Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν την γάμησε..Λίγο το κεφαλάκι έβαλε και μετά βγήκε ..
Α γεια σου μπραβο ρε πιστολ
Το βρωμοπουτσοκεφαλο του εβαλε
Και της ανοιξε λιγο τα μουνοχειλα
Δεν ειχε βγαλει καν βρακι
Πταισμα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μην είσαι απόλυτος μην έχει προκαταλήψεις βγει δες και μετά βλέπεις τι κάνεις

ηδη εχω τρομοκρατηθει......το παιδι ειναι ιερη υποθεση τυπε.... :confused: :confused:
εγω φανταζομουν να σκαω με μπουρνοζοπετσετα μεσανυχτα και να γινονται σοδομα και γομορα....
τωρα θα εχει περιορισμενο χρονο..και περαν τουτου δε μπορω νοερα να παιζω το ρολο του πατερα για να γαμαω...

επισης το γεγονος οτι εκανε σε τοσο μικρη ηλικια παιδι ,με τρομαζει ακομα περισσοτερο....
απαξ και γινει καμια στραβη,μπορει να βρεθω κι εγω πατερας καταλαθος...
συν οτι αυτη σιγουρα ψαχνεται να τυλιξει κανεναν στη φαση που βρισκεται γιατι εχει διπλες υποχρεωσεις..

αν ηταν καμια 45αρα-50αρα, δε θα σκεφτοταν ιδιοτελως...αυτη σιγουρα σκεφτεται ετσι γιατι εχει το κοριτσακι....
και στην τελικη καλα κανει,αλλα νομιζω πως δεν ειμαι ο καταλληλος τυπος γι 'αυτην στο συγκεκριμενο timing.... :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
και πολλες προφυλαξεις 100 % !... :confused: :confused: :confused:
Βεβαια
Να σαι χαλαρος φιλε
Μη μασας
Στα πρωτα ραντεβου δε θα σου φορτωσει το παιδι
Μετα αφου θα την εχεις ηδη φαει θεσε τα ορια σου και εξηγησε της με ωραιο τροπο που τον εχεις τα θελω σου

Εχω βρεθει σε παρομοια διλληματα και περασα ωραια
Απλα αυτες οι φασεις δεν κρατανε πανω απο μηνα συνηθως
Πουτσα σου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω.
Βγήκα χτες με μια τυπισσα.

Κανονίσαμε ώρα να βγούμε,να έχει πάει και το σκυλί βόλτα. Φτάνω σπίτι της με το καρο,μου λέει δεν πρόλαβα να το πάω βολτα,αλλά πάμε κάπου να κάτσουμε να είμαστε έξω και να το περπατήσουμε.

Αναγκάζομαι να πάρω τον κόπρο στο αμάξι. Μετά από πίεση,τον πήρε στα πόδια ,με εν σεντόνι πάνω της.

Τεσπα ,όταν κάτσαμε ,άρχισε να μου λέει για οικολογία,ότι ο τραμπ είναι χειρότερος από το διαβολο, ότι ήταν σερβιτόρα και πρέπει να αφήνουμε πουρμπουάρ γτ περνανε δύσκολα. Τι καλά που είναι τα σκυλιά κλπ.

Έρχεται η ώρα του λογαριασμού.

1) Δεν δίνω πουρμπουαρ
2)Πληρώνω μόνο τα δικά μου

Damage limitation μου είπαν το λένε οι Εγγλέζοι.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
παει η αλλη διακοπες και της την πεφτουν με το τσουβαλι, μετα η αλλη την ψωνιζει και οποιος απο τους πολλους που της την επεσε, θα τον επιλεξει, την γαμησε, θα τον εχει κατοικιδιο, σηκω κατσε , και θα του λεει προσεχε με θελουνε πολλοι
γραφουνε καποιοι ως καποιο τροπο να γνωρισεις ευκολα γκομενες να την πεφτεις παντου και οπου μπορεις, ρε παιδια σταματηστε αυτο το ανεξελεγκτο πεσιμο απο εδω και απο εκει . ειναι ο λογος που τα τελευταια 5 χρονια εχει κανει σκατοψωναρες μεχρι και το τελευταιο μπαζο, θυμαμαι πριν μερικα χρονια μου την επεφταν αγνωστες σε μετρο και λεωφορειο, για ποιο λογο σταματησαν οι γκομενες να την πεφτουνε? γιατι πολυ απλα ξερουνε οτι δεν χρειαζεται να κανουνε κινηση πλεον, απλα πανε εξω και επιλεγουνε . εδω ενας πιτσιρικας 18 χρονων με μετρια εμφανιση απο το μπασκετ απο την λιγουριαση πηγε και την επεσε σε γκομενα 1.58 .80 κιλα και κακασχημη με ραγαδες και κυτταριτιδα, κανονικα αυτες που δεν ειναι εμφανισιμες θα επρεπε να την πεφτουνε, ολα εχουνε παει προς το χειροτερο για τον αντρα τα τελευταια χρονια στο θεμα γνωριμιων, του βγαινει η πιστη του αλλου να γνωρισει γκομενα και για αυτο μετα αυτη που βρισκει την εχει για θεα
προς το τελος του βιντεο η μια λεει ο γκομενος της, της ειχε κανει δημοσιο γονατισμα, τις προσκυνανε σαν θεεες, οπως ο αλλος παει και προσκυναει τον βουδα

Τελευταία τροποποίηση:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206

Και εδω το συνηθες φαινομενο των νεων παιδιων, εχουνε φιλες κοπελες σε στυλ καλο φιλαρακι να την βοηθαει σε οτι εχει προβληματα, με την ελπιδα οτι θα του κατσει μια μερα και ενω αυτη τον εχει γραμμενο , αυτος πιστευει οτι μια μερα θα γυρισει ο τροχος και θα την πιασει γκομενα. αυτη ομως δεν προκειται να κανει κατι με τον αλλον απλα τον εχει σκετο φιλο για παρεα, και εννοειται οτι καμια γκομενα δεν το παιζει φιλος με ενα αγορι ενω στην πραγματικοτητα τον γουσταρει

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
αυτη ομως δεν προκειται να κανει κατι με τον αλλον απλα τον εχει σκετο φιλο για παρεα
Τους πυρφορους τους εχουν για καβατζα, αν μεινουν απο πουτσο επιλεγουν την καβατζα.

voreiomakedonas

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
19
Πόντοι
0
Α γεια σου μπραβο ρε πιστολ
Το βρωμοπουτσοκεφαλο του εβαλε
Και της ανοιξε λιγο τα μουνοχειλα
Δεν ειχε βγαλει καν βρακι
Πταισμα
Ναι ρε λογικα, δεν την ξεσκισε ουτε πιπα του πηρε, καλα να παθεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656

Ψωνισμένη μπαζίλα,οι πιο πολλές παίζει να'ναι και παρθένες αλλά προσπαθούν να το παίξουν γκόμενες.Η πιο νορμάλ φαίνεται η ψηλή

Ηθικό δίδαγμα,αν πας διακοπές χωρίς γκόμενα,δεν πρόκειται να γαμήσεις

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ψωνισμένη μπαζίλα,οι πιο πολλές παίζει να'ναι και παρθένες αλλά προσπαθούν να το παίξουν γκόμενες.Η πιο νορμάλ φαίνεται η ψηλή

Ηθικό δίδαγμα,αν πας διακοπές χωρίς γκόμενα,δεν πρόκειται να γαμήσεις
Δεν πρόκειται να γαμησεις Ελληνιδα θες να πεις.

Το καλοκαίρι πάντως αυτοί που γαμάνε αβέρτα ,πέρα από μπαρμεν είναι οι ναυαγοσώστες

Όπως είχε πει ένας σοφός ,η ελληνιδα σκέφτεται «θα το δώσω που θα το δώσω να μου το γαμησουνε ας είναι με κάποιον που μετράει στις φίλες μου «

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Δεν πρόκειται να γαμησεις Ελληνιδα θες να πεις.

Το καλοκαίρι πάντως αυτοί που γαμάνε αβέρτα ,πέρα από μπαρμεν είναι οι ναυαγοσώστες
ρεσεψιον σε νησι φιλε.. Ολοι οι πελατες σου πιανουν κουβεντα και σε ρωτανε που να πανε για διασκεδαση, στελνεις τους αντρες και τις ασχημες στη μια μερια του νησιου, και ολες τις μουνιτσες στην αλλη μερια. Μολις σχολασεις πας εκει που εστειλες τις ομορφες, τις βρισκεις μεθυσμενες, ξερουν και ποιος εισαι / που δουλευεις, οποτε υπαρχει μια εμπιστοσυνη, και κανεις παιχνιδι.
Το μονο κακο ειναι οτι ειναι δυσκολο να γαμησεις στο ξενοδοχειο που δουλευεις και μενουν, θα φας μπινελικια απτο αφεντικο :grin:
Οποτε παραλια ολα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
ρεσεψιον σε νησι φιλε.. Ολοι οι πελατες σου πιανουν κουβεντα και σε ρωτανε που να πανε για διασκεδαση, στελνεις τους αντρες και τις ασχημες στη μια μερια του νησιου, και ολες τις μουνιτσες στην αλλη μερια. Μολις σχολασεις πας εκει που εστειλες τις ομορφες, τις βρισκεις μεθυσμενες, ξερουν και ποιος εισαι / που δουλευεις, οποτε υπαρχει μια εμπιστοσυνη, και κανεις παιχνιδι.
Το μονο κακο ειναι οτι ειναι δυσκολο να γαμησεις στο ξενοδοχειο που δουλευεις και μενουν, θα φας μπινελικια απτο αφεντικο :grin:
Οποτε παραλια ολα.
Ισχύει αλλά όχι τόσο.

Επειδή έχω κάνει τη δουλειά,υπάρχει διαρκές χώσιμο. Οι ώρες δύσκολες, ένα δωματιάκι σου δίνουν (που το μοιράζεσαι) στο ξενοδοχείο μέσα μπορεί να θέλεις να πηδήξεις αλλά αν είναι ο ιδιοκτήτης εκεί ξεχνα το.

Ναυαγοσώστης δουλεύεις μέχρι τις 6,και όλη μέρα καβλαντα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ισχύει αλλά όχι τόσο.

Επειδή έχω κάνει τη δουλειά,υπάρχει διαρκές χώσιμο. Οι ώρες δύσκολες, ένα δωματιάκι σου δίνουν (που το μοιράζεσαι) στο ξενοδοχείο μέσα μπορεί να θέλεις να πηδήξεις αλλά αν είναι ο ιδιοκτήτης εκεί ξεχνα το.

Ναυαγοσώστης δουλεύεις μέχρι τις 6,και όλη μέρα καβλαντα
ολη μερα καβλαντα, αλλα αμα πνιγει κανας μπαρμπας στη βαρδια, δεν ξερω τι κυρωσεις εχεις αν οι μαρτυρες πουν οτι εσυ καβλαντιζες τα μουνακια. :2funny:
Εχει ευθυνη ο ναυαγοσωστης, αλλα ναι, ειναι απτις καλες δουλειες. Βεβαια δεν προσλαμβανουν πολλους, και οι περισσοτεροι ειναι βυσματα ακριβως επειδη εισαι στο ξυσιμο γενικα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
ολη μερα καβλαντα, αλλα αμα πνιγει κανας μπαρμπας στη βαρδια, δεν ξερω τι κυρωσεις εχεις αν οι μαρτυρες πουν οτι εσυ καβλαντιζες τα μουνακια. :2funny:
Εχει ευθυνη ο ναυαγοσωστης, αλλα ναι, ειναι απτις καλες δουλειες. Βεβαια δεν προσλαμβανουν πολλους, και οι περισσοτεροι ειναι βυσματα ακριβως επειδη εισαι στο ξυσιμο γενικα
Καλά είναι ανάλογα την παραλία.

Γνώριζα άτομο που ήταν σε παραλία της αττικής (από αυτές που τα νερά ήταν τελείως ρηχά). «Δούλευε» μετρημένες ώρες,οι γκόμενες έρχονταν από μόνες τους και μιλάμε για τύπο που ήταν απόφοιτος γυμνασίου.

Τις ίδιες γκόμενες αν τις γνώριζε ο μέσος (ακόμα και κατατι ανώτερος από το μέσο) Έλληνας σε μπιτσομπαρο θα τον κλανανε.

Βγήκα σήμερα ,παντού πυρφοριαση. Είδα έναν πιτσιρικα (πρέπει να ήταν γύρω στα 28-30) με μια ξανθούλα να ακουμπάει το χέρι της στον ώμο του κλπ,αλλά να μη γίνεται φάση , Ε όταν πήγε αυτή για ποτά τον ρωτάω «τύπε τη γαμας αυτή» και μου λέει φίλοι είμαστε.

Έχουν φλωροπουστεψει οι πιτσιρικάδες τελείως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom