.Αν είσαι πίρφορος και αγαπούλας,δεδομένος και beta μην περιμένετε τίποτε καλό.Δεν είπαμε να είμαστε σατράπηδες,αλλά alpha αρσενικά που δεν σηκώνουν μαλακίες.Αν δεν.... άντε γειά,είτε ο ένας είτε ο άλλος,Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους.Όμως πάνω απο όλα να μην γίνεστε χαλάκια της κάθε μιας,καθώς όσο καλό και να είναι το άτομο απέναντί σας,θα σας πατήσει.
αυτο ειναι το ρεζουμε. εχω υπαρξει μια φορα τετοιος και μεχρι σημερα το φυσαω και δεν ..κρυωνει.
ακομη δε μπορω να αποδεχθω εκεινη την ηττα μου. εχω αναφερει πολλες φορες την περιπτωση.
η συγκεκριμενη καριολα ειχε καταφερει υποσυνειδητα και τελειως χειριστικα να με μετατρεψει τουλαχιστον για μισο χρονο απο αλφα male σε ωμεγα male .
απο περηφανο γυπαετο σε ενα απαθες-ευαισθητο-πονοψυχο-φοβικο- αμπαλο-ανασφαλες ανθρωπακι. ναι σε ολα!
την πατησα ακριβως γιατι τη θεωρουσα ΕΞΑΙΡΕΣΗ του κανονα και υπερβολικα καλη-ευγενη-αθωα κοπελα.
ελα ομως που οι μεγαλυτερες καριολες δεν ειναι τα ξεκωλα, αλλα τα σιγανα ποταμακια.
+οτι ξερασε απιστευτη σκατοψυχια μεταγενεστερα οταν (ευτυχως) χωρισαμε.
ουαι και αλιμονο αν αυτη πεσει μελλοντικα σε καποιον ψυχακια
θα εχουν τηλεθεαση για πολυ καιρο τα καναλια.
μεγαλωνοντας παντως,καταλαβα οτι το να γινεσαι χαλακι ειναι λαθος τακτικη γενικοτερα,οχι μονο με τις γκομενες.
λιγοι σεβονται-ακομα λιγοτεροι εκτιμουν.
η λυση προφανως δεν ειναι να γινεις αντικοινωνικος-τραμπουκος-σατραπης-ψυχακιας-ακραιος παρτακιας
ο σταρχιδισμος βοηθαει τις περισσοτερες φορες. και η ψυχροτητα.
να ξερεις ποιος εισαι-ποιον η ποια εχεις απεναντι-τι ζητας-αν μπορεις να παρεις αυτο που ζητας. δε χρειαζεται να σκας.
χαλακι νομιμοποιεισαι να γινεσαι μονο οταν υπαρχει συμφερον-δουλεια-προαγωγη κλπ
ποτε σε κοινωνικες συναναστροφες. το ατομο που εχεις απεναντι πρεπει να εχει περιοπτη θεση στην καρδια και το μυαλο σου για να συρθεις οικειοθελως.