Κοίτα πρωτίστως να βελτιώσεις το επίπεδο ζωής σου (όπου εσύ θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση (χωρίς να γνωρίζω την καθημερινότητά σου)). Εγώ πχ στην ηλικία σου, αν υποθέσω ότι είσαι 24 (δε σου λέω ότι ο δικός μου τρόπος ήταν ο ιδανικός, προς θεού δε το παίζω δάσκαλος και ναι έχασα πολλές ωραίες "στιγμές"), είχα τελειώσει πολύ καλή σχολή με 9.1 (παράλληλα δουλειά!), μπήκα πολυτεχνείο για μεταπτυχιακό (παράλληλα δουλειά) και μετα έξω Δανία για επίσης μεταπτυχιακό (επίσης παράλληλα δουλειά σε πανεπιστήμιο).
Δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο πρακτικά (γυμναστική για να κρατιέμαι σε φόρμα και επίσης γιατί το γουστάρω και λίγη διασκέδαση γιατί είναι απαραίτητο φυσικά)
Περιττό να σου πω ότι τώρα στα 34, με τον τρόπο ζωής που έκανα (με σωστή διατροφή, άσκηση, ξεκούραση τις σωστές ώρες (ποτέ δε ξημεροβραδιαζόμουν στα clubs εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ΚΑΙ φυσικά με τη δουλειά που δημιούργησα που μου επιτρέπει και μένω σε πολύ καλή περιοχή της Αττικής και με τα χρήματα που ΜΠΟΡΩ να διαθέσω (ανεξαρτήτως αν το πράττω συχνά), το θέμα γκόμενας είναι ΠΟΛΥ εύκολο και μπορω και να ΕΠΙΛΕΓΩ με ποια/ποιες θα έχω συναναστροφές. Και όχι, σιχαίνομαι τα social τύπου facebook, insta, tiktok και λοιπές μαλακίες και ΠΟΤΕ δε τα χρησιμοποίησα στη προσωπική μου ζωή.
Τέλος πάντων, πολλά μπορώ να πω, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα