Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.993
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Μπελαρους τύπε. Κάνω ανταπόκριση από εκεί σε κανα μήνα. Καφεδάκι με Λουκασενκο
Ο αρχοντας κιμανιος ο Β' χαρακτηριζε επιμονα τις Λευκορωσιδες ως θεοπαλαβες.
Νομιζω εκεινη που του κανε το σκηνικο να τον αφησει στα κρυα του λουτρου Αθηνα Λευκορωσιδα ηταν, αλλα επιφυλασσομαι...

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Τι εννοείς τις προτεραιότητες μου?και πως έχει η κατάσταση με τις γκόμενες?
Θέλεις να φτάσεις στην ηλικία του Sub-Zero και να ξημεροβραδιάζεσαι στο τρέχον νήμα και να ψάχνεις να βρεις τι "τρέχει" ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Θέλεις να φτάσεις στην ηλικία του Sub-Zero και να ξημεροβραδιάζεσαι στο τρέχον νήμα και να ψάχνεις να βρεις τι "τρέχει" ?
Αυτό σου λέω τι θα έπρεπε να κάνω κατά τη γνώμη σου ώστε να μη καταντήσω έτσι?

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.610
Πόντοι
456
Βγες εξω και κανε πεσιματα.
Απλα πραγματα.
Εγω για παραδειγμα οταν οδηγω και η κινηση μου το επιτρεπει παταω κορνα και αν γυρισει και χαμογελασει σταματαω και κατεβαινω κατω

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Βγες εξω και κανε πεσιματα.
Απλα πραγματα.
Εγω για παραδειγμα οταν οδηγω και η κινηση μου το επιτρεπει παταω κορνα και αν γυρισει και χαμογελασει σταματαω και κατεβαινω κατω
καλα θα δω

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
802
Πόντοι
86
με μια αλλη που βγηκα πηγε λιγο καλυτερα εκει δλδ δε εκανα γκαφα εγω αυτη ειχε θεμα,ηθελε χορηγους η κλασσικη μαλακω ελλεηνιδα αλλα τουλαχιστον φασωθηκαμε δηλαδη τη φιλησα στο στομα και επιασα το βυζι της.
Ε! αυτο, οντως ειναι προοδος

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Κοίτα πρωτίστως να βελτιώσεις το επίπεδο ζωής σου (όπου εσύ θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση (χωρίς να γνωρίζω την καθημερινότητά σου)). Εγώ πχ στην ηλικία σου, αν υποθέσω ότι είσαι 24 (δε σου λέω ότι ο δικός μου τρόπος ήταν ο ιδανικός, προς θεού δε το παίζω δάσκαλος και ναι έχασα πολλές ωραίες "στιγμές"), είχα τελειώσει πολύ καλή σχολή με 9.1 (παράλληλα δουλειά!), μπήκα πολυτεχνείο για μεταπτυχιακό (παράλληλα δουλειά) και μετα έξω Δανία για επίσης μεταπτυχιακό (επίσης παράλληλα δουλειά σε πανεπιστήμιο).
Δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο πρακτικά (γυμναστική για να κρατιέμαι σε φόρμα και επίσης γιατί το γουστάρω και λίγη διασκέδαση γιατί είναι απαραίτητο φυσικά)
Περιττό να σου πω ότι τώρα στα 34, με τον τρόπο ζωής που έκανα (με σωστή διατροφή, άσκηση, ξεκούραση τις σωστές ώρες (ποτέ δε ξημεροβραδιαζόμουν στα clubs εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ΚΑΙ φυσικά με τη δουλειά που δημιούργησα που μου επιτρέπει και μένω σε πολύ καλή περιοχή της Αττικής και με τα χρήματα που ΜΠΟΡΩ να διαθέσω (ανεξαρτήτως αν το πράττω συχνά), το θέμα γκόμενας είναι ΠΟΛΥ εύκολο και μπορω και να ΕΠΙΛΕΓΩ με ποια/ποιες θα έχω συναναστροφές. Και όχι, σιχαίνομαι τα social τύπου facebook, insta, tiktok και λοιπές μαλακίες και ΠΟΤΕ δε τα χρησιμοποίησα στη προσωπική μου ζωή.
Τέλος πάντων, πολλά μπορώ να πω, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κοίτα πρωτίστως να βελτιώσεις το επίπεδο ζωής σου (όπου εσύ θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση (χωρίς να γνωρίζω την καθημερινότητά σου)). Εγώ πχ στην ηλικία σου, αν υποθέσω ότι είσαι 24 (δε σου λέω ότι ο δικός μου τρόπος ήταν ο ιδανικός, προς θεού δε το παίζω δάσκαλος και ναι έχασα πολλές ωραίες "στιγμές"), είχα τελειώσει πολύ καλή σχολή με 9.1 (παράλληλα δουλειά!), μπήκα πολυτεχνείο για μεταπτυχιακό (παράλληλα δουλειά) και μετα έξω Δανία για επίσης μεταπτυχιακό (επίσης παράλληλα δουλειά σε πανεπιστήμιο).
Δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο πρακτικά (γυμναστική για να κρατιέμαι σε φόρμα και επίσης γιατί το γουστάρω και λίγη διασκέδαση γιατί είναι απαραίτητο φυσικά)
Περιττό να σου πω ότι τώρα στα 34, με τον τρόπο ζωής που έκανα (με σωστή διατροφή, άσκηση, ξεκούραση τις σωστές ώρες (ποτέ δε ξημεροβραδιαζόμουν στα clubs εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ΚΑΙ φυσικά με τη δουλειά που δημιούργησα που μου επιτρέπει και μένω σε πολύ καλή περιοχή της Αττικής και με τα χρήματα που ΜΠΟΡΩ να διαθέσω (ανεξαρτήτως αν το πράττω συχνά), το θέμα γκόμενας είναι ΠΟΛΥ εύκολο και μπορω και να ΕΠΙΛΕΓΩ με ποια/ποιες θα έχω συναναστροφές. Και όχι, σιχαίνομαι τα social τύπου facebook, insta, tiktok και λοιπές μαλακίες και ΠΟΤΕ δε τα χρησιμοποίησα στη προσωπική μου ζωή.
Εντάξει είσαι ο κλασικός επιτυχημένος,εγώ δε με νοιάζουν τα μεταπτυχιακά και λοιπές βλακείες με ενδιαφέρει να έχω μια δουλειά απλή να κάνω κάτι στη ζωή μου να μη κάθομαι σα το σαμπ ζερο.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Εντάξει είσαι ο κλασικός επιτυχημένος,εγώ δε με νοιάζουν τα μεταπτυχιακά και λοιπές βλακείες με ενδιαφέρει να έχω μια δουλειά απλή να κάνω κάτι στη ζωή μου να μη κάθομαι σα το σαμπ ζερο.
Μαζί σου (εκτός από τον χαρακτηρισμό "βλακείες" που λανθασμένα χρησιμοποίησες), δικαίωμά σου. Να είσαι προετοιμασμένος όμως

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556

Δουλευεις τωρα;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μαζί σου (εκτός από τον χαρακτηρισμό "βλακείες" που λανθασμένα χρησιμοποίησες), δικαίωμά σου. Να είσαι προετοιμασμένος όμως
Ναι θα κάνω ότι μπορώ έτσι ώστε να μη καταντήσω άνεργος σα το σαμπ στα 40 μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψάχνω τώρα αλλά πιο παλιά ναι δούλευα,στα 19 μου φυλλάδια στα 20 μου στη vodafone.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.677
Πόντοι
3.556
Ο αρχοντας κιμανιος ο Β' χαρακτηριζε επιμονα τις Λευκορωσιδες ως θεοπαλαβες.
Νομιζω εκεινη που του κανε το σκηνικο να τον αφησει στα κρυα του λουτρου Αθηνα Λευκορωσιδα ηταν, αλλα επιφυλασσομαι...
ο άρχοντας ήταν μπον βιβέρ και τις είχε όλες στα οπα οπα.

με κυκλωτική επίθεση συστήματος ταναλια,μέσα στο σπίτι τους , θα πέσουν αναιμακτα

Ναι θα κάνω ότι μπορώ έτσι ώστε να μη καταντήσω άνεργος σα το σαμπ στα 40 μου.

Ψάχνω τώρα αλλά πιο παλιά ναι δούλευα,στα 19 μου φυλλάδια στα 20 μου στη vodafone.
Τύπε,στατιστικά ,δύσκολο να καταντήσεις σαν τον σαμπ.

Μόνο (κάποιοι) Πακιστανοί λαθρο και οι άστεγοι είναι πιο κάτω από αυτόν στην τροφική αλυσίδα

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.076
Πόντοι
206
Μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος με κάποια εμπειρία στον ψυχανεμισμό των Ελληνίδων.Δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο στις ενέργειες που κανείς ή που δεν κάνεις για τον απλούστατο λόγο ότι το 90% των Ελληνίδων τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια είναι σακιά με ψυχολογικά,εσωτερικά κλειδώματα,τύψεις,δείχνουν εξωστρεφείς αλλά μόνο αυτό δεν είναι,θέλουν να φλερτάρονται μονο από αυτούς που τους αρέσουν κ στους άλλους θα βρουν χίλια δυο κουσουρια κ άλλοθι να τον γειωσουν.Απλο παράδειγμα είναι ότι το ίδιο πράγμα που θα πεις εσύ που δεν σε γουστάρουν θα τους φανεί πχ φλουφλικο και ντεκαβλε ενώ ακριβώς το ίδιο πράγμα αν το πει ενας που τους γυάλισε θα τους φανεί γοητευτικοτατο.Αλλη χρόνια έμφυτη μαλακια τους είναι τον ίδιο άνθρωπο αν τον δουν μόνο τους είναι αόρατος κ τον ίδιον αν τον δουν με γκόμενα κ αγκαλίτσες κτλ θα γυαλίσει το μάτι τους σαν τίγρεις έτοιμες να ορμηξουν.Ειναι μη αναστρέψιμο το πρόβλημα και δυστυχώς όπως βλέπω επιδεινώνεται.Οσο πιο πολύ κάνουν σοσιαλαιζινγκ τόσο πιο απομακρες,ψυχρές κ ντεκαβλε γίνονται.
Ειναι ρουφήχτρες ενέργειας του άλλου (και της τσέπης του επίσης) και κυρίως η δύναμή τους πηγάζει από την επιβεβαίωση του εγώ τους που εμείς οι άνδρες δυστυχώς τους τροφοδοτουμε μέσω σοσιαλ.
Μην ακούς τίποτε,πιστεύω εδώ με ελάχιστες εξαιρέσεις αυτοί που σου λένε ότι γαμανε ουσιαστικά γαμανε την χούφτα τους είτε πληρώνουν.Μην πέφτεις κι αν πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς.Δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο φίλε μου.Θα πέσεις στα βαθιά κ θα κολυμπήσεις με τα καλά κ τα κακά.Με την εμπειρία σιγά σιγά θα διακρίνεις πως πρέπει να κάνεις το καμάκι σου κ πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου.Μην γίνεις καραγκιόζης,καληνυχτακιας,χορηγός για να μπεις στο μάτι της άλλης διότι πρώτον δεν θα είσαι ο εαυτός σου και δεύτερον δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις αυτόν τον ρόλο για πολύ,θα φανείς ανακόλουθος κ κωλοτουμπας.Καλες προσπάθειες!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656

Και πως κατάντησες στο bou με τέτοιο βιογραφικό;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Και πως κατάντησες στο bou με τέτοιο βιογραφικό;
Έχω ένα "βίτσιο". Μου αρέσει να χαλάω λεφτά στα strip clubs και να βγάζω τις πουτάνες για βόλτα (και άλλα) με το e-tron και το RSQ8. Εσύ πως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom