Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Εγω για παραδειγμα οταν οδηγω και η κινηση μου το επιτρεπει παταω κορνα και αν γυρισει και χαμογελασει σταματαω και κατεβαινω κατω
Αυτό το πράγμα το κάναμε στα 18 και στα 20 που πρωτοπήραμε δίπλωμα...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αρκεί να έχει πτυχίο σχετικό...δεν γίνεται με χαρτί ΕΠΑΛ Αισθητικής να ψάχνει κάτι κορυφαίο .

ολα γινονται.....:coffee:αν ειναι ομορφη και επικοινωνιακη....:P

δισκογραφικες,διαφημιστικες εταιριες, ραδιοτηλεοπτικοι σταθμοι,μπαρακια,πολυεθνικες,εστιατορια,ξενοδοχεια,ιατρεια-επαγγελματικα γραφεια καθε ειδους,αεροπορικες ,ναυτιλιακες....:coffee:

αλυσιδες σουπερ μαρκετ,αθλητικοι συλλογοι,ΠΑΕ,ΚΑΕ, Υπουργεια,ΜΚΟ....:rockon:

τα γυναια κυβερνανε τον ντουνια! καπιταλισμος=γυναικοκεντρισμος:coffee::coffee::coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
4 χρόνια στην Αθήνα δεν βρίσκεις δουλειά;:confused:

Πως τη βγάζεις,χαρτζιλίκι,κανα αμεοεπίδομα;
οχι στα 21 και στα 22 δε εψαχνα μια ο κοβιντ μια οτι κλεισαν ολα δε εψαχνα απο τα 23 μου ψαχνω ηταν να κατσει μια δουλεια αλλα πηγε στραβα.Τωρα 24 κατι θα κατσει θα ψαξω πιο συστηματικα.Χαρτζηλικι απο γονεις,ειμαι και φοιτητης.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ακομα και στα συνδικατα και τα κομματα δημοσιες σχεσεις οι μουνιτσες αναλαμβανουν....:coffee:

ειμαστε ειλωτες των γυναικων και μας αρεσει! :tooth:εχουμε χασει τα μυαλα μας εξαιτιας τους..ειμαστε πρεζομουνηδες!

χωρις αυτες θα ημασταν λειψοι και αχρηστοι....εγω το.. παραδεχομαι!:coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ακομα και στα συνδικατα και τα κομματα δημοσιες σχεσεις οι μουνιτσες αναλαμβανουν....:coffee:

ειμαστε ειλωτες των γυναικων και μας αρεσει! :tooth:εχουμε χασει τα μυαλα μας εξαιτιας τους..ειμαστε πρεζομουνηδες!

χωρις αυτες θα ημασταν λειψοι και αχρηστοι....εγω το.. παραδεχομαι!:coffee:
μη εισαι κρετινος ρε,ακου δε αντεχουμε χωρις αυτες,τετοιες μαλακιες λες και εσυ και οποιος τα λεει και σας εχουν παρει στο δουλεμα.Ασε τις εξω μη ασχολησαι,μονο με τις πουτανες να ασχολησαι που κανουν το καλο σε ολους αυτες αξιζουν μονο.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
οταν ειναι για γάμο κυριως κοιτανε να ΜΗΝ ειναι bad boy...μετα παει η καλη δουλεια για ασφάλεια..και οσο μαλακας και ασχετος τοσο το καλύτερο (δεν ειναι κανονας,ειναι μια δικη μου εκτιμηση)

welcome back Βλαδιμηρε :hi:

αν χρειαζοσουν social promotion, εσυ ας γινοσουν πυρφορος του καθε ξινισμενου αρχιδομαλακα που θα ερχοταν για αγγαρεια..:coffee::coffee:
χιλιες φορες εργασιακος μουνοπυρφόρος ,να ξεκιναει θετικα η μερα τουλαχιστον :cool2:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μη εισαι κρετινος ρε,ακου δε αντεχουμε χωρις αυτες,τετοιες μαλακιες λες και εσυ και οποιος τα λεει και σας εχουν παρει στο δουλεμα.Ασε τις εξω μη ασχολησαι,μονο με τις πουτανες να ασχολησαι που κανουν το καλο σε ολους αυτες αξιζουν μονο.

ασχολουμαι μονο με τις εξω και δυστυχως τις εχω κακομαθει...:think: γι αυτο με πατανε και στο τελος με διωχνουν!
το κακο ειναι μετα επανερχονται...σαν τα τσιμπουρια! μαλλον τις αρεσει η μουνοδουλιαση μου:coffee:
για να ξαναγευτω ενα ξεχασμενο μουνακι ειμαι ικανος να παρατησω φιλους- δουλειες -συγγενεις-καλεσματα-ραντεβου καθε φυσης
μονο αν εχω προγραμματισμενο χειρουργειο δεν θα παω,εξαιτιας της ναρκωσης απο αναισθησιολογο..που 9 στις 10 φορες ειναι γυναικα!
τυχαιο????:confused: γι αυτο λεω οτι ολοι λιγο- πολυ καταληγουμε μουνοδουλοι....ο μονος δρομος για να γαμας..:wink:

μπες στο νοημα τυπε και ασε την πατριαρχια:rockon: οι ψωροπερηφανοι δεν γαματε ουτε με αιτηση!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Και τι δουλειά έχεις εδώ μέσα?εγώ που είμαι 24 χρόνων και έχω πάει σύνολο καμία 80αρια φορές σε πουτανες.
Έγραψα παραπάνω τον λόγο που έκανα εγγραφή αρχικά, μη λέμε τα ίδια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.681
Πόντοι
3.556
Έχω ένα "βίτσιο". Μου αρέσει να χαλάω λεφτά στα strip clubs και να βγάζω τις πουτάνες για βόλτα (και άλλα) με το e-tron και το RSQ8. Εσύ πως?
Αυτός έχει ένα μπουραγκο μοντέλο παιχνιδάκι που το πήρε η νονά του για να τον καλοπιάσει να φύγει από το σπίτι όταν πήγε 35……

Πήρα ένα και στο ανηψακι μου όταν έβγαλε το πρώτο δόντι

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
παιζει ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση, αν είσαι σαν "γαμω.τον.αντιχριστο.σου" μην περιμένεις να γαμήσεις πιτσιρίκες μουνάρες...

θυμάμαι οταν ήμασταν 25 με έναν κολλητό φίλο μου είχαμε ακριβώς τις ιδιες παρέες, μιλούσαμε ακριβός στις ίδιες γκόμενες, και λέγαμε ακριβώς τις ίδιες παπαριες.....

Αποτέλεσμα.... στις 5 γκομενες που θα γαμούσε αυτός εγώ γαμούσα μόνο 1, και αυτό γιατί εγώ ήμουν 5-6 εξωτερικά ενώ αυτός ήταν 8.

Τι μαθήτριες λυκείου φόρτωνε, τι φοιτήτριες, τι άκυρες γκόμενες που γνωρίζαμε Techno party.... ολο one night stands αβέρτα!

Να υπενθυμίσω οτι όλες οι μεταβλητές ηταν ίδιες, ίδια λεφτά, ίδιο φέρσιμο, ίδιες παρέες.... άπλα αυτός ήταν πιο όμορφος!

Μπράβο φίλε μου καλά το προσεγγίζεις. Όλες οι μεταβλητές ίδιες. Για να είχες εσύ το αμάξι της παρέας, τα ποτά της παρέας και την ηγεσία της παρέας.

Η εμφάνιση εκεί θα ήταν 0.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ασχολουμαι μονο με τις εξω και δυστυχως τις εχω κακομαθει...:think: γι αυτο με πατανε και στο τελος με διωχνουν!
το κακο ειναι μετα επανερχονται...σαν τα τσιμπουρια! μαλλον τις αρεσει η μουνοδουλιαση μου:coffee:
για να ξαναγευτω ενα ξεχασμενο μουνακι ειμαι ικανος να παρατησω φιλους- δουλειες -συγγενεις-καλεσματα-ραντεβου καθε φυσης
μονο αν εχω προγραμματισμενο χειρουργειο δεν θα παω,εξαιτιας της ναρκωσης απο αναισθησιολογο..που 9 στις 10 φορες ειναι γυναικα!
τυχαιο????:confused: γι αυτο λεω οτι ολοι λιγο- πολυ καταληγουμε μουνοδουλοι....ο μονος δρομος για να γαμας..:wink:

μπες στο νοημα τυπε και ασε την πατριαρχια:rockon: οι ψωροπερηφανοι δεν γαματε ουτε με αιτηση!
Εγώ γάμαω πάντως σε πουτανες είμαι 24 και συνολικά έχω πάει καμία 80αρια φορές σε πουτανες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να είναι τα πράγματα τόσο μονόπλευρα.Δηλαδή να ψάχνονται μόνο οι άντρες και όλες οι γυναίκες να είναι αδιάφορες.Ακόμα και τα μπάζα.Είναι φοβερό δηλαδή.

Ακόμα και σε χώρες που τις έχουμε για συντηρητικές πχ Τουρκία,Αλβανία,δεν πιστεύω να μην υπάρχει ένα ποσοστό γυναικών που βγαίνει έξω για να γνωριστεί.Και εννοώ με συμπατριώτες τους,όχι ξένους.Εδώ πέρα δεν υπάρχει ούτε μία.Βγαίνουν μόνο για να δείξουν τα μπούτια τους και τον κώλο τους και για το ποια θα πάρει περισσότερα βλέμματα.Αλλά αμα πάει κανεις να τις μιλήσει,μόνο που δεν βάζουν τις φωνές.:sad2:
Όπως ακριβώς τα λες είναι,καταρχιν Τουρκία οι γυναίκες θέλουν τους εύσωμους σκέψου όχι σα εδώ που θέλουν τους γκεουλες με τους κοιλιακούς.Πιστευω Τουρκία και Αλβανία οποίος πάει έστω μια γυναίκα θα τη βρει δε είναι βλαμμένες σα τις Ελληνίδες οι αλβανες και οι Τουρκάλες.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456

μουνοδουλος ειναι αυτος που δεν εχει επιλογες,αν παιζεις με πολλες μαζι παντα διαλεγεις

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εγώ γάμαω πάντως σε πουτανες είμαι 24 και συνολικά έχω πάει καμία 80αρια φορές σε πουτανες.

να τις χιλιασεις τυπε:coffee:

:rockon: :rockon: εγω θα παραμεινω μουνοδουλος,το πηρα αποφαση!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι,αλλά όλες έχουν γκόμενο.. Πως είναι δυνατόν να είναι αδιάφορες οι ελλεινιδες,αλλά να είναι όλες πιασμένες? Δεν ειναι αδιάφορες,απλα έχουν υπερπροσφορα από ψωλες, ψωλη βρίσκουν οπότε θέλουν, οπότε δεν τις απασχολεί το θεμα
Φταίει το ίντερνετ που γίναν έτσι οι Ελληνίδες.Το ίντερνετ τρέφει το ναρκισσισμό τους και τις κάνει να νομίζουν πως είναι θεές ενώ οι πιο πολλοί στο ίντερνετ για μια πουτσα τις θέλουν μόνο.Αν δε υπήρχε το ίντερνετ δε θα ήταν σε καμία περίπτωση τόσο αδιάφορες οι Ελληνίδες γιατί δε θα είχαν αυτή τη τόσο μεγάλη προσφορά ακόμα και τα μπάζα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να τις χιλιασεις τυπε:coffee:

:rockon: :rockon: εγω θα παραμεινω μουνοδουλος,το πηρα αποφαση!
Εγώ και γαμαω όμως και δε είμαι μουνοδουλος.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μουνοδουλος ειναι αυτος που δεν εχει επιλογες,αν παιζεις με πολλες μαζι παντα διαλεγεις

:coffee::coffee: η μουνοδουλιαση ειναι τροπος ζωης τυπαρα και νιωθω περηφανος που τον εφαρμοζω

ειτε εχεις μονο μία,ειτε ολοκληρο χαρεμι,εισαι μουνοκίνητο ανθρωπακι :coffee:

το μουνι ειναι το καυσιμο του αντρος,θεμελιωδης αρχη του καπιταλισμου,ολα για το μουνι

οι αγορες κινουνται απο το μουνι,τα χρηματιστηρια δουλευουν για το μουνι, τα καραβια σερνονται απο το μουνι

η παγκοσμιοποιηση ειναι γενους θηλυκου ,αρα μουνι,η τεχνητη νοημοσυνη το ιδιο !!!

συντομα ερχονται και οι πλαστικες κουκλες , θα γινουμε τεχνητοι πυρφοροι....!:coffee:

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Lucy Hale Feminism GIF by FOX Teen Choice
Nicole Kidman Feminism GIF by Golden Globes

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Αν εχεις φράγκα από μπαμπά κάτι κάνεις.. Σίγουρα οι γκομενες αν όπως μας λες έχεις δεν σε θέλουν για το μεταπτυχιακό και τη διατροφή σου.. Δεν εχεις σκεφτεί ότι θέλουν μόνο τα λεφτά σου?
1. Εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι τα βρήκα έτοιμα από οικογένεια?
2. Οι σπουδές μου (που γαμήθηκα), με βοήθησαν πολύ να έχω την οικονομική επιφάνεια και το επίπεδο ζωής που έχω σήμερα, κάτι το οποίο φυσικά και καραγουστάρουν οι γκόμενες
3. Η διατροφή/άσκηση βοηθάει στην υγεία και ΕΠΙΣΗΣ στην εξωτερική εμφάνιση (δεν θα είμαστε πάντα 20/25/30/35 κλπ) και αυτό επίσης το γουστάρουν οι γκόμενες
4. Φυσικά έλκονται και από τα λεφτά και πάρα πολλές ΜΟΝΟ από αυτό. Και? Και εγώ έλκομαι από το μουνί τους. Καλύτερα να σκέφτομαι πιο σοβαρά πράγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom