό είναι το φυσιολογικό
αν νοιαζόσουν περισσότερο. Κουμάντο στην σχεση κάνει αυτός που νοιάζεται λιγότερο. Άρα σύμφωνα με απλά μαθηματικά...
αν νοιαζόσουν περισσότερο + ότι οι γυναίκες επιθυμούν ασφάλεια = σου έπιναν το αίμα. Ίσως η ισχυρότερη εξίσωση σχέσης! :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κρίμα ατυχησες μακάρι να έβρισκες μια σωστή αξιοπρεπή και εμφανησιμη κοπέλα αλλά δε είναι εύκολο ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom