Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχεις πάει παρα παρά πολλές και μετά μου λες ότι βρίσκεις γκόμενες έξω,νόμιζα θα έλεγες 100 φορές,1500 φορές είναι πάρα πολλές φίλε.Μεγαλος μπουρδελιαρης είσαι,φαντάσου να σαρεσαν τα μπουρδέλα πόσες θα πήγαινες δλδ.Εγω είμαι 24 και έχω πάει σύνολο περίπου καμία 80αρια φορές.
Σιγά. 46 είμαι. Ούτε 100 φορές τον χρόνο δεν πήγαινα και βαλε και τα διαλείμματα. Μια χαρά προλάβαινα για γκόμενες. Και τι νομίζεις; Ότι βρήκα άλλες τόσες γκόμενες; Αυτο θα ήταν και είναι αδύνατον. Γαμήσια γκομενικά ήταν ότι βρήκα και κάτι σχέσεις. Απλά μαθηματικά. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι το φυσιολογικό
αν νοιαζόσουν περισσότερο. Κουμάντο στην σχεση κάνει αυτός που νοιάζεται λιγότερο. Άρα σύμφωνα με απλά μαθηματικά...
αν νοιαζόσουν περισσότερο + ότι οι γυναίκες επιθυμούν ασφάλεια = σου έπιναν το αίμα. Ίσως η ισχυρότερη εξίσωση σχέσης! :rockon:
Ξέρεις τί έπαιζε δέν είχα καθόλου χρόνο,μέ τήν κωλοδουλειά πού έκανα,
ένω αυτές οι καργιόλες όλη μέρα ξύνανε τήν μούνα τους,καί από τήν κούραση,πολλές φορές,
δέν ενεργούσα σωστά,καί αυτές όπως είναι φυσικό...τό εκμεταλλεύονταν!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες, είτε το θελουμε είτε όχι η πιο υγιής μορφή σχέσης όπως κυλούν τα πράγματα
με τον γυναικοκεντρισμό
θα είναι τελικά να συζείς
με φίλη ή γνωστή και να μοιράζεστε δικαιώματα
κι υποχρεώσεις με αρμονία.
Κι όλο αυτό υπό την αίρεση
ότι δεν θα έχετε κάτι ερωτικό μεταξύ σας ώστε να σας κοίτα σαν στόχο η τύπισσα.
Όταν υπάρχει αυτό (και μόνο τότε) η γυναίκα νομίζει ότι την έχεις αναλάβει εργολαβία
να την ζήσεις :2funny:
Πήδουλο λοιπόν οπότε βρίσκουμε με άλλη κι ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Κάτι που σημαίνει ότι οι "μετρήσεις" πλέον θα γίνονται με κενόμετρο κι όχι με μανόμετρο. :2funny:
Εξαιρέσεις τύπου να βρούμε την καλή σε όλα (σιγά τα πολλά) δεκτές μόνο
ως θαύμα!

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κρίμα ατυχησες μακάρι να έβρισκες μια σωστή αξιοπρεπή και εμφανησιμη κοπέλα αλλά δε είναι εύκολο ξέρω.
Εμφανίσιμες βρήκα δέν έχω παράπονο,αξιοπρεπείς δέν βρήκα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σιγά. 46 είμαι. Ούτε 100 φορές τον χρόνο δεν πήγαινα και βαλε και τα διαλείμματα. Μια χαρά προλάβαινα για γκόμενες. Και τι νομίζεις; Ότι βρήκα άλλες τόσες γκόμενες; Αυτο θα ήταν και είναι αδύνατον. Γαμήσια γκομενικά ήταν ότι βρήκα και κάτι σχέσεις. Απλά μαθηματικά. :rockon:
Και είναι λίγες 100 φορές το χρόνο?είναι 10 φορές το μήνα δλδ 2-3 φορές τη βδομάδα είναι πολύ.Αν είχες γκόμενες δε θα πήγαινες τόσο συχνά.Εισαι όμως γαμιας μπουρδελων δε μπορώ να πω.Γκομενες μάπα το καρπούζι αν βρήκες 2 στη ζωή σου να κάνεις και πάρτυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμφανίσιμες βρήκα δέν έχω παράπονο,αξιοπρεπείς δέν βρήκα!
Εε ναι σημασία έχει όμως και ο χαρακτήρας ξέρεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και είναι λίγες 100 φορές το χρόνο?είναι 10 φορές το μήνα δλδ 2-3 φορές τη βδομάδα είναι πολύ.Αν είχες γκόμενες δε θα πήγαινες τόσο συχνά.Εισαι όμως γαμιας μπουρδελων δε μπορώ να πω.Γκομενες μάπα το καρπούζι αν βρήκες 2 στη ζωή σου να κάνεις και πάρτυ.
Φίλε μου, τα μπουρδέλα δεν είναι αντιβίωση να τα παίρνεις όπως τα υπολογίζεις. :2funny: Περισσότερο με στραγάλια μοιάζουν τα γαμήσια του δεκαλέπτου που οι περισσότεροι ποτέ δεν ρίχνουν ένα όποτε πάνε. Άσε που σήμερα υστερούν κατά πολύ των παλιών, όπου οι πουτάνες παρουσιάζουν φθίνουσα απόδοση.
Αλλιώς πως τις έχει παρατήσει η συντριπτική πλειοψηφία και καυλώνουν πλέον με γκόμενες; (οι οποίες επαναλαμβάνω
είναι πλέον μόνο για γαμήσι). Επίσης δεν γίνεται να σου λέει ο άλλος ότι δεν πήγαινε ούτε 100 φορές τον χρόνο σε ηλικία 46 ετών κι εσύ να υπολογίζεις όπως θες για να βγάλεις το συμπέρασμα που θες, ώστε να μας βγάλεις όλους όπως θες επειδή εσύ δεν θες να κάνεις αυτό που ήδη θέλουμε (και κάνουμε). Έχεις βρει μια καραμέλα με τις γκόμενες
στις οποίες δεν ρίχνεσαι ποτέ (το ότι είναι άχρηστες το ξέρουμε) και κουτουλάς σε αδιέξοδα.
Αυτό είναι όλο. Κοίταξε νσ στρώσεις . Ήδη έχεις καθυστερήσει αρκετά. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.663
Πόντοι
9.297
Γαμάει όντως η νεολαία αλλά όχι όσο διαφημίζεται.
Απλά (κι όσο) μέσα από κύκλους και πσρεες. Δεν γίνεται ένας πιτσιρικάς να μπορεσει να ρίξει γκόμενα στα ξαφνικά. Δεν έχει τα φόντα.
Οι Ελληνίδες είναι όντως επιλεκτικες αλλά με τα δικά τους κριτήρια όμως.
Η εξωτερική εμφάνιση παίζει πλέον ασήμαντο ρόλο.
Οι εμφανισιμοι γαμάνε σπάνια. Πιο πολύ βρίσκονται απλώς στο επίκεντρο. Ήρθε
η εποχή που η γυναίκα θέλει έναν μαλάκα πλάι της ασχέτως αν θα πάει με τον γαμιά για εκτόνωση. Και βέβαια αν δεν φας άκυρα, δεν στρωνεις ποτέ των ποτών.
H γυναίκα δεν θα καταλήξει στον εμφανίσιμο αλλά στον αιδοιοδουλο λαπα ιδίως αν έχει και φράγκα γιατί τέτοιες περιπτώσεις δεν θα κοιτάξουν αλλου...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.417
Πόντοι
4.746
Η πιο υγιης σχεση για τον αντρα ειναι να εχει λεφτα και να πληρωνει τους παντες. Να βρει μια φτωχεια να τη γκαστρωσει και μετα να την πληρωνει διατροφη από αποσταση, και επειτα να βρει μια υπηρετρια εσωκλειστη που θα την πηδαει κιολας.
Ετσι θα εχει και γυναικα που δε θα μπορει να του τα πρηζει και παιδια και συντροφο (την υπηρετρια) που την αλλαζει ο,τι ωρα γουσταρει.
Εννοειται πως θα πηδαει και αλλες, χωρις να δινει λογαριασμο σε κανενα, αφου πρακτικα ειναι μη δεσμευμενος.
Με 2500-3000 το μηνα εισοδημα, γινονται ολα τα παραπανω και με σχετικη ανεση...
Γνωριζω ατομο με 80+ μμυρια e. Με δικη του μεγαλη επιχειρηση που νυμφευτηκε μια τετοια ξεβρακωτη και τωρα μετα απο δυο παιδια δικα του το 3ο, το εχει κανει αυτη με τον κουμπαρο. Και ο τυπος με τα πολλα $$$ δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι θα του παρει τα μισα. Εαν κανει κινηση δηλαδη την πατησε. Μισθωνει και τον γ@μια της.
Απο την αλλη οταν δεν εχεις παιδι ολα φαινονται απλα. Μολις βγει ομως απο την μητρα ενα παιδι, γινονται ολα πολυπλοκα και αλλαζει η ζωη προς το χειροτερο. Για τους ξεγνοιαστους καβαλαρηδες. :confused:
Επομενως μην ακουτε τις σειρηνες για παιδια,οικογενεια και αλλες τετοιες μακακιες. Δεν ειναι ολα για ολους. Οποιος δεν το χει ας κατσει στ αυγα του γιατι εχει πολυ αιμα, δακρυα, και ιδρωτα, αυτο που λενε οικογενεια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η εμφάνιση στόν άνδρα,παίζει σημαντικότατο ρόλο,μήν λέμε μαλακίες -τόν πρώτο ρόλο-
αλλά δυστυχώς αυτό δέν είναι αρκετό,χρειάζονται καί χρήματα,χρόνος,διάθεση κτλ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.225
Πόντοι
3.656
μπορουσα να μπω στο Δημοσιο,μπορουσα να ειμαι λαμογιο και κομματοσκυλο για μια ζωη:coffee:
γιατι η ιδια η ζωη τα εφερε ετσι και εχω γνωστους-ες στην παρουσα κυβερνηση !
προσεξε : οχι γαλαζιους βουλευτακους Θεσσαλονικης,αλλα EN ENEΡΓΕΙΑ κυβερνητικα στελεχη (νεας γενιας) στην Αθηνα.

μαντεψε? εχω ενα κακο χούι,ειμαι οπαδος του δικαίου και της αυτοδιάθεσης!
ουδεποτε ως τωρα χρησιμοποιησα γνωριμιες και "κοινωνικους κυκλους" για ιδιον οφελος,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ για να ριξω γκομενακι!!!:jerking:
αντ'αυτου ,σε πολλες περιπτωσεις -ενω ειμαι σοσιαλ τυπακος- εγινα αντισοσιαλ λογω αλλεργιας στα μαΐντανιλικια !
σε σημειο που με κραζουν ακομα οι γονεις μου,αλλα δεν δινω δεκαρα τσακιστη:coffee:

αν με πεταξεις σε μια αγελη αγνωστων "λυκων",θα γινω αρχηγος τους σε μια μερα!
αν ομως με το ζορι πρεπει να υποκριθω κοινωνικως -ακομα και μεταξυ γνωστων κατεργαρεων-,δεν θα αντεξω γιατι θα νιωθω οτι δεν ειμαι ο εαυτος μου. ειδικα στον γκομενικο τομεα δεν επιδιωκα πασες ουτε καν απο τον "κυκλο" ή την παρεα μου.
κατι που τηρω μεχρι σημερα, θεωρω αυτοταπεινωση για καθε αντρα να μη ριχτει στη μαχη της διεκδικησης με τα δικα του αρχιδια!
ειναι διαφορετικη η γλυκα του μουνιου μετα το κυνηγι και την συνακολουθη κατακτηση:rockon:

συγγνωμη,αλλα η νοοτροπια σου ειναι εντελως λουζερ .αλλαξε μυαλα,37 χρονων εισαι ακομη.
38 με 41 πρεπει -και μπορεις -να γαμησεις οσες δεν γαμησες μεχρι σημερα! αρκει να αλλαξεις εσυ ο ιδιος πρωτα!
...ρωτα 50αρηδες και 70αρηδες ποια θεωρουν καλυτερη ηλικια!
υπο την εννοια οτι περναει η μπογια σου εμφανισιακα και μπορεις να καρφωνεις αβερτα χωρις ηλικιακους περιορισμους:coffee:
εμενα μου τα εχουν πει οι ιδιοι ,πολλα χρονια πριν! εκει λιγο μετα τα 37 μεχρι τα early 40s ειναι ευλογημενα χρονια για τους εργενηδες.

Κάτσε ρε τύπε,εσύ δηλαδή με το κυνήγι τί γαμάς; :dunno:

Γαμάς έστω μια...το χρόνο;Αμφιβάλλω...

Μια γρια έλεγες οτι γαμάς,κι αυτή περιστασιακά

Α,και για τα early 40ς που σου λένε οι γέροι...Αν έχεις φτιαχτεί επαγγελματικά/οικονομικά/κοινωνικά και μένεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη,το συζητάμε.Αλλιώς...είσαι στον τάφο :priest:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.663
Πόντοι
9.297
Επειδή εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με το θέμα της καλής εξωτερικής εμφάνισης:
Ανάμεσα σε έναν αιδιοδουλο λαπά με φράγκα και έναν εμφανίσιμο με φράγκα,θα επιλέξει τον δεύτερο ξεκάθαρα
Toν βλέπεις πολύ συχνά πλέον τον συνδυασμό αυτόν;..όσο πιο ναυάγιο είναι ο τύπος τόσο πιο επιθυμητός είναι τώρα πια γιατί η μέση κομπλεξαρα θέλει να είναι αυτή από πάνω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φίλε μου, τα μπουρδέλα δεν είναι αντιβίωση να τα παίρνεις όπως τα υπολογίζεις. :2funny: Περισσότερο με στραγάλια μοιάζουν τα γαμήσια του δεκαλέπτου που οι περισσότεροι ποτέ δεν ρίχνουν ένα όποτε πάνε. Άσε που σήμερα υστερούν κατά πολύ των παλιών, όπου οι πουτάνες παρουσιάζουν φθίνουσα απόδοση.
Αλλιώς πως τις έχει παρατήσει η συντριπτική πλειοψηφία και καυλώνουν πλέον με γκόμενες; (οι οποίες επαναλαμβάνω
είναι πλέον μόνο για γαμήσι). Επίσης δεν γίνεται να σου λέει ο άλλος ότι δεν πήγαινε ούτε 100 φορές τον χρόνο σε ηλικία 46 ετών κι εσύ να υπολογίζεις όπως θες για να βγάλεις το συμπέρασμα που θες, ώστε να μας βγάλεις όλους όπως θες επειδή εσύ δεν θες να κάνεις αυτό που ήδη θέλουμε (και κάνουμε). Έχεις βρει μια καραμέλα με τις γκόμενες
στις οποίες δεν ρίχνεσαι ποτέ (το ότι είναι άχρηστες το ξέρουμε) και κουτουλάς σε αδιέξοδα.
Αυτό είναι όλο. Κοίταξε νσ στρώσεις . Ήδη έχεις καθυστερήσει αρκετά. :confused:
Καταρχιν το ότι έχω καθυστερήσει δε μπορεί να το κρίνει κανείς όποτε γουστάρω θα κάνω σχέση πρώτον και δεύτερον ξέρω εδώ τύπο που έχει πάει 200 φορες,είναι 45 χρόνων και γκόμενα εκτός πληρωμής δε έχει αγγίξει.Ποσο μάλλον εσύ με 1500 φορές.Ενταξει 46 χρόνων μαμουχαλος είσαι συγουρα θα έχει γαμησει 1-2 γυναίκες είτε σχέση είτε ξεπετα αλλά μέχρι εκεί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Επειδή εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με το θέμα της καλής εξωτερικής εμφάνισης:
Ανάμεσα σε έναν αιδιοδουλο λαπά με φράγκα και έναν εμφανίσιμο με φράγκα,θα επιλέξει τον δεύτερο ξεκάθαρα
Καλά συγουρα ο όμορφος με φράγκα έχει μεγαλύτερες επιτυχίες από τον άσχημο με φράγκα βέβαια πολλές Ελληνίδες τα φτιάχνουν με άσχημους μουσατους μελαμψους που για μένα είναι ένα τίποτα σα Άραβες είναι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Η εμφάνιση στόν άνδρα,παίζει σημαντικότατο ρόλο,μήν λέμε μαλακίες -τόν πρώτο ρόλο-
αλλά δυστυχώς αυτό δέν είναι αρκετό,χρειάζονται καί χρήματα,χρόνος,διάθεση κτλ

Παίζει ρόλο,αν συνδιάζεται και με τα άλλα (κυκλος,χρήματα κλπ)

Αν είσαι απλά ένας εμφανίσιμος...εργάτης,αποθηκάριος,υπαλληλάκος,δεν παίζει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καταθέτω παράδειγμα εμφανίσιμου,καί ασχημομέτριου άνδρα,
συνεργατής μου γαμάτος σέ εμφάνιση -κιθαρίστας- 45άρης,στό ενοίκιο,χωρίς αυτοκίνητο,μέ εισόδημα 900 ευρώ,αρκετές επιτυχίες
γνωστός μέ σπίτι στήν Βούλα Bmw 3.30e XDrive,καί εισόδημα 3Κ τόν μήνα,άσχημος,καμία επιτυχία στίς γκόμενες...ποτέ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες, κοιτάξτε να το εμπεδωσετε ορισμενοι.
Οι γκόμενες δεν προτιμούν την εμφάνιση για κάτι μόνιμο. Τα έχουμε ξαναπεί. Απλά γουστάρουν τον ωραίο με το ωραίο σώμα η τον άνδρα μοντέλο κτλ κι όποτε τύχει να βρουν να γαμηθούν κρίνοντας μόνο με τις δικές τους προτεραιότητες, πάνε και τον τρώνε. Για να κάτσουν με κάποιον μόνιμα, κοιτούν μόνο την ασφάλεια δηλαδή τα λεφτά και να είναι ήσυχος κάνοντας τους τα χατήρια. Δηλαδή να είναι ελεγχόμενος. Όχι να είναι κούκλος διότι αυτός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Αν μάλιστα τον καβαλήσουν
κι εντελώς, δεν τον αφήνουν αλλά τον αρμεγουν. Εγώ που δεν είμαι σε καμία περίπτωση μοντέλο αλλά είμαι μούρη 7 και σώμα 8 θα έπρεπε να έχω περισσότερη πέραση. Δεν έχω όμως διότι μόλις με ζαλίζουν ρίχνω καντήλια και ξεφτιλικια. Τέτοιους δεν τους θέλουν. Επίσης δεν είμαι πλούσιος και δεν είμαι ούτε χορηγός. Δεν είμαι ούτε καν πιστός. Σιγά μην πηγαίνω με την ίδια μια ζωή. Μαλακίες λέμε; άρα είμαι ένας μικρομεσαίος τύπος για αυτές. Αυτή είναι η ζωή στην σημερινή εποχή. Βουλιαξε το σενάριο με τον ωραίο η τον μάγκα που τις σέρνει πίσω του. Κοιτούν την ευκολία τους και την βολεψη τους. Πας, ρίχνεσαι σε όσες σου αρεσουν κι όποια γαμήσεις. Τουλάχιστον τρως αυθεντικό φαγητό κι όχι προκάτ ή μούφα. Οτιδήποτε άλλο όπως να βρει κάποιος καλή σε όλα, αγνά και με κλασικό τρόπο, αποτελεί θαύμα. Και να σας πω και κάτι άλλο; ποιος ο λόγος να ψάχνετε; ρίχνεστε κι ότι γίνει. Σιγά τα ωά. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με βάση τα λεγόμενα σας θα έπρεπε να γαμάνε μόνο οι άσχημοι και οι μέτριοι.
Αμ δε...
Με βάση τα λεγόμενα "άλλων" θα έπρεπε εγώ που μόνο πλούσιος ΔΕΝ είμαι κι έχω όλα τα υπόλοιπα σε πολύ καλό βαθμο, να γαμάω μία στις τρεις. Αυτό δεν συμβαίνει ΠΟΤΕ. Θα μας πεις επιτέλους γιατί δεν συμβαίνει αυτό η θα συνεχίσεις τις γαργαρες; σας έχω φέρει επιχειρήματα. Σας τα λέω πολύ αναλυτικά. Κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει. Υπάρχουν δηλαδή ως παράδειγμα και μωρά που δεν πίνουν γάλα όμως ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα μωρά πίνουν γάλα. Μιλάμε ή κλανουμε; με τις εξαιρέσεις θα πηγαίνουμε; :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παράδειγμα Νο2
στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας,50άρης αρκετά φραγκάτος ,άσχημος -εξοχικό Μύκονο- επιτυχίες τίποτα, τό απόλυτο μηδέν μόνο επί πληρωμή,
απλός οδηγός στήν ίδια εταιρεία,"μετράτος" σέ εμφάνιση 45άρης,αρκετές επιτυχίες -εγώ τόν έχω δεί τουλάχιστον με 5 ωραίες γκόμενες-
τί νά πώ,όλα τυχαία είναι?

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καταρχιν το ότι έχω καθυστερήσει δε μπορεί να το κρίνει κανείς όποτε γουστάρω θα κάνω σχέση πρώτον και δεύτερον ξέρω εδώ τύπο που έχει πάει 200 φορες,είναι 45 χρόνων και γκόμενα εκτός πληρωμής δε έχει αγγίξει.Ποσο μάλλον εσύ με 1500 φορές.Ενταξει 46 χρόνων μαμουχαλος είσαι συγουρα θα έχει γαμησει 1-2 γυναίκες είτε σχέση είτε ξεπετα αλλά μέχρι εκεί.
Εντάξει, τα έχουμε πει. Επειδή εσύ δεν θες να ρίχνεσαι ποτέ, έχεις φτιάξει την δική σου θεωρία. Συνέχισε έτσι. Πάω να ρίξω ένα χέσιμο και τα λέμε ξανά με την πρώτη ευκαιρία σε αυτό το νήμα της αλήθειας. :rockon:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Έχοντας γίνει φιλόσοφος σήμερα άλλαξα περιοχή είμαι βόλτα στο αυτοκίνητο με την μπυρουλα μου στο σέικερ καθώς ήρθε ξανά η ζέστη και σας παρακολουθω.
Κατεβαίνω νέα Φιλαδέλφεια λέω θα περπατήσω και λίγο.....

Γέλασα με την ψυχή μου που ένας πιτσιρικάς Έλληνας; Ξένος; αδιευκρίνιστο.... με το ποδήλατο άνετος και χαλαρός και το τσιγάρο στο στόμα....

Παρακάτω μια χοντρουλα με τα ψώνια έχει κάτσει σε ένα πεζούλι και στρίβει στριφτό...

Εδώ είμαστε λέω έχει δωρεάν ταινία τι Λάνθιμος χρυσός Λέων τι Ταραντίνο, ο θεός τα δίνει όλα δωρεάν.

Ξαφνικά σταματαει ένα ταξί. Από μέσα κατεβαίνει ένας τριανταρης ψηλός και τρεκλιζοντας πέφτει κατω και σηκώνεται τρέμοντας σαν ημιπαραλυτος. Με πιανει το συναίσθημα και σκέφτομαι ή ναρκωτικά ή έχει κινητικα προβλήματα, λεω στον ταξιτζή να βοηθήσω; Άστο θα τον πάω εγώ μου λέει τον ξέρω....

Και έρχεται το ωραίο.... Μια παρέα από μαθητές μαλλον είναι που άρχισαν τα σχολεία και σχόλασαν περπατάνε όλοι μαζί... Μιλαω για αληθινή φάση.

Τι πιστεύετε από τα δύο έκαναν;

Α. Έσπασαν τον καθρέφτη απο
ένα σταθμευμένο.

Β. Πλάκωσαν στο ξύλο έναν από μεταξύ τους κλωτσιδια και τον παράτησαν στο πεζοδρόμιο....

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες;

Οποιος ξερει ας σηκώσει το χέρι......

Οπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom