Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (12 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.649
Πόντοι
456
:coffee::coffee: η μουνοδουλιαση ειναι τροπος ζωης τυπαρα και νιωθω περηφανος που τον εφαρμοζω

ειτε εχεις μονο μία,ειτε ολοκληρο χαρεμι,εισαι μουνοκίνητο ανθρωπακι :coffee:

το μουνι ειναι το καυσιμο του αντρος,θεμελιωδης αρχη του καπιταλισμου,ολα για το μουνι

οι αγορες κινουνται απο το μουνι,τα χρηματιστηρια δουλευουν για το μουνι, τα καραβια σερνονται απο το μουνι

η παγκοσμιοποιηση ειναι γενους θηλυκου ,αρα μουνι,η τεχνητη νοημοσυνη το ιδιο !!!

συντομα ερχονται και οι πλαστικες κουκλες , θα γινουμε τεχνητοι πυρφοροι....!:coffee:

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Lucy Hale Feminism GIF by FOX Teen Choice
Nicole Kidman Feminism GIF by Golden Globes

Είσαι μουνόδουλος ή κάνεις το μουνόδουλο; Έχει διαφορά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.313
Πόντοι
9.297
Ναι,αλλά όλες έχουν γκόμενο.. Πως είναι δυνατόν να είναι αδιάφορες οι ελλεινιδες,αλλά να είναι όλες πιασμένες? Δεν ειναι αδιάφορες,απλα έχουν υπερπροσφορα από ψωλες, ψωλη βρίσκουν οπότε θέλουν, οπότε δεν τις απασχολεί το θεμα
Μόνο εντός κύκλου...οι άγνωστοι έχουν φάει "Χ" και "Ψ" από την αρχή.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι όμορφες δεν έλκονται απο τους όμορφους.Νόμος

Πολύ σπάνια έχω δει όμορφη ελλεεινίδα να είναι με όμορφο άντρα και να λες 'να ένα ταιριαστό ζευγάρι'.Όπως δεν βλέπεις και όμορφους άντρες να είναι με αντίστοιχες γυναίκες.Είναι λες και απωθούνται ο ένας με τον άλλο
η αληθεια ειναι οι ελληνιδες με κατι καραμετριους πανε που εγω μπροστα τους ειμαι καλυτερος παρολα αυτα μαπα το καρπουζι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μόνο εντός κύκλου...οι άγνωστοι έχουν φάει "Χ" και "Ψ" από την αρχή.
καλα αν μιλησεις και σε 50 αγνωστες στο δρομο εστω μια θα κατσει.Μου ελεγε ενας 50αρης εγω λεει ειχα μιλησει σε 29 αγνωστες και μου εκατσε η 30 μεσα σε διαστημα 4 ημερων .Πρεπει απλα να εχεις τα αρχιδια να μιλας αδερτα και να μη σε νοιαζει η χιλοπιτα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Άλλος σεξ άλλο γάμος.και καθόρο κάτι πολύ σημαντικό που δεν λέτε ανοίξτε ένα θέμα καθαριότητα και υγιεινή του ανδρικού σώματος 5 βασικά πραγματα.Εάν κάνεις μπάνιο μόνο πριν το σεξ δε γίνεται δουλίτσα έτσι δεν υπάρχει καθαριότητα.και το ανοίγουμε αυτό πετσακι καλό πλύσιμο.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Άλλος σεξ άλλο γάμος.και καθόρο κάτι πολύ σημαντικό που δεν λέτε ανοίξτε ένα θέμα καθαριότητα και υγιεινή του ανδρικού σώματος 5 βασικά πραγματα.Εάν κάνεις μπάνιο μόνο πριν το σεξ δε γίνεται δουλίτσα έτσι δεν υπάρχει καθαριότητα.και το ανοίγουμε αυτό πετσακι καλό πλύσιμο.
ναι οι ελληνιδες οι πεντακαθαρες ας πουμε που στεναχωριουνται για την υγιεινη μας.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
802
Πόντοι
86
Τωρα τα πιστεύεις σοβαρα αυτά που λες? Ότι γαμουσανε οι μουτσοί Ιταλίδες?οι ναυτικοί όχι μόνο είναι μακροχρόνια μπακουρια, αλλά πολλοί από αυτούς και κερατάδες από τις ελλενιδες σηζηγους
Δεν εχω λογους να πω ψεματα. Αλλα μαλλον εσυ θα ξερεις καλυτερα κι απο ναυτικους και απο μπακουρια και απο κεραταδες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.681
Πόντοι
3.556

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
καλα αν μιλησεις και σε 50 αγνωστες στο δρομο εστω μια θα κατσει.Μου ελεγε ενας 50αρης εγω λεει ειχα μιλησει σε 29 αγνωστες και μου εκατσε η 30 μεσα σε διαστημα 4 ημερων .Πρεπει απλα να εχεις τα αρχιδια να μιλας αδερτα και να μη σε νοιαζει η χιλοπιτα.
Προσοχη μονο που την πεφτεις φιλε.Μακρια απο γκομενες που συνοδευονται.Βλεπεις μια που περινενει μονη καπου πχ.
Ε καποιον θα περιμενει.
Γονεις γκομενο κτλ ισως και φιλη αλλα αυτο θα πρεπει να το διαπιστωσεις πριν πας χυμα.
Επισης υπαρχουν μαγαζια που το αφεντικο δεν ανεχεται να κανεις καμακι και πεσιματικες.
Αρα θελει προσοχη στην επιλογη στοχου και στον τροπο προσεγγισης.
Τωρα για ατακα προσεγγισης δε χρειαζεται κατι αλλο παρα να πεις μια καλημερα/καλησπερα(ποτέ καληνυχτα χαχα) ενα γεια κτλ
Γενικα μη φοβασαι εισαι ωραιος απ οσα γραφεις εδω και μαγκας.
Προχωρα αφοβα και μην φοβασαι το οχι απο τη γυναικα.
Θεωρησε το απολυτα φυσιολογικο μαλιστα να σου πει οχι.
Κι οχι επειδη δεν αξιζεις αλλα επειδη ετσι ειναι οι γυναικες.
Λενε οχι.Τι να κανουμε.
Τωρα για τους αριθμους που σου ειπε ο 50 αρης ειναι υπερβολικοι.
Ξερεις τα παντα χρειαζονται εξοικειωση βημα βημα.
Αν ενας αρχαριος παει να κανει σπαρινγκ με μια μαυρη ζωνη θα πονεσει πολυ το σωμα του.
Ετσι και αυτος που ξεκινα το καμακι.
Δε χρειαζεται να πας σε 30 γκομενες σε μια βδομαδα για να εχεις επιτυχια.
Ξεκινα με 3 σε καθε εξοδο σου.
Κρατα το αυτο.
Γιατι στο λεω;Γιατι αν με το που πας αμαθος "φας" αρκετες χυλοπιτες ε μετα δε θα δες να το επαναλαβεις την αλλη βδομαδα.
Αρα κρατα ενα μικρο αριθμο συγκρατημενο αλλα κρατα ρυθμο προσεγγισεων καθε βδομαδα και θα με θυμηθεις.
Επισης:
Μην βιαστεις να ενθουσιαστεις αν παρεις καποια τηλεφωνα.
Αρκετα απο αυτα θα ειναι φολες και δε θα σου απαντανε.
Γραψτες την ιδια στιγμη στ αρχιδια σου χωρις να τους πεις κατι ομως.
Γενικα χρυσος κανονας:
ΠΟΤΕ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Πχ τελειωσαμε δε γουσταρω αλλο να με φτυνεις κτλ
Αυτα ειναι για τις γυναικες μονο.
Κατι αλλο:
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
Να εισαι εκφραστικος αλλα λακωνικος.
Οχι αποτομος.
Να χαμογελας οταν μιλας.
Οχι σα χαζοχαρουμενο αλλα εξυπνα και με γοητεια.
Πανω τους μη μασας.
Μετα τη χυλοπιτα:
Παρε τη σουβλακαρα η την κρεπαρα σου πατα καμμια γκαζια στη μηχανη η τ αμαξι και φυσικα επισκεψου μια πορνη.
Με τις πορνες να μιλας εκτος απο το γαμησι
Να τις φλερταρεις κι αυτες με το γαντι σα να ταν γκομενες εξω.
Εννοειται οχι με σκοπο να τις ριξεις αλλα ως προπονηση για να λυθει η γλωσσα σου,να δεις εκ του ασφαλους πως ειναι οι γυναικειες αντιδρασεις στο φλερτ.
Κι αυτες γυναικες αλλωστε ειναι και κολακευονται απο το καλο καμακι.
Καλη επιτυχια απο μενα φιλε oreos24!:hi::headbang2:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
802
Πόντοι
86
Ειπαμε σημερα οι δικιες μας ειναι πολυ κακομαθημενες. Εχουν προτυπο, αλλα και οι μπαμπας μαμα, τα ξεκωλα που βλεπουν στα πρωιναδικα και θελουν να μοιασουν σε αυτα.
Ομως υπαρχει κι ενα σοβαρο ποσοστο απο αυτες που βγαινουν τσαρκα το βραδυ για να βρουν καποιον να πηδιχτουν, χωρις δεσμευσεις και υποχρεωσεις. Οπως και καποιες που την εχουν δει και μυαλο, εκτος απο κωλο και μουνι.
Αλλα απο τις μαλακιες, ιδεες νοοτρπειες που διαβαζω εδω μεσα, καλλοι βλαχοστοκοι ειμαστε και οι αντριδες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.313
Πόντοι
9.297
Εννοείται αυτό...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.681
Πόντοι
3.556
Εσυ δεν είσαι το νούμερο που μίλαγε σε μια άγνωστη στο λεωφορείο ; Που έμεινε στο λεωφορείο άλλες δέκα στάσεις μπας και πάρει τηλέφωνο ,πήρες τα αρχιδια σου και μετά χρειαζόσουν ταξί;
Και δεν της είχες ζητήσει καν τηλέφωνο ,κότα λυρατη

Όχι καθόλου μουνοδουλος δεν είσαι ,απλά κεφτές και μαμάκιας

• Χαχα
Αντιδράσεις: ALX4
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Μάλιστα....
Σε λίγο θα μας πειτε πως το να πλενεσαι,να γυμνάζεσαι,να προσέχεις διατροφή,ντύσιμο κλπ σε κάνουν επιφανειακό ή οτιδήποτε άλλο ξέρω γω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καθημερινό ντουζάκι είναι must!
Και χρήση ενός αποσμητικού.
κανω και τα 4,δεν ειναι επιφανειακα αλλα οι ελληνιδες μια χαρα βρωμιαρες ειναι πολλες απο αυτες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό ειναι αλήθεια εμένα μόνο αλβανιδες με κοιτάνε και η πρώην ηταν από αλβανια. Οι αλβανιδες είναι μια χαρά κορίτσια.. Εξαίρεση όσες έχουν γεννηθεί εδώ και έχουν πάθει ελλεινιδιαση. Και οι τουρκαλες όσες έχω δει εδώ Αθήνα μια χαρά γυναίκες φαινοντε
Εσένα δε σε θέλουν οι Ελληνίδες ρε ελβις γιατί είσαι Αλβανός,οι Ελληνίδες δε τους θέλουν τους Αλβανούς.Εδω δε πάνε με τους Έλληνες θα πάνε με τους ξένους?συμφωνώ απόλυτα οι ελληνοποιημενες αλβανεζες είναι γαμησετα.Μονο αν πας Αλβανία ή Τουρκία θα γαμησεις Ελλάδα όσες αλβανεζες έχει είναι γτπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ότι υποτιμάτε την δύναμη και την αξία της,συν το γεγονός πως την κοιτάνε ΚΑΙ οι γυναίκες
Ναι γιατί ωραία Ελληνίδα και σωστή και καλή δε πάνε μαζί όλα αυτά,τις ξέρουμε τις ωραίες τι είναι.Ισως Ρουμάνες και μολδαβες ωραίες να βρεις καλές γιατί αυτές έχουν άλλη νοοτροπία αλλά Ελληνίδες όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom