Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 328 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.986

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Ορισμένοι πιο ξύπνιοι μου λένε εσύ εδώ έρχεται να πάρεις το μεροκαματο και να βρεις γκόμενα κι ότι δεν σε νοιάζει
η δουλειά

Εαν η δουλεια δεν είναι δικιά σου, και είσαι απλά υπάλληλος, για ποιο λόγο να σε νοιάξει η δουλειά? Λες και θα εκτιμήσει κανείς το πόσο καλός είσαι. Εαν πεθάνεις αύριο, μέσα σε μια ώρα θα σε έχουν ξεχάσει και θα σε εχουν αντικαταστήσει με άλλον....Μην αναφέρω πως άμα δουλεύεις σε καμια μεγάλη αλυσίδα ή πολυεθνική, εσύ δουλεύεις σα σκλάβος για να πλουτίζει κάποιος άλλος

Καλά κάνεις και την πέφτεις στα μουνια, και ασε τους πυρφορους να ζηλευουν γιατι αυτοι προφανως απλά φοβούνται να την πέσουν....Κλασσικοί μισαλλόδοξοι ελλεηνες

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.171
Πόντοι
9.297
να εισαι τωρα μουναρα 20-35 σπουδαγμενη στα ντουζενια σου και να αυτοεξοριστεις στα καταγωγια !

τι λετε ρε τυποι???? μεχρι σερβις ή ταμειο σε κανενα φουρνο ειναι κομπλε δουλεια για γυναικα...

αλλα οχι σε κουζινες και λαντζες γυραδικων ! ε οχι δα.....:coffee::coffee:

βασικα αν μια τυπισσα ειναι νεα και ομορφη(χωρις καν περγαμηνες),μπορει για πλακα να δουλεψει τμημα δημοσιων σχεσεων ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
Αρκεί να έχει πτυχίο σχετικό...δεν γίνεται με χαρτί ΕΠΑΛ Αισθητικής να ψάχνει κάτι κορυφαίο .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.627
Πόντοι
4.615
Ε αυτό δε λέμε τόση ώρα; Δεν είναι σημαντική η εμφάνιση γιατί αυτές γαμιουνται με ότι να ναι.

Να το παμε λογικά;

Ας πάρουμε 2 κατηγορίες.

1) Αυτοί που ξέρουμε ότι γαμάνε από φίλους, γνωστούς ή ζευγάρια που βλέπουμε στο δρόμο, σε παραλίες κτλ.

2) Ωραίοι άντρες που ξέρουμε ή βλέπουμε και δεν γαμάνε.

Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι από αυτούς που ξέρω πως
γάμανε, οι 9/10 είναι μέτριοι και κάτω του μετρίου.

Αντίστοιχα στη δεύτερη κατηγορία οι εμφανίσιμοι άντρες που ξέρω ΔΕΝ γαμάνε.

Από αυτούς όμως κάποιοι λίγοι που γαμάνε δεν έχουν μόνο την εμφάνιση τους. Όλοι μα όλοι είναι κάτι. Μπορεί να μην έχουν λεφτά αλλά είτε είναι ο μπάρμαν του μαγαζιού Α είτε είναι ο αθλητής Β είτε έχει κάποια επαγγελματική επιτυχία που δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε χρήμα.

Με 2 λόγια δηλαδή ναι ξέρω και βλέπω άντρες που αν και όταν τους βλέπεις είναι ρε φίλε σαν άγαλμα, δεν τους πλησιάζει γυναίκα ούτε στο ένα μέτρο.

Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει θα χαρώ να το κουβεντιάσω.
Προσωπικά συμφωνώ με την άποψη ότι δε γαμάνε μόνον οι ωραίοι, η ομορφιά από μόνη της δεν αρκεί. Όπως επίσης δεν αρκούν από μόνα τους τα φράγκα (κανένας δεν κυκλοφορεί έχοντας μία ταμπέλα στο κούτελο ότι είναι φραγκάτος), συγκεκριμένη μερίδα γυναικών είναι ενσυνείδητα κυνηγοί χρήματος για να πηδηχτούν.
Το ποιος πηδάει ή όχι είναι μία συνισταμένη πολλών παραγόντων, έχει να κάνει με τον κοινωνικό κύκλο που έχεις (ένας μέτριος ''γνωστός'' είναι πιο ελκυστικός από έναν ωραίο άγνωστο), με το ναρκισσισμό των γυναικών (πολλές γυναίκες δε θέλουν πολύ ωραίους για να νιώθουν οι ίδιες ανώτερες και για να χειραγωγούν αυτούς που έχουν δίπλα τους), από τη συγκυρία που γνωρίζεις κάποια, από τις προσωπικές της προτιμήσεις (έχουν σκατά στο κεφάλι τους και μπορεί να προτιμήσουν κάποιον για κάτι που μπορεί να φαντάζει απίθανο- λ.χ. να είναι φιλόζωος ή να είναι τραμπούκος, ανάλογα το τι ελκύει την καθεμιά).

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.045
Πόντοι
3.506
Εδώ γνωστός μου πάει την πατσσβουρα του κάθε μέρα δουλειά και την παίρνει στο σχολασμα. Και μιλάμε για γύρω στα 25 χλμ απόσταση πήγαινε έλα.
Ρε τύπε πραγματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό ούτε για γυναίκα που θα λάτρευα. Είναι εξόντωση.
Κι όλα αυτά για να παραστήσει τον ιππότη. Ο συγκεκριμένος αν είσαι μαζί του κι οδηγάει, θα σε ρωτήσει γύρω στις δέκα φορές που σε βολεύει να σε αφήσει μην μπει σε στενά και την γκόμενα μόνο στο σαλόνι δεν την παραδίδει!!! :2funny:
Γιατί δεν έγινε ταξιτζής, τον έχεις ρωτήσει;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Πιστεύω σε αυτή την μέθοδο και παρόλο τα τρισάθλια στατιστικα που βγάζει (δηλαδή πόσο να βγάλει ένα πέσιμο σε άγνωστη στα ξαφνικά; ) αποδίδει ότι αποδίδει. Για μένα οποιος θέλει να γαμήσει και δεν έχει όρεξη να κάνει τον χορηγό ενώ γράφει στα ζουμερα αρχίδια του τα άκυρα, επιβάλλεται να ταχθεί υπέρ αυτής της μεθόδου και να την ακολουθήσει. Όποιος πάλι διαφωνεί, ας φέρει πρόταση στο τραπέζι.

Καλα αγγλικα και εξωτερικο, οπου ολα ειναι πιο ευκολα.
Καποιος που δεν ξερει αγγλικα, δεν εχει φραγκα να ταξιδεψει εξωτερικο και δεν την πεφτει ουτε Ελλαδα, ειναι σε δεινη θεση και κατι πρεπει να αλλαξει αν δε θελει να καταληξει σε μοναστηρι.

Ελλαδα ειναι δυσκολη πολυ η κατασταση. Εχω γνωστους που ακομα και το νουμερο που αναφερατε 1-2 γυναικες σε ολη τους τη ζωη, δεν υπαρχει. Ειναι στο 0 (ΜΗΔΕΝ ολογραφως). Ειναι 40+ και δεν εχουν κυκλοφορησει ΠΟΤΕ με κανονικη γκομενα-γυναικα. Καποιοι αλλοι ειναι στο 1, παντρεμενοι με παιδια και παντοφλιασμενοι με αυτο το 1.

Η Ελλαδα πασχει απο βαρια ψυχασθενεια σε εθνικο επιπεδο, πως η γυναικα οταν δινει το μουνι της σε καποιον του κανει χαρη, ενω κατα βαθος και η ιδια επιθυμει το ιδιο ισχυρα τη συνευρεση-σχεση-δεσμο, κ.ο.κ.

Σε οσες χωρες εχω παει, δεν το εχω συναντησει πουθενα αυτο το φαινομενο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.627
Πόντοι
4.615
Καλα αγγλικα και εξωτερικο, οπου ολα ειναι πιο ευκολα.
Καποιος που δεν ξερει αγγλικα, δεν εχει φραγκα να ταξιδεψει εξωτερικο και δεν την πεφτει ουτε Ελλαδα, ειναι σε δεινη θεση και κατι πρεπει να αλλαξει αν δε θελει να καταληξει σε μοναστηρι.

Ελλαδα ειναι δυσκολη πολυ η κατασταση. Εχω γνωστους που ακομα και το νουμερο που αναφερατε 1-2 γυναικες σε ολη τους τη ζωη, δεν υπαρχει. Ειναι στο 0 (ΜΗΔΕΝ ολογραφως). Ειναι 40+ και δεν εχουν κυκλοφορησει ΠΟΤΕ με κανονικη γκομενα-γυναικα. Καποιοι αλλοι ειναι στο 1, παντρεμενοι με παιδια και παντοφλιασμενοι με αυτο το 1.

Η Ελλαδα πασχει απο βαρια ψυχασθενεια σε εθνικο επιπεδο, πως η γυναικα οταν δινει το μουνι της σε καποιον του κανει χαρη, ενω κατα βαθος και η ιδια επιθυμει το ιδιο ισχυρα τη συνευρεση-σχεση-δεσμο, κ.ο.κ.

Σωστός, θα προσπαθήσω βέβαια να κάνω και το συνήγορο του εξαποδώ λίγο σημειώνοντας το εξής:
Γνωρίζω ομοίως τύπους που είναι πέριξ του 0 στις γκόμενες που έχουν γνωρίσει στη ζωή τους, άντε 1-2 το πολύ. Μπορεί να τα χώνω στις γυναίκες απείρως και να σημειώνω πολλά αρνητικά τους, αλλά πρέπει να πω με ειλικρίνεια πως τους παραπάνω τύπους πέριξ του 0 και εγώ να ήμουν γυναίκα δε θα τους ήθελα ούτε να τους φτύσω πιθανότατα, όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και γενικότερης συμπεριφοράς και χαρακτήρα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Προσωπικά συμφωνώ με την άποψη ότι δε γαμάνε μόνον οι ωραίοι, η ομορφιά από μόνη της δεν αρκεί. Όπως επίσης δεν αρκούν από μόνα τους τα φράγκα (κανένας δεν κυκλοφορεί έχοντας μία ταμπέλα στο κούτελο ότι είναι φραγκάτος), συγκεκριμένη μερίδα γυναικών είναι ενσυνείδητα κυνηγοί χρήματος για να πηδηχτούν.
Το ποιος πηδάει ή όχι είναι μία συνισταμένη πολλών παραγόντων, έχει να κάνει με τον κοινωνικό κύκλο που έχεις (ένας μέτριος ''γνωστός'' είναι πιο ελκυστικός από έναν ωραίο άγνωστο), με το ναρκισσισμό των γυναικών (πολλές γυναίκες δε θέλουν πολύ ωραίους για να νιώθουν οι ίδιες ανώτερες και για να χειραγωγούν αυτούς που έχουν δίπλα τους), από τη συγκυρία που γνωρίζεις κάποια, από τις προσωπικές της προτιμήσεις (έχουν σκατά στο κεφάλι τους και μπορεί να προτιμήσουν κάποιον για κάτι που μπορεί να φαντάζει απίθανο- λ.χ. να είναι φιλόζωος ή να είναι τραμπούκος, ανάλογα το τι ελκύει την καθεμιά).
κοινώς επειδη κανεις δε θα βάλει ακρη με τις γυναικες,το καλύτερο που εχει να κανει ενας αντρας ειναι να επικεντρωθει σε πιο σοβαρα θέματα στη ζωη του,δουλεια-λεφτα-μορφωση-χαρακτηρας...και θα ερθουν και οι γυναικες μονες τους.Θα στο κανουν πιο ευκολο.Οχι οτι δε χρειάζονται και οι εμπειριες,αλλα ενας εξυπνος τυπος καταλαβαινει οτι δε χρειάζεται να φας και τη ζωη σου στο μουνι,αλλωστε ολες ειναι πανω κατω ιδιες,εχουν το ιδιο software απλα αλλαζει το εξωτερικο περιβλημα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.447
Πόντοι
3.656
Στην σημερινή εποχή του γυναικοκεντρισμού, ένας άνδρας για να αισθάνεται πετυχημένος πρέπει να γαμήσει τουλάχιστον 5-8 διαφορετικές γκόμενες ανα έτος με μπόλικα γαμήσια την κάθε μια. Νομίζω ότι αυτό το πετυχαινουν πολύ λίγοι ενώ αν το δούμε αναλυτικά δεν είναι και κάτι φοβερό.

Εννοείται δεν είναι κάτι φοβερό.Ακόμα και 12-24 το χρόνο,δηλαδή 1 ή 2 το μήνα,δεν είναι φοβερό.Τι φοβερό δηλαδή,το μίνιμουμ έπρεπε να'ναι.

Σε άλλες χώρες όμως,όχι στο Ελλεεεινιδιστάν...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.447
Πόντοι
3.656

Εν τω μεταξύ,κάποιοι απ'αυτούς μπορεί να'χουν γαμήσει και τριψήφιο σε μπουρδέλα,και μουνάρες μέσα σ'αυτές,αλλά στα μάτια των ελλεεινίδων ο...έμπειρος είναι αυτός που έχει πάει με τη μια και μοναδική του σχέση :confused:

Πάντως συμφωνώ στα περι ψυχασθένειας,δεν πρέπει να υπάρχει άλλη χώρα που οι γυναίκες νομίζουν ότι κάνουν χάρη στους άντρες μόνο που τις βλέπουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.447
Πόντοι
3.656
Σωστός, θα προσπαθήσω βέβαια να κάνω και το συνήγορο του εξαποδώ λίγο σημειώνοντας το εξής:
Γνωρίζω ομοίως τύπους που είναι πέριξ του 0 στις γκόμενες που έχουν γνωρίσει στη ζωή τους, άντε 1-2 το πολύ. Μπορεί να τα χώνω στις γυναίκες απείρως και να σημειώνω πολλά αρνητικά τους, αλλά πρέπει να πω με ειλικρίνεια πως τους παραπάνω τύπους πέριξ του 0 και εγώ να ήμουν γυναίκα δε θα τους ήθελα ούτε να τους φτύσω πιθανότατα, όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και γενικότερης συμπεριφοράς και χαρακτήρα.

Συμφωνώ,υπάρχουν κάποια αρνητικά όπως...σοβαρότητα,μη ενασχόληση με σοσιαλ ή μη μουνοδουλίαση,που όντως απομακρύνουν τις ελλεεινίδες όπως το τεζα τις κατσαρίδες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.627
Πόντοι
4.615
Συμφωνώ,υπάρχουν κάποια αρνητικά όπως...σοβαρότητα,μη ενασχόληση με σοσιαλ ή μη μουνοδουλίαση,που όντως απομακρύνουν τις ελλεεινίδες όπως το τεζα τις κατσαρίδες
Δε διαφωνώ ότι υπάρχουν και τέτοια ''αρνητικά'' που τις απομακρύνουν, έχω όμως στο μυαλό μου και κάποιους άλλους που ούτε για φτύσιμο δεν είναι, και ζούνε ανάμεσά μας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.627
Πόντοι
4.615
κοινώς επειδη κανεις δε θα βάλει ακρη με τις γυναικες,το καλύτερο που εχει να κανει ενας αντρας ειναι να επικεντρωθει σε πιο σοβαρα θέματα στη ζωη του,δουλεια-λεφτα-μορφωση-χαρακτηρας...και θα ερθουν και οι γυναικες μονες τους.Θα στο κανουν πιο ευκολο.Οχι οτι δε χρειάζονται και οι εμπειριες,αλλα ενας εξυπνος τυπος καταλαβαινει οτι δε χρειάζεται να φας και τη ζωη σου στο μουνι,αλλωστε ολες ειναι πανω κατω ιδιες,εχουν το ιδιο software απλα αλλαζει το εξωτερικο περιβλημα
Το αιδοίο είναι ένα χρήσιμο ''αντικείμενο'' για τη ζωή μας, ούτε αυτοσκοπός ούτε το Ιερό Ευαγγέλιο. Κρίνοντας πάντως από όσα βλέπω γύρω μου, ουκ ολίγοι εξ ημών πουλάνε και τη μάνα τους και την ψυχή τους για μερικές εκσπερματώσεις σε ένα χυσοδοχείο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Το αιδοίο είναι ένα χρήσιμο ''αντικείμενο'' για τη ζωή μας, ούτε αυτοσκοπός ούτε το Ιερό Ευαγγέλιο. Κρίνοντας πάντως από όσα βλέπω γύρω μου, ουκ ολίγοι εξ ημών πουλάνε και τη μάνα τους και την ψυχή τους για μερικές εκσπερματώσεις σε ένα χυσοδοχείο.
οι περισσότεροι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
εχω φιλο που επρεπε να συνενοηθω με τη γκομενα του για να κανονισω μαζι του (οχι μαζι τους) για ποτο

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.403
Πόντοι
1.056
Οι μικρές είναι πολύ δύσκολες. Αν είναι μουναρες πηγαίνουν μόνο οι λεφταδες. Εγώ πολύ σπάνια πηδάω πολύ ωραίο μουνί. Είναι κι η ηλικία. Σε βλέπουν 40 plus ,και λένε ααααααααα αυτός θα γαμάει δύο φορές καλά και τεζα. Θα θελει φόρτισμα μετά. :2funny:Οπότε εκεί σε κοιτούν αυστηρά για λεφτά. Κάτι που μου λείπει.
Οι χειρότερες είναι οι 30-35 που είναι στην κόψη του ξυραφιού. Αυτές είναι ψυχωτικες όλες. Είτε θα έχουν μωρά οπότε θα σε γαμησουν είτε θα θέλουν να κάνουν μωρά, άρα την γαμησες. :2funny: Εκτός αν βρεθεί νορμάλ. Αυτό το γράφουμε έτσι για την ελπίδα κάποιων.

παιζει ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση, αν είσαι σαν "γαμω.τον.αντιχριστο.σου" μην περιμένεις να γαμήσεις πιτσιρίκες μουνάρες...

θυμάμαι οταν ήμασταν 25 με έναν κολλητό φίλο μου είχαμε ακριβώς τις ιδιες παρέες, μιλούσαμε ακριβός στις ίδιες γκόμενες, και λέγαμε ακριβώς τις ίδιες παπαριες.....

Αποτέλεσμα.... στις 5 γκομενες που θα γαμούσε αυτός εγώ γαμούσα μόνο 1, και αυτό γιατί εγώ ήμουν 5-6 εξωτερικά ενώ αυτός ήταν 8.

Τι μαθήτριες λυκείου φόρτωνε, τι φοιτήτριες, τι άκυρες γκόμενες που γνωρίζαμε Techno party.... ολο one night stands αβέρτα!

Να υπενθυμίσω οτι όλες οι μεταβλητές ηταν ίδιες, ίδια λεφτά, ίδιο φέρσιμο, ίδιες παρέες.... άπλα αυτός ήταν πιο όμορφος!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.683
Πόντοι
3.936
Εδω στο π.α.μπλοκ αν γ@μουσες καποια καλη γκομενα και σε εβλεπε οτι δεν εισαι παντοφλακιας αλλα λυκος. Σου ελεγε: 《ενταξει εαν πηγαινεις και με αλλες.. Δε με πιραζει. Αλλα παιρνε κι εμενα τηλεφωνο για να ερχομαι κι εγω απ το σπιτι ποτε-ποτε.》Υπονοοντας να εχεις κι αυτην στην καβατζα μαζι με αλλες. Φτανει να τον τρωει κι αυτη μερικες φορες. Ελλαδα, που να τα δεις αυτα; Σκεπτομενος κατι τετοιες φασεις νομιζω οτι εκανα χοντρη μ@λακια που κατεβηκα ελλαδα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.447
Πόντοι
3.656
Δε διαφωνώ ότι υπάρχουν και τέτοια ''αρνητικά'' που τις απομακρύνουν, έχω όμως στο μυαλό μου και κάποιους άλλους που ούτε για φτύσιμο δεν είναι, και ζούνε ανάμεσά μας.

Κι εγώ ξέρω πολλούς για φτύσιμο...καθυστερημένους...άξεστους...που ποτέ δεν είναι χωρίς γκόμενα

Τα χειρότερα 'αρνητικά' είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω.Κυρίως σοβαρότητα και μη ενασχόληση με σόσιαλ.

Αν συνδυάζονται και με μικρό...ή καθόλου κύκλο,όσοι είναι έτσι,είναι στο μείον,ούτε καν στο μηδέν.Και μιλάω πάντα για Ελλάδα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Εδω στο π.α.μπλοκ αν γ@μουσες καποια καλη γκομενα και σε εβλεπε οτι δεν εισαι παντοφλακιας αλλα λυκος. Σου ελεγε: 《ενταξει εαν πηγαινεις και με αλλες.. Δε με πιραζει. Αλλα παιρνε κι εμενα τηλεφωνο για να ερχομαι κι εγω απ το σπιτι ποτε-ποτε.》Υπονοοντας να εχεις κι αυτην στην καβατζα μαζι με αλλες. Φτανει να τον τρωει κι αυτη μερικες φορες. Ελλαδα, που να τα δεις αυτα; Σκεπτομενος κατι τετοιες φασεις νομιζω οτι εκανα χοντρη μ@λακια που κατεβηκα ελλαδα
θελει αρχιδια για να το κανεις αυτο και συνηθως το κανουν με γκόμενες που δε πολυ γουσταρουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom