Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σε σελίδες σόσιαλ με συζητήσεις. Όπου βλέπεις πολλά σχόλια με πικάντικα θέματα μπουκάρεις. Φτιάξε καμία εικοσαριά προφίλ ότι να ναι, καντα λίγο αληθινά με τραγούδια και παπαριες αν και δεν είναι απαραίτητο, γίνε και φίλη τους σε κάποια προφίλ με γυναικείο όνομα ώστε να νιώθουν ότι τις προδίδεις και παίξε μπάλα. Έχει πολύ γέλιο. :2funny:
δε εχω καταλαβει που να μπω ινστα?επισης εξηγησε μου λιγο πως να το κανω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δε εχω καταλαβει που να μπω ινστα?επισης εξηγησε μου λιγο πως να το κανω.
Ποιο ινστα ρε τύπε; Μπαίνεις φέισμπουκ, πήγαινε στο σερτς βάλε θέμα ότι σου έρθει αν δεν έχεις ιδέα η αλλιώς ψάξε για θέματα συζητήσεων σε ομάδες. Κάνε εγγραφή να γίνεις μέλος και αυτό ήταν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ποιο ινστα ρε τύπε; Μπαίνεις φέισμπουκ, πήγαινε στο σερτς βάλε θέμα ότι σου έρθει αν δεν έχεις ιδέα η αλλιώς ψάξε για θέματα συζητήσεων σε ομάδες. Κάνε εγγραφή να γίνεις μέλος και αυτό ήταν.
πως να βρω θεματα συζητησεων σε ομαδες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σωστα εμενα μου εχουν ριξει χιλοπιτες πραγματικες πατσαβουρες και τους ειπα ειναι δυνατον εσυ 4αρι εγω 6μησι με 7 και να μου ριχνεις χιλοπιτα?και αυτες βγαιναν και απο πανω λεγοντας γιατι δε πας σε πιο ωραιες αφου πραγματικα δε μας θεωρεις ομοιες σου,που να τους εξηγω οτι οι ομοιες μου εχουν υψηλα τον αμανε και θελουν 10αρια αφου μπορουν να τα εχουν τα 10αρια και πηγα σε πιο κατωτερες μου για να γαμησω στα συγουρα.Βαριομουν να μπω στον κοπο να εξηγω ολο αυτο.
Να το λάθος. Μπήκες σε συζήτηση μαζί τους και γύρισαν την συζήτηση. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν μιλάς μαζί τους. Λες μόνο τα δικά σου ώστε να τις φέρεις στο αμήν. Οι γυναίκες δεν είναι άνδρες που πιάνουν παλμό σε συζήτηση και υποστηρίζει
ο καθένας την πλευρά του με γεγονότα, επιχειρήματα, αποδείξεις κτλ. Οι γυναίκες όταν ζοριστουν, δεν μπορούν να μιλήσουν, κρύβονται ή λένε μαλακίες τελείως άσχετες με σκοπό να ρημάξουν την συζήτηση και να σε βγάλουν μαλάκα η προβληματικό. Εσύ τις ρώτησες και άρα τους έδωσες χώρο να απαντήσουν. Τελείως λάθος. Μιλάς μόνο καταφατικά σαν πρύτανης. Δηλαδή η γη να γυρίσει ανάποδα δεν ρωτάς ποτέ τίποτα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να το λάθος. Μπήκες σε συζήτηση μαζί τους και γύρισαν την συζήτηση. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν μιλάς μαζί τους. Λες μόνο τα δικά σου ώστε να τις φέρεις στο αμήν. Οι γυναίκες δεν είναι άνδρες που πιάνουν παλμό σε συζήτηση και υποστηρίζει
ο καθένας την πλευρά του με γεγονότα, επιχειρήματα, αποδείξεις κτλ. Οι γυναίκες όταν ζοριστουν, δεν μπορούν να μιλήσουν, κρύβονται ή λένε μαλακίες τελείως άσχετες με σκοπό να ρημάξουν την συζήτηση και να σε βγάλουν μαλάκα η προβληματικό. Εσύ τις ρώτησες και άρα τους έδωσες χώρο να απαντήσουν. Τελείως λάθος. Μιλάς μόνο καταφατικά σαν πρύτανης. Δηλαδή η γη να γυρίσει ανάποδα δεν ρωτάς ποτέ τίποτα. :rockon:
καταλαβα φιλε μου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
Μίλαγα με 19χρονο ψιλομπαζακι και λίγο χοντρουλα, θα έλεγα 6αρι

Είχε πάει Μύκονο με μια φίλη της και την ρώτησα πως ήταν οι τιμές στα ποτά και μου λέει "που να ξέρω, δεν πλήρωσα τίποτα, όπου πηγαίναμε οι 2 μας, μας κερνούσαν"

Σχόλια δικά σας
Ψιλομπαζακι και λίγο χοντρούλα=Εξαρι;
Πολύ ανοιχτοχερης εισαι ..
Πάντως αν στα 19 έχει τόσα φράγκα για Μύκονο σε δέκα χρόνια τι θα κάνει;Οεοοο.!;;!;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.395
Πόντοι
1.056
Μίλαγα με 19χρονο ψιλομπαζακι και λίγο χοντρουλα, θα έλεγα 6αρι

Είχε πάει Μύκονο με μια φίλη της και την ρώτησα πως ήταν οι τιμές στα ποτά και μου λέει "που να ξέρω, δεν πλήρωσα τίποτα, όπου πηγαίναμε οι 2 μας, μας κερνούσαν"

Σχόλια δικά σας

η μουνοδουλείαση παει συνεφο....ξέρεις ποσοι νομίζουν οτι θα γ@μισουν επειδή κερνάνε ποτα σε άκυρες ?

Οι τύπισσες πίνουν τζάμπα και γελάνε πίσω απο την πλάτη τους!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Γιατί,χρειάζεται να την πέσει;Τους την πέφτουν αυτοί.

Αρκεί να'ναι στον κύκλο της ο μέτριος εμφανισιακά,δεν θα πάει με κάποιον άγνωστο απο τα σοσιαλ ή απο καμάκι
εγω δηλ που γάμησα περυσι μια εδω κατω σε ενα ψιλικατζηδικο που ψωνιζω εχει σχεση με κυκλο? η μονη διαφορα ειναι οτι πηγα πολλες φορες και με γνωρισε.Το πιθανότερο με μια φορα να ετρωγα τα μουτρα μου οκ.Και δε με λες μετριο...(γενικα ωραιο)..αυτο με τον κύκλο που λες ισχυει..και επειδη τελος παντων..τοσα χρόνια αναμασας την ιδια καραμελα,θα σου πω οτι ΕΝ ΜΕΡΗ εχεις ενα δικιο..δεν ειναι ομως ο κανονας.Ελπιζω να ημουν σαφης..(αν και παλι για τα υπολοιπα...20-30 χρόνια παλι για κύκλους θα λες).Και σε πληροφορω οτι τις περισσότερες γκόμενες δεν τις εχω γαμησει σε κυκλο..και κοιτα να αποφευγεις τους κυκλους γιατι οσα λιγοτερα ξερει η αλλη για σενα τοσο το καλύτερο

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
η μουνοδουλείαση παει συνεφο....ξέρεις ποσοι νομίζουν οτι θα γ@μισουν επειδή κερνάνε ποτα σε άκυρες ?

Οι τύπισσες πίνουν τζάμπα και γελάνε πίσω απο την πλάτη τους!
α καλα εισαι!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Τώρα παει δυόμιση. Θα δω ταινία να με πάρει ο ύπνος. Αύριο πρώτα ο Θεός ξανά εδώ με καφεδάκι.
δε θα μας πεις τι εφαγες ποσο αλάτι έβαλες,με τι το έσβησες και ποση σάλτσα εριξες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε τζορμακα?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σχετικα με τη συζητηση για μαγαζια, προσωπικο και ποιοι γαμανε, αλλος ενας λογος που τα κλαμπ-ντισκο της βορειας Ευρωπης υπερτερουν ασυγκριτα σε σχεση με τη σαβουρα της ελληνικης νυχτας. Εκει γαμανε οι πελατες και το προσωπικο δεν προλαβαινει να κλασει, και ειναι ξεκαθαρα σε ρολο υπηρετη. Μαλιστα ειναι ετσι η δομη των μαγαζιων που τα μπαρ ειναι μονο για να πας να παρεις το ποτο και να φυγεις, δηλαδη δε θα δεις βρωμομουνα να την πεφτουν με τις ωρες στο μπαρ και να σαλαριζουν με τους υπαλληλους με κερασμενα τα ποτα τους. Εκει εχει δουλεια ολη τη βδομαδα, η γκομενα θα πληρωσει το ποτο της και μεσα στο μαγαζι εχει χορο και νταλαβερι, δηλαδη θα την ιδρωσει τη φανελα της και στο τελος θα φαει και τις πουτσες της απο καποιον πελατη μετα απο μπολικα ποτα, χορο και νταλαβερι
Αντιθετα στα ελληνικα βρωμομαγαζα το νιωθεις απο το πρωτο λεπτο οταν μπαινεις, πως ειναι σα να μπαινεις σε γκετο-στεκι Κολομβιανων εμπορων κοκας...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
εγω δηλ που γάμησα περυσι μια εδω κατω σε ενα ψιλικατζηδικο που ψωνιζω εχει σχεση με κυκλο? η μονη διαφορα ειναι οτι πηγα πολλες φορες και με γνωρισε.Το πιθανότερο με μια φορα να ετρωγα τα μουτρα μου οκ.Και δε με λες μετριο...(γενικα ωραιο)..αυτο με τον κύκλο που λες ισχυει..και επειδη τελος παντων..τοσα χρόνια αναμασας την ιδια καραμελα,θα σου πω οτι ΕΝ ΜΕΡΗ εχεις ενα δικιο..δεν ειναι ομως ο κανονας.Ελπιζω να ημουν σαφης..(αν και παλι για τα υπολοιπα...20-30 χρόνια παλι για κύκλους θα λες).Και σε πληροφορω οτι τις περισσότερες γκόμενες δεν τις εχω γαμησει σε κυκλο..και κοιτα να αποφευγεις τους κυκλους γιατι οσα λιγοτερα ξερει η αλλη για σενα τοσο το καλύτερο
Έχουν έγκριση του περιβάλλοντος...πολύ σημαντικό αυτό για τον κομπλεξικο εγκέφαλο τους.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.591
Πόντοι
456
Είπες κάτι πολύ σημαντικό η κοπέλα σου είπε για facebook εσύ ζήτησες τον αριθμό άρα με αυτό τον τρόπο ήθελα να σε βάλει σε μία απόσταση σου είπε και για μπάνιο σε Απέφυγε διακριτικά και με χάλια καιρό κιολας.Όπως λες είναι πολύ ντροπαλή Και επειδή ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση από την 60αρα είπε ένα OK θα βγούμε για να τελειώνει η Συζήτηση.Απλά μερικές φορές Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφραστούν.και εγώ ντρέπομαι να πω σε κάποιον στα μούτρα του δε μου αρέσεις δεν θέλω να βγω μαζί σου Θα το αποφύγω διακριτικά θα δούμε δεν έχω χρόνο κάποια άλλη στιγμή.Με αυτόν που θέλω όμως θα ετοιμάζομαι μία μέρα πριν.Και πιστεύω ότι όλοι άνθρωποι έτσι είναι όταν κάτι το θέλουμε είμαστε εκεί και βρίσκουμε χρόνο Όταν δεν θέλουμε 1002 δικαιολογίες θα βρούμε.Αλλά πιστεύω η 60 αν ήταν στη θέση της 37 θα έβγαινε από προχθές μαζί σου.Και τη χυλόπιτα ή το άκυρο πως το λετε δεν είναι κάτι απλά δεν άρεσεις σε όλες όπως και εγώ δεν αρέσω σε όλους είναι τόσο απλό πείτε το στον εαυτό σας και πάτε κατευθείαν παρακάτω.
Υπαρχει και κατι αλλο στο μυαλο της που μπορει να τη σκαλωσε.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.493
Πόντοι
4.546
Αντιθετα στα ελληνικα βρωμομαγαζα το νιωθεις απο το πρωτο λεπτο οταν μπαινεις, πως ειναι σα να μπαινεις σε γκετο-στεκι Κολομβιανων εμπορων κοκας...
Ωραία το έθεσες :wanker:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656

Ή σε gay bar...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σχετικα με τη συζητηση για μαγαζια, προσωπικο και ποιοι γαμανε, αλλος ενας λογος που τα κλαμπ-ντισκο της βορειας Ευρωπης υπερτερουν ασυγκριτα σε σχεση με τη σαβουρα της ελληνικης νυχτας. Εκει γαμανε οι πελατες και το προσωπικο δεν προλαβαινει να κλασει, και ειναι ξεκαθαρα σε ρολο υπηρετη. Μαλιστα ειναι ετσι η δομη των μαγαζιων που τα μπαρ ειναι μονο για να πας να παρεις το ποτο και να φυγεις, δηλαδη δε θα δεις βρωμομουνα να την πεφτουν με τις ωρες στο μπαρ και να σαλαριζουν με τους υπαλληλους με κερασμενα τα ποτα τους. Εκει εχει δουλεια ολη τη βδομαδα, η γκομενα θα πληρωσει το ποτο της και μεσα στο μαγαζι εχει χορο και νταλαβερι, δηλαδη θα την ιδρωσει τη φανελα της και στο τελος θα φαει και τις πουτσες της απο καποιον πελατη μετα απο μπολικα ποτα, χορο και νταλαβερι
Θυμάμαι έναν καραφλοκοιλιά-κοντόχοντρο,ιδιοκτήτη μαγαζιού πού τήν είπε σέ ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας
καί έπεσε σήμα στήν εταιρεία -άλλα μουνόπανα από εκεί- νά μήν βγάλουμε δίσκο σέ μία τραγουδίστρια του!
εκατό προσκλήσεις έστελνε μετά ο κοντόχοντρος,αλλά η απόφαση είχε παρθεί!
αργότερα έβγαλε αυτή ένα CD -αλλά πήγε άπατο- γιατί άραγε?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.584
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι έναν καραφλοκοιλιά-κοντόχοντρο,ιδιοκτήτη μαγαζιού πού τήν είπε σέ ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας
καί έπεσε σήμα στήν εταιρεία -άλλα μουνόπανα από εκεί- νά μήν βγάλουμε δίσκο σέ μία τραγουδίστρια του!
εκατό προσκλήσεις έστελνε μετά ο κοντόχοντρος,αλλά η απόφαση είχε παρθεί!
αργότερα έβγαλε αυτή ένα CD -αλλά πήγε άπατο- γιατί άραγε?
Ήρθε από μονη της κι έκατσε στο αφεντικό...λέω εγώ...!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
https://www.reddit.com/r/greece/comments/16eegq5
1694341450705.png

Stories

Νέο!

Stories