Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (0 μέλη και 120 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παράδειγμα Νο2
στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας,50άρης αρκετά φραγκάτος -εξοχικό Μύκονο- επιτυχίες τίποτα, τό απόλυτο μηδέν μόνο επί πληρωμή,
απλός οδηγός στήν ίδια εταιρεία,"μετράτος" σέ εμφάνιση 45άρης,αρκετές επιτυχίες -εγώ τόν έχω δεί τουλάχιστον με 5 ωραίες γκόμενες-
τί νά πώ,όλα τυχαία είναι?
Αυτά που αναφέρουμε είναι αυτά που λέμε ότι έχουμε δει οπότε δεν αποδεικνύονται ποτέ. Τι αποδεικνύεται; τα χιλιάδες παραδείγματα που βλέπουμε έξω. Αυτό το ξέρουμε ολοι. Ωστοσο λες 45αρης με πέντε γκόμενες. Άντε να έχει κι άλλες πέντε που δεν έχεις δει. Πολλές είναι; Άντε να έχει κάνει εξ αυτών 4-5 σχέσεις κάποιου χρόνου και να έχει γαμήσει και μπολικες ξεπετες. Δηλαδή τόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτή; εγώ το βλέπω νορμάλ Συμπέρασμα: αν μετρούσε αυστηρά η εμφάνιση, ένας πολύ ωραίος θα έπρεπε να έχει πάρει κάργα μουνιά. Δεν υπάρχει ούτε ένας τέτοιος εκτός αν είναι διάσημος και λεφτάς ταυτόχρονα. Όσους ξέρω που μου ρίχνουν κι εμένα (καλά κυβικά έχω αλλά δεν είναι πλούσιος) στα αυτιά είναι απλά πιο πετυχημένοι. Στο μουνί πάντως δεν πνίγεται κανείς τους. Τα λέμε. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
εε πες τα ρε φιλε γιατι μας εχει πριξει.Εχω δει απειρους 30αρηδες με 24-25 αρες.Παραμυθιαζεσαι σαμπ βρες δουλεια σπιτι δικο σου εστω με νοικι ανεξαρτητοποιησου και θα σου πω εγω,αμεσως θα βρεις γυναικα.
Καλά κρασα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
Ο άλλος λέει να βρει μια να τη γκαστρώσει και να πληρώνει διατροφή από απόσταση
Μάγκες, κοιτάξτε να το εμπεδωσετε ορισμενοι.
Οι γκόμενες δεν προτιμούν την εμφάνιση για κάτι μόνιμο. Τα έχουμε ξαναπεί. Απλά γουστάρουν τον ωραίο με το ωραίο σώμα η τον άνδρα μοντέλο κτλ κι όποτε τύχει να βρουν να γαμηθούν κρίνοντας μόνο με τις δικές τους προτεραιότητες, πάνε και τον τρώνε. Για να κάτσουν με κάποιον μόνιμα, κοιτούν μόνο την ασφάλεια δηλαδή τα λεφτά και να είναι ήσυχος κάνοντας τους τα χατήρια.
Άρα εσύ που έχεις την εμφάνιση θα βγουν μαζί σου να γαμηθούν, να ξεκαβλώσουν και μετά να πάνε πίσω, σε αυτόν που τις ανέχεται και τους κάνει τα χατίρια. Μια χαρά για εσένα και για αυτό που θέλεις από ότι καταλαβαίνω. Αλλά εσύ λες δε γαμάς ούτε τη χούφτα σου, 1 στις 100 και κάτι τέτοια διαβάζω (οκ ίσως υπερβολή το νούμερο) :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άρα εσύ που έχεις την εμφάνιση θα βγουν μαζί σου να γαμηθούν, να ξεκαβλώσουν και μετά να πάνε πίσω, σε αυτόν που τις ανέχεται και τους κάνει τα χατίρια. Μια χαρά για εσένα και για αυτό που θέλεις από ότι καταλαβαίνω. Αλλά εσύ λες δε γαμάς ούτε τη χούφτα σου, 1 στις 100 και κάτι τέτοια διαβάζω (οκ ίσως υπερβολή το νούμερο) :confused:
Το μπόλντ το έκανες μισή δουλειά. Ξέχασες οτι κρίνουν με τις δικές του προτεραιότητες. Δηλαδή το ότι εγώ πάω και την πεφτω δεν σημαίνει ότι θα μου κάθονται μπολικες κι ούτε έγραψα ότι έχω εμφάνιση. Με 7 μούρη κι 8 σώμα είναι ένας μικρομεσαίος για αυτές. Επίσης είμαι 46. Μην το ξεχνάς αυτό. Και βέβαια το να την πέφτεις όπου βρίσκεις να σου αρέσει δεν παύει να αφορά άγνωστες. Από μόνο του θα είναι χάλια το ποσοστό. Όχι θα περιμένουμε να μας γνωρίσουν οι φίλοι μας που δεν έχουν βρει ούτε για αυτούς. Αυτά!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτά που αναφέρουμε είναι αυτά που λέμε ότι έχουμε δει οπότε δεν αποδεικνύονται ποτέ. Τι αποδεικνύεται; τα χιλιάδες παραδείγματα που βλέπουμε έξω. Αυτό το ξέρουμε ολοι. Ωστοσο λες 45αρης με πέντε γκόμενες. Άντε να έχει κι άλλες πέντε που δεν έχεις δει. Πολλές είναι; Άντε να έχει κάνει εξ αυτών 4-5 σχέσεις κάποιου χρόνου και να έχει γαμήσει και μπολικες ξεπετες. Δηλαδή τόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτή; εγώ το βλέπω νορμάλ Συμπέρασμα: αν μετρούσε αυστηρά η εμφάνιση, ένας πολύ ωραίος θα έπρεπε να έχει πάρει κάργα μουνιά. Δεν υπάρχει ούτε ένας τέτοιος εκτός αν είναι διάσημος και λεφτάς ταυτόχρονα. Όσους ξέρω που μου ρίχνουν κι εμένα (καλά κυβικά έχω αλλά δεν είναι πλούσιος) στα αυτιά είναι απλά πιο πετυχημένοι. Στο μουνί πάντως δεν πνίγεται κανείς τους. Τα λέμε. :rockon:
Οχι 5 γκόμενες,5 ωραίες γκόμενες,μετράτες -8άρια- φυσικά καί είναι επιτυχία,γιά ένα απλό παιδί,
οι άλλοι δηλαδή,πού δέν έβγαλαν καμία είναι καλύτεροι?
βέβαια όπως λές τά παραδείγματα δέν είναι αντιπροσωπευτικά,στό σύνολο τής "αγοράς" σέ αυτό συμφωνώ!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
Εγώ πάντως αυτό που σιχαίνομαι είναι η άθλια νοοτροπία τους. Είναι τελείως ακατάλληλες, προβληματικές. Φυσικά και προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους αναλόγως ποιον έχουν απέναντί τους αλλά δε μπορούν να κρύψουν τι πραγματικά είναι. Ίσως και εγώ να ανεχόμουν συμπεριφορές και καταστάσεις (κάτι το οποίο είναι κατάντια φυσικά), αν δεν έβρισκα μουνιά να περνάω καλά. Αλλά πραγματικά να μη δίνουμε καμία αξία σε άτομα που δεν αξίζουν τίποτα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Κάτσε ρε τύπε,εσύ δηλαδή με το κυνήγι τί γαμάς; :dunno:

Γαμάς έστω μια...το χρόνο;Αμφιβάλλω...

Μια γρια έλεγες οτι γαμάς,κι αυτή περιστασιακά

Α,και για τα early 40ς που σου λένε οι γέροι...Αν έχεις φτιαχτεί επαγγελματικά/οικονομικά/κοινωνικά και μένεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη,το συζητάμε.Αλλιώς...είσαι στον τάφο :priest:

Η κούγκαρ είναι καβατζα για τις περιοδους ξηρασιας ,προφανώς δεν γαμω μόνο αυτήν ρε Σάμπ . Υπάρχουν κιολας περίοδοι όπως η τρέχουσα που δεν ασχολούμαι τόσο με μουνια γιατί δεν έχω χρόνο,όχι γιατί έχω δεν έχω επιλογές. Οπότε θέλω βρίσκω και σταθερή ,απλά δεν επιδιωκω δεσμό προς το παρόν :coffee::coffee:

Άσε τα παρελθοντικά λάθη με τα μπακουρια και στόχευσε σε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Εσύ για καθεμία κατηγορία γυναικων έχεις βρει άλλοθι ώστε να μη φλερτάρεις. Οι μεν είναι γριές,οι δε είναι πιτσιρίκες . Οι μεν είναι "κυκλικές", οι δε είναι τριγωνικές . Χαχαχα για αυτό σου λέω ότι η μόνη λύση είναι η ευθεία οδός ,τραβά τη δική σου ευθεία γραμμη που δε θα τέμνεται με καμία λοξή γραμμη μπακουρηδων ή ξινισμενων γυναικών. Στόχευσε σε "περιπτώσεις" τελείως άγνωστες που θα συναναστραφουν κάποια στιγμή μαζί σου (με οποιαδήποτε αφορμη) ,εκεί έξω βρίσκεται η ευτυχία και σε περιμένει... μην την στήνεις άλλο! Κάνεις δε θα σου την κάνει πάσα ,ούτε θα σου τη φέρει αγκαζε ...ότι έχεις είσαι εσύ και τα αρχιδια σου!

Ώρες ώρες νιώθω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ρίξω την πιο κακομαθημενη γαλαζοαιματη καριολιτσα ,παρά να πείσω εσένα να σπάσεις τα δεσμά των προκαταλήψεων που σε κρατάνε στο ...σκοτάδι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.427
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• CRV6g1jWoAAc4sr.jpg
    CRV6g1jWoAAc4sr.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 32

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.427
Πόντοι
4.746
Επειδή εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με το θέμα της καλής εξωτερικής εμφάνισης:
Ανάμεσα σε έναν αιδιοδουλο λαπά με φράγκα και έναν εμφανίσιμο με φράγκα,θα επιλέξει τον δεύτερο ξεκάθαρα
Ξεχασες και την ιδιοτητα. Ή αν σπουδαζεις κατι καλο που ψαρωνει τις γκομενες. Ειναι και αυτο μεγαλος κραχτης. Και ας μην εχει καποιος αρκετο χρημα.Αν απο εμφανιση και τυπο εχει κατι να πει, τοτε η επιτυχια ειναι σιγουρη. Ας εχει και ενα μοτο για τις μετακινησεις του.
Τωρα ο αλλος αν δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω. Που πας ρε καραμητρο!?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εντάξει, τα έχουμε πει. Επειδή εσύ δεν θες να ρίχνεσαι ποτέ, έχεις φτιάξει την δική σου θεωρία. Συνέχισε έτσι. Πάω να ρίξω ένα χέσιμο και τα λέμε ξανά με την πρώτη ευκαιρία σε αυτό το νήμα της αλήθειας. :rockon:
Τι θες ρε φίλε δε σου είπα ότι δε έχεις αγγίξει γυναίκα εκτός πληρωμής είπα έχεις μόνο 1-2.Αποκλιεται παραπάνω ενώ έχεις πάει 1500 φορές σε μπουρδέλα και καταρχιν από ποτε γαμας σε μπουρδέλα?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαχα ακριβώς δε το έκανε τόσα χρόνια θα το κάνει τώρα?μάλλον είναι τεμπέλης και δε του αρέσει η δουλειά δε εξηγείται αλλιώς.Αν δούλευε τα πάντα θα μπορούσε να κάνει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ξεχασες και την ιδιοτητα. Ή αν σπουδαζεις κατι καλο που ψαρωνει τις γκομενες. Ειναι και αυτο μεγαλος κραχτης. Και ας μην εχει καποιος αρκετο χρημα.Αν απο εμφανιση και τυπο εχει κατι να πει, τοτε η επιτυχια ειναι σιγουρη. Ας εχει και ενα μοτο για τις μετακινησεις του.
Τωρα ο αλλος αν δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω. Που πας ρε καραμητρο!?
ολα τα κοιτάνε οι γυναικες...εμφάνιση,νοοτροπια,σπουδες,λεφτα.δουλεια,υψος..ολα .Κάποτε στο badoo μιλαω τωρα για καλες εποχες που ημουν στα ντουζενια μου,αφου πρωτα κοιτουσαν αν ειμαι ωραιος,η πρωτη ερωτηση που μου εκαναν ειναι τι δουλεια κανω.Αν δε σε γουσταρουν σαν εμφάνιση συνηθως δε πανε παρακάτω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σειρά κατάταξης ενδιαφέροντος,από τίς γυναίκες πρός τούς άνδρες!

-πλούσιος,νέος,ωραίος,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,πάμπολλες επιτυχίες στίς γκόμενες
-πλούσιος,μεσήλικας,ομορφούλης,αγύμναστος,ευγενικός,μορφωμένος,αρκετές επιτυχίες
-πλούσιος,γεροντομπαρμπάδι,όχι ωραίος,αγύμναστος,μέτρια μόρφωση,κάποιες επιτυχίες

-ευκατάστατος,νέος,ωραίος,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,πάρα πολλές επιτυχίες
-ευκατάστατος,μεσήλικας,ομορφούλης,αγύμναστος,ευγενικός,μορφωμένος,αρκετές επιτυχίες
-ευκατάστατος,γεροντομπαρμπάδι,όχι ωραίος,αγύμναστος,μέτρια μόρφωση,κάποιες επιτυχίες

-φτωχός,νέος,ωραίος,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,αρκετές επιτυχίες
-φτωχός,μεσήλικας,ομορφούλης,αγύμναστος,ευγενικός,μορφωμένος,ελάχιστες επιτυχίες
-φτωχός,γεροντομπαρμπάδι,όχι ωραίος,αγύμναστος,μέτρια μόρφωση,δέν υπάρχουν επιτυχίες

-Φυσικά υπάρχουν καί άλλες υποκατηγορίες,ανέφερα τίς πιο "βασικές"

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
Στη λαική σε 2 πάγκους συζητάνε:
- κοίτα τα σημερινά παιδιά, όλο στο κινητό, δεν κοιτάνε τις ελληνίδες.
- ε ναι, μόνο οι Αλβανοί γαμάνε

πετάχτηκα και λέω: ε κι αυτοί δεν ξέρουν ακόμα που πάνε να μπλέξουν, γι αυτό.

Ο ένας με αγρικοίταξε, ο άλλος χαλαρός.

Αμέσως κατάλαβα ποιος έχει κόρη ... :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.623
Πόντοι
4.615
Γνωριζω ατομο με 80+ μμυρια e. Με δικη του μεγαλη επιχειρηση που νυμφευτηκε μια τετοια ξεβρακωτη και τωρα μετα απο δυο παιδια δικα του το 3ο, το εχει κανει αυτη με τον κουμπαρο. Και ο τυπος με τα πολλα $$$ δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι θα του παρει τα μισα. Εαν κανει κινηση δηλαδη την πατησε. Μισθωνει και τον γ@μια της.
Απο την αλλη οταν δεν εχεις παιδι ολα φαινονται απλα. Μολις βγει ομως απο την μητρα ενα παιδι, γινονται ολα πολυπλοκα και αλλαζει η ζωη προς το χειροτερο. Για τους ξεγνοιαστους καβαλαρηδες. :confused:
Επομενως μην ακουτε τις σειρηνες για παιδια,οικογενεια και αλλες τετοιες μακακιες. Δεν ειναι ολα για ολους. Οποιος δεν το χει ας κατσει στ αυγα του γιατι εχει πολυ αιμα, δακρυα, και ιδρωτα, αυτο που λενε οικογενεια.
Δεν του παίρνει ''τα μισά'', ουδέποτε ίσχυε ή ισχύει κάτι τέτοιο. Ότι θα βγάλει μία γερή διατροφή για τα παιδιά που θα την ξεκοκαλίζει μετά η ίδια με τον κουμπάρο, είναι μία άλλη ιστορία.
Και μπορεί να του πάρει το 1/3 της επαύξησης της περιουσίας από τη μέρα που παντρεύτηκαν και μετά. Αν έχεις 80 εκατομμύρια, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις τους καλύτερους νομικούς και οικονομικούς συμβούλους για κάθε χρήση.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
Γνωριζω ατομο με 80+ μμυρια e. Με δικη του μεγαλη επιχειρηση που νυμφευτηκε μια τετοια ξεβρακωτη και τωρα μετα απο δυο παιδια δικα του το 3ο, το εχει κανει αυτη με τον κουμπαρο. Και ο τυπος με τα πολλα $$$ δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι θα του παρει τα μισα. Εαν κανει κινηση δηλαδη την πατησε. Μισθωνει και τον γ@μια της.
Απο την αλλη οταν δεν εχεις παιδι ολα φαινονται απλα. Μολις βγει ομως απο την μητρα ενα παιδι, γινονται ολα πολυπλοκα και αλλαζει η ζωη προς το χειροτερο. Για τους ξεγνοιαστους καβαλαρηδες. :confused:
Επομενως μην ακουτε τις σειρηνες για παιδια,οικογενεια και αλλες τετοιες μακακιες. Δεν ειναι ολα για ολους. Οποιος δεν το χει ας κατσει στ αυγα του γιατι εχει πολυ αιμα, δακρυα, και ιδρωτα, αυτο που λενε οικογενεια.
Δηλαδή κάποιος που παντρεύτηκε για να μην τον λένε πούστη στο καφενείο τελικά μπορεί να χαρτζιλικώνει τον γαμιά της γυναίκας του. Άλλαξαν οι καιροί. Πλέον ο :effemine: είναι αυτός που παντρέυεται.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
Και μπορεί να του πάρει το 1/3 της επαύξησης της περιουσίας από τη μέρα που παντρεύτηκαν και μετά. Αν έχεις 80 εκατομμύρια, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις τους καλύτερους νομικούς και οικονομικούς συμβούλους για κάθε χρήση.
Στο δάνειο όμως; Παίρνει και το μισό χρέος από το στεγαστικό ή μόνο το σπίτι;

:2funny: τι ρωτάω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Σειρά κατάταξης ενδιαφέροντος,από τίς γυναίκες πρός τούς άνδρες!

-πλούσιος,νέος,ωραίος,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,πάμπολλες επιτυχίες στίς γκόμενες
-πλούσιος,μεσήλικας,ομορφούλης,αγύμναστος,ευγενικός,μορφωμένος,αρκετές επιτυχίες
-πλούσιος,γεροντομπαρμπάδι,όχι ωραίος,αγύμναστος,μέτρια μόρφωση,κάποιες επιτυχίες

-ευκατάστατος,νέος,ωραίος,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,πάρα πολλές επιτυχίες
-ευκατάστατος,μεσήλικας,ομορφούλης,αγύμναστος,ευγενικός,μορφωμένος,αρκετές επιτυχίες
-ευκατάστατος,γεροντομπαρμπάδι,όχι ωραίος,αγύμναστος,μέτρια μόρφωση,κάποιες επιτυχίες

-φτωχός,νέος,ωραίος,γυμνασμένος,ευγενικός,μορφωμένος,αρκετές επιτυχίες
-φτωχός,μεσήλικας,ομορφούλης,αγύμναστος,ευγενικός,μορφωμένος,ελάχιστες επιτυχίες
-φτωχός,γεροντομπαρμπάδι,όχι ωραίος,αγύμναστος,μέτρια μόρφωση,δέν υπάρχουν επιτυχίες

-Φυσικά υπάρχουν καί άλλες υποκατηγορίες,ανέφερα τίς πιο "βασικές"
παιζει ρολο και ποσο ωραια ειναι η αλλη,αν ειναι ενα πολυ καλο κομματι τοτε θα εχει και περισσοτερες απαιτησεις πακετου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom