Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 328 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.985

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.279
Πόντοι
456
Οι εκτρώσεις δεν είναι όλες από ντόπιες όσο και να ακούγεται κουλό οι Έλληνες γιατροί θεωρούνται μανούλες ( ειρωνικό ) σε αυτά οπότε πολλές ξένες έρχονται στην Ελλάδα για έκτρωση , εξωσωματική και παρένθετη μητέρα ακόμα και για να γεννήσουν.
Οι γκόμενες τον τρώνε και μετά τρέχουν στα γιατρόνια για "επιδιόρθωση". Κοιτάξτε πόσες εκτρώσεις γίνονται.
Δεν τα λένε αυτά. Έχουν καβαλήσει τις γεννήσεις
οι εκτρώσεις.

Άρθρο του 2017

Άρθρο του 2020

Ολο και προχωράει
το πράγμα...

:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Να μας τα εξηγήσουν οι έξυπνοι του φόρουμ αυτά. Δεν είσαι ο μοναδικός αδερφέ αν σε παρηγορεί αυτό.

Όχι ρε φίλε μην επιμένες, έφερα ένα τρανταχτό παράδειγμα για να εξηγήσω. Μην στέκεσαι στο δέντρο
Εδώ είσαι λάθος...και γω ωραίος ήμουν στο σχολείο κούκλος,αλλά ντροπαλός φουλ ..και φυσικά επερνα τα 3 μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι εκτρώσεις δεν είναι όλες από ντόπιες όσο και να ακούγεται κουλό οι Έλληνες γιατροί θεωρούνται μανούλες ( ειρωνικό ) σε αυτά οπότε πολλές ξένες έρχονται στην Ελλάδα για έκτρωση , εξωσωματική και παρένθετη μητέρα ακόμα και για να γεννήσουν.
Αυτό δεν αναλύεται.
Αντίθετα όπως διαβάζουμε
τα κείμενα, φαίνεται πως στέκονται στο γεγονός
ότι οι εκτρώσεις έχουν καβαλήσει τις γεννήσεις.
Δηλαδή σαν να μιλούν μόνο για Ελληνίδες! Σε κάθε περίπτωση ας το διαχωρίσουν με νούμερα. Εγώ ξέρω αυτό που διαβάζω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έχουν περισσότερο λαό γιατί οι άντρες το έχουν αποδεχτεί συνειδητά, ότι δε μπορούν να χτυπήσουν ψηλά. Άρα κατέβασαν επίπεδο και χτυπάνε πιο κάτω.
Πουθενά δέν χτυπάνε,σιγά μήν κάνουν καμάκι,είναι κότες τού κερατά!
μόνο άν τούς "φτιάξει" κάποιος,αλλιώς τίποτα -μιλάω γιά τήν πλειονότητα-
είναι ευνουχισμένοι,καναπεδάκηδες,τεμπέληδες κτλ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την ντροπή. Δεν τους αρέσει αυτό. Στο γυναικείο μυαλό η ντροπή σημαίνει αδυναμία.
Για αυτές σημαίνει ότι δεν θα γαμηθούν σωστά, ότι δεν είναι έμπειρος ο άλλος, ότι δεν έχει κύκλο καλό, ότι είναι μαμακιας, ότι δεν είναι καλή περίπτωση. Προσέξτε τώρα. Αν έχει λεφτά ένας τέτοιος, όλες λένε ότι είναι γλυκούλης και τρυφερός. :2funny:Αν είναι φτωχός σημαίνει ότι είναι άχρηστος. :confused: Οπότε να μην ντρέπεστε. Έτσι κι αλλιώς το πολύ πολύ να φάτε άκυρο. Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη συνεπεια. Καλύτερα να φάτε άκυρο κιόλας από το να μην δοκιμάσετε, διότι ήδη γνωριστήκατε με το ακυρο οπότε μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πουθενά δέν χτυπάνε,σιγά μήν κάνουν καμάκι,είναι κότες τού κερατά!
μόνο άν τούς "φτιάξει" κάποιος,αλλιώς τίποτα -μιλάω γιά τήν πλειονότητα-
είναι ευνουχισμένοι,καναπεδάκηδες,τεμπέληδες κτλ
Έτσι είναι δυστυχώς. Σήμερα έφαγα τέσσερα άκυρα στην δουλειά σε ένα τέταρτο. Σαν στραγάλια. Μάλιστα ήταν δίπλα μια συνάδελφος και γελούσε. Με είπε και λιγουρη. Της απάντησα ότι απο όλες αυτές που ρίχνομαι στην δουλειά η έξω, καμια δεν ξέρει ότι ριχνομαι κάργα.
Η μόνη που το ξέρει είσαι εσύ που δεν μου αρέσεις. Ούτε καλυνύχτα δεν μου είπε όταν σχολασαμε. :2funny:
Το θέμα είναι να έρθει μια μιλφ που της την έπεσα αλλη μερα και είπαμε πέντε μαλακίες μηπως μου κάτσει. Έχει καλή φατσα, βυζάρες και κωλαρα. Καλή περίπτωση.
Τα παιδιά της τα έκανε νωρίς. Μωρά δεν είναι να την τρελαινουν. Αν γίνει σκηνικό θα πέσει γαμησαρα. Αν είχε μικρά μωρά θα έψαχνε χορηγό. Συνήθως αυτές είναι πολύ καλές γιατί έχει λήξει
η ζωή τους και θέλουν μόνο πούτσα και παρέα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Εδώ είσαι λάθος...και γω ωραίος ήμουν στο σχολείο κούκλος,αλλά ντροπαλός φουλ ..και φυσικά επερνα τα 3 μου

Αυτό λέμε ότι παρά την εμφάνιση παίρνεις τα αρχίδια σου ενώ πολύ μα πολύ πιο άσχημοι γαμάνε φουλ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι μικρές είναι πολύ δύσκολες. Αν είναι μουναρες πηγαίνουν μόνο οι λεφταδες. Εγώ πολύ σπάνια πηδάω πολύ ωραίο μουνί. Είναι κι η ηλικία. Σε βλέπουν 40 plus ,και λένε ααααααααα αυτός θα γαμάει δύο φορές καλά και τεζα. Θα θελει φόρτισμα μετά. :2funny:Οπότε εκεί σε κοιτούν αυστηρά για λεφτά. Κάτι που μου λείπει.
Οι χειρότερες είναι οι 30-35 που είναι στην κόψη του ξυραφιού. Αυτές είναι ψυχωτικες όλες. Είτε θα έχουν μωρά οπότε θα σε γαμησουν είτε θα θέλουν να κάνουν μωρά, άρα την γαμησες. :2funny: Εκτός αν βρεθεί νορμάλ. Αυτό το γράφουμε έτσι για την ελπίδα κάποιων.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την ντροπή. Δεν τους αρέσει αυτό. Στο γυναικείο μυαλό η ντροπή σημαίνει αδυναμία.
Για αυτές σημαίνει ότι δεν θα γαμηθούν σωστά, ότι δεν είναι έμπειρος ο άλλος, ότι δεν έχει κύκλο καλό, ότι είναι μαμακιας, ότι δεν είναι καλή περίπτωση. Προσέξτε τώρα. Αν έχει λεφτά ένας τέτοιος, όλες λένε ότι είναι γλυκούλης και τρυφερός. :2funny:Αν είναι φτωχός σημαίνει ότι είναι άχρηστος. :confused: Οπότε να μην ντρέπεστε. Έτσι κι αλλιώς το πολύ πολύ να φάτε άκυρο. Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη συνεπεια. Καλύτερα να φάτε άκυρο κιόλας από το να μην δοκιμάσετε, διότι ήδη γνωριστήκατε με το ακυρο οπότε μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό.
Καλά σίγουρα εννοείται,ο ντροπαλός άνδρας δέν έχει καμία θέση στό μυαλό τής γυναίκας,
τόν μισούν,τόν φτύνουν,ούτε νά τόν βλέπουν δέν θέλουν,
αισθάνονται περισσότερο αδύναμες από ότι είναι,μέ έναν τέτοιο άνδρα,
είναι ο χειρότερος εχθρός τους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τεμπλεχανεια οι ελλεεινιδες και επισημα!δε δουλευουνε.απορω πως στο διαολο κανουν τετοια ζωαρα διακοπες εξωτερικο νησια,βολτες μπαρ εστιατορια,ρουχα τσαντες παπουτσια..
Έχουν τους γονείς, γιαγιά, παππού και κάργα χορηγούς. Κόρη παντρεμένης γνώστης μου έχει πάρει φοβερά δώρα χωρίς καν να γαμηθεί με όλους. Με λίγα γαμήσια κι απλά με τα σάλια. Έρχονται, την παίρνουν την επιστρέφουν και την καλοταιζουν. Κινητό ο ένας, ηχοσύστημα ο αλλος, ταξιδακι ο τρίτος. Τα λέει η ίδια η μάνα που χαίρεται. Και βέβαια στην δουλειά της λένε αν θα μας γνωρίσεις την κόρη σου. Δηλαδή όλα στο χέρι τα έχει η κορούλα
και δεν είναι η μόνη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά σίγουρα εννοείται,ο ντροπαλός άνδρας δέν έχει καμία θέση στό μυαλό τής γυναίκας,
Αν όμως έχει λεφτά είναι γλυκούλης!!! :2funny:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.656
Πόντοι
18.496
ετσι ειναι,χωρις θρασος δε γαμαει κανεις ευκολα.
ακομα λειτουργουμε με ζωωδη ενστικτα αντρες κ γυναικες κ χρειαζονται οι γυναικες να τους δειξει ο αντρας πυγμη για να του κατσουνε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό λέμε ότι παρά την εμφάνιση παίρνεις τα αρχίδια σου ενώ πολύ μα πολύ πιο άσχημοι γαμάνε φουλ
Περίπου προ πενταετίας παγιώθηκε τελεσίδικα (προϋπήρχε ως νόημα)
το ανέκδοτο, ότι παλιά γαμουσαν οι ωραίοι ενώ τώρα γαμανε οι γενναίοι. Φουλ δεν γαμάει κανείς νορμάλ γκόμενες παρά μόνο οι λεφταδες τα πουτανάκια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην σημερινή εποχή του γυναικοκεντρισμού, ένας άνδρας για να αισθάνεται πετυχημένος πρέπει να γαμήσει τουλάχιστον 5-8 διαφορετικές γκόμενες ανα έτος με μπόλικα γαμήσια την κάθε μια. Νομίζω ότι αυτό το πετυχαινουν πολύ λίγοι ενώ αν το δούμε αναλυτικά δεν είναι και κάτι φοβερό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπω τώρα εμένα. Έγινε η δουλειά με το Αγγλιδακι. Μια κι έξω όμως Δεν χάρηκα σε βάθος χρόνου.Από τότε κοντεύει να περάσει μήνας και τίποτα άλλο. Περιμένω μην σκάσει το μιλφ. Τώρα αν δεν σκάσει το μιλφ, τι θα κάνω; θα πρέπει πάλι να βγω παγανια και δεν φτάνει μια τσάρκα. Θέλει μπόλικες. Όσο περνάει ο καιρός ως αγάμητος είναι επικίνδυνο να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου. Πρέπει δηλαδή να είμαστε
σε επαφή. Αν το μιλφ κάτσει με καμία δεκαριά γαμήσια μίνιμουμ, θα με ανεβάσει πολύ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στην σημερινή εποχή του γυναικοκεντρισμού, ένας άνδρας για να αισθάνεται πετυχημένος πρέπει να γαμήσει τουλάχιστον 5-8 διαφορετικές γκόμενες ανα έτος με μπόλικα γαμήσια την κάθε μια. Νομίζω ότι αυτό το πετυχαινουν πολύ λίγοι ενώ αν το δούμε αναλυτικά δεν είναι και κάτι φοβερό.
5-8 γκόμενες διαφορετικές ανά έτος? -άσχετα τήν εποχή,πάντα μιλάω γιά τόν μέσο όρο-
η γνώμη μου είναι ότι σέ όλη του τήν ζωή,δέν πρόκειται νά γαμήσει ούτε 3 -εκτός από πληρωμένο sex-
καί αυτοί είναι οι τυχεροί,διότι τά πραγματικά νούμερα,είναι ακόμα χαμηλότερα η 1 γκόμενα η 2 η καμία!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
5-8 γκόμενες διαφορετικές ανά έτος? -άσχετα τήν εποχή,πάντα μιλάω γιά τόν μέσο όρο-
η γνώμη μου είναι ότι σέ όλη του τήν ζωή,δέν πρόκειται νά γαμήσει ούτε 3 -εκτός από πληρωμένο sex-
καί αυτοί είναι οι τυχεροί,διότι τά πραγματικά νούμερα,είναι ακόμα χαμηλότερα η 1 γκόμενα η 2 η καμία!
Όχι σχέσεις. Απλά να γαμήσει. Αυτό γίνεται. Προσωπικά έχω λιώσει τα πόδια μου τόσα χρόνια να προσπαθώ και έκανα λιγες σχέσεις και τα άλλα γαμήσια εδώ κι εκεί όσο τραβήξει Έχω παρατηρήσει ότι όσο ρίχνεσαι αυγατιζει πολύ η δουλειά. Είναι σαν να σου σκάνε μπόνους που δεν τα έβλεπες πριν. Οταν δεν ριχνόμουν πολυ, είχα βρει μια και καθόμουν αγάμητος αφού την βαρέθηκα αλλα μαγειρευε ωραία. :2funny: Μόλις άρχισα καργα ριιξιμο, στην αρχή εχανα ευκαιρίες γιατί ελεγα θα βρω άλλη πιο βολική αλλά είχα φοβερή χασουρα τελικά. Από τότε δεν αφήνω τίποτα. Οποια μου αρέσει πάω σφυρί. Δεν ξέρεις πού κρύβεται
η καλή περίπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom