Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ακου το παλιο που ειναι και ταρίφας και τα ξέρει ολα..
μέχρι να στρωσει θα μενει με την απορία το μπουμπουκι μας ....μα γιατι σε μενα θα λεει??? τι εκανα?? αφου ειμαι καλο παιδι!!εχω και καλη θειαΣωστά τα λες τζιμακο και να είσαι καλά (έτσι όπως υπάρχουν παλιοχαρακτηρες ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις γυναίκες όπως το λες στο παράδειγμα έτσι επίσης είναι και στους άντρες .).Το συμφέρον παντού .
συμπυκνωμενη επαναλαμβανόμενη σοφίαγραφετε και γραφετε και γραφετε
και ερχεται ο Δασκαλος και σας δινει συμπηκνωμενη σοφια σε 2-3 γραμμες,γιαυτο σου λεω σαν καλος μαθητης να ακους τον Δασκαλο
Χαχα θα της πω να σου υπογράψει ένα στη κωλαρα σου χαχαχαχθέλω αυτογραφο απο τη θεια σου
Το ξέρω αδερφέ μου το ξέρω.μάντεψε...σου αξίζει δεν σου αξίζει..θα τα φάς στη μάπα.Ειπαμε οι γυναίκες δεν ειναι δίκαιες και δεν υπάρχει "μου αξιζει-δε μου αξίζει " σε αυτα
Ξέρω βλαδίμηρε τι σκατα που είναι οι περισσότερες άσε έχεις δίκιο κακά τα ψέματα.μέχρι να στρωσει θα μενει με την απορία το μπουμπουκι μας ....μα γιατι σε μενα θα λεει??? τι εκανα?? αφου ειμαι καλο παιδι!!εχω και καλη θεια
Κατι σαν την ρωμαϊκή σύγκλητο δηλαδηΛέω ότι στα βενζινάδικα που κουβεντιαζουμε
Δεν μιλάς όμορφα όμως και θα σε αρχίσω στη πλαστελινη πάλι.Χαχα θα της πω να σου υπογράψει ένα στη κωλαρα σου χαχαχαχ
αχαχχα για πλακα το λεω ρε μπρο χαχαχαΔεν μιλάς όμορφα όμως και θα σε αρχίσω στη πλαστελινη πάλι.
Οντως ξέρεις πάντως,είχες απόλυτο δίκιο ότι στη Ελλάδα άμα.δε έχεις παρέες η δε μιλάς καμάκι συχνά σε τρώει η μαρμάγκα,ενώ στο εξωτερικό δε θα φάει κάποιον η μαρμάγκα γιατί φλερτάρουν και οι ξένες και δε το περιμένουν έτοιμο από παρέες ή πχ να της μιλησει κάποιος,ξέρεις πράγματα περί της ζωής φιλε.ακου το παλιο που ειναι και ταρίφας και τα ξέρει ολα..
επειδη εχω καταλαβει που ζεις,μεχρι νεωτερας η καλυτερη περιπτωση θα ηταν να βρεις καμια ανυπατρη θειτσα.
να σε τσιμπουκωνει και να σε χαρτζιλικωνει. στην επαρχια κατι τετοιες λυσσανε. σκεψου οτι ισως σου μαγειρευει κιολας,ετσι θα εχεις μια βαση στο δικο της σπιτι.
παραλληλα,οταν κατεβαινεις τα σ/κ Γεννιτσαρονικη,χτυπα καμια βλαχοπιτσιρικα απο κεντροδυτικα-καμια Αλβανιδα-καμια φοιτητρια.
να γευεσαι και φρεσκο κρεατακι σε περιπτωση που βαρεθεις με τη θειτσα! το ιδανικο θα ειναι η πιτσιρικα να ειναι ΒΛΗΜΑ,επομενως να μη σε απασχολει η βαθυτερη επικοινωνια μαζι της κλπ κλπ
η κατηγορια αυτη ειναι κορασιδες χωρις απαιτησεις και τουπε.
ιδιως στα φοιτητικα γλεντια-στεκια θα βρεις τετοιες ακομα πιο ευκολα
αυτοσυστησου ως αιωνιος φοιτητης αφησε λιγο μουσι-φορα καρο πουκαμισακι σαν τον πορνομεταναστη οταν πηγαινει Ρωσια
Οχι... Δεν είπα αυτό. Αυτά τα λένε άλλοι. Πάμε άλλη μια.. Ξανά δωσεΟντως ξέρεις πάντως,είχες απόλυτο δίκιο ότι στη Ελλάδα άμα.δε έχεις παρέες η δε μιλάς καμάκι συχνά σε τρώει η μαρμάγκα,ενώ στο εξωτερικό δε θα φάει κάποιον η μαρμάγκα γιατί φλερτάρουν και οι ξένες και δε το περιμένουν έτοιμο από παρέες ή πχ να της μιλησει κάποιος,ξέρεις πράγματα περί της ζωής φιλε.
Είπες ότι σε τρώει η μαρμάγκα άμα δεν είσαι ενεργός δλδ λόγω ντροπαλότητας να μη κάνεις καμάκι,ενώ στο εξωτερικό και να μη είσαι ενεργός δε σε τρώει η μαρμάγκα γιατί οι ξένες σου μιλάνε από μόνες τους δε είναι σα εδώ που πάνε και γατζωνονται μόνο σε αυτούς που μιλάνε πρώτοι γιατί εκείνες δε μιλάνε πρώτες εδω αυτό είπες και έχεις δίκιο ενώ οι ξένες είναι πιο δίκαιες γατζωνονται σε όλους και στο ντροπαλό και σε όποιον θες,οι Ελληνίδες είναι άδικες γιατί γατζωνονται μόνο σε εκείνον που κάνει το πρώτο βήμα γιατί εκείνες δε το κάνουν ποτέ.Οχι... Δεν είπα αυτό. Αυτά τα λένε άλλοι. Πάμε άλλη μια.. Ξανά δωσε
ναι αλλα δεν ειπα για παρεες...αυτα τα λετε εσεις.Εγω ειπα για κλειστου τύπου παιχνιδι,που δεν γίνεται απαραίτητα μεσα απο παρεεςΕίπες ότι σε τρώει η μαρμάγκα άμα δεν είσαι ενεργός δλδ λόγω ντροπαλότητας να μη κάνεις καμάκι,ενώ στο εξωτερικό και να μη είσαι ενεργός δε σε τρώει η μαρμάγκα γιατί οι ξένες σου μιλάνε από μόνες τους δε είναι σα εδώ που πάνε και γατζωνονται μόνο σε αυτούς που μιλάνε πρώτοι γιατί εκείνες δε μιλάνε πρώτες εδω αυτό είπες και έχεις δίκιο ενώ οι ξένες είναι πιο δίκαιες γατζωνονται σε όλους και στο ντροπαλό και σε όποιον θες,οι Ελληνίδες είναι άδικες γιατί γατζωνονται μόνο σε εκείνον που κάνει το πρώτο βήμα γιατί εκείνες δε το κάνουν ποτέ.
Εντάξει βγάλε τις παρέες αδερφέ,εννοώ ότι τελώς πάντων εδώ άμα είσαι ντροπαλός σε τρώει η μαρμάγκα γιατί οι γυναίκες δε κάνουν το πρώτο βήμα ενώ στο εξωτερικό επειδή το κάνουν δε τον τρώει το ντροπαλό η μαρμάγκα,και έχεις απόλυτο δίκιο φίλε.ναι αλλα δεν ειπα για παρεες...αυτα τα λετε εσεις.Εγω ειπα για κλειστου τύπου παιχνιδι,που δεν γίνεται απαραίτητα μεσα απο παρεες
εδω το παιχνιδι παιζεται μεσα απο μια δημιουργία "κλειστης κοινωνιας" ειτε ειναι γνωστοι,ειτε απο καποιο χομπι ειτε απο περιβάλλον εργασιας.Παντου στο κόσμο γίνονται αυτα απλα στη ελλαδα ειναι ο πιο "ασφαλης" τρόπος για να γίνει πιο προσιτή μια γυναίκα.Καμάκι στο άσχετο,πολυ δυσκολο...μονο εξω αυτα.Εντάξει βγάλε τις παρέες αδερφέ,εννοώ ότι τελώς πάντων εδώ άμα είσαι ντροπαλός σε τρώει η μαρμάγκα γιατί οι γυναίκες δε κάνουν το πρώτο βήμα ενώ στο εξωτερικό επειδή το κάνουν δε τον τρώει το ντροπαλό η μαρμάγκα,και έχεις απόλυτο δίκιο φίλε.
εχεις απολυτο δικιο φιλε,καλα τα λες και τα ξερεις.εδω το παιχνιδι παιζεται μεσα απο μια δημιουργία "κλειστης κοινωνιας" ειτε ειναι γνωστοι,ειτε απο καποιο χομπι ειτε απο περιβάλλον εργασιας.Παντου στο κόσμο γίνονται αυτα απλα στη ελλαδα ειναι ο πιο "ασφαλης" τρόπος για να γίνει πιο προσιτή μια γυναίκα.Καμάκι στο άσχετο,πολυ δυσκολο...μονο εξω αυτα.
εγω τα λεω εγω τα ακουω,εγω τα διαβάζωεχεις απολυτο δικιο φιλε,καλα τα λες και τα ξερεις.