Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.020
Πόντοι
9.297
Στη λαική σε 2 πάγκους συζητάνε:
- κοίτα τα σημερινά παιδιά, όλο στο κινητό, δεν κοιτάνε τις ελληνίδες.
- ε ναι, μόνο οι Αλβανοί γαμάνε

πετάχτηκα και λέω: ε κι αυτοί δεν ξέρουν ακόμα που πάνε να μπλέξουν, γι αυτό.

Ο ένας με αγρικοίταξε, ο άλλος χαλαρός.

Αμέσως κατάλαβα ποιος έχει κόρη ... :2funny:
Δύο Αλβανοί μιλούσαν μεταξύ τους...στα ελληνικά;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Φίλε και παλιά στα 17 στο σχολειο που ήμουν 1.80-1.81 και 85-86 κιλά πάλι τίποτα απολύτως δε έκανα με καμία που υποτίθεται στο σχολείο είναι εύκολο πολύ να βρεις γιατί και να μη μιλάς σου μιλάνε αυτές αν είσαι λεπτός με ωραίο πρόσωπο όπως ήμουν,ένας κούκλος ήμουν δε κάνω πλάκα παρόλα αυτά τίποτα.

Να μας τα εξηγήσουν οι έξυπνοι του φόρουμ αυτά. Δεν είσαι ο μοναδικός αδερφέ αν σε παρηγορεί αυτό.

Μάλιστα.....
Το ότι αυτή μπορεί να είχε θεματάρες,κόμπλεξ κατωτερότητας,ανασφάλειες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο,πέρασε από το μυαλό σου;

Χώρια πως έκανες κανόνα μια συγκεκριμένη περίπτωση

Όχι ρε φίλε μην επιμένες, έφερα ένα τρανταχτό παράδειγμα για να εξηγήσω. Μην στέκεσαι στο δέντρο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να μας τα εξηγήσουν οι έξυπνοι του φόρουμ αυτά. Δεν είσαι ο μοναδικός αδερφέ αν σε παρηγορεί αυτο.
Εε ναι που κάποιοι τις υποστηρίζουν.Λενε πως άμα είσαι αδύνατος με ωραία φάτσα γαμας τα είχα και τα δύο και ούτε φιλί στόμα δε πεχτηκε στο λύκειο.Θα μπορούσα με συμμαθήτριες να παιζόταν κάτι ήμουν ωραίος και τώρα ωραίος είναι δλδ αλλά με πολύ πιο μέτριο σώμα σε σχέση με τότε μόνο εκεί υστερω.Το ξέρω ότι δε είμαι ο μόνος πολλοί δε βρίσκουν γυναίκα ούτε μια δυστιχως.Οι λίγοι βρίσκουν γυναίκα και αυτοί οι λίγοι δε πνίγονται να ξέρεις αλλά δε είναι και κατάντια σα εμένα σα εσένα ή και σα άλλους λουζερ.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.604
Πόντοι
456
Συναδελφος στη δουλεια ετων 37 σκινυ.
Τη γυροφερνανε αρκετοι γαμπροι αλλα ακυρα σε ολους.
Μιλαγαμε τη τριτη για δουλεια.
Το ταιρι(γυναικα 60αρα)της στη δουλεια μου λεει που θα μας πας αποψε;λεω αποψε εχω κανονισμενη συναντηση με εκλεκτη παρεα.Με τα πολλα με πιανει η 60αρα και μου λεει εχει γενεθλεια σημερα και ειναι μονη.οχι παρεες οχι γκομενο.Λεω οκ.Λεω στη 37 Δεσποινακι(υποθετικο ονομα) το σαββατο θα σε παρω να πιουμε καφε.Μου απαντα θα παω για μπανιο και της λεω πιο μπανιο ο καιρος πλεον δεν ειναι για μπανιο.
Η 60αρα να της λεει οταν δεν ειμαι μπροστα μια χαρα παιδι ειναι βγειτε για ενα καφε δεν ειναι κακο.Δε σημαινει οτι θα σου τα ριξει.
Ενταξει λεει αν δε παω για μπανιο θα παμε για καφε.
Χθες στο σχολασμα της λεω ισχυει ο καφες για αυριο ναι μου λεει να σου δωσω το fb μου.Ωραια της λεω δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε παρω τηλεφωνο.
Την πηρα τηλεφωνο σημερα κατα τις 13:30 δεν απαντησε.Της εστειλα μνμα μετα απο κανα μισαωρο δεν απαντησα.
Εν τω μεταξυ θελει να φτιαξει τη ζωη της οπως λεει στην 60αρα.
Τι σκατα σκεφτονται δε μπορω να καταλαβω.
Σημειωστε οτι ειναι αρκετα ντροπαλη σε σημειο που κοκκινισε οταν της ειπα να παμε για καφε
Σε συνεχεια αυτου.
Απαντησε σε μνμα το απογευμα οτι ταχα μου ηταν κουρασμενη και αν ειναι θα στειλει μνμα.
Σημερα η 60αρα μου λεει αδιαθετησε και ντραπηκε να σου το πει.Ο κηνυγος βγαινει παντα νικητης.
Ετοιμο το ειχα να της πω ε δε θα τη γαμησω απο το πρωτο ραντεβου αλλα απο το δευτερο και μετα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Παίζει ρόλο,αν συνδιάζεται και με τα άλλα (κυκλος,χρήματα κλπ)

Αν είσαι απλά ένας εμφανίσιμος...εργάτης,αποθηκάριος,υπαλληλάκος,δεν παίζει

ναι ναι:coffee::coffee: δηλαδη αν ησουν γονος ολιγαρχη,θα γαμουσες ? ΟΧΙ,διοτι εχεις ξεκαθαρα ψυχολογικο θεμα.
να σου πω τι θα πιστευες? οτι η Χ γκομενα σου καθεται για τα λεφτα,οτι δεν μετρας ως αρσενικο και δε θα "λειτουργουσες".
πολυ πιθανον να πιστευες και οτι βγαζει τα ματια της με τους υπαλληλους της φρουρας ή της πισινας σου.
....οι εμμονες δε θα σε αφηναν στιγμη ησυχο:coffee:

και φυσικα θα κλαιγοσουν οτι γαμανε μονο οι υπαλληλοι που βρισκονται "εντος κυκλου " :coffee:
οτι δεν παιζουν ρολο τα πολλα λεφτα ,διοτι η διαχειριση τους δημιουργει πολλαπλασιες σκοτουρες κλπ κλπ
θα ειχες χιλια κομπλεξ παραπανω απο οτι εχεις τωρα.... δεν το λεω με ειρωνικη διαθεση,απλως επιχειρω να κανω ορθη διαγνωση.

στην πραγματικοτητα μαλιστα πιστευω οτι δεν την πεφτεις ,διοτι φοβασαι μη τυχον δε λειτουργησεις σεξουαλικα.
εχεις εθιστει στην χρονια απραξια και κραζεις εκ του ασφαλους,δηλαδη εκτος αρενας. αν δεν βρεξεις κωλο,ψαρι δεν τρως.
οταν φοβασαι να φλερταρεις(το πιο ευκολο πραμα στον κοσμο),φανταζομαι οταν ερθει η κρισιμη στιγμη να τον βρεξεις πως μπορει να νιωσεις. αισθημα φοβου σε μορφη χιονοστιβαδας.... γι αυτο σου λεω.....παρε την ΕΥΘΕΙΑ και μη διανοηθεις να βαλεις οπισθεν ουτε για πλακα. αντιμετωπισε τα δαιμονια σου με αγνοια κινδυνου και ηθικο ακμαιοτατο. γινε αναισθητος για ενα γαμημενο μηνα. πειραματισου.
υπερπηδησε ολα τα νοητα εμποδια.....στο τελος ΕΣΥ θα νικησεις!!!:rockon::rockon::rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
IMG_9697.jpeg

Και γιατί να εργάζονται; Αφού έχουν τους πυρφόρους να τις ζούνε και να τις υπηρετούν…και τραβάτε εσείς οι πλεμπαιοι να δουλεύετε 9ωρα για 680 ευρώ και να μην σας κάθονται ούτε οι χοντρές, ραγιάδες :zfuck:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.648
Πόντοι
4.546
IMG_9697.jpeg

Και γιατί να εργάζονται; Αφού έχουν τους πυρφόρους να τις ζούνε και να τις υπηρετούν…και τραβάτε εσείς οι πλεμπαιοι να δουλεύετε 9ωρα για 680 ευρώ και να μην σας κάθονται ούτε οι χοντρές, ραγιάδες :zfuck:
Έχεις λινκ?

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.134
Πόντοι
206

Στην απασχόληση των γυναικών η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη χειρότερη θέση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ-27 με 52,4%, με την Ιταλία μόνο να καταγράφει οριακά χαμηλότερο ποσοστό (52,3%) και την Ισπανία να ακολουθεί με το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό (60,1%). Αξιζει να σημειωθεί οτι η Ελλάδα και η Ιταλία είναι οι μόνες χώρες της ΕΕ-27 που καταγράφουν ποσοστά απασχόλησης των γυναικών χαμηλότερα του 60%.

Η απασχόληση των ανδρών στην Ελλάδα φτάνει στο 71,1%. Η χαμηλότερη απασχόληση στις χώρες-μέλη της ΕΕ-27 καταγράφεται στο τέλος του 2022 στην Ισπανία με 69,3% και ακολουθεί το Βέλγιο (70%) και η Ιταλία (70,1%).

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
IMG_9697.jpeg

και τι να κανουμε να καθομαστε να τεμπελιαζουμε σα αυτες?καλυερα οι γκομενες να μη δουλευουν ετσι και αλλιως δε τα εχουν αναγκη εχουν τους πυρφορους ενω εμεις οι αντρες πρεπει να δουλεψουμε αλλιως δε θα εχουμε να φαμε καμια γυναικα δε θα μας θρεψει ποτε.Ολοι οι εργοδοτες οι οποιοι ειναι αντρες πρεπει να παιρνουν μονο αντρες στη δουλεια τους,πρεπει εμεις οι αντρες μεταξυ μας να εχουμε αλληλεγγυη.Οι γυναικες ετσι και αλλιως ζουνε για παντα χωρις δουλεια αφου εχουν τους μαλακες.Οι αντρες εργοδοτες να παιρνουν μονο αντρες στις δουλειες γιατι πρεπει να ξερουν οι αντρες εργοδοτες πως και εκεινοι αν δε δουλευαν δε θα ζουσαν οποτε ναι να παιρνουν μονο οι αντρες εργοδοτες και εμεις μετα να τα χαλαμε σε γυναικες οτι λεφτα παιρνουμε,αυτες και να πληρωθουν απο τη δουλεια τους δε θα τα χαλασουν σε αντρες γιατι παντα οι αντρες κερνανε στο 95 τοις εκατο οποτε τα λεφτα τους ειναι αχρηστα γιατι λεφτα που δε τρως για το σεξ(οι γυναικες για τους αντρες και οι αντρες για τις γυναικες) ειναι αχρηστα.Οι γκομενες δε χρειαζονται τη δουλεια εχουν τους χορηγους και οσες δουλευουν το κανουν για να το παιξουν δηθεν φεμινιστριες και μαλακιες μαγκιες του κωλου.Πραγματικα αναγκη τις δουλειες τις εχουν οι αντρες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.615
Πόντοι
456
Οι γυναίκες, κάτω των 40, αν δε βρεθεί μία δουλειά γραφείου ή κανένα σούπερ μάρκετ ή σέρβις σε καφέ, δεν πάνε.
Έτσι για πλάκα, ρίξτε μία ματιά σε φαστφουντάδικα και γυράδικα να δείτε ποιές δουλεύουν σε κουζίνες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.398
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες, κάτω των 40, αν δε βρεθεί μία δουλειά γραφείου ή κανένα σούπερ μάρκετ ή σέρβις σε καφέ, δεν πάνε.
Έτσι για πλάκα, ρίξτε μία ματιά σε φαστφουντάδικα και γυράδικα να δείτε ποιές δουλεύουν σε κουζίνες.

Ειδικά στις πόλεις/χωριά τους

Αθήνα-Θεσσαλονίκη αναγκαστικά κάποιες πηγαίνουν για να μπορούν να μένουν εκεί

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Συμφωνώ και επαυξάνω οι νεαρές είναι ψωνάρες και πάνε σε κάνα μπαράκι ή κάνα γραφείο ή κάνα ταμείο σε σούπερ μάρκετ.Οι 40+ πάνε σε ότι να ναι γιατί τους έχει φύγει το ψώνιο.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

καλα κανουν:coffee: οι κουζινες και οι λαντζες ειναι οτι χειροτερο

αν ποτε μου ελεγε η κορη μου -η συμβία μου- η συζυγος μου να παει να δουλεψει εκει,δεν θα της το επετρεπα.

θα την αφηνα σπιτι να ασχοληθει με οικιακα ,μεχρι να βρει κατι καλυτερο.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
να εισαι τωρα μουναρα 20-35 σπουδαγμενη στα ντουζενια σου και να αυτοεξοριστεις στα καταγωγια !

τι λετε ρε τυποι???? μεχρι σερβις ή ταμειο σε κανενα φουρνο ειναι κομπλε δουλεια για γυναικα...

αλλα οχι σε κουζινες και λαντζες γυραδικων ! ε οχι δα.....:coffee::coffee:

βασικα αν μια τυπισσα ειναι νεα και ομορφη(χωρις καν περγαμηνες),μπορει για πλακα να δουλεψει τμημα δημοσιων σχεσεων ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.133
Πόντοι
1.056

Ενώ αν πας οικοδομή, χωράφια κτλ δεν προλαβαίνεις να μετράς έλληνες

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.615
Πόντοι
456
να εισαι τωρα μουναρα 20-35 σπουδαγμενη στα ντουζενια σου και να αυτοεξοριστεις στα καταγωγια !

τι λετε ρε τυποι???? μεχρι σερβις ή ταμειο σε κανενα φουρνο ειναι κομπλε δουλεια για γυναικα...

αλλα οχι σε κουζινες και λαντζες γυραδικων ! ε οχι δα.....:coffee::coffee:

βασικα αν μια τυπισσα ειναι νεα και ομορφη(χωρις καν περγαμηνες),μπορει για πλακα να δουλεψει τμημα δημοσιων σχεσεων ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Σε ποιές εταιρίες θα κάνει δημόσιες σχέσεις, για πες μου...Γιατί έχουμε πήξει στις εταιρίες στην Ελλάδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενώ αν πας οικοδομή, χωράφια κτλ δεν προλαβαίνεις να μετράς έλληνες
Αν παρουσιαστεί ανάγκη, θα πάει.

Η Ελληνίδα, δεν πάει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι θες ρε φίλε δε σου είπα ότι δε έχεις αγγίξει γυναίκα εκτός πληρωμής είπα έχεις μόνο 1-2.Αποκλιεται παραπάνω ενώ έχεις πάει 1500 φορές σε μπουρδέλα και καταρχιν από ποτε γαμας σε μπουρδέλα?
Η γνώμη σου είναι μη υπολογίσιμη έτσι κι αλλιώς από την στιγμή που είσαι παγιδευμένος στην μήτρα
και δεν έχεις την ικανότητα
να ριχτείς πουθενά.
Λέγε βέβαια ότι θες. Εγώ στιγματίζω τον τρόπο που θες να τα παρουσιάζεις όλα μέσα από την γυάλα που ζεις επειδή
η ζωή σε ξέβρασε σαν άδειο μπουκάλι σε κάποια ακτή. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η γνώμη σου είναι μη υπολογίσιμη έτσι κι αλλιώς από την στιγμή που είσαι παγιδευμένος στην μήτρα
και δεν έχεις την ικανότητα
να ριχτείς πουθενά.
Λέγε βέβαια ότι θες. Εγώ στιγματίζω τον τρόπο που θες να τα παρουσιάζεις όλα μέσα από την γυάλα που ζεις επειδή
η ζωή σε ξέβρασε σαν άδειο μπουκάλι σε κάποια ακτή. :2funny:
Μόνο εγώ δλδ είμαι παγιδευμένος στη μήτρα?σε πληροφορω χιλιάδες άντρες δε μιλάνε γιατί έχουν γίνει οι Ελληνίδες σκατα όταν ήσουν εσύ στη ηλικία μου οι γυναίκες ήταν πολύ πιο νορμάλ και τότε έβρισκες γκόμενα.Ποιος το λέει αυτό ότι είναι μη υπολογίσιμη η αποψη μου εσύ?μπράβο και ποιος είσαι εσύ?ένας τυχαίος είσαι.Μπορει και να με ξέβρασε η ζωή σα άδειο μπουκάλι γιατί ζω ξεκάθαρα σε λάθος εποχή.Εγω έπρεπε να ήμουν 18-25 το 1990 τότε που τα πράγματα ήταν τρεις καλύτερα και τότε είμαι συγουρος πως δε θα ήμουν παγιδευμένος στη μήτρα.Τωρα έχουμε γεμίσει ξενερωτες που θέλουν ξενερωτους γιατί για μένα οι καγκουρες και οι μουσατοι είναι επιηκως τρισαθλιοι φλωροι και γκέι και λεσβίες.Δε είναι ιδανική εποχή για φλερτ πλέον.Τουλαχιστιν στη ηλικία που ειμαι τώρα που οι γκόμενες θέλουν όλες φλώρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom