Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Pitsixxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2021
Like
7
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα! Κάτι άσχετο με την συζήτηση αλλα ψάχνω εδώ στο thread μια ιστορία που είχε γράψει κάποιος για μια Ελληνίδα στις διακοπές της που της επεφτε ένας συνομιληκος της Έλληνας και τελικά παρτουζωθηκε με τουρίστες. Θυμάται κάποιος σε ποια σελίδα είναι??

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης καταρχας δεν εχω διαβασει (ουτε εχω μπει στην διαδικαδια) να διαβασω το εν λογω νημα (αν και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι το νοημα του εν λογω νηματος) ..
Ωστοσο θελω να ρωτησω:
Γιατι αποκαλειται τις Ελληνιδες Ελλεινηδες?
Στην κανονικη σας ζωη εχετε πληγωθει απο τις Ελληνιδες? Δεν σας καθονται οι Ελληνιδες?
Επισης ο λογος που τις αποκαλειται Ελλεινηδες ειναι επειδη θεωρειται οτι στον αγοραιο ερωτα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις Ελληνιδες?
Τις αποκαλειται Ελλεινηδες απλα για να γινεται κουβεντα?
Υ.Γ. Προφανεστατα δεν με ενδιαφερει τι αποψη εχει ο καθενας για την ζωη γενικα .. η αν εννοει η οχι αυτα που γραφει..
Ρωταω απλα απο περιεργεια :hi:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
το οτι την πεφτουν 5-6 τη μερα σε αυτη τη πατσαβουρα...

Παιδια, αν δωσετε αξια στο μουνι , καλυτερα δωστε 200ευρω στη πουτανα να την κανετε οτι θελετε παρα σε αυτες τις ασχημες δηθεν Ελλεινιδες του κωλου
Να την πέφτουν πρέπει χωρίς πολλά πολλά και αν αυτές λένε όχι τότε να τους πετάνε ένα «όχι;μα εσυ είσαι άσχημη πως και έτσι» με έναν αυθόρμητο τρόπο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
....και τα καρουλια μεσα :wanker: σημερα εφυγε διακοπες και αφησε τη μικρη στη μανα της !

εγω γραφω απο Χαλκιδικη τωρα :headbaning2:

ετοιμαζομαι για την πρωτη φετινη εξορμηση στα πρωην λημερια Κανακη και Σταθαρου :rockon: :rockon:

χααχαχαχ καλη πρεμιερα συναγωνιστες μου, πολιορκουμαστε απο μουνετα :smitten::smiling-face-with-heart-eyes:

ΚΙΚΙΛΙΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ :hi:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Διαδικτυακά έγινε το κονέ;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης καταρχας δεν εχω διαβασει (ουτε εχω μπει στην διαδικαδια) να διαβασω το εν λογω νημα (αν και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι το νοημα του εν λογω νηματος) ..
Ωστοσο θελω να ρωτησω:
Στην κανονικη σας ζωη εχετε πληγωθει απο τις Ελληνιδες? Δεν σας καθονται οι Ελληνιδες?
Επισης ο λογος που τις αποκαλειται Ελλεινηδες ειναι επειδη θεωρειται οτι στον αγοραιο ερωτα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις Ελληνιδες?
Υ.Γ. Προφανεστατα δεν με ενδιαφερει τι αποψη εχει ο καθενας για την ζωη γενικα .. η αν εννοει η οχι αυτα που γραφει..
Τις αποκαλούμε ελλεεινίδες επειδή:
α) έχουμε ακούσει άπειρες φορές τα κλασικά "σε βλέπω σαν φίλο" και "είσαι καλό παιδί αλλά..."
β) έχουμε χαραμίσει άπειρες ώρες από τη ζωή μας κάνοντας τον γκομενοφύλακα
γ) έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κάτι χαζογκομενίδια που είναι μετρίως μέτρια να έχουν ένα τουπέ λες και λιποθυμάει για πάρτη τους όλος ο αρσενικός πληθυσμός του πλανήτη
δ) έχουμε σιχτιρίσει άπειρες φορές όταν βλέπουμε να γαμάει ο κάθε κωλοπαιδαράς δίπλα μας, τη στιγμή που εμείς είμαστε σε κατάσταση παρατεταμένης μπακουρίασης
κ.ο.κ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
Ωστοσο θελω να ρωτησω:
Αν δεν ζεις στο εξωτερικό δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνεις....δεν βλέπεις που είναι τελείως δήθεν και βασικά ψάχνουν μόνο για κάποιον να τις ανεβάσει το ηθικό χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο πλην βέβαια από περιπτώσεις φραγκατων στους οποίους θα υποκύψουν ακομα και αν δεν βλέπονται;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.228
Πόντοι
6.946
Μάλλον καμία φεμιναζι του λiφ0 μας τρολλαρει. Άντρας δεν θα ρωτούσε κάτι τέτοιο.

Και να βαριέται να διαβάσει λίγο να καταλάβει τι και πώς το εννοούμε, έστω να πάρει μια ιδέα;;;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
Μάλλον καμία φεμιναζι του λiφ0 μας τρολλαρει. Άντρας δεν θα ρωτούσε κάτι τέτοιο.
Όχι ,ο τύπος μπορεί να είναι κάτι ανάμεσα σε Άλεν Ντελόν στα νειατα του και Ζήση Βρύζα και να του την πέφτουν γκόμενες ακόμα και χωρίς να είναι υπό την επήρεια ουσιών....

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Αν δεν ζεις στο εξωτερικό δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνεις....δεν βλέπεις που είναι τελείως δήθεν και βασικά ψάχνουν μόνο για κάποιον να τις ανεβάσει το ηθικό χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο πλην βέβαια από περιπτώσεις φραγκατων στους οποίους θα υποκύψουν ακομα και αν δεν βλέπονται;
Τις αποκαλούμε ελλεεινίδες επειδή:
α) έχουμε ακούσει άπειρες φορές τα κλασικά "σε βλέπω σαν φίλο" και "είσαι καλό παιδί αλλά..."
β) έχουμε χαραμίσει άπειρες ώρες από τη ζωή μας κάνοντας τον γκομενοφύλακα
γ) έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κάτι χαζογκομενίδια που είναι μετρίως μέτρια να έχουν ένα τουπέ λες και λιποθυμάει για πάρτη τους όλος ο αρσενικός πληθυσμός του πλανήτη
δ) έχουμε σιχτιρίσει άπειρες φορές όταν βλέπουμε να γαμάει ο κάθε κωλοπαιδαράς δίπλα μας, τη στιγμή που εμείς είμαστε σε κατάσταση παρατεταμένης μπακουρίασης
κ.ο.κ.
Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις στο ερωτημα μου..
Οποιος αλλος θελει να μου απαντησει ας απαντησει με χαρα.. ουτε θα τον παραθεσω ουτε θα τον κρινω .. ασχετα απο τι θεωρω εγω ( αν θεωρω οτι αυτα που γραφει ειναι σωστα η κομπλεξ)
Οποτε οποιος αλλος θελει απλα ας απαντησει:hi:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.228
Πόντοι
6.946
Όχι ,ο τύπος μπορεί να είναι κάτι ανάμεσα σε Άλεν Ντελόν στα νειατα του και Ζήση Βρύζα και να του την πέφτουν γκόμενες ακόμα και χωρίς να είναι υπό την επήρεια ουσιών....
Δεν θα είχε καμία δουλειά μετά να συμμετέχει στην παρούσα ιστοσελίδα, ΑΝ ήταν έτσι. Θα πηδούσε τα πάντα με σειρά προτεραιότητας και αυστηρότατη επιλογή (κατά την γνώμη μου πάντα).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
Δεν θα είχε καμία δουλειά μετά να συμμετέχει στην παρούσα ιστοσελίδα, ΑΝ ήταν έτσι. Θα πηδούσε τα πάντα με σειρά προτεραιότητας και αυστηρότατη επιλογή (κατά την γνώμη μου πάντα).
Μην το λες...θα συμβιβαζόταν με κομπλεξαρες...σιγά μην του εγλειφαν κωλοτρυπιδα αυτές οι ξενερωτες.Για τέτοια γούστα θα κατέφευγε στην ποιοτική περιποίηση επαγγελματιών!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.270
Πόντοι
3.656
....και τα καρουλια μεσα :wanker: σημερα εφυγε διακοπες και αφησε τη μικρη στη μανα της !

εγω γραφω απο Χαλκιδικη τωρα :headbaning2:

ετοιμαζομαι για την πρωτη φετινη εξορμηση στα πρωην λημερια Κανακη και Σταθαρου :rockon: :rockon:

χααχαχαχ καλη πρεμιερα συναγωνιστες μου, πολιορκουμαστε απο μουνετα :smitten::smiling-face-with-heart-eyes:

ΚΙΚΙΛΙΑΣ = ΔΥΝΑΜΗ :hi:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τ'αρχίδια σου θα πάρεις αν πήγες με ψωλές

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.228
Πόντοι
6.946
Μην το λες...θα συμβιβαζόταν με κομπλεξαρες...σιγά μην του εγλειφαν κωλοτρυπιδα αυτές οι ξενερωτες.Για τέτοια γούστα θα κατέφευγε στην ποιοτική περιποίηση επαγγελματιών!
Εντάξει, έχεις ένα δίκιο σε αυτό...,μην το πάμε μακριά... Πολλές δεν θέλουν καν να πάρουν πίπα και να καταπιουν τα πάντα όπως κάνουν πολλοί εξ ημών σε εκείνες... (αν και για να το πω λίγο... ευγενικά, είναι πολλά τα μερακλιδικα που διαβάζω εδώ μέσα , όπως και στις κριτικές - σχολιασμό τους που αναρωτιέμαι τι σόι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και τι κυριολεκτικά τραβούν τα κορίτσια στα ραντεβού τους).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
Εντάξει, έχεις ένα δίκιο σε αυτό...,μην το πάμε μακριά... Πολλές δεν θέλουν καν να πάρουν πίπα και να καταπιουν τα πάντα όπως κάνουν πολλοί εξ ημών σε εκείνες... (αν και για να το πω λίγο... ευγενικά, είναι πολλά τα μερακλιδικα που διαβάζω εδώ μέσα , όπως και στις κριτικές - σχολιασμό τους που αναρωτιέμαι τι σόι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και τι κυριολεκτικά τραβούν τα κορίτσια στα ραντεβού τους).
Αξέχαστη θα μου μείνει μια επαγγελματίας που είπε :"Είσαι πολύ καλός για να είσαι εδώ"...μόλις της εξήγησα πως έχει η κατάσταση ( που ήταν ήδη χάλια προ δεκαπενταετίας όταν έγινε αυτή η συνομιλία) έδειξε κατανόηση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Και να βαριέται να διαβάσει λίγο να καταλάβει τι και πώς το εννοούμε, έστω να πάρει μια ιδέα;;;;;;

Μη του δίνεις σημασία τύπε

EI3ZB2cWkAAA-j2.jpg

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236

EI3ZB2cWkAAA-j2.jpg
Εσυ που δεν μου δινεις σημασια γιατι με τρολαρεις ασυστολα και χωρις λογο :wink: ?
Υ.Γ. Τιμη μου να με λεει μαλακα ενα ανωνυμο προφιλ που δεν με ξερει στο εχω ξαναπει :wink:
Υ.Γ. εχεις δικαιωμα (για ανεξηγητο λογο και χωρις καν να μην εχω ασχοληθει μαζι σου ποτε, και χωρις καν να σε ξερεω) να δειχνεις οτι με αντιπαθεις η να θες να ασχολησε ετσι στο ασχετο απο το πουθενα με εμενα... κανε οτι γουσταρεις ελευθερα.. αν την βρισκεις σε ενα φορουμ αγνωστων να θες ντε και καλα ασχολησε στο ακυρο παντα με εμενα και χωρις λογο .. οκ τι να πω..
Να σε καλα τυπε :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236

Επειδη αναφερεσαι σε εμενα.. Εκανα απλα μια ερωτηση απο περιεργεια.. Δυο συναγωνιστες μου απαντησαν ... Επισης οποιος αλλος θελει ας μου απαντησει
Θα μπορουσες να μου πεις και εσυ με την σειρα δεν τιε γουσταρω για τον ταδε λογο και τελος.. ουτε θα σε εκρινα ουτε θα σε παρεθετα
Οπως εγραψα δεν με ενδιαφερει προφανως τι γνωμη εχει ο καθενας για τις Ελληνιδες η για την ζωη γενικα.. μια ερωτηση εκανα ετσι ... και επισης δεν κρινω κανεναν (σε αντιθεση με εσενα που λες κατι για φεμιναζι)
Οκ?
Να σε καλα τυπε :hi: !!!

Τελευταία τροποποίηση:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236

EI3ZB2cWkAAA-j2.jpg

Παιδια εγω εκανα απλα μια ερωτηση.. ο @argyrotoxos μου εδωσε μια ...
Δεν παρεβαινω στο νημα σας.. γραφτε οτι γουσταρετε.. εκανα απλα μια ερωτηση και εσεις πεταξατε οτι ναναι κανοντας σεναρια-καβλαντισμα επειδη δεν γραφω οτι γραφετε εσεις...
Αν θελετε απλα απαντηστε στο κατα τα αλλα απλο ερωτημα που εθεσα.. αν δεν θελετε απλα χεστε με ... ουτε σας προσβαλα ουτε τιποτα (και γιατι να σας προσβαλω αλλωστε? Ουτε καν σας ξερω) .. αλλα το να κανετε σεναρια και να ειρωνευεστε γιατι εθεσα την ερωτηση μου ειναι χαζο... οπως ειπα δεν κρινω ουτε με νοιαζουν οι αποψεις του καθενα (σε αντιθεση με εσας που κανετε σεναρια και βγαζετε συμπερασματα κιολας ) .. μια ερωτηση εκανα απλα απο περιεργεια.. οπως ειπα αν δεν θελετε να απαντησετε απλα γραψτε με και τελειωνει η ιστορια ... δεν τρεχει κατι:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom