Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.906
Πόντοι
1.446
Παιδια εγω εκανα απλα μια ερωτηση.. ο @argyrotoxos μου εδωσε μια ...
Δεν παρεβαινω στο νημα σας.. γραφτε οτι γουσταρετε.. εκανα απλα μια ερωτηση και εσεις πεταξατε οτι ναναι κανοντας σεναρια-καβλαντισμα επειδη δεν γραφω οτι γραφετε εσεις...
Αν θελετε απλα απαντηστε στο κατα τα αλλα απλο ερωτημα που εθεσα.. αν δεν θελετε απλα χεστε με ... ουτε σας προσβαλα ουτε τιποτα (και γιατι να σας προσβαλω αλλωστε? Ουτε καν σας ξερω) .. αλλα το να κανετε σεναρια και να ειρωνευεστε γιατι εθεσα την ερωτηση μου ειναι χαζο... οπως ειπα δεν κρινω ουτε με νοιαζουν οι αποψεις του καθενα (σε αντιθεση με εσας που κανετε σεναρια και βγαζετε συμπερασματα κιολας ) .. μια ερωτηση εκανα απλα απο περιεργεια.. οπως ειπα αν δεν θελετε να απαντησετε απλα γραψτε με και τελειωνει η ιστορια ... δεν τρεχει κατι:hi:

Βγες με μια Ελλε-ι-νιδα για καφέ και μη μας σπας τα αρχιδια ...
Αν δεν καταλάβεις ουτε μετά από αυτό... είσαι άξιος της μοίρας σου ...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Βγες με μια Ελλε-ι-νιδα για καφέ και μη μας σπας τα αρχιδια ...
Αν δεν καταλάβεις ουτε μετά από αυτό... είσαι άξιος της μοίρας σου ...
(Περα απο την πλακα) εκλαψα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Το τι κανω η οχι με τις Ελλεινιδες οπως λες δεν το ξερεις..
Επισης δεν ξερω και εγω τι εχει κανει ο καθενας με τις συγκεκριμενες στην ζωη του..και προφανως δεν με ενδιαφερει να μαθω (και ουτε θα μαθω πραγματικα).. Εγω εκανα απλα μια ερωτηση ετσι απλα..
Υ.Γ. 2 Μην κρινεις (χωρις καν να ξερεις καποιον) :wink:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Επισης, η λογικη του Ελληνα πιτσιρικα ειναι " αν την πεσω σε 100 , 1 δεν θα κατσει? "

Μαλακες, δεν παει ετσι .
πολύ σωστός τύπε. Αν όλοι κάνουν το ίδιο, ανεβάζουν την αξία κάθε μέτριας στον Ουρανό. Και δεν φταίει αυτή. Αν της την πέφτουν 100 άντρες κάθε μέρα, θα φανταστεί ότι της αξίζει κάποιος ημίθεος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης καταρχας δεν εχω διαβασει (ουτε εχω μπει στην διαδικαδια) να διαβασω το εν λογω νημα (αν και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι το νοημα του εν λογω νηματος) ..
Ωστοσο θελω να ρωτησω:
Γιατι αποκαλειται τις Ελληνιδες Ελλεινηδες?
Στην κανονικη σας ζωη εχετε πληγωθει απο τις Ελληνιδες? Δεν σας καθονται οι Ελληνιδες?
Επισης ο λογος που τις αποκαλειται Ελλεινηδες ειναι επειδη θεωρειται οτι στον αγοραιο ερωτα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις Ελληνιδες?
Τις αποκαλειται Ελλεινηδες απλα για να γινεται κουβεντα?
Υ.Γ. Προφανεστατα δεν με ενδιαφερει τι αποψη εχει ο καθενας για την ζωη γενικα .. η αν εννοει η οχι αυτα που γραφει..
Ρωταω απλα απο περιεργεια :hi:
αν έχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, διάβασε το νήμα. Εκεί θα δεις γιατί, μην περιμένεις να σου γράψει κάποιος από εμάς έκθεση ιδεών. Σαν Κεντρική Ιδέα, θα σου γράψω το εξής. Το ποιος είναι στην πραγματικότητα κάποιος, θα φανεί αν πάρει ΞΑΦΝΙΚΑ Δύναμη, χρήματα ή και τα δύο. Και αυτό απέδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα των Ελεεινίδων. ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως τώρα πια δεν μας έχουν ανάγκη, αφού έχουν αμέτρητα επιδόματα από το Κράτος (δηλαδή και πάλι από τους φόρους μας) και δεν έχουν κανένα δισταγμό να μας πετάξουν έξω από Λεωφορείο. Διαζύγια, αποξένωση από τα παιδιά μας, ψευδείς καταγγελίες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
πολύ σωστός τύπε. Αν όλοι κάνουν το ίδιο, ανεβάζουν την αξία κάθε μέτριας στον Ουρανό. Και δεν φταίει αυτή. Αν της την πέφτουν 100 άντρες κάθε μέρα, θα φανταστεί ότι της αξίζει κάποιος ημίθεος
Ισχυει, αλλα δε φταινε μονο οι αντρες. Για το 100 στον παρονομαστη φταινε οι γυναικες, σε αλλες χωρες το 1 στις 100 ειναι 1 στις 20, 1 στις 10, 1 στις 5 γιατι απλα οι γυναικες ειναι εκδηλες, γουσταρουν να γαμιουνται και το δειχνουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.286
Πόντοι
3.656
Επισης, η λογικη του Ελληνα πιτσιρικα ειναι " αν την πεσω σε 100 , 1 δεν θα κατσει? "

Μαλακες, δεν παει ετσι .

Αν δεν έχει κονέ με γκόμενες,πώς αλλιώς θα βρει;Μόνο με πεσίματα ή απο σόσιαλ.

Άδικος κόπος φυσικά στην Ελλάδα,αλλά απ'το τίποτα...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.981
Πόντοι
1.056
Μην ασχολεισαι με το τι κανουν αυτες, αλλα με το τι κανεις εσυ!

Οσο και ιδιοτροπες να ειναι σταρχιδια σου! Οσο πιο δυσκολες, τοσο καλυτερα για σενα!

Πολλα εγραψα, χαχα, ελπιζω να καταλαβεις το νοημα..

• Like
Αντιδράσεις: The1

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.286
Πόντοι
3.656
Μην ασχολεισαι με το τι κανουν αυτες, αλλα με το τι κανεις εσυ!

Οσο και ιδιοτροπες να ειναι σταρχιδια σου! Οσο πιο δυσκολες, τοσο καλυτερα για σενα!

Λάθος είσαι,απο αυτές εξαρτάται αν θα γαμάς ή όχι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.791
Πόντοι
9.297
Και τον πρώτο και τον τελευταίο τον έχουν αυτές
Εδώ έχεις λάθος...τον πρώτο λόγο τον έχουν όταν κάνουν κίνηση αυτές ΠΡΩΤΕΣ.Αυτο το κάνουμε ,δυστυχώς,εμείς ...αυτά γίνονται σε Βόρειες χώρες Ευρώπης η στην Αμερική.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
1.902
Πόντοι
4.180
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης καταρχας δεν εχω διαβασει (ουτε εχω μπει στην διαδικαδια) να διαβασω το εν λογω νημα (αν και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι το νοημα του εν λογω νηματος) ..
Ωστοσο θελω να ρωτησω:
Γιατι αποκαλειται τις Ελληνιδες Ελλεινηδες?
Στην κανονικη σας ζωη εχετε πληγωθει απο τις Ελληνιδες? Δεν σας καθονται οι Ελληνιδες?
Επισης ο λογος που τις αποκαλειται Ελλεινηδες ειναι επειδη θεωρειται οτι στον αγοραιο ερωτα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις Ελληνιδες?
Τις αποκαλειται Ελλεινηδες απλα για να γινεται κουβεντα?
Υ.Γ. Προφανεστατα δεν με ενδιαφερει τι αποψη εχει ο καθενας για την ζωη γενικα .. η αν εννοει η οχι αυτα που γραφει..
Ρωταω απλα απο περιεργεια :hi:
Νομιζω οτι ρωτωντας κατι τετοιο αντιβαινει τη θεμελιακη λογικη του να εισαι γραμμενος στο μπου. Αν ηταν ολα ωραια με τις ελληνιδες, και ειχαν σωστη συμπεριφορα, νομιζω δε θα ειχε ανθισει τοσο ο αγοραιος ερωτας στην ελλαδα. Εχοντας μια ομορφουλα με γαματη συμπεριφορα διπλα σου, κανεις δε θα πηγαινει συστηματικα σε στριπ, μπουρδελα, στουντιο κλπ. (καλα το μια στο τοσο για μια αλλαγη). Επισης, αν εχεις ζησει εξωτερικο, δεν ειναι δυνατον να μην κανεις συγκρισεις και να διαπισωσεις ποσο μαλακισμενες ειναι οι δικες μας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.286
Πόντοι
3.656
Εδώ έχεις λάθος...τον πρώτο λόγο τον έχουν όταν κάνουν κίνηση αυτές ΠΡΩΤΕΣ.Αυτο το κάνουμε ,δυστυχώς,εμείς ...αυτά γίνονται σε Βόρειες χώρες Ευρώπης η στην Αμερική.

Και την πρώτη κίνηση πάντα αυτές την κάνουν.Είτε αν σου μιλήσουν πρώτες,είτε αν σε κοιτάξουν.Αν δεν σε κοιτάξουν,θα πας να τους την πέσεις;

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Νομιζω οτι ρωτωντας κατι τετοιο αντιβαινει τη θεμελιακη λογικη του να εισαι γραμμενος στο μπου. Αν ηταν ολα ωραια με τις ελληνιδες, και ειχαν σωστη συμπεριφορα, νομιζω δε θα ειχε ανθισει τοσο ο αγοραιος ερωτας στην ελλαδα. Εχοντας μια ομορφουλα με γαματη συμπεριφορα διπλα σου, κανεις δε θα πηγαινει συστηματικα σε στριπ, μπουρδελα, στουντιο κλπ. (καλα το μια στο τοσο για μια αλλαγη). Επισης, αν εχεις ζησει εξωτερικο, δεν ειναι δυνατον να μην κανεις συγκρισεις και να διαπισωσεις ποσο μαλακισμενες ειναι οι δικες μας
Κοιτα θα απαντησω μονο σε κατι που θεωρω προφανες... στο μπου μπαινουν ολων των ειδων οι ανθρωποι...
Οσοι γαμανε γυναικες του αγοραιου ερωτα το κανουν π.χ. επειδη δεν σταυρωνουν γκομενα, εχουν προβλημα με τον γαμο τους, γαμανε επαγγελματιες για χομπι η για εμπειριες κλπ κλπ
Απο εκει και περα οπως ειπα θελω απλα να ακουσω αποψεις για την ερωτηση που εκανα και μονο (χωρις να κρινω κανεναν διοτι δεν με νοιαζει στο κατω κατω πως βλεπει ο καθενας την ζωη γενικα... και ουτε θα μαθω ποτε τα πραγματικα πιστευω του καθενος)
Εκανα μια ερωτηση οοως εχω πει απλα στο ετσι :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.286
Πόντοι
3.656

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.997
Πόντοι
11.146
Αξέχαστη θα μου μείνει μια επαγγελματίας που είπε :"Είσαι πολύ καλός για να είσαι εδώ"...μόλις της εξήγησα πως έχει η κατάσταση ( που ήταν ήδη χάλια προ δεκαπενταετίας όταν έγινε αυτή η συνομιλία) έδειξε κατανόηση.
....κατι παρομοιο με ειχε ρωτησει κ εμενα μια του χωρου πριν καμμια δεκαρια χρονια, του στυλ "γιατι παιρνεις κοπελες" ή "πως και παιρνεις κοπελες" (δν θυμαμαι ακριβως την στιχομυθια)!!! Ξεκινησε η κουβεντα, ημουν κ τελευταιο ραντεβου, το πηγαμε μεχρι ξημερωμα! :cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom