Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.020

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οχι 5 γκόμενες,5 ωραίες γκόμενες,μετράτες -8άρια- φυσικά καί είναι επιτυχία,γιά ένα απλό παιδί,
οι άλλοι δηλαδή,πού δέν έβγαλαν καμία είναι καλύτεροι?
βέβαια όπως λές τά παραδείγματα δέν είναι αντιπροσωπευτικά,στό σύνολο τής "αγοράς" σέ αυτό συμφωνώ!
Επιτυχία είναι σίγουρα αλλά κι αναμενόμενο βάση ηλικίας. Στα 45 πρέπει να έχει ήδη πάρει μπρος εδώ και χρόνια. Κι επιτυχία είναι διότι το κάνει αυτός να είναι. Αυτή είναι
η μόνη εξήγηση. Όταν έχεις γκόμενες ωραίες που δεν σου τρώνε λεφτά διότι είσαι ένας απλός άνθρωπος και δεν σου τρέχουν, λέγεται επιτυχία. Αυτός όμως για να το καταφέρει αυτό, αγωνίστηκε. Δεν έλεγε "γιατί δεν μου την πέφτουν οι γκόμενες" σαν χεστης. Ας γίνει συνείδηση.
Ο μόνος τρόπος να βγάλει γκόμενα ο απλός καθημερινός ανθρωπος, είναι να ρίχνεται χωρίς να υπολογίζει την απόρριψη. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.842
Πόντοι
456
Μόνο εγώ δλδ είμαι παγιδευμένος στη μήτρα?σε πληροφορω χιλιάδες άντρες δε μιλάνε γιατί έχουν γίνει οι Ελληνίδες σκατα όταν ήσουν εσύ στη ηλικία μου οι γυναίκες ήταν πολύ πιο νορμάλ και τότε έβρισκες γκόμενα.Ποιος το λέει αυτό ότι είναι μη υπολογίσιμη η αποψη μου εσύ?μπράβο και ποιος είσαι εσύ?ένας τυχαίος είσαι.Μπορει και να με ξέβρασε η ζωή σα άδειο μπουκάλι γιατί ζω ξεκάθαρα σε λάθος εποχή.Εγω έπρεπε να ήμουν 18-25 το 1990 τότε που τα πράγματα ήταν τρεις καλύτερα και τότε είμαι συγουρος πως δε θα ήμουν παγιδευμένος στη μήτρα.Τωρα έχουμε γεμίσει ξενερωτες που θέλουν ξενερωτους γιατί για μένα οι καγκουρες και οι μουσατοι είναι επιηκως τρισαθλιοι φλωροι και γκέι και λεσβίες.Δε είναι ιδανική εποχή για φλερτ πλέον.Τουλαχιστιν στη ηλικία που ειμαι τώρα που οι γκόμενες θέλουν όλες φλώρους.

Όπως ξέμεινες εσύ, έχουν ξεμείνει και γκόμενες σαν και σένα.
Ψάξε να τις βρεις, μη μοιρολογάς. Αλλιώς η λύση είναι εξωτερικό, που βρίσκεις νορμάλ γυναίκες και ανθρώπους γενικά.
Εδώ οι μισοί είναι με ψυχοφάρμακα και ζουν στον κόσμο τους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μόνο εγώ δλδ είμαι παγιδευμένος στη μήτρα?σε πληροφορω χιλιάδες άντρες δε μιλάνε γιατί έχουν γίνει οι Ελληνίδες σκατα όταν ήσουν εσύ στη ηλικία μου οι γυναίκες ήταν πολύ πιο νορμάλ και τότε έβρισκες γκόμενα.Ποιος το λέει αυτό ότι είναι μη υπολογίσιμη η αποψη μου εσύ?μπράβο και ποιος είσαι εσύ?ένας τυχαίος είσαι.Μπορει και να με ξέβρασε η ζωή σα άδειο μπουκάλι γιατί ζω ξεκάθαρα σε λάθος εποχή.Εγω έπρεπε να ήμουν 18-25 το 1990 τότε που τα πράγματα ήταν τρεις καλύτερα και τότε είμαι συγουρος πως δε θα ήμουν παγιδευμένος στη μήτρα.Τωρα έχουμε γεμίσει ξενερωτες που θέλουν ξενερωτους γιατί για μένα οι καγκουρες και οι μουσατοι είναι επιηκως τρισαθλιοι φλωροι και γκέι και λεσβίες.Δε είναι ιδανική εποχή για φλερτ πλέον.Τουλαχιστιν στη ηλικία που ειμαι τώρα που οι γκόμενες θέλουν όλες φλώρους.
Ηττοπαθής στάση τύπου
"κι άλλοι χιλιάδες άνδρες είναι σαν εμένα". Το μικρόβιο της μάζας. Η βολεψη μιας θέσης στην σκιά. Η νοοτροπία νικητή είναι εντελώς αντίθετη και είναι τύπου "θα σας πιω το αίμα πουτάνες". Κάθε εποχή έχει θετικά κι αρνητικά. Οπότε σε καθε εποχη πρέπει να τα καταφέρνουμε είτε λίγο είτε πολύ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως αυτό που σιχαίνομαι είναι η άθλια νοοτροπία τους. Είναι τελείως ακατάλληλες, προβληματικές. Φυσικά και προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους αναλόγως ποιον έχουν απέναντί τους αλλά δε μπορούν να κρύψουν τι πραγματικά είναι. Ίσως και εγώ να ανεχόμουν συμπεριφορές και καταστάσεις (κάτι το οποίο είναι κατάντια φυσικά), αν δεν έβρισκα μουνιά να περνάω καλά. Αλλά πραγματικά να μη δίνουμε καμία αξία σε άτομα που δεν αξίζουν τίποτα.
Δεν τους δίνουμε σημασία. Δεν μας επηρεάζουν. Τις κοριδευουμε στο νήμα και γελάμε. Έξω όμως παίζουμε μπαλιτσα. Ήρθε η εποχή που είναι μόνο για γαμήσι. Τις αντιμετωπίζουμε ως μουνιά όταν εχουμε επιθυμία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο κι αν υπάρξει αποτελεί εξαίρεση.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ηττοπαθής στάση τύπου
"κι άλλοι χιλιάδες άνδρες είναι σαν εμένα". Το μικρόβιο της μάζας. Η βολεψη μιας θέσης στην σκιά. Η νοοτροπία νικητή είναι εντελώς αντίθετη και είναι τύπου "θα σας πιω το αίμα πουτάνες". Κάθε εποχή έχει θετικά κι αρνητικά. Οπότε σε καθε εποχη πρέπει να τα καταφέρνουμε είτε λίγο είτε πολύ.
Είσαι 46 δε ξέρεις τι εστί εποχή,εσύ ήσουν 24 όσο είμαι εγώ το 1998 τότε τα πράγματα πιστεψε με δε έχουν σχέση με τώρα.Τωρα είναι η εποχή της Φλωριας,τον πουστηδων,τον λεσβιών και γενικά αγοριών και κοριτσιών πολύ ξενερωτης εμφανησης αγόρια 60 κιλά σα ρέγκες φλωριες και κορίτσια καγκουρισες να βρίζουν σα λιμενεργατισες και να μιλάνε με αυτό το ξενερωτο υφακι για φαπες.Πολλοι πλεον δε κάνουν καμάκι αν θες να ξέρεις δε είναι ο μόνος.Τουλαχιστον οι συνομιλικοι μου δε καμακωνουν εύκολα γιατί οι νεαρές είναι οι χειρότερες.Οι 35 αρες είναι σωστές αρκετές αλλά είμαι 24 σιγά μη μου κάτσει 35αρα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όπως ξέμεινες εσύ, έχουν ξεμείνει και γκόμενες σαν και σένα.
Ψάξε να τις βρεις, μη μοιρολογάς. Αλλιώς η λύση είναι εξωτερικό, που βρίσκεις νορμάλ γυναίκες και ανθρώπους γενικά.
Εδώ οι μισοί είναι με ψυχοφάρμακα και ζουν στον κόσμο τους.
Αυτό λέω μια λύση είναι το εξωτερικό αλλά δε υπάρχουν λεφτά για εξωτερικό πρώτον και επίσης Αθήνα που μένω δύσκολο να βρεις Ρωσίδες Βουλγάρες που βρίσκεις καλές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Είσαι 46 δε ξέρεις τι εστί εποχή,εσύ ήσουν 24 όσο είμαι εγώ το 1998 τότε τα πράγματα πιστεψε με δε έχουν σχέση με τώρα.Τωρα είναι η εποχή της Φλωριας,τον πουστηδων,τον λεσβιών και γενικά αγοριών και κοριτσιών πολύ ξενερωτης εμφανησης αγόρια 60 κιλά σα ρέγκες φλωριες και κορίτσια καγκουρισες να βρίζουν σα λιμενεργατισες.Πολλοι πλεον δε κάνουν καμάκι αν θες να ξέρεις δε είναι ο μόνος.Τουλαχιστον οι συνομιλικοι μου δε καμακωνουν εύκολο γιατί οι νεαρές είναι οι χειρότερες.Οι 35 αρες είναι σωστές αρκετές αλλά είμαι 24 σιγά μη μου κάτσει 35αρα.
Ρε τύπε, βρες τρόπο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σημασία έχει να τα καταφέρεις ακόμα κι αν κατέβει ο ουρανός στην γη. Πρέπει απλά να έχεις θέληση και κίνητρο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε τύπε, βρες τρόπο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σημασία έχει να τα καταφέρεις ακόμα κι αν κατέβει ο ουρανός στην γη. Πρέπει απλά να έχεις θέληση και κίνητρο.
Χάλασαν πολύ οι συνομιλικες μου,οι 35 αρες που είναι της παλιάς σχολής θα βρεις νορμάλ αλλά ποια 35αρα πάει με 24αρη?είναι σπάνιο αυτές θέλουν χορηγους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αυτό λέω μια λύση είναι το εξωτερικό αλλά δε υπάρχουν λεφτά για εξωτερικό πρώτον και επίσης Αθήνα που μένω δύσκολο να βρεις Ρωσίδες Βουλγάρες που βρίσκεις καλές.
Οι Βουλγάρες είναι αποτυχημένες σχεδόν ολες.
Οι άνδρες τους τις έχουν μουρλανει στο ξύλο και τις έχουν πετάξει στην Ελλάδα
να τους τα ακουμπάνε στην Βουλγαρία μιας που λίγοι έρχονται μαζί τους. Για ρίξε μια ματιά. Επίσης είναι εντελώς σκατά σε δέσιμο όπως κι οι Έλληνες που τρώγονται μεταξύ τους. Έχεις δει Βουλγάρα πετυχημένη σε τίποτα; όσον αφορά τις Ρωσίδες, σπανίως Ρωσίδα θα έρθει Ελλάδα μιας που είναι κυριλουδες και το παίζουν πριμαντόνες ψάχνοντας φράγκα λόγω παραμυθιού καταγωγής που χαφτουν πολλοί. Από όπου και να είσαι δεν σημαίνει ότι η ριζα από μόνη της, θα σε κάνει ποιοτικό άνθρωπο Αυτές που βλέπεις εδώ είναι κάτι απομεινάρια της Ουκρανίας, Λευκορωσίας κτλ που το παίζουν Ρωσιδες λόγω κόμπλεξ. Ρωσίδες κανονικές ίσως να είναι κάτι μπουχεσες που ξέμειναν από παλιά στην χώρα μας. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι Βουλγάρες είναι αποτυχημένες σχεδόν ολες.
Οι άνδρες τους τις έχουν μουρλανει στο ξύλο και τις έχουν πετάξει στην Ελλάδα
να τους τα ακουμπάνε στην Βουλγαρία μιας που λίγοι έρχονται μαζί τους. Για ρίξε μια ματιά. Επίσης είναι εντελώς σκατά σε δέσιμο όπως κι οι Έλληνες που τρώγονται μεταξύ τους. Έχεις δει Βουλγάρα πετυχημένη σε τίποτα; όσον αφορά τις Ρωσίδες, σπανίως Ρωσίδα θα έρθει Ελλάδα μιας που είναι κυριλουδες και το παίζουν πριμαντόνες ψάχνοντας φράγκα λόγω παραμυθιού καταγωγής που χαφτουν πολλοί. Από όπου και να είσαι δεν σημαίνει ότι η ριζα από μόνη της, θα σε κάνει ποιοτικό άνθρωπο Αυτές που βλέπεις εδώ είναι κάτι απομεινάρια της Ουκρανίας, Λευκορωσίας κτλ που το παίζουν Ρωσιδες λόγω κόμπλεξ. Ρωσίδες κανονικές ίσως να είναι κάτι μπουχεσες που ξέμειναν από παλιά στην χώρα μας. :2funny:
Έστω απομεινάρια ουκρανεζας και Λευκορωσιδας και αυτές καλές είναι αλλά που να τις πετύχεις στη Αθήνα?Τεσπά δε θα μείνω και μια ζωή έτσι φίλε κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθω.Δε ξέρω αν στο είχα πει αλλά τη είχα πέσει σε γκόμενα 35 χρόνων έχει 3-4 χρόνια και φασωθηκαμε αλλά δε προχωρήσαμε σε πίπα και γαμησι γιατί ήθελε χορηγό,φασωθηκαμε απλά για τη στιγμή.Θα ξαναενεργοποιηθω απλά έχω κολλήσει λίγο με τα μπουρδέλα μαρεσουν πολύ και έχω ξεγράψει τις Ελληνίδες που έτσι και αλλιώς αποριψη θα φάω γιατί ζω σε λάθος εποχή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες τον τρώνε και μετά τρέχουν στα γιατρόνια για "επιδιόρθωση". Κοιτάξτε πόσες εκτρώσεις γίνονται.
Δεν τα λένε αυτά. Έχουν καβαλήσει τις γεννήσεις
οι εκτρώσεις.

Άρθρο του 2017

Άρθρο του 2020

Ολο και προχωράει
το πράγμα...

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι μουναρες γκόμενες
όπως κι οι απλές όπως κι οι αίσχος έχουν όλες λαό ξωπισω τους να τις παρακαλούν. Μάλιστα
οι μέτριες κι οι αίσχος έχουν περισσότερο λαό. :2funny: Η μόνη διαφορά μεταξύ όλων αυτών είναι ότι οι μουναρες έχουν πιο χλιδατες επιλογές και τις λαχταρούν πλουσιοι ενώ στις άλλες πάνε οι υπόλοιποι οι οποίοι αρκετοί δίνουν και το βρακί τους. Κοινώς ότι έχουν και δεν έχουν. Ακόμα και το διαρκές πήγαινε έλα γκόμενας με αμάξι είναι ξεφτίλα για έναν άνδρα. Ποδαράκια έχουν και μέσα υπάρχουν λέμε! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έστω απομεινάρια ουκρανεζας και Λευκορωσιδας και αυτές καλές είναι αλλά που να τις πετύχεις στη Αθήνα?Τεσπά δε θα μείνω και μια ζωή έτσι φίλε κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθω.Δε ξέρω αν στο είχα πει αλλά τη είχα πέσει σε γκόμενα 35 χρόνων έχει 3-4 χρόνια και φασωθηκαμε αλλά δε προχωρήσαμε σε πίπα και γαμησι γιατί ήθελε χορηγό,φασωθηκαμε απλά για τη στιγμή.Θα ξαναενεργοποιηθω απλά έχω κολλήσει λίγο με τα μπουρδέλα μαρεσουν πολύ και έχω ξεγράψει τις Ελληνίδες που έτσι και αλλιώς αποριψη θα φάω γιατί ζω σε λάθος εποχή.
Και πως δηλαδή θα σου κάτσει η ξένη; εκεί δεν θα της την πέσεις; μήπως διαβαζεις τις ερωτικές ιστορίες και τα αρλεκιν που γράφουν μερικοί στο σάιτ ότι βρήκαν ξένη και έζησαν ευτυχισμένοι; :confused: Όλες τα ιδια σκατά είναι κι οι δικές μας οι πιο κομπλεξικές. Τώρα πως σου έσκασε περιστατικό με γκομενα να σου πει για χορηγία στα ίσα μόνο μια εξήγηση υπάρχει. Σε έκοψε για μαλάκα η ήταν καραπουταναρα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ενώ στις άλλες πάνε οι υπόλοιποι οι οποίοι αρκετοί δίνουν και το βρακί τους. Κοινώς ότι έχουν και δεν έχουν. Ακόμα και το διαρκές πήγαινε έλα γκόμενας με αμάξι είναι ξεφτίλα για έναν άνδρα. Ποδαράκια έχουν και μέσα υπάρχουν λέμε! :rockon:
Οπως τά λές,τούς έχει σιχαθεί η ψυχή μου,
τσακώνονται ποιός θά τήν πρωτοπάει μέ τό κωλαμαξό του κάπου,οι γελοίοι,τά λιγούρια,οι αγάμητοι,ούτε νά τούς βλέπω δέν θέλω,
καί ξέρεις παπάκι,είναι αυτοί πού τό παίζουν μάγκες,πού πουλάνε μούρη τά γαμιόλια!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και πως δηλαδή θα σου κάτσει η ξένη; εκεί δεν θα της την πέσεις; μήπως διαβαζεις τις ερωτικές ιστορίες και τα αρλεκιν που γράφουν μερικοί στο σάιτ ότι βρήκαν ξένη και έζησαν ευτυχισμένοι; :confused: Όλες τα ιδια σκατά είναι κι οι δικές μας οι πιο κομπλεξικές. Τώρα πως σου έσκασε περιστατικό με γκομενα να σου πει για χορηγία στα ίσα μόνο μια εξήγηση υπάρχει. Σε έκοψε για μαλάκα η ήταν καραπουταναρα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ήταν καραπουταναρα ο τοτε φίλος μου είπε τα έφτιαξε με πορτιέρη μετά κυνηγάει τα λεφτά αυτή φασωθηκε με μένα να πάρει επιβεβαίωση μουνι δίνει μόνο στο χορηγό.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.842
Πόντοι
456
Οι μουναρες γκόμενες
όπως κι οι απλές όπως κι οι αίσχος έχουν όλες λαό ξωπισω τους να τις παρακαλούν. Μάλιστα
οι μέτριες κι οι αίσχος έχουν περισσότερο λαό.
Φίλε είσαι φιλοσοφημένος και σε παραδέχομαι!
Έχουν περισσότερο λαό γιατί οι άντρες το έχουν αποδεχτεί συνειδητά, ότι δε μπορούν να χτυπήσουν ψηλά. Άρα κατέβασαν επίπεδο και χτυπάνε πιο κάτω.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οπως τά λές,τούς έχει σιχαθεί η ψυχή μου,
τσακώνονται ποιός θά τήν πρωτοπάει μέ τό κωλαμαξό του κάπου,οι γελοίοι,τά λιγούρια,οι αγάμητοι,ούτε νά τούς βλέπω δέν θέλω,
καί ξέρεις παπάκι,είναι αυτοί πού τό παίζουν μάγκες,πού πουλάνε μούρη τά γαμιόλια!
Εδώ γνωστός μου πάει την πατσσβουρα του κάθε μέρα δουλειά και την παίρνει στο σχολασμα. Και μιλάμε για γύρω στα 25 χλμ απόσταση πήγαινε έλα.
Ρε τύπε πραγματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό ούτε για γυναίκα που θα λάτρευα. Είναι εξόντωση.
Κι όλα αυτά για να παραστήσει τον ιππότη. Ο συγκεκριμένος αν είσαι μαζί του κι οδηγάει, θα σε ρωτήσει γύρω στις δέκα φορές που σε βολεύει να σε αφήσει μην μπει σε στενά και την γκόμενα μόνο στο σαλόνι δεν την παραδίδει!!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Φίλε είσαι φιλοσοφημένος και σε παραδέχομαι!
Έχουν περισσότερο λαό γιατί οι άντρες το έχουν αποδεχτεί συνειδητά, ότι δε μπορούν να χτυπήσουν ψηλά. Άρα κατέβασαν επίπεδο και χτυπάνε πιο κάτω.
Θα έλεγα ότι είμαι απλά παρατηρητικός. Είναι πραγματικά θλιβερό. Όντως το έχουν αποδεχθεί συνειδητά. Πιστεύω λένε ααααααα αυτή σίγουρα θα έχει υψηλές απαιτήσεις και πάνε σε κάτι φώκιες που τους φαίνονται βατές. Δεν είναι όμως. Εκείνες ίσως είναι περισσότερο κομπλεξικές. Δηλαδή ότι και να κάνουνε, πέφτουνε σε νάρκες. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εδώ γνωστός μου πάει την πατσσβουρα του κάθε μέρα δουλειά και την παίρνει στο σχολασμα. Και μιλάμε για γύρω στα 25 χλμ απόσταση πήγαινε έλα.
Ρε τύπε πραγματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό ούτε για γυναίκα που θα λάτρευα. Είναι εξόντωση.
Κι όλα αυτά για να παραστήσει τον ιππότη. Ο συγκεκριμένος αν είσαι μαζί του κι οδηγάει, θα σε ρωτήσει γύρω στις δέκα φορές που σε βολεύει να σε αφήσει μην μπει σε στενά και την γκόμενα μόνο στο σαλόνι δεν την παραδίδει!!! :2funny:
Αυτό δέν είναι τίποτα,γνωστός δικός μου άφραγκος -ζεί μέ ένα σπίτι πού τό νοικιάζει 500ευρώ-
καί έχει ένα άλλο μικρό 60τ.μ πού μένει στήν Βούλα,δίνει ένα Peugeot 206 παλιό πού έχει στήν άσχημη γκόμενα του,
βάζει καί τήν βενζίνη,καί η άλλη πάει καθημερινά στήν Βάρκιζα γιά δουλειά,καί αυτό τό ζώον πάει μέ τά πόδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom