Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.502
Πόντοι
3.656
Το πρωι στον ΑΝΤ1 ατην εκπομπη του Λιαγκα, ειχε συνεντευξη ο Λιαγκας απο τον ηθοποιο Θαναση Ευθυμιαδη που εχει αποτραβηχτει απο τα φωτα της δημοσιοτητας και ζει ησυχα με την οικογενεια του.
Τον ρωταει ο Λιαγκας Βρισκεις ευτυχια σε μη υλικα αγαθα. Αλλα οπως ξερουμε, ολοι μας προσπαθουμε να εχουμε πολλα υλικα αγαθα που μας ζητουν οι γυναικες μας. Εσυ πως το αντιμετωπιζεις αυτο;
Και απανταει ο Ευθυμιαδης Ναι, αλλα εμενα η γυναικα μου δεν ειναι Ελληνιδα, ειναι ξενη. !!

Το'χουμε πει,του Ευθυμιάδη του έκατσε το δεκαπενταπλό τζακ ποτ στην επιλογή συζύγου.

Τέτοια περίπτωση,και μουνάρα,και πιστή,και ολιγαρκής,πλέον...ούτε στα όνειρα δεν υπάρχει

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.650
Πόντοι
456
αυτοι ειμαστε ομως.....για ενα μουνι καταστραφηκαμε ολοι μας σε καποια φαση της ζωης μας!
Εννοείται!
Αλλά ξαναλέω, να μην το παίρνεις κατάκαρδα. Εγώ έβλεπα ότι δε μπορώ να αλλάξω, οπότε και από κάποια στιγμή και μετά, έκανα τόση προσπάθεια, όσο αξίζει η κάθε μία. Τίποτα παραπάνω και ας είχα λιγότερες επιτυχίες.
Και δεν το λέω για να το παίξω μάγκας. Απλά προστάτευα τον εαυτό μου.
Και κάτι σχετικό-άσχετο: Τα λιοντάρια λέει, δεν κυνηγάνε μικρά και γρήγορα θηράματα. Γιατί "ξέρουν" ότι οι θερμίδες που θα κάψει το 200 κιλών σώμα τους κυνηγώντας το, είναι περισσότερες από τις θερμίδες που θα πάρουν τρώγοντάς το. Άρα, ποιός ο λόγος;
Αν είσαι ψυχρός εκτελεστής λοιπόν, όρμα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.514
Πόντοι
2.356
Ωραία ανακεφαλαιώνω
-θές γκόμενα πού άν στά ζαλίζει τήν σουτάρεις καί τήν ξεφτιλίζεις
-θες γκόμενα πού σέ "νοιάζει μόνο η μούρη σου"
-νά συνεισφέρει οικονομικά
-νά μήν δέχεσαι έντολές
-νά είναι μαγείρισσα κτλ

δέν ζητάς καί πολλά πάντως...λιτό σέ βρίσκω!
Πρέπει να είναι ο Κρις Χέμσγουορθ ο τύπος

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456
Το'χουμε πει,του Ευθυμιάδη του έκατσε το δεκαπενταπλό τζακ ποτ στην επιλογή συζύγου.

Τέτοια περίπτωση,και μουνάρα,και πιστή,και ολιγαρκής,πλέον...ούτε στα όνειρα δεν υπάρχει
Kαι του ήρθε και στο πιάτο, ουτε καν μετακινήθηκε να πάει σερβία να τη βρει, ήταν αυτή εδώ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
παιζει ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση, αν είσαι σαν "γαμω.τον.αντιχριστο.σου" μην περιμένεις να γαμήσεις πιτσιρίκες μουνάρες...
Αυτό ισχύει αλλά δεν είναι η απάντηση στο ερώτημα περί εμφανισης. Είναι μια επιμέρους ειδική συνθήκη. Λίγο πιο πάνω ανέλυσα το περί εμφάνισης. Και πιστεύω ισχύει καθολικά από όσα έχω ζήσει κι δει.

(Ωστόσο αυτοί οι τόσο χάλια που αναφέρεις, θα χρησιμοποιήσουν συνηθως λεφτά κι οι γκόμενες θα γαμηθούν. Να λοιπόν πάλι έστω αντίστροφα ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον ρόλο που νομιζετε κάποιοι).

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Αυτό μου φαίνεται και πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας. Χωρίς να το παίζω γαμιάς (αφού για να γαμήσω τρώω μπόλικα άκυρα) κάνω εύκολα την εξής σκέψη: δύο-τρεις γκόμενες από λύκειο κτλ σπουδές μίνιμουμ κι άλλες δύο στην ξεφτίλα από παρεες και κυκλους νιοτης, μας κάνουν ήδη μια πεντάδα. Από κει και πέρα κάτι θα βρεθεί ως προσθετική στο άθροισμα ανάλογα την ενασχόληση του καθενός. Συνεπώς το 1-2 μοιάζει εξωφρενικό και το απόλυτο μηδέν πραγματικά απίστευτο. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί. Απλώς για να πιάσει 1 ή 2 ή μηδέν κάποιος σε όλη του την ζωή, πάει να πει ότι είναι εντελώς μα εντελώς ανίκανος (κάτι που πολύ δύσκολα συμβαίνει) ή δεν προσπάθησε ποτέ!!! Σαν να μην τον ένοιαζε καν δηλαδή. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Περί σαπιας νοοτροπιας στην Ελλάδα, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!
2-3 στο Λυκειο ειχανε μονο τα μεγαλα αλανια. Η συντριπτικη πλειοψηφια στην εποχη μας τελειωνε το Λυκειο αγαμητοι, η ειχαν γαμησει μονο στα μπουρδελα, η ξεπαρθενιαστηκαν στην 5ημερη. Μονο στις σπουδες γινονταν κατι και παλι αρκετοι δεν τα καταφερναν ουτε και εκει με το αντιθετο φυλο. Οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα παιδια, αλλα εκπεμπουν βιοπαλη και προσηλωση στο καθηκον και αυτο, παροτι τελειως φυσιολογικο, απωθει τις γυναικες σε εκεινες τις ηλικιες, μιας και το μονο που λαχταρανε ειναι πουτσα-λουσα και χορος και οχι μιζερια και μακροχρονιους στοχους.
Μετα τα 25 αυτα τα παιδια ψαχνουν να βρουνε σοβαρη δουλεια και μολις τη βρουνε αναζητουν συντροφο για παντρεια, την οποια συχνα δε βρισκουν για χρονια και νατα τα 40 μανι-μανι με αδειο το τσουβαλι των εμπειριων.
Οκ, σιγουρα οι περισσοτεροι μπορει να ειχανε καμια περιπετειουλα πχ σε διακοπες, κανα φοιτητικο παρτυ ξεχασμενο απ το Θεο, κλπ αλλα στη μικρη επαρχιακη πολη, δεν τους ειδε κανεις ποτε με γυναικα. ΠΟΤΕ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.502
Πόντοι
3.656
Kαι του ήρθε και στο πιάτο, ουτε καν μετακινήθηκε να πάει σερβία να τη βρει, ήταν αυτή εδώ.

Κάποιοι έχουν και τύχη στη ζωή

Έπαιξαν στο ίδιο σήριαλ και αυτή ήταν τότε ελεύθερη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.502
Πόντοι
3.656

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν μουσικοί,40άρηδες,45άρηδες,όλη μέρα μέσα στίς γυναίκες, καί χωρίς νά είναι gay κτλ
δέν είχαν ποτέ γκόμενα,πολλοί...πάρα πολλοί!
Αυτό πάλι μου φαίνεται ακόμα πιο εξτριμ. Οι πιο πολλοί είμαστε άσχετοι από μουσική, το πολυ πολύ να γρατζουνουσαμε καμια κλασσική κιθάρα σε κάποιο πνευματικό κέντρο της τότε εποχής και αυτό εντυπωσίαζε τις γκόμενες. Μου φαίνεται ακραίο που ειδήμονες της μουσικής όπου συναρπάζει
τα μουνιά ως χόμπυ, να έχουν μείνει μπουκάλα. Προφανώς ντρέπονταν ή δεν τους ένοιαζε. Είναι δηλαδή άνω ποταμών αυτό!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν μουσικοί,40άρηδες,45άρηδες,όλη μέρα μέσα στίς γυναίκες, καί χωρίς νά είναι gay κτλ
δέν είχαν ποτέ γκόμενα,πολλοί...πάρα πολλοί!
Περιεργο, νομιζα πως οι μουσικοι γαμανε ευκολα γενικως, οπως και ολοι των καλλιτεχνικων κυκλων

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το κόμπλεξ σας φαίνεται στην αδικαιολογητη επιμονή-εμμονή σας πως μόνο οι άσχημοι και οι μέτριοι γαμάνε ωραίες ενώ οι ωραίοι ούτε κα .

Χάσε τα περιττά κιλά τότε,για λόγους υγείας πρωτίστως και αισθητικής μετέπειτα
Εγώ δε το πιστεύω αυτό φίλε μου,πιστεύω πως οι ωραίοι πάντα τους είναι πιο εύκολο να γαμησουν.Δε θέλω να σου στείλω τη φάτσα μου να σε πείσω αλλά αλήθεια λέω έχω ωραία φάτσα το μόνο αρνητικό σε μένα το λίγο εύσωμος αλλά είμαι σφιχτός τουλάχιστον γιατί γυμνάζομαι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μόνο αν ήταν gay δεν θα είχαν γκόμενα
Μήν τό λές,ξέρω πολύ καλά τι γράφω!
μέ πληρωμένο sex δέν πάνε,μέ γκόμενες δέν τους είδαμε ποτέ τόσα χρόνια,
gay δέν είναι σίγουρα,ούτε κολόμπες κτλ
άν παίζει ρόλο νά προσθέσω,ότι κάποιοι όχι όλοι,παίρνουν drugs,
δέν ξέρω αυτό...άν βοηθάει

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι ελλεεινιδες είναι οι πιο βρωμιαρες
Οι Ελληνίδες πλενονται τέλεια όταν είναι για μπουζούκια
ή γαμήσια. Δηλαδή όταν νιώθουν νύφες η πουτάνες. :2funny: Τις υπόλοιπες φορές είναι έτσι κι έτσι. Δεν νομίζω ότι είναι εντελώς βρωμιάρες αλλά σίγουρα όχι πεντακάθαρες. Γενικώς τα σπίτια τους είναι ψιλομπουρδέλα. Αυτό κάτι δείχνει. Ότι δεν τις νοιάζει τόσο όσο το σοσιαλικι, όπου εκεί το παίζουν θεές.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είχα βγει με παντρεμένη Ελληνίδα του 7 ως κλίμακα, φέτος καλοκαίρι.
Η τύπισσα ήταν καθαρή στα μεγάλα βυζιά της διότι επειδή εκεί έχουν αδένες αν δεν πλυθούν, σκυλοβρωμαει το σύμπαν. Το μουνί της όμως είχε μια ψιλοπεριεργη μυρωδιά και δεν εννοώ
την κλασική. Τα μαλλια της μύριζαν κερατίνη που είχε βάλει έναν τόνο. Ο λαιμος της ήταν απλά οκ ενώ το στόμα της μυριζε τσιγαριλα κάργα. Κώλο δεν πήγα να ελέγξω από πολύ κοντά. Δεν το είχα ανάγκη με τα προηγούμενα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μήν τό λές,ξέρω πολύ καλά τι γράφω!
μέ πληρωμένο sex δέν πάνε,μέ γκόμενες δέν τους είδαμε ποτέ τόσα χρόνια,
gay δέν είναι σίγουρα,ούτε κολόμπες κτλ
άν παίζει ρόλο νά προσθέσω,ότι κάποιοι όχι όλοι,παίρνουν drugs,
δέν ξέρω αυτό...άν βοηθάει
Φίλε μου, τα ναρκωτικά βοηθουν πολύ τους μουσικούς ώστε να φτιάχνουν "παπάδες". Αυτό στα σιγουρα. Στις γκόμενες δεν ξέρω αν πιάνει ή τους χαλαρώνει αλλά στην μουσική παίζει ρόλο.
Μου το έχει πει πολύ έμπειρος μπασίστας.
Πάρε εδώ τραγούδι με improvisation ,όπου μόνο
με πρέζα η κόκα μπορεί να παιξει κανείς.

:rockon:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.514
Πόντοι
2.356
1-ετσι ακριβώς! Θα την διώξω κι αν συνεχίσει θα την κάνω κουρέλι. Δεν το έχω σε τίποτα.
2-ετσι ακριβώς! Ότι κι αν κάνει η άλλη, κυρία σημασία έχει να έχω εγώ αξιοπρέπεια ως μουρη. Δηλαδή με αγαπώ περισσότερο από την οποιαδήποτε. Αν θέλει να γίνει το δικό της, δεν θα τα καταφέρει ποτέ. Θα έρθει το νούμερο 1. Αν θέλει όλα καλά, θα φέρεται οκ. Δεν έχει άλλη λύση.
3-ετσι ακριβώς! θα πληρώνει σε όλα χωρίς ζύγισμα αλλά θα πληρώνει.
4-ετσι ακριβώς! Δεν δίνω εντολές άρα δεν δέχομαι. Κάτι που σημαίνει ότι δεν εξαγοράζομαι. Το πιο πιθανό είναι να κάνω τον μαλάκα και να την δαγκώσω στο κούτελο η στο σβέρκο κάποια στιγμή αν νομίζει ότι έχει τέτοια ισχύ.
5-ετσι ακριβώς! Αφού εγώ τα κάνω όλα και δεν ζητάω βοήθεια ούτε αντιδρώ θα πρέπει να δεχθεί ότι δύο είναι καλύτερα από έναν. Αλλιώς ας πληρώνει μπάτλερ. Εδώ δεν κάνω δουλειές για δύο άτομα μόνος μου. :2funny:

Κι όμως δε ζητάω τίποτα. Τους δίνω την απόφαση πως θα φερθούν. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Για αυτό και βρήκα μόνο δύο τέτοιες σε όλη μου την ζωή που έπαθαν μετάλλαξη και το διαλυσαμε. Όχι ότι ο υπόλοιπος κόσμος βρήκε περισσότερες νορμάλ...:2funny:
Πώς μεταλλάχθηκαν τύπε;
Τις δάγκωσε ο βρικόλακας Michael Jackson;;

Συνημμένα

• mj.jpeg
    mj.jpeg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 39

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.514
Πόντοι
2.356
Φίλε μου, τα ναρκωτικά βοηθουν πολύ τους μουσικούς ώστε να φτιάχνουν "παπάδες". Αυτό στα σιγουρα. Στις γκόμενες δεν ξέρω αν πιάνει ή τους χαλαρώνει αλλά στην μουσική παίζει ρόλο.
Μου το έχει πει πολύ έμπειρος μπασίστας.
Πάρε εδώ τραγούδι με improvisation ,όπου μόνο
με πρέζα η κόκα μπορεί να παιξει κανείς.

:rockon:
Ο Μπετόβεν πρέζα έκανε τύπε ή κόκα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό πάλι μου φαίνεται ακόμα πιο εξτριμ. Οι πιο πολλοί είμαστε άσχετοι από μουσική, το πολυ πολύ να γρατζουνουσαμε καμια κλασσική κιθάρα σε κάποιο πνευματικό κέντρο της τότε εποχής και αυτό εντυπωσίαζε τις γκόμενες. Μου φαίνεται ακραίο που ειδήμονες της μουσικής όπου συναρπάζει
τα μουνιά ως χόμπυ, να έχουν μείνει μπουκάλα. Προφανώς ντρέπονταν ή δεν τους ένοιαζε. Είναι δηλαδή άνω ποταμών αυτό!

Ακριβώς έτσι νόμιζα καί εγώ,έτσι πίστευα,αλλά τό είδα καί αυτό!
καί κάποιοι τήν κοπάνησαν από Αθήνα καί έφυγαν -τούς είχαν πάρει στό ψιλό-
2-3 άτομα εγκαταστάθηκαν...Αγιο Ορος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom