Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (0 μέλη και 150 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όλα βρίσκονται λίγο η πολύ.
Στην τελική τα έχω συγκρινει. Αν μπορούσα θα έφευγα τώρα με το σωβρακο για επαρχία ή μικρή πόλη. Άλλη ποιότητα.
Πιστευω πως ο ιδανικος συνδυασμος Ελλαδα ειναι χειμωνα Αθηνα και Μαιο-Σεπτεμβριο επαρχια, ιδανικα σε χωριο η σε μονοκατοικια στην ακρη της πολης. Για να λεμε και την αληθεια η Αθηνα εχει πολλα πραγματα αναντικαταστατα, οπως εσκορτς, ποδοσφαιρο, μπουζουκια, συναυλιες, κλπ που τα θες και αυτα οσο να ναι.
Βεβαια λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να συνδυασουν ολο αυτο, ειναι ακριβο μοντελο γενικα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.213
Πόντοι
3.656
Είδα και όσοι μένουν Αθήνα ποσο κάργα γαμάνε. Εγώ που το έχω χόμπυ κι είμαι και αναίσθητος στα άκυρα φτάνω στατιστική μία στις 50 σε καμάκι από όσες μου αρεσουν. Δηλαδή αν πήγαινα σε όλες ποιος ξέρει πόσα άκυρα θα μάζευα ακόμα; :2funny:

Δηλαδή πρέπει να τρως 200 άκυρα τη μέρα για να καταλάβεις ότι με καμάκι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ;

Στην Αθήνα προφανώς έχεις περισσότερες ευκαιρίες δραστηριοτήτων και δικτύωσης,δεν λέμε ότι βγάζεις γκόμενες στο δρόμο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.213
Πόντοι
3.656
Πιστευω πως ο ιδανικος συνδυασμος Ελλαδα ειναι χειμωνα Αθηνα και Μαιο-Σεπτεμβριο επαρχια, ιδανικα σε χωριο η σε μονοκατοικια στην ακρη της πολης. Για να λεμε και την αληθεια η Αθηνα εχει πολλα πραγματα αναντικαταστατα, οπως εσκορτς, ποδοσφαιρο, μπουζουκια, συναυλιες, κλπ που τα θες και αυτα οσο να ναι.
Βεβαια λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να συνδυασουν ολο αυτο, ειναι ακριβο μοντελο γενικα.

Ιδανικό είναι χειμώνα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Ιούνιο-Αύγουστο σε τουριστικό νησί

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δηλαδή πρέπει να τρως 200 άκυρα τη μέρα για να καταλάβεις ότι με καμάκι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ;

Στην Αθήνα προφανώς έχεις περισσότερες ευκαιρίες δραστηριοτήτων και δικτύωσης,δεν λέμε ότι βγάζεις γκόμενες στο δρόμο
Αν δε βγάζεις από καμάκι ούτε μια κάτι δε πάει καλά,υπάρχουν γυναίκες πανευκολες που μια χαρά βρίσκεις δε έχουν θέμα απλά όντως οι Ελληνίδες είναι περίεργες και δε κάθονται σε κανέναν πλέον.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν έχεις άδικο αλλά τα έχω συγκρινει. Πιστεύω ότι κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις αλλά ο συντελεστής ευτυχιας στην μικρή πόλη είναι καλύτερος. Επίσης πιστεύω ότι κι εκεί κάτι θα γαμάμε. Ίσως θα ρίξουμε λίγο τον πήχη αφού έχει πιο λίγες γυναίκες αλλά έχει όμως ποιότητα ζωής ως μεγάλο ατού. Επίσης πολλοί θέλουν να πάνε σε μικρή πόλη αλλά κοντραρουν οι γυναίκες ή
οι γκόμενες τους. Ούτε σε συτο υποφερονται.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.213
Πόντοι
3.656
Δεν έχεις άδικο αλλά τα έχω συγκρινει. Πιστεύω ότι κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις αλλά ο συντελεστής ευτυχιας στην μικρή πόλη είναι καλύτερος. Επίσης πιστεύω ότι κι εκεί κάτι θα γαμάμε. Ίσως θα ρίξουμε λίγο τον πήχη αφού έχει πιο λίγες γυναίκες αλλά έχει όμως ποιότητα ζωής ως μεγάλο ατού. Επίσης πολλοί θέλουν να πάνε σε μικρή πόλη αλλά κοντραρουν οι γυναίκες ή
οι γκόμενες τους. Ούτε σε συτο υποφερονται.

Θα γαμάτε

Αρκεί να βρείτε καμια ελεύθερη βέβαια...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Όσοι γαμάνε στην Αθήνα είναι όλοι χορηγοί ή τίποτα φιλικά γαμήσια από κύκλους ή όπως εγώ που τρώνε χιλιάδες άκυρα. Δικτύωση δεν υπάρχει ούτε και δραστηριότητα. Είναι όλα παγιωμένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα γαμάτε

Αρκεί να βρείτε καμια ελεύθερη βέβαια...
Ενώ εδώ στην Αθήνα όλο ελεύθερες γαμάμε. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.213
Πόντοι
3.656
Όσοι γαμάνε στην Αθήνα είναι όλοι χορηγοί ή τίποτα φιλικά γαμήσια από κύκλους ή όπως εγώ που τρώνε χιλιάδες άκυρα. Δικτύωση δεν υπάρχει ούτε και δραστηριότητα. Είναι όλα παγιωμένα.

Οι κύκλοι θα'ρθουν μέσα απο δραστηριότητες όμως

Αν πας Αθήνα και είσαι μόνος...μέσα στα 5 εκατομμύρια...φυσικά δε θα κάνεις τίποτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα όλες οι ξαδέρφες μου έχουν γαμηθει καθε μια με μπόλικους. Τις έβλεπα που τους άλλαζαν σαν σερβιετες διότι εμένα δεν με ντρέπονταν να τα ξεράσουν κι όλες τελικά παντρεύτηκαν κάτι χορηγούς. Η τελευταία προ διμηνου ζήτησε μάλιστα και κυριλέ άλμπουμ φωτογραφιων τεράστιων διαστάσεων εκτός όλων των άλλων τρελλών απαιτησεων με αποκορύφωμα αγορά νυφικού. Ξέρεις πόσο έχει αγορά νυφικού;;; κι ο άλλος ο μαλάκας πήγε και της το πήρε. Η συγκεκριμένη έχει ρουφήξει άπειρο σπέρμα. Στα 28 της είδε ότι στερεψε η κανουλα με τα δώρα που η ντουλάπα της ήταν σαν βιτρίνα στην Ερμού και γκαστρωθηκε κιόλας. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι κύκλοι θα'ρθουν μέσα απο δραστηριότητες όμως

Αν πας Αθήνα και είσαι μόνος...μέσα στα 5 εκατομμύρια...φυσικά δε θα κάνεις τίποτα
Δεν θα έρθει τίποτα. Από μικρός πρέπει να το έχεις μέσα σου και να το καλλιεργείς με προσπάθεια.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ!!! Τότε συμφωνώ για πουτάνες ως καλύτερη λύση!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μετα τιμης, σας παρουσιαζω εναν βραζιλιανικο ΓΥΠΑΕΤΟ !

φωτο απο συναδερφισσα που κανει τουρ στη Βραζιλια εδω και 10 μερες:coffee:

εχει μουρλα με μακρινα ταξιδια,εθνικ τυπισσα,ακομη και ορειβασιες επιχειρει. οσονουπω θα μαθω ινφο για ακριβη τοποθεσια κλπ

IMG-b165e540e7375e822477c512fe0bef10-V[1775].jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν δε βγάζεις από καμάκι ούτε μια κάτι δε πάει καλά,υπάρχουν γυναίκες πανευκολες που μια χαρά βρίσκεις δε έχουν θέμα απλά όντως οι Ελληνίδες είναι περίεργες και δε κάθονται σε κανέναν πλέον.
Οι Ελληνίδες είναι μια κατηγορία μόνες τους. Για να γαμήσεις ΠΛΕΟΝ Ελληνίδα, είναι σαν να ψάχνεις μια μουγγη μαύρη γάτα μέσα σε σκοτεινό σπιτι. Πρέπει απλά να τύχει να είναι η σειρά σου διότι ποτέ δεν ήταν δικιά σου. Κι όσοι γαμάνε μαζί κι εγώ κι ο καθένας ξέρουν ότι αυτό θα αλλάξει και θα ερθει η σειρά άλλου. Όπως εμείς πάμε με άλλες διότι δεν τις υπολογίζουμε έτσι κάνουν κι αυτές. Απλά το κάνουν πιο ερασιτεχνικά επειδή ντρέπονται μην τις πουν πουτάνες. Για αυτό τις διώχνεις πριν χάσεις την σειρά σου. :rockon: Εξαιρέσεις υπερσπάνιες.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τί σου έκανε εντύπωση;Αφού όλες έτσι κυκλοφορούν

Γιατί λέμε συνέχεια να'μασταν τώρα στην ηλικία τους;

Βλέπεις τί έχουν γύρω τους τα αγοράκια αυτών των ηλικιών.

ναι αλλα τ' αγορακια μαλλον κοιμουνται ορθια για μας κουνιουνται τοσο πολυ οι πιτσιρικες :confused:

Παναγια μου...:coffee::coffee::coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αύριο ξεκινούν τα σχολεία. Θα πλακώσουν παλι οι μανάδες με τα ξωβυζα στα δημοτικά και στα λύκεια οπότε θα ανέβει η δουλειά. Πάνε λέει να πάρουν τις κόρες και τους γιους κι όλη μέρα είναι στο μεσεντζερ. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ ίσα που πρόλαβα τα μπλουζάκια με το παντελονάκι. Τα κορίτσια φορούσαν ποδιές. Δεν υπήρχε περίπτωση να βαφτεί κορίτσι στο σχολείο. Τώρα έχουν ήδη ξεχειλωμενες κωλοτρυπίδες. Πολλοί έφηβοι δείχνουν τους πάτους τους σε σεξ σάιτ ενώ τα κορίτσια ασχολούνται με σεξ σοου και ονλυ φαν. :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αύριο ξεκινούν τα σχολεία. Θα πλακώσουν παλι οι μανάδες με τα ξωβυζα στα δημοτικά και στα λύκεια οπότε θα ανέβει η δουλειά. Πάνε λέει να πάρουν τις κόρες και τους γιους κι όλη μέρα είναι στο μεσεντζερ. :2funny:

αχ ναι οι πουτανες....:coffee::coffee: κατα μανα και κατα κορη....παει το βασιλειο!

και μερικες νεες δασκαλες σκανε σε αγιασμους σαν ξεκωλιδια! εμεις παλιοτερα μονο κωλογριες και χοντρες ειχαμε

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εν τω μεταξυ μερικοι παπαδες ειναι μεγαλοι μιλφομπηχτες

@Σεβασμιώτατος δωσε μας τα φωτα σου ...σου ερχονται για εξομολογηση ξαναμμενες μιλφαρες? :coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι Ελληνίδες είναι μια κατηγορία μόνες τους. Για να γαμήσεις ΠΛΕΟΝ Ελληνίδα, είναι σαν να ψάχνεις μια μουγγη μαύρη γάτα μέσα σε σκοτεινό σπιτι. Πρέπει απλά να τύχει να είναι η σειρά σου διότι ποτέ δεν ήταν δικιά σου. Κι όσοι γαμάνε μαζί κι εγώ κι ο καθένας ξέρουν ότι αυτό θα αλλάξει και θα ερθει η σειρά άλλου. Όπως εμείς πάμε με άλλες διότι δεν τις υπολογίζουμε έτσι κάνουν κι αυτές. Απλά το κάνουν πιο ερασιτεχνικά επειδή ντρέπονται μην τις πουν πουτάνες. Για αυτό τις διώχνεις πριν χάσεις την σειρά σου. :rockon: Εξαιρέσεις υπερσπάνιες.
Συμφωνώ σε όλα όμως έτσι είναι πλέον οι γκόμενες λειτουργούν σα πουτανες τελείως.Σοβαροτητα μηδέν.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μαγκες εγω γουσταρα την δασκαλα Γερμανικων απο το φροντιστηριο μου(τριτη γυμνασιου - πρωτη λυκειου)

ολη την ωρα την "καρφωνα", μεχρι να σαστισει... και αυτη για να με τιμωρησει, με αλλαξε τμημα!!:coffee::coffee::coffee:

γεια σου Νανσυ καυλιαρα ...δεν ξεχνω τον πατο σου:wanker::wanker::wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.628
Πόντοι
9.297
Κι αυτό θα το βαρεθείς κάποια στιγμή
Οι Αθηνεζοι θέλουν να ξεφύγουν από τον κόσμο...μετά όταν το μόνο θηλυκό που θα βλέπουν θα είναι οι προβατίνες θα δούμε τι θα λένε και κυρίως ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom