Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
κανεις δε γεννηθηκε μη ντροπαλος!

Όχι,δεν γεννιούνται όλοι ντροπαλοί.

Φαντάζομαι κι εσύ θα είχες κάποιους που...απ'το Δημοτικό μάζευαν τα κοριτσάκια γύρω τους.Και στην Α'Γυμνασίου είχαν ήδη γαμήσει...

Αυτούς μόνο ντροπαλούς δεν τους έλεγες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν δηλαδή γυναίκες 30-35 χρονών, πού συντηρούν μέ δικά τους χρήματα μία σχέση?
αυτό ειλικρινά στό λέω,μόνο στήν Ολλανδία τό έχω δεί,σέ ελάχιστες περιπτώσεις!
στήν Ελλάδα ακόμα,δέν έτυχε νά τό δώ -οι συντάξεις είναι στό μηδέν-

Άμα είναι τόσο κολλημένες...το κάνουν κι αυτό

Δεν λέω ότι είναι κανόνας,αλλά συμβαίνει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
ξυπνα βρε μαλακα,30 με 40 ειναι η καλυτερη δεκαετια για τον αντρα!

ΞΥΠΝΑ:coffee::coffee::coffee::coffee:

Στην Ελλάδα;:jerking: :jerking: :jerking:

Αν έχεις μπει στο Δημόσιο,είσαι λαμόγιο,κομματόσκυλο ή βρήκες έτοιμα,ναι

Αλλιώς...έκατσες εδώ:tn36:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.504
Πόντοι
456
Πες το ψέματα εγώ αντικειμενικα είμαι ωραίος στη φάτσα εντάξει έχω λίγα παραπάνω κιλά αλλά δε είμαι αποτρεπτικός,το μόνο αρνητικό στη εμφάνηση μου παρόλα αυτά τίποτα φίλε δε αρέσω καθόλου γιατί δε ξέρω να μιλήσω,ντρέπομαι να μιλήσω και φοβάμαι μη φάω και αποριψη.Ισως γιατί παλιά είχα φάει αποριψη από κάτι χοντρές άσχημομουρες και λέω εε όχι ρε πουστη μου δε θα μιλάω άμα είναι να τρώω αποριψη.

Επίτρεψέ μου να σου δώσω μία συμβουλή, χωρίς παρεξήγηση, είμαι και νέος εδώ, αλλά όχι στα χρόνια.

Ήμουν στο ίδιο στυλ με εσένα, ντροπαλός, δεν ήξερα να μιλήσω...Ή μάλλον νόμιζα ότι δεν ήξερα να μιλήσω.
Εν τω μεταξύ δεν είχα φάει πολλές απορρίψεις, ελάχιστες ήταν. Αλλά πάλι νόμιζα ότι είμαι χάλια κλπ.
Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να είσαι ο σούπερ γουάου. Ενδιαφέρονται να τους μιλάς ισότιμα, να τις υπολογίζεις. Σα να μιλάς στο φίλο σου, να πιάνεις συζήτηση, να έχεις γνώμη για πολλά, να είσαι ενδιαφέρων, να μπορείς να εκφραστείς. Εμείς έχουμε κατ' ευθείαν στο μυαλό μας πώς να την πέσουμε, να σαλιαρίσουμε κλπ. Δε θέλουν τέτοια...Αυτά τα θέλουν πιο μετά.
Θέλουν να τους φέρεσαι ισότιμα και όχι ως κομμάτι κρέας από την αρχή. Τουλάχιστον όσες ήθελα, έτσι τις κέρδισα. Άσχετα αν χωρίσαμε μετά.

Denbon8inches

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
7
Πόντοι
0
Πως το σκεφτεσαι; Να τη φέρεις από το εξωτερικό; Γιατί εδώ μέσα δεν έχει πολλές και όσες έχει μολύνονται ελλεινίαση :(
Μπαα πιστεύω ότι και καλα είναι μόνες εδώ Είναι πιο μαζεμένες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άμα είναι τόσο κολλημένες...το κάνουν κι αυτό

Δεν λέω ότι είναι κανόνας,αλλά συμβαίνει

Μακάρι νά συμβαίνει αυτό πού λες!
ίσως είναι τίποτα ασχημομέτριες αυτές,ενώ αυτοί...καλύτεροι!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.522
Πόντοι
4.546
Έχει γίνει θεοποίηση του μουνιού, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Όχι ακριβώς του μουνιού, αλλά του σεξ (όχι της αγάπης και του αισθήματος). Και μιας και οι άνδρες είναι αυτοί που βιολογικά το αναζητούν περισσότερο, σε συνδιασμό με την τεράστια ανασφάλεια που υπάρχει καθώς και της μη φυσιολογικής σεξουαλικής ζωής, οδήγησε στα τωρινά αποτελέσματα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Επίτρεψέ μου να σου δώσω μία συμβουλή, χωρίς παρεξήγηση, είμαι και νέος εδώ, αλλά όχι στα χρόνια.

Ήμουν στο ίδιο στυλ με εσένα, ντροπαλός, δεν ήξερα να μιλήσω...Ή μάλλον νόμιζα ότι δεν ήξερα να μιλήσω.
Εν τω μεταξύ δεν είχα φάει πολλές απορρίψεις, ελάχιστες ήταν. Αλλά πάλι νόμιζα ότι είμαι χάλια κλπ.
Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να είσαι ο σούπερ γουάου. Ενδιαφέρονται να τους μιλάς ισότιμα, να τις υπολογίζεις. Σα να μιλάς στο φίλο σου, να πιάνεις συζήτηση, να έχεις γνώμη για πολλά, να είσαι ενδιαφέρων, να μπορείς να εκφραστείς. Εμείς έχουμε κατ' ευθείαν στο μυαλό μας πώς να την πέσουμε, να σαλιαρίσουμε κλπ. Δε θέλουν τέτοια...Αυτά τα θέλουν πιο μετά.
Θέλουν να τους φέρεσαι ισότιμα και όχι ως κομμάτι κρέας από την αρχή. Τουλάχιστον όσες ήθελα, έτσι τις κέρδισα. Άσχετα αν χωρίσαμε μετά.
εγώ ποτέ δε τη πέφτω έτσι ευθέως πάντα δείχνω σεβασμό σε όσες έχω μιλήσει παρόλα αυτά τίποτα.Δε πειράζει ρε φίλε δε αρέσω τι να κάνουμε,δε είναι και για όλους οι γκόμενες έξω για μένα τουλάχιστον δε είναι.Να σου πω και τη αλήθεια ακόμα και να άρεσα κάτι θα μου έλειπε γιατί όλες είναι αντιπαθητικες μόνο οι άσχημες είναι καλές αλλά αυτές δε τις μέτραω δε μαρεσουν.Θελω να βρω μια μέτρια ή ωραία εμφανησιακα με καλό χαρακτήρα να μη είναι ντίβα να είναι ρομαντική τρυφερή και με συναισθήματα,εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους με συναισθήματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656

Ναι,να μην τις βλέπεις σαν κρέας...Και να καταλήξεις έτσι

friendzone-or-friend-area-concept-illustrations-in-stick-figures-icons.jpg

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.504
Πόντοι
456
εγώ ποτέ δε τη πέφτω έτσι ευθέως πάντα δείχνω σεβασμό σε όσες έχω μιλήσει παρόλα αυτά τίποτα.Δε πειράζει ρε φίλε δε αρέσω τι να κάνουμε,δε είναι και για όλους οι γκόμενες έξω για μένα τουλάχιστον δε είναι.Να σου πω και τη αλήθεια ακόμα και να άρεσα κάτι θα μου έλειπε γιατί όλες είναι αντιπαθητικες μόνο οι άσχημες είναι καλές αλλά αυτές δε τις μέτραω δε μαρεσουν.Θελω να βρω μια μέτρια ή ωραία εμφανησιακα με καλό χαρακτήρα να μη είναι ντίβα να είναι ρομαντική τρυφερή και με συναισθήματα,εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους με συναισθήματα.
Κοίτα, πιθανό να έχεις δίκιο. Είμαι άκυρος όσον αφορά την εποχή.

Εγώ μιλάω για δεκαετία '90 που ήμουν στα ντουζένια μου, εικοσάρης, ενώ εσύ μιλάς για τώρα που το γυναικείο φύλο έχει μεταλλαχθεί.
Αλλά σου λέω μετά βεβαιότητας ότι υπάρχουν γυναίκες για όλους εκεί έξω. Όσο ψάχνεις, θα βρεις. Ή θα σε βρούνε. Οπότε μην εγκαταλείπεις, εννοείται.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.504
Πόντοι
456
Ναι,να μην τις βλέπεις σαν κρέας...Και να καταλήξεις έτσι

friendzone-or-friend-area-concept-illustrations-in-stick-figures-icons.jpg

Μία είναι η λύση: Δε σταματάς να ψάχνεις να βρεις τη σωστή.
Το να πεις σταματάω και πάω μόνο μπουρδέλα, δεν είναι λύση. Για μένα τουλάχιστον.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Το να πεις σταματάω και πάω μόνο μπουρδέλα, δεν είναι λύση. Για μένα τουλάχιστον.

Στη γυναίκα δείχνεις εξ'αρχής ότι τη βλέπεις ερωτικά.Αν δεν γουστάρει,και θέλει φιλίες,ισοτιμίες και ώμο για να κλαίει...τη στέλνεις πίσω στους μαλάκες της

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Ναι,ως γνωστόν η εξωτερική ασχήμια ή μετριότητα είναι ελκυστική......

Έλα όμως που αν ο ωραίος έχει κι εκείνος αμάξι,δουλειά,καλό ντύσιμο κλπ γαμει αβέρτα!

Μην υποτιμάτε την δύναμη της εξωτερικής εμφάνισης.

Αδερφέ τι λες; Παλιά συμφοιτήτρια έριχνε άκυρο σε ωραίους άντρες για σπάσιμο επειδή καταλάβαινε ότι λόγω ασχήμιας της το καμάκι που της έκαναν ήταν απλά για ένα άδειασμα.
Ένιωθε ανώτερη όταν το έκανε αυτό και έλεγε θα την σπάσω σε αυτόν επειδή είναι ωραίος.
Καταλαβαίνεις ότι η εμφάνιση για κάποιον που ήθελε να αδειάσει στη συγκεκριμένη ήταν σε βάρος του.
Εννοείται φυσικά ότι δεν είναι η μόνη που σκέφτεται έτσι αλλά είναι πολλά τέτοια πουτανάκια.
Ο φίλος από κάτω το επιβεβαιώνει.

Πες το ψέματα εγώ αντικειμενικα είμαι ωραίος στη φάτσα εντάξει έχω λίγα παραπάνω κιλά αλλά δε είμαι αποτρεπτικός,το μόνο αρνητικό στη εμφάνηση μου παρόλα αυτά τίποτα φίλε δε αρέσω καθόλου γιατί δε ξέρω να μιλήσω,ντρέπομαι να μιλήσω και φοβάμαι μη φάω και αποριψη.Ισως γιατί παλιά είχα φάει αποριψη από κάτι χοντρές άσχημομουρες και λέω εε όχι ρε πουστη μου δε θα μιλάω άμα είναι να τρώω αποριψη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εμπειρία μπορεί να έχει ένας 22 χρόνων μωρέ?ούτε δουλειά δε θα έχει βρει καλά καλά ακόμα.

Φίλε έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.
Μάλιστα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έλεγες οτι οι καριόλες που σε απέριψαν ήταν πριν καν βάλεις αυτά τα λίγα παραπάνω κιλά που μας είπες ότι έχεις, όμως και χειρότερος να ήσουν αν δεν είχες αυτά τα θέματα που αναφέρεις να είσαι σίγουρος θα γάμαγες περισσότερο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.504
Πόντοι
456
Στη γυναίκα δείχνεις εξ'αρχής ότι τη βλέπεις ερωτικά.Αν δεν γουστάρει,και θέλει φιλίες,ισοτιμίες και ώμο για να κλαίει...τη στέλνεις πίσω στους μαλάκες της

Η γυναίκα θέλει με το μαλακό. Ότι και να έχεις στο νου σου, το κρατάς για τόσο καιρό που ΠΡΕΠΕΙ.
Θέλει την κατάλληλη ώρα να γίνει η κίνηση. Αλλιώς λάκισε από την αρχή.
Αν καταφέρεις και την έχεις, δε φεύγει εύκολα μετά, ακόμα και αν το παίζεις άγριος.
Σημασία έχει να τη ρίξεις. Το κρίσιμο σημείο είναι η αρχή.
Δική μου θεωρία πάντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.219
Πόντοι
3.656
Η γυναίκα θέλει με το μαλακό. Ότι και να έχεις στο νου σου, το κρατάς για τόσο καιρό που ΠΡΕΠΕΙ.
Θέλει την κατάλληλη ώρα να γίνει η κίνηση. Αλλιώς λάκισε από την αρχή.
Αν καταφέρεις και την έχεις, δε φεύγει εύκολα μετά, ακόμα και αν το παίζεις άγριος.
Σημασία έχει να τη ρίξεις. Το κρίσιμο σημείο είναι η αρχή.
Δική μου θεωρία πάντα.

Το κρίσιμο σημείο είναι να σε βλέπει κι αυτή ερωτικά

Να σε κοιτάει με το βλέμμα 'θέλω να με γαμήσεις',να σε αγγίζει,να θέλει να την αγγίζεις κι εσύ...

Αν απο την αρχή σου μιλάει...σαν να μιλάει σε φίλη της,έχεις χάσει απ'τα αποδυτήρια

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί δε είναι λύση τα μπουρδελα?και εκεί γαμας.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αδερφέ τι λες; Παλιά συμφοιτήτρια έριχνε άκυρο σε ωραίους άντρες για σπάσιμο επειδή καταλάβαινε ότι λόγω ασχήμιας της το καμάκι που της έκαναν ήταν απλά για ένα άδειασμα.
Ένιωθε ανώτερη όταν το έκανε αυτό και έλεγε θα την σπάσω σε αυτόν επειδή είναι ωραίος.
Καταλαβαίνεις ότι η εμφάνιση για κάποιον που ήθελε να αδειάσει στη συγκεκριμένη ήταν σε βάρος του.
Εννοείται φυσικά ότι δεν είναι η μόνη που σκέφτεται έτσι αλλά είναι πολλά τέτοια πουτανάκια.
Ο φίλος από κάτω το επιβεβαιώνει.

Φίλε έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.
Μάλιστα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έλεγες οτι οι καριόλες που σε απέριψαν ήταν πριν καν βάλεις αυτά τα λίγα παραπάνω κιλά που μας είπες ότι έχεις, όμως και χειρότερος να ήσουν αν δεν είχες αυτά τα θέματα που αναφέρεις να είσαι σίγουρος θα γάμαγες περισσότερο.
Φίλε και παλιά στα 17 στο σχολειο που ήμουν 1.80-1.81 και 85-86 κιλά πάλι τίποτα απολύτως δε έκανα με καμία που υποτίθεται στο σχολείο είναι εύκολο πολύ να βρεις γιατί και να μη μιλάς σου μιλάνε αυτές αν είσαι λεπτός με ωραίο πρόσωπο όπως ήμουν,ένας κούκλος ήμουν δε κάνω πλάκα παρόλα αυτά τίποτα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.504
Πόντοι
456
Εδώ είναι το λάθος που κάνουμε οι άντρες.

Οι γυναίκες ακόμα και αν θέλουν κάτι από εσένα, δε θα το πάνε γρήγορα. Γρήγορα θα το πάνε κάποιες πολύ έμπειρες και επιπλέον αυτές δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.
Έχω χάσει γυναίκα, που ήταν για εμένα γυναίκα για σπίτι και για μία ζωή, μόνο και μόνο επειδή βιάστηκα (μου το είπε κοινός φίλος).
Και επίσης κέρδισα γυναίκα, μόνο και μόνο επειδή το πήγα πολύ χαλαρά και στην πορεία βγήκε. Μου το είπε η ίδια ότι την κέρδισα με το χαρακτήρα μου και με το ότι δεν την πίεσα. Ήμασταν πρώην συνάδελφοι σε δουλειά.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.504
Πόντοι
456
Γιατί δε είναι λύση τα μπουρδελα?και εκεί γαμας.

Γιατί είναι διαφορετικά.
Και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Ακόμα και τζάμπα να σε πάρει η κοπέλα, δεν είναι το ίδιο.
Μιλάω για σχέση με γυναίκα που τη γουστάρεις και σε γουστάρει και τα βρίσκετε σε σώμα και μυαλό.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί είναι διαφορετικά.
Και δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Ακόμα και τζάμπα να σε πάρει η κοπέλα, δεν είναι το ίδιο.
Μιλάω για σχέση με γυναίκα που τη γουστάρεις και σε γουστάρει και τα βρίσκετε σε σώμα και μυαλό.
Εντάξει τώρα σχέση όχι δε είναι το ίδιο τι να λέμε.Εγω για σεξ μιλάω έτσι και αλλιώς.Σχεση τώρα είναι δύσκολο πράγμα να γίνει.Εδω είναι οι ξεπετες δύσκολες με τις Ελληνίδες που έχουμε μπλέξει δε θα είναι η σχέση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom