Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Χθες σε αστικό ήταν δύο κάπου 18-19,η μία μπάζο αλλά η άλλη ένα μελαχρινό τουμπανάκι,μπουτάκια,βυζάκια,προσωπάκι,λεω μέσα μου ποιος καγκουροχωριάτης θα σε χαίρεται

Μια άλλη μόνη της,είχε απλώσει μπουτάρες στο κάθισμα...και άντε εσύ να μην κοιτάς.

Είδα και μια ξένη τουμπανομίλφ με παιδί,ξανθιά,μαυρισμένη,βυζάρες,σορτσάκι,πω ρε κάθε καλοκαίρι τί περνάμε...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Χθες σε αστικό ήταν δύο κάπου 18-19,η μία μπάζο αλλά η άλλη ένα μελαχρινό τουμπανάκι,μπουτάκια,βυζάκια,προσωπάκι,λεω μέσα μου ποιος καγκουροχωριάτης θα σε χαίρεται

Μια άλλη μόνη της,είχε απλώσει μπουτάρες στο κάθισμα...και άντε εσύ να μην κοιτάς.

Είδα και μια ξένη τουμπανομίλφ με παιδί,ξανθιά,μαυρισμένη,βυζάρες,σορτσάκι,πω ρε κάθε καλοκαίρι τί περνάμε...
Γιατι δεν πηγες να μιλησεις;

Καλα αστες μικρες, αυτες ειναι μονο για instagram..

Οι αλλες δυο; Γιατι μονο τις κοιτας;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Γιατι δεν πηγες να μιλησεις;

Καλα αστες μικρες, αυτες ειναι μονο για instagram..

Οι αλλες δυο; Γιατι μονο τις κοιτας;

Τί να μιλήσεις ρε τύπε,πιτσιρίκες ήταν και δεν έπαιζε και μάτι καθόλου.Η ξένη ήταν με το παιδί της

Κάνε μας πάλι ρε θεέ 20 χρονών για ένα καλοκαίρι να πιάσουμε κανα μπουτάκι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Τιποτα δεν τρεχει,λεφτα μαζευουν μικρες-μεγαλες να κανουν τη ζωη τους.

Οι γυναίκες δεν χρειάζονται λεφτά για να κάνουν τη ζωή τους,πάντα βρίσκουν κάποιον να πληρώνει

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Νομίζω ο τίτλος του topic είναι τέρμα λάθος και θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Τι τρέχει επιτέλους με τους Έλληνες αγαπούληδες;"

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχει γεμίσει ο τόπος αγαπουληδες οι οποίοι βγαίνουν χορεύουν κερνάνε τις γκόμενες παίζει να κοιμούνται και μαζί όταν την παρηγορούν επειδή την παράτησε ο γαμιας και λένε ότι απλά είναι φίλοι.
Για υποχρεωτικό κόψιμο αρχιδοσακουλας

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Αυτό το νήμα σε 1000 χρόνια θα είναι ακόμα το ίδιο...

Οι Ελλε-ι-νιδες δεν αλλάζουν ... είναι σαν τις αμοιβαδες ...

Αλλάζουμε όμως εμείς ... και ακουμπαμε το κασέρι αλλού ...!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
294481529_1115540125711555_1796528812510266895_n.jpg

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ελλεεινιδα, ξοφλημενη (μουτζωστε ελευθερα, my fault), εννοω ολο το concept της ειναι μη ελκυστικο,
αφου μου εριχνε μπηχτες επι δυο ολοκληρα χρονια και εγω...δεν,
τελικα πηρα την αποφαση, να της δωσω λιγο 'αερα' και ενα μικρο ενδιαφερον.
Και της εστειλα ενα email, κομψο βεβαια, αλλα το νοημα περνουσε.
Και δεν μου απαντησε!!!!
Δεν εχω τι να πω...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
παει η αλλη διακοπες και της την πεφτουν με το τσουβαλι, μετα η αλλη την ψωνιζει και οποιος απο τους πολλους που της την επεσε, θα τον επιλεξει, την γαμησε, θα τον εχει κατοικιδιο, σηκω κατσε , και θα του λεει προσεχε με θελουνε πολλοι
γραφουνε καποιοι ως καποιο τροπο να γνωρισεις ευκολα γκομενες να την πεφτεις παντου και οπου μπορεις, ρε παιδια σταματηστε αυτο το ανεξελεγκτο πεσιμο απο εδω και απο εκει . ειναι ο λογος που τα τελευταια 5 χρονια εχει κανει σκατοψωναρες μεχρι και το τελευταιο μπαζο, θυμαμαι πριν μερικα χρονια μου την επεφταν αγνωστες σε μετρο και λεωφορειο, για ποιο λογο σταματησαν οι γκομενες να την πεφτουνε? γιατι πολυ απλα ξερουνε οτι δεν χρειαζεται να κανουνε κινηση πλεον, απλα πανε εξω και επιλεγουνε . εδω ενας πιτσιρικας 18 χρονων με μετρια εμφανιση απο το μπασκετ απο την λιγουριαση πηγε και την επεσε σε γκομενα 1.58 .80 κιλα και κακασχημη με ραγαδες και κυτταριτιδα, κανονικα αυτες που δεν ειναι εμφανισιμες θα επρεπε να την πεφτουνε, ολα εχουνε παει προς το χειροτερο για τον αντρα τα τελευταια χρονια στο θεμα γνωριμιων, του βγαινει η πιστη του αλλου να γνωρισει γκομενα και για αυτο μετα αυτη που βρισκει την εχει για θεα
προς το τελος του βιντεο η μια λεει ο γκομενος της, της ειχε κανει δημοσιο γονατισμα, τις προσκυνανε σαν θεεες, οπως ο αλλος παει και προσκυναει τον βουδα
Ο πιτσιρικάς που είπες είναι τρομερά κακογουστος και μπορεί να παντρευτεί μια τέτοια περίπτωση...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ελλεεινιδα, ξοφλημενη (μουτζωστε ελευθερα, my fault), εννοω ολο το concept της ειναι μη ελκυστικο,
αφου μου εριχνε μπηχτες επι δυο ολοκληρα χρονια και εγω...δεν,
τελικα πηρα την αποφαση, να της δωσω λιγο 'αερα' και ενα μικρο ενδιαφερον.
Και της εστειλα ενα email, κομψο βεβαια, αλλα το νοημα περνουσε.
Και δεν μου απαντησε!!!!
Δεν εχω τι να πω...
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλεται να σηκωθείς. Δες το σαν μάθημα, είναι σαφής η τακτική τους πια. Μη μασάς, να είναι καλά οι σεξεργάτριες, απαξίωσέ τες, πριν σε απαξιώσουν αυτές. Να θυμάσαι το μάθημα που πήρες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Τελικά τι έγινε;Το σουβλισες το σουβλισες το μικρομιλφακι;
ηδη εχω τρομοκρατηθει......το παιδι ειναι ιερη υποθεση τυπε.... :confused: :confused:
εγω φανταζομουν να σκαω με μπουρνοζοπετσετα μεσανυχτα και να γινονται σοδομα και γομορα....
τωρα θα εχει περιορισμενο χρονο..και περαν τουτου δε μπορω νοερα να παιζω το ρολο του πατερα για να γαμαω...

επισης το γεγονος οτι εκανε σε τοσο μικρη ηλικια παιδι ,με τρομαζει ακομα περισσοτερο....
απαξ και γινει καμια στραβη,μπορει να βρεθω κι εγω πατερας καταλαθος...
συν οτι αυτη σιγουρα ψαχνεται να τυλιξει κανεναν στη φαση που βρισκεται γιατι εχει διπλες υποχρεωσεις..

αν ηταν καμια 45αρα-50αρα, δε θα σκεφτοταν ιδιοτελως...αυτη σιγουρα σκεφτεται ετσι γιατι εχει το κοριτσακι....
και στην τελικη καλα κανει,αλλα νομιζω πως δεν ειμαι ο καταλληλος τυπος γι 'αυτην στο συγκεκριμενο timing.... :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
παει η αλλη διακοπες και της την πεφτουν με το τσουβαλι, μετα η αλλη την ψωνιζει και οποιος απο τους πολλους που της την επεσε, θα τον επιλεξει, την γαμησε, θα τον εχει κατοικιδιο, σηκω κατσε , και θα του λεει προσεχε με θελουνε πολλοι
γραφουνε καποιοι ως καποιο τροπο να γνωρισεις ευκολα γκομενες να την πεφτεις παντου και οπου μπορεις, ρε παιδια σταματηστε αυτο το ανεξελεγκτο πεσιμο απο εδω και απο εκει . ειναι ο λογος που τα τελευταια 5 χρονια εχει κανει σκατοψωναρες μεχρι και το τελευταιο μπαζο, θυμαμαι πριν μερικα χρονια μου την επεφταν αγνωστες σε μετρο και λεωφορειο, για ποιο λογο σταματησαν οι γκομενες να την πεφτουνε? γιατι πολυ απλα ξερουνε οτι δεν χρειαζεται να κανουνε κινηση πλεον, απλα πανε εξω και επιλεγουνε . εδω ενας πιτσιρικας 18 χρονων με μετρια εμφανιση απο το μπασκετ απο την λιγουριαση πηγε και την επεσε σε γκομενα 1.58 .80 κιλα και κακασχημη με ραγαδες και κυτταριτιδα, κανονικα αυτες που δεν ειναι εμφανισιμες θα επρεπε να την πεφτουνε, ολα εχουνε παει προς το χειροτερο για τον αντρα τα τελευταια χρονια στο θεμα γνωριμιων, του βγαινει η πιστη του αλλου να γνωρισει γκομενα και για αυτο μετα αυτη που βρισκει την εχει για θεα
προς το τελος του βιντεο η μια λεει ο γκομενος της, της ειχε κανει δημοσιο γονατισμα, τις προσκυνανε σαν θεεες, οπως ο αλλος παει και προσκυναει τον βουδα
Τύπε προτιμάς χοντρή ή χειρογλύκανη :confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.657
Πόντοι
8.346
Συμφωνώ με τν τυπο που είπε να αλλάξει το όνομα σε "τι τρέχει με τους μαλακες τους πυρφορους ελληνες" .εχουν θεοποιήσει το καθε μουνι, την πέφτουν παντού χωρίς ουσία, απλά με το σκεπτικό μπας και μ κάτσει, κάνουν τν αγαπουλη σε καθε σαυρα κ μη κ πληρώνουμε οι υπόλοιποι τα χαηρια τους

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τελικά τι έγινε;Το σουβλισες το σουβλισες το μικρομιλφακι;

....και τα καρουλια μεσα :wanker: σημερα εφυγε διακοπες και αφησε τη μικρη στη μανα της !

εγω γραφω απο Χαλκιδικη τωρα :headbaning2:

ετοιμαζομαι για την πρωτη φετινη εξορμηση στα πρωην λημερια Κανακη και Σταθαρου :rockon: :rockon:

χααχαχαχ καλη πρεμιερα συναγωνιστες μου, πολιορκουμαστε απο μουνετα :smitten::smiling-face-with-heart-eyes:

ΚΙΚΙΛΙΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ :hi:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
το οτι την πεφτουν 5-6 τη μερα σε αυτη τη πατσαβουρα...

Παιδια, αν δωσετε αξια στο μουνι , καλυτερα δωστε 200ευρω στη πουτανα να την κανετε οτι θελετε παρα σε αυτες τις ασχημες δηθεν Ελλεινιδες του κωλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom