Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.991

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
Όχι,αλλά πολλές γκόμενες έχουν ίδια μυαλά/υπόβαθρο μ'αυτούς.Γι'αυτό και κολλάνε.
Όχι κατ' ανάγκη: κολλάνε κάμποσες που με αντικειμενικά κριτήρια θα μπορούσαν να θεωρηθούν τουλάχιστον μέτριας ποιότητας και παραπάνω. Και όμως κολλάνε με τα κατακάθια.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
800
Πόντοι
86
λιγοι γαμανε 10-20 γυναικες σε ολη τους τη ζωη και αυτοι ειναι οι μπαρμαν,οι djs και οι γυμναστες.Οι υπολοιποι κλαδοι μαλακιες τουμπανα μονο σε πουτανες θα πηγαινουν και αντε να εχουν γαμησει εκτος πληρωμης 1-2
Ναυτικοι. Ακομα και για τον πλεον κακομουτσουνο, τσιγγουνη, καρμιρη και αμορφωτο, το 20 γυναικες ειναι απλα entry level. Αναφερομαι σε ολες τις κατηγοριες, συζυγοι, πουτανες γκομενες, αρπαχτες κτλ και all over the world.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναυτικοι. Ακομα και για τον πλεον κακομουτσουνο, τσιγγουνη, καρμιρη και αμορφωτο, το 20 γυναικες ειναι απλα entry level. Αναφερομαι σε ολες τις κατηγοριες, συζυγοι, πουτανες γκομενες, αρπαχτες κτλ και all over the world.
μπα ναυτικοι δε βρισκουν λιμανι πως να βρουν γυναικα?μονο σε πουτανες πανε οι ναυτικοι.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
800
Πόντοι
86
Ρε παιδια, γιατι εχετε ολοι παραπονα με τις συμπατριωτησες μας? Ειναι αυτο ακριβως, που εμεις οι μπαμπαδες και οι μαμαδες τους, διαπαιδαγωγησαμε.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
800
Πόντοι
86
μπα ναυτικοι δε βρισκουν λιμανι πως να βρουν γυναικα?μονο σε πουτανες πανε οι ναυτικοι.
Οι των τανκερς και κοντεινεραδικων ναι δεν εχουν χρονο. Οι των φορτηγων και επιβατηγων ομως του δινουν και καταλαβαινει

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε παιδια, γιατι εχετε ολοι παραπονα με τις συμπατριωτησες μας? Ειναι αυτο ακριβως, που εμεις οι μπαμπαδες και οι μαμαδες τους, διαπαιδαγωγησαμε.
πες το ψεματα οι γονεις φταινε τραγικα,εβλεπα εναν καραγκιωζη στο ινστα με μπρατσα πουρο που το επαιζε γκομενος και γυμνασμενος και τη κορη του την ειχε σα πριγκιπισα κακομαθημενη.Φταινε πολυ αυτοι οι γονεις οι βλαχουρες που εχουν μενει ακομα στην εποχη του 1970 και δε εξελισουν και τις κορες τους με νορμαλ ιδεες οπως να μιλατε στα αγορια μη καθεστε σα ζωα και τα περιμενετε ολα ετοιμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι των τανκερς και κοντεινεραδικων ναι δεν εχουν χρονο. Οι των φορτηγων και επιβατηγων ομως του δινουν και καταλαβαινει
αυτοι των ελληνικων λιμανιων που βρισκουν στερια ναι αμε γιατι οχι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καί πού τίς βρίσκουν τίς γκόμενες,κάνουν καμάκι?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
συναδελφισες ή πελατισες στο καραβι δε ειναι δυσκολο,αμα καποιος ειναι νορμαλ στη εμφανηση ναυτικος κατι βρισκει,τωρα τα μπαρμπαδια οι φουσκες με ασχημες φατσες δε βρισκουν κατι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
συναδελφισες ή πελατισες στο καραβι δε ειναι δυσκολο,αμα καποιος ειναι νορμαλ στη εμφανηση ναυτικος κατι βρισκει,τωρα τα μπαρμπαδια οι φουσκες με ασχημες φατσες δε βρισκουν κατι.
Αν είναι ο άλλος normal στήν εμφάνιση καί κάνει καμάκι,
δέν χρειάζεται νά είναι ναυτικός,καί σκατατζής νά είναι κάποια ασχημομέτρια θά βρει!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν είναι ο άλλος normal στήν εμφάνιση καί κάνει καμάκι,
δέν χρειάζεται νά είναι ναυτικός,καί σκατατζής νά είναι κάποια ασχημομέτρια θά βρει!
ουτε καν και εγω νορμαλ ειμαι στη εμφανηση αλλα δε βρισκω κατι ουτε καν ασχημομετρια που λες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ουτε καν και εγω νορμαλ ειμαι στη εμφανηση αλλα δε βρισκω κατι ουτε καν ασχημομετρια που λες.
Δέν βρίσκεις,διότι τό καμάκι είναι τέχνη!
πρέπει νά εξασκηθείς πάρα πολύ,διαφορετικά δέν υπάρχει σωτηρία,
καί γιά εσένα,καί γιά εμένα καί γιά όλους,
όπως έχουμε πεί,τό καμάκι είναι μία...μικρή επιστήμη!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
800
Πόντοι
86
Ενα παραδειγμα. Φορτηγο πλοιο "ΑΤLAS" παραμονη Βενετια δυομιση μηνες, ταξειδι Περσια, εοιστροφη Βενετια παραμονη 2 μηνες. Φασντασου ο περιπτερας εξω απο το λιμανι που περναμε τσιγαρα μας ειχε μαθει και μας καλημεριζε. Προσωπικα εγω και 3-4 αλλοι δεν ασχολιθηκαμε με το σπορ γιατι ειχαμε μαζυ τις γυναικες μας. Σχεδον ολοι οι υπολοιποι, ειχαν κανει δεσμους με Ιταλιδες, ακομα και 2 Φιλλιπινεζοι. Τωρα που τις εβρισκαν? Προφανως σε ... ζαχαροπλαστεια

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.414
Πόντοι
4.587
Ποσα λεφτα το μηνα χρειαζεται ενας Ελληνας 7ρι για να περασει καλα στο πα μπλοκ και ποια ειναι η καλυτερη χωρα-πολη αυτη τη στιγμη να παει;
ενα 3χιλιαρο θες στανταρ αν μιλας για να μενεις μονιμα..γυρισα απο βιλνιους πριν 20 μερες..σουπερμαρκετ το ιδιο ακριβα οπως και εδω,εστιατορια επισης πιο ακριβα,ποιοτητα ζωης αρκετα υψηλη,γκομενες καλοντυμενες ...το μονο πολυ ανταγωνιστικο,ως τουριστας φυσικα τα ξενοδοχεια..4 αστερων 60-90 ε με πολλες παροχες..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.690
Πόντοι
3.936
Εννοω Εσθονιες, Λεττονιες, Μολδαβιες, κλπ
Υπαρχει χωρος για παιχνιδι για Ελληνα;
Περισσοτερο μολδαβια. Εστονια-Λετονια εχει λιγο κοπο.Παρολα αυτα γινεται κι εκει παιχνιδι. Ορεξη να υπαρχει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δέν βρίσκεις,διότι τό καμάκι είναι τέχνη!
πρέπει νά εξασκηθείς πάρα πολύ,διαφορετικά δέν υπάρχει σωτηρία,
καί γιά εσένα,καί γιά εμένα καί γιά όλους,
όπως έχουμε πεί,τό καμάκι είναι μία...μικρή επιστήμη!
ναι αυτο σου λεω αλλα μη λες οτι αμα μιλας και εισαι νορμαλ εμφανησιακα βρισκεις.Εγω εχω καλη φατσα,μπρατσα ενταξει δε ειμαι και κανας γυμναστηριακος που ειναι αδυνατοι κλπ αλλα βλεπομαι μια χαρα,εξω εχουν πολυ πιο ασχημοι απο μενα γκομενα και σωματικως και φατσικως,δε το εχωψ με το καμακι μαλλον και γιαυτο δε βρισκω.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.690
Πόντοι
3.936
Ποσα λεφτα το μηνα χρειαζεται ενας Ελληνας 7ρι για να περασει καλα στο πα μπλοκ και ποια ειναι η καλυτερη χωρα-πολη αυτη τη στιγμη να παει;
Γνωμη μου τωρα που αλλαξαν οι καιροι ειναι να γινονται εξορμησεις τα καλοκαιρια. Με ενα σχετικο πακετο. Δηλαδη στη μαυρη θαλασσα ρουμανιας-βουλγαριας. Παλιοτερα και ουκρανιας. Μετα δαλματικες ακτες κροατιας-μαυροβουνιου. Και γιουρμαλα της λετονιας. Εκει παιζει παιχνιδι σε ποσοτητα. Γιατι εκει θα πανε οι περισσοτερες πρωην ανατολικες για διακοπες αναποφευκτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ναι αυτο σου λεω αλλα μη λες οτι αμα μιλας και εισαι νορμαλ εμφανησιακα βρισκεις.Εγω εχω καλη φατσα,μπρατσα ενταξει δε ειμαι και κανας γυμναστηριακος που ειναι αδυνατοι κλπ αλλα βλεπομαι μια χαρα,εξω εχουν πολυ πιο ασχημοι απο μενα γκομενα και σωματικως και φατσικως,δε το εχωψ με το καμακι μαλλον και γιαυτο δε βρισκω.
Μόνος σου απαντάς,λές ότι από look είσαι εντάξει,ωραία μέχρι εδώ,
επίσης λές ότι μέ τό καμάκι δέν τό έχεις,η απάντηση λοιπόν είναι ότι δέν βρίσκεις,
διότι...δέν καμακώνεις σωστά!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μόνος σου απαντάς,λές ότι από look είσαι εντάξει,ωραία μέχρι εδώ,
επίσης λές ότι μέ τό καμάκι δέν τό έχεις,η απάντηση λοιπόν είναι ότι δέν βρίσκεις,
διότι...δέν καμακώνεις σωστά!
ακριβως ντρεπομαι και κανω γκαφες συν οτι πλεον ουτε μιλαω γιατι φοβαμαι μη φαω χιλοπιτα απο τα προηγουμενα λαθη που επαθα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Γνωμη μου τωρα που αλλαξαν οι καιροι ειναι να γινονται εξορμησεις τα καλοκαιρια. Με ενα σχετικο πακετο. Δηλαδη στη μαυρη θαλασσα ρουμανιας-βουλγαριας. Παλιοτερα και ουκρανιας. Μετα δαλματικες ακτες κροατιας-μαυροβουνιου. Και γιουρμαλα της λετονιας. Εκει παιζει παιχνιδι σε ποσοτητα. Γιατι εκει θα πανε οι περισσοτερες πρωην ανατολικες για διακοπες αναποφευκτα.
Κανουν μπανιο στη Γιουρμαλα η ειναι παγωμενα; Ειναι πιο βορεια και απο Αγγλια οπου εκει ηταν αδυνατο να μπεις στο νερο ακομα και Αυγουστο μεσημερι

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom