Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Προσοχη μονο που την πεφτεις φιλε.Μακρια απο γκομενες που συνοδευονται.Βλεπεις μια που περινενει μονη καπου πχ.
Ε καποιον θα περιμενει.
Γονεις γκομενο κτλ ισως και φιλη αλλα αυτο θα πρεπει να το διαπιστωσεις πριν πας χυμα.
Επισης υπαρχουν μαγαζια που το αφεντικο δεν ανεχεται να κανεις καμακι και πεσιματικες.
Αρα θελει προσοχη στην επιλογη στοχου και στον τροπο προσεγγισης.
Τωρα για ατακα προσεγγισης δε χρειαζεται κατι αλλο παρα να πεις μια καλημερα/καλησπερα(ποτέ καληνυχτα χαχα) ενα γεια κτλ
Γενικα μη φοβασαι εισαι ωραιος απ οσα γραφεις εδω και μαγκας.
Προχωρα αφοβα και μην φοβασαι το οχι απο τη γυναικα.
Θεωρησε το απολυτα φυσιολογικο μαλιστα να σου πει οχι.
Κι οχι επειδη δεν αξιζεις αλλα επειδη ετσι ειναι οι γυναικες.
Λενε οχι.Τι να κανουμε.
Τωρα για τους αριθμους που σου ειπε ο 50 αρης ειναι υπερβολικοι.
Ξερεις τα παντα χρειαζονται εξοικειωση βημα βημα.
Αν ενας αρχαριος παει να κανει σπαρινγκ με μια μαυρη ζωνη θα πονεσει πολυ το σωμα του.
Ετσι και αυτος που ξεκινα το καμακι.
Δε χρειαζεται να πας σε 30 γκομενες σε μια βδομαδα για να εχεις επιτυχια.
Ξεκινα με 3 σε καθε εξοδο σου.
Κρατα το αυτο.
Γιατι στο λεω;Γιατι αν με το που πας αμαθος "φας" αρκετες χυλοπιτες ε μετα δε θα δες να το επαναλαβεις την αλλη βδομαδα.
Αρα κρατα ενα μικρο αριθμο συγκρατημενο αλλα κρατα ρυθμο προσεγγισεων καθε βδομαδα και θα με θυμηθεις.
Επισης:
Μην βιαστεις να ενθουσιαστεις αν παρεις καποια τηλεφωνα.
Αρκετα απο αυτα θα ειναι φολες και δε θα σου απαντανε.
Γραψτες την ιδια στιγμη στ αρχιδια σου χωρις να τους πεις κατι ομως.
Γενικα χρυσος κανονας:
ΠΟΤΕ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Πχ τελειωσαμε δε γουσταρω αλλο να με φτυνεις κτλ
Αυτα ειναι για τις γυναικες μονο.
Κατι αλλο:
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
Να εισαι εκφραστικος αλλα λακωνικος.
Οχι αποτομος.
Να χαμογελας οταν μιλας.
Οχι σα χαζοχαρουμενο αλλα εξυπνα και με γοητεια.
Πανω τους μη μασας.
Μετα τη χυλοπιτα:
Παρε τη σουβλακαρα η την κρεπαρα σου πατα καμμια γκαζια στη μηχανη η τ αμαξι και φυσικα επισκεψου μια πορνη.
Με τις πορνες να μιλας εκτος απο το γαμησι
Να τις φλερταρεις κι αυτες με το γαντι σα να ταν γκομενες εξω.
Εννοειται οχι με σκοπο να τις ριξεις αλλα ως προπονηση για να λυθει η γλωσσα σου,να δεις εκ του ασφαλους πως ειναι οι γυναικειες αντιδρασεις στο φλερτ.
Κι αυτες γυναικες αλλωστε ειναι και κολακευονται απο το καλο καμακι.
Καλη επιτυχια απο μενα φιλε oreos24!:hi::headbang2:
Μάγκας δε είναι γιατί με πιάνει κάτι και Κολωνώ όταν είμαι με μια και γίνομαι σα χαζός ξέρεις τώρα.Επισης όταν παθαίνω αυτή τη ντροπαλοτητα σιγά μη κάθομαι να παρατηρώ πια είναι μόνη και ποια όχι.Ξερεις ρε η αμηχανία μου με κάνει να μη κεντραρω στους σωστούς στόχους και κάνω λάθη.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.649
Πόντοι
456
ολοι ειμαστε συναγωνιστη.....ολοι:coffee:
Διαφωνώ λίγο.

Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν το δούλο, αλλά από μέσα τους έχουν καταστρώσει σχέδιο. Κάποιοι πάλι, όχι.

Εγώ μέχρι πρότινος, ήμουν όντως. Πλέον όχι. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάμε πάλι μέχρι να το εμπεδωσετε γιατί βλέπω παίζουμε τις κουμπάρες.
Να συζητήσουμε το περί εμφανισης ώστε να βρούμε άκρη. Οι γνώμες διίστανται. Πώς γίνεται εγώ στα 30 να βγάζω γκόμενες πιο εύκολα από τώρα αφού η εμφάνιση μου έχει αλλάξει πολύ λίγο; Δηλαδή απλώς τώρα έχω σπάσει ελάχιστα κάτι λογικό, μην πω ομως ότι είμαι πιο γοητευτικός ως επταρι. Παραπάνω δεν πιάνω. Ένας συμπαθής τύπος. Μάλιστα το σώμα μου είναι οκ σταθερά σε οκτάρι. Δεν έχω κοιλιες, κωλους, κενά καράφλας και τέτοια. Είμαι μάλιστα πολύ οκ. Είναι απλό. Τοτε οι γκόμενες δεν είχαν τα σοσιαλ σε τέτοιο βαθμό ασθενειας όπως τώρα με τον γυναικοκεντρισμο.
Την έπεφτες και σου μιλούσαν, σταματούσαν, άκουγαν και ήταν καλύτερη η απόδοση. Τώρα οι ίδιες που πηδουσες για πλάκα, σε φτύνουν διότι ΕΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΓΑΜΠΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ
ΣΕ ΚΑΜΑΚΙ. Χωνέψτε το! Και βέβαια τώρα ψάχνουν να βρουν ελεγχόμενους μαλάκες να τους τα τρώνε. Αυτή είναι η βασική και κύρια γραμμή τους. Ούτε εμφάνιση, ούτε προσόντα, ούτε κοινωνικότητα, ούτε τίποτα ως προτεραιότητα. Απλά ελεγχόμενους μαλάκες και οπότε γουστάρουν τρώνε ψωλή από αλλού σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. :confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το πρωι στον ΑΝΤ1 ατην εκπομπη του Λιαγκα, ειχε συνεντευξη ο Λιαγκας απο τον ηθοποιο Θαναση Ευθυμιαδη που εχει αποτραβηχτει απο τα φωτα της δημοσιοτητας και ζει ησυχα με την οικογενεια του.
Τον ρωταει ο Λιαγκας Βρισκεις ευτυχια σε μη υλικα αγαθα. Αλλα οπως ξερουμε, ολοι μας προσπαθουμε να εχουμε πολλα υλικα αγαθα που μας ζητουν οι γυναικες μας. Εσυ πως το αντιμετωπιζεις αυτο;
Και απανταει ο Ευθυμιαδης Ναι, αλλα εμενα η γυναικα μου δεν ειναι Ελληνιδα, ειναι ξενη. !!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Διαφωνώ λίγο.

Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν το δούλο, αλλά από μέσα τους έχουν καταστρώσει σχέδιο. Κάποιοι πάλι, όχι.

Εγώ μέχρι πρότινος, ήμουν όντως. Πλέον όχι. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία.

τι να πει κανεις.....:coffee: οπως εστρωσα,ας κοιμηθω...!!:confused:

αν δεν ταλαιπωρηθω,δεν απολαμβανω το μουνι....θελω να νιωθω εκπορθητης του καστρου!

για μενα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...ολα τα μεσα για να πολιορκησεις το καστρο ειναι θεμιτα..!

ακομα και η διπλωματια....η ατακτη υποχωρηση... και ο αντιπερισπασμος:coffee:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Το πρωι στον ΑΝΤ1 ατην εκπομπη του Λιαγκα, ειχε συνεντευξη ο Λιαγκας απο τον ηθοποιο Θαναση Ευθυμιαδη που εχει αποτραβηχτει απο τα φωτα της δημοσιοτητας και ζει ησυχα με την οικογενεια του.
Τον ρωταει ο Λιαγκας Βρισκεις ευτυχια σε μη υλικα αγαθα. Αλλα οπως ξερουμε, ολοι μας προσπαθουμε να εχουμε πολλα υλικα αγαθα που μας ζητουν οι γυναικες μας. Εσυ πως το αντιμετωπιζεις αυτο;
Και απανταει ο Ευθυμιαδης Ναι, αλλα εμενα η γυναικα μου δεν ειναι Ελληνιδα, ειναι ξενη. !!

:rockon::rockon::rockon::rockon:

serbia GIF

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.649
Πόντοι
456
Και να συμπληρώσω, σε νέα ελληνικά, για όσους είναι νέοι:

Το πηλίκο "κόπος για μουνί" προς "ευχαρίστηση στο γαμήσι", είναι πλέον κάτω από τη μονάδα!
Ή αλλιώς, δεν είναι πλέον vfm!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.649
Πόντοι
456
τι να πει κανεις.....:coffee: οπως εστρωσα,ας κοιμηθω...!!:confused:

αν δεν ταλαιπωρηθω,δεν απολαμβανω το μουνι....θελω να νιωθω εκπορθητης του καστρου!

για μενα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...ολα τα μεσα για να πολιορκησεις το καστρο ειναι θεμιτα..!

ακομα και η διπλωματια....η ατακτη υποχωρηση... και ο αντιπερισπασμος:coffee:

Φίλε θεμιτά όλα, αρκεί να μην το παίρνεις κατάκαρδα, αρκεί να μην το παίρνεις συναισθηματικά, αρκεί να μη βρίζεις τον εαυτό σου για τις θυσίες που κάνεις.
Εγώ απλά δεν το άντεχα, γιατί τα έδινα όλα και περίμενα αποτέλεσμα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Φίλε θεμιτά όλα, αρκεί να μην το παίρνεις κατάκαρδα, αρκεί να μην το παίρνεις συναισθηματικά, αρκεί να μη βρίζεις τον εαυτό σου για τις θυσίες που κάνεις.
Εγώ απλά δεν το άντεχα, γιατί τα έδινα όλα και περίμενα αποτέλεσμα.

οτι και να μου λες,νιωθω σκουπιδι......:undecided:

δεν ξερω ,εχει πεσει το ηθικο μου....αν δεν παρακαλεσω,αν δεν υποδυθω τον οπαδο του φεμινισμου,αν δεν γινω ταριφας τους

δεν προκειται να ξαναδω μουνι ζωγραφιστο.....:confused::confused::confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μπράβο του αν το είπε αυτό. Ο χοντρός ο λιαγκας τι είπε μετά? Είμαι σίγουρος ότι θα το εκραξε
Οχι, μια χαρα συνεντευξη πηρε ο Λιαγκας. Γενικα δεν τον αντιμετωπισε καθολου ειρωνικα τον Ευθυμιαδη οπως πολλοι, για τον τροπο ζωης που εχει επιλεξει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αυτοι ειμαστε ομως.....για ενα μουνι καταστραφηκαμε ολοι μας σε καποια φαση της ζωης μας!

ο αγωνας συνεχιζεται....επιτρεπεται πεσεις,επιβαλλεται να σηκωθεις...εστω και σαν πυρφορος:coffee::coffee:

εγω θα μαθω να μαγειρευω κιολας,ωστε να εχω ενα μπονους σε συγκριση με τους μισογυνηδες κυρ -Παντεληδες :dancing:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οτνα είπε αυτό για τις ελληνιδες, ο λίαγκας σίγουρα θα του είπε, τί είναι αυτά που λες, οι ελλενιδες είναι οι καλύτερες. Μεγάλος μουνοδουλος ο λιαγκας και λευκός ιππότης τον σέρνουν οι ελλενιδες
Εε ναι δε είδες η Φαίη του τα έφαγε τα φράγκα και τη κοπανησε,νομίζει επειδή του έκατσε η Φαίη πρέπει και να αγαπάει τις Ελληνίδες που να ήξερε ότι η Φαίη τον ήθελε για τα λεφτά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ελλαδα ειναι δυσκολη πολυ η κατασταση. Εχω γνωστους που ακομα και το νουμερο που αναφερατε 1-2 γυναικες σε ολη τους τη ζωη, δεν υπαρχει. Ειναι στο 0 (ΜΗΔΕΝ ολογραφως). Ειναι 40+ και δεν εχουν κυκλοφορησει ΠΟΤΕ με κανονικη γκομενα-γυναικα. Καποιοι αλλοι ειναι στο 1, παντρεμενοι με παιδια και παντοφλιασμενοι με αυτο το 1.

Η Ελλαδα πασχει απο βαρια ψυχασθενεια σε εθνικο επιπεδο, πως η γυναικα οταν δινει το μουνι της σε καποιον του κανει χαρη, ενω κατα βαθος και η ιδια επιθυμει το ιδιο ισχυρα τη συνευρεση-σχεση-δεσμο, κ.ο.κ.
Αυτό μου φαίνεται και πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας. Χωρίς να το παίζω γαμιάς (αφού για να γαμήσω τρώω μπόλικα άκυρα) κάνω εύκολα την εξής σκέψη: δύο-τρεις γκόμενες από λύκειο κτλ σπουδές μίνιμουμ κι άλλες δύο στην ξεφτίλα από παρεες και κυκλους νιοτης, μας κάνουν ήδη μια πεντάδα. Από κει και πέρα κάτι θα βρεθεί ως προσθετική στο άθροισμα ανάλογα την ενασχόληση του καθενός. Συνεπώς το 1-2 μοιάζει εξωφρενικό και το απόλυτο μηδέν πραγματικά απίστευτο. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί. Απλώς για να πιάσει 1 ή 2 ή μηδέν κάποιος σε όλη του την ζωή, πάει να πει ότι είναι εντελώς μα εντελώς ανίκανος (κάτι που πολύ δύσκολα συμβαίνει) ή δεν προσπάθησε ποτέ!!! Σαν να μην τον ένοιαζε καν δηλαδή. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Περί σαπιας νοοτροπιας στην Ελλάδα, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αυτοι ειμαστε ομως.....για ενα μουνι καταστραφηκαμε ολοι μας σε καποια φαση της ζωης μας!

ο αγωνας συνεχιζεται....επιτρεπεται πεσεις,επιβαλλεται να σηκωθεις...εστω και σαν πυρφορος:coffee::coffee:

εγω θα μαθω να μαγειρευω κιολας,ωστε να εχω ενα μπονους σε συγκριση με τους μισογυνηδες κυρ -Παντεληδες :dancing:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Δε είμαστε όλοι στα δικά σου τα χάλια ξέρεις υπάρχουν και τύποι σα εμένα και κάποιους άλλους που από το να γίνουμε μουνοδουλοι προτιμάμε να πηγαίνουμε σε πουτανες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλα αγγλικα και εξωτερικο, οπου ολα ειναι πιο ευκολα.
Καποιος που δεν ξερει αγγλικα, δεν εχει φραγκα να ταξιδεψει εξωτερικο και δεν την πεφτει ουτε Ελλαδα, ειναι σε δεινη θεση και κατι πρεπει να αλλαξει αν δε θελει να καταληξει σε μοναστηρι.

Ελλαδα ειναι δυσκολη πολυ η κατασταση. Εχω γνωστους που ακομα και το νουμερο που αναφερατε 1-2 γυναικες σε ολη τους τη ζωη, δεν υπαρχει. Ειναι στο 0 (ΜΗΔΕΝ ολογραφως). Ειναι 40+ και δεν εχουν κυκλοφορησει ΠΟΤΕ με κανονικη γκομενα-γυναικα. Καποιοι αλλοι ειναι στο 1, παντρεμενοι με παιδια και παντοφλιασμενοι με αυτο το 1.

Η Ελλαδα πασχει απο βαρια ψυχασθενεια σε εθνικο επιπεδο, πως η γυναικα οταν δινει το μουνι της σε καποιον του κανει χαρη, ενω κατα βαθος και η ιδια επιθυμει το ιδιο ισχυρα τη συνευρεση-σχεση-δεσμο, κ.ο.κ.

Σε οσες χωρες εχω παει, δεν το εχω συναντησει πουθενα αυτο το φαινομενο
Δε ξέρω είναι λες και δε θέλουν να γαμησουν ένα πράγμα,πολύ περίεργο.Δε διαφωνώ συγουρα θα ξέρεις άντρες με νούμερο μηδέν αλλά στα 40+ δε το βρίσκεις λίγο υπερβολικό αυτό?έστω μια θα την έχουν βρει για το Θεό δε είναι 20-25,40 χρόνων είναι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και με τους ωραίους επειδή τους θέλουν οι γυναίκες,με αποτέλεσμα να ψάχνετε ανύπαρκτες δικαιολογίες
Εγώ δε είμαι άσχημος φίλε ούτε στη φάτσα ούτε καπου,ίσως λίγο εύσωμος αλλά και πάλι γυμνάζομαι συχνά οπότε κάπως σπάει.Δε ξέρω πως είναι ο σαμπ εγώ πάντως δε είμαι όπως φαντάζεσαι κανας Κουασιμόδος.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.704
Πόντοι
18.496
Οτνα είπε αυτό για τις ελληνιδες, ο λίαγκας σίγουρα θα του είπε, τί είναι αυτά που λες, οι ελλενιδες είναι οι καλύτερες. Μεγάλος μουνοδουλος ο λιαγκας και λευκός ιππότης τον σέρνουν οι ελλενιδες
ε καλα ελληνιδες βλεπουνε τη μαλακω-εκπομπη του,τι περιμενεις να αρχισει να κραζει τις ελληνιδες?:2funny:
:2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom